Στρατιωτικά Πυροτεχνήματα Αναμένεται να Εγκαινιάσουν το Έτος του Κουνελιού

Benjamin Fulford   2/1/2023

Ορισμένες τεράστιες στρατιωτικές κινήσεις παγκοσμίως αναμένεται να εγκαινιάσουν το Έτος του Κουνελιού που ξεκινά στις 22 Ιανουαρίου στο κινεζικό ημερολόγιο. «Έρχεται μια νέα, τρομερή στρατιωτική χρονιά, η οποία θα αλλάξει τον κόσμο και κάθε άνθρωπο», υπόσχεται πηγή της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας. Πηγές του Πενταγώνου προβλέπουν ταυτόχρονη μαζική επίθεση της Κίνας στην Ταϊβάν και της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ωστόσο, ακούμε από ρωσικές, ασιατικές μυστικές εταιρείες και άλλες πηγές ότι θα μπορούσε να υπάρξει ταυτόχρονη επίθεση από τη Ρωσία, την Κίνα, τη Βόρεια Κορέα, την Τουρκία, το Ιράν, τη Σερβία, τη Λευκορωσία και τη μυστική διαστημική δύναμη για να συντριβούν όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις που ελέγχονται από τη Χαζαζική Μαφία. Η Δυτική Ευρώπη θα πέσει μέσα σε λίγες εβδομάδες, ενώ η Ταϊβάν είναι βέβαιο ότι θα παραδοθεί χωρίς να δώσει μεγάλη μάχη. Είναι επίσης αμφίβολο το αν ο στρατός της Νότιας Κορέας θα πολεμήσει εναντίον των συμπατριωτών τους από τον Βορρά. Το Ισραήλ θα πρέπει και αυτό να κάνει κάποια συμφωνία πριν να είναι πολύ αργά. Ακούμε επίσης από πηγές της Μυστικής Διαστημικής Δύναμης ότι δεν θα επιτραπεί η έκρηξη πυρηνικών όπλων κατά τη διάρκεια αυτής της σύγκρουσης.

Το Έτος του Κουνελιού υποτίθεται ότι είναι ένα έτος γονιμότητας και αναπαραγωγής, οπότε γιατί πόλεμος; Η κατάσταση μου θυμίζει έναν ιαγουάρο που είδα σε ένα ντοκιμαντέρ του National Geographic: άρπαξε, σκότωσε και έφαγε έναν μεγάλο Κέιμαν (κροκόδειλο του Αμαζονίου) για να ετοιμαστεί να πάει να ζευγαρώσει. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να αφαιρέσουμε τους ερπετικούς θηρευτές από το πολιτικό σώμα, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να ξεκινήσει μια ευημερούσα νέα εποχή.

Αυτό συμβαίνει πέρα από κάθε αμφιβολία. Λατινοαμερικάνικες πηγές μας λένε ότι ο θάνατος του Πάπα Maledict (Βενέδικτου) XVI στις 31 Δεκεμβρίου έφερε τα πάνω κάτω. Ο Maledict ήταν ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες της εκδήλωσης μαζικής δολοφονίας της Φουκουσίμα στις 11 Μαρτίου 2011. Ενορχήστρωσε επίσης τη δολοφονία του Πάπα Φραγκίσκου και την αντικατάστασή του με έναν μασκοφόρο απατεώνα. Το γεγονός ότι μόνο η Πόλη του Βατικανού και οι Ηνωμένες Πολιτείες καταψήφισαν μια διεθνή κίνηση για την προστασία του περιβάλλοντος, σημαίνει ότι έλεγχε επίσης τα νήματα του τρομοσόου του Μπάιντεν στις ΗΠΑ.

Πηγές του Βατικανού λένε ότι στο νεκροκρέβατό του ο Maledict είπε «Πολύ σύντομα, θα βρεθώ ενώπιον του τελικού δικαστή της ζωής μου… καθώς κοιτάζω πίσω στη μακρά ζωή μου, θα πρέπει να έχω ισχυρό λόγο να φοβάμαι και να τρέμω». Η πηγή λέει ότι ο Maledict ήλπιζε ότι μια αποκήρυξη της τελευταίας στιγμής θα λειτουργούσε ως δωρεάν κάρτα εξόδου από την Κόλαση, αλλά το Karma δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Οι μαζικές δολοφονίες και οι βιασμοί παιδιών δεν είναι κάτι από το οποίο μπορεί κανείς να ξεφύγει λέγοντας απλώς «συγγνώμη». Παρεμπιπτόντως, οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε «ισχυρό λόγο φόβου και τρόμου» για τις πράξεις μας. Ξέρω ότι όταν πάω να συναντήσω τον δημιουργό μου, αν μου πει να «πάω στην κόλαση», θα του πω να «πήγαινε εσύ», γιατί η συνείδησή μου είναι καθαρή (εκτός ίσως από μερικά αμήχανα και ενοχλητικά περιστατικά).

Σε κάθε περίπτωση, με τον Πάπα νεκρό και τους Ρότσιλντ να προσπαθούν να διαπραγματευτούν την παράδοσή τους, μπορεί να είναι δυνατό για την ελεγχόμενη από τη Χαζαρική Μαφία Δύση να αποτινάξει τα δεσμά της και να καταλήξει σε συμφωνία με την παγκόσμια απελευθερωτική συμμαχία, πριν σβήσουν τα στρατιωτικά πυροτεχνήματα.

Μιλώντας για στρατιωτικά πυροτεχνήματα, πηγές της CIA στη Νότια Αμερική εξηγούν ότι ο πρόεδρος Ζαΐχ Μπολσονάρου υποβλήθηκε σε εκλογική κλοπή από τον σατανιστή Λούλα επειδή η σύζυγός του και η οικογένειά του κρατούνταν όμηροι. Βέβαια, ο Μπολσονάρου έφτασε στη Φλόριντα χωρίς τη γυναίκα και τα παιδιά του. Επίσης, ένας δικαστής εκτός ελέγχου που ονομάζεται Moraes ΕΚΒΙΆΖΕΙ τον υπουργό Άμυνας και απειλεί τον γιο του, λένε Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι.

Αυτό είναι χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο η ΧΜ τρομοκρατεί τις κορυφαίες τάξεις της κοινωνίας για να καταλάβει την εξουσία.

Φυσικά, αυτοί οι σατανιστές δεν θα ξεφύγουν για πολύ ακόμη με τέτοιου είδους τακτικές, και είναι αμφίβολο αν ο καταδικασμένος εγκληματίας Λούλα, το ανώτατο δικαστήριο της Βραζιλίας και οι προδότες στρατηγοί κ.λπ., θα βρίσκονται για πολύ ακόμη σε αυτή τη γη.
Αυτοί οι ηλίθιοι της ΧΜ πιστεύουν ότι η παλιά τους συνωμοσία εκβιασμού/δωροδοκίας/δολοφονίας ηγετών προκειμένου να εγκαταστήσουν ένα υποχείριό τους εξακολουθεί να λειτουργεί. Ο κόσμος γνωρίζει τα κόλπα τους τώρα και έρχεται στρατιωτική αποπληρωμή.

Ας δούμε τι είδους ανθρώπους απομακρύνουμε από την εξουσία. Ένας κορυφαίος ηγέτης, ο Klaus Schwab Rothschild, κληρονόμησε μια περιουσία που έγινε από την εργασία σκλάβων των στρατοπέδων συγκέντρωσης, σύμφωνα με τις πολωνικές υπηρεσίες πληροφοριών. Ένα τυπικό πρωινό, ο Κλάους πηγαίνει στην Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών στη Βασιλεία της Ελβετίας (BIS), όπου οι φίλοι του χρηματοδοτούν επιχορηγήσεις για το μέλλον. «Τα ίχνη των τελευταίων 100 ετών πολέμων και δικτατοριών οδηγούν πάντα στα ήσυχα γραφεία αυτής της τράπεζας», λένε. Το 2020, τέσσερις μήνες αφότου ο Αιθίοπας τρομοκράτης φίλος του επικεφαλής του ΠΟΥ κήρυξε παγκόσμια πανδημία, δημοσιεύει το COVID-19 – THE GREAT RESET. Λέει άμεσα ότι η πανδημία ξεκίνησε για να ξεκινήσει «Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση». Αυτό είναι ένα εφιαλτικό όραμα ενός κόσμου γεμάτου με γενετικά τροποποιημένους εταιρικούς σκλάβους που «δεν θα κατέχουν τίποτα και θα είναι ευτυχισμένοι».

Θα είναι «ευτυχισμένοι» επειδή ο εγκέφαλός τους θα τροποποιηθεί γενετικά για να αυξήσει την ντοπαμίνη. Αυτό ακριβώς κάνουν οι παρασιτικές σφήκες στις κατσαρίδες, ώστε να δέχονται με χαρά τα αυγά που τοποθετούνται στο σώμα τους και τις καταβροχθίσουν από μέσα προς τα έξω. Στην περίπτωση της Δύσης, το ισοδύναμο είναι να δωροδοκηθούν οι κορυφαίοι ηγέτες της άρχουσας τάξης για να επιτρέψουν στο σύνολο της κοινωνίας να παρασιτοποιηθεί.
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Σβαμπ ξεκίνησε ως ένα πρόγραμμα του Χάρβαρντ που χρηματοδοτήθηκε από τη CIA με επικεφαλής τον Χένρι Κίσινγκερ, ο οποίος φυσικά ήταν επικεφαλής του Ντέιβιντ Ροκφέλερ και τώρα του γιου του Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ.

Ένας άλλος από τους ηγέτες τους, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου -ο οποίος εγκαθιστά μια σατανική θεοκρατία στο Ισραήλ- λέει ότι έχει «μια βάση δεδομένων ιατρική 98%, πληθυσμιακή 98%, ψηφιοποιημένα ιατρικά αρχεία» εδώ και 20 χρόνια. Λέει ότι θέλει να βάλει τις γενετικές πληροφορίες όλων στη βάση δεδομένων. Ενώ αυτοί οι εγκληματίες ισχυρίζονται ότι είναι για καλοπροαίρετους λόγους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα χρησιμοποιηθεί για να διασφαλίσει ότι μόνο οι γενετικά τροποποιημένοι σε πλήρη υποταγή άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στο προγραμματισμένο ψηφιακό τους νόμισμα του ενός κόσμου.

Περιττό να πούμε ότι έχουν προ πολλού υπονομεύσει κάθε είδους εποπτεία των δραστηριοτήτων τους. Όπως σημειώνει ο Έλον Μασκ:

«Σχεδόν κανείς δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι ο επικεφαλής της βιοηθικής στο NIH – το άτομο που υποτίθεται ότι διασφαλίζει ότι ο Φάουτσι συμπεριφέρεται ηθικά – είναι η σύζυγός του»

Ο κόσμος έχει λάβει πολλές αποδείξεις ότι αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν να δολοφονήσουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα.
Ο αντιστράτηγος Igor Kirillov, Αρχηγός των Πυρηνικών, Βιολογικών και Χημικών Προστατευτικών Στρατευμάτων των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων λέει:

Η Δύση μπλόκαρε όλες τις προτάσεις που υπέβαλε η Ρωσία για την τροποποίηση της Σύμβασης για τα Βιολογικά Όπλα, προκειμένου να λογοδοτήσουν τριάντα εργαστηριακοί υπάλληλοι και επτά στελέχη από το αμυντικό κατεστημένο των ΗΠΑ για τις ενέργειές τους στην Ουκρανία.

Έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν υλικό που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του Χάντερ Μπάιντεν και του Ιδρύματος Rosemont Seneca, καθώς και άλλων οντοτήτων που ελέγχονται από το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ, στη χρηματοδότηση των κύριων εργολάβων του Πενταγώνου που δραστηριοποιούνται στην Ουκρανία.

https://telegra.ph/Briefing-following-the-9th-Review-Conference-of-States-Parties-to-the-BWC-by-Lieutenant-General-Igor-Kirillov-Chief-of-The-Nucle-12-24

Ο Αμερικανός εισαγγελέας Τομ Ρενς προσθέτει το δικό του στοιχείο λέγοντας στον Τύπο:

DARPA Μη διαβαθμισμένα έγγραφα επιβεβαιώνουν ότι ο SARS-CoV-2 δημιουργήθηκε από την EcoHealth Alliance στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν που συντονίζει ο Peter Daszak.

Σχεδιάστηκε για να είναι σκόπιμα μολυσματικός και εξανθρωπισμένος με αποτέλεσμα 6,5 εκατομμύρια θανάτους. Συμμετείχε ο Άντονι Φάουτσι.

Στον Καναδά, η πρωθυπουργός Danielle Smith απέλυσε ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο των Υπηρεσιών Υγείας της Αλμπέρτα. Κοιτάξτε τους μισθούς και τα μπόνους που έπαιρναν και λάβετε υπόψη ότι αυτές οι θέσεις ήταν ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ.  (Δείτε συνημμένη φωτογραφία με θέσεις και μισθούς)

Ακολουθούν οι φωτογραφίες μερικών από αυτούς τους μαζικούς δολοφόνους εγκληματίες πολέμου που τώρα καταδιώκονται ενεργά από τα λευκά καπέλα.

Αυτοί είναι οι πραγματικοί Ναζί –γνωστοί και ως ριζοσπάστες σιωνιστές– που εξακολουθούν να ονειρεύονται να μετατρέψουν τον πλανήτη σε μια γιγαντιαία φάρμα ζώων η οποία θα ελέγχεται από αυτούς. Τους αποκαλώ σατανιστές για να τους ξεχωρίσω από τον αποσχισθέντα γερμανικό πολιτισμό που δημιούργησε τη μυστική διαστημική δύναμη.

Ορίστε τι λέει η MI6 για την ηγεσία τους:

Οι εγκέφαλοι βρίσκονται σε πανικό, χρειάζονται την τρομοκρατία για να παραμείνουν στην εξουσία, ο αφέντης τους Νετανιάχου επέστρεψε και στοχεύει σε μαζικές δολοφονίες μέσα στους κεντρικούς σταθμούς, τα νυχτερινά κέντρα και τα τουριστικά μέρη. Μας είπαν ότι ενεργοί σκοπευτές από την Ανατολική Ευρώπη εισέρχονταν στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι μέσω της Γαλλίας και παράνομα. Αυτό προστέθηκε στους βομβιστές αυτοκτονίας που εκπαιδεύτηκαν στην Ινδία, τη Σρι Λάνκα, το Αφγανιστάν, το Κουρδιστάν, την Ουκρανία, την πΓΔΜ, τη Σερβία, το Κοσσυφοπέδιο και τη Βουλγαρία! Όλοι οι ύποπτοι που εργάζονται στο υπουργείο Εσωτερικών, τα μυστικά τμήματα της αστυνομίας, όλες οι αστυνομικές δυνάμεις στις μεγαλύτερες πόλεις, η MI5/MI6, η MOD και τα μέλη των εξαιρετικά ριζοσπαστικοποιημένων ταλμουδικών κλάδων βρίσκονται υπό στενή παρακολούθηση, ειδικά εκείνοι οι ψεύτες, οι ρατσιστές, οι ναζί, οι λευκοί σωβινιστές Εβραίοι. Θέλουμε αυτοί οι άνθρωποι να εξουδετερωθούν με κάθε απαραίτητο μέσο… Πριν σκοτώσουν αθώους».

Η Ρωσία βρίσκεται επί το έργον, καθώς κινητοποιεί στρατό 1,5 εκατομμυρίου ανδρών. «Οι προτάσεις της Ρωσίας για την αποστρατιωτικοποίηση και την αποναζιστικοποίηση… θα πρέπει να γίνουν αποδεκτές με ‘φιλικό τρόπο’ διαφορετικά ο Ρωσικός Στρατός θα αντιμετωπίσει αυτό το ζήτημα», λέει ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ. «Οι ενέργειες των χωρών της συλλογικής Δύσης και του Βλαντιμίρ Ζελένσκι, ο οποίος ελέγχεται από αυτές, επιβεβαιώνουν τον παγκόσμιο χαρακτήρα της κρίσης στην Ουκρανία», προσθέτει.

https://tass.com/politics/1556175

Πολωνικές πηγές πληροφοριών, από την πλευρά τους, αναφέρουν ότι μετά την επιστροφή του από την Ουάσινγκτον, ο Ζελένσκι επισκέφθηκε την Πολωνία για να εξασφαλίσει την άμεση συμμετοχή της στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Ακόμη και αν η ΧΜ πάρει πολωνικά στρατεύματα συμμαχικά με το ΝΑΤΟ για να πολεμήσουν τη Ρωσία, ο αμερικανικός στρατός δεν πρόκειται να χειραγωγηθεί για να ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο με τη Ρωσία.

«Οι ΗΠΑ διαμήνυσαν μέσω διπλωματικών διαύλων ότι δεν θέλουν και δεν θα πολεμήσουν απευθείας με τη Ρωσία», επιβεβαιώνει ο Λαβρόφ της Ρωσίας.

https://tass.com/politics/1557067

Χωρίς αμερικανική στρατιωτική υποστήριξη, η Γερμανία θα πέσει σε δύο ημέρες και η Γαλλία σε μια εβδομάδα, παραδέχονται στρατιωτικές πηγές και στις δύο χώρες.
Στην πραγματικότητα, η Δυτική Ευρώπη έχει ήδη παραδοθεί και γι’ αυτό δεν παγώνει αυτόν τον χειμώνα. Ως επιβεβαίωση αυτού, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ψήφισε κανόνες που επιτρέπουν στους εισαγωγείς να παρακάμπτουν τις κυρώσεις κατά του ρωσικού φυσικού αερίου.

https://tass.com/economy/1558143

Δεδομένου ότι το φυσικό αέριο άρχισε να ρέει και πάλι από τη Ρωσία, η τιμή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη μειώθηκε κατά 48% τον Δεκέμβριο του 2022 σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα

https://tass.com/economy/1558213

Έτσι, εάν ο πόλεμος τελειώσει στην Ευρώπη, η Ασία είναι πιθανό να είναι η επόμενη, σύμφωνα με πηγές του Πενταγώνου και της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας. «Νομίζω ότι θα υπάρξει στρατιωτική δράση το επόμενο έτος, ειδικά στην Ασία», λέει πηγή της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας. Η πηγή σημείωσε ότι με τη Ρωσία ήδη νικήτρια στην Ουκρανία «η Ανατολική Ασία θα είναι το επίκεντρο της προσοχής στο Έτος του Κουνελιού».
Υπάρχουν και άλλοι υπαινιγμοί για μια μαζική κοινή ρωσική, κινεζική και βορειοκορεατική κίνηση. Για παράδειγμα, πέρυσι «για πρώτη φορά στην ιστορία των διμερών σχέσεων, εμφανίστηκαν μόνιμες γέφυρες αυτοκινήτων και σιδηροδρόμων στον ποταμό Αμούρ [μεταξύ Ρωσίας και Κίνας]» σημειώνει η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. Υπαινίσσεται επίσης ένα στρατιωτικό κίνητρο για την κατασκευή της γέφυρας, σημειώνοντας ότι «Η στρατιωτική και στρατιωτικο-τεχνική συνεργασία των δύο χωρών συμβάλλει ΟΧΙ ΜΟΝΟ στη διασφάλιση της δικής τους ασφάλειας».

https://tass.com/politics/1557221

Ένας άλλος υπαινιγμός ήρθε καθώς ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοίνωσε ότι η Βόρεια Κορέα ψήφισε νόμο με τον οποίο δηλώνεται επίσημα ως κράτος πυρηνικών όπλων. Αυτό σημαίνει ότι ο πυρηνικός εκβιασμός των ΗΠΑ δεν μπορεί πλέον να την εμποδίσει να καταλάβει τη Νότια Κορέα. Οι βορειοκορεατικές πηγές μας επιβεβαιώνουν ότι αναμένουν κάποιες μεγάλες στρατιωτικές κινήσεις φέτος.

Εάν πάρετε όλες αυτές τις κινήσεις μαζί, είναι εύκολο να προβλέψετε μια μαζική κοινή ρωσική-κινεζική επίθεση στην Ανατολική Ασία.

Ωστόσο, το Πεντάγωνο μάλλον κάνει λάθος αν προβλέπει στρατιωτική δράση στην Ταϊβάν. Οι Hongmen (*Κινέζοι Ελευθεροτέκτονες) και οι εδράζοντας στην Ταϊβάν Κόκκινοι και Πράσινοι βρίσκονται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας για την ειρηνική επανένωση, λένε πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας. «Οι συμπατριώτες της Ταϊβάν έχουν υψηλές αρχές, δεν θα χρησιμοποιηθούν ως τροφή για κανόνια από τις αυτονομιστικές δυνάμεις της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν», λέει ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Γουάνγκ Γουενμπίν.

https://en.mehrnews.com/news/195486/Beijing-warns-Taiwan-against-using-people-as-cannon-fodder

Έτσι, η καλύτερη εικασία είναι στη Νότια Κορέα. Ωστόσο, κάτι μπορεί να συμβεί και στην Ταϊλάνδη, επειδή ο εθισμένος στην ηρωίνη βασιλιάς τους κρατείται όμηρος στην Ευρώπη, ενώ ο επόμενος στη σειρά του θρόνου δολοφονήθηκε πρόσφατα. Η δολοφονία της πριγκίπισσας Bajrakitayabha δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη.

Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι οι χώρες της Μέσης Ανατολής είναι επίσης πιθανό να δουν μεγάλες στρατιωτικές κινήσεις συντονισμένες με τις ασιατικές κινήσεις.
Σημειώνουμε ότι οι υπουργοί Άμυνας της Τουρκίας, της Συρίας και της Ρωσίας συναντήθηκαν πρόσφατα για πρώτη φορά από το 2011. Οι πηγές μας λένε ότι οι Τούρκοι και οι Σύροι ζήτησαν ρωσική αεροπορική υποστήριξη καθώς αναλαμβάνουν δράση εναντίον των κλεφτών πετρελαίου που υποστηρίζονται από την ΧΜ στη Συρία και το Ιράκ.

Οι Ιρανοί είναι επίσης πιθανό να μετακινηθούν. Ο Ιρανός στρατιωτικός ηγέτης, υποστράτηγος Gholamali Rashid, σύμφωνα με το επίσημο IRNA, δήλωσε: «Κάθε χώρα που συνεργάζεται με το σιωνιστικό καθεστώς για να απειλήσει την εθνική ασφάλεια του Ιράν και παρέχει βάσεις και εγκαταστάσεις για το σιωνιστικό καθεστώς θα έχει αυτές τις βάσεις και τους τόπους, καθώς και την προέλευση της επιθετικότητας και των επιθέσεων… στο στόχαστρο των ενόπλων δυνάμεών μας». Το πρακτορείο ειδήσεων αποκαλύπτει ότι η προειδοποίηση απευθυνόταν στο Αζερμπαϊτζάν, το ημιαυτόνομο Κουρδιστάν στο βόρειο Ιράκ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το Ιράν μέχρι στιγμής δεν απείλησε ποτέ ανοιχτά αυτά τα έθνη.

https://www.debka.com/iran-launches-massive-military-drill-threatens-neighbors-hosting-israeli-bases/

Το μεγάλο ερώτημα είναι εάν οι μεγάλες στρατιωτικές κινήσεις που θα βγάλουν τους ανθρώπους του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος από την ντουλάπα.
Ως ένα τέτοιο δείγμα, ο πρόσφατα υπογεγραμμένος νόμος εξουσιοδότησης εθνικής άμυνας του 2023 στις ΗΠΑ παρέχει στους πληροφοριοδότες προστασία από οποιεσδήποτε συμφωνίες μη αποκάλυψης όταν πρόκειται για UAP/UFO. «Αυτό πρόκειται να εμφανίσει τις προηγούμενες κρυφές πληροφορίες από διάφορες κυβερνητικές πηγές που είχαν εντολές φίμωσης», λέει πηγή της CIA.
Και με αυτό, ας δούμε τις τελευταίες περίεργες εμφανίσεις πάνω από τον ουρανό μας.

Μια γιγαντιαία σφαίρα εμφανίστηκε για 5 ώρες πάνω από το Κολοράντο

UAP πάνω από την Κολούμπια 2022

UAP πάνω από την Ουαλία, Ηνωμένο Βασίλειο 2022

Συλλογή UAPS που παρατηρήθηκαν παγκοσμίως

Τέλος, καθώς το καλοκαίρι της Ανταρκτικής μπαίνει σε πλήρη εξέλιξη, βλέπουμε κίνηση κοντά στον Νότιο Πόλο. Ελέγξτε αυτήν τη μεγέθυνση του Google Earth σε ασυνήθιστα αντικείμενα στο νησί Νέλσον, στα Νότια Σέτλαντς. Στη δική μας έρευνα για το νησί, επιβεβαιώσαμε την παρουσία μεγάλων κτιρίων που φαινόταν να μην έχουν διάδρομο ή πρόσβαση στο λιμάνι. Υπόστεγα UFO;

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s