ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΙΣ

Cobra  16/4/2022


Υπάρχουν ολοένα και περισσότερα σημάδια ότι πλησιάζουμε το τέλος του κοσμικού κύκλου.

Ο παρών ηλιακός κύκλος 25 είναι πολύ ισχυρότερος από αυτό που είχε προβλεφθεί:

Η πραγματική αιτία της ισχυρότερης ηλιακής δραστηριότητας είναι ο συγχρονισμός του Ήλιου με την αυξημένη δραστηριότητα του Γαλαξιακού κέντρου σε κβαντικό επίπεδο.

Σε προετοιμασία για τον Γαλαξιακό Παλμό, έχει συγκεντρωθεί γύρω από την ηλιόπαυση αυτού του ηλιακού συστήματος ένας τεράστιος στόλος θετικών πολιτισμών από το σύμπλεγμα του τοπικού Γαλαξία. Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στόλων στην ιστορία ολόκληρου του σύμπαντος. Τα σκάφη αυτά θα εναρμονίσουν και θα κατευθύνουν τη ροή των ενεργειών όταν επέλθει ο Παλμός.

Ένα μικρό τμήμα του στόλου αυτού βρίσκεται ήδη εντός του ηλιακού συστήματος και θέτει τα τελευταία απομεινάρια του στόλου της Χίμαιρας σε κατάσταση πολιορκίας. Ένα άλλο μικρό τμήμα αυτού του στόλου κατασκευάζει σφαίρες Dyson γύρω από τον ήλιο Ήλιο και τη Γη. Και οι δύο εργασίες εξελίσσονται καλά. Μόλις νικηθεί πλήρως ο στόλος της Χίμαιρας, θα εισέλθουν στο ηλιακό σύστημα περισσότερα σκάφη του κοσμικού στόλου και θα προσχωρήσουν στο υποσελήνιο διάστημα με σκοπό την τελική απελευθέρωση του πλανήτη αυτού.

Εξακολουθεί να υπάρχει αρκετή κβαντική και υποκβαντική πρωτογενής ανωμαλία κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη Γη. Οι Φωτεινές Δυνάμεις ξεκινούν προσεκτικά να καθαρίζουν τη φυσική διάσταση της ανωμαλίας και ξεκινούν επίσης την τελική εκκαθάριση των βομβών toplet. Απενεργοποιούν τις βόμβες toplet καθαρίζοντας την κβαντική ανωμαλία, καθότι εφόσον απομακρυνθεί η κβαντική ανωμαλία οι Φωτεινές Δυνάμεις θα μπορούν να σταματήσουν την αλυσιδωτή αντίδραση που αλλάζει την ύλη των κοινών κουάρκ σε ύλη εκφυλισμένων τοπ κουάρκ:

https://cobramap.blogspot.com/2022/03/the-toplet-bombs.html

Η κβαντική ανωμαλία τώρα εκδηλώνεται ακόμη ως χωροχρόνος που καταρρέει σε μαύρες τρύπες φυσικού, αιθερικού, αστρικού και νοητικού πεδίου μέσα σε εμφυτεύματα που είναι δεμένα με τις βόμβες τόπλετ, με τον καταρρεύσαντα χωροχρόνο που εκτείνεται από τα εμφυτεύματα μέσω των τούνελ του Σετ στο περιβάλλον διάστημα. Μικρή συγκέντρωση τούνελ του Σετ μπορεί ακόμη να εντοπιστεί στο φυσικό, αιθερικό, αστρικό και νοητικό πεδίο σε όλο το ηλιακό σύστημα, με αυξανόμενη συγκέντρωση στο υποσελήνιο διάστημα, και με πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη.

Τα εμφυτεύματα εξακολουθούν να περιστρέφονται στο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και δημιουργούν μία δίνη συσσώρευσης που προσελκύει μικρο-μαύρες-τρύπες στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο (αύρα). Οι αιθερικές μικρο-μαύρες-τρύπες δημιουργούν περιοχές καταρρεύσαντος ενεργειακού πεδίου μέσα στο αιθερικό σώμα, κάτι που εκδηλώνεται στο φυσικό σώμα ως καρκίνος. Οι αστρικές μικρο-μαύρες-τρύπες δημιουργούν περιοχές καταρρεύσαντος ενεργειακού πεδίου μέσα στο αστρικό σώμα, κάτι που εκδηλώνεται ως έλλειψη ενσυναίσθησης. Οι νοητικές μικρο-μαύρες-τρύπες δημιουργούν περιοχές καταρρεύσαντος ενεργειακού πεδίου στο νοητικό σώμα, κάτι που εκδηλώνεται ως ηλιθιότητα σε ένα συγκεκριμένο τμήμα στου νοητικού σώματος.

Ο καταρρεύσας χωροχρόνος δημιουργήθηκε μαζί με τις αρχέγονες μαύρες τρύπες κατά την πληθωριστική φάση αμέσως μετά τη δημιουργία του σύμπαντος στην αρχή αυτού του κοσμικού κύκλου:

https://academic.oup.com/ptps/article/doi/10.1143/PTPS.136.338/1820044?login=false

Αυτή ήταν η πρώτη μετάλλαξη της πρωτογενούς ανωμαλίας και παρουσιάστηκε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου μετά από αυτό που οι φυσικοί ονομάζουν Big Bang, περίπου 13,7 δισεκατομμύρια χρόνια πριν.

Η δεύτερη μετάλλαξη της πρωτογενούς ανωμαλίας παρουσιάστηκε όταν τα νοήμονα όντα άρχισαν να αλληλεπιδρούν με την πρωτογενή ανωμαλία, περίπου 7 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, εμφυτεύοντας τους εαυτούς τους. Η αλληλεπίδραση ανάμεσα στη συνειδητότητα και στον καταρρεύσαντα χωροχρόνο εντός των εμφυτευμάτων δημιούργησε το κακό.

Η τρίτη και τελευταία μετάλλαξη της πρωτογενούς ανωμαλίας παρουσιάστηκε το 1996 όταν μεγάλο μέρος της κατεσταλμένης πρωτογενούς ανωμαλίας εξερράγη από τις μαύρες τρύπες, πυροδοτημένη από τα εξωτικά όπλα της Χίμαιρας, και μεγάλο μέρος της έως πρότινος μη εκδηλωμένης υποκβαντικής ανωμαλίας άρχισε να εκδηλώνεται στον κβαντικό αφρό.

Τα περισσότερα από τα πάρα πάνω έχουν ήδη καθαριστεί, και πλησιάζουμε τη στιγμή της Αποκατάστασης:

https://en.wikipedia.org/wiki/Apocatastasis

Αποκατάστασις είναι η στιγμή όπου όλη η κβαντική και υποκβαντική ανωμαλία θα καθαριστεί και όλη η κακή συνείδηση είτε θα μετασχηματιστεί σε Φως είτε θα εξαϋλωθεί στον Κεντρικό Ήλιο.

Οι φυσικοί περιγράφουν αυτήν την κβαντική μετάβαση ως ψευδή αποσύνθεση κενού:

https://www.space.com/universe-end-false-vacuum-decay

Ανακάλυψαν ότι αυτό το σύμπαν βρίσκεται ακριβώς στη σωστή θέση για να συμβεί κάτι τέτοιο:

Νέο, σταθερό κβαντικό κενό θα συνδέσει όλο το σύμπαν σε ένα ενιαίο υπερσυμπλεκόμενο ταχυονικό πεδίο, το οποίο επιτέλους θα επιτρέψει ανεμπόδιστα την εξέλιξη αυτού του σύμπαντος στο Φως:

Ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία αυτή θα είναι το άνοιγμα ενός τεράστιας ενεργειακής πύλης στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη στο τέλος του Απρίλη/αρχές Μάη του 2023. Αυτό θα είναι αναμφισβήτητα το ισχυρότερο ενεργειακό γεγονός των τελευταίων δεκαετιών. Τίποτα περισσότερο δε μπορεί να ειπωθεί σχετικά με αυτό επί του παρόντος.

Επιτέλους πλησιάζουμε το χρονικό σημείο όπου τα Ανειλημμένα πλάσματα θα μπορούν να απελευθερώνουν πληροφορίες πιο ελεύθερα. Μέχρι τώρα υπήρχε πολλή σκοτεινιά και ανωμαλία, τόση ώστε το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας επιφανείας απλά θα κατέρρεε κάτω από το βάρος των γεγονότων, εάν τα έβγαζε η Αντίσταση σε πρώιμο χρονικό σημείο, θέτοντας έτσι όλη την επιχείρηση της απελευθέρωσης σε κίνδυνο. Η μερική πληροφόρηση ήταν ο λόγος πολλών ανεκπλήρωτων ελπίδων και μεγάλης απογοήτευσης, τα οποία πυροδοτούσαν την αντίδραση «καρότο και μαστίγιο» μεταξύ κάποιων ανθρώπων. Μόλις απομακρυνθεί αρκετή ανωμαλία και εισέλθει αρκετό Φως στην επιφάνεια του πλανήτη, θα απελευθερωθούν πολλές πληροφορίες και θα είναι όλα πολύ πιο ξεκάθαρα για πολύν κόσμο.

Ο διαλογισμός μας Ενεργοποίηση Θεϊκής Παρέμβασης το Δεκέμβριο του 2021 πυροδότησε τεκτονικές αλλαγές στη διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης. Οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν πλήρη επίγνωση της επιτυχίας μας, και λίγους μήνες πριν απομάκρυναν τεχνηέντως 32.749 υπογραφές από το αίτημά μας.

Νεφοσκάφη εμφανίζονται ξανά σε όλο τον κόσμο, και αυτό εδώ εμφανίστηκε στη νότια Ταϊβάν στις 25 Μαρτίου:

Τώρα είναι κατάλληλη εποχή να αρχίσετε να συνδέεστε με τις δυνάμεις Φωτός ξανά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Εντολή 1221 για να συνδεθείτε με τη Φωτεινή σας ομάδα.
Οι Πλειάδιοι έκαναν συμφωνία για συνεργασία μετά το Γεγονός με μία χώρα από τις BRICS. Τώρα διαφαίνεται ότι η μετά το Γεγονός μεταμόρφωση θα είναι σταδιακή λόγω του ότι οι άνθρωποι της επιφανείας έχουν πολλά που πρέπει να αφομοιώσουν, και ίσως χρειαστούν μερικά χρόνια μετά το Γεγονός για να μεταμορφωθεί η κοινωνία, εάν και εφόσον ο Γαλαξιακός Παλμός δεν επιταχύνει αιφνίδια τα πράγματα.

Οι χώρες των BRICS βρίσκονται τώρα στα πρώιμα στάδια της δόμησης του νέου οικονομικού συστήματος:

https://thecradle.co/Article/interviews/9135

Καθώς ετοιμάζονται για αυτό:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας απελευθέρωσε πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο του Χάντερ Μπάιντεν στην ανάπτυξη βιολογικών όπλων στην Ουκρανία:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/04/sputnik-news-2022-03-31-russian-mod.html

Πολύ περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να βγουν σχετικά με αυτό, κάτι που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το έναυσμα της διαδικασίας έκθεσης γενικότερα.

Οι οικογένειες των Μαύρων Ευγενών χρησιμοποιούν τους Ιππότες της Μάλτας ως την κεντρική οργάνωση που αποτελεί το κρυφό χέρι πίσω από τις στρατιωτικές συγκρούσεις:

https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_blackwater12.htm

Ο Eric Prince, ο ιδρυτής της Blackwater, φαίνεται να είναι μία από τις κύριες δυνάμεις πίσω και από τις δύο πλευρές της σύγκρουσης στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας:

https://time.com/6076035/erik-prince-ukraine-private-army/

https://morningstaronline.co.uk/article/blackwater-mercenaries-training-far-right-militia-ukraine-donetsk-military-commander-claims

https://theintercept.com/2020/04/13/erik-prince-russia-mercenary-wagner-libya-mozambique/

Οι οικογένειες των Μαύρων Ευγενών είναι η πραγματική δύναμη πίσω από την αρνητική Μεγάλη Επανεκκίνηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, και πυροδότησαν μία συντονισμένη δράση κατά την έναρξη της πανδημίας το 2020:

https://remnantmd.substack.com/p/how-the-who-captured-your-constitution?s=w

Το σχέδιό τους είναι να ρίξουν το ενεργειακό δίκτυο εάν οι δυνάμεις Φωτός επέμβουν ευθέως στην επιφάνεια του πλανήτη:

Η τελευταία γραμμή άμυνας πριν μπορέσουν οι δυνάμεις Φωτός να επέμβουν σε φυσικό πεδίο στην επιφάνεια είναι οι λεγόμενες pits. Οι pits είναι μυστικές στρατιωτικές βάσεις έως και 30 μέτρα υπογείως, οι οποίες προηγουμένως ανήκαν στο Συγκρότημα Διαφυγής των Ιλλουμινάτι και τώρα διοικούνται από την καμπάλ επιφανείας. Σε κάποιες από αυτές κρύβονται μέλη της Χίμαιρας. Δε μπορούν να επεκταθούν περισσότερο από 30 μέτρα υπογείως επειδή η Αντίσταση τώρα μπορεί να καθαρίσει τις περισσότερες από τις τοποθεσίες που βρίσκονται βαθύτερα, αλλά δε μπορεί ακόμη να επέμβει πλησιέστερα στην επιφάνεια λόγω της επικινδυνότητας των μηχανισμών των βομβών τόπλετ.

Υπάρχουν περίπου 1000 τέτοιες βάσεις παγκοσμίως, και δύο κύριες στην Ουκρανία βρίσκονται κάτω από την Οδησσό και κάτω από το εργοστάσιο μετάλλου του Αζόφσταλ στη Μαριούπολη. Η μονάδα της Μαριούπολης ονομάζεται Pit 404 και καθαρίστηκε:

Ορίστε μια φωτογραφία των τούνελ που οδηγούν στην Pit 404, και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε την τοποθεσία αυτή με τη βιολετί φλόγα:

Ο καθημερινός διαλογισμός για την ειρήνη στην Ουκρανία κάθε 4 ώρες εξακολουθεί να είναι πολύ αναγκαίος, και οι δυνάμεις Φωτός ζητούν τη συμμετοχή όσο περισσότερων ανθρώπων είναι δυνατόν όποτε μπορούν:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

Η θεά επιθυμεί ειρήνη και ειρήνη θα επέλθει!


πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s