Η Δεύτερη Αμερικανική Επανάσταση θα Είναι Παγκόσμια

Benjamin Fulford   4/7/2022

Μια δεύτερη αμερικανική επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά αυτή τη φορά, θα επηρεάσει ολόκληρο τον κόσμο και όχι μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε παγκόσμιο επίπεδο η «βασιζόμενη σε κανόνες παγκόσμια τάξη» (εμείς κυβερνάμε – εσείς υπακούτε) διαπραγματεύεται μια παράδοση στην παγκόσμια συμμαχία ελευθερίας, συμφωνούν πολλές πηγές. Αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί μέσω πολλών και φαινομενικά άσχετων ειδήσεων.

Ας ξεκινήσουμε με την απάντηση του κόσμου στην έκκληση του ηθοποιού της Χαζαρικής Μαφίας, Vlodomyr Zelinski, να διωχθεί η Ρωσία από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ. Αυτή ήταν η ρωσική απάντηση: «Ο αποκλεισμός της Ρωσίας από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών (ΣΑΗΕ) είναι δυνατός μόνο εάν ολόκληρος ο οργανισμός διαλυθεί και δημιουργηθεί εκ νέου», δήλωσε ο Ρώσος Πρώτος Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Ντμίτρι Πολυάνσκι.

https://tass.com/crimea-and-sevastopol/1474833

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα των διαπραγματεύσεων αυτήν την εβδομάδα, καθώς οι εκπρόσωποι των χωρών G20 συγκεντρώνονται στην Ινδονησία. Εδώ ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ θα παρουσιάσει την πρόταση για μια πλήρη αναμόρφωση του ΟΗΕ κ.λπ. «Το γεγονός είναι ότι οι αναδυόμενες αγορές υποεκπροσωπούνται καταστροφικά», επισημαίνει ο Λαβρόφ.

https://www.reuters.com/world/europe/russias-lavrov-join-g20-foreign-ministers-meeting-indonesia-2022-06-28/

https://tass.com/politics/1474555

Η κίνηση για την αντικατάσταση και την ανανέωση του ελεγχόμενου από τη ΧΜ ΟΗΕ, της Παγκόσμιας Τράπεζας, της BIS, του ΔΝΤ κ.λπ., υποστηρίζεται με ένα διεθνές μποϊκοτάζ της ελεγχόμενης από τη ΧΜ ομάδας χωρών της G7. Η G7 ελέγχει πλέον μόνο το 31% του παγκόσμιου ΑΕΠ και το 11% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν τον υβριδικό πόλεμο που διεξάγεται τώρα εναντίον τους.

Όπως αναφέραμε την περασμένη εβδομάδα, μια ολόκληρη ομάδα χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, της Σαουδικής Αραβίας, της Αργεντινής και της Ινδονησίας, υπέβαλαν αίτηση για να ενταχθούν στις χώρες BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) σε μια δημόσια απόρριψη του μπλοκ της G7.

https://www.msn.com/en-us/news/world/iran-applies-to-join-brics-group-of-emerging-countries/ar-AAYWs37?ocid=uxbndlbing

https://www.zerohedge.com/geopolitical/escobar-exile-main-street-sound-unipolar-world-fading-away

Αυτό υποστηρίζεται από ένα ενεργειακό και οικονομικό μποϊκοτάζ που θα αναγκάσει τις οικονομίες της G7 να συρρικνωθούν έως την πλήρη σχεδόν στάση μέσα σε λίγους μήνες. Η Ευρώπη έχει ήδη αποκοπεί από το ρωσικό φυσικό αέριο. Έχουν επίσης χάσει τις προμήθειες πετρελαίου και φυσικού αερίου από τη Λιβύη και την Αλγερία. Αυτό συμβαίνει ενώ «μυστηριώδη προβλήματα» έχουν κλείσει τις μισές από τις γεννήτριες πυρηνικής ενέργειας της Γαλλίας. Έπεται η αποκοπή του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής, λένε πηγές της κοινωνίας του Πράσινου Δράκου της Μέσης Ανατολής.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επίσης έχουν αποκοπεί από τις διεθνείς αγορές πετρελαίου και θα εξαντλήσουν το στρατηγικό τους απόθεμα πετρελαίου πριν από το τέλος του έτους. Η αποστολή επαιτείας του ψεύτικου προέδρου Τζο Μπάιντεν στη Μέση Ανατολή αργότερα αυτό το μήνα δεν θα βοηθήσει, υπόσχονται οι πηγές.

Τώρα η Ιαπωνία έχει γίνει ο επόμενος στόχος, αφού ο σκλάβος πρωθυπουργός Fumio Kishida ανακοίνωσε δημόσια την υπακοή του στη ΧΜ. Η Ρωσία έχει αρχίσει να εθνικοποιεί το project φυσικού αερίου Sakhalin II, το οποίο αντιπροσωπεύει το 10% των αναγκών της Ιαπωνίας σε φυσικό αέριο. Αυτό το αέριο πρόκειται να αποκοπεί.

Επίσης, η Ιαπωνία πρόκειται να έχει ένα μακρύ καυτό καλοκαίρι, καθώς οι πυρηνικοί σταθμοί της σαμποτάρονται.

https://www.reuters.com/world/asia-pacific/japans-jera-says-it-shut-down-500-mw-power-plant-due-fire-2022-07-03/?utm_source=reddit.com

Στη συνέχεια, η διακοπή του πετρελαίου της Μέσης Ανατολής θα αναγκάσει την οικονομία της Ιαπωνίας να διακοπεί αυτό το φθινόπωρο, μαζί με τις λοιπές αποικίες των G7 της ΧΜ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η G7 δεν θα έχει άλλη επιλογή από το να προσπαθήσει να διαπραγματευτεί μια ειρηνευτική συνθήκη με τον υπόλοιπο κόσμο στη σύνοδο της G20 αυτής της εβδομάδας στην Ινδονησία.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτό, το είδωλο του Ρώσου προέδρου  Βλαντίμιρ Πούτιν μετέβη στην Ινδονησία την περασμένη εβδομάδα για να συναντήσει τον Πρόεδρο της Ινδονησίας Τζόκο Ουιντόντο (Τζοκόουι). Πηγές στην Ινδονησία λένε ότι ο Πούτιν προσφέρθηκε να βοηθήσει την Ινδονησία να χτίσει μια νέα πρωτεύουσα στο Βόρνεο. Εκτός αυτού, οι Ρώσοι υποσχέθηκαν ότι αυτή θα ήταν επίσης η πρωτεύουσα για τη νέα περιοχή της Ανατολικής Ασίας και της Ωκεανίας, λένε οι πηγές. Η EAO (East Asia and Oceania: Ανατολική Ασία & Ωκεανία)  θα είναι μία από τις επτά περιοχές που θα αντικαταστήσουν το σημερινό Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, το οποίο κυριαρχείται από τις G7.

https://www.straitstimes.com/asia/se-asia/putin-offers-russian-railways-investment-in-new-indonesia-capital

Η κίνηση αυτή για τη δημιουργία ενός νέου κεφαλαίου για μια νέα περιφερειακή ομάδα είναι η κατάσταση που θα προκύψει στη σύνοδο των G20. Θα συζητήσουν μια πλήρη ανανέωση του μεταπολεμικού συστήματος Bretton Woods, λένε πηγές της MI6.
Κάτι που πρέπει επειγόντως να ανανεωθεί, επειδή το παλιό σύστημα καταρρέει.

Στην Ευρώπη, οι αγρότες με τρακτέρ – το σύγχρονο ισοδύναμο των τσουγκρανών – βρίσκονται στο μονοπάτι του πολέμου. Αυτό είναι πιο εμφανές στην Ολλανδία, όπου η κοπριά πετιέται στους χλοοτάπητες των πολιτικών, ενώ τα σύνορα και τα αεροδρόμια κλείνουν από αγρότες εξοργισμένους με κακώς σχεδιασμένους περιορισμούς στα νιτρικά άλατα.

Στην Πολωνία και αλλού έχουν ξεκινήσει διαδηλώσεις υπέρ μιας Ενωμένης Ευρώπης από τη Λισαβόνα μέχρι το Βλαδιβοστόκ.

Το καθεστώς της ΕΕ, εν τω μεταξύ, είναι τόσο διεφθαρμένο που δημοσιεύουν μόνο ξεκάθαρα ψέματα αντί για πραγματικά οικονομικά δεδομένα. Για ποιον άλλο λόγο η στατιστική υπηρεσία της Ευρώπης, η Eurostat, να αναφέρει το πώς υπολόγισε τον λεγόμενο πληθωρισμό του 8,6% ; : «Δεν υπάρχουν σχετικά στοιχεία ή υπόκεινται στο στατιστικό απόρρητο». Αυτές είναι ενέργειες ενός αποτυχημένου καθεστώτος.

https://www.cnbc.com/2022/07/01/euro-zone-inflation-8point6percent-in-june-ecb-to-hike-rates-for-first-time-in-11-years.html

Στις Ηνωμένες Πολιτείες εν τω μεταξύ, μαίνεται ο δεύτερος πόλεμος της ανεξαρτησίας και επίκειται η πτώση του ψεύτικου καθεστώτος Μπάιντεν. Οι δημοσκοπήσεις τώρα δείχνουν ότι το 85% των Αμερικανών πιστεύει ότι η χώρα βαδίζει σε λάθος κατεύθυνση. Δείχνουν επίσης ότι μια τεράστια πλειοψηφία πιστεύει πως «η κυβέρνηση είναι διεφθαρμένη και νοθευμένη και δρα ενάντια σε απλούς ανθρώπους σαν εμένα». Επίσης, άλλες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι 37 εκατομμύρια ιδιοκτήτες όπλων είναι πλέον έτοιμοι να αναλάβουν στρατιωτική δράση εναντίον του ψεύτικου καθεστώτος Μπάιντεν και των υποστηρικτών του.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10971195/A-QUARTER-Americans-say-ready-arms-against-government.html

Οι ιδιοκτήτες των όπλων αναγκάζονται να αναλάβουν δράση επειδή δεν μπορεί η αστυνομία. Στο Σικάγο, για παράδειγμα, το 2021 δεν υπήρχε αστυνομία για να ανταποκριθεί σε 406.829 περιστατικά που αντιπροσώπευαν «επικείμενη απειλή για τη ζωή, σωματικό τραυματισμό ή μεγάλες υλικές ζημιές/απώλειες». Επρόκειτο για το 52% τέτοιου είδους κλήσεων υψηλής προτεραιότητας του  100.

https://www.zerohedge.com/political/over-400000-high-priority-incidents-chicago-2021-had-no-police-available-send-new-data

Ο Δρ Henry Makow εκφράζει μια κοινή άποψη για την αποτυχημένη ηγεσία της ΧΜ στις ΗΠΑ, λέγοντας: «Η ασέβειά τους φαίνεται όταν κάνουν τον Barrack Obama, έναν ομοφυλόφιλο παντρεμένο με έναν τρανς, Πρόεδρο. Στη συνέχεια, νόθευσαν τις εκλογές και εγκατέστησαν έναν γερο-παιδόφιλο, εγκληματία και προδότη, με έναν διεστραμμένο παιδόφιλο γιο».

https://www.henrymakow.com/

Όπως σημειώνει μια πηγή της NSA, οποιοσδήποτε στον στρατό και τις υπηρεσίες εξακολουθεί να υποστηρίζει αυτούς τους ανθρώπους «είναι σαν ένα μανιτάρι που αναπτύσσεται στο σκοτάδι και τρέφεται με σκατά».

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μηδενική εκτίμηση για την ανθρώπινη ζωή. Σε γεμίζουν με ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ επειδή έτσι γεμίζουν οι τσέπες τους. Η Vanguard και η Blackrock είναι μεταξύ των μεγαλύτερων μετόχων στη Bavarian Nordic, η οποία παράγει το εμβόλιο για την ευλογιά των πιθήκων. Ο μεγαλύτερος μέτοχος είναι η Invesco, η οποία, ‘κατά σύμπτωση’, συνεργάζεται με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Η μετοχή της άρχισε να εκτοξεύεται στα ύψη στις 9 Μαΐου 2022.», αποκαλύπτει πηγή της Μοσάντ.

Αυτός ο τύπος συνειδητοποίησης αναγκάζει όλο και περισσότερους αρουραίους να εγκαταλείψουν το βυθιζόμενο πλοίο ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ.

Για παράδειγμα, ο Jeffrey Sachs, εκ των έσω πληροφοριοδότης, αποστάτησε πρόσφατα και παρείχε πολύτιμες πληροφορίες για να βοηθήσει στην απελευθέρωση του αμερικανικού λαού. Συγκεκριμένα, κατηγόρησε τους ακόλουθους ανθρώπους ως βασικούς ηγέτες της επίδοξης παγκόσμιας δικτατορίας της ΧΜ:

Ο πολιτικός επιστήμονας του Πανεπιστημίου του Σικάγου Leo Strauss και ο κλασικιστής του Πανεπιστημίου Yale Donald Kagan. Οι νεοσυντηρητικοί ηγέτες, συμπεριλαμβανομένων των Νόρμαν Ποντόρετζ, Ίρβινγκ Κρίστολ, Πολ Γούλφοβιτς, Ρόμπερτ Κάγκαν (γιο του Ντόναλντ), Φρέντερικ Κάγκαν (γιο του Ντόναλντ), Βικτόρια Νούλαντ (σύζυγο του Ρόμπερτ), Έλιοτ Έιμπραμς και Κίμπερλι Άλεν Κάγκαν (σύζυγο του Φρέντερικ).

Ο Sachs, ο οποίος προσδιορίζει τη ΧΜ ως «νεοσυντηρητικούς» λέει ότι «η προοπτική τους βασίζεται σε μια κυρίαρχη ψευδή υπόθεση: ότι η στρατιωτική, οικονομική, τεχνολογική και χρηματική υπεροχή των ΗΠΑ τους επιτρέπει να υπαγορεύουν όρους σε όλες τις περιοχές του κόσμου».

Ο Sachs πλησίασε επίσης όσο περισσότερο μπορούσε (υποθέτω ότι φοβάται για τη ζωή του) στο να κατηγορήσει αυτούς τους ανθρώπους για απόπειρα γενοκτονίας, όταν είπε «Προήδρευσα της επιτροπής για το Lancet για 2 χρόνια σχετικά με τον Covid. Είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι προήλθε από ένα εργαστήριο βιοτεχνολογίας των ΗΠΑ […….] Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα, αλλά υπάρχουν αρκετά στοιχεία. [Ωστόσο] δεν ερευνάται, ούτε στις ΗΠΑ, ούτε πουθενά».

https://covid19commission.org/jeffrey-sachs

Ο Sachs δεν είναι ο μόνος υψηλόβαθμος εκ των έσω πληροφοριοδότης που αυτομόλησε τις τελευταίες εβδομάδες. Ο Τζεφ Μπέζος επίσης κατηγόρησε δημόσια τους ψεύτικους σεναριογράφους του Μπάιντεν με αυτό το tweet για τον πληθωρισμό:

«Ωχ. Ο πληθωρισμός είναι πάρα πολύ σημαντικό πρόβλημα για να συνεχίζει ο Λευκός Οίκος να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Είναι είτε ξεκάθαρος αποπροσανατολισμός είτε βαθιά παρανόηση της βασικής δυναμικής της αγοράς. 

https://t.co/XgKfEICZpk

– Τζεφ Μπέζος (@JeffBezos) 3 Ιουλίου 2022

Βλέπουμε επίσης ανώτερους πράκτορες της Χαζαρικής Μαφίας να τρέχουν στον Πάπα για να ζητήσουν προστασία. Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα η Νάνσι Πελόζι και ο σύζυγός της πήγαν να δουν το είδωλο του Πάπα Φραγκίσκου. Δεν κατάφεραν, ωστόσο, να λάβουν προστασία. Ο εμπειρογνώμονας του Βατικανού Moynihan αναφέρει ότι «Ο Πάπας δεν έδωσε στη Νάνσι Πελόζι Θεία Κοινωνία. Σε αυτό προσέβλεπε. Ήθελε να λάβει τη Θεία Κοινωνία από τον ίδιο τον Πάπα Φραγκίσκο, αλλά δεν τα κατάφερε».

https://insidethevatican.com/category/news/newsflash/

Με άλλα λόγια, η Πελόζι θα πρέπει να πάει κατευθείαν στον Δημιουργό για να ζητήσει συγχώρεση για τις πολλές αμαρτίες της.

Είδαμε επίσης τον Έλον Μασκ να αναδύεται μετά από 9 ημέρες σιωπής στο Twitter για να δείξει μια φωτογραφία του ίδιου και της οικογένειάς του με τον Πάπα. Ο Πάπας με τον οποίο ποζάρει στην εικόνα μοιάζει περισσότερο με τον αρχικό παρά με το Avatar που παίζει το ρόλο του. Ο Μασκ έλαβε προστασία, λένε οι πηγές μας στο Βατικανό. Ωστόσο, η προστασία θα μπορούσε να αφαιρεθεί ανάλογα με τις ενέργειές του τους επόμενους μήνες, αναφέρουν. Πρέπει επίσης να βγει δημόσια και να μιλήσει για τη σχέση του με την DARPA.

Λάβαμε επίσης αυτή την αναφορά για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ από έναν αναγνώστη:

Ήμουν στο ίδιο δωμάτιο με τον πρόεδρο Τραμπ, την εκπρόσωπο Ελίζ Στέφανικ και την εκπρόσωπο Κλαούντια Τέννεϊ νωρίτερα αυτό το μήνα στο Trump National Golf Club στο Γουέστσεστερ της Νέας Υόρκης.

Η συζήτησή τους επικεντρώθηκε στις προκριματικές εκλογές, όπου οι περισσότεροι από τους υποψηφίους που υποστηρίχθηκαν από τον πρόεδρο Τραμπ τα πήγαν καλά.

Το κύριο ζήτημα που τόνισε ήταν η ακεραιότητα των εκλογών: χάρτινα ψηφοδέλτια, ταυτότητα ψηφοφόρου, καταμέτρηση εδώ στις ΗΠΑ, ψηφοδέλτια εξ αποστάσεως μόνο για στρατιωτικούς που βρίσκονται σε επιχειρήσεις στο εξωτερικό. Η προστασία των συνόρων παραμένει επίσης κορυφαία προτεραιότητα.

Διέψευσε τις ψευδείς ειδήσεις που αμαυρώνουν τις ανησυχίες περί εκλογικής νοθείας ως το «Μεγάλο Ψέμα», είπε μερικά ευγενικά λόγια για καμιά δεκαριά άλλους αξιοσημείωτους ανθρώπους εκεί, και έφυγε με ένα καραβάνι Σεβρολέ των προαστίων. Είμαι σίγουρος ότι ήταν ο πραγματικός.

Υπήρξαν επίσης κάποιες σοβαρές ενέργειες από στρατιωτικά Λευκά Καπέλα στην Καρολίνα την περασμένη εβδομάδα. Αυτό εμφανίστηκε στις ειδήσεις ως ένα » μυστηριώδες σμήνος σεισμών» με επίκεντρο τη στρατιωτική βάση Ft. Jackson στην Καρολίνα.

Σύμφωνα με πηγές της CIA: «Η Στρατιωτική Συμμαχία των Λευκών Καπέλων έβγαλε σε αχρηστία αρκετές υπόγειες στρατιωτικές βάσεις (DUMBS) με ειδικά εκρηκτικά, εκρήξεις που εμφανίστηκαν ως μικροί σεισμοί. Ένα ολόκληρο υπόγειο σύστημα σηράγγων που χρησιμοποιήθηκε για την εμπορία παιδιών και τη διακίνηση πυρηνικών υλικών έχει καταστραφεί μέχρι τον Ατλαντικό Ωκεανό».

Μιλώντας για τα Λευκά Καπέλα, οι ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών μας έστειλαν αυτή τη φωτογραφία για να υποστηρίξουν τον ισχυρισμό τους ότι ο ηθοποιός Μπρους Γουίλις παίζει τώρα έναν αληθινό ρόλο ως εισαγγελέας John Durham που «κυνηγά τους κακούς».

Υπάρχει επίσης ένα υψηλό επίπεδο αυτού που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως «απόκοσμη» δραστηριότητα, το οποίο αναφέρεται σε όλο τον πλανήτη.

Για παράδειγμα, στις 3 Ιουλίου, όταν πυροδοτήθηκε ο επιταχυντής του CERN στην Ελβετία, εμφανίστηκε στον Κόλπο του Μεξικού αυτό το «Μάτι της φωτιάς». Η British Petroleum λέει ότι πρόκειται για «πυρκαγιά πετρελαίου», αλλά γερμανικές πηγές πληροφοριών επιμένουν ότι ήταν ένα είδος πύλης που άνοιξε.

Αν αυτό δεν ήταν αρκετά περίεργο για εσάς, τότε τι θα λέγατε για αυτό: ένα βίντεο με κάτι που μοιάζει με πραγματικότητα που χωρίζεται στα δύο.

Στη συνέχεια, φυσικά τα «Εξωκοσμικά Σκάφη» φαίνεται να εμφανίζονται όλο και περισσότερο κάθε μέρα. «Φαίνεται να συγκεντρώνονται για κάποιο σημαντικό γεγονός», εικάζει πηγή της CIA.

Ακολουθεί ένα δείγμα μερικών από τις πολλές πρόσφατες θεάσεις.

Σε μια προσπάθεια να ρίξουμε λίγο φως σε αυτό, επικοινωνήσαμε με το τμήμα δημοσίων σχέσεων του εργολάβου του Υπουργείου Άμυνας, Northrop Grumman, σχετικά με τα οχήματα αντιβαρύτητας, αλλά δε μας απάντησαν. Θα προσπαθήσουμε ξανά και ελπίζουμε αυτή τη φορά να λάβουμε απάντηση.

Για να ολοκληρώσουμε, ως συνήθως, σημειώνουμε ότι αυτά τα πράγματα είναι συναρπαστικά, αλλά μέχρι να επηρεάσουν την καθημερινή μας ζωή θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην απελευθέρωση του πλανήτη από εμάς τους ίδιους και να μην περιμένουμε μαγική βοήθεια από μικρούς πράσινους ανθρωπάκους.

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

One comment

 1. Πιο παπατζης απο τον Φουλφορντ πεθαινεις….κοιταξτε ημερομηνια στο βιντεο στο παπαραπανω λινκ…
  Απο κατω η περιγραφη και η ημερομηνια στο youtube

  Pipeline leak causes ‘eye of fire’ in the Gulf of Mexico
  6,004 views
  Jul 5, 2021

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s