Η Ομάδα Octagon στην Ελβετία Μηνύει για Ειρήνη Μετά τον Θάνατο του Έβελιν ντε Ρότσιλντ

Benjamin Fulford   14/11/2022

Η χαζαρική μαφία, με έδρα το Zug της Ελβετίας, προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια ειρηνευτική συμφωνία με τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς ο άνθρωπος στην κορυφή τους, Evelyn de Rothschild, πεθαίνει και η αυτοκρατορία τους καταρρέει. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα Octagon, ο επικεφαλής της Ιντερπόλ, ο νέος Κινέζος αυτοκράτορας και μια ομάδα Ελβετών δισεκατομμυριούχων (που ελέγχουν την περιοχή γύρω από τη λίμνη της Γενεύης), ζήτησαν από την Κοινωνία του Λευκού Δράκου να στείλει έναν εκπρόσωπο στην Ελβετία. Η κατάσταση έχει φτάσει ακόμη και στο σημείο όπου οι Ρώσοι άνδρες με τα μαύρα, οι οποίοι ασχολούνται με παραφυσικές οντότητες, έχουν κάνει μια κίνηση (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Ωστόσο, η βασίλισσα Ελισάβετ Β’, πριν από την πρόσφατη δολοφονία της, προειδοποίησε για το κάλεσμα στην Ελβετία ότι «ήταν παγίδα». Πηγές της Μοσάντ συμφωνούν. Έτσι, προς το παρόν, η Κοινωνία του Λευκού Δράκου αποφάσισε να περιμένει να καταρρεύσει η «νέα παγκόσμια τάξη» που ελέγχεται από τη χαζαρική μαφία και διοικείται από την Ελβετία.

Αυτή η κατάρρευση λαμβάνει χώρα τώρα με επιταχυνόμενο ρυθμό, ειδικά με τη συνεχιζόμενη κατάρρευση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η συνάντηση των G20 αυτής της εβδομάδας στο Μπαλί της Ινδονησίας μπορεί να είναι η τελευταία επίδειξη ελέγχου της ΧM που θα προσπαθήσει να παρουσιάσει τη Ρωσία ως «απομονωμένη», ενώ στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο: οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει ο περίγελος του κόσμου.

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος μόλις έφτασε στο Μπαλί, λέει ότι η κατάσταση στον κόσμο εξακολουθεί να είναι πολύ τεταμένη λόγω των «επίμονων προσπαθειών της δυτικής συμμαχίας υπό την ηγεσία των ΗΠΑ να αποτρέψει την πλήρη απώλεια της παγκόσμιας ηγεσίας τους με την ελπίδα να συνεχίσουν να επιλύουν τα προβλήματά τους εις βάρος άλλων μελών της διεθνούς κοινότητας. Αυτός είναι ο στόχος της νεοαποικιακής αντίληψης της βασισμένης σε κανόνες παγκόσμιας τάξης που προωθείται από τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των χωρών» δεν υποστηρίζει αυτή την ατζέντα. 

https://tass.com/politics/1533715

Το πιο σημαντικό είναι ότι η Γερμανία και η ΕΕ ήρθαν σε ρήξη με τις ΗΠΑ, οι οποίες ελέγχονται από την ΧΜ, και έκαναν συμφωνία με τη Ρωσία. Αυτό επιβεβαιώθηκε τώρα από τον Ρώσο υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού που διέταξε τα στρατεύματά του να επιστρέψουν στη ρωσική πλευρά του ποταμού Δνείπερου.

https://tass.com/politics/1534437

Όπως σημειώνει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass: «Η Γερμανία σκοπεύει να βελτιώσει τις σχέσεις με τη Ρωσία και την Κίνα, παρά τις αντιρρήσεις των ΗΠΑ… Ας μην ξεχνάμε ότι η Ολλανδία ήρε τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας… οι ΗΠΑ δεν έχουν τη δύναμη να επιβάλουν την τάξη στον κόσμο και να εισαγάγουν νέους κανόνες».

https://tass.com/world/1534745

Σε αυτό το σημείο, το δίκτυο ελέγχου της ΧM έχει μειωθεί στον Καναδά, τις ΗΠΑ, την Ουκρανία και την Ελβετία.

Ακόμη και αυτό που έχει απομείνει δεν θα διαρκέσει πολύ επειδή οι κατεχόμενες από την ΧM ΗΠΑ καταρρέουν τόσο πολιτικά όσο και οικονομικά. Το γεγονός ότι δηλώνουν πως δεν θα μπορέσουν να ξέρουν ποιος κέρδισε τις ενδιάμεσες εκλογές της 8ης Νοεμβρίου μέχρι τον Δεκέμβριο ή και αργότερα δείχνει την πολιτική παράλυση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «οι εκλογικοί αξιωματούχοι της Αριζόνα είναι έτοιμοι να εργαστούν μέχρι την Ημέρα των Ευχαριστιών και πιθανώς και τα Χριστούγεννα».  

Ακολουθούν περισσότερες απεικονίσεις που σχετίζονται με αυτήν τη φάρσα.

Φτιάχνοντας πλαστά ψηφοδέλτια…

Ακόμα κι αν οι Ροκφέλερ μπορούν να διατηρήσουν το σόου κλόουν του Μπάιντεν για λίγο περισσότερο, η συνεχιζόμενη οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ θα τα ρίξει όλα αργά ή γρήγορα – μάλλον γρήγορα.

Για παράδειγμα, το άρθρο στον παρακάτω σύνδεσμο δείχνει 11 πρόσφατα σημάδια αυτής της κατάρρευσης.

http://theeconomiccollapseblog.com/11-signs-that-economic-activity-is-plunging-off-a-cliff/

Ακόμη και η Σίλικον Βάλεϊ πλήττεται τώρα. Την τελευταία μόνο εβδομάδα απολύθηκαν 20.000 άνθρωποι. Το Twitter, το Facebook (Meta), το Stripe, το Salesforce κ.λπ., ξεφορτώνονται προσωπικό, και το Amazon και η Google πλησιάζουν ολοταχώς στην ίδια κατάσταση.

https://www.msn.com/en-us/money/companies/layoff-spree-in-silicon-valley-spells-end-of-an-era-for-big-tech/ar-AA141ImI

Αυτή είναι μόνο η αρχή του πόνου, επειδή η χρεοκοπία των ΗΠΑ στις 14 Οκτωβρίου σημαίνει ότι οι εισαγωγές πετρελαίου από τη Μέση Ανατολή και τα καλούδια από την Ασία στερεύουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα άδεια πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων ανακαλούνται από τις ΗΠΑ.

Και ως αποτέλεσμα οι έχουν αρχίσει σοβαρές ελλείψεις καθημερινών ειδών.

https://beforeitsnews.com/economy/2022/11/20-items-that-are-impossible-to-find-at-grocery-stores-right-now-epic-economist-3072437.html

Πιο σημαντικά, σύμφωνα με την MI6 ο θάνατος του Evelyn de Rothschild πιθανότατα συνδέεται με το άγχος της απώλειας του ελέγχου των πιεστηρίων εκτύπωσης χρημάτων που ανήκαν στην οικογένεια και τα οποία κράτησαν ολόκληρο το σόου τρόμου ΗΠΑ / Ουκρανίας.

Δεν είναι τυχαίο ότι τον θάνατό του ακολούθησε η κατάρρευση του FTX του Sam Bankman-Frieds και του hedge fund του, Alameda Research. Επρόκειτο για μια γιγαντιαία επιχείρηση ξεπλύματος χρημάτων που πήρε χρήματα άνω των 100 δις δολαρίων τα οποία είχαν δεσμευτεί για την Ουκρανία, και τα έστειλε για να χρηματοδοτήσει την κλοπή εκλογών στις ΗΠΑ, λένε πηγές της Μοσάντ.

Devex.com

https://nymag.com/intelligencer/2022/11/it-was-all-a-game-for-sam-bankman-fried.html

«Αυτή η κατάσταση με το FTX μπορεί να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα και το σόου φαρσοκωμωδίας του ψεύτικου Biden», σημειώνουν οι πηγές.
Στο τέλος, αυτή η κατάρρευση πιθανότατα θα καταστρέψει ολόκληρη την παγκόσμια οικονομική κωμωδία του Νταβός, όπως σημειώνει αυτό το tweet:

«Αγαπητή ελίτ του Νταβός και @wef: φαίνεται ότι διαγράψατε κατά λάθος τον ιστότοπό σας FTX Partner. Ευτυχώς για εσάς τον βρήκαμε στο αρχείο διαδικτύου.»

Τώρα δείτε τις φωτογραφίες του Σαμ με τους φίλους του Μπιλ Κλίντον και Τόνι Μπλερ.

Με τη διακοπή αυτής της επιχείρησης ξεπλύματος πλαστού χρήματος της κεντρικής τράπεζας, δεν είναι περίεργο που η Κοινωνία του Λευκού Δράκου έλαβε την περασμένη εβδομάδα έναν καταιγισμό κλήσεων από την Ελβετία.
Εδώ μπαίνουν στην εικόνα οι Ρώσοι Άνδρες με τα Μαύρα. Όπως εξηγεί πηγή της FSB «Στη Ρωσία έχουμε μια ομάδα πρώην στρατηγών της KGB που οργάνωσε ένα ‘παγκόσμιο συμβούλιο ασφαλείας’, το οποίο εντόπισε κάτι που αποκαλούν ‘παγκόσμιο προγνώστη’». Οι στρατηγοί δεν είναι σίγουροι τι είναι, αλλά κάτι, «ίσως τεχνητή νοημοσύνη ή ίσως κάποια ομάδα εξωγήινων μυαλών με προσδόκιμο ζωής άνω των 500 χρόνων, μπορούν να προβλέψουν μελλοντικά γεγονότα και να τα βάλουν σε ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές κ.λπ.», σημειώνει η πηγή της FSB.

Αυτό είναι ενδιαφέρον, επειδή πηγές της CIA και της Μοσάντ έχουν επίσης παρατηρήσει αυτό το φαινόμενο προγνωστικού προγραμματισμού σε εκπομπές όπως οι Simpsons.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Ρώσοι προτείνουν μια συμμαχία με τα δυτικά λευκά καπέλα για να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύστημα πρόβλεψης που θα δείχνει καλύτερα μελλοντικά σενάρια από τα κυρίως δυστοπικά που παρουσιάζονται τώρα.
Τα ρωσικά και δυτικά λευκά καπέλα σημειώνουν επίσης ότι αυτός ο μελλοντικός μηχανισμός ελέγχου βασίζεται όλο και περισσότερο σε είδωλα.
Για παράδειγμα, πηγές της MI6 πιστεύουν ότι ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ πέθανε στις 10 Οκτωβρίου του 1989. Ωστόσο, λόγω του ρόλου που είχε γραφτεί να παίξει ο Τραμπ, αντικαταστάθηκε με έναν Avatar. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ιβάνα Τραμπ τον χώρισε μετά τη συντριβή και πήρε την επιμέλεια των παιδιών. (*ΣτΜ Εδώ μάλλον αναφέρεται στην συντριβή του ελικοπτέρου που σκότωσε τρία διοικητικά στελέχη των καζίνων του Τραμπ στις 10 Οκτωβρίου 1989). Ωστόσο, οι αναγνώστες που συναντήθηκαν πρόσφατα με τον Ντόναλντ Τραμπ αντιτείνουν ότι είναι ο πραγματικός άνθρωπος. Σε κάθε περίπτωση, η αντικατάσταση του πραγματικού άνδρα με ένα avatar με σκοπό να παίξει ρόλο στη χειραγώγηση της ιστορίας είναι ο ίδιος λόγος για τον οποίο οι σύζυγοι του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Νέλσον Μαντέλα πήραν διαζύγιο αφού οι πραγματικοί άνδρες αντικαταστάθηκαν από ηθοποιούς, συμφωνούν οι πηγές.

https://www.reformation.org/trump-britannia-connection.html

Ίσως η πιο περίεργη τέτοια επιβεβαίωση ήρθε όταν ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος σκοτώθηκε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ δειπνούσε με τον πρωθυπουργό Kiichi Miyazawa, για να επανεμφανιστεί μαγικά νεότερος αφού έπεσε κάτω από το τραπέζι.

Σε κάθε περίπτωση, ο σημερινός «Τραμπ» έχει προγραμματίσει ανακοίνωση από το Mar A Lago στις 15 Νοεμβρίου. «Δεν πρόκειται για την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος το 2024. (Κατά την ταπεινή μου γνώμη) Μου μυρίζει κάτι σημαντικότερο να κατηφορίζει το δρόμο», λέει μια πηγή της Μοσάντ.

«Τώρα αμέσως μετά την ανακοίνωση του Τραμπ βγαίνουν τα Avatars. Δεν γίνεται να τα επινοήσεις αυτά. Η σατανική Cabal της ΧM βγάζει ό,τι έχει και δεν έχει. Ο Τζορτζ Μπους και ο Μπαράκ Ομπάμα θα καθυστερήσουν τις «διασκέψεις παραπληροφόρησης» μετά τη «μεγάλη ανακοίνωση» του Τραμπ την Τρίτη – αλλά οι διοργανωτές λένε ότι δεν ήταν προγραμματισμένο», συνεχίζει η πηγή.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11421287/Bush-Obama-hold-disinformation-conferences-following-Trumps-big-announcement.html

Όπως κι αν έχει, όμως, φαίνεται ότι πολλά γεγονότα δεν πηγαίνουν πλέον σύμφωνα με το σενάριο.

Να ένα παράδειγμα από τον Καναδά. Παρακολουθήστε το avatar της ΧM Κρίστια Ναζί Φρίλαντ. Δεν πρόκειται για την πρωτότυπη Φρίλαντ. Ακούστε πόσο αργά μιλάει. Υπενθυμίζει πολλές φορές στους Καναδούς ότι είναι τόσο προνομιούχα, ενώ εμείς οι χωρικοί πρέπει να αποφασίσουμε για το ενοίκιο ή το φαγητό…

«Είμαι ένα πολύ προνομιούχο άτομο, όπως και άλλοι ομοσπονδιακοί εκλεγμένοι ηγέτες. Λαμβάνω έναν πολύ σημαντικό μισθό και ξέρω ότι αυτό με βάζει σε μια πραγματικά πολύ προνομιακή θέση. Οι άνθρωποι που αγωνίζονται στον Καναδά δεν είναι σαν εμένα – δεν είναι ομοσπονδιακά εκλεγμένοι πολιτικοί, όπως εγώ».

Η Chrystia Freeland είναι Ουκρανή της οποίας ο παππούς Mykhailo Khomiak εργάστηκε για τον Γκέμπελς ως αρχισυντάκτης μιας ναζιστικής εφημερίδας στην Ουκρανία. Έκανε πορεία με την ουκρανική ναζιστική οργάνωση «Δεξιός Τομέας». Συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο του WEF με τον Klaus Schwab. Οι ΗΠΑ την υποστήριξαν για να ηγηθεί του ΝΑΤΟ.
Το όνειρο του Klaus Schwab για μια «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» ακούγεται πάρα πολύ σαν το Τέταρτο Ράιχ με επικεφαλής του ΝΑΤΟ την εγγονή μιας ηγετικής ναζιστικής προσωπικότητας και υποστηρικτή της Μεγάλης Επαναφοράς.
Η Chrystia Freeland ήταν προσωπικά υπεύθυνη για την εντολή παρακολούθησης και δέσμευσης των τραπεζικών λογαριασμών κάθε Καναδού φορτηγατζή που συμμετείχε στο Freedom Convoy στις αρχές του 2022, καθώς και των υποστηρικτών τους. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, είναι και ο προσωπικός βιογράφος του CGI Τζορτζ Σόρος.

Οι Καναδοί μπούχτησαν. Για παράδειγμα, η Danielle Smith, η πρωθυπουργός της Αλμπέρτα, είχε να πει το εξής σχετικά με το γιατί η επαρχία της δεν λάμβανε εντολές από τον Klaus Schwab Rothschild για την πανδημία και τα εμβόλια:

«Το άτομο που αναφέρετε (Klaus Schwab) δεν νομίζω ότι είναι γιατρός, δεν νομίζω ότι είναι νοσοκόμος, δεν νομίζω ότι είναι παραϊατρικό προσωπικό και δεν νομίζω ότι είναι επαγγελματίας υγείας. Υποθέτω ότι το βρίσκω δυσάρεστο όταν οι δισεκατομμυριούχοι καυχιούνται για το πόσο έλεγχο ασκούν στους πολιτικούς ηγέτες, όπως ασκεί [ο Klaus Schwab], και νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι προσβλητικό. Οι άνθρωποι που πρέπει να διευθύνουν την κυβέρνηση είναι ο κόσμος που την ψηφίζει».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για το WEF είπε:

«Δεν είμαι μια νεαρή παγκόσμια ηγέτης του αύριο, δεν έχω πάει ποτέ σε καμία από τις εκδηλώσεις τους και κοιτάζω τον [ηγέτη της καναδικής αντιπολίτευσης] Πιερ Πολιβιέ να λέει ότι δεν σκοπεύει να πάει στις εκδηλώσεις τους και να εμπλέξει ούτε τους υπουργούς του μαζί τους και έχω την ίδια άποψη».

Ήδη οι επαρχίες της Μανιτόμπα, του Σασκάτσουαν, της Αλμπέρτα, του Νιου Μπρούνσγουικ και του Κεμπέκ μαζί με την περιοχή Γιούκον επαναστατούν εναντίον της Οτάβα.

Οι πολίτες έχουν επίσης αρχίσει να καταπολεμούν την τυραννία των εμβολίων.

https://queenscitizen.ca/2022/11/09/quebec-national-guard-beware-of-these-fake-cops/

Έπειτα βλέπετε αυτόν τον υπέρ του Τρουντό δικηγόρο να καταρρέει ενώ ανακρίνει έναν μάρτυρα στην τελευταία Επιτροπή Νόμου Έκτακτης Ανάγκης για τη Δημόσια Τάξη.

Τώρα, κοιτάξτε τι υπάρχει στην πρώτη σελίδα μιας αυστραλιανής εφημερίδας: Παιδική πορνογραφία του Μπάιντεν. Η Αλήθεια βγήκε από το συρτάρι και δεν ξαναμπαίνει.

Παρόμοια πράγματα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Στη Βραζιλία ο πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου κήρυξε στρατιωτικό νόμο μετά την εκεί. απόπειρα εκλογικής κλοπής. Στρατιωτικά εντάλματα σύλληψης εκδίδονται τώρα για το Ανώτατο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο, το Ανώτατο Εκλογικό Δικαστήριο και το Εθνικό Κογκρέσο. Η πολιτική κυβέρνηση της Βραζιλίας έχει ανασταλεί έως ότου επιλυθεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Δεν είναι περίεργο που τα ελεγχόμενα από την ΧΜ εταιρικά ΜΜΕ αποφεύγουν το θέμα της Βραζιλίας.

Τα ίδια έχουν εξαπλωθεί και στο Περού, όπου δεν αναφέρεται η λαϊκή εξέγερση κατά της κυβέρνησης.

Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στο Ισραήλ, όπου έγινε προσπάθεια να μετατραπεί η χώρα αυτή σε θεοκρατία που διοικείται από τον Μπενιαμίν Νετανιάχου. Πηγή της Μοσάντ αναφέρει ότι «οι εκλογές δεν είναι ακόμη ακέραιες. Υπάρχει μεγάλη αντίθεση από τον πραγματικό εβραϊκό λαό. Οι μη σιωνιστές δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση μαζί του εκτός από το να τον δουν στη φυλακή ή και χειρότερα»

«Αυτή είναι μια τελευταία προσπάθεια της ΧΜ να κρατήσει το Avatar Bibi (*Μπενιαμίν Νετανιάχου ) για έναν ακόμη γύρο», λέει μια άλλη πηγή της Μοσάντ. Ως προειδοποιητική βολή προς την ΧM, το εργοστάσιο πυρηνικών όπλων Dimona στο Ισραήλ καταστράφηκε, για να διασφαλιστεί ότι εξουδετερώθηκε η επιλογή Sampson της ΧΜ, προσθέτει η πηγή. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το Ισραήλ έχει επίσης αποσυρθεί από τις ειδήσεις των εταιρικών ΜΜΕ. Φαίνεται ότι οι Εβραίοι εκεί πρόκειται να απελευθερωθούν.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πότε ο ίδιος ο ΟΗΕ θα απομακρυνθεί από τον έλεγχο της ΧΜ. Αυτή τη στιγμή, προσπαθούν να σκηνοθετήσουν μια φάρσα που έχει σχεδιαστεί για να τους αφήσει να κλέψουν χρήματα από τη Ρωσία ώστε να συνεχίσουν την παράστασή τους για λίγο περισσότερο.

https://tass.com/politics/1535971

Όπως σημειώνει ο απεσταλμένος της Ρωσίας στον ΟΗΕ: «Εύχομαι οι δυτικοί συνάδελφοί μας να επιδείξουν απόλυτη πίστη στις αρχές και να δείξουν ετοιμότητα να ξεπληρώσουν τη ζημιά που υπέστησαν οι αναπτυσσόμενες χώρες κατά τη διάρκεια των αιώνων της αποικιακής πολιτικής τους, της δουλείας και της καταλήστευσης των φυσικών τους πόρων. Πόσο μάλλον από τις εκατοντάδες επιθέσεις και εισβολές».

Ακούμε από τον επικεφαλής της Interpol και άλλες πηγές ότι θα γίνουν δικαστήρια τύπου Νυρεμβέργης σχετιζόμενα με τα εγκλήματα COVID και Εμβολίων και τα οποία θα τερματίσουν τελικά τη Χαζαρική Μαφία.

Εδώ, όπως σημειώνει η δικαστής Anna von Reitz, είναι οι ομάδες που τους επιτράπηκε να μην κάνουν τις ενέσεις:

1. Όλα τα μέλη του Κογκρέσου και όλα τα μέλη του προσωπικού τους.

2. Όλο το προσωπικό του Λευκού Οίκου και οι οικογένειές τους.

3. Όλα τα στελέχη της Pfizer, οι οικογένειές τους και οι υπάλληλοί τους.

4. Όλα τα στελέχη της Moderna, οι οικογένειές τους και οι υπάλληλοί τους.

5. Όλα τα στελέχη των Τζόνσον και Τζόνσον, οι οικογένειές τους και οι υπάλληλοί τους.

6. Όλα τα στελέχη του CDC, τα στελέχη του, οι οικογένειές τους και οι υπάλληλοί τους.

7. Όλα τα στελέχη της FDA, τα στελέχη του, οι οικογένειες και οι υπάλληλοί τους.

8. Οκτώ εκατομμύρια Κινέζοι φοιτητές προγράμματος ανταλλαγής.

9. Έξι εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

10. Όλοι οι άστεγοι που στοιχειώνουν τους δρόμους μας.

Έχουμε επίσης σαφείς αποδείξεις ότι ο Covid ήταν μια αποτυχημένη απόπειρα μαζικής δολοφονίας.

https://rumble.com/v1scqsw-australiaone-party-australiaone-update.-interview-with-dr-bryan-ardis-and-r.html

Αυτό δεν θα μείνει ατιμώρητο και σίγουρα θα γκρεμίσει τη ΧΜ.

Ωστόσο, το τέλος της κυριαρχίας της ΧΜ μπορεί να προκαλέσει συμβάντα πολύ πέρα από τις συνήθεις παραμέτρους που έχουμε συνηθίσει. Εδώ είναι μερικά από τα στοιχεία αυτά:

Περίεργες ηχογραφήσεις από τον Ευφράτη

Απόδειξη ότι οι μάχες συμβαίνουν πραγματικά στα DUMBS (*Deep Underground Military Base: Βαθιά Υπόγεια Στρατιωτική Βάση)

https://www.military.com/daily-news/2018/06/24/army-spending-half-billion-train-troops-fight-underground.html

Ένα UAP πάνω από τη λίμνη Wheeler, περιοχή Σασκάτσουαν, Καναδάς

Ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος UFO καταγράφηκε 10 ημέρες μετά το περιστατικό στη Φουκουσίμα στην Ιαπωνία το 2011

Ένα Chevron της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ σε πτήση

Το λογότυπο της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ

Ένα chevron της διαστημικής δύναμης των ΗΠΑ στο έδαφος

Τα Chevrons, σύμφωνα με τις πηγές της Μυστικής Διαστημικής Δύναμης, εδρεύουν στην Ανταρκτική και τη βάση Θούλη της Γροιλανδίας.

Ωστόσο, μέχρι να μπορέσουμε να οδηγήσουμε αυτά τα σκάφη μόνοι μας, αντί να περιμένουμε τη διαστημική δύναμη να έρθει στη διάσωσή μας θα πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε τον εχθρό που μπορούμε να δούμε.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s