Κάτι Μεγάλο Έρχεται Καθώς το Καλοκαιρινό Τέλμα Τελειώνει

Benjamin Fulford    29/8/2022


Το καλοκαιρινό τέλμα στον συνεχιζόμενο αλλά αδήλωτο 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο πρόκειται να τελειώσει, συμφωνούν πολλές πηγές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η συλλογική Δύση πρόκειται να αντιμετωπίσει μια καταστροφική κατάρρευση συστημάτων εάν τα γεγονότα συνεχίσουν τη σημερινή τους πορεία.

Το ερώτημα τώρα είναι: θα προσπαθήσει η χαζαρική μαφία να παραδοθεί ή σχεδιάζουν μια νέα επίθεση υπό την ηγεσία ενός σκλάβου Αφρικανού πάπα, εμπλέκοντας πιθανώς μια ψεύτικη εξωγήινη εισβολή;

Το μεγαλύτερο σημάδι ότι κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί είναι αυτή η ανακοίνωση από το Βατικανό:

Η Αγία Έδρα και τα ιδρύματα που συνδέονται με την Αγία Έδρα και είναι κάτοχοι χρηματοοικονομικών περιουσιακών στοιχείων και ρευστότητας, υπό οποιαδήποτε μορφή αυτά κατέχονται, σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα εκτός του IOR, πρέπει να ενημερώσουν το IOR και να τα μεταφέρουν σε αυτό το συντομότερο δυνατό εντός 30 ημερών από την 1η Σεπτεμβρίου 2022.

(*IOR: Institute for the Works of Religion –Ινστιτούτο για τα Έργα της Θρησκείας, κοινώς γνωστό ως Τράπεζα του Βατικανού)

https://www.vatican.va/content/francesco/it/events/event.dir.html/content/vaticanevents/it/2022/8/23/rescriptum.html

Αυτό φαίνεται να σηματοδοτεί το τέλος του ελέγχου των Rothschild και άλλων χαζαρικών μαφιόζικων οικογενειών σε αυτόν τον θεσμό. Κάτι τέτοιο είναι ιστορικό, καθώς όλοι αυτοί είναι οι ιδιώτες τραπεζίτες του Βατικανού τουλάχιστον από τον 19ο αιώνα.

 Αυτό είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό, διότι σχεδόν όλοι οι αποκαλούμενοι «παγκόσμιοι ηγέτες» που εμφανίζονται στον ΟΗΕ όταν αναλαμβάνουν την εξουσία λαμβάνουν λογαριασμό στην Τράπεζα του Βατικανού. Στη συνέχεια, τους ανακοινώνεται «Καλώς ήρθατε στη λέσχη των πλουσίων. Είστε ελεύθεροι να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χρήματα όπως θέλετε, αλλά, αν δεν μας υπακούσετε, θα σας σκοτώσουμε».

Ολόκληρος ο εφιάλτης του Covid, όπως αποδεικνύεται τώρα, αφορούσε τη χρήση μιας τεχνητά δημιουργημένης «πανδημίας» για να ξεπλυθούν πάνω από 1 τρισεκατομμύριο πλαστά δολάρια της FRB (*Federal Reserve Board: Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ) στην παγκόσμια οικονομία. Αυτό έγινε δωροδοκώντας ηγέτες κυβερνήσεων με χρήματα από την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ κ.λπ., για να συνοδεύσουν την προσπάθεια της ΧΜ να δημιουργήσει μια ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση. Λιγότερο σημαντικοί ηγέτες έλαβαν μετοχές σε εταιρείες εμβολίων, μασκών, απολυμαντικών χεριών κ.λπ., προκειμένου να ενταχθούν στη χορωδία.

 Επίσης, πολλοί ηγέτες που αρνήθηκαν να ακολουθήσουν, όπως ο πρόεδρος της Τανζανίας, σκοτώθηκαν ή απομακρύνθηκαν.

 Όλο αυτό σκάει τώρα στις μούρες της χαζαρικής μαφίας, καθώς οι παρενέργειες από τα εμβόλια και ο επιστημονικός έλεγχος εκθέτουν ολόκληρη την «πανδημία» ως ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα πολέμου στην παγκόσμια ιστορία.

 Ο κάτωθι τίτλος είναι χαρακτηριστικός αυτού που τώρα αρχίζει να κυριαρχεί ακόμη και στις εταιρικές ειδήσεις για την «πανδημία»:

«Οι δικηγόροι του πληροφοριοδότη της Pfizer λένε ότι η εταιρεία θα μπορούσε να είναι υπεύθυνη για αποζημίωση 3,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων»

https://www.theepochtimes.com/exclusive-pfizer-vaccine-whistleblower-responds-to-motion-to-dismiss-false-claims-suit_4685709.html

Τώρα που ο φόβος της χρεοκοπίας, της φυλάκισης ή της εκτέλεσης βαραίνει περισσότερο τη σκέψη των ηγετών από ό,τι ο πειρασμός των δωροδοκιών, η δυνατότητα χρήσης του Covid για το ξέπλυμα πλαστών χρημάτων στην παγκόσμια οικονομία τελειώνει.

 Σε αντίποινα για την επίθεση της «πανδημίας», οι περισσότερες χώρες του κόσμου είναι ακόμη πιο επιμελείς στην άρνησή τους να δεχτούν όλες τις μορφές «χρήματος» που δημιουργήθηκαν από το πουθενά από τη χαζαρική μαφία και το ελεγχόμενο από το Βατικανό Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο η ελεγχόμενη από το Βατικανό συλλογική «Δύση» αντιμετωπίζει ενεργειακή κρίση και επικείμενη κοινωνική κατάρρευση.

Το ερώτημα τώρα είναι οι Χαζάροι Μαφιόζοι που ελέγχουν το Βατικανό θα προσπαθήσουν να διαπραγματευτούν μια παράδοση ή θα επιμείνουν με μια νέα επίθεση;

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα σε αυτής της εβδομάδας τη μεγάλη συγκέντρωση καρδιναλίων στη Ρώμη.

Αφού κατονόμασε πάνω από 20 νέους Καρδινάλιους (κυρίως από αναπτυσσόμενες χώρες) αυτό το Σαββατοκύριακο, ο Φραγκίσκος επέλεξε 83 από τους 132 καρδινάλιους που δικαιούνται να εκλέξουν νέο πάπα. Αυτοί αρκούν για να εκλέξουν έναν νέο πάπα.

https://news.yahoo.com/rumours-swirl-pope-francis-names-015637032.html

Οι παρατηρητές του Βατικανού σημείωσαν ότι όταν ο Πάπας ταξίδεψε στην Άκουιλα στις 28 Αυγούστου για να επισκεφθεί τον τάφο του Αγίου Κελεστίνου Ε ́ (παραιτήθηκε από τον παπισμό το 1294 μ.Χ.) είπε ότι εγκαταλείποντας την εξουσία, ο Κελεστίνος έδειξε τη δύναμη που προέρχεται από την ταπεινοφροσύνη.

«Στα μάτια των ανθρώπων, οι ταπεινοί θεωρούνται αδύναμοι και ηττημένοι, αλλά στην πραγματικότητα, είναι οι πραγματικοί νικητές επειδή είναι οι μόνοι που εμπιστεύονται απόλυτα τον Κύριο και γνωρίζουν το θέλημά Του», είπε ο Φραγκίσκος.

https://www.nasdaq.com/articles/popes-who-resign-are-humble-francis-says-in-central-italy-visit

Η διήμερη συνάντηση με τους καρδινάλιους που πραγματοποιείται στις 29 και 30 Αυγούστου είναι η μόνη φορά κατά τη διάρκεια των εννιάμισι ετών του Φραγκίσκου ως Πάπα (Μάρτιος 2013 έως σήμερα) που όλοι οι καρδινάλιοι συναντήθηκαν και μίλησαν με αυτόν τον τρόπο, λέει ο ειδικός του Βατικανού Δρ Robert Moynihan.

 Σύμφωνα με πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων, ο πραγματικός σκοπός αυτής της συνάντησης είναι να προετοιμάσουν το δρόμο για ένα άτομο που έχουν ορίσει να παίξει το ρόλο του «Μεσσία». Ο Πάπας σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Βόρεια Κορέα, την Κίνα και τη Μόσχα για να προσπαθήσει να πείσει αυτές τις χώρες να υποστηρίξουν αυτό το σχέδιο.

Ωστόσο, άλλες πηγές των P3 λένε ότι ο Πάπας θα παραιτηθεί «επειδή δεν έκανε αρκετά για να σταματήσει την παιδεραστία». Αυτό το δεύτερο σενάριο είναι αυτό που είναι πιο πιθανό να οδηγήσει σε έναν «Αφρικανό Πάπα».

Σε αυτό που μπορεί να είναι ένα σημάδι ίντριγκας υψηλού επιπέδου, ο φημολογούμενος νέος Αφρικανικός Πάπας, ο Καρδινάλιος της Γκάνας Richard Kuuia Baawobr, 63 ετών, αρρώστησε κατά την άφιξή του στην Ιταλία την Παρασκευή και πέρασε το Σάββατο στο νοσοκομείο.

https://www.vaticannews.va/en/pope/news/2022-08/pope-to-new-cardinals-may-we-bring-fire-of-god-s-love-to-all.html

Η ΧΜ θέλει έναν Αφρικανό σκλάβο-Πάπα, επειδή λιγότερο από το ένα τρίτο, ή τα 58 από τα 193 μέλη του ΟΗΕ, υπέγραψαν μια δήλωση την περασμένη εβδομάδα επικρίνοντας τη Ρωσία για την Ουκρανία. Μόνο η Δύση και οι άμεσοι δορυφόροι της υπέγραψαν. Η Ινδία και η Κίνα δεν υπέγραψαν, όπως επίσης ούτε το μεγαλύτερο μέρος της Αφρικής. Ένας Αφρικανός Πάπας ελπίζουν ότι θα πείσει περισσότερες αφρικανικές χώρες να υποστηρίξουν την ατζέντα της ΧΜ, λέει η πηγή.

Η Βόρεια Κορέα, από την πλευρά της, σταμάτησε να συνεργάζεται με τις ελεγχόμενες από την ΧΜ G7 μετά τη δολοφονία του ηγέτη της Κιμ Γιονγκ Ουν από ηλεκτρομαγνητικά όπλα στη δεύτερη σύνοδο κορυφής μεταξύ του Κιμ και του τότε προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ το 2019, σύμφωνα με βορειοκορεατικές πηγές. Η αδελφή του Κιμ, Κιμ Χιε Κιουνγκ, συνεργάζεται με τη Συμμαχία για την ανατροπή της σημερινής ηγεσίας της G7 της ΧΜ, του ΟΗΕ κ.λπ., αναφέρουν οι πηγές.

Ρωσικές πηγές της FSB σημειώνουν ότι το Βατικανό έχει επικοινωνήσει με τη Ρωσία και τη Βόρεια Κορέα για παπική επίσκεψη στο Καζακστάν, το Ντονμπάς, την Ουκρανία και τη Ρωσία στις αρχές του 2023. Εικάζουν ότι η επίσκεψη θα είναι για να προωθήσει την υποστήριξη για τον νέο τους Πάπα και πιθανό «Μεσσία». Ωστόσο, οι επανειλημμένες δημόσιες δηλώσεις Ρώσων ηγετών καθιστούν σαφές ότι δεν δέχονται πλέον έναν μονοπολικό κόσμο υπό την ηγεσία της Δύσης, ακόμη και αν θέσουν μια μαριονέτα του τρίτου κόσμου ονομαστικά επικεφαλής.

Πηγές της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου λένε ότι η Ρωσία, η Βόρεια Κορέα, η Αφρική και άλλες περιοχές πήραν το μάθημά τους για τους μαύρους σκλάβους με τον Μπαράκ Ομπάμα και δεν θα ξεγελαστούν ξανά από μια τέτοια κίνηση.

 Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με τις πηγές της FSB, η ουκρανική σύγκρουση «είναι ένας πόλεμος μεταξύ ολιγαρχών για πόρους όπως χωράφια σιταριού, πετρέλαιο, άνθρακα, ορυκτά, σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας κ.λπ.». Αυτός ο πόλεμος ωφελεί την Ευρώπη «επειδή τώρα έχουν φθηνούς εργαζόμενους από την Ουκρανία, για να μην αναφέρουμε 7 εκατομμύρια λευκούς για να εξισορροπήσουν τους μουσουλμάνους», λένε.

Η FSB ισχυρίζεται επίσης ότι γενετικά ενισχυμένοι και «σούπερ στρατιώτες cyborg» δοκιμάζονται από τη Δύση στην Ουκρανία.

https://cmte.ieee.org/futuredirections/2018/09/10/artificial-super-intelligence/

Σε κάθε περίπτωση, τα έξυπνα όπλα, οι σούπερ στρατιώτες κ.λπ., δεν πρόκειται να σταματήσουν ούτε το ρωσικό πυροβολικό ούτε το παγκόσμιο οικονομικό μποϊκοτάζ κατά της ΧΜ και των κυβερνήσεών της που ελέγχονται από πλαστό χρήμα. Τα γεγονότα εξακολουθούν να κινούνται προς την πλήρη οικονομική κατάρρευση στις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη αυτό το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

 Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο όπου πάνω από 20 εκατομμύρια νοικοκυριά – ή περίπου 1 στα 6 αμερικανικά σπίτια – έχουν μείνει πίσω στις πληρωμές των λογαριασμών ρεύματος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας έχουν αυξηθεί κατά σχεδόν 50% σε σύγκριση με πέρυσι. 

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-23/can-t-pay-utility-bills-20-million-us-homes-behind-on-payments-facing-shutoffs#xj4y7vzkg

Ωστόσο, αυτή η κατάσταση ωχριά σε σύγκριση με τις αυξήσεις των τιμών που αντιμετωπίζουν οι ευρωπαίοι καταναλωτές. Για παράδειγμα, «η ρυθμιστική αρχή ενέργειας του Ηνωμένου Βασιλείου, αύξησε το ανώτατο όριο τιμών ενέργειας κατά 80% στις 3.549 λίρες από την 1η Οκτωβρίου (από 1.971 λίρες), προσθέτοντας μια προειδοποίηση ότι οι τιμές θα μπορούσαν να γίνουν «σημαντικά χειρότερες» μέσα στο 2023», λέει ο Bas van Geffen, ανώτερος μακροοικονομικός στρατηγικός στη Rabobank

https://www.zerohedge.com/markets/europe-now-powerless-and-its-inflation-and-recession-are-about-get-even-more-brutal

Η κατάσταση είναι τέτοια που τα τρία τέταρτα των παμπ του Ηνωμένου Βασιλείου αναμένουν να μην επιβιώσουν τον χειμώνα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου μιλά για διασώσεις τύπου Covid για λογαριασμούς ενέργειας με σκοπό την αποφυγή πολιτικών αναταραχών. Το πρόβλημα είναι ότι η εκτύπωση πλαστού χρήματος δεν πρόκειται να γεμίσει τα πετρελαιοφόρα, επομένως, αυτές οι διασώσεις θα προκαλέσουν μόνο πληθωρισμό.

https://www.telegraph.co.uk/business/2022/08/25/covid-style-bailouts-energy-bills-considered-government-warned/

Η κατάσταση σε άλλες δυτικοευρωπαϊκές χώρες είναι, αν μη τι άλλο, χειρότερη όπως δείχνει αυτή η είδηση από την Πολωνία:

«Στην Πολωνία, όπου ο άνθρακας είναι βασιλιάς, οι ιδιοκτήτες σπιτιών περιμένουν στην ουρά μέρες για να αγοράσουν καύσιμα»

https://www.reuters.com/world/europe/poland-where-coal-is-king-homeowners-queue-days-buy-fuel-2022-08-27/

Η λαϊκή οργή βρίσκεται στο σημείο όπου ηγέτες όπως ο Τζάστιν Κάστρο, ο Τζο Μπάιντεν, ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δεν μπορούν να εμφανιστούν δημόσια χωρίς να δεχθούν επίθεση, παρά μόνο σε μια εξαιρετικά σενάρια ψεύτικων εκδηλώσεων. Αν ενδιαφέρεστε, παρακολουθήστε τον Σολτς και τον Μακρόν να διαφεύγουν από τα πλήθη την περασμένη εβδομάδα ως πρόσφατα παραδείγματα.

Ο πόλεμος καιρού φαίνεται επίσης να εντείνεται στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε συνεχώς πρωτοσέλιδα που λένε «μοναδική μέσα σε 500 χρόνια» ξηρασία, πλημμύρες κ.λπ.

Οι ευρωπαϊκές αποδόσεις καλαμποκιού αναμένεται να βυθιστούν εν μέσω της χειρότερης ξηρασίας των τελευταίων 500 ετών

Σε μια ένδειξη ότι ο πόλεμος καιρού μπορεί να είναι μεταξύ Κίνας και Δύσης και όχι εναντίον και των δύο από τρίτο μέρος, το περιοδικό Foreign Affairs που ελέγχεται από τον Ροκφέλερ εξέδωσε αυτή την κεκαλυμμένη απειλή κατά της Κίνας την περασμένη εβδομάδα:

… οι διαταραχές που προκαλούνται από το νερό και ξεκινούν στην Κίνα θα αντηχήσουν γρήγορα μέσω των αγορών τροφίμων, ενέργειας και υλικών σε όλο τον κόσμο και θα δημιουργήσουν οικονομικές και πολιτικές αναταράξεις για τα επόμενα χρόνια.

https://www.foreignaffairs.com/china/chinas-growing-water-crisis

Εκτός από τη συνεχιζόμενη σύγκρουση Ανατολής/Δύσης, υπάρχουν επίσης ενδείξεις εντατικών μαχών στη Δύση καθώς πλησιάζει η αλλαγή καθεστώτος.

Για παράδειγμα, το ανδρείκελο των Γάλλων Ρότσιλντ, Εμανουέλ Μακρόν, λέει ότι η Γαλλία και η Βρετανία ενδέχεται να οδεύουν προς «σοβαρά προβλήματα» αφού η Λιζ Τρους είπε στην προτελευταία ηγεσία των Συντηρητικών ότι «δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει» το αν ο Γάλλος πρόεδρος ήταν «φίλος ή εχθρός».

https://www.theguardian.com/world/2022/aug/26/serious-problem-if-france-and-uk-cant-tell-if-they-are-friends-or-enemies-says-macron-liz-truss

Στις ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ «Τραμπ μπορεί να προετοιμάζεται για μια συνταγματική πρόκληση εναντίον ολόκληρου του δικτύου πληροφοριών», σύμφωνα με υψηλόβαθμες πηγές της CIA. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «η Συμμαχία των Λευκών Καπέλων συνεργάζεται με το Ανώτατο Δικαστήριο. Το Δικαστήριο ακολουθεί τώρα το Σύνταγμα. Ο Αρχιδικαστής Roberts συνεργάζεται με τη Συμμαχία. Είτε συνεργάστηκε με τη Συμμαχία είτε δικάστηκε και εκτελέστηκε για τη συμμετοχή του στη δολοφονία του δικαστή Antonin Scalia το 2016».

Στον Καναδά, η MI6 είπε στον παρόντα συντάκτη ότι δεν χρειαζόταν να αναλάβει δράση εναντίον του κομμουνιστή (ΧM) προδότη Τζάστιν Κάστρο επειδή «ο Καναδάς έχει πέσει, νέα ανάπτυξη θα έρθει». Είπαν ότι οι αλλαγές στον Καναδά συντονίζονται με εκείνες στις ΗΠΑ και αλλού και ότι είναι υπεύθυνα τα Λευκά Καπέλα.

Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν επίσης αυξανόμενες ενδείξεις ότι η απελπισμένη ΧΜ σχεδιάζει κάποιο είδος διαστημικής όπερας για να αντικαταστήσει την «πανδημία» ως τρόπο νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Το διαστημικό τηλεσκόπιο Webb και η συζήτηση για μια νέα αποστολή της NASA στο φεγγάρι είναι παραδείγματα συνεχιζόμενων προσπαθειών χρήσης του «διαστήματος» για το ξέπλυμα χρημάτων.

https://www.axios.com/2022/08/23/nasa-artemis-rocket-space-launch-system-launch

«Παρακολουθήστε ζωντανά καθώς η NASA εκτοξεύει τον νέο της μεγάλο πύραυλο αξίας 50 δισεκατομμυρίων δολαρίων».

https://www.msn.com/en-us/news/technology/the-artemis-i-moon-mission-is-set-for-liftoff-monday-watch-live-as-nasa-launches-its-new-50-billion-mega-rocket/ar-AA117sMq

«Το τηλεσκόπιο Webb αμφισβητεί ήδη αυτό που οι αστρονόμοι νόμιζαν ότι γνώριζαν»

https://www.msn.com/en-us/news/technology/webb-telescope-is-already-challenging-what-astronomers-thought-they-knew/ar-AA117MpT

Πηγές του Πενταγώνου επιβεβαιώνουν ότι όλα αυτά είναι απλώς προσπάθειες της NASA (Not A Space Agency) να ξεπλύνει χρήματα.

Μια πηγή της CIA περιγράφει την κατάσταση ως εξής:

Η ΧM πιέζει πραγματικά για ένα σενάριο Project Blue Beam πριν από τις μεσοπρόθεσμες εκλογές κατά την ταπεινή μου γνώμη. Θυμηθείτε αυτό που είπε ο Wernher von Braun ότι θα ήταν το τελευταίο επεισόδιο: «η ψεύτικη εξωγήινη εισβολή». Τι τέλεια δικαιολογία για την καθυστέρηση των μεσοπρόθεσμων εκλογών. Καθώς τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχονται από τα συστημικά ΜΜΕ φωνάζουν: «Δεχόμαστε επίθεση από εξωγήινους»

Αυτός ο τίτλος

«Το Κογκρέσο παραδέχεται ότι τα UFO δεν είναι «τεχνητά», λέει ότι οι «απειλές» αυξάνονται «εκθετικά»»

https://www.vice.com/en/article/3adadb/congress-admits-ufos-not-man-made-says-threats-increasing-exponentially

είναι το τελευταίο δημόσιο σημάδι ότι η ΧM θα δοκιμάσει την από καιρό προγραμματισμένη της «εξωγήινη εισβολή» στη συνέχεια.

Έτσι, πάνω σε αυτό το θέμα, για άλλη μια φορά αυτή την εβδομάδα θα ολοκληρώσουμε με τα τελευταία στοιχεία που δείχνουν ότι το έργο blue beam βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η μάχη του Πολέμου των Άστρων λαμβάνει χώρα:

Ένα UAP από τον κόσμο:

Ένας στόλος πλοίων Star πάνω από την Κίνα:

Ένα εκτός κόσμου drone:

Ζητήσαμε από τις μυστικές πηγές μας στο διαστημικό πρόγραμμα να το αποδείξουν ως αληθές στέλνοντας μια συσκευή αντιβαρύτητας για να πάρει αυτόν τον παρόντα συντάκτη, αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που έχουμε είναι βίντεο και θεάσεις στον ουρανό. Ίσως αυτό το φθινόπωρο οι κάτοικοι της επιφάνειας της γης να έχουν επιτέλους την πολυαναμενόμενη «δημοσιοποίηση».

πηγή

Σας αρεσουν τα αρθρα μασ;

Κεράστε μας έναν καφέ!

€2,00
€5,00
€10,00

ή επιλέξτε το ποσό που επιθυμείτε:


♥ Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας ♥

Donate

paypal.me/EternalNowblog


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s