Ο Μακάρθι θα Αντικαταστήσει τον Μπάιντεν ως «Πρόεδρος» των ΗΠΑ, ενώ ο ΟΗΕ Ετοιμάζεται να Μετακομίσει στο Λάος

Benjamin Fulford  16/1/2023

Κάποιες τεκτονικές μετατοπίσεις έλαβαν χώρα στις γεωπολιτικές δομές ισχύος κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. Το αποτέλεσμα θα είναι το ευρέως περιφρονημένο avatar «Τζο Μπάιντεν» να αντικατασταθεί ως Πρόεδρος των ΗΠΑ από τον Πρόεδρο της Βουλής Κέβιν Μακάρθι, λένε πηγές του Πενταγώνου και της MI6. Επίσης, οι προετοιμασίες για τη μεταφορά της έδρας του ΟΗΕ από τη Νέα Υόρκη στο Λάος έχουν ξεκινήσει σοβαρά, λένε πηγές της CIA στο Λάος.

Αυτές οι αλλαγές λαμβάνουν χώρα ενόσω οι κύριοι ένοχοι για τη σημερινή δυσλειτουργική κατάσταση του πλανήτη συγκεντρώνονται στο Νταβός της Ελβετίας για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. Καθώς αυτή η έκθεση επρόκειτο να κυκλοφορήσει, πηγές της CIA μας είπαν ότι ο επικεφαλής αυτής της οργάνωσης, Klaus Schwab Rothschild, θα χάσει την έναρξη της διάσκεψης του WEF στο Νταβός σήμερα «λόγω προβλήματος υγείας».

Ωστόσο, αυτή η πληροφορία μπορεί να είναι μια παγίδα παραπληροφόρησης που έχει σχεδιαστεί για να καταστρέψει την αξιοπιστία αυτού του ενημερωτικού δελτίου, ενώ αυτός ή ένα avatar τελικά εμφανίζεται αφού αναφέρουμε την απουσία του. Το WEF δεν ήταν διαθέσιμο για σχολιασμό. Ανεξάρτητα από αυτό, οι εγκληματίες που συγκεντρώνονται στο Νταβός έχουν χάσει τη μάχη για τον πλανήτη γη, συμφωνούν πολλές πηγές.

Κάτι που γνωρίζουμε είναι ότι ολόκληρος ο κλάδος Χίτλερ/Ροκφέλερ της άρχουσας τάξης έχει χάσει την εξουσία. Αυτό σημαίνει ότι οι απόγονοι του Αδόλφου Χίτλερ και του Τζον Ροκφέλερ Α ́, συμπεριλαμβανομένων των Άνγκελα Μέρκελ, Χίλαρι Κλίντον, Μπαράκ Ομπάμα, Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ κ.ά., θα απογυμνωθούν από κάθε εξουσία και τίτλους, λένε πηγές της MI6.

Για να επιβεβαιώσουμε αν αυτό είναι αλήθεια, πρέπει να δούμε τη δημόσια απομάκρυνση της μαριονέτας άβαταρ του Rockefeller, «προέδρου Τζο Μπάιντεν», μαζί με τον κάλπικο μασκοφόρο Πάπα Φραγκίσκο.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι αυτό συμβαίνει ήδη. Στις ΗΠΑ, ένας αγώνας εξουσίας κατέληξε σε συμβιβασμό όπου ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ ούτε ο Τζο Μπάιντεν θα είναι στην εξουσία. Το Ανώτατο Δικαστήριο απέρριψε την υπόθεση Μπράνσον για την ανατροπή των εκλογών του 2020 επειδή θα είχε εγκαταστήσει τον Ντόναλντ Τραμπ ως πρόεδρο. Ο λόγος είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ που έχει εμφανιστεί δημόσια από τον Ιανουάριο του 2020 είναι μια απάτη που προωθεί τα εμβόλια. Ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ, του οποίου ο γιος Μπάρον υπέστη βλάβη από τα εμβόλια, ήταν λυσσαλέα αντίθετος απέναντί τους. Αυτό σημαίνει ότι αν το Ανώτατο Δικαστήριο είχε επαναφέρει τον Τραμπ, τότε το είδωλο Τζο Μπάιντεν, που δέχεται εντολές από τους Ροκφέλερ, θα είχε αντικατασταθεί από ένα είδωλο του Τραμπ που δεχόταν εντολές από τους Ρότσιλντ.

Έτσι, σοβαρά παζάρια έλαβαν χώρα στους 15 γύρους ψήφων που χρειάστηκαν για να γίνει ο Kevin McCarthy πρόεδρος της βουλής. Ο Μακάρθι αναγκάστηκε, μεταξύ άλλων, να υποσχεθεί ότι θα πραγματοποιήσει ακροάσεις για το πώς το FBI μετατράπηκε σε κακοήθη δύναμη που καταστέλλει τους Αμερικανούς πατριώτες.

Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε είναι ότι ο Τζο Μπάιντεν θα απομακρυνθεί μαζί με την Καμάλα Χάρις, τη δεύτερη στη σειρά για την προεδρία. Αυτό θα έκανε τον Μακάρθι Πρόεδρο, αλλά μόνο ως προσωρινό μεταβατικό πρόσωπο που θα επέβλεπε νέες και γνήσιες εκλογές. Σε μια τέτοια εκλογική αναμέτρηση θα έθετε υποψηφιότητα ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε τώρα τίτλους όπως αυτός στα εταιρικά μέσα προπαγάνδας:

Ο πρώην σύμβουλος της Κλίντον, Ντέιβιντ Γκέργκεν, λέει ότι ο Μπάιντεν κινδυνεύει να «κρεμαστεί» από την υπόθεση Docs: «Πολύ, πολύ μεγάλη υπόθεση»

Αυτό δείχνει ότι πρόκειται να χρησιμοποιήσουν την ιστορία «Έγγραφα στο Γκαράζ» αντί για βιασμό και δολοφονία παιδιών ή την πώληση της κυβέρνησης των ΗΠΑ σε γκάνγκστερ στην Ουκρανία, ως δικαιολογία για να τερματίσουν τη φάρσα Μπάιντεν. Για να επιβεβαιώσουμε ότι πρόκειται για φάρσα, κοιτάξτε σε αυτό το βίντεο πώς ο ψεύτικος Μπάιντεν δεν βλεφαρίζει. Πιθανότατα είναι CGI:

Αυτό το ηλίθιο σόου δεν μπορεί να διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Παρατηρούμε επίσης μια πολύ ισχυρή εκστρατεία για την απομάκρυνση του «Πάπα Φραγκίσκου». Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο βλέπουμε ειδήσεις για μια συνωμοσία για την απομάκρυνσή του που «ξεκίνησε σοβαρά» αμέσως μετά τον θάνατο του Πάπα Βενέδικτου (maledict) XVI στις 31 Δεκεμβρίου.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11614445/Conservatives-wage-secret-plan-liberal-pontiff-stress-step-down.html

Ο ξαφνικός θάνατος στις 10 Ιανουαρίου του επικεφαλής της Τράπεζας του Βατικανού, καρδινάλιου Τζορτζ Πελ, πιθανότατα σχετίζεται με αυτή τη μάχη. Ο Πελ ήταν σύμμαχος του πραγματικού Πάπα Φραγκίσκου που επέκρινε τον κάλπικο Φραγκίσκο ως «καταστροφή». Σε κάθε περίπτωση, πηγές των P3 λένε ότι ο ψεύτικος Φραγκίσκος ακυρώνει όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του για αρκετές μέρες λόγω «μιας μυστηριώδους ασθένειας».

Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι λαμβάνει χώρα τις τελευταίες εβδομάδες ένα είδος εκκαθάρισης των υψηλότερων επιπέδων εξουσίας με τον θάνατο του κορυφαίου Κινέζου μεσίτη ισχύος Jiang Zemin, της βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘, του Evelyn de Rothschild, του Πάπα Βενέδικτου κ.λπ.

Ακούμε επίσης ότι όλα αυτά σχετίζονται με το γεγονός ότι έχει επιλεγεί ένας νέος Μ1 ή επικεφαλής της επιτροπής των 300 και ελεγκτής του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος.
Έχουμε έρθει σε επαφή με αυτό το άτομο, το οποίο είναι ένας Ευρωπαίος βασιλικός για τον οποίο πιθανότατα δεν έχετε ακούσει ποτέ. Αυτό το άτομο λέει ότι «M1 σημαίνει απλά Monetary One ή την παγκόσμια αναδοχή των τραπεζών του κόσμου…. Το Monetary One είναι απλώς ένας νομικός υπογράφων σε όλα τα άλλα χρέη. Δεν μπορείς να υπογράψεις το χρέος της χώρας με αέρα, οπότε πρέπει να τελειώσει κάπου με κάποιον».
Ο νέος Μ1 λέει ότι το κύριο εμπόδιο για ένα ιωβηλαίο και τη δημιουργία μιας αξιοκρατικής υπηρεσίας μελλοντικού σχεδιασμού είναι μία «ακινητοποίηση» που προέρχεται από τους πεμπτοφαλαγγίτες εντός της MI6». Αυτή η ομάδα συνδέεται με τους Illuminati και είναι αναστατωμένη, μεταξύ άλλων για τη δημόσια χρήση του βασιλιά Καρόλου Γ ‘ ως προσώπου της βρετανικής μοναρχίας, λόγω της υποτιθέμενης εμπλοκής του στη δολοφονία της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο Κάρολος βγάζει την ακόλουθη ιστορία:

«Η ιρανική στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών (πιθανή αιτία Πακιστάν ISI) σκότωσε (δολοφόνησε νομικά) τον [Ντόντι Φαγιέντ] γιο του τότε ιδιοκτήτη του καταστήματος του Χάροντ στο Λονδίνο… Η Νταϊάνα πέθανε όχι ως δολοφονία αλλά ως δευτερογενής συνέπεια του δολοφονημένου πρωτογενούς λόγω ξεπλύματος χρήματος που συνδέεται με το εμπόριο όπλων… ούτε η Αυτής Μεγαλειότης η Βασίλισσα, ούτε ο Σύζυγος της Αυτής Μεγαλειότητας Πρίγκιπας Φίλιππος, ούτε εγώ θα προσέθετα ότι έχουμε οποιαδήποτε χείρα, πράξη ή μέρος σε αυτό».
Η πηγή παραδέχεται ότι «η MI6 παρείχε, στην πραγματικότητα, μια οπτική συσκευή στρατιωτικού επιπέδου που ήταν επαρκούς απενεργοποίησης για να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα» και ότι ο επικεφαλής της MI6 Σερ Τζον Σκάρλετ «είναι πλέον γνωστό σε εμάς ότι βρισκόταν σε ακτίνα ενός μιλίου από αυτόν τον τόπο του εγκλήματος». Ωστόσο, ο πρώην επικεφαλής της MI6, Δρ Michael Van de Meer είπε ότι ο θάνατος της Diana ήταν μια δολοφονία τιμής που έλαβε χώρα επειδή ήταν έγκυος στα δίδυμα του Fayed και επρόκειτο να ασπαστεί το Ισλάμ.

Σε κάθε περίπτωση, υποθέτοντας ότι η MI6 ενήργησε μόνη της χωρίς να το γνωρίζει κανένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, εάν μια διαμάχη σχετικά με αυτό εμποδίζει την έναρξη ενός νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος και μιας νέας εποχής, τότε απαιτείται κάποιο είδος λύσης. Προφανώς, ο πρίγκιπας William δεν θέλει να αναλάβει το θρόνο στη θέση του πατέρα του, έτσι ίσως η Αγγλία μπορεί να έχει έναν Βασιλιά Harold για πρώτη φορά από το 1066, ενώ ο μυστηριώδης M1 παραμένει η πραγματική δύναμη πίσω από το θρόνο. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας και η υπόλοιπη άρχουσα τάξη θα πρέπει να συμφωνήσει με την απόφασή της.

Υπάρχει επίσης μια πολύ πραγματική πιθανότητα μιας γενικής εξέγερσης εναντίον της αιματοβαμμένης άρχουσας τάξης στη Δύση. Η συνεχιζόμενη οικονομική κατάρρευση και οι επιπτώσεις από το εμβόλιο και την απάτη της πανδημίας καθιστούν όλο και πιο πιθανή μια αιματηρή επανάσταση.

Οι γνωστικοί Illuminati είναι σίγουρα στο μονοπάτι του πολέμου. Ο νέος Μ1 λέει «Ο David de Rothschild μου λέει ότι αυτοί οι λεγόμενοι Illuminati προσπάθησαν στην πραγματικότητα να επικοινωνήσουν μαζί μου… Ο λογαριασμός μου στο Instagram κατακλύζεται από διάφορες αναφορές σε πολύ διάσημους ανθρώπους και όλα αυτά συμβαίνουν μόνο την τελευταία μέρα περίπου παρά την πολύ αυστηρή απαγόρευση τύπου για κάμερες ή οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια επικοινωνίας μαζί μου μέσω ενός πίσω καναλιού, οπότε κάλεσα αμέσως την MI6 και τη SAS ως σωματοφύλακές μου».

Εδώ είναι ένα μήνυμα που λάβαμε από τους Illuminati:

Οι καρδινάλιοι μέσα στο ΒΑΤΙΚΑΝΟ προετοιμάζονται για την απομάκρυνση Ελευθεροτεκτόνων 33ου βαθμού, συμπεριλαμβανομένου του ΙΗΣΟΥΙΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΟΙ ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΙ 33ου ΒΑΘΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ [DS] 33 ΒΗΜΑΤΑ > ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300 FORTUNE 500, > BLACKROCK

Σε μια πιθανώς σχετική εξέλιξη, σημειώνουμε ότι μια μεγάλη πυρκαγιά κατέστρεψε πρόσφατα ένα μασονικό κέντρο στα νοτιοδυτικά του Σίδνεϊ.

Υποκινούν επίσης εξεγέρσεις και κοινωνικές αναταραχές σε όλο το δυτικό ημισφαίριο.

Οι Εβραίοι που δεν ανήκουν στη ΧΜ επίσης εξεγείρονται, όπως καθιστά σαφές αυτή η δήλωση του Εβραίου μαχητή της ελευθερίας Henry Makow:

Ο Πάπας Φραγκίσκος είναι ένας απατεώνας -ένας κρυπτο-Εβραίος [ΧM] που φυτεύτηκε από το WEF εγκαίρως για την επίφαση του «Great Reset» που ξεκίνησε το 2020 με την απάτη Covid-19.  Συνεργάζεται με τους αδελφούς του Τζάστιν Τριντό, Τζο Μπάιντεν, Εμανουέλ Μακρόν, Τζασίντα Άρντερν (ναι, αδελφός και όχι αδελφή), Μπαράκ Ομπάμα και Μισέλ Ομπάμα (όπως και η Τζασίντα), Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Τέντρος Γκεμπρεγέσους και άλλους ομοφυλόφιλους και ψεύτικους ηγέτες που εύκολα μπορούν να εκβιαστούν και να τεθούν στην εξουσία από τους Εβραίους [ΧM] για να καταστρέψουν τον Χριστιανισμό και τους ευρωπαϊκούς πολιτισμούς.

Η οικονομική κατάρρευση στις ΗΠΑ και σε άλλες δυτικές χώρες πρόκειται να οδηγήσει σε περισσότερες αναταραχές, εκτός εάν το νέο σύστημα ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν. Ο υπερπληθωρισμός, η αύξηση των επιτοκίων και η κατάρρευση των αγορών συμβαίνουν ταυτόχρονα.
Όπως δείχνει αυτό το διάγραμμα, η φούσκα ακινήτων στις ΗΠΑ είναι τόσο τεράστια, που μόνο μια πλήρης επανεκκίνηση του χρηματοπιστωτικού συστήματος μπορεί να την αντιμετωπίσει.

Επιπλέον, το επόμενο διάγραμμα δείχνει ότι οι πραγματικοί μισθοί μειώνονται πολύ, πολύ γρήγορα. Αυτό το διάγραμμα υποτιμά επίσης την πραγματική πτώση των μισθών επειδή χρησιμοποιεί επίσημους αριθμούς πληθωρισμού που είναι περίπου οι μισοί από το πραγματικό επίπεδο πληθωρισμού.

Η τεράστια αύξηση της εγκληματικότητας οδηγεί και αυτή σε συνολική κατάρρευση της κοινωνικής τάξης, ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο ακόμη και τα τρόφιμα στα σούπερ μάρκετ να πρέπει να κλειδωθούν.

http://theeconomiccollapseblog.com/grocery-stores-in-new-york-city-are-considering-locking-up-food-because-theft-has-become-so-rampant/

Αυτού του είδους οι καταστάσεις δεν συμβαίνουν μόνο στις ΗΠΑ. Στην Πολωνία ηλικιωμένοι αναγκάζονται να κλέβουν τρόφιμα από καταστήματα για να επιβιώσουν, ενώ η κυβέρνησή τους εξακολουθεί να προωθεί εμβόλια σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τα προβλήματά της μέσω δολοφονιών, αναφέρουν πολωνικές πηγές πληροφοριών.
Σημειώνουν ότι πολωνικές στρατιωτικές μονάδες εξεγέρθηκαν την περασμένη εβδομάδα και δεν υπάκουσαν στις κυβερνητικές εντολές να πάνε να πολεμήσουν τους Ρώσους στην Ουκρανία.

Στην Ουγγαρία, το 97% των πολιτών που συμμετείχαν στις εθνικές διαβουλεύσεις τάχθηκαν κατά των κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας, δήλωσε η Alexandra Sentkiraji, εκπρόσωπος της ουγγρικής κυβέρνησης.

(Για λόγους χώρου δεν πρόκειται να εξετάσουμε λεπτομερέστερα την κατάσταση στην Ουκρανία αυτή την εβδομάδα, αλλά συνιστούμε αυτόν τον ιστότοπο:

https://www.theinteldrop.org/category/breaking-news/

Δέχεται σφοδρή επίθεση επειδή αναφέρει αληθινά νέα για την Ουκρανία κ.λπ. Έπρεπε να ενεργοποιήσω εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για να έχω πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο και στη συνέχεια ακόμη και αυτό αποκλείστηκε. Τώρα επανήλθε, οπότε παρακαλώ ελέγξτε τον).

Σε κάθε περίπτωση, η άρχουσα τάξη της ΧM χάνει τον έλεγχο στην Ουκρανία και σε όλα τα άλλα μέτωπα. Ενώ συμβαίνει αυτή η κατάρρευση, η άρχουσα τάξη παγώνει σε μια αντιπαράθεση αμοιβαίου εκβιασμού (Mexican Standoff). Όπως σημειώνει ο Μ1:

«Υπάρχει ένα αποθετήριο θαμμένο χωρίς αμφιβολία σε κάποιο βουνό κοντά στο Zug στην Ελβετία με ένα αρχείο για οποιονδήποτε οπουδήποτε σε οποιαδήποτε θέση εξουσίας. Πάνω από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους του κόσμου βρίσκονται οι λατρείες στις οποίες όλοι εμποτίζονται και μέσα από διάφορες συγκεντρώσεις και πρακτικές μπαίνουν σε απόλυτο έλεγχο. Πάνω από τις λατρείες και παρασκηνιακά η XΜ κάνει αυτό που κάνει εδώ και πάνω από χίλια χρόνια».

Η προσπάθεια της ΧΜ να παραμείνει στην εξουσία σκοτώνοντας τους πάντες είτε με πανδημία είτε με εμβόλιο ανατινάσσεται τώρα στα πρόσωπά τους. Η ζημιά από τα εμβόλια είναι τόσο εκτεταμένη πλέον, που ακόμη και επίσημοι οργανισμοί όπως το CDC αναγκάζονται να το παραδεχτούν. Το Κογκρέσο των ΗΠΑ εξαίρεσε εαυτούς και τις οικογένειές τους και τα μέλη του προσωπικού τους με τις οικογένειές τους από όλες τις υποχρεωτικότητες και τις απαιτήσεις που προέβαλαν στους Εργοδότες τους: στον αμερικανικό λαό. Εξαίρεσαν επίσης τους υπαλλήλους του CDC και τα στελέχη και τους υπαλλήλους της φαρμακευτικής εταιρείας που ήταν συνένοχοι στο σχέδιο. Η διαφθορά πίσω από όλη αυτή την εκστρατεία είναι τόσο εκτεταμένη που οι περισσότερες κυβερνήσεις της Δύσης εμπλέκονται σε αυτήν μέχρι το κεφάλι τους.

Η μόνη διέξοδος από αυτό το αδιέξοδο είναι να ανακοινώσουμε ένα ιωβηλαίο και μια διαδικασία αλήθειας και συμφιλίωσης που ακολουθείται από γενική αμνηστία. Ωστόσο, είναι μάλλον πολύ αργά για αμνηστία για εγκλήματα εμβολίων.

Είναι επίσης πολύ αργά για να προσπαθήσουμε να σώσουμε το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα με μεταρρυθμίσεις. Σημειώνουμε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι στη Βουλή των Αντιπροσώπων σχεδιάζουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση καταργώντας την Υπηρεσία Εσωτερικών Εσόδων (IRS), καταργώντας τον εθνικό φόρο εισοδήματος και αντικαθιστώντας τον με έναν εθνικό φόρο κατανάλωσης.

https://www.foxnews.com/politics/house-republicans-vote-bill-abolishing-irs-eliminating-income-tax

Ωστόσο, με ένα ιωβηλαίο και κρατικά χρήματα (σε αντίθεση με το χρέος προς την ΧM) δεν θα χρειαζόταν ούτε φόρος κατανάλωσης.

Σε κάθε περίπτωση, το να μιλάμε για φορολογική μεταρρύθμιση είναι σαν να τακτοποιούμε εκ νέου ξαπλώστρες στον Τιτανικό, επειδή η αμερικανική εταιρεία λειτουργεί με ατμό εδώ και χρόνια. Θα ξεμείνει από χρήματα για άλλη μια φορά αυτή την εβδομάδα και θα πάει στην Κίνα με το κύπελλο επαιτείας της για να προσφέρει περισσότερα οικογενειακά κειμήλια με αντάλλαγμα μια γρήγορη λύση. Δεδομένου ότι το συνολικό χρέος και οι μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις των ΗΠΑ πλησιάζουν τα 300 τρισεκατομμύρια δολάρια, η μόνη απάντηση είναι μια ολική επανεκκίνηση.

Η κατάσταση είναι επείγουσα γιατί αν η Δύση δεν σταθεί πίσω από τον νέο Μ1, οι Ρώσοι, οι Κινέζοι, οι BRICS κ.λπ, θα αναλάβουν τα ηνία με ή χωρίς δυτική συνεργασία.
Πηγές της White Dragon Society στο Λάος λένε ότι ο μη δυτικός κόσμος έχει αρχίσει να χτίζει μια νέα έδρα των Ηνωμένων Εθνών εκεί και θα προχωρήσει στη δημιουργία της δικής του διεθνούς αρχιτεκτονικής. Προετοιμάζουν επίσης το δικό τους διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Μιλώντας εκ μέρους αυτής της ομάδας, ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ λέει ότι το αμερικανικό κράτος είναι μόνο μια «κάλυψη για έναν όμιλο τεράστιων εταιρειών που κυβερνούν τη χώρα και προσπαθούν να κυριαρχήσουν στον κόσμο». Προσθέτει ότι «οι διεθνικές εταιρείες αντιμετωπίζουν ακόμη και τους προέδρους των ΗΠΑ ως απλές φιγούρες που μπορούν να φιμωθούν, όπως συνέβη με τον [Ντόναλντ] Τραμπ. Οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί είναι απλώς δύο παράγοντες σε μια διοργάνωση που δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία».

https://tass.com/politics/1560277

Ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Βασίλι Νεμπένζια, δήλωσε ότι εάν η ειρήνη με τη Δύση δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσω διαπραγματεύσεων «τότε τα καθήκοντά μας θα επιτευχθούν με στρατιωτικά μέσα».

https://www.azerbaycan24.com/en/russia-speaks-on-endgame-for-ukraine-conflict/

Η μόνη πιθανή ελπίδα για τη Δύση να παραμείνει στα δρώμενα είναι αν με κάποιο τρόπο αποκαλυφθεί τελικά η Μυστική Διαστημική Τους Δύναμη. Αυτό μπορεί να συμβεί, όπως υπαινίσσεται αυτό το δελτίο τύπου της Διαστημικής Δύναμης των ΗΠΑ:

Επτά έθνη συναντιούνται για να αντιμετωπίσουν την ασφάλεια του διαστήματος

ΑΡΛΙΝΓΚΤΟΝ, Β. (AFNS) —

Το Υπουργείο Άμυνας συμμετείχε στο ετήσιο Συμβούλιο Διευθυντών Της Πρωτοβουλίας Συνδυασμένων Διαστημικών Επιχειρήσεων (CSpO)… ομολόγους από την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Νέα Ζηλανδία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, με έμφαση στην προώθηση της συνεργασίας και της ανταλλαγής πληροφοριών σε θέματα διαστημικής ασφάλειας.

https://www.spaceforce.mil/News/Article/3265731/seven-nations-meet-to-address-space-security/

Σχετικά με αυτό, ακολουθούν οι πιο πρόσφατες απεικονίσεις που σχετίζονται με το διάστημα

Πολύχρωμα φώτα UFO. Βρόχος που παίζει ξανά και ξανά:

UAP πάνω από την ακτή της Φλόριντα, ΗΠΑ:

Κάποιοι θα τα ονομάσουν αμφίκυρτα σύννεφα, άλλοι θα χαμογελάσουν σιωπηλά. Καλυμμένο UFO πάνω από το Φλάγκσταφ, Αριζόνα, ΗΠΑ:

Ένα δελτίο τύπου από το US National Geographic Survey που δείχνει έναν σεισμό με επίκεντρο με αρνητικό βάθος 0,6 χιλιομέτρων, προφανώς που σημαίνει ότι υπήρξε κάποιο είδος έκρηξης στο διάστημα πάνω από τη Silicon Valley (διορθώστε μας αν κάνουμε λάθος σε αυτό):

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s