Τέλος Της Κυριαρχίας Του Rockefeller Και Αρχή Της Χρυσής Εποχής Του Υδρογόνου

Windlander  23/1/2023


Η παράδοση των Ρότσιλντ και η κατάρρευση του ασφυκτικού κλοιού του Ροκφέλερ επί της Εταιρίας ΗΠΑ θα μας επιτρέψει να ζήσουμε όλοι σαν εκατομμυριούχοι κατά τη διάρκεια της επερχόμενης χρυσής εποχής του υδρογόνου. Αυτό είναι το μεγάλο θέμα πίσω από όλες τις ειδήσεις σχετικά με την προσέγγιση του ορίου χρέους των ΗΠΑ, την ήττα της Ουκρανίας και την ανατροπή του ψεύτικου καθεστώτος Μπάιντεν.
Οι Rockefellers έχουν χρησιμοποιήσει τον έλεγχό τους (μέσω περισσότερων από 200 ιδρυμάτων) των εταιρειών Fortune 500 για να κρύψουν το γεγονός ότι είναι οι πραγματικοί εγκέφαλοι πίσω από τον πόλεμο στην Ουκρανία, την απόπειρα γενοκτονίας μέσω των εμβολίων και πολλά άλλα. Τώρα γίνονται τα εξιλαστήρια θύματα.

Για να κατανοήσουμε την εμπλοκή τους και την επικείμενη ήττα τους, ας ξεκινήσουμε κοιτάζοντας τα μέλη του λεγόμενου καθεστώτος του Τζο Μπάιντεν που ανήκουν στο ελεγχόμενο από τους Ροκφέλερ Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων:

 • Κάμαλα Χάρις, Αντιπρόεδρος (CFR μέσω οικογένειας; Χάρβαρντ; DLA Αυλητής; Uber μέσω οικογένειας)
 • Άντονι Μπλίνκεν, Υπουργός Εξωτερικών (μέλος του CFR· Χάρβαρντ και Κολούμπια. ΓουέστΕξετς)
 • Janet Yellen, Υπουργός Οικονομικών (μέλος του CFR· Γέιλ και Χάρβαρντ. Μπρούκινγκς)
 • Λόιντ Όστιν, Υπουργός Άμυνας (μέλος του CFR· Γουέστ Έξεκ; Ρέιθεον)
 • Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ, πρέσβειρα του ΟΗΕ (μέλος του CFR· Ολμπράιτ Στόουνμπριτζ)
 • Cecilia Rouse, Συμβούλιο Οικονομικών Συμβούλων (διευθύντρια του ΚΠΑ· Πρίνστον; Ρόου Πράις)
 • Αλεχάντρο Μαγιόρκας, Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας (μέλος του CFR· Γουίλμερ Χέιλ)
 • Τζέικ Σάλιβαν, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας (συγγραφέας του CFR· Γέιλ και Οξφόρδη. Κάρνεγκι)
 • Ron Klain, Αρχηγός του Επιτελείου (CFR μέσω της οικογένειας; Χάρβαρντ; Ο’Μέλβενι και Μέγιερς)
 • Τζον Κέρι, Ειδικός Απεσταλμένος για το Κλίμα (μέλος του CFR· Γέιλ)
 • Σούζαν Ράις, Επικεφαλής του Εσωτερικού Συμβουλίου (μέλος του CFR· Χάρβαρντ, Οξφόρδη και Στάνφορντ)
 • William J. Burns, Διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (μέλος του CFR· Οξφόρδη; Κάρνεγκι)
 • Κουρτ Μ. Κάμπελ, Ινδοειρηνικός Τσάρος (μέλος του CFR· Χάρβαρντ και Οξφόρδη. Ομάδα Ασίας)
 • Τόμας Βίλσακ, Υπουργός Γεωργίας (μέλος του ΚΠΑ· Συμβούλιο Εξαγωγών Γαλακτοκομικών Προϊόντων)
 • Τζίνα Ραϊμόντο, Γραμματέας Εμπορίου (μέλος του CFR· Οξφόρδη; Σημείο Τζούντιθ Κάπιταλ)
 • Eric S. Lander, Διευθυντής του Γραφείου Επιστήμης και Τεχνολογίας (μέλος του CFR· Χάρβαρντ)
 • Τζέφρι Ζίεντς, Σύμβουλος του Προέδρου (μέλος του ΚΠΑ· Γερανογέφυρα)

Η πρώτη πράξη του καθεστώτος «Μπάιντεν» ήταν να προστατεύσει τα πετρελαϊκά συμφέροντα του Ροκφέλερ ακυρώνοντας τον αγωγό Keystone Pipeline που θα επέτρεπε στον αμερικανικό λαό την πρόσβαση σε αξιόπιστες προμήθειες πετρελαίου οι οποίες δεν ελέγχονταν από τους Ροκφέλερ.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία επίσης μπορεί να θεωρηθεί ως μια προσπάθεια των Ροκφέλερ να αναγκάσουν τους Ευρωπαίους να αγοράσουν πετρέλαιο και φυσικό αέριο από αυτούς και όχι από τους Ρώσους.

Η ενασχόλησή μου με αυτήν την οικογένεια ξεκίνησε πριν από μια δεκαετία, όταν ρώτησα τον Ιάπωνα υπουργό Οικονομικών και Οικονομίας Heizo Takeaka γιατί παρέδωσε τον έλεγχο όλων των εισηγμένων στο χρηματιστήριο εταιρειών της Ιαπωνίας σε ιδρύματα που ελέγχονται από τους Rockefellers και τους Rothschilds. Αυτά περιλαμβάνουν την Blackrock, την State Street and Banking και την Vanguard. Μου είπαν ότι η Ιαπωνία αναγκάστηκε να παραδώσει τις εταιρείες της επειδή απειλούνταν με σεισμικά όπλα (αυτό ήταν πριν από τη Φουκουσίμα).
Η επακόλουθη επίθεση μαζικής δολοφονίας της Φουκουσίμα στην Ιαπωνία στις 11 Μαρτίου 2011 ανάγκασε τη χώρα να διακόψει επίσης την παραγωγή πυρηνικής ενέργειας και να αγοράζει πετρέλαιο που ελέγχεται από τους Ροκφέλερ.

Χρόνια έρευνας αποκάλυψαν το γεγονός ότι τα συμφέροντα των Ροκφέλερ βρίσκονται πίσω από πάμπολλα εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένης της εξάπλωσης του καρκίνου. Στις αρχές του 20ου αιώνα, μόνο ένας στους 19 ανθρώπους πάθαινε καρκίνο. Τώρα είναι ένας στους δύο ανθρώπους. Περιττό να πούμε ότι η «θεραπεία του καρκίνου» είναι πλέον μια από τις πιο κερδοφόρες επιχειρήσεις των φαρμακευτικών εταιρειών τις οποίες ελέγχουν. Η πρόσφατη πανδημική και εμβολιαστική εκστρατεία επίσης οδηγεί σε κέρδη ρεκόρ για τις Pfizer, Moderna, Johnson & Johnson κ.ά. που ελέγχονται επίσης από τις εγκληματικές οικογένειες της ΧM, όπως οι Rockefellers.
Οι Ροκφέλερ επίσης κατέπνιξαν την ανθρώπινη πρόοδο καταστέλλοντας την ενεργειακή τεχνολογία που απειλούσε τον μέσω του πετρελαίου έλεγχό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Nicola Tesla κατέληξε ως φτωχός κρατούμενος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ η τεχνολογία του ήταν καταπιεσμένη.

Τα επόμενα χρόνια, οι Ιάπωνες κατασκευαστές φωτοβολταϊκών μου είπαν ότι αναγκάστηκαν να πετάξουν τους μισούς ηλιακούς συλλέκτες που παρήγαγαν, ενώ η τιμή του πυριτίου που αγόρασαν πενταπλασιάστηκε προκειμένου να αποφευχθεί ο ανταγωνισμός της ηλιακής ενέργειας με το πετρέλαιο.

Έχουν επίσης κάνει ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αποτρέψουν τη χρήση του υδρογόνου ως φθηνού, μη ρυπογόνου και ουσιαστικά απεριόριστου καυσίμου. Πάνω από το 70% του κόστους της σύγχρονης οικονομικής δραστηριότητας προέρχεται από την ενέργεια και οι Ροκφέλερ καταστέλλουν την ανθρώπινη πρόοδο για να διασφαλίσουν ότι η ενέργεια προέρχεται από το ακριβό πετρέλαιο που ελέγχουν.
Ο κατάλογος των εγκλημάτων τους είναι υπερβολικά εκτενής για να εκτεθεί περαιτέρω εδώ. Το θέμα είναι ότι τα πρόσφατα παγκόσμια γεγονότα είναι το αποτέλεσμα των δράσεων μιας διεθνούς συμμαχίας με στόχο την ανατροπή της κυριαρχίας της Εταιρίας ΗΠΑ, του εκτελεστικού τους βραχίονα.

Έχοντας, λοιπόν, αυτό το υπόβαθρο κατά νου, ας δούμε τις εξελίξεις της περασμένης εβδομάδας. Η μεγαλύτερη ήταν η χρεοκοπία της Αμερικανικής Εταιρείας στις 19 Ιανουαρίου. Αυτό αναφέρθηκε στα εταιρικά προπαγανδιστικά νέα, καθώς οι ΗΠΑ χτύπησαν το ανώτατο όριο χρέους των 31,4 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, παρατηρήστε ότι την προηγούμενη ημέρα συνέβη το εξής: ο Τζερόμ Πάουελ, επικεφαλής του Διοικητικού Συμβουλίου της Federal Reserve, «βρέθηκε θετικός στον Covid» και μπήκε σε «αυτοαπομόνωση». Πηγές της CIA, βέβαια, λένε ότι αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει είτε ότι συνελήφθη είτε ότι κρύβεται.

https://www.cnbc.com/2023/01/18/federal-reserve-chairman-jerome-powell-tests-positive-for-covid.html

Πολωνικές υπηρεσίες πληροφοριών μας λένε επίσης οι ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν ορίσει καταληκτική ημερομηνία για τους περιορισμούς νόμιμου χρήματος σε δολάρια ΗΠΑ την 31 Ιανουαρίου 2023. Οι περιορισμοί σημαίνουν ότι τυχόν λογαριασμοί δολαρίων ΗΠΑ που εκτυπώθηκαν πριν από το 2021 δεν θα γίνονται πλέον αποδεκτοί ή νόμιμοι δικαιούχοι οπουδήποτε στον κόσμο.
Πρόκειται για μια απεγνωσμένη προσπάθεια των Rockefellers να αποτρέψουν τη χρεοκοπία, αναγκάζοντας τους πάντες να χρησιμοποιούν ψηφιακά νομίσματα κεντρικής τράπεζας που σχεδιάζουν να εκδώσουν, αναφέρουν πηγές της MI6.
Αντίθετα, ο κόσμος πρόκειται να αποκόψει τους Ροκφέλερ αρνούμενος τα ψηφιακά νομίσματα που παράγουν μετά τις 31 Ιανουαρίου, συμφωνούν πολλές πηγές.

Η πτώχευση της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ σημαίνει ότι ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ καταρρέει.
Αυτά τα διαγράμματα των καταναλωτών που γεμίζουν τις πιστωτικές τους κάρτες, η μεγαλύτερη χρηματοπιστωτική φούσκα στην ιστορία και οι βυθισμένες τιμές των κατοικιών δείχνουν ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα των ΗΠΑ είναι πλέον δυσλειτουργικό.

Για παράδειγμα, μια πηγή της Μοσάντ λέει «Ξέρω με βεβαιότητα ότι η Bank of America είναι αφερέγγυα. (Το ίδιο και η Τράπεζα Γουέλς Φάργκο). Βρίσκονται στο κεφάλαιο 11, αλλά δεν μπορεί να αποκαλυφθεί στο κοινό. Κάτι τέτοιο θα γκρέμιζε ολόκληρο το χρηματοπιστωτικό σύστημα. Γνωρίζω μια περίπτωση πελάτη που εξόφλησε την υποθήκη του σπιτιού του και ήθελε την άρση της υποθήκης. Ο διευθυντής του υποκαταστήματος του είπε ότι έπρεπε να επικοινωνήσει με τους δικηγόρους της τράπεζας. Δεν είχαν την υποθήκη. Ωπ!».

(*ΣτΜ: Chapter 11 – Bankruptcy Basics

This chapter of the Bankruptcy Code generally provides for reorganization, usually involving a corporation or partnership. A chapter 11 debtor usually proposes a plan of reorganization to keep its business alive and pay creditors over time. People in business or individuals can also seek relief in chapter 11.

Κεφάλαιο 11 – Βασικά στοιχεία της χρεοκοπίας

Αυτό το κεφάλαιο του Πτωχευτικού Κώδικα γενικά προβλέπει την αναδιοργάνωση, που συνήθως περιλαμβάνει μια εταιρεία ή εταιρική σχέση. Ένας οφειλέτης του κεφαλαίου 11 προτείνει συνήθως ένα σχέδιο αναδιοργάνωσης για να διατηρήσει την επιχείρησή του ζωντανή και να πληρώσει τους πιστωτές με την πάροδο του χρόνου. Μέλη της επιχείρησης ή ιδιώτες μπορούν επίσης να αναζητήσουν ελάφρυνση μέσω του κεφαλαίου 11.)

Υπάρχουν πολλές αναφορές στο Instagram, το Tiktok και το Reddit για προβλήματα στις τράπεζες, για όσους θέλουν να το επιβεβαιώσουν. Πολλοί πελάτες χάνουν χρήματα και δεν λαμβάνουν απαντήσεις.

Έως την στιγμή που κυκλοφόρησε αυτή η έκθεση, καμία από αυτές τις τράπεζες δεν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την πτώχευσή τους.
Είναι ενδιαφέρον ότι, μεταξύ τόσων άλλων προβλέψεων ακριβείας, οι Simpsons προέβλεψαν ότι η Bank of America ξεμένει από χρήματα.

Σε μια άλλη ένδειξη ότι δεν πρόκειται για τις συνηθισμένες υποθέσεις, την ίδια ημέρα που ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, Πάουελ, μπήκε σε απομόνωση, η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζάνετ Γέλεν ανακοίνωσε ότι πηγαίνει σε μια αποστολή επαιτείας στη Ζυρίχη της Ελβετίας για να συναντήσει τον Κινέζο αντιπρόεδρο Λιου Χε. Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι συνομιλίες της 20ής Ιανουαρίου έληξαν νωρίς, καθώς η Γέλεν, η οποία επέδειξε «έλλειψη αυτοπεποίθησης», τερμάτισε τις συνομιλίες νωρίς επειδή «έπρεπε να προλάβει μια πτήση».

Σε έναν υπαινιγμό ότι οι Κινέζοι ζητούσαν τεράστιες παραχωρήσεις, τα κρατικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν επίσης ότι «Το αν μπορεί να ανοίξει η πόρτα μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ θα είναι μια δοκιμασία της διανοητικής κατάστασης, και οι ΗΠΑ θα πρέπει να αναρωτηθούν εάν είναι προετοιμασμένες».

https://www.globaltimes.cn/page/202301/1284123.shtml

Πηγές της Ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας λένε ότι οι Κινέζοι τώρα γνωρίζουν ότι υπέστησαν ηλεκτρομαγνητική επίθεση μεταμφιεσμένη σε «πανδημία» από τη μαφία των Χαζάρων υπό την ηγεσία των Ροκφέλερ/Ρότσιλντ, και απαιτούν τη σύλληψη των υπευθύνων εγκληματιών.
Ωστόσο, οι Κινέζοι πρέπει επίσης να διασφαλίσουν ότι συλλαμβάνουν εγκληματίες και στη χώρα τους.
Ένα ανησυχητικό βίντεο από την Κίνα δείχνει κάτι που φαίνεται να είναι σώματα παιδιών που χρησιμοποιήθηκαν για συγκομιδή αδρενοχρωμίου. Θα θέλαμε οι κινεζικές αρχές να εκδώσουν μια δημόσια δήλωση που θα εξηγεί τη δική τους εκδοχή για το τι δείχνει αυτό το βίντεο. (Προσοχή! Σκληρό περιεχόμενο!).

Περιττό να πούμε ότι η πλειοψηφία του πληθυσμού της Δύσης απαιτεί επίσης να προσαχθούν στη δικαιοσύνη οι εγκληματίες υψηλού επιπέδου.
Για παράδειγμα, ο γερουσιαστής Ρον Τζόνσον είναι μία από τις πολλές φωνές που ζητούν τώρα δημόσια δικαστήριο τύπου Νυρεμβέργης για το «καρτέλ COVID».

Τα στοιχεία για τα εγκλήματά τους είναι συντριπτικά. Μυστικά έγγραφα της Pfizer και της κυβέρνησης επιβεβαιώνουν ότι εκατομμύρια έχουν πεθάνει παγκοσμίως λόγω του εμβολιασμού covid.

Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου αφού, όπως θα σας πει κάθε Αφρικανός, οι περισσότεροι από τους δεκάδες εκατομμύρια θανάτους από HIV/AIDS προκλήθηκαν επίσης από τον εμβολιασμό.

Πολλές πηγές της υπηρεσίας πληροφοριών επιβεβαιώνουν ότι είναι πλέον βέβαιο ένα δικαστήριο εγκλημάτων πολέμου για την ηγεσία της ΧM.
Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη είναι και οι ναζί εγκληματίες πολέμου στην Ουκρανία. Την περασμένη εβδομάδα, οι ρωσικές δυνάμεις σκότωσαν 40.000 Ουκρανούς στρατιώτες μόνο στην περιοχή του Ντονέτσκ, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Πενταγώνου. Οι Ουκρανοί έχασαν επίσης τον Υπουργό Εσωτερικών τους και άλλους 16 κορυφαίους αξιωματούχους σε συντριβή ελικοπτέρου την περασμένη εβδομάδα.

Ο αμερικανός στρατιωτικός εμπειρογνώμονας συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ λέει ότι υλικό ανοιχτού κώδικα δείχνει πως οι Ουκρανοί έχουν 157.000 νεκρούς και 300.000 τραυματίες μέχρι στιγμής, σε σύγκριση με 16.000 απώλειες Ρώσων. Αυτό σημαίνει ότι η Ουκρανία, με πολύ μικρότερο πληθυσμό, χάνει οκτώ στρατεύματα για κάθε έναν χαμένο Ρώσο.

Γνωρίζοντας ότι ο πόλεμος έχει ήδη χαθεί, οι Αμερικανοί, οι Γερμανοί και οι Βρετανοί αρνήθηκαν να στείλουν τανκς στην Ουκρανία. Αρνήθηκαν επίσης επειδή «οι εγκληματίες πίσω από την κυβέρνηση Ζελένσκι θα πούλαγαν τα υπερσύγχρονα δυτικά τανκς στους Ρώσους για να κάνουν ανάστροφη μηχανική».

Πολωνικές πηγές πληροφοριών συμφωνούν. Σημειώνουν ότι την περασμένη εβδομάδα «πάνω από 50 αμερικανικά Chevrolet Tahoe SUV που δωρίστηκαν στην Ουκρανία από την General Motors εξαφανίστηκαν κατά την άφιξή τους στη χώρα».
Πολωνικές πηγές πληροφοριών αναφέρουν ότι το απελπισμένο ναζιστικό ουκρανικό καθεστώς αρπάζει τώρα από τους δρόμους 14χρονα αγόρια και ηλικιωμένους για να τα χρησιμοποιήσει ως αναλώσιμους εναντίον των Ρώσων.

Το ερώτημα τώρα είναι αν οι Ρώσοι θα εισβάλουν στην Ελβετία αφού τελειώσουν με την Ουκρανία.

Η Ελβετία ουσιαστικά κηρύσσει πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, απειλώντας να κατασχέσει ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για να τα «χρησιμοποιήσει για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας», όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Εξωτερικών (FDFA) Ignazio Cassis σε συνέντευξή του στην ελβετική ραδιοτηλεόραση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Πέμπτη.

https://tass.com/world/1564527

Ο Ελβετός πρόεδρος Αλέν Μπαρσέ έδειξε επίσης ότι η χώρα του δεν είναι πλέον ουδέτερη, σε μια ομιλία στο Νταβός την περασμένη εβδομάδα, επιτιθέμενος στη Ρωσία με κατάφωρα ψέματα.

Αυτό σημαίνει ότι αν η ομάδα Octagon που εδρεύει εκεί δεν παραδοθεί, η εισβολή στην Ελβετία είναι αναπόφευκτη.
Πηγές της MI6 λένε ότι οι Ρότσιλντ διαπραγματεύονται μια τέτοια παράδοση, αλλά, ότι η διαδικασία θα πάρει χρόνο. Ανέφεραν ότι οι πραγματικές αλλαγές μπορεί να ξεκινήσουν μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ ‘ τον Ιούνιο.

Στις ΗΠΑ, η πραγματική αλλαγή έχει ήδη ξεκινήσει. Η δημόσια απομάκρυνση του ψεύτικου Τζο Μπάιντεν από την εξουσία συνεχίζεται με μια χιονοστιβάδα σεναριακών ιστοριών για «διαβαθμισμένα έγγραφα», τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι, το γκαράζ και άλλα «λάθος μέρη» του Μπάιντεν.

https://www.msn.com/en-us/news/politics/justice-dept-search-of-biden-home-in-wilmington-turns-up-more-documents/ar-AA16BsQi

Σημειώνουμε επίσης ότι ακόμη και τα μέσα προπαγάνδας της ΧM, όπως το CNN, αρχίζουν να ξανοίγονται αναφέροντας πιο φρικτά εγκλήματα του από καιρό νεκρού Μπάιντεν και του γιου του Χάντερ.

Επιπλέον, ως ένδειξη ότι τα εταιρικά μέσα προπαγάνδας χάνουν τον πόλεμο πληροφοριών, το CNN κλείνει τα κεντρικά γραφεία του στην Ατλάντα σε μια άλλη ένδειξη παράδοσης της ΧM.

https://www.washingtonexaminer.com/news/cnn-closing-doors-downtown-atlanta-cnn-center

Με την απομάκρυνση του Μπάιντεν αναπόφευκτη, οι αρουραίοι έχουν αρχίσει να εγκαταλείπουν το πλοίο, με τον προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Ρον Κλάιν να είναι ο πιο πρόσφατος.

https://apnews.com/article/afghanistan-biden-politics-united-states-government-ron-klain-859543dcbbcbe3e2ef987e88f7b4ff34

Σημειώνουμε επίσης ότι η Καμάλα Χάρις του CFR δεν μπορεί να αντικαταστήσει νόμιμα τον Μπάιντεν επειδή οι γονείς της δεν ήταν Αμερικανοί πολίτες.

Σημειώνουμε επιπλέον ότι και άλλοι εκγογικοί κλέφτες συλλαμβάνονται ή απομακρύνονται. Εδώ μπορείτε να δείτε την δόλια εκλεγμένη κυβερνήτη της Αριζόνα, Katie Hobbs, να φοράει μια μπότα με βραχιόλι αστραγάλου GPS. «Βρίσκεται υπό στρατιωτική σύλληψη», αναφέρουν πηγές της CIA.

Επίσης, ο παρενδεδυμένος πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζακ Άρντερν ανακοίνωσε ότι παραιτείται.

https://www.mirror.co.uk/news/world-news/breaking-new-zealand-prime-minister-28993569

Ο αντικαταστάτης του Τζακ είναι ο Κρις Χίπκινς, ο οποίος αναγκάζεται να πει ότι πρόκειται να κυνηγήσει και να εμβολιάσει όλους τους Νεοζηλανδούς προκειμένου να προκαλέσει σκόπιμα την κατάρρευση της κυβέρνησής του, αναφέρουν πηγές της MI6.

Η παγκόσμια ελίτ εξουσίας γνωρίζει ότι οι Ρότσιλντ και οι Ροκφέλερ έχουν χάσει, και γι’ αυτό οι περισσότεροι την περασμένη εβδομάδα ακύρωσαν την τελευταία στιγμή τα σχέδιά τους να επισκεφθούν το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. Ρίξτε μια ματιά στο άδειο ακροατήριο του πρωθυπουργού της Ισπανίας, για παράδειγμα.

Η αιματοβαμμένη ελίτ ίσως να μην έχει χρόνο μέχρι τον Ιούνιο για να πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις, επειδή οι αγρότες έχουν βγει στους δρόμους και διεκδικούν με τις σύγχρονες κινητές συνδεμένες με το διαδίκτυο τσουγκράνες τους.
Εδώ, για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε διαδηλωτές στο Νταβός της Ελβετίας να στοχεύουν την Black Rock.

Στη Μαδρίτη της Ισπανίας, ένα τεράστιο πλήθος απαιτεί την παραίτηση της κυβέρνησης.

Στο Παρίσι της Γαλλίας, εκατομμύρια διαδηλώνουν για να διαμαρτυρηθούν για το γεγονός ότι κλέβονται οι συντάξεις τους.
Παρόμοιες ταραχές διαμαρτυρίας για την εκτόξευση του κόστους των τροφίμων και της ενέργειας ξεσπούν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Nice Demonstration against Blackrock at Davos

https://www.breitbart.com/europe/2023/01/20/food-and-fuel-crises-saw-surge-in-protests-across-western-europe-report/

Και στο Περού, οι Ίνκας ξανάρχισαν τον πόλεμο για να απελευθερώσουν τη χώρα τους από 500 χρόνια αποικιοκρατίας. Η παλιά πρωτεύουσα των Ίνκας, Μάτσου Πίτσου, έκλεισε λόγω αντικυβερνητικών διαδηλώσεων, αφήνοντας εκατοντάδες τουρίστες αποκλεισμένους κοντά στην ακρόπολη των Ίνκας εν μέσω θανατηφόρων αναταραχών. Η αστυνομία έχει βγει οπλισμένη.

Ο παρών συντάκτης θυμάται ως έφηβος να παρακολουθεί αξιοπρεπείς δασκάλους σχολείου να πυροβολούνται από την αστυνομία μπροστά σε τουρίστες επειδή διαμαρτύρονταν ότι δεν είχαν πληρωθεί για μήνες. Θεώρησα ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε είδηση για όλον τον κόσμο, αλλά δεν κυκλοφόρησε πουθενά. Αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, επειδή ολόκληρος ο περουβιανός πληθυσμός έχει ξεσηκωθεί εναντίον των ελεγκτών τους.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι αυτές οι διαμαρτυρίες δεν τελειώνουν με τις ελίτ να κόβει την ερπετοειδή ουρά της για να ξεφύγει, ρίχνοντας μερικούς υπηρέτες ονομαζόμενους ως ηγέτες στον όχλο.
Πρέπει να δούμε πραγματική μεταρρύθμιση και αυτό σημαίνει ανατροπή των Ροκφέλερ και του ασφυκτικού ελέγχου τους στην ενέργεια.
Αν η Δύση δεν το κάνει αυτό, θα το κάνει η Ασία. Όπως και με την ηλιακή ενέργεια, η Κίνα αψηφά τώρα το μπλοκάρισμα της τεχνολογίας υδρογόνου.

https://www.japantimes.co.jp/news/2023/01/10/business/china-hydrogen-renewables/

Βλέπουμε ήδη υδρογονοκίνητα αεροσκάφη.

https://www.cbsnews.com/news/hyrdrogen-electric-flight-zeroavia-zero-emission-commercial-aviation/

Βλέπουμε επίσης τώρα το υδρογόνο να εξάγεται από θαλασσινό νερό.

Είναι δύσκολο να υποτιμηθεί ο αντίκτυπος που θα έχει το υδρογόνο και άλλες νέες ενεργειακές τεχνολογίες. Θα επιτρέψει στην ανθρωπότητα να επεκτείνει τη ζωή σε αυτόν τον πλανήτη σαν σπόρος που μετατρέπεται σε βελανιδιά.

Θα μπορέσουμε να κάνουμε τις ερήμους και τις αρκτικές ερημιές πράσινες, να οικοδομήσουμε νέα οικοσυστήματα τόσο υπόγεια όσο και στο διάστημα, και ουσιαστικά να αυξήσουμε εκθετικά την ποσότητα της γήινης ζωής. Ο μόνος περιορισμός δημιουργίας ζωής με βάση τον άνθρακα θα είναι η ποσότητα άνθρακα, και υπάρχει πολύς.

Η αθανασία επίσης πλησιάζει. Μόλις την περασμένη εβδομάδα η εταιρεία Rejuvenate Bio με έδρα το Σαν Ντιέγκο έκανε ένεση σε ποντίκια με μια ουσία που αλλάζει το DNA, που τους επέτρεψε να ζήσουν το ανθρώπινο ισοδύναμο επιπλέον έξι ετών. Τα ευρήματα δείχνουν έναν τρόπο να οδηγηθεί η ηλικία ενός ζώου «προς τα εμπρός και προς τα πίσω κατά βούληση», αναφέρει η εταιρεία.

https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2023.01.04.522507v1.full

Αυτό είναι μόνο ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα τεχνολογίας παράτασης της ζωής, που στο παρελθόν θα είχε κατασταλεί από τη ΧM. Τόσες πολλές άλλες τέτοιες ανακαλύψεις που θάφτηκαν στο παρελθόν μπορούν τώρα να αναπτυχθούν.
Με άλλα λόγια, η επίτευξη διάρκειας ζωής χιλιάδων ετών θα είναι τεχνικά εφικτή μέσα σε λίγα χρόνια, μόλις η ΧΜ χάσει τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Ωστόσο, πριν γιορτάσουμε πρόωρα, θυμηθείτε ότι η ΧM σχεδόν σίγουρα σχεδιάζει κάτι τρομακτικό για να παραμείνει στην εξουσία.
Το πιο πιθανό επόμενο τέχνασμα θα είναι μια ψεύτικη εξωγήινη εισβολή. Για παράδειγμα, προωθείται τώρα στο διαδίκτυο μια παρουσίαση ειδήσεων του Δεκεμβρίου του 2020 από το NBC. Αναφέρεται ότι «ο πρώην ισραηλινός επικεφαλής διαστημικών προγραμμάτων είπε ότι η Γαλαξιακή Ομοσπονδία είναι πραγματική και ο Τραμπ το γνώριζε».

«Σίγουρα φαίνεται ότι η ΧM προετοιμάζει το ανθρωποκόπαδο για μια εξωγήινη εισβολή», λέει μια πηγή της Μοσάντ. «Αυτό που μπορούν να κάνουν οι Χαζάροι χειριστές μαριονετών με αυτή τη φάρσα είναι εξαιρετικό! Θα μπορούσαν να πλήξουν ολόκληρες πόλεις και χώρες. Θα μπορούσαν να σκοτώσουν δισεκατομμύρια και να κατηγορήσουν τους «εξωγήινους»».

Η πηγή λέει ότι θα έκαναν κάτι τέτοιο για να αναγκάσουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιήσουν το προγραμματισμένο Ψηφιακό Νόμισμά τους Κεντρικής Τράπεζας με το σήμα του θηρίου (Δείτε συνημμένο βίντεο με τον Glenn Beck)

Έτσι, ας δούμε τις τελευταίες εμφανίσεις του project blue beam σε όλον τον κόσμο.

Διαδιαστατικό φωτεινό σκάφος πάνω από το Camrose της Αλμπέρτα, Καναδάς:

«ΌΧΙ PHOTOSHOP. Είναι ένα Φωτεινό Σκάφος από μια άλλη διάσταση. Έκανα ζουμ στο 500% και δεν υπήρχε εμφανής χειραγώγηση της εικόνας».

Μια ομάδα μη επανδρωμένων αεροσκαφών UFO:

Μητρικό πλοίο με μανδύα πάνω από την Προύσα της Τουρκίας:

Ένα UFO σε σχήμα πούρου πάνω από τη Νότια Αφρική:

Θυμηθείτε, αυτός ο πόλεμος θα κερδηθεί επί εδάφους και από τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το είδος των ολογραμμάτων που προβάλλουν στον ουρανό. Ο καθένας από εμάς μπορεί να κάνει αυτό που του αναλογεί επιμένοντας στη χρήση πραγματικού νομίσματος που υποστηρίζεται από περιουσιακά στοιχεία και αρνούμενος το ψηφιακό τους νόμισμα με το σήμα του θηρίου.

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s