Οι Ρότσιλντς και Ροκφέλερς Αναζητούν την Παράδοση Καθώς η Γερμανία Προσχωρεί στην Πλανητική Απελευθερωτική Συμμαχία

Benjamin Fulford   7/11/2022


Ο ασφυκτικός στραγγαλισμός της χαζαρικής μαφίας στον πλανήτη γη επιτέλους τελειώνει. Η Γερμανία και η Ιαπωνία εντάχθηκαν μαζί με τη Ρωσία, την Κίνα και την Αγγλία στην πλανητική απελευθερωτική συμμαχία. Αυτό ανάγκασε τις οικογένειες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ, που κρύβονταν στο Zug της Ελβετίας, να επικοινωνήσουν με την Κοινωνία του Λευκού Δράκου για να διαπραγματευτούν την παράδοσή τους.

Ωστόσο, μέχρι να απελευθερωθούν οι Ηνωμένες Πολιτείες από τη χαζαρική μαφία, ο πόλεμος θα συνεχιστεί. Το κλειδί είναι να αποτραπεί η κλοπή των ενδιάμεσων αμερικανικών εκλογών από τη ΧM κατά τη διάρκεια της εκλογικής ημέρας της 8ης Νοεμβρίου που είναι και έκλειψη ματωμένου φεγγαριού. Τα λευκά καπέλα του αμερικανικού στρατού υπόσχονται να κηρύξουν πόλεμο στη ΧM εάν κλαπούν οι εκλογές.

(Μπορείτε να ψηφίσετε Δημοκρατικούς αλλά όχι Ρεπουμπλικανούς)

Υπάρχουν επίσης ακήρυχτοι πόλεμοι που μαίνονται στη Βραζιλία, το Πακιστάν, το Ισραήλ και αλλού που θα πρέπει να διευθετηθούν. Στη συνέχεια, φυσικά, πρέπει επίσης να τερματιστεί ο πόλεμος στην Ουκρανία και το Καζακστάν. Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι επίκειται πλανητική απελευθέρωση.

Ας ξεκινήσουμε με την κατάσταση στη Γερμανία. Εκεί ο Δονάτος, πρίγκιπας και Κυβερνήτης της Έσσης, οδηγεί τη Γερμανία στην ανεξαρτησία για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Δονάτος είναι απόγονος της βασίλισσας Βικτωρίας, του Γερμανού αυτοκράτορα Φρειδερίκου Γ ́, του Καίσαρα Βίκτωρα Εμμανουήλ Γ ́ της Ιταλίας κ.ά.

Ο Ντονάτος έστειλε τον καγκελάριο Όλαφ Σολτς στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα για να διαπραγματευτεί την είσοδο της Γερμανίας στη συμμαχία. Το γεγονός ότι κατέληξε σε συμφωνία φαίνεται σε δημοσιεύματα στα επίσημα κινεζικά και ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σύμφωνα με πηγές, ο Sholz είπε στον Κινέζο πρόεδρο Xi Jinping ότι «χρειάζεται ένας πολυπολικός κόσμος»… Η Γερμανία «αντιτίθεται στην αντιπαράθεση του μπλοκ» και υποστηρίζει «τις ειρηνευτικές συνομιλίες και την οικοδόμηση μιας ισορροπημένης, αποτελεσματικής και βιώσιμης αρχιτεκτονικής ασφάλειας στην Ευρώπη». Με άλλα λόγια, η Γερμανία είναι έτοιμη να απορρίψει το ΝΑΤΟ και να το αντικαταστήσει με κάτι πιο περιεκτικό.

https://english.news.cn/20221104/f544bca38c33443186d3de8b3d0a9a27/c.html

Τα ρεπορτάζ του ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων Tass, από την πλευρά τους, επιβεβαιώνουν ότι τίθεται σε εφαρμογή μια μυστική συμφωνία που έγινε αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των Γνωστικών Ιλλουμινάτι και της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου. Η συμφωνία είναι να επιστρέψουν σε ένα σύμφωνο που είχε συνταχθεί μεταξύ του Φρειδερίκου του Μεγάλου και του Ρώσου Τσάρου, να χρησιμοποιήσουν τον ποταμό Δνείπερο ως σύνορο μεταξύ των αντίστοιχων ζωνών συμφερόντων τους.

Το Tass αναφέρει τώρα ότι η Ρωσία απομακρύνει τα στρατεύματά της και τους πολίτες μεταφέροντάς τους στη δική τους πλευρά του ποταμού.

https://tass.com/politics/1532813

Άλλες ρωσικές αναφορές επιβεβαιώνουν ότι ο Σολτς υποστηρίζει «την εξεύρεση κοινής γλώσσας με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν».

https://www.theinteldrop.org/2022/11/03/nothing-surprising-why-scholz-abruptly-wanted-to-find-common-ground-with-putin/

Όταν επισημοποιηθεί η ρωσογερμανική συμφωνία και αρχίσει να ρέει ξανά ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη, αυτό θα καταστρέψει οικονομικά τους κερδοσκόπους Rockefeller/Rothschild που πωλούν τώρα LNG στην Ευρώπη και φυσικό αέριο στην τετραπλάσια τιμή του ρωσικού φυσικού αερίου.

https://oilprice.com/Energy/Natural-Gas/Low-Prices-And-Tanker-Traffic-Leave-2-Billion-Of-LNG-Floating-Off-Europe.html

Η Ιαπωνία, όπως και η Γερμανία, έγινε επίσης ανεξάρτητη χώρα για πρώτη φορά μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Αυτό φαίνεται από την απόφαση της κυβέρνησης να συνεχίσει να αγοράζει πετρέλαιο και φυσικό αέριο από τη Ρωσία αντί να αφήσει τις εταιρείες που ελέγχονται από τους Rothschild / Rockefeller να κάνου τις ανατιμήσεις τους.

https://asia.nikkei.com/Business/Energy/Japan-seeks-to-stay-in-Russia-s-Sakhalin-1-energy-project-after-Exxon-exit

Για να γιορτάσει την ανάκτηση της ανεξαρτησίας της, η Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε μια φοβερή επίδειξη δύναμης. Ναυτικές δυνάμεις από τις ΗΠΑ, την Αγγλία, την Αυστραλία, τον Καναδά, την Ινδία, την Ινδονησία, τη Γαλλία, τη Νότια Κορέα κ.ά. κατέστησαν σαφές ποια συμμαχία κυβερνά τα κύματα. Έτσι, ενώ η Ρωσία, η Κίνα και η Γερμανία μπορεί να ελέγχουν την ευρασιατική χερσαία μάζα, πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία με την ιαπωνική συμμαχία για να διασφαλίσουν την ελευθερία της ναυσιπλοΐας και την παγκόσμια ειρήνη. Μια τέτοια συμφωνία είναι τώρα υπό διαπραγμάτευση προς όφελος όλων των μερών, αναφέρουν πηγές της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου.

Σε αυτό το πλαίσιο αντιμετώπισης βέβαιης ήττας, εκπρόσωποι της χαζαριακής μαφίας στην Ελβετία επικοινώνησαν με την Κοινωνία του Λευκού Δράκου (ΚΛΔ) την περασμένη εβδομάδα. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και μας ζητήθηκε σε αυτό το σημείο να μην αποκαλύψουμε τις λεπτομέρειες. Ωστόσο, μπορούμε να πούμε ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία για την προστασία των μελών της Chabad και άλλων ομάδων της ΧΜ που δεν εμπλέκονται σε εγκλήματα ή βία.
Είναι επίσης σαφές ότι υπάρχει τόσο μεγάλη παγκόσμια οργή εναντίον της ΧΜ, που οι αρχικές προσφορές τους για χρηματική αποζημίωση απέχουν πολύ από αυτό που θα απαιτηθεί από αυτούς. Η ΚΛΔ απαιτεί έναν παγκόσμιο ιωβηλαίο και αναδιανομή των περιουσιακών στοιχείων.

Επιπλέον, ένας εκπρόσωπος των ευρωπαϊκών βασιλικών οικογενειών καθιστά σαφές ότι οι Rockefellers και Rothschilds θα πρέπει να απομακρυνθούν από κάθε έλεγχο των παγκόσμιων κεντρικών τραπεζών.
Ο εκπρόσωπος λέει ότι ολόκληρη η «ρωσο-ουκρανική ανάφλεξη είναι ένας τακτικός ελιγμός» με στόχο την επέκταση του ΝΑΤΟ «πέρα από τη Μαύρη Θάλασσα στη Γεωργία και στη συνέχεια στο Καζακστάν – η Αστάνα [πρωτεύουσα] είναι το νέο σπίτι της ΧΜ, αφότου τους πετάξαμε έξω από το Ισραήλ εξ αιτίας της αποσταθεροποίησης ολόκληρης της Μέσης Ανατολής».
Αυτή η προσπάθεια απέτυχε και τώρα «η ΧΜ είναι σε φυγή και κάνει προπαγάνδα για να αποφύγει τα δικαστήρια πολέμου και τις εκτελέσεις τους».
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα χαζαρικά μέσα προπαγάνδας όπως το Atlantic Monthly, ζητούν αμνηστία για τέτοια χαζαρικά εγκλήματα -όπως η επίθεση «Covid»- που πραγματοποίησαν τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, η ΧM δεν προσπαθούσε μόνο να σκοτώσει ανθρώπους με εμβόλια και βιολογικά όπλα, προσπαθούσαν επίσης και να τους υποδουλώσει. Όπως επισημαίνουν η δικαστής Anna von Reitz και άλλοι, οι Χαζάροι ισχυρίζονταν ότι οι άνθρωποι «που έλαβαν τη μεταμφιεσμένη ως εμβόλιο γενετική τροποποίηση θα επαναπροσδιοριστούν ως Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί, που ανήκουν κυριολεκτικά με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας στους Εγκληματίες Δράστες αυτού του Παράνομου και Αθέμιτου Σχεδίου Μετατροπής».

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους που σχεδόν κανείς δεν έχει τη διάθεση να συγχωρήσει την επίθεση με βιολογικά όπλα και εμβόλια SARS, συμφωνούν πολλές πηγές.

https://www.zerohedge.com/political/you-murderous-hypocrites-outrage-ensues-after-atlantic-suggests-amnesty-pandemic

«Το σχοινί σφίγγει γύρω από το λαιμό τους και θα αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη», υπόσχεται πηγή της MI6. «Αν η Barclays και η Glencore πρέπει να φύγουν, τότε θα φύγουν, ακόμα κι αν αυτό παρασύρει τις παγκόσμιες αγορές. Ο στραγγαλιστικός κλοιός της Δυναστείας Ρότσιλντ τελείωσε. Η Εσχάτη Προδοσία είναι Εσχάτη Προδοσία και θα αντιμετωπιστεί με νόμιμη θανατηφόρα χρήση στρατιωτικής βίας», προσθέτει η πηγή.

Το παρακάτω άρθρο είναι ένα παράδειγμα του γιατί η ελεγχόμενη από τη Rothschild Glencore πρέπει να φύγει.

Η Glencore πέταξε μετρητά σε όλη την Αφρική με ιδιωτικά τζετ για να πληρώσει δωροδοκίες

(Bloomberg) — Αξιωματούχοι της Glencore Plc παρέδωσαν μετρητά σε ιδιωτικά τζετ σε αξιωματούχους σε όλη την Αφρική, δήλωσαν οι εισαγγελείς του Ηνωμένου Βασιλείου καθώς δημιούργησαν έναν ιστό δωροδοκίας και διαφθοράς …

https://www.bnnbloomberg.ca/glencore-flew-cash-across-africa-in-private-jets-to-pay-bribes-1.1840586

Αν διαβάσετε το άρθρο, λέει ότι θα πληρώσουν πρόστιμο περίπου 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων αφού παραδεχθούν την ενοχή τους. Αυτό αποτελεί προσβολή για τους λαούς της Αφρικής που λεηλατούνται με ποσό άνω των 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως εδώ και δεκαετίες, καθώς τα εμπορεύματά τους πωλούνται για ένα μικρό ποσό σε εταιρείες που ελέγχονται από τους Rothschild / Rockefeller με αντάλλαγμα μερικές δωροδοκίες σε κορυφαίους αξιωματούχους. Περιττό να πούμε ότι τα χρήματα της δωροδοκίας συνήθως κατατίθενται σε μία από τις ελβετικές τράπεζες της ΧM. Αυτό συμβαίνει σε ολόκληρο τον κόσμο, φυσικά, και όχι μόνο στην Αφρική.
Πρόκειται για την ίδια Glencore που δωροδόκησε Ιρανούς και Ισραηλινούς αξιωματούχους για να χειραγωγούν την αγορά πετρελαίου εδώ και 30 χρόνια με το σχέδιό τους «Το Ιράν πρόκειται να αποκτήσει πυρηνικά».

Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά καταρρέουν. Όπως δείχνει αυτή η εικόνα, ένας τοίχος δέκα ποδιών έχει τοποθετηθεί γύρω από το κτίριο του Διοικητικού Συμβουλίου της Federal Reserve στην Ουάσινγκτον.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο: Οι τράπεζες που κατέχουν το FRB (Ομοσπονδιακό Διοικητικό Συμβούλιο) είναι χρεοκοπημένες. Για παράδειγμα, τις τελευταίες εβδομάδες τα δάνεια των τραπεζών της Wells Fargo είναι μειωμένα κατά 90% σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Αυτό ισχύει σίγουρα και για τις άλλες μεγάλες τράπεζες. Καμία εταιρεία δεν μπορεί να επιβιώσει από μια τέτοια μείωση εσόδων χωρίς να περάσει από πτωχευτική διαδικασία.

https://www.zerohedge.com/markets/wells-fargo-braces-more-layoffs-loan-volumes-collapse-90-yoy

Θυμηθείτε, δάνεισαν χρήματα που δημιουργήθηκαν κυριολεκτικά από το τίποτα για να υποδουλώσουν τους ανθρώπους και τώρα οι άνθρωποι αρνούνται να συνεχίσουν. Με άλλα λόγια, η Δύση και μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου πρόκειται να απελευθερωθεί από τη βαβυλωνιακή δουλεία χρέους.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η μάχη έχει τελειώσει ακόμα. Οι ΧMαφιόζοι χρησιμοποιούν τον άνθρωπό τους Elon Musk, για παράδειγμα, για να προσπαθήσουν να παίξουν το ρόλο του ήρωα και σωτήρα του λαού. Οι παρακάτω φωτογραφίες δείχνουν τον Μασκ να βγαίνει από την ντουλάπα και να δείχνει στον κόσμο ότι είναι λάτρης του Σατανά.


(ΣτΜ: σύμφωνα με απάντηση του Ben Fulford σε γράμμα αναγνώστη του, ο Elon Musk είναι «Λευκό Καπέλο» ελεγχόμενο από τη χαζαρική μαφία.)

Ο Μασκ είναι επίσης ένας από τους μεγαλύτερους απατεώνες στην παγκόσμια ιστορία. Εδώ μπορείτε να δείτε ένα δελτίο τύπου της NASA (Not A Space Agency) που λέει ότι ένας από τους πυραύλους της SpaceX του Μασκ έχει πάει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.,

https://www.nasa.gov/press-release/nasa-s-spacex-crew-5-launches-to-international-space-station

Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε έναν από τους «αστροναύτες» να παραχωρεί συνέντευξη στον Διεθνή Ψεύτικο Σταθμό.

Αυτό δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη χρήση απάτης για την κλοπή χρημάτων από τον αμερικανικό λαό. Ο Μασκ έχει επίσης χρησιμοποιήσει πλαστά χρήματα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας για να γίνει «ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο», ενώ ανάγκασε τους Αμερικανούς φορολογούμενους να επιδοτήσουν τα ηλεκτρικά του αυτοκίνητα και άλλες επιχειρήσεις.

Επίσης, μην πιστεύετε ούτε για ένα λεπτό ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον έλεγχο του Twitter για να προωθήσει την ελευθερία του Τύπου. Ο Μασκ είναι ένας από τους ιδρυτές της εγκληματικής οργάνωσης γνωστή ως PayPal. Η PayPal έκλεψε 15.000 δολάρια από τον παρόντα συντάκτη. Κι υπάρχει μεγάλη παρέα:

Φυσικοί οργανισμοί υγείας, αντιπολεμικοί δημοσιογράφοι, χριστιανικές οργανώσεις, οργανώσεις κατά της αποπλάνησης παιδιών, μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί που καταπολεμούν υποχρεωτικότητες εμβολίων, οργανισμοί που προωθούν πρώιμες θεραπείες COVID, εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης και συνδικάτα ελευθερίας του λόγου είναι μεταξύ εκείνων που ακυρώθηκαν οι λογαριασμοί PayPal τους χωρίς προειδοποίηση. Το PayPal κατάσχει επίσης τυχόν χρήματα που μπορεί να έχετε στον λογαριασμό σας την ημέρα της αποχώρησής σας από την πλατφόρμα. Τα χρήματα ενδέχεται να σας επιστραφούν ή να μην σας επιστραφούν μετά από εξάμηνη επανεξέταση.

Αυτοί οι άνθρωποι ανήκουν στη φυλακή, όχι στην υψηλή κοινωνία.

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από τη χρήση του Μασκ με σκοπό την προσπάθεια να εξαπατήσει τον αμερικανικό λαό ώστε να της επιτρέψει να διατηρήσει τον έλεγχο εκεί, η ΧM προσπάθησε να μετατρέψει τη Βραζιλία σε ένα ακόμη μέρος όπου μπορούν να κρυφτούν, κλέβοντας εκλογές προς όφελος της δωροδοκημένης μαριονέτας τους Λούλα.
Ο λαός της Βραζιλίας βρίσκεται σε ανοιχτή εξέγερση κατά αυτής της εκλογικής κλοπής. Βραζιλιάνικες στρατιωτικές πηγές προσκείμενες στον πρόεδρο Μπολσονάρου λένε: «η κυβέρνηση και οι ένοπλες δυνάμεις της Βραζιλίας θα παρουσιάσουν αυτή την εβδομάδα μια έκθεση για την απάτη. Όλα γίνονται με μεγάλη προσοχή, καθώς οι εγκληματικές παρατάξεις ευθυγραμμίζονται με την αριστερά για να προωθήσουν επιθέσεις σε περίπτωση που ο πρώην κατάδικος Λούλα εμποδιστεί να αναλάβει».

Οι πηγές προσθέτουν ότι μόλις παρουσιαστούν τα στοιχεία, ο στρατός θα συλλάβει μέλη του Ανώτατου Δικαστηρίου, μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης κ.λπ.
Οι βραζιλιάνικες πηγές λένε επίσης ότι ο Μπολσονάρου κατανοεί την ανάγκη διατήρησης της φύσης και ότι οι ιστορίες για την καταστροφή του Αμαζονίου ήταν προπαγάνδα που κυκλοφόρησε από τη ΧM. Προσθέτουν ότι ένα τεράστιο εργοστάσιο ηλιακής ενέργειας που κατασκευάζει ο Elon Musk στον Αμαζόνιο συνδέεται κατά κάποιο τρόπο με όλα αυτά.

Και στο Πακιστάν ξετυλίγεται τώρα μια μισο-επιτυχημένη απόπειρα κλοπής των εκλογών, καθώς διαδηλωτές σε όλη τη χώρα κατακλύζουν κυβερνητικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις. Το τελευταίο έναυσμα της οργής τους ήταν η απόπειρα δολοφονίας του ηγέτη τους Imran Khan. Την περασμένη εβδομάδα ο στρατός του Πακιστάν έστειλε εκπροσώπους στην Κίνα για να ζητήσουν βοήθεια για την επίλυση της πολιτικής/οικονομικής κρίσης εκεί.

https://english.news.cn/20221106/78a5c0a5aab84e90bdf9ac991b62c315/c.html

Ένα άλλο μέρος όπου η ΧM ήλπιζε να δημιουργήσει ένα καταφύγιο είναι το Ισραήλ, όπου ο Benyamin Netanyahu (ή το άβατάρ του σύμφωνα με τη Μοσάντ) έχει προφανώς κερδίσει εκλογές. Ωστόσο, ο «Νετανιάχου» έχει στραφεί εναντίον των κυρίων του της ΧΜ και τώρα συνεργάζεται με την πλανητική απελευθερωτική συμμαχία, λένε πηγές της Μοσάντ. Μόλις ολοκληρωθεί η πλανητική απελευθέρωση, το Ισραήλ θα ανοικοδομήσει τον τρίτο Ναό του με τρόπο που δεν βλάπτει τον Θόλο του Βράχου, λένε οι πηγές. Ωστόσο, εάν το Ισραήλ προσπαθήσει να ανοικοδομήσει τον ναό χωρίς να καταλήξει σε διακανονισμό με τις γειτονικές του χώρες και τους Παλαιστινίους, τότε ένας τουρκικός, συριακός, σαουδαραβικός, αιγυπτιακός και ρωσικός κοινός στρατός θα κινηθεί στο Ισραήλ για να επιβάλει έναν διακανονισμό, αναφέρουν πηγές της ΚΛΔ.

Στην πραγματικότητα, ολόκληρος ο κόσμος θα αναλάβει δράση εάν είναι απαραίτητο. Όπως σημείωσε ένας Ινδός σχολιαστής «Κανείς δεν θέλει πλέον τίποτα από την [ελεγχόμενη από τη ΧM] Δύση, επειδή έδειξαν ποιοι είναι: ανόητοι, υποκριτές, κλέφτες, ληστές, ψεύτες και αποικιοκράτες. Κοντολογίς, γκάνγκστερ παγκόσμιας εμβέλειας. Κανείς δεν παίρνει πια στα σοβαρά αυτούς τους ηλίθιους».

Ίσως η μυστική διαστημική δύναμη να έρθει προς διάσωση στη Δύση μοιράζοντας τη φουτουριστική τεχνολογία της με τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθούν μερικές από τις τελευταίες επιδείξεις αυτής της τεχνολογίας:

Ένας στόλος UAPS (*UAP: Unidentified Aerial PhenomenaΑταυτοποίητο Αέριο Φαινόμενο) πάνω από το Λονδίνο:

Ένα γιγάντιο περιστρεφόμενο UFO μέσα σε σύννεφο:

Ένα UFO που απογειώνεται και αναπτύσσει υπερηχητική ταχύτητα:

Ένα UAP πάνω από τις ΗΠΑ (Νοέμβριος 2020):

Πρόκειται για άλλη μια πρόβλεψη των Σίμπσον
που θα επαληθευτεί στο κοντινό μέλλον;

Ωστόσο, μέχρι να μπορέσουμε όλοι να επιβαίνουμε σε ιπτάμενους δίσκους, αυτά τα πράγματα, αν και συναρπαστικά, παραμένουν ευσεβείς πόθοι.

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s