Ενημέρωση Πλανητικής Κατάστασης

Cobra   23/6/2022


Τεράστιες, τεκτονικές αλλαγές λαμβάνουν χώρα παρασκηνιακά, και σχετικά με αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν πολλά για λόγους τακτικής. Για το λόγο αυτό οι αναρτήσεις σε αυτό το blog (2012portal.blogspot.com) είναι λιγότερο συχνές.

Τις τελευταίες μερικές εβδομάδες σημειώθηκαν τεράστιες νίκες επί του στόλου της Χίμαιρας. Υπάρχουν δύο υπο-παρατάξεις της Χίμαιρας, η μία ονομάζεται υποπαράταξη του Ωρίωνα και η δεύτερη ονομάζεται υποπαράταξη της Ανδρομέδας. Η υποπαράταξη του Ωρίωνα εδρεύει κυρίως σε υπόγειες βάσεις και έχει εξαλειφθεί. Η υποπαράταξη της Ανδρομέδας έχει διεισδύσει στον πληθυσμό επιφανείας τα τελευταία χρόνια, καθώς συνειδητοποίησαν ότι η τελική τους ήττα επίκειται, και θα είναι λιγάκι πιο δύσκολο να εξαλειφθούν, εφόσον χρησιμοποιούν την ανθρωπότητα ως ζωντανή ασπίδα.

Οι Δυνάμεις Φωτός κατάφεραν να διεισδύσουν στην ιεραρχική αλυσίδα της Χίμαιρας χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, και τώρα διαβρώνουν τη δομή της Χίμαιρας εκ των έσω. Τα περισσότερα αρνητικά για τον πλανήτη σενάρια έχουν καταρρεύσει, ωστόσο υφίσταται ακόμη ένα αρκετά απίθανο αλλά πολύ επικίνδυνο σενάριο που θα πρέπει να επιλυθεί.

Οι Δυνάμεις Φωτός ολοκλήρωσαν τη δομή και των δύο σφαιρών Ντάισον, μία γύρω από τον Ήλιο και μία γύρω από τη Γη. Έτσι, ο στόλος της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας είναι έτοιμος για την άφιξη της ηλιακής έκλαμψης, το μόνο που χρειάζονται είναι να απελευθερώσουν την επιφάνεια του πλανήτη και να προετοιμάσουν την ανθρωπότητα.

Το μαγνητικό πεδίο της Γης βρίσκεται ήδη 25% κάτω από την ισχύ του, και οι ισχυρές ηλιακές ηλιακές καταιγίδες που αναμένονται κατά το Ηλιακό μέγιστο μέσα στα επόμενα χρόνια μπορούν να προκαλέσουν την κατάρρευση του γήινου μαγνητικού πεδίου στον απαραίτητο βαθμό, ώστε συντελεστεί η μαγνητική μετακίνηση που θα οδηγήσει στην αλλαγή των πόλων:

Στην επιφάνεια του πλανήτη συμβαίνουν επίσης ισχυρές γεωπολιτικές αλλαγές.

Πρώτον, η Ρωσία ασχολείται με την προετοιμασία της εφαρμογής του νέου οικονομικού συστήματος που θα βασίζεται στο χρυσό και στα αγαθά:

https://www.bullionstar.com/blogs/ronan-manly/kremlin-confirms-intention-to-back-ruble-with-gold-and-commodities/

Αυτό θα περιλαμβάνει ένα διεθνές αποθεματικό νόμισμα βασισμένο σε ένα καλάθι νομισμάτων:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/06/rt-2022-06-22-brics-developing-new-global-reserve-currency-putin.html

Και ένα σταθερό κρυπτονόμισμα βασισμένο στον χρυσό:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/06/rt-2022-06-22-russia-needs-golden-ruble.html

Παρασκηνιακά, οι Ρώσοι ετοιμάζονται επίσης να απελευθερώσουν τεχνολογίες ελεύθερης ενέργειας, κάτι που θα κάνουν μόλις περιοριστεί επαρκώς η ισχύς των σκοτεινών δυνάμεων και καταστεί ασφαλής αυτή η απελευθέρωση:

Η κατάσταση στην Κίνα είναι μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Μερικά χρόνια πριν οι πηγές των Δράκων επικοινώνησαν κρυπτογραφημένα: «Ο Xi έχασε την ουράνια εντολή». Αυτό τώρα έχει γίνει κοινή γνώση:

https://crisiswatch.substack.com/p/the-coming-removal-of-the-mandate-7c2?s=r

Δεν είναι όλοι ικανοποιημένοι με αυτό στην Κίνα, και η κλίκα της Σαγκάης προσπαθεί να τον απομακρύνει από την εξουσία. Αυτός είναι και ο πραγματικός λόγος πίσω από τις καραντίνες της Σαγκάης, καθώς ο Xi χρησιμοποιεί τις καραντίνες για να εμποδίσει τις δραστηριότητες της κλίκας της Σαγκάης:

https://www.zerohedge.com/economics/china-paralyzed-feud-erupts-between-xi-and-li-over-covid-response

Αν και σε γενικές γραμμές οι Κινέζοι μπορούν να ανεχτούν μεγαλύτερη κακομεταχείριση από τους δυτικούς, πλέον έχουν μπουχτίσει, και κάτω από την επιφάνεια της κινεζικής κοινωνίας σιγοβράζει μια επανάσταση:

https://www.zerohedge.com/markets/all-hell-breaks-out-apple-factory-workers-clash-guards-over-lockdowns

Το κινεζικό οικονομικό σύστημα βρίσκεται στο χείλος της κατάρρευσης, και οι αρχές χρησιμοποιούν με κακό τρόπο τις εφαρμογές για τον Covid με σκοπό να εμποδίσουν τους πολίτες να έχουν πρόσβαση στις τράπεζές τους και στα χρήματά τους ώστε να αποφύγουν τις μαζικές αναλήψεις:

https://www.zerohedge.com/political/chinese-banks-freeze-billions-deposits-officials-use-health-qr-code-bar-protestors

Ο Xi υπέγραψε επίσης ένα διάταγμα νομιμοποίησης «ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων», προφανώς με στόχο την Ταϊβάν:

Όπως είχαν υποσχεθεί, οι πηγές των Δράκων αντέδρασαν άμεσα με αποκαλύψεις στα κινεζικά ΜΜΕ την ίδια ημέρα:

https://mp.weixin.qq.com/s/BtLLCb0GlPxjmhbAz5pUOw

https://www.livescience.com/china-says-it-may-have-received-signals-from-aliens

Ακόμη και ο Tedrow Adhanom παραδέχτηκε ότι ο ιός ίσως προέρχεται από εργαστήριο στη Wuhan:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10930501/WHO-chief-believes-Covid-DID-leak-Wuhan-lab-catastrophic-accident-2019.html

Το ίδιο εργαστήριο πειραματιζόταν επίσης και επάνω στην ευλογιά των πιθήκων:

Τους είπαμε «2 εβδομάδες για να ευθυγραμμιστεί η καμπύλη…»

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες κυκλοφορούν τώρα σχετικά με τα εμβόλια:

Και σχετικά με μικροτσίπ σε ιατρικά χάπια:

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προσπαθεί ακόμη να εφαρμόσει τη δική του εκδοχή της Επανεκκίνησης:

Τώρα είναι η δική τους ώρα για μάχη ή θάνατο, και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους πάντες:

Δημιουργώντας κατασκευασμένη συστημική κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/force-majeure-declared-oil-for-diesel-engines-gone-in-8-weeks

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=201992

Το σύστημα είναι πολύ πιο εύκαμπτο και προσαρμόσιμο απ΄ ό,τι περιμένουν, και η απόπειρά τους θα αποτύχει.

Πρόκειται να αποτύχουν:

Και εμείς πρόκειται να νικήσουμε:

Δεν έχουμε ακόμη φτάσει σε αυτό το σημείο, και είναι απαραίτητος ένας διαλογισμός ειρήνης για ενδεχόμενη σύγκρουση ανάμεσα στη Ρωσία και τη Λιθουανία/ΝΑΤΟ:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/06/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-lithuania-every-4-hours.html

Ο Διαλογισμός Λουλούδι της Ζωής επίσης είναι απαραίτητος, για να σταθεροποιηθεί το πλανητικό Φωτεινό πλέγμα, να έρθει περισσότερο Φως στον πλανήτη και να βοηθήσουμε να εξαγνιστεί ο πλανήτης από την εναπομείνασα ανωμαλία:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

Νίκη του Φωτός!

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


One comment

  1. Δεν καταλαβαίνω. Διαλογισμός για ειρήνη μεταξύ Ρωσίας Ουκρανίας, παλιότερα, μα αν δεν ειχε γίνει πως θα επεφταν σε οικονομικό επίπεδο οι ΕΕ και ΗΠΑ; Τώρα μας ζητά διαλογισμο για Ρωσία με Λιθουανία…. εγώ λέω να βάλω μια κορνίζα με τον Βλαδίμηρο. Αντε γειά!

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s