Ο Νέος Κινέζος Αυτοκράτορας Επιβλέπει την Εκκαθάριση της Χαζαρικής Μαφίας

Benjamin Fulford   10/10/2022

Η αποτυχία μιας απόπειρας πραξικοπήματος της Χαζαρικής Μαφίας στην Κίνα σημαίνει ότι η Εταιρία ΗΠΑ δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τη χρεοκοπία αυτή τη φορά, σύμφωνα με πολλές πηγές.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένας νέος αυτοκράτορας –ο οποίος είναι άμεσος απόγονος του Τζένγκις Χαν– έχει αναλάβει την εξουσία στην Κίνα, σύμφωνα με πηγές της οικογένειας των Δράκων. Μέχρι στιγμής, πάνω από χίλιοι ανώτεροι Κινέζοι αξιωματούχοι και τρεις γενιές των οικογενειών τους έχουν εκτελεστεί για αποδοχή δωροδοκιών από τη ΧΜ, λένε οι πηγές. Τα υπόλοιπα ανώτατα κλιμάκια της κινεζικής κυβέρνησης παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο Κινέζος πρόεδρος Xi Jinping έχει αντικατασταθεί από κάποιο avatar ή όχι, προσθέτει η πηγή. Ωστόσο, ο πραγματικός Xi Jinping έχει τραυματισμό στον ώμο από απόπειρα δολοφονίας στη Σιγκαπούρη, οπότε, όταν αποκαλυφθεί το νέο κινεζικό πολιτικό γραφείο στις 16 Οκτωβρίου, αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι η παρουσία ή η απουσία αυτού του τραυματισμού στον Xi εάν εμφανιστεί, λένε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όποιος Xi εμφανιστεί δεν θα είναι ΧΜ, προσθέτουν. Το γεγονός ότι τα κουρέλια προπαγάνδας της ΧM, όπως οι New York Times, επιτίθενται τώρα άγρια στον Xi είναι μία ακόμη ένδειξη ότι η προσπάθειά τους να καταλάβουν την Κίνα έχει αποτύχει.

Πολωνικές πηγές πληροφοριών επιβεβαιώνουν λέγοντας:

Είναι πλέον σαφές ότι η Στρατιωτική Ταξιαρχία που εισήλθε στο Πεκίνο ήταν εκεί για να υπερασπιστεί τον Xi και να τον περικυκλώσει για προστασία. Ορισμένα μέλη του ΚΚΚ έχουν συλληφθεί και εκτελεστεί. Η απόπειρα πραξικοπήματος πραγματοποιήθηκε από τους ROTHSCHILDS / ROCKEFELLERS / ΒΑΤΙΚΑΝΟ / BLACKROCK / ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ DAVOS κ.λπ. σε μια προσπάθεια να σταματήσει η κινεζική υποστήριξη στη Ρωσική Συμμαχία και την προσάρτηση της Ουκρανίας. Ο δεύτερος λόγος για την απόπειρα πραξικοπήματος ήταν η κατάληψη του συστήματος προσωρινών αποθεματικών των BRICS, στο οποίο έχουν ήδη μετατοπιστεί τα μισά νομίσματα του κόσμου.

Το γεγονός ότι ο ΟΠΕΚ+ αποφάσισε να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου κατά 2 εκατομμύρια βαρέλια την ημέρα για να βοηθήσει τη Ρωσία είναι μία ακόμη ένδειξη ότι ολόκληρος ο μη δυτικός κόσμος συνεργάζεται στην προσπάθεια να διακόψει το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και έτσι να καταρρεύσει η Εταιρεία ΗΠΑ. Ακόμη και η ψεύτικη γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Karine Jean-Pierre αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως «με τη σημερινή ανακοίνωση είναι σαφές ότι ο OPEC+ ευθυγραμμίζεται με τη Ρωσία».

Αυτή η προσπάθεια φαίνεται να αποδίδει. Ένας από τους κύριους ιδιοκτήτες της Εταιρείας ΗΠΑ, η Blackrock International, έχει υποβάλει αίτηση πτώχευσης, επισημαίνουν μεξικανικές πηγές πληροφοριών.

https://bkdata.com/business-bankruptcies/alexandria-louisiana/01-11-2022/blackrock-international-50015

Οι ίδιες πηγές λένε ότι Ρώσοι, Κινέζοι και άλλοι ειδικοί έχουν εισέλθει στις ΗΠΑ μέσω του Μεξικού για να βοηθήσουν τις ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ να κυνηγήσουν και να καταστρέψουν την εναπομείνασα ηγεσία της ΧM και τα οχυρά στη Βόρεια Αμερική.

Μια δημόσια ένδειξη ότι η μεξικανική κυβέρνηση έχει ενταχθεί στην πλανητική απελευθερωτική συμμαχία μπορεί να φανεί στο ότι χρησιμοποιούν τώρα το ρωσικό σύστημα GPS Glonass που οι ΗΠΑ προσπάθησαν να απαγορεύσουν.

Φυσικά, θα ήταν μεγάλο λάθος να υποτιμήσουμε τη ΧM. Ρωσικές πηγές της FSB λένε ότι σύμφωνα με τα έγγραφα της Federal Reserve Board που ελήφθησαν από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών «από τώρα έως το 2023 η ΧM θα ξεκινήσει μια τεράστια εκστρατεία μετεωρολογικού πολέμου η οποία θα φέρει κατηγορίες για την «κλιματική αλλαγή»». Η πολεμική επίθεση του τυφώνα Ian στην ανυπάκουη Φλόριντα ήταν απλώς μια πρόγευση, λένε. «Η ΧM θα χρησιμοποιήσει κλιματικά όπλα όπως τυφώνες για να καταστρέψει σπίτια και περιουσίες· αυτή η καταστροφή θα καταστήσει αδύνατον να πληρώσουν οι άνθρωποι τα δάνειά τους και έτσι θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία από τη ΧΜ για την απαλλοτρίωση περιουσιών σε μαζική κλίμακα», αναφέρουν. «Πιθανότατα θα συμβεί στις ΗΠΑ και την ΕΕ, όπου η Blackrock αγοράζει/κατέχει ενεργά τα ακίνητα χρεοκοπημένων ανθρώπων», προσθέτουν.

Οι πηγές επιπλέον προειδοποιούν ότι η ΧM θα προσπαθήσει επίσης πολύ σκληρά να ξεκινήσει έναν πυρηνικό πόλεμο και να καταφύγει στην πυρηνική τρομοκρατία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ψεύτικος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν απείλησε για πυρηνικό Αρμαγεδδώνα την περασμένη εβδομάδα.

https://www.zerohedge.com/political/biden-warns-nuclear-armageddon-threat-back-first-time-cuban-missile-crisis

Όχι μόνο αυτό, αλλά ενέκρινε τη δαπάνη «φαρμάκων κατά της ακτινοβολίας» αξίας 290 εκατομμυρίων δολαρίων, που οι γιατροί της CIA λένε ότι θα δηλητηριάσουν οποιονδήποτε είναι αρκετά ηλίθιος ή αδαής ώστε να τα πάρει. Απλά ρίξτε μια ματιά στις παρενέργειες που αναφέρονται στον ιστότοπο των κατασκευαστών:

https://www.nplate.com/

Πολωνικές πηγές πληροφοριών λένε ότι ένας από τους πολλούς λόγους που η ΧM είναι απελπισμένη και επικίνδυνη είναι επειδή έχουν χάσει τον ουκρανικό πόλεμο. Να τι λένε για την ουκρανική ηγεσία:

«Δεν περνάει μέρα χωρίς ταινίες που κρύβουν τις απώλειές τους. Ο αρχικός στρατός τους έχει φύγει προ πολλού. Τώρα οι Ρώσοι καταστρέφουν ό,τι πήραν από τη Δύση. Οι Ρώσοι το καταστρέφουν χωρίς αντεπιθέσεις και χωρίς απώλειες. Το μόνο που χρειάζονται είναι πυροβολικό και αεροπορικές επιδρομές».

Οι Πολωνοί λένε επίσης ότι η κυβέρνησή τους και το ΝΑΤΟ βρίσκονται στα πρόθυρα της αποσύνθεσης. «Οι πολωνικές αρχές είναι ηλίθιοι που ξεκίνησαν έναν πόλεμο που θα συμβάλει στη διάλυση του ΝΑΤΟ. Εδώ και αρκετούς μήνες η πολωνική κυβέρνηση έχει αεροπλάνα σε αναμονή για την εκκένωση ολόκληρης της κυβέρνησης στο Λονδίνο. Εκεί έχει ετοιμαστεί ένα συγκρότημα κατοικιών για συνταξιούχους Πολωνούς πολιτικούς και στρατηγούς».

Οι πηγές συνεχίζουν λέγοντας ότι «η Πολωνία έχει αφοπλιστεί, αντιμετωπίζει μια τραγική οικονομική κατάσταση και η Πολιτική της Άμυνα είναι ανύπαρκτη». Ωστόσο, υπόσχονται ότι δεν θα αφήσουν τους Πολωνούς προδότες που προσποιούνται ότι είναι κυβέρνηση να διαφύγουν με τα αεροπλάνα που έχουν ετοιμάσει.

Αυτές οι πηγές προσθέτουν επίσης ότι μια προσπάθεια της ΧM να «δωροδοκήσει Ρώσους για να οργανώσουν διαδηλώσεις κατά της κινητοποίησης απέτυχε και δεν ήταν δυνατό να κλονιστεί η κατάσταση στη Ρωσία».

Το γεγονός ότι οι Ουκρανοί έπρεπε να βασιστούν σε ένα φορτηγό-βόμβα για να βλάψουν μόνο ελαφρά μια γέφυρα είναι απόδειξη ότι δεν έχουν πλέον καμία πραγματική συμβατική στρατιωτική ικανότητα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πολωνική τηλεόραση αποκαλεί ανοιχτά τον Βλαντίμιρ Πούτιν πρόεδρο της Ουκρανίας.

Ένα άλλο σημάδι ότι η ουκρανική επιχείρηση καταρρέει είναι ότι ένας από τους κορυφαίους αρουραίους έχει εγκαταλείψει το πλοίο. Ο επικεφαλής της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας, Kyrylo Shevchenko, παραιτήθηκε, πιθανώς επειδή δεν μπορεί πλέον να ξεπλύνει δόλια πλαστά χρήματα της FED.

https://www.ukrinform.net/rubric-economy/3585859-ukraines-central-bank-chief-files-for-resignation-citing-health-issues.html

Και σε άλλα μέρη της Ευρώπης, η αλλαγή καθεστώτος κινείται σαν  χιονοστιβάδα. Η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας ευθυγραμμίζεται τώρα με τη Ρωσία και την πλανητική απελευθερωτική συμμαχία και γι’ αυτό προμηθεύονται και πάλι φυσικό αέριο.

Υπάρχει επίσης συνεχιζόμενη αλλαγή καθεστώτος στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως δείχνει αυτή η είδηση:

Με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’ να έχει πλέον αναπαυθεί και την Επιχείρηση ‘Γέφυρα του Λονδίνου’ να εκτελείται με επιτυχία, θα ξεκινήσει τώρα ο σχεδιασμός για την κηδεία του βασιλιά Καρόλου Γ’, λέει ένας ειδικός ασφαλείας.
Ο πρώην υπεύθυνος βασιλικής προστασίας Σάιμον Μόργκαν δήλωσε ότι τα σχέδια για την Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι – το προσωπικό σχέδιο κηδείας του νυν Βασιλιά – θα ξεκινήσουν «αύριο».

https://www.9news.com.au/world/operation-menai-bridge-funeral-plan-for-king-charles-iii-underway-security-expert-says/57dce01b-e6db-4a48-8776-34eff9999cea

Στη συνέχεια, υπάρχει αυτή η είδηση:

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ ́ βρίσκεται ένα βήμα από το θάνατο; Η έκθεση ισχυρίζεται ότι οι γιατροί είπαν στον πρίγκιπα Ουίλιαμ να προετοιμαστεί.
Η βασιλική οικογένεια φέρεται να προετοιμάζεται για άλλη μία τραγωδία, λίγες εβδομάδες μετά την ταφή της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

https://www.ibtimes.co.uk/king-charles-iii-heartbeat-away-death-report-claims-doctors-told-prince-william-prepare-1706807

https://www.pressreader.com/usa/globe/20221010

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει δεχθεί υπόδειξη να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα της Βασιλικής Οικογένειας –όπως τη δολοφονία της Νταϊάνα– να ρίξει τις ευθύνες στον βασιλιά Κάρολο και στη συνέχεια να ξεκινήσει από την αρχή υπό τον βασιλιά Ουίλιαμ Ε’. Εάν ναι, τυχόν νέα χαρτονομίσματα και νομίσματα που κατασκευάζονται με τον βασιλιά Κάρολο Γ ‘θα γίνουν σύντομα συλλεκτικά αντικείμενα. Κρατήστε τα μάτια σας στα βρετανικά ταμπλόιντ για να δείτε αν όλα αυτά είναι αλήθεια ή απλά προπαγάνδα.

Στη Γερμανία και τη Γαλλία εν τω μεταξύ, οι μαζικές διαδηλώσεις γίνονται χιονοστιβάδα ως αντίδραση στην οικονομική κατάρρευση που προκλήθηκε από τις αυτοκτονικές αντιρωσικές κινήσεις των κυβερνήσεων-σκλάβων της ΧM.

Αρκετές τέτοιες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας το Σάββατο και η μεγαλύτερη οργανώθηκε από το κόμμα Εναλλακτικοί για τη Γερμανία (AfD) έξω από το κτίριο του Ράιχσταγκ, την κάτω βουλή του γερμανικού κοινοβουλίου. Σε ομιλία του, ο συμπρόεδρος του AfD, Τίνο Χρουπάλλα, ζήτησε την άρση των κυρώσεων στη Ρωσία, κατηγορώντας τον υπουργό Οικονομίας Ρόμπερτ Χάμπεκ ότι διεξάγει πόλεμο εναντίον του γερμανικού λαού προκαλώντας ενεργειακή κρίση μέσω της επιβολής κυρώσεων στη Ρωσία.

Στη Βραζιλία, εν τω μεταξύ, απέτυχε μια προσπάθεια της ΧM να κλέψει τις προεδρικές εκλογές από τον Πρόεδρο, αναγκάζοντας έναν επαναληπτικό γύρο εναντίον του σατανιστή πρώην προέδρου, Luiz Inácio Lula da Silva. Ακόμη και οι δημοσκοπήσεις υπέρ του Λούλα δείχνουν ότι ο Μπολσονάρου θα κερδίσει τις επαναληπτικές εκλογές.

«Αυτός είναι ο Λούλα. Ένας άνδρας που έχει παραδεχθεί ότι προσπάθησε να βιάσει έναν συγκρατούμενό του στη φυλακή τη δεκαετία του 1970. Ένας άνδρας που κατηγορείται ότι διέταξε τη δολοφονία του δημάρχου του Σάντο Αντρέ, Σέλσο Ντανιέλ, και πάνω από μισής ντουζίνας μαρτύρων. Ένας άνδρας που ηχογραφήθηκε να παραπονιέται πικρά λέγοντας ότι κανείς δεν είχε τα κότσια να σκοτώσει τον πρώην υπουργό Οικονομίας Palocci στη φυλακή», αναφέρει πηγή της CIA.

Η ΧM έχει επίσης καταδικαστεί τώρα σε δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου και μαζικές αστικές αγωγές λόγω της απάτης του COVID. Δύο από τα πέντε κορυφαία ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, το Lancet και το New England Journal of Medicine, έχουν αποσύρει άρθρα σχετικά με τον COVID.

Τώρα ο Hindawi, ένας από τους μεγαλύτερους εκδότες περιοδικών ανοικτής πρόσβασης στον κόσμο, ανακαλεί 511 εργασίες που εμφανίστηκαν σε 16 διαφορετικά περιοδικά λόγω ανακάλυψης «ανήθικων ενεργειών». Οι εργασίες αυτές έχουν όλες δημοσιευτεί μετά τον Αύγουστο του 2020.

Ένας γιατρός που συνδέεται με τη CIA σχολιάζει:

«Αυτό σημαίνει ότι παραδέχονται όλες τις απάτες και τα ψέματα του ιατρικού επαγγέλματος. Ως αποτέλεσμα αυτού θα υπάρξουν πολλές αγωγές εναντίον πανεπιστημίων, κολλεγίων και ιατρικών κέντρων. Σκεφτείτε όλη τη θητεία μονιμότητας και τις επιχορηγήσεις που δόθηκαν με βάση δημοσιευμένες εργασίες που ήταν ψευδείς, λανθασμένες και σε ισχύ λόγω διαφθοράς και δωροδοκιών, όλα για το χρήμα.»

Ο Jacob Rothschild είπε κάποτε, σχετικά με το θέμα αυτό:

Όλοι πρέπει να είναι ψυχολογικά εκπαιδευμένοι να ακολουθούν τις ίδιες εντολές… Τα καθολικά προγράμματα εμβολιασμού όχι μόνο ανοίγουν την πόρτα στον έλεγχο της συμπεριφοράς τροποποιώντας και ενισχύοντας τα γονίδια, αλλά το πιο σημαντικό για την τρέχουσα λειτουργία, ο ψυχολογικός έλεγχος συμπεριφοράς με τα εμβόλια είναι ακόμη πιο θεμελιώδης. [Τα εμβόλια] είναι τα πιο ενοποιημένα και συμβατά ψυχολογικά όπλα που επινοήθηκαν ποτέ για τον έλεγχο της ανθρώπινης συμπεριφοράςΣε κάθε κρίση, οι άνθρωποι ενεργούν κυρίως με βάση τα συναισθήματα και όχι τα πραγματικά γεγονότα, την κριτική σκέψη και την κοινή λογική.

Φυσικά, πολλοί από αυτούς τους αποκαλούμενους γιατρούς και ιατρικούς εμπειρογνώμονες, καθώς και οι Χαζαρομαφιόζοι χειριστές των μαριονετών αυτών, θα αντιμετωπίσουν τη θανατική ποινή στα επερχόμενα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου. Αυτά τα δικαστήρια θα αποκαλύψουν επίσης πώς η ΧM διείσδυσε σε τόσους πολλούς παγκόσμιους θεσμούς αντικαθιστώντας τους ηγέτες τους με απατεώνες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τον Χριστιανισμό.
Ο καρδινάλιος Γκέρχαρντ Μιούλερ, πρώην επικεφαλής του ανώτατου δογματικού αξιώματος του Βατικανού, εντάχθηκε στην ομήγυρη των αληθινών Καθολικών προειδοποιώντας ότι ο «Πάπας Φραγκίσκος» ηγείται «της εχθρικής εξαγοράς από την Εκκλησία του Ιησού Χριστού», σημειώνοντας ότι η προώθηση πραγμάτων όπως η ομοφυλοφιλία «δεν έχει καμία σχέση με τον Ιησού Χριστό».

Αυτό που πρέπει να κάνουν ο Μιούλερ και οι συνάδελφοί του Καθολικοί είναι να εκθέσουν το γεγονός ότι ο Πάπας Φραγκίσκος σκοτώθηκε και αντικαταστάθηκε από έναν απατεώνα της ΧΜ που φοράει μάσκα από καουτσούκ. 

https://www.lifesitenews.com/news/cardinal-mueller-says-pope-francis-synod-is-a-hostile-takeover-of-the-church-in-explosive-interview/

Στην Ιταλία, ο Τύπος ήταν εξοργισμένος με τον «Francesco Antonio Soddu, τον Επίσκοπο της Ρωμαιοκαθολικής Επισκοπής της Terni-Narni-Amelia, και την παρουσία του στα εγκαίνια ενός νέου Τεκτονικού Ναού της Μεγάλης Ανατολής της Ιταλίας, στη Via Roma, στην πόλη Terni στην Ούμπρια, στις 27 Σεπτεμβρίου 2022».

Πολωνικές πηγές πληροφοριών λένε ότι ο Σοβιετικός Δικτάτορας Ιωσήφ Στάλιν ήταν το κλειδί πίσω από τη διείσδυση του Χριστιανισμού. Εισήγαγε χιλιάδες άνδρες στην ιεροσύνη ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1930 για να καταστρέψει την εκκλησία εκ των έσω, λένε. Αυτοί οι άνθρωποι επιλέχθηκαν επειδή ήταν ομοφυλόφιλοι ή επειδή ήταν άνθρωποι χωρίς πίστη ή σωστή ηθική. «Η ιδέα ήταν να διασπαστεί η κοινωνία του εχθρού εκ των έσω. Illuminati = Καμπαλιστικός Ιουδαϊσμός = Τεκτονισμός = Κομμουνισμός = Σατανισμός», κατέληξαν

«Όπως όλοι ίσως γνωρίζουμε μέχρι τώρα, ο Χριστιανισμός έχει γίνει πλέον περίγελος καθώς όχι μόνο εγκατέλειψε όλους τους νόμους του Θεού, αλλά έχει γίνει ένας βόθρος ακολασίας, σατανισμού και παιδικής κακοποίησης», σχολιάζει οαιδεσιμότατος Anthony Pike, εγγονός του Albert Pike των διάσημων κακόφημων Ελευθεροτεκτόνων.

Από χριστιανική άποψη, σίγουρα πρέπει να φαίνεται σαν έσχατος καιρός.

Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο το έργο Blue Beam προχωρά ολοταχώς ως μια προσπάθεια να ανοίξει την αυλαία σε μια «νέα εποχή», λένε μυστικές πηγές του μυστικού διαστημικού προγράμματος.

Έτσι, σε αυτή την αναφορά, θα ολοκληρώσουμε με εικόνες κάποιων από τις τελευταίες μυστηριώδεις θεάσεις παγκοσμίως.

Εξωγήινα drones πάνω από το Ντένβερ, Κολοράντο ΗΠΑ

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/10/Alien-drones-over-Denver-Co.-USA-2022.mp4

UAP (*Unidentified Aerial Phenomena: Αταυτοποίητο Πτητικό Φαινόμενο) πάνω από το Μπέλγκοροντ, Ρωσία 2022

UAP Κομητεία Κάμπερλαντ, Μέιν ΗΠΑ

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/10/UAP-Cumberland-County-Maine-USA.mp4

UAP πάνω από τη Βραζιλία 2022

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/10/UAP-over-Brazil-2022.mp4

πηγή Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s