Η Κίνα Ανακοινώνει Νέο Σχέδιο 100νταετίας Ενώ η Δύση Βυθίζεται στο Χάος

Ben Fulford   24/10/2022

Η καθοδηγούμενη από τη Χαζαρική μαφία «παγκόσμια τάξη βασισμένη σε κανόνες» κατρακυλά σε αναρχία και εμφύλιο πόλεμο. Αντίθετα, η Κίνα μόλις ανακοίνωσε ένα νέο σχέδιο 100 ετών για να εμπλουτίσει το έθνος της σε αρμονία με τη φύση. Αν η Δύση δεν ανατρέψει τη σατανική ηγεσία της ΧΜ, η Κίνα θα κυβερνήσει τον κόσμο, είτε το θέλει είτε όχι.

Πριν μιλήσουμε για την Κίνα, ας ξεκινήσουμε κοιτάζοντας τον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται στη Δύση. Αυτό που συνέβη εκεί είναι ότι μετά τη δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘ (επικεφαλής της επιτροπής των 300), η ΧΜ εγκατέστησε είτε έναν εκτεθειμένο μέσω εκβιασμών βασιλιά Κάρολο Γ ‘ είτε μια μαριονέτα-σωσία του. Πηγές της MI6 λένε ότι η δολοφονία της Ελισάβετ ήταν εκδίκηση των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών για την εκτέλεση του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου και της οικογένειάς του. Η δολοφονία πιθανότατα διατάχθηκε από τον Heinz Kissinger, σύμφωνα με πηγές της ασιατικής βασιλικής οικογένειας.

Εδώ είναι ένα μήνυμα που έστειλα στην MI6 για τον Κίσινγκερ:

Ο Heinz Kissinger προσπάθησε να με σκοτώσει περίπου την εποχή που άρχισα να εκθέτω το αφεντικό του Ντέιβιντ Ροκφέλερ. Είναι επίσης ο τύπος που δημιούργησε τις λεγόμενες πλατφόρμες συναλλαγών που κοροϊδεύουν το χρηματοπιστωτικό σύστημα για να δημιουργήσουν χρήματα από το τίποτα προς όφελος της ναζιστικής ομάδας με την οποία συνεργάζεται. Ως εκ τούτου, έχει το ισχυρότερο κίνητρο να αποτρέψει τυχόν απόπειρες απομάκρυνσης του ελέγχου του χρηματοπιστωτικού συστήματος από την ομάδα του, εξ ου και η δολοφονία της Αυτής Μεγαλειότητας καθώς και τόσων άλλων ηγετών με την πάροδο των ετών. Πρέπει να συλληφθεί, να ανακριθεί και στη συνέχεια να δικαστεί.

Ο Κίσινγκερ και ο αναπληρωτής του Richard Haas, επικεφαλής του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, διέταξαν τη δολοφονία του πρώην Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε, σύμφωνα με τις ιαπωνικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών. Για τον λόγο αυτόν, εκδόθηκε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Κίσινγκερ, ο οποίος είναι γνωστός κατά συρροή δολοφόνος παγκόσμιων ηγετών. Ο Haas έχει ήδη ανακοινώσει ότι παραιτείται από το CFR, πιθανώς επειδή έχει ήδη συλληφθεί ή εκτελεστεί.

Περιττό να πούμε ότι τα αφεντικά της οικογένειας Ροκφέλερ έχουν επίσης πρόβλημα. Σύμφωνα με ανώτερη πηγή της CIA: «Το ίδρυμα Ροκφέλερ και η οικογένεια θα πεταχτούν ριχτούν στις γραμμές του τραίνου. Οι υπόλοιπες Ελίτ αποφάσισαν ότι οι Ροκφέλερ θα κατηγορηθούν για τη δημιουργία εμβολίων και τα επακόλουθα αρνητικά αποτελέσματα, καθώς κατέχουν τις φαρμακευτικές εταιρείες. Έχουν συνολική καθαρή αξία περίπου 15 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Θα κατασχεθεί. Η Σατανική Ελίτ θα συνεχίσει να στρέφεται η μία προς την άλλη». Η CIA συνεργάζεται με τη ρωσική FSB για να διασφαλίσει ότι αυτό θα συμβεί, προσθέτει.

Σε κάθε περίπτωση, η δολοφονία της βασίλισσας Ελισάβετ που διέταξε η ΧΜ έχει σημαντικές επιπτώσεις. Η ιστορία δείχνει ότι όταν οποιοσδήποτε μονάρχης κυβερνά για πάνω από 50 χρόνια, ο θάνατός του συνήθως ακολουθείται από μια περίοδο αγώνα εξουσίας και πολιτικής αναταραχής. Αυτό συμβαίνει τώρα στην Αγγλία. Μαίνεται μια τριπλή μάχη για την εξουσία μεταξύ των αντιμοναρχικών γνωστικών Illuminati (που ελέγχουν τον Κάρολο), των μοναρχικών που θέλουν να ενθρονίσουν τον βασιλιά Γουίλιαμ Ε’ και των γηγενών Βρετανών που θέλουν να έχουν τον πρώτο βασιλιά Χάρολντ από το 1066. Το μόνο που μπορεί να προβλεφθεί με βεβαιότητα είναι αναταράξεις, καθώς προχωρά αυτός ο αγώνας εξουσίας.

Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Rishi Sunak –ο οποίος επιλέχθηκε από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ το οποίο ελέγχεται από τη ΧΜ– πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός. Για να επιβιώσει ο Σουνάκ, πρέπει να καταγγείλει τους δεσμούς του με το ΠΟΦ. Για να καταλάβετε γιατί, ρίξτε μια ματιά στα μέλη του ΠΟΦ (WEF) που δηλώνουν ανοιχτά ότι θέλουν να εξαλείψουν το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας.

Ο Σουνάκ θα πρέπει επίσης να λάβει συμβουλές από τον Ινδό πρωθυπουργό Ναρέντρα Μόντι. Ο Μόντι θα του δώσει οδηγίες για το πώς να μετατρέψει τη Βρετανική Κοινοπολιτεία από «βάρος λευκού ανθρώπου», σε μια κοσμοπολίτικη οικογένεια εθνών. Ο Σουνάκ θα πρέπει επίσης να προεδρεύσει της απο-σατανοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου. Εάν κάνει κάτι υπέρ της ΧΜ, όπως η προσπάθεια να φέρει το Ηνωμένο Βασίλειο πίσω στην ΕΕ, θα απομακρυνθεί, υπόσχονται πηγές της MI6. Φυσικά, η απο-σατανοποίηση θα πρέπει να συνεχιστεί πρώτα στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Εδώ τα λευκά καπέλα στον αμερικανικό στρατό θα πρέπει να δικάσουν τον στρατηγό Mark Milley για προδοσία, επειδή επέτρεψε την κατάφωρη κλοπή εκλογών το 2020.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Milley να λέει ότι οι ΗΠΑ αγωνίζονται στην Ουκρανία για να διατηρήσουν την «παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες».

Πρόκειται για τον ίδιο Μίλεϊ που, σύμφωνα με μέλη του επιτελείου του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Αλ Γκόρ, έκανε απειλές θανάτου εναντίον της συζύγου και της κόρης του Γκορ για να τον αναγκάσει να αφήσει τον Τζορτζ Μπους τον νεότερο να γίνει παράνομα πρόεδρος.

Σε κάθε περίπτωση, ο Milley και η «παγκόσμια τάξη που βασίζεται σε κανόνες» είναι ήδη καταδικασμένοι. «Ο πόλεμος της Ουκρανίας έχει τελειώσει. Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ δεν πρόκειται να επιβιώσουν. Η Γερμανία έχει ήδη κάνει μια παράλληλη συμφωνία με τον Πούτιν. Όταν η Γερμανία αποχωρήσει το ντόμινο θα πέσει», υπόσχονται πηγές της CIA.

Ως απόδειξη ότι η Ουκρανία πέφτει μπορείτε να δείτε εδώ τον Γάλλο πρέσβη στην Ουκρανία να λέει ότι φεύγει από το Κίεβο επειδή ο Ζελένσκι έχει ήδη διαφύγει, οπότε δεν υπάρχει λόγος να είναι εκεί. Η Γερμανία επίσης υποχωρεί.

Σε ένα μόνο 24ωρο την περασμένη εβδομάδα:

80 χρόνια μετά την ίδρυσή της: Η γερμανική εταιρεία κατασκευής επίπλων Hülsta αφερέγγυα

85 χρόνια μετά την ίδρυσή της: Η μεγάλη αλυσίδα αρτοποιίας Thilmann αφερέγγυα

125 χρόνια μετά την ίδρυσή της: H γερμανική κατασκευαστική εταιρεία Wolff Hoch- und Ingenieurbau αφερέγγυα

130 χρόνια μετά την ίδρυσή της: Η γερμανική εταιρεία ζαχαροπλαστικής Bodeta αφερέγγυα

156 χρόνια μετά την ίδρυσή της: Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Borgers αφερέγγυα

170 χρόνια μετά την ίδρυσή της: Η γερμανική σαπωνοποιία Kappus αφερέγγυα

Δεν είναι περίεργο το γεγονός πως υπάρχουν φήμες ότι η Γερμανία θέλει να ενταχθεί στις BRICS μαζί με τόσες άλλες χώρες.

Σε μια ορατή ένδειξη πως κάτι έχει αλλάξει, οι πηγές της CIA σημειώνουν ότι «η Γερμανία μπορεί να ρίξει τη σκύλα [επικεφαλής της ΕΕ] Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ερευνάται για υπεξαίρεση και σύγκρουση συμφερόντων από τις γερμανικές αρχές, λένε.

https://www.trtworld.com/magazine/corruption-scandal-hangs-over-eu-president-ursula-von-der-leyen-33871

Την περασμένη εβδομάδα σε περισσότερες από 500 πόλεις και κωμοπόλεις στη Γερμανία οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους. Διαδηλώσεις γίνονται καθημερινά.

Στη Γαλλία επίσης, μαζικές διαδηλώσεις προειδοποιούν την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν:

«Ούρσουλα σκάσε!» Οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να λιμοκτονήσουν και να παγώσουν για τον Ζελένσκι. Η ΕΕ πρέπει να διαλυθεί».

Μια πηγή της Μοσάντ λέει ότι «Αργά ή γρήγορα θα υπάρξει επανάσταση στη Γαλλία. Ξέρουν πώς να το κάνουν. Έχουν μεγάλη εμπειρία».

Η διαφθορά της κυβερνώσας ελίτ, καθώς και τα πλήρως τεκμηριωμένα εμβολιαστικά εγκλήματα, είναι ο λόγος για τον οποίο το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών λέει ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία αυτοανακηρύχθηκε ο κύριος θεματοφύλακας της τάξης που βασίζεται σε κανόνες, μετατρέπεται σε «χώρο ανομίας» όπου παραβιάζονται τα δικαιώματα των πολιτών και των επενδυτών».

https://tass.com/politics/1526147

Επίσης, «η διαστρέβλωση της θέσης της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας από τη συλλογική Δύση είναι αυτοκτονική, διότι καταστρέφει την ‘ήπια ισχύ’», προειδοποιεί ο Βλαντιμίρ Λεγκόιντα, εκπρόσωπος της εκκλησίας. Ο Legoida αναφερόταν στην αντιχριστιανική στάση που υιοθετεί τώρα ο ψεύτικος Πάπας Φραγκίσκος της καθολικής εκκλησίας που ελέγχεται από τη ΧΜ.

https://tass.com/politics/1525935

Η ΧΜ εξακολουθεί επίσης να δοκιμάζει τις παλιές τακτικές της να πραγματοποιεί τρομοκρατικές επιθέσεις και να ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους, όπως δείχνει αυτή η είδηση:

Οι ρωσικές δυνάμεις στην περιφέρεια της Χερσώνας έχουν αρματώσει το φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovka (HEPP) με εκρηκτικά έτοιμα να το ανατινάξουν, σε μια προφανή τρομοκρατική ενέργεια, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε ανάρτησή του στο Telegram στις 20 Οκτωβρίου.

https://english.nv.ua/nation/russia-mined-kakhovka-dam-ready-to-blow-it-up-ukraine-news-50278196.html

Αυτό ώθησε τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού να τηλεφωνήσει στους Αμερικανούς, Βρετανούς, Γάλλους και Τούρκους ομολόγους του για να μεταφέρει τις ανησυχίες της Ρωσίας για πιθανές προκλήσεις με τη χρήση βρώμικης βόμβας στην Ουκρανία κ.λπ. Με άλλα λόγια, τους είπε να υποχωρήσουν απειλώντας τους.

https://tass.com/defense/1526325

Η Ρωσία προειδοποιεί επίσης ότι θα τερματίσει τους δεσμούς της με τον ΟΗΕ εάν αυτός συνεχίσει με «ψεύτικες έρευνες» για τα λεγόμενα ρωσικά εγκλήματα κ.λπ.

https://www.theinteldrop.org/2022/10/21/russia-says-it-may-end-ties-with-un-if-fake-investigations-continue/

Ακόμη και το Ισραήλ αποστασιοποιείται από ολόκληρο το ουκρανικό σόου, με μια πηγή της Μοσάντ να σχολιάζει: «Ωχ, το Ολόγραμμα Ζελένσκι έχασε έναν σημαντικό σύντροφο», ενώ επεσήμανε αυτή την είδηση:

«Το Ισραήλ δεν θα στείλει όπλα στην Ουκρανία, δήλωσε την Τετάρτη ο υπουργός Άμυνας Benny Gantz».

Η ίδια πηγή λέει επίσης «Θυμάστε ότι το Ισραήλ ήταν η πιο εμβολιασμένη χώρα στον κόσμο; Πλέον, σύμφωνα με τον επίσημο πίνακα του υπουργείου Υγείας, μόνο το 1% των Ισραηλινών θεωρούνται εμβολιασμένοι και οι υπόλοιποι είναι ανεμβολίαστοι ή έχουν λήξει. Ήταν όλα καπνός και καθρεφτάκια από τους αφέντες χειριστές της ΧΜ.»

Η παρακάτω φωτογραφία είναι μία ακόμη απόδειξη ότι η ΧΜ προσπαθεί να προσποιηθεί ότι το όλο θέμα εμβολιασμού δεν συνέβη ποτέ.

9/7/2021 – Μια γυναίκα κρατά στα χέρια της μια εφημερίδα του 2011 που λέει ότι ο Μπιλ Γκέιτς θα ξεκινήσει την «Αποπληθυσμό μέσω του υποχρεωτικού εμβολιασμού», καθώς θα είναι η «λύση μηδενικού άνθρακα». Φαίνεται ότι αυτό το άρθρο έχει καθαριστεί και δεν μπορεί πλέον να βρεθεί.

https://newtube.app/user/EternalNow/2Bpdy93?u=t

Αυτά τα συνεχή ψέματα και το ξαναγράψιμο της ιστορίας σημαίνουν ότι ακόμη και στη Δύση που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου οι άνθρωποι ξυπνούν. Μια νέα δημοσκόπηση, για παράδειγμα, δείχνει ότι το 83% των Αμερικανών πιστεύει ότι τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης αποτελούν απειλή για τη δημοκρατία.

https://www.zerohedge.com/political/mainstream-media-poses-major-threat-democracy-according-poll

Το έδαφος της κοινής γνώμης εναντίον της ΧM οδηγεί σε μαζική επίθεση εναντίον τους σε πολλαπλά μέτωπα εντός των ΗΠΑ.

Υπάρχουν τώρα 365.000 σφραγισμένες υποθέσεις στο εδώλιο του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό είναι τόσο μεγάλο που θα απαιτήσει στρατιωτική παρέμβαση.

Και, σε μια ένδειξη ότι ο στρατός των Λευκών Καπέλων κινητοποιείται στο Τέξας, αναφέρονται παρεμβολές GPS σε όλη την πολιτεία, ειδικά κοντά σε στρατιωτικές βάσεις. Οι πηγές μας στο Τέξας και την Αριζόνα επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε εξέλιξη πολεμικές προετοιμασίες επειδή όλες οι νομικές κινήσεις για την κήρυξη της κλοπής των εκλογών του 2020 έχουν παρεμποδιστεί.

https://resistthemainstream.org/mysterious-gps-disruptions-spread-across-texas-faa-issues-warning-to-pilots/?utm_source=telegram

Σε μια άλλη κίνηση, ο φορητός υπολογιστής του Χάντερ Μπάιντεν που περιέχει συνολικά 459 τεκμηριωμένες παραβιάσεις των πολιτειακών και ομοσπονδιακών νόμων έχει σταλεί σε όλα τα μέλη του Κογκρέσου. «Ας δούμε πόσο ακόμα μπορεί να κρατήσει το τσίρκο του Μπάιντεν. Θυμηθείτε ότι ο πραγματικός Χάντερ Μπάιντεν έχει φύγει προ πολλού από αυτή την πραγματικότητα. Από υπερβολική δόση», σχολιάζει πηγή της CIA.

https://www.the-sun.com/news/6480142/hunter-bidens-laptop-sex-drug-money-crimes/

Εν τω μεταξύ, οι γενικοί εισαγγελείς για 19 πολιτείες των ΗΠΑ επέδωσαν στην Bank of America, τη Citigroup, την Goldman Sachs, την JP Morgan Chase, τη Morgan Stanley και τη Wells Fargo κλήτευση, ζητώντας έγγραφα σχετικά με τη συμμετοχή των εταιρειών στη Συμμαχία Τραπεζών Net-Zero των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ).

https://www.breitbart.com/politics/2022/10/19/19-ags-announce-investigation-into-six-wall-street-firms-over-esg-investing/

«Γνωρίζετε ότι η Bank of America, η Wells Fargo και η JP Morgan Chase βρίσκονται σε διαδικασία πτώχευσης ΤΩΡΑ. Δεν επιτρέπεται να δημοσιευτεί στα μέσα ενημέρωσης. Είναι όλα Σφραγισμένα», αναφέρουν οι πηγές της CIA.

Πηγές της οικογένειας Δράκων, από την πλευρά τους, λένε ότι η μάχη για την απομάκρυνση του ψεύτικου καθεστώτος του Τζο Μπάιντεν πρόκειται να πάρει δραματική τροπή τον Νοέμβριο, όπου οι ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ θα οδηγήσουν σε αλλαγή καθεστώτος.

Φυσικά, η παράταξη της ΧM που χρησιμοποιεί τον καλυμμένο με μάσκα καουτσούκ «Μπάιντεν» ζητά να συναντηθεί με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ τον Νοέμβριο για να ικετεύσει για υποστήριξη.

Ωστόσο, οι Κινέζοι απάντησαν λέγοντας: «Εσείς μας χτυπάτε κάθε δεύτερη μέρα – αν αυτό είναι το περιβάλλον, πώς μπορούμε να περιμένουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από μια συνάντηση Σι-Μπάιντεν;».

https://www.politico.com/news/2022/10/14/biden-xi-meeting-g20-00061919

Πάνω σε αυτό, ας δούμε τι προέκυψε από τη μοναδική στα 5 χρόνια κινεζική κυβερνητική συγκέντρωση που μόλις τελείωσε. Εξέδωσαν ανακοινωθέν στο οποίο περιγράφουν τα σχέδιά τους για τα επόμενα 100 χρόνια, καθώς και για τα επόμενα 5 χρόνια. Για να είμαι ειλικρινής, θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιήσει έναν καλό επεξεργαστή αντιγράφων, επειδή το κείμενο θα μπορούσε να ήταν το ένα τρίτο του μήκους του χωρίς να χάσει κανένα νόημα. Ωστόσο, εδώ είναι μερικές βασικές φράσεις που επιλέχθηκαν για να σας δώσουν τη γενική ουσία: αφοσιωμένοι στον ευγενή σκοπό της ειρήνης και της ανάπτυξης για την ανθρωπότητα… ενωμένοι… για να προωθήσουμε το… μεγάλο όνειρο… εστιασμένοι στην προώθηση ανάπτυξης υψηλής ποιότητας… για να δημιουργήσουμε ένα νέο πρότυπο ανάπτυξης… ανάπτυξη της λαϊκής δημοκρατίας σε όλη τη διαδικασία και… διακυβέρνηση βασισμένη στο νόμο … βελτίωση της δημόσιας ευημερίας… για την ενίσχυση της οικολογικής διατήρησης… τεράστια ενέργεια αφιερωμένη στον εκσυγχρονισμό…των ενόπλων δυνάμεών μας. Εξαλείψαμε την απόλυτη φτώχεια όπως είχε προγραμματιστεί και ολοκληρώσαμε την οικοδόμηση μιας μετρίως ευημερούσας κοινωνίας από κάθε άποψη, ξεκινώντας ένα νέο ταξίδι για την οικοδόμηση μιας σύγχρονης σοσιαλιστικής χώρας από κάθε άποψη και την επίτευξη του Στόχου της Δεύτερης Εκατονταετηρίδας… εμβάθυνε την κατανόησή της για τους νόμους που αποτελούν τη βάση… την εξέλιξη της ανθρώπινης κοινωνίας… εμπλουτίζοντας την πολιτιστική ζωή των ανθρώπων… προώθηση της αρμονίας μεταξύ της ανθρωπότητας και της φύσης, οικοδόμηση μιας ανθρώπινης κοινότητας με κοινό μέλλον και δημιουργία μιας νέας μορφής ανθρώπινης προόδου. Επίτευξη μεγαλύτερης αυτοδυναμίας και δύναμης στην επιστήμη και την τεχνολογία… θα επιτρέψει στην Κίνα να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο στην παγκόσμια διακυβέρνηση… αναζωογόνηση της Κίνας μέσω της επιστήμης και της εκπαίδευσης… να διασφαλιστεί ότι ο λαός κυβερνά τη χώρα… βελτίωση του συστήματος κατανομής του εισοδήματος… την προάσπιση της παγκόσμιας ειρήνης και… να κάνουμε την παγκόσμια διακυβέρνηση πιο δίκαιη και πιο ισότιμη… να διατηρηθούν αναλλοίωτες οι κοινές αξίες της ανθρωπότητας για ειρήνη, ανάπτυξη, δικαιοσύνη, δημοκρατία και ελευθερία.

https://english.news.cn/20221022/e9f90843c675417da2753866407612d8/c.html

Η Κίνα διοικείται από τεχνοκράτες που πραγματικά φαίνεται να προσπαθούν να κάνουν τη χώρα ένα καλύτερο μέρος. Είναι αλήθεια ότι ο Σι Τζινπίνγκ έχει γίνει δικτάτορας εφ’ όρου ζωής, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι είναι στην πραγματικότητα απλώς ένα σύμβολο ενότητας και δεν έχει αληθινή δύναμη, καθώς αυτό το κατέχει ένα κινεζικό συλλογικό ομαδικό μυαλό.

Επίσης, σε περίπτωση που δεν το προσέξατε, εδώ είναι ένα βίντεο με τον πρώην Κινέζο Πρόεδρο Hu Jintao να συνοδεύεται έξω από τη μεγάλη συνάντηση του ΚΚΚ.

Οι δικές μου πηγές λένε ότι ο Χου ήταν μέλος της βουδιστικής λατρείας Soka Gakkai. Στην Ιαπωνία, ζητήθηκε από τα μέλη αυτής της ομάδας να γράψουν αμέτρητα ψηφοδέλτια για να βοηθήσουν στην κλοπή εκλογών για λογαριασμό της ΧM, σύμφωνα με το κόμμα ανεξαρτησίας της Ιαπωνίας. Οι κινεζικές πηγές μας λένε ότι ο Χου εργαζόταν για τους Ρότσιλντ και γι’ αυτό εκκαθαρίστηκε.

Σε κάθε περίπτωση, αν η Δύση δεν βελτιώσει ριζικά τα δικά της συστήματα διακυβέρνησης αποκαθιστώντας την πρωτοκαθεδρία της επιστήμης, της δημοκρατίας, της ελευθερίας του Τύπου και της αξιοκρατίας, τότε είναι θέμα χρόνου να απορροφηθούμε από το ομαδικό κινεζικό μυαλό.

Ίσως η πολυαναμενόμενη μυστική διαστημική δύναμη να έρθει σε διάσωση με τους ιπτάμενους δίσκους και τη φουτουριστική τεχνολογία της. Αν και προσωπικά δεν υπολογίζω σε αυτό, θα ολοκληρώσουμε, όπως συνηθίζουμε πρόσφατα, την έκθεση αυτής της εβδομάδας με τα τελευταία στοιχεία για την ύπαρξή τους:

Σκάφη εκτός κόσμου σταμάτησαν πάνω από βουνά

Φώτα στο χρώμα του ουράνιου τόξου σε ένα σκάφος SSP

Ειδικό προηγμένο Northrop-Grumman TR-3 B

Ένα πλοίο του project Blue Beam

Ένα εξωκοσμικό σκάφος πλάσματος που παρατηρήθηκε πάνω από το Τέξας πριν από λίγες ημέρες

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s