ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Cobra 2/11/2022

Υπήρξε μια τεράστια κλιμάκωση ανάμεσα στην ομάδα της Χίμαιρας και στις Δυνάμεις Φωτός στις 15 Οκτωβρίου, και λήφθηκαν πρωτοφανή μέτρα. Η κατάσταση περιδινίστηκε εκτός ελέγχου, και εφόσον οι Δυνάμεις Φωτός που βρίσκονται γύρω από τη Γη δεν μπορούσαν πλέον να την περιορίσουν, μπήκαν στη δράση έκτακτες ενισχύσεις από τον γαλαξία της Ανδρομέδας οι οποίες ειδικεύονται στη διαχείριση της ομάδας της Χίμαιρας.


Ως αποτέλεσμα, όλα τα pits (υπόγειοι χώροι) πλην ενός καθαρίστηκαν, και η παράταξη του Ωρίωνα από την ομάδα της Χίμαιρας έχει σχεδόν όλη φύγει, εκτός από κάποια μικρά και αποδιοργανωμένα συμπλέγματα στο αστρικό και στο νοητικό πεδίο, τα οποία θα καθαριστούν τις επόμενες εβδομάδες. Η παράταξη της Ανδρομέδας από τη Χίμαιρα είναι τρομαγμένη, γνωρίζοντας ότι θα είναι η επόμενη.


Το μόνο pit που απομένει ΔΕΝ είναι αυτό που βρίσκεται κάτω από τη βάση Urim, και περιέχει το κυρίως τμήμα του κβαντικού υπολογιστή της χιμαιρικής παράταξης της Ανδρομέδας, ο οποίος ελέγχει το Τεχνητής Νοημοσύνης βαθμωτό μάτριξ/ηλεκτρομαγνητικό φράκτη γύρω από τη Γη, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τα εμφυτεύματα.


Όταν οι Δυνάμεις Φωτός αναλάβουν τον έλεγχο αυτού του pit, θα μπορούν επιτέλους να ξεκινήσουν την πλήρη αποδόμηση του βαθμωτού μάτριξ στην επιφάνεια, μαζί με τα εμφυτεύματα και τις τόπλετ βόμβες τους. Όταν αυτά εξαλειφθούν σε ένα βαθμό που το ρίσκο γίνει αποδεκτό, μπορεί να αρχίσει να εμφανίζεται η φυσική παρέμβαση.

Έως πολύ πρόσφατα, οι Δυνάμεις Φωτός γύρω από τη Γη εξακολουθούσαν να είναι υποκείμενες στην κβαντική ανωμαλία σε έναν βαθμό που τις κρατούσε δέσμιες του φόβου εκδίκησης μέσω των βομβών τόπλετ, εξ ου και η αδράνειά τους. Ο φόβος τους είχε τις ρίζες του στο κβαντικό σοκ του 1996, όταν οι δυνάμεις του Σκότους μπόρεσαν να προκαλέσουν στο κβαντικό πεδίο του σύμπαντος ένα σοκ τέτοιου βαθμού που είχε μόλις δύο φορές ακόμη υπάρξει ως εμπειρία σε αυτόν τον κοσμικό κύκλο: τη στιγμή της Μεγάλης Έκρηξης (Big Bang) και τη στιγμή της δημιουργίας των δυνάμεων του σκότους πριν από εκατομμύρια χρόνια. Το σοκ του 1996 αποδυνάμωσε την διασύνδεση όλου του εκδηλωμένου σύμπαντος με τα Βουδικά και τα ανώτερα πεδία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την ελάττωση της ισχύος του Φωτός και την αύξηση της ισχύος του σκότους. Αυτό το σοκ επιτέλους τώρα αντιμετωπίζεται, καθώς η συνολική ποσότητα της κβαντικής ανωμαλίας έχει πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο.


Τα γεγονότα της 15ης Οκτωβρίου ταρακούνησαν τις Δυνάμεις Φωτός ώστε να βγουν από το ξόρκι που τις κρατούσε δέσμιες του φόβου των βομβών τόπλετ, και τώρα λαμβάνουν μεγαλύτερη δράση και δέχονται λογικότερες ποσότητες ρίσκου. Δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι περισσότερο για τα γεγονότα της 15ης Οκτωβρίου εκτός από το ότι οι δυνάμεις του σκότους πέρασαν ένα συγκεκριμένο όριο και οι Δυνάμεις Φωτός αντέδρασαν με έναν πολύ ενεργό τρόπο που θα μπορούσε να πυροδοτήσει τις βόμβες τόπλετ.


Με αυτές τις βελτιωμένες δυναμικές ενέργειας, οι πύλες της λεγόμενης κβαντικής παρεμβολής αρχίζουν να ανοίγουν. Οι πύλες αυτές είναι ταχείες και αποτελεσματικές λάμψεις Φωτός που αγγίζουν το κβαντικό πεδίο στην επιφάνεια του πλανήτη και μπορούν να φέρουν άμεσες βελτιώσεις σε καταστάσεις επάνω στην επιφάνεια. Οι πύλες αυτές είναι επί του παρόντος σποραδικές, σπάνιες και ασταθείς, αλλά αναμένεται να βελτιωθούν. Οι Δυνάμεις Φωτός αναπτύσσουν πρωτόκολλα που θα αξιοποιήσουν τις πύλες αυτές και χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Mjolnir επιθυμούν να τις κάνουν χρήσιμες για τους Εργάτες Φωτός επιφανείας ώστε να βελτιωθούν οι καταστάσεις της ζωής τους.


Οι πύλες αυτές έρχονται απ΄ ευθείας από την Πηγή και, θεωρητικά μιλώντας, μια αρκετά μεγάλη πύλη κβαντικής παρεμβολής θα μπορούσε ακόμη και να πυροδοτήσει το Γεγονός, αν και κάτι τέτοιο σε αυτό το σημείο φαίνεται σχεδόν απίθανο.


Η καμπάλ, με το σχέδιό της για επανεκκίνηση μέσω της πανδημίας να καταρρέει πλήρως, τώρα προσπαθεί να στήσει την επανεκκίνηση μέσω του πυρηνικού τρόμου:

https://henrymakow.com/2022/09/ukraine-provides-new-route-great-reset.html

Οι καμπαλιστές έχουν επίγνωση της επερχόμενης Ηλιακής Έκλαμψης και προετοιμάζονται αναλόγως:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/w-e-f-bigshot-yuval-harari-the-elite-survive-the-rest-drown

Τα σχέδιά τους δεν πρόκειται να είναι επιτυχή, και η θετική πλευρά ετοιμάζεται σιωπηλά για τη δική μας, θετική εκδοχή της επανεκκίνησης:

https://www.gainesvillecoins.com/blog/europe-preparing-gold-standard-part-2

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Cobra για την Ανάληψη μπορείτε να το βρείτε εδώ:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/10/cobra-interview-by-wlmm-igag-pfc-japan-official-part2.html

Οι Δυνάμεις Φωτός επικοινώνησαν ότι είναι ώρα να επανενεργοποιηθούν και πάλι οι Εργάτες Φωτός στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη, για να βοηθήσουνε στην επανενεργοποίηση του Φωτεινού πλέγματος. Για το λόγο αυτό, προτείνεται η αναβίωση των ομάδων της Αδελφότητας του Ρόδου στο φυσικό πεδίο, καθώς και άλλων ομάδων Φωτός σε όλο τον κόσμο.
Για να υποστηριχτεί η αναβίωση του Φωτός, θα λάβει χώρα το πρώτο συνέδριο Ανάληψης του Cobra μετά από πολύν καιρό, στις 3 και 4 Δεκεμβρίου στο Παρίσι.

Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε:

https://ascensionparis.com/


Νίκη του Φωτός!

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


4 comments

  1. Το μόνο pit που απομένει ΔΕΝ είναι αυτό που βρίσκεται κάτω από τη βάση Urim, και περιέχει το κυρίως τμήμα του κβαντικού υπολογιστή της χιμαιρικής παράταξης της Ανδρομέδας, ο οποίος ελέγχει το Τεχνητής Νοημοσύνης βαθμωτό μάτριξ/ηλεκτρομαγνητικό φράκτη γύρω από τη Γη, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τα εμφυτεύματα ????????????

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s