Ενημέρωση Κατάστασης Χίμαιρας

Cobra 15/9/2022

Οι Δυνάμεις Φωτός έχουν σημειώσει σημαντικές τομές στην εκκαθάριση της ομάδας της Χίμαιρας. Έχουν καθαρίσει όλους τους υπόγειους λάκκους της χιμαιρικής παρουσίας εκτός του κύριου χιμαιρικού λάκκου κάτω από την στρατιωτική βάση Urim στο Ισραήλ. Δώδεκα μέλη της βασική στρατιωτικής διοίκησης της Χίμαιρας (τα τελευταία εναπομείναντα μέλη της υποπαράταξης της Χίμαιρας του Ωρίωνα) που ζουν σε αυτόν το λάκκο ελέγχουν το δίκτυο των βιοτσίπ και των εμφυτευμάτων του επίγειου πληθυσμού μέσω ενός φυσικού/αιθερικού κβαντικού υπερυπολογιστή.

Οι Δυνάμεις Φωτός έχουν ξεκινήσει με πλήρη ισχύ την επιχείρηση εκκαθάρισης των βιοτσίπ και των εμφυτευμάτων του επίγειου πληθυσμού, εφαρμόζοντας προηγμένες τεχνολογίες του κβαντικού κανονιού Mjolnir. Η επιχείρηση αυτή θα χρειαστεί λίγον καιρό, αλλά θα έχει πολύ ευεργετικό αποτέλεσμα στον αποπρογραμματισμό του επίγειου πληθυσμού, και μετά την ολοκλήρωσή της αναμένεται μια μαζική πνευματική αφύπνιση του πληθυσμού επιφανείας.

Οι τεχνολογίες Mjolnir χρησιμοποιούνται επίσης στον καθαρισμό των μαύρων μικρο-οπών από τα αυρικά πεδία των αιθερικών, αστρικών, νοητικών και αιτιατών σωμάτων του επίγειου πληθυσμού. Οι πολύ μικρές αυτές μαύρες τρύπες τοποθετήθηκαν με τη βία στα αυρικά πεδία των ανθρώπων με εξωτικές σκοτεινές τεχνολογίες κατά τη διάρκεια γεγονότων τραυματικών αποχωρισμών, και αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία του σκοτεινού μάτριξ τα τελευταία 25.000 χρόνια. Αυτές οι απειροελάχιστες μαύρες τρύπες, μαζί με τις μεγαλύτερες μαύρες τρύπες στα εμφυτεύματα, παραμορφώνουν το μη φυσικό χωροχρονικό συνεχές γύρω από τους επίγειους ανθρώπους σε συνδυασμό με την Μετρική Kerr:

https://en.wikipedia.org/wiki/Kerr_metric

https://hmn.wiki/el/Kerr%E2%80%93Newman_metric

Ο Ελλοχευτής (*The Lurker) στερείται τροφής απλά και μόνο με το να στερεύει η δεξαμενή της ανεκδήλωτης υποκβαντικής ανωμαλίας, κάτι που λαμβάνει χώρα και πάλι μέσω της προηγμένης τεχνολογίας Mjolnir η οποία προκαλεί την εκδήλωση της ανεκδήλωτης υποκβαντικής ανωμαλίας με τη μορφή κβαντικών διακυμάνσεων, οι οποίες στη συνέχεια καθαρίζονται εύκολα.

Ένας αναγνώστης του blog 2012portal.blogspot.com περιέγραψε με αρκετή ακρίβεια τον Ελλοχευτή:

Οι μόνοι λάκκοι που απομένουν τώρα είναι 300 περίπου λάκκοι που ανήκουν στους επίγειους Ιλλουμινάτι, και περιγράφονται εδώ με μεγάλη ακρίβεια:

Δυστυχώς, σε μερικούς από αυτούς βρίσκονται ακόμη δέσμιοι Πλειάδιοι όμηροι.

Υπάρχουν ακόμη κάποια πολύ ισχυρά μέλη της Χίμαιρας σε σώματα ανθρώπων-κλώνων, τα οποία ανήκουν στην υποπαράταξη της Ανδρομέδας και ενσωματώθηκαν στο σύστημα της γήινης επιφάνειας, και η δομή τους δείχνει περίπου έτσι:

Το σχέδιο των κορυφαίων μελών της Καμπάλ τώρα είναι να καταστρέψουν τον επίγειο πολιτισμό με έναν παγκόσμιο πόλεμο και την καταστροφή των αλυσίδων ανεφοδιασμού, και μετά να κινηθούν στις υπόγειες δομές και να παρακολουθήσουν προστατευμένοι την κατάρρευση και την επακόλουθη ηλιακή έκλαμψη. Μετά την εκκαθάριση, σκοπεύουν να μειώσουν τον πληθυσμό της επιφανείας. Περιττεύει να πούμε ότι το σχέδιό τους έχει αρκετά σημαντικά ελαττώματα και ΔΕΝ πρόκειται να είναι επιτυχές:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/war-with-russia-war-with-china-civil-war-congress-is-literally-trying-to-get-this-country-destroyed-because-they-are-broke-and-need-debt-forgiveness

Προσπαθούν να κατασκευάσουν έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο χρησιμοποιώντας τις ενέργειες του διαχωρισμού της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ο οποίος συνέβη το έτος 395 μετά τον θάνατο του Θεοδόσιου, ενός βασικού Archon Ρωμαίου αυτοκράτορα που κατέστρεψε τα μυστήρια της Θεάς και επέβαλε τον χριστιανισμό ως την κύρια και μόνη αποδεκτή θρησκεία:

Οι ανώτατες οικογένειες των Μαύρων Ευγενών τώρα θέλουν να συντρίψουν τον εύπορο άξονα ΗΠΑ/ΕΕ/Αυστραλίας, ο οποίος προέρχεται από το δυτικό κομμάτι της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και ο οποίος βρίσκεται υπό την άμεση διαχείριση των Ρότσιλντ. Οι άνθρωποι στη Δύση έχουν γίνει πολύ ανεξάρτητοι και πολύ ευτυχείς, κατά τη γνώμη τους:

https://www.zerohedge.com/personal-finance/it-appears-money-can-buy-happiness-after-all

https://www.theguardian.com/world/2022/aug/24/macron-warns-of-end-of-abundance-as-france-faces-difficult-winter

Τώρα προωθούν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων κάτω από τον κινεζικό έλεγχο και τη Ρωσία ως βασικό υφιστάμενο των Κινέζων (πολιτισμικά ευθυγραμμίζεται με το ανατολικό κομμάτι της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας):

https://starlight432.blogspot.com/2022/09/rt-news-promotes-china-and-new-world.html

Όπου η κινεζική επιρροή απλώνεται σιωπηλά παντού:

https://www.zerohedge.com/technology/tiktok-weaponized-military-application-hands-our-kids-casey-fleming

Εντωμεταξύ, η Κίνα προετοιμάζεται για την Ηλιακή έκλαμψη:

https://www.space.com/china-world-largest-solar-research-array

όπου πρόσφατες επιστημονικές μελέτες επιβεβαιώνουν πως ηλιακές υπερεκλάμψεις παρουσιάζονται κάθε μερικές χιλιάδες χρόνια, κάτι που επίκειται τώρα:

https://iopscience.iop.org/article/10.3847/1538-4357/abc8f5

Οι εξωγήινοι είναι πλέον πίσω από τη γωνία:

Και ενώ ο παρών επίγειος πολιτισμός μας είναι ψευδής και ηλίθιος:

https://caitlinjohnstone.substack.com/p/our-entire-civilization-is-fake-and

ήδη λάμπει το Φως μέσα από τις ρωγμές του Μάτριξ.

Μπορείτε να βοηθήσετε το Φως εξαγνίζοντας την επιφάνεια του πλανήτη με τον διαλογισμό της βιολετί φλόγας:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/09/violet-flame-meditation.html

Νίκη του Φωτός!

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s