Ολόκληρη η Ηγεσία του ΝΑΤΟ Απολύεται Καθώς Ξεκινά η Περίοδος Ανάμεσα σε Δύο Καθεστώτα

Windlander  5/9/2022

[*Φίλοι μου αναγνώστες του Eternal Now, η φετινή χρονιά με βρίσκει σε μια ανακατάταξη σχετικά με το τι θεωρώ σημαντικό για μετάφραση και τι θεωρώ πιθανή χειραγώγηση. Αυτός είναι ο λόγος που έχουν μειωθεί σε τόσο βαθμό τα άρθρα του blog. Είναι μια περίοδος μετάβασης, καθώς βλέπω το τοπίο να ξεκαθαρίζει σιγά σιγά.
Θέλω επίσης να σας ενημερώσω ότι λήγει η περίοδος χρήσης του personal plan στην εδώ πλατφόρμα, κάτι που σημαίνει ότι μετά τις 25 Σεπτεμβρίου θα με βρίσκετε πάλι στην παλιά διεύθυνση, δεδομένου ότι αυτή την εποχή δεν δύναμαι να κάνω ανανέωση λόγω κόστους.
Σας ευχαριστώ που παραμένετε κοντά στο Eternal Now, τόσο στα πλούσια όσο και στα στερημένα.
]

Η απομάκρυνση των κορυφαίων βαθμίδων των Ιπποτών της Μάλτας από το Βατικανό σημαίνει ότι ολόκληρη η ηγεσία του ΝΑΤΟ έχει απολυθεί, αναφέρουν πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων. Υπάρχει επίσης μια εκκαθάριση σε εξέλιξη μέσα στην πόλη του Βατικανού καθώς τα μέλη της «σιωνιστικής καμπάλ» απομακρύνονται, λένε οι πηγές. Αυτό προκαλεί ένα κενό ηγεσίας στην ομάδα των χωρών της G7, καθώς ολόκληρο το οικονομικό/κοινωνικό τους σύστημα καταρρέει.

Λαμβάνουμε επίσης πολλές αναφορές από πηγές υπηρεσιών πληροφοριών σε όλο τον κόσμο για ένα νέο γεγονός τύπου 911 ή Φουκουσίμα που προγραμματίζεται για αυτόν τον μήνα. Πηγές υψηλού επιπέδου κάνουν λόγο για ημερομηνίες όπως η 8η, η 11η και η 23η Σεπτεμβρίου. Όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας προσπάθειας της Χαζαρικής Μαφίας να αποσπάσει χρήματα από τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς πλησιάζει η προθεσμία πληρωμών της 30ης Σεπτεμβρίου για την εταιρεία ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ και τους ιδιοκτήτες της, τη ΧM.

Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχει μια πολύ πραγματική πιθανότητα η ΕΕ και οι περισσότερες κυβερνήσεις στην ΕΕ να καταρρεύσουν, πιθανώς πριν από το τέλος του μήνα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι Ρώσοι διέκοψαν τις ροές φυσικού αερίου προς την Ευρώπη, ενώ ο υπόλοιπος κόσμος σταμάτησε επίσης να στέλνει πετρέλαιο στην περιοχή. Δεν πρόκειται μόνο για τη θέρμανση των ευρωπαϊκών σπιτιών: η διακοπή είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει σε κλείσιμο των περισσότερων βιομηχανιών στη Δυτική Ευρώπη. Για παράδειγμα, ένα επιχειρηματικό λόμπι λέει ότι οι υψηλές τιμές ενέργειας απειλούν ήδη να κλείσουν το 60% των εργοστασίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/britain-collapsing-under-energy-costs-6-in-10-factories-may-be-forced-to-close

Για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση φαίνεται ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί την έως τώρα απαγορευμένη ενεργειακή τεχνολογία Tesla, όπως δείχνει πρόσφατα αυτή η φωτογραφία των πηνίων Tesla που τραβήχτηκε στην Αγγλία. Άλλες χώρες ίσως χρειαστεί να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Το κλείσιμο του αγωγού φυσικού αερίου Nordstream 1 προς τη Γερμανία για «τεχνικούς λόγους» έχει αναφερθεί ευρέως, αλλά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί ότι ένα ρωσικό υποβρύχιο εισήλθε στη Μεσόγειο την περασμένη εβδομάδα και έκοψε έναν αγωγό φυσικού αερίου που έστελνε καύσιμα στη Γαλλία από την Αλγερία, αναφέρουν οι πηγές των P3.

Σε ένα ακόμη πλήγμα, η Ζαπορίζια, ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός της Ευρώπης, «αποκόπηκε από το εθνικό δίκτυο για πρώτη φορά στην ιστορία της μετά την αποκοπή των γραμμών μεταφοράς, προκαλώντας διακοπές ρεύματος σε ολόκληρη την Ουκρανία».

https://www.reuters.com/world/europe/russia-west-step-up-energy-war-risk-nuclear-disaster-haunts-ukraine-2022-09-03/?utm_source=reddit.com

«Η πλειοψηφία των σκεπτόμενων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο συνειδητοποιούν ότι είναι η Ρωσία αυτή που βρίσκεται στην πλευρά της αλήθειας και κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει μια παγκόσμια ναζιστική επάνοδο», εξήγησε ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών Σεργκέι Ναρίσκιν στις 3 Σεπτεμβρίου.  «Είμαι πεπεισμένος ότι η αναπόφευκτη καταστροφή της ηγεμονίας των φιλελευθερο-απολυταρχικών δυτικών καθεστώτων θα καταστήσει επίσης τον κόσμο ως ένα πιο τίμιο και δίκαιο τόπο», πρόσθεσε.

https://tass.com/politics/1502123

Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζονται οι μαζικές διαδηλώσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη, κυρίως στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Γαλλία. Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο η Γερμανία να έχει δημιουργήσει μια νέα στρατιωτική μονάδα για να περιπολεί στους δρόμους και να επιβάλλει στρατιωτικό νόμο από την 1η Οκτωβρίου (την επομένη της προθεσμίας πληρωμών της 30ής Σεπτεμβρίου) εν αναμονή μαζικών ταραχών και πολιτικών αναταραχών.

Καθώς συμβαίνει αυτό, μια σειρά δολοφονιών και δολοπλοκιών εμφανίζονται στην κορυφή της παγκόσμιας εξουσίας. Για παράδειγμα, την περασμένη εβδομάδα η Κριστίν Τσάντγουικ – η ιδιωτική γραμματέας του επικεφαλής της MI6- σκοτώθηκε σε αυτό που ήταν «πιθανώς απομακρυσμένη μυστική δολοφονία με όπλα βαθμωτών πεδίων, συγκαλυμμένη ως πιθανή αυτοκτονία – αυτοκτονήθηκε είναι ο επίσημος εγκληματολογικός όρος», λένε πηγές της MI6. Το σώμα της αποτεφρώθηκε πριν η MI6 μπορέσει να πραγματοποιήσει ιατροδικαστική εξέταση για να προσδιορίσει την αιτία θανάτου, προσθέτουν.

Η δολοφονία πραγματοποιήθηκε επειδή η Τσάντγουικ πλησίαζε τους ανθρώπους που δολοφόνησαν τον πρώην Μ1 (τον τύπο που ελέγχει τη ροή χρημάτων της FED) Αντνάν Σακλί και ανέλαβε τον έλεγχο του μηχανισμού εκτύπωσης χρημάτων της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ, λένε οι πηγές. Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος εκτελέστηκε σε αντίποινα για αυτή τη δολοφονία, αλλά, ο έλεγχος της εκτύπωσης χρήματος εντός των ΗΠΑ παραμένει στα χέρια της ναζιστικής παράταξης της ΧΜ, λένε.

Ρωσικές πηγές της FSB λένε ότι μεγάλο μέρος αυτής της ίντριγκας και του χάους έρχεται επειδή το άτομο που πυροδότησε αυτή την αλυσίδα σατανικών γεγονότων, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, πέθανε την περασμένη εβδομάδα.

«Αν διαβάσετε σχόλια από τον ρωσικό λαό, οι περισσότεροι τον καταριούνται και τον στέλνουν στην κόλαση. Ακόμη και ο χριστιανός πατριάρχης δεν εκφράζει συλλυπητήρια ούτε καν αναφέρει το όνομά του», αναφέρει πηγή της FSB.

«Η προεδρία του ήταν σαν την αποστολή του Ιούδα. Το Πεντάγωνο ήθελε πάντα να σπάσει η Σοβιετική Ένωση και γι’ αυτό η Δύση τον επαινεί. Εμείς ως πολίτες της ΕΣΣΔ έχουμε χάσει τη χώρα μας, την αυτοκρατορική δόξα και την ενότητα πολλών ρωσόφωνων εθνών. Το θέλουμε πίσω και θα το πάρουμε πίσω αλλά με νέο τρόπο», προσθέτει η πηγή.

Η πηγή σημείωσε επίσης ότι οι γλωσσικές επιλογές του σε λέξεις-κωδικούς, όπως Περεστρόικα και Γκλάστνοστ, (*Αναδόμηση και Διαφάνεια) του δόθηκαν από Αμερικανούς συμβούλους.

Πηγές της MI6 επιβεβαιώνουν ότι ο Γκορμπατσόφ διατηρούσε τεράστια γραφεία στο Κρεμλίνο και ασκούσε μεγάλη εξουσία πολύ καιρό αφότου υποτίθεται ότι έχασε την εξουσία.

Οι χριστιανικές φονταμενταλιστικές ομάδες των ΗΠΑ έφτασαν στο σημείο να τον χαρακτηρίσουν αντίχριστο.

https://www.washingtonpost.com/archive/opinions/1988/06/05/the-devil-in-gorbachev/34f9db9b-9498-4894-9800-90f7d3d4e434/

Ακόμα κι αν ο Γκορμπατσόφ παίρνει πάρα πολλά εύσημα (ή δυσφήμιση), είναι σαφές ότι οι σατανιστές είναι πλέον χωρίς ηγέτη.

Για να κατανοήσουμε αυτό το κενό ηγεσίας, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο γιατί η ίντριγκα στους Ιππότες της Μάλτας είναι τόσο σημαντική. Μπορούμε να ξεκινήσουμε ενθυμούμενοι ότι ολόκληρη η ψεύτικη πανδημία και η προσπάθεια να μετατραπεί ο πλανήτης σε μια γιγαντιαία φάρμα ζώων ξεκίνησε με την Wuhan Biotech Company, της οποίας το λογότυπο των Ιπποτών της Μάλτας είναι το ίδιο με το λογότυπο της Umbrella Biotech Company από τη σειρά Resident Evil (δείτε την αναφορά μας στις 3 Φεβρουαρίου 2020 για λεπτομέρειες).

Σημειώνουμε επίσης ότι πριν από χρόνια μας έστειλαν από την MI6 μια λίστα μελών των Ιπποτών της Μάλτας. Διαβάζεται σαν ένα who’s who της δυτικής στρατιωτικής/ελίτ εξουσίας. Δυστυχώς, η λίστα που μας έστειλαν διαγράφηκε από τον υπολογιστή μας από τρίτο πρόσωπο πριν να έχουμε την ευκαιρία να τη δημοσιεύσουμε. Παρ ‘όλα αυτά, ο μερικός κατάλογος εδώ στη Βικιπαίδεια περιλαμβάνει μια μεγάλη ομάδα Ευρωπαίων βασιλέων και αριστοκρατών.

https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Knights_of_Malta

Παρά την τεράστια δύναμή του, το τάγμα τα τελευταία χρόνια έχει χωριστεί σε δύο αντίπαλες παρατάξεις, με τη μια ομάδα να υποστηρίζει την ψεύτικη κυβέρνηση Τζο Μπάιντεν και την άλλη τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι έριδες μεταξύ αυτών των φατριών, με τη χρήση εργαλείων όπως το FBI και οι πολιτικοί-μαριονέτες, έχουν αφήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να τρέχει σαν ακέφαλη κότα τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι πηγές των P3 λένε ότι συμβαίνει επίσης «μια άσχημη ιστορία» που περιλαμβάνει πολλούς αμοιβαίους εκβιασμούς για πράγματα όπως η παιδεραστία. Ανέφεραν ότι η Μοσάντ έχει έναν μεγάλο φάκελο τέτοιου υλικού εκβιασμών για τους περισσότερους δυτικούς μεσίτες ισχύος. Δείτε το βίντεο στον πιο κάτω σύνδεσμο για μια μικρή γεύση του είδους των πραγμάτων που συμβαίνουν.

Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι σαφές ότι όταν όλοι οι κορυφαίοι Καρδινάλιοι του Βατικανού συναντήθηκαν την περασμένη εβδομάδα, επέλεξαν να απολύσουν τους ηγέτες και των δύο φατριών αντί να ακολουθήσουν το σχέδιό τους να προσπαθήσουν να ξεγελάσουν τον κόσμο εγκαθιστώντας έναν μαύρο σκλάβο-πάπα.

https://www.msn.com/en-us/news/world/pope-dissolves-knights-of-malta-leadership-issues-new-constitution/ar-AA11qqOH

Ωστόσο, οι P3 σημειώνουν πως υπάρχει επίσης μια ισχυρή ομάδα που προσπαθεί να αφαιρέσει τον ηθοποιό με τη λαστιχένια μάσκα που προσποιείται ότι είναι ο Πάπας Φραγκίσκος.

Μην ξεχνάτε όμως ότι ο Πάπας Φραγκίσκος, ο ψεύτικος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο ηθοποιός στην τηλεόραση που προσποιείται ότι είναι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πιέζουν για τα εμβόλια ακόμη και όταν ο αριθμός των νεκρών εξ αιτίας τους αυξάνεται.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι φαίνεται να εργάζονται υπεργολαβικά για το Ίδρυμα Ροκφέλερ, καθώς πρόκειται για τους ανθρώπους που εδώ και καιρό σχεδιάζουν κάποιο είδος πανδημικού γεγονότος, τουλάχιστον από το 1975. Ακόμη και τώρα, με όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται για τα εμβόλια, το Ίδρυμα Rockefeller προσλαμβάνει μια «ομάδα κοινωνικών και συμπεριφορικών επιστημόνων από όλο τον κόσμο» για να προσπαθήσει να καταλάβει πώς να κάνει πλύση εγκεφάλου σε περισσότερους ανθρώπους ώστε να εμβολιαστούν.

Αυτό είναι εγκληματικό δεδομένων των τεράστιων αποδείξεων της ζημιάς που έχουν ήδη προκαλέσει αυτά τα εμβόλια. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, για παράδειγμα, η κυβέρνηση σημειώνει ότι πάνω από 460.000 άνθρωποι έχουν υποστεί ζημιές από τις 24 Αυγούστου 2022 από τα εμβόλια που προωθούν αυτοί οι εγκληματίες.

https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions/coronavirus-vaccine-summary-of-yellow-card-reporting

Είναι σαφές ότι αυτοί οι απελπισμένοι εγκληματίες αγωνίζονται κυριολεκτικά για τη ζωή τους και εξακολουθούν να ελπίζουν να δολοφονήσουν αρκετούς ανθρώπους με σκοπό να παραμείνουν στην εξουσία.

Η γενική πρόγνωση είναι ότι το χάος και οι έριδες στη δυτική ηγεσία θα ενταθούν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες, καθώς συνεχίζεται η κατάρρευση του συστήματος.

Επίσης στην Κίνα, τη Μέση Ανατολή, την Ιαπωνία και αλλού λαμβάνει χώρα αναταραχή υψηλού επιπέδου και ίντριγκα, καθώς το κενό εξουσίας συνεχίζεται.

Στην Κίνα λαμβάνει χώρα ένας μυστικός πόλεμος, με τις μαζικές εκκαθαρίσεις (άνθρωποι που πέφτουν από κτίρια κ.λπ.) που ήδη εμφανίστηκαν στη Σαγκάη να μετακινούνται τώρα σε μεγάλες μητροπόλεις όπως το Τσενγκντού και το Σενζέν.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το Βατικανό φαίνεται να προσπαθεί να επιτύχει κάποιο είδος οικονομικής συμφωνίας υψηλού επιπέδου ανατολής/δύσης προσκαλώντας τους Chen (陳), αυτοκρατορική οικογένεια από την Ταϊβάν, στο Βατικανό την περασμένη εβδομάδα για εννεαήμερη επίσκεψη.

https://en.wikipedia.org/wiki/Chen_dynasty

Το Βατικανό είναι ο μοναδικός ευρωπαίος διπλωματικός σύμμαχος της Ταϊβάν.

https://focustaiwan.tw/politics/202209040007

Ο αγώνας για την εξουσία αναμένεται να κορυφωθεί στην συγκέντρωση του Κομμουνιστικού Κόμματος στο Πεκίνο τον Οκτώβριο. Πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας λένε ότι ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ αγωνίζεται για να διαλύσει το κομμουνιστικό κόμμα, να αποκαταστήσει την κυριαρχία των ιθαγενών και να επανενώσει την Ταϊβάν με την Κίνα.

Στην Ιαπωνία εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η εκκαθάριση της ναζιστικής συμμαχικής Ενωτικής Εκκλησίας, η οποία ελέγχει πάνω από 150 πολιτικούς. Είναι μέρος μιας ώθησης που γίνεται για την κήρυξη στρατιωτικού νόμου και την αποκατάσταση της ιαπωνικής ανεξαρτησίας, λένε ιαπωνικές δεξιές πηγές. Αν δεν το κάνουν, ο ιαπωνικός πληθυσμός αναμένεται να συνεχίσει να βυθίζεται σε επίπεδα εξαφάνισης.

Το ίδιο είδος αγώνα συμβαίνει και στην Κορέα, αναφέρουν πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας. Για να καταλάβετε πόσο καταστροφική για την ανθρώπινη ζωή είναι η σατανική διακυβέρνηση της ΧM, σημειώστε ότι το 2021 ο αριθμός των μωρών ανά γυναίκα στη Νότια Κορέα έφτασε στο χαμηλό ρεκόρ του 0,81, πράγμα που σημαίνει ότι ο πληθυσμός θα μειωθεί κατά περισσότερο από 50%.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-31/korea-to-triple-baby-payments-in-bid-to-tackle-fertility-crisis

Αντίθετα στη «φτωχή και καταπιεστική Βόρεια Κορέα» η μέση γυναίκα έχει 1,92 μωρά.

Στην πραγματικότητα, όλες οι χώρες υπό την διακυβέρνηση της ΧΜ μοιράζονται ένα ποσοστό γεννήσεων τόσο χαμηλό που ο αριθμός του πληθυσμού πέφτει κατακόρυφα. Η μόνη εξαίρεση είναι το Ισραήλ, όπου η μέση γυναίκα έχει περισσότερα από τρία παιδιά.

Είναι ενδιαφέρον σε αυτό το πλαίσιο ότι τα Ηνωμένα Έθνη που ελέγχονται από τη ΧΜ έχουν εγκαταλείψει κάθε προσποίηση ουδετερότητας και εκδίδουν εκθέσεις που καταδικάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε χώρες όπως η Ρωσία και η Κίνα, αγνοώντας τα εγκλήματα της G7 που ελέγχεται από τη ΧΜ.

Η συνθήκη του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα του 1948 περιλαμβάνει στον ορισμό της γενοκτονίας «μέτρα για την πρόληψη των γεννήσεων, τη βίαιη μεταφορά παιδιών ή τη σκόπιμη δημιουργία συνθηκών διαβίωσης με στόχο τη φυσική καταστροφή μιας ομάδας». Με αυτόν τον ορισμό, η Νότια Κορέα, η Ιαπωνία, η Σιγκαπούρη και οι G7 είναι θύματα.

Δεν είναι περίεργο που πολίτες σε αυτές τις χώρες βρίσκονται τώρα κοντά σε ανοιχτή εξέγερση, καθώς η ηγεσία τους συνεχίζει να προσπαθεί να τους καταστρέψει με χημικές ουσίες που διαταράσσουν τις ορμόνες και προκαλούν καρκίνο, αφύσικες συνθήκες διαβίωσης κ.λπ.

Η εξέγερση κατά της κυριαρχίας της ΧΜ επιταχύνεται επίσης στη Μέση Ανατολή. Μαζικές επιθέσεις εναντίον της ΧM αναφέρονται στη Λιβύη, το Ιράκ και αλλού.

Σημειώνουμε επίσης ότι εξακολουθεί να υπάρχει σε εξέλιξη παγκοσμίως έντονος καιρικός πόλεμος, καθώς ο αγώνας εξουσίας συνεχίζεται. Οι πλημμύρες που κάλυψαν το ένα τρίτο του Πακιστάν είναι ένα σαφές παράδειγμα. Πηγές των P3 σημειώνουν ότι οι Ρώσοι προσπάθησαν να σταματήσουν αυτές τις επιθέσεις την περασμένη εβδομάδα καταστρέφοντας «ραντάρ του πολέμου των άστρων των ΗΠΑ» στη Σικελία.

Με αυτή την αναφορά στον πόλεμο των άστρων, καταλήγουμε για άλλη μια φορά με τα τελευταία στοιχεία ότι οι άνθρωποι του μυστικού διαστημικού προγράμματος επιδεικνύουν σκόπιμα τα φουτουριστικά UFO τους σε μεγάλα τμήματα του κόσμου. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα θα προσγειώσουν ένα από τα σκάφη τους αντιβαρύτητας στο γκαζόν του Λευκού Οίκου.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

6 comments

 1. ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑΧΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΦΩΤΕΙΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΒΑΘΎΤΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΕΠΊΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΣΩ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΕΜΑΪΛ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΕΝΗΜΕΡΏΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ !!!
  Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΡΧΊΖΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΑΠΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ !!! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΠΕΡΙΌΡΙΣΤΗ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΛΥΚΟΥΡΕΣΗΣ ΑΠΟ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ !!!

  Μου αρέσει!

 2. Κάνετε Υπέροχη εργασία.
  Γιατί δε κάνετε καμπάνια χρηματοδότησης;
  Να καλυφθει από όλους εμάς που σας διαβάζουμε ….
  Επίσης σε ποια διεύθυνσης θα σας βρίσκω;

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s