Η Οκτωβριανή Επανάσταση Πλησιάζει στη Δύση Καθώς η Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ Φεύγει

Benjamin Fulford   12/9/2022

[*Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης σχετικά με το κόστος ανανέωσης του Eternal Now, όποιος από τους φίλους αναγνώστες επιθυμεί και δύναται μπορεί να βοηθήσει με μια μικρή χορηγία στη διεύθυνση Paypal που βρίσκεται στο τέλος κάθε άρθρου. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους εσάς που στηρίζετε οικονομικά τις προσπάθειές μας.]

Ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ είναι ένα από τα πολλά σημάδια ότι έρχεται στη Δύση αυτόν τον Οκτώβριο ένα είδος τεράστιου γεγονότος τύπου μαύρου κύκνου. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα είναι μια αιματηρή επανάσταση, αναρχία ή μια ειρηνική μετάβαση.

Πρώτα απ ‘όλα, ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ σημαίνει επίσης το θάνατο του επικεφαλής της επιτροπής των 300, γνωστή σε πολλούς ως μυστική ηγεσία του δυτικού κόσμου. Κάτι, που ακολούθησε την απομάκρυνση όλων των κορυφαίων τάξεων των Ιπποτών της Μάλτας: της στρατιωτικής ηγεσίας της Δύσης. Πηγές από τους Γνωστικούς Ιλλουμινάτι λένε ότι οι τρεις αιγυπτιακοί οβελίσκοι της δυτικής εξουσίας είναι όλοι προγραμματισμένοι να καταρρεύσουν. Ο πρώτος οβελίσκος –που βρίσκεται στο City του Λονδίνου– είναι η έδρα της οικονομικής δύναμης. Με το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ λένε ότι έπεσε. Ο δεύτερος οβελίσκος –στην Ουάσιγκτον– είναι η έδρα της στρατιωτικής ισχύος. Έχει πέσει με την αντικατάσταση της αριστοκρατικής ηγεσίας των Ιπποτών της Μάλτας από την αξιοκρατία. Ο τρίτος οβελίσκος, που συμβολίζει την πνευματική δύναμη, βρίσκεται στη Ρώμη. Έτσι, όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα τώρα στον παπισμό. Πηγές των Ιλλουμινάτι υπόσχονται ότι ο Πάπας Φραγκίσκος θα απομακρυνθεί με θεαματικό τρόπο και δημόσια τις επόμενες ημέρες.

Οι μεγάλες αλλαγές δεν περιορίζονται μόνο στη Δύση. Το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας έχει μεταφέρει το μεγάλο του εθνικό συνέδριο, που λαμβάνει χώρα μία φορά στα 5 έτη, στον Οκτώβριο από τον Νοέμβριο. Εκεί, θα γίνουν τροποποιήσεις στο σύνταγμα που θα οδηγήσουν σε «νέες στρατηγικές διακυβέρνησης».

https://english.news.cn/20220910/ba7f7502953142e5b1303cd54dd47176/c.html

Πηγές της ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας λένε ότι ανάμεσα στα θέματα που θα προκύψουν στη συνάντηση είναι η συγχώνευση με την Ταϊβάν και η μετονομασία του κομμουνιστικού κόμματος.

Επίσης πραγματοποιείται τον Σεπτέμβριο μια άνευ προηγουμένου συγκέντρωση παγκόσμιων ηγετών και ντίλερ εξουσίας.

Αυτή την εβδομάδα, για παράδειγμα, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ και ο Πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι θα συναντηθούν στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου. Ακολουθεί η κηδεία της Βασίλισσας στις 19 Σεπτεμβρίου. Αυτή θα είναι μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις παγκόσμιων ντίλερ ισχύος στην πρόσφατη παγκόσμια ιστορία. Για παράδειγμα, ο λεγόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο Ιάπωνας Αυτοκράτορας είναι μεταξύ των πολλών που θα παρευρεθούν.

Πρέπει επίσης να έχουμε κατά νου ότι όλα αυτά συμβαίνουν καθώς πλησιάζει η προθεσμία πληρωμών της 30ής Σεπτεμβρίου για τις οικογένειες που κατέχουν την ΕΤΑΙΡΙΑ UNITED STATES OF AMERICA, τα Ηνωμένα Έθνη, την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και άλλους πυλώνες της δυτικής εξουσίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται να αποφασιστεί η τύχη της οικογένειας Ροκφέλερ. Μέλη αυτής της φυλής είναι η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον, ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο Τζον Ποντέστα, ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ και πολλοί άλλοι.

Υπάρχει ο ισχυρισμός ότι αυτή η οικογένεια έκανε περισσότερα για να μειώσει την ανθρωπότητα από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην παγκόσμια ιστορία καταστέλλοντας πολλούς τύπους ενεργειακής τεχνολογίας. Ο μασκοφόρος ηθοποιός με τη λαστιχένια μάσκα του Μπάιντεν είναι υπηρέτης τους, όπως μάλλον είναι ο μασκοφόρος απατεώνας που τώρα προσποιείται ότι είναι ο Πάπας Φραγκίσκος.

Η τύχη των γαλλικών και ελβετικών κλάδων της οικογένειας Ρότσιλντ –με επικεφαλής τον Klaus Schwab (Rothschild) του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ– είναι επίσης πιθανό να αποφασιστεί αυτό το φθινόπωρο.

Υπάρχει ένα παγκόσμιο μποϊκοτάζ εναντίον των Ρότσιλντ, των Ροκφέλερ και των δόλιων χρημάτων τους, οπότε θα πέσουν σίγουρα. Το γεγονός ότι η τράπεζα του Βατικανού διακόπτει όλες τις σχέσεις μαζί τους από τις 30 Σεπτεμβρίου είναι το πιο σαφές σημάδι αυτού. Το ερώτημα είναι, τι ή ποιος θα τους αντικαταστήσει;

Επίσης δεν έχει ακόμη διασαφηνιστεί το αποτέλεσμα του μεγαλύτερου αγώνα, αυτού μεταξύ των Γνωστικών Ιλλουμινάτι και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Σε κάθε περίπτωση, τώρα που η βασίλισσα Ελισάβετ απεβίωσε, μπορούμε να αποκαλύψουμε κάποια μυστικά και μεγάλα μυστήρια που σχετίζονται μαζί της. Για παράδειγμα, σύμφωνα με έναν ξάδελφο του αυτοκράτορα Χιροχίτο, πριν από τις επιθέσεις της 11/9 στις ΗΠΑ, η Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ «δολοφονήθηκε και αντικαταστάθηκε από έναν κλώνο», επειδή αντιτάχθηκε βίαια στο ναζιστικό φασιστικό πραξικόπημα του Μπους που αντιπροσώπευε αυτή η επίθεση. Παραμένουμε δύσπιστοι σχετικά με τους «κλώνους» και παρόμοιες κουβέντες, αλλά ανώτερες πηγές της MI6 επίσης επιβεβαιώνουν ότι η αρχική Βασίλισσα έφυγε από αυτή τη γη πριν από πολύν καιρό. Πηγές της NSA επίσης υποστηρίζουν ότι «είναι νεκρή εδώ και 10 χρόνια». Ο παρών συντάκτης μπορεί επίσης να επιβεβαιώσει ότι οι χριστουγεννιάτικες κάρτες υπογεγραμμένες από την Αυτής Μεγαλειότητα σταμάτησαν να φτάνουν πριν από αρκετά χρόνια.

Ωστόσο, ο παρών συντάκτης ήταν σε αρκετά τακτική επαφή μέσω e-mail με κάποιαν που σίγουρα φαινόταν αυθεντική. Όταν κάποτε τη ρώτησα αν η ταινία Roman Holiday βασίστηκε σε χρήσιμες αδιακρισίες μιας πραγματικής ζωής, απάντησε «μερικά μυστικά θα τα μεταφέρω στον τάφο μου». Επίσης, εμφανίστηκε δημόσια ενώπιον χιλιάδων ανθρώπων στους πρόσφατους εορτασμούς των 70 χρόνων της στο θρόνο.

Όποια κι αν ήταν πραγματικά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Αυτής Μεγαλειότητα ηγήθηκε της μεγάλης φατρίας της δυτικής αιματοβαμμένης ελίτ που αντιτάχθηκε στο σχέδιο της ΧΜ να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας. Η ιδέα τους ήταν να σώσουν το περιβάλλον χωρίς να σκοτώσουν τους πάντες, χρησιμοποιώντας έναν φόρο άνθρακα για να πληρώσουν τους παγκόσμιους ηγέτες για τη διατήρηση των δασών. Η παράταξή της έχασε το έτος 2000, όταν ο πράκτοράς τους Αλ Γκορ απέτυχε να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ παρά το γεγονός ότι κέρδισε τις εκλογές. Ωστόσο, πολεμούν από τότε και τελικά κατάφεραν να εκτελέσουν ολόκληρη τη φυλή Μπους.

Επίσης, η οντότητα που γνωρίζαμε ως Βασίλισσα Ελισάβετ ΙΙ ήταν υπεύθυνη για τη διαπραγμάτευση μιας συμφωνίας με τις ασιατικές βασιλικές οικογένειες για έναν καλύτερο τρόπο διαχείρισης αυτού του πλανήτη που όλοι μοιραζόμαστε. Ήταν εκείνη, για παράδειγμα, που άφησε την κινεζική πρωτοβουλία Belt and Road να προχωρήσει, με αποτέλεσμα να κινηθούν τρισεκατομμύρια δολάρια στην ανάπτυξη υποδομών σε όλο τον πλανήτη. Άφησε επίσης αυτό το βασίλειο ασφαλές γνωρίζοντας ότι είχε επιτευχθεί συναίνεση Ανατολής/Δύσης στις προσπάθειες αύξησης της ποσότητας και της ποικιλίας της ζωής στη γη, συμπεριλαμβανομένης της ανθρώπινης γης. Με άλλα λόγια, άφησε αυτόν τον κόσμο ασφαλή γνωρίζοντας ότι οι μελλοντικές γενιές θα επωφεληθούν πολύ από τα λόγια και τις πράξεις της.

Άνθρωποι προσκείμενοι στον διάδοχό της, βασιλιά Κάρολο Γ’, τον ενθάρρυναν να αναπτύξει βρετανικές ειδικές και τακτικές δυνάμεις για να αναλάβει στρατιωτική δράση με σκοπό να σταματήσει οποιαδήποτε περαιτέρω καταστροφή των οικοσυστημάτων σε όλο τον κόσμο. Έτσι, για παράδειγμα, διεφθαρμένοι ινδονήσιοι ηγέτες που είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή αναντικατάστατων τροπικών δασών θα κυνηγηθούν τώρα μαζί με τους μπράβους τους.

Σε κάθε περίπτωση, τώρα που απεβίωσε η Βασίλισσα, οι γνωστικοί Ιλουμινάτι θα χρησιμοποιήσουν τη σχετική αντιδημοτικότητα του γιου της για να εξαπολύσουν μια άνευ προηγουμένου επίθεση στη μοναρχία. Το βασικό ζήτημα βέβαια, θα είναι οι νέες έρευνες για τη δολοφονία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σύμφωνα με έναν ξάδερφο της βασίλισσας, η Νταϊάνα σκοτώθηκε επειδή ήταν έγκυος σε δίδυμα από τον Ντόντι Φαγιέντ και σχεδίαζε να ασπαστεί το Ισλάμ. Η Βασίλισσα δεν εμπλεκόταν, αλλά ο Βασιλιάς Κάρολος σίγουρα εμπλεκόταν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Qanon λένε ότι θα συλληφθεί. Οι πηγές της NSA λένε ότι σε κάθε περίπτωση ο Κάρολος έχει ήδη «αντικατασταθεί από έναν σωσία».

Ωστόσο, αυτό που οι Ιλουμινάτι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν είναι ότι η βρετανική μοναρχία βασίζεται σε μια συλλογική συναίνεση και όχι σε έναν μόνο μεμονωμένο μονάρχη. Η συναίνεση που οικοδομήθηκε γύρω από την Βασίλισσα Ελισάβετ II δεν μπορεί να αλλάξει με επιθέσεις στον κληρονόμο της. Παρ’ όλα αυτά, ένα καλό στοίχημα είναι ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα γίνει σύντομα βασιλιάς.

Αντί να επιτεθούν στη μοναρχία, οι Γνωστικοί Ιλουμινάτι θα ήταν καλύτερα εάν θέλουν να κάνουν καλό να στοχεύσουν τις οικογένειες Rockefeller/Rothschild κ.λπ., που κατέχουν τις 500 πλουσιότερες εταιρίες. Είναι αυτοί που σχεδίασαν όλη αυτή την «πανδημία» και τη συνακόλουθη προσπάθεια να μετατραπεί αυτός ο πλανήτης σε μια γιγαντιαία φάρμα ζώων.

Ως τελευταία επιβεβαίωση των εγκλημάτων που έχουν διαπράξει αυτοί οι άνθρωποι, την περασμένη εβδομάδα ένα ανώτερο μέλος του ιαπωνικού υποκόσμου (του οποίου η οργάνωση υπεργολαβεί για την ΧM) είπε πως πριν από την «Πανδημία» του είπαν ότι τα σχέδια είχαν αλλάξει και ότι, αντί να χτυπήσει τη Νότια Ιαπωνία και τη Νοτιοανατολική Ασία με έναν μεγάλο σεισμό, η ΧM είχε αποφασίσει να προχωρήσει με τη «γρίπη της Γουχάν», όπως ανέφερε.

Τα άτομα που αναφέρονται στον παρακάτω σύνδεσμο είναι υπεύθυνα. Αυτή είναι διακίνηση πληροφορίας εγκλημάτων.

Στη συνέχεια, φυσικά, υπάρχουν όλα τα προηγούμενα εγκλήματά τους για τα οποία δεν έχουν ακόμη αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη. Για παράδειγμα, καθώς η 21η επέτειος της 11/9 μόλις πέρασε, σημειώνουμε τι είπε τότε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Για κάποιο λόγο, δεν ήταν σε θέση να ενεργήσει με βάση αυτή την πεποίθηση όταν έγινε πρόεδρος.

Ακόμη και αν η Δύση αποτύχει να απομακρύνει την ΧΜ από την εξουσία και να διεξαγάγει δικαστήρια τύπου Νυρεμβέργης, ο υπόλοιπος κόσμος θα βοηθήσει στην απελευθέρωση του ευρωπαϊκού λαού.
Η Ρωσία βρίσκεται σε συμμαχία με την Κίνα, την Ινδία, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τη Λατινική Αμερική για να διασφαλίσει ότι η εγκληματική ηγεσία της Δύσης θα έρθει αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη για τις επανειλημμένες προσπάθειές της να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας.

Όπως έχουν τα πράγματα, μια διακοπή της ενέργειας της Δυτικής Ευρώπης και των ΗΠΑ πρόκειται να διακόψει την οικονομική δραστηριότητα από τον Οκτώβριο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, ομάδες πίεσης της βιομηχανίας λένε ότι αν δεν γίνει κάτι για τις τιμές της ενέργειας οι οποίες έχουν αυξηθεί κατά 100% τον τελευταίο χρόνο, το 60% των εργοστασίων και το 80% των παμπ και των εστιατορίων θα αναγκαστούν να κλείσουν.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-02/six-in-10-british-factories-at-risk-of-going-under-as-bills-soar

https://edition.cnn.com/2022/08/30/business/british-pubs-energy-crisis/index.html

Ας ελπίσουμε ότι η νέα ηγέτης του Ηνωμένου Βασιλείου, Elizabeth Truss, –η οποία έχει ενταχθεί στην πλανητική απελευθερωτική συμμαχία– θα είναι σε θέση να διαπραγματευτεί μια νέα συμφωνία με τον υπόλοιπο κόσμο πριν συμβεί κάτι τέτοιο.

Το ίδιο θα συμβεί και στην υπόλοιπη Δυτική Ευρώπη.

«Κάθε μέρα λαμβάνουμε κλήσεις έκτακτης ανάγκης από εταιρείες που πρόκειται να σταματήσουν την παραγωγή», δήλωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Γερμανικών Βιοτεχνιών

Οι γερμανικές εταιρείες αδυνατούν όλο και περισσότερο να έχουν πρόσβαση στον ενεργειακό εφοδιασμό της αγοράς, και καθώς η ενέργεια στεγνώνει η γερμανική οικονομία απλώς θα σταματήσει να λειτουργεί, σύμφωνα με την Ένωση Γερμανικών Βιομηχανικών και Εμπορικών Επιμελητηρίων (DIHK).

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία και η Πολωνία δεν θα κάνουν διμερείς ενεργειακές συμφωνίες με το Βερολίνο επειδή δεν θέλουν να αναγκαστούν να αποζημιώσουν τους προμηθευτές τους σε περίπτωση που το φυσικό αέριο μεταφερθεί στη Γερμανία.

https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-09-08/german-anger-spills-over-as-countries-balk-at-gas-sharing-deals

Εάν δεν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στη Ρωσία και τον υπόλοιπο κόσμο, η επερχόμενη οικονομική κατάρρευση θα διασφαλίσει την αλλαγή καθεστώτος στις περισσότερες δυτικές χώρες. Αυτό συνέβη ήδη στην Ιταλία και τη Σουηδία την περασμένη εβδομάδα. Ο Τζάστιν Κάστρο από τον Καναδά πρόκειται επίσης να απομακρυνθεί αυτό το φθινόπωρο, λένε καναδικές πηγές πληροφοριών. Όταν πέσει ο Μακρόν της Γαλλίας και ο Σολτς της Γερμανίας, θα τελειώσει το παιχνίδι στην Ευρώπη.

Και τότε φυσικά όλοι περιμένουμε να καταρρεύσει επιτέλους το μεγάλο κεφάλι, η ΕΤΑΙΡΙΑ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Τέλος, για άλλη μια φορά κλείνουμε σημειώνοντας ότι αυτή η κατάρρευση θα μπορούσε να είναι το έναυσμα που τελικά θα αποκαλύψει το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα. Όπως σημείωσε ο τότε υπουργός Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ την παραμονή της 11/9, 2,3 τρισεκατομμύρια δολάρια είχαν χαθεί από τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ εκείνη την εποχή. Πολλές πηγές από τότε έχουν πει ότι τα χρήματα πήγαν στο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα. Αν πληρώναμε όλους αυτούς τους ιπτάμενους δίσκους και τις συσκευές της αντιβαρύτητας με τους φόρους μας, δεν θα έπρεπε να έχουμε το δικαίωμα να τα χρησιμοποιούμε;

Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότερα από αυτά τα σκάφη εμφανίζονται δημόσια σε όλο τον κόσμο αυτές τις μέρες, όπως επιβεβαιώνουν τα παρακάτω βίντεο. Ίσως, η φετινή «έκπληξη του Οκτωβρίου» να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s