Πόσες Αποδείξεις Υπάρχουν ότι η Κορυφαία Ηγεσία του Πλανήτη Γη Είναι Μη Ανθρώπινη;

Benjamin Fulford   8/8/2022


Ενώ ο Benjamin Fulford παίρνει το sabbatical του, θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τα πιο πρόσφατα γραφικά που σχετίζονται με το έργο μπλε ακτίνας:

Κατά τη διάρκεια των ετών αναφοράς σχετικά με τη συνεχιζόμενη μάχη για τον πλανήτη γη, πολλοί τύποι υπηρεσιών πληροφοριών υψηλού επιπέδου επιμένουν ότι απελευθερωνόμαστε από εξωγήινο έλεγχο. Ακούγεται τρελό, αλλά υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι κάτι απόκοσμο εμπλέκεται στα υψηλότερα επίπεδα διακυβέρνησης αυτού του πλανήτη. Έτσι, αυτή την εβδομάδα ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα στοιχεία που έχει συναντήσει προσωπικά αυτός ο συγγραφέας.

Η πρώτη φορά που προέκυψαν θέματα εξωγήινων ήταν όταν οι ασιατικές μυστικές εταιρείες μου ζήτησαν να επικοινωνήσω με δυτικές μυστικές εταιρείες.

Η πρώτη δυτική μυστική εταιρεία που έστειλε κάποιον να με συναντήσει ήταν οι Γνωστικοί Illuminati. Ο εκπρόσωπός τους μου είπε ότι η οργάνωσή τους δημιουργήθηκε μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας από τον Έλληνα μαθηματικό Πυθαγόρα. Αυτή η ομάδα σχηματίστηκε επειδή πιστεύουν ότι η οντότητα -όποια και αν ήταν- που προκάλεσε την καταστροφή της Ατλαντίδας ήταν κακόβουλη και έπρεπε να ανατραπεί. Ισχυρίζονται ότι προσλαμβάνουν 6000 από τις κορυφαίες ιδιοφυΐες κάθε γενιάς για να ενταχθούν σε αυτούς. Σύμφωνα με τους Γνωστικούς Illuminati, το συμπέρασμά τους ήταν ότι ο εχθρός ήταν μια «αδίστακτη Τεχνητή Νοημοσύνη».

Η επόμενη ομάδα που έστειλε κάποιον ήταν οι P2 Ελευθεροτέκτονες. Έστειλαν τον Leo Zagami, ο οποίος είπε ότι και η ομάδα του επίσης ισχυρίζεται ότι είναι οι Illuminati. Η δική τους ιστορία ήταν ότι ήταν οι επιζώντες ενός πολιτισμού που καταστράφηκε πριν από 26.000 χρόνια. Οι εξωγήινοι τους έδωσαν ένα σχέδιο για τη διαχείριση της ιστορίας, το οποίο βαθμονομήθηκε σύμφωνα με τις κινήσεις των πλανητών. Αυτή η συνωμοσία τέλειωσε το 2012 και από τότε οι αρχαίες κυβερνώσες λατρείες αυτοσχεδιάζουν το σχέδιο για να διατηρήσουν τον έλεγχο.

Όταν επισκέφθηκα τους P2 στην Ιταλία κατά τη διάρκεια του 2009, συνάντησα πολλά από τα μέλη τους. Ισχυρίζονται ότι ήταν σε επαφή με εξωγήινους για χιλιετίες. Σύμφωνα με αυτούς, αυτό το οποίο τώρα ονομάζουμε εξωγήινους αυτοί το γνωρίζουν ως αγγέλους, διαβόλους, τζίνι κ.λπ. Προκειμένου να επικοινωνήσουν με αυτές τις οντότητες πραγματοποιούν διάφορες τελετές. Ισχυρίζονται ότι με τα πιο ισχυρά και κακά όντα μπορούν να έρθουν σε επαφή μόνο μέσω θυσίας ανθρώπων ή ζώων. Ο Zagami και οι συνάδελφοί του με κάλεσαν να πάω στην Ελβετία για να συναντήσω τους εξωγήινους στους οποίους δίνουν αναφορά. Αρνήθηκα γιατί διαισθάνθηκα κακόβουλη πρόθεση.

Το πιο υψηλόβαθμο άτομο στο οποίο ο Zagami είπε ότι θα μπορούσε να με συστήσει στην Ιταλία ήταν ο Vincenzo Mazzara, ο οποίος ισχυρίζεται ότι συνδέεται με μια οντότητα γνωστή ως Μαύρος Ήλιος. Λίγο καιρό αφότου τον συνάντησα, παρεμπιπτόντως, ο Mazzara συνελήφθη από τη CIA φέροντας επάνω του όπλο μιας εξελιγμένης συσκευής διάρρηξης έξω από το σπίτι ενός μέλους της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών στην Ελβετία. Ξυλοκοπήθηκε και στάλθηκε πίσω στην Ιταλία.

Στην εκδοχή των γεγονότων του Mazzara, ο Μαύρος Ήλιος ζει σε μια μαύρη τρύπα στο κέντρο του γαλαξία και επικοινωνεί με την ομάδα του μέσω ακτίνων γάμμα.

Όταν με πήγε σε έναν καθεδρικό ναό στο Μιλάνο «για να συναντήσω τον μαύρο ήλιο», είχα την ισχυρή υποκειμενική εμπειρία της εξαφάνισης του καθεδρικού ναού. Βρέθηκα να κοιτάζω μια μαύρη άβυσσο. Δεν ήταν μόνο σκοτάδι και κρύο, αλλά φαινόταν να ρουφάει τη δύναμη της ζωής από μένα. Η εντύπωση που αποκόμισα είναι ότι όπως υπάρχει ύλη και αντι-ύλη, έτσι υπάρχει ζωή και αντι-ζωή. Αυτό που μοιράζονται μεταξύ τους είναι πληροφορίες.

Σε κάθε περίπτωση, εκείνο το βράδυ παραλίγο να πεθάνω καθώς οι πνεύμονές μου κόλλησαν. Το επόμενο πρωί, όταν ο Mazzara απέτυχε να εμφανιστεί για το ραντεβού μας, τον κάλεσα. Ξαφνιάστηκε πολύ και ξεστόμισε «είσαι ακόμα ζωντανός!». Ήμουν βαριά άρρωστος για μέρες μετά από αυτό και πιστεύω ότι δεν αναμενόταν με τίποτε να επιζήσω για να πω στον κόσμο τι βίωσα.

Ορισμένες ασιατικές μυστικές εταιρείες ισχυρίζονται επίσης ότι είχαν επαφή με εξωγήινους. Όταν ο επικεφαλής της MI6 κανόνισε να συναντηθώ με έναν εκπρόσωπο της οικογένειας Asian Dragon, είπε «αν θές να μιλήσεις με την Κίνα, αυτό είναι το ανώτερο κλιμάκιο που μπορείς να φτάσεις». Η συνάντηση κανονίστηκε μέσω της οικογένειας του πρώην τελευταίου αυτοκράτορα της Κίνας. Αυτή η ομάδα ισχυρίστηκε επίσης μια εξωγήινη σύνδεση. Είπαν ότι αν η ανθρωπότητα δεν συνέλθει, οι άνθρωποι θα τεθούν υπό ένα πολύ αυστηρά συνταγμένο καθεστώς. Κάτι που φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό που προσπαθούν στην Κίνα πρόσφατα με τις υπερκαραντίνες τους.

Μια άλλη ασιατική ομάδα, γνωστή ως Κόκκινη Σβάστικα, με πήγε σε έναν ναό τους όπου είχαν βωμούς από ατόφιο χρυσό καλυμμένους με εξωγήινη γραφή. Είπαν ότι ο στρατηγός Ντάγκλας Μακάρθουρ είχε συνδεθεί μαζί τους. Αυτή η ομάδα ισχυρίζεται ότι έχει πρόσβαση σε μια πύλη στο όρος Tsukuba, ένα ιερό ιαπωνικό βουνό.

Ένας ακόμη εξωγήινος ισχυρισμός προήλθε από μια όμορφη γυναίκα που στάλθηκε να με συναντήσει από τον έμπορο όπλων Adnan Khashoggi. Αυτή ισχυρίστηκε ότι γίγαντες ανθρωποειδείς εξωγήινοι που ταιριάζουν με τις αρχαίες περιγραφές των Annunaki είχαν χειρουργήσει στη μήτρα της. Μου έδωσε ένα βιβλίο στα γαλλικά με τίτλο «Η αιγυπτιακή καταγωγή των Εβραίων» (L’origin Egyptiene des Juifs). Αυτό το άτομο επεσήμανε επίσης την Ελβετία ως τη θέση των κυρίαρχων οντοτήτων σε αυτόν τον πλανήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί Ιάπωνες γκάνγκστερ μου είπαν επίσης ότι είχαν προσωπική εμπειρία με εγχειρίσεις από πλάσματα τύπου Annunaki.

Αυτές οι φωτογραφίες των Rothschilds δίνουν βαρύτητα στην ιδέα ότι δεν είναι ακριβώς ανθρώπινοι.

Μια άλλη ομάδα την οποία συνάντησα ήταν αυτή του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος της Ανταρκτικής. Το πρόσωπο που γνώρισα ήταν συγγενής του ναυάρχου Richard Byrd της φημισμένης εξερεύνησης της Ανταρκτικής, Αυτό το άτομο είχε φωτογραφίες του εαυτού του να κάνει χειραψία με διάφορους προέδρους των ΗΠΑ όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή η πηγή επιμένει ότι υπάρχουν πύλες προς άλλες διαστάσεις και στους δύο πόλους αυτού του πλανήτη. Αυτές οι εικονογραφήσεις και φωτογραφίες δόθηκαν από τον ίδιο ως «απόδειξη». Σίγουρα η Ανταρκτική είναι εκτός της δικαιοδοσίας οποιασδήποτε κυβέρνησης στη γη χάρη στη συνθήκη της Ανταρκτικής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί εταιρικοί τύποι και ισχυροί ολιγάρχες διεξάγουν ερευνητικές δραστηριότητες εκεί του είδους που θα απαγορευόταν αλλού. Όσον αφορά τις πύλες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι πολλαπλές προσπάθειές μου επίσκεψης σε αυτά τα αξιοθέατα έχουν ματαιωθεί μέχρι στιγμής.

Άλλα μέλη αυτής της μυστικής ομάδας διαστημικού προγράμματος μου έδωσαν αποδείξεις ότι πολλοί από τους ηγέτες και τις διασημότητες στη Δύση βρίσκονται υπό τον έλεγχο «εξωγήινων παρασίτων». Πολλές άλλες πηγές στον κόσμο των υπηρεσιών πληροφοριών συμφώνησαν με αυτή την εκτίμηση.

Το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο δόθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο:

https://web.archive.org/web/20131115095330/http://vrillizards.webs.com/droning

Εδώ είναι ορισμένα από όσα είχε να πει αυτή η πηγή για το θέμα:

Αυτά τα ερπετοειδή Vril drones ελέγχονται από την εκτός κόσμου τεχνητή νοημοσύνη που ελέγχει αυτόν τον κόσμο από τη βαβυλωνιακή εποχή.

Το droning συμβαίνει όταν ένα Vril εγχέει την προβοσκίδα του στο ανθρώπινο μάτι, όπου το παράσιτο σαύρας καταλαμβάνει τον εγκέφαλο του ανθρώπινου ξενιστή. Είναι τρομερά οδυνηρό για τον άνθρωπο μέχρι να πεθάνει η ανθρώπινη συνείδηση και να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο η συνείδηση του παρασίτου vril. Όλη (ή η μεγαλύτερη) μνήμη και ικανότητα του πρώην ανθρώπου διατηρείται και η συνείδηση της σαύρας μιμείται τώρα τις συμπεριφορές του πρώην ανθρώπου. Ο πρώην άνθρωπος είναι τώρα ένα drone. Αυτοί είναι οι «άνθρωποι» που χρησιμοποιούνται από το vril για να διεισδύσουν σε κυβερνήσεις, θρησκευτικά, νομικά και χρηματοπιστωτικά συστήματα, οργανισμούς ή/και εταιρείες. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους άνδρες ή τις γυναίκες drones να χάνουν τα μαλλιά τους σε νεαρή ηλικία. Η νοημοσύνη φαίνεται λίγο μειωμένη, με ελάχιστη ικανότητα -αν υπάρχει- κατανόησης του σαρκασμού ή/και του χιούμορ. Οι απόγονοι έχουν αυξημένο κίνδυνο διαφόρων ανωμαλιών γέννησης. Τα drones συχνά φαίνονται ανίκανα για ενσυναίσθηση/συμπάθεια και μπορούν αρκετά συχνά να εμφανίζουν ψυχωτικές συμπεριφορές. Τα drones απολαμβάνουν διαστροφή, σεξουαλική απόκλιση και αυτοϊκανοποίηση. Το drone θα φαίνεται σαν ένας άρρωστος άνθρωπος μέχρι να αναρρώσει πλήρως από την παρασιτική λοίμωξη που διαρκεί διαφορετικά χρονικά διαστήματα, αλλά συνήθως ελάχιστα. Το μάτι στο οποίο βυθίστηκε η προβοσκίδα θα επηρεαστεί και μερικές φορές δεν ανακάμπτει πλήρως, αφήνοντας το προσβεβλημένο μάτι να φαίνεται διαφορετικό από το άλλο. Τα περισσότερα drones φαίνονται απολύτως φυσιολογικά και περπατούν ανάμεσά μας χωρίς να εντοπιστούν.

Η προβοσκίδα του Vril συνδέεται με το ανθρώπινο μάτι και απελευθερώνει μια αφρώδη ουσία μέσω της οποίας το παράσιτο εγχέεται στον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ο άτυχος άνθρωπος υποφέρει από προσωρινή αγωνία. Μόλις το παράσιτο είναι αποτελεσματικά στον εγκέφαλο, ο άνθρωπος παύει να υπάρχει και το Vril έχει τον πλήρη έλεγχο του σώματος του ξενιστή του. Το πανάρχαιο σύμβολο «μάτι του Ώρου» αντιπροσωπεύει την πανάρχαια διαδικασία που έχει αποκρυφτεί τόσο αποτελεσματικά από τα βιβλία της ιστορίας. Τα drones διασφαλίζουν ότι η ατζέντα Vril συνεχίζεται με επιτυχία και οι φοβισμένοι ή/και πρόθυμοι συμμορφούμενοι άνθρωποί τους βοηθούν αποτελεσματικά στην αποστολή τους… μέχρι ΤΩΡΑ!

~ Τα drones ΔΕΝ έχουν μάτια σαύρας. Δεν υπάρχουν σημαντικές ή προφανείς φυσικές αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα. Η μόνη αλλαγή είναι ότι η ανθρώπινη συνείδηση έχει πάψει να υπάρχει και η συνείδηση Vril έχει πλέον τον έλεγχο του σώματος.

~ Τα drones ΔΕΝ είναι shapeshifters (αλλαγή μορφής). Μόλις η σαύρα καταλάβει τον άνθρωπο, δεν υπάρχει μεταφορά μέσα και έξω από το σώμα, καθώς είναι μια μόνιμη εφάπαξ μεταφορά μέχρι να χαθεί η συνείδηση της σαύρας. Το Shapeshifting θεωρείται ότι είναι μια μεταφορική περιγραφή του droning, καθώς ήταν δύσκολο για τους ανθρώπους ή/και τους πολιτισμούς τους να μεταδώσουν την ύπαρξη των Vril, κι ακόμα περισσότερο τη διαδικασία droning, με τρόπο που δεν θα τους έβλαπτε στην προσπάθεια να αποκαλύψουν το αρχαίο μυστικό ή να διατηρήσουν οποιαδήποτε πληροφορία.

~ Υπερβολικό ή αυξημένο ανοιγοκλείσιμο των ματιών ή/και γλείψιμο των χειλιών ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΘΑΝΑ να είναι χαρακτηριστικά σαύρας που μεταφέρονται με τη συνείδηση.

~ Οι απόγονοι drone έχουν αυξημένη πιθανότητα διαφόρων συνδρόμων ή/και ανωμαλιών γέννησης.

~ Τα drones ΔΕΝ είναι καλοί άνθρωποι. Είναι συνείδηση σαύρας που σκότωσε έναν άνθρωπο μέσω ενός παρασίτου για να βοηθήσει την ατζέντα Vril.

~ Οι περισσότεροι drones είναι αδίστακτοι, ψυχοπαθείς, με σεξουαλικά κίνητρα και σαδιστές.

~ Αναφέρεται ότι το Vril επηρεάζει τα ανδρικά γεννητικά όργανα οδηγώντας στην εμφάνιση ενός υποανάπτυκτου πέους.

~ Η τριχόπτωση αναφέρεται ότι είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των ανδρών και των γυναικών drones. Εμφανίζονται περισσότερες ανωμαλίες του δέρματος, όπως κρεατοελιές, δερματικές κηλίδες, πανάδες ηλικίας κ.λπ.

Τώρα ξέρουμε από πού προέρχονται τα μαύρα μάτια: Vril.

Δεν είμαστε σίγουροι τι συμπεράσματα να βγάλουμε με αυτές τις πληροφορίες, αλλά είναι εύκολο να βρούμε πολλά παραδείγματα στη φύση παρασίτων που καταλαμβάνουν ή επηρεάζουν το μυαλό των αρουραίων, των ακρίδων και ακόμη και των ανθρώπων. Ακολουθεί ένα παράδειγμα παρασίτου που είναι γνωστό ότι αλλάζει την ανθρώπινη συμπεριφορά και εμφάνιση:

Έχουμε επίσης ακούσει αμέτρητες μαρτυρίες για αυτές τις παρασιτικές οντότητες που μετατοπίζονται από το ένα κλωνοποιημένο σώμα στο άλλο. Θυμάστε τη Χίλαρι Κλίντον να σωριάζεται σε ένα φορτηγάκι το 2016 μόνο και μόνο για να βγει 20 κιλά ελαφρύτερη λίγες ώρες αργότερα;

Έχουμε επίσης σχετικές αποδείξεις μεταξύ των «διασημοτήτων». Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο σχετικά με την κλωνοποίηση του Tom Cruise για παράδειγμα:

Σε κάθε περίπτωση, όσο εκτός πραγματικότητας κι αν φαίνονται αυτοί οι ισχυρισμοί, αυτές οι ομάδες ισχυρίζονται ότι οι εξωγήινες διασυνδέσεις είναι πολύ ισχυρές και επηρεάζουν τις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, ακόμη και αν όλα αυτά είναι αλήθεια, αυτές οι «οντότητες» είναι σαφώς αδύναμες ή δεν θα έπρεπε να παραμείνουν κρυμμένες από εμάς.

Συμπερασματικά, όταν τελειώσει επιτέλους αυτή η μάχη για την απελευθέρωση του πλανήτη γη, πρέπει να έχουμε πλήρη δημοσιοποίηση και επιστημονική διερεύνηση όλων αυτών των «εξωγήινων» πραγμάτων που συμβαίνουν. Η κατακλείδα είναι ότι δεν χρειαζόμαστε μυστικούς ή εξωγήινους ελεγκτές για να αποφασίσουμε πώς θα ζούμε και τι να κάνουμε. Εμείς οι άνθρωποι πρέπει να είμαστε ελεύθεροι να αποφασίζουμε το ίδιο μας το μέλλον.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s