Η Ουκρανία Έπεσε, Έπονται το Ισραήλ και η Ελβετία

Benjamin Fulford   30/1/2023


Οι μεγάλες νίκες της πλανητικής απελευθερωτικής συμμαχίας είναι πλέον αδύνατο να αμφισβητηθούν. Οι Αγγλοσάξονες, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι κατέληξαν σε συμφωνία για την Ουκρανία και τώρα είναι έτοιμοι να αποτελειώσουν τα εναπομείναντα προπύργια της Χαζαρικής Μαφίας της Ελβετίας και του Ισραήλ. Μόλις εξουδετερωθούν αυτά τα κέντρα ελέγχου, θα πραγματοποιηθεί η τελική απελευθέρωση των Ηνωμένων Πολιτειών, καθιστώντας δυνατή την παγκόσμια ειρήνη.

Αυτό το viral βίντεο με πάνω από 20 εκατομμύρια προβολές, ενός στελέχους της Pfizer που φρικάρει, είναι καλή απόδειξη του πόσο έλεγχο έχουν ήδη χάσει οι Rockefeller/Rothschilds:

Υποθέτοντας ότι οι περισσότεροι από τους αναγνώστες μας το έχουν ήδη δει, θα επικεντρωθούμε στα σημαντικά γεγονότα που αποκαλύπτει. Τα οποία είναι πως η Pfizer έχει παραδεχθεί δημόσια ότι δημιουργεί ιούς προκειμένου να πουλήσει εμβόλια. Το άλλο είναι ότι η Google και το Twitter δεν λογοκρίνουν πλέον την αλήθεια για τα εγκλήματα covid και εμβολίων.

Ως αποτέλεσμα, πληροφορίες όπως αυτή φτάνουν τώρα στο ανθρωποκόπαδο:

Μια μελέτη 700.000 ατόμων από το Ισραήλ έδειξε ότι οι διπλά εμβολιασμένοι είχαν 27 φορές περισσότερες πιθανότητες να μολυνθούν εκ νέου με COVID και τα δεδομένα από την Αγγλία, τη Σκωτία και τις βόρειες χώρες της Ευρώπης δείχνουν ότι οι τριπλά εμβολιασμένοι είχαν περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν.  – Richard Urso , MD

https://mobile.twitter.com/richardursomd/status/1617965413589192705

Επίσης, νέες επιστημονικές μελέτες που αξιολογήθηκαν από ομοτίμους αποκάλυψαν αυτό που πολλοί από εμάς γνωρίζαμε από την αρχή: Η ακτινοβολία 5G δεν συνδέεται μόνο με την πανδημία Covid-19, αλλά στην πραγματικότητα ωθεί το σώμα να δημιουργήσει νέους ιούς και ασθένειες, συμπεριλαμβανομένων των κορονοϊών.

Και πριν τα κύρια μέσα ενημέρωσης πάρουν στα χέρια τους αυτή τη μελέτη και πείσουν τις μάζες ότι είναι ασήμαντη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πρόκειται για επιστημονικές μελέτες που έχουν αξιολογηθεί από ομοτίμους και δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας.

Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο οι φαρμακευτικές εταιρείες αλλά και οι εταιρείες πληροφορικής συμμετείχαν σε μια απόπειρα δολοφονίας ενός μεγάλου ποσοστού του παγκόσμιου πληθυσμού.
Αυτού του είδους οι πληροφορίες βγαίνουν στα ΜΜΕ τώρα επειδή η ΧM χάνει τον έλεγχο των εταιρειών Fortune 500.

Ωστόσο, το θέμα πηγαίνει πολύ βαθύτερα. Ο λόγος που οι δυτικές φαρμακευτικές εταιρείες αναγκάζονται να δημιουργούν ασθένειες και στη συνέχεια να πωλούν τις θεραπείες είναι επειδή τους απαγορεύεται να παράγουν φάρμακα που μας κάνουν πιο έξυπνους, πιο ευτυχισμένους, πιο δυνατούς κ.λπ. Ένα στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας μου είπε κάποτε ότι τίποτα δεν θα ήταν ευκολότερο από το να φτιάξουμε φάρμακα που θα αύξαναν το IQ μας, αλλά τους απαγορεύτηκε να το κάνουν. Είπε επίσης ότι η παρασκευή νέων ψυχαγωγικών ναρκωτικών που δεν ήταν επιβλαβή «θα ήταν απίστευτα εύκολη». Ο λόγος που απαγορεύεται στους αθλητές το «ντόπινγκ» για να γίνουν πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι κ.λπ., είναι ο ίδιος.

Όλα αυτά οφείλονται στο ότι η ομάδα Octagon στην κορυφή της ΧM μας κρατά σκόπιμα πίσω ως είδος. Απαγορεύουν φάρμακα και γενετικές αλλαγές που θα αύξαναν το IQ μας, κ.λπ. Επίσης, διατηρούν σκόπιμα τη διάρκεια ζωής μας τεχνητά μικρή, ώστε να μην έχουμε αρκετό χρόνο για να καταλάβουμε τον έλεγχο που ασκεί το μάτριξ επάνω μας.
Με άλλα λόγια, η ήττα της ΧM θα είναι πολύ μεγαλύτερη από την πτώση της Σοβιετικής Ένωσης. Θα αλλάξει τα πάντα. Οι υπολογιστές λέγεται ότι διπλασιάζονται σε ισχύ επεξεργασίας κάθε δύο χρόνια. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο, αν το επιθυμούσαν και τους επιτρεπόταν.

Είμαστε επίσης έτοιμοι να απελευθερωθούμε από τη φρικτή δουλεία. Για παράδειγμα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ επιδοτεί την εμπορία παιδιών και στις 50 πολιτείες. Αυτό οφείλεται στον «νόμο περί υιοθεσίας και ασφαλών οικογενειών», που υπογράφηκε σε νόμο το 1997 από τον Μπιλ και τη Χίλαρι Κλίντον Ροκφέλερ. Ετησίως δαπανώνται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση πάνω από 80 δισεκατομμύρια δολάρια για αυτό το πρόγραμμα, το οποίο δίνει στις πολιτείες πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια για κάθε παιδί που κατάσχουν από μια οικογένεια. Η ίδια η κυβέρνηση παραδέχεται ότι το 83% των παιδιών κατάσχεται με ψευδείς προφάσεις.

Επίσης, τώρα αποδεικνύεται ότι χρησιμοποιούσαν πλαστά τεστ ναρκωτικών για να φανεί ότι οι γονείς ήταν «τοξικομανείς» και τα παιδιά τους έπρεπε να κατασχεθούν.

https://www.rt.com/news/570628-drug-tester-fraud-probe-custody/

Τα βασανιστήρια και οι δολοφονίες αυτών των παιδιών (για τη συγκομιδή αδρενοχρώμιου) μαγνητοσκοπήθηκαν σε βίντεο και χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία ενός τεράστιου αρχείου εκβιασμών από τους μεσίτες εξουσίας στη Δύση. Παράλληλα με τις δολοφονίες παιδιών υπήρχε επίσης ένα τεράστιο κύκλωμα ομοφυλοφιλικών βιασμών και εκβιασμών.

Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα, αυτό το βίντεο μιλά για τις παράξενες πρωκτικές σεξουαλικές τελετουργίες των σατανιστών.

Οι άνθρωποι που δεν συμμετείχαν σε εκβιαστικά εγκλήματα κρατήθηκαν μακριά από κορυφαίες θέσεις, ενώ οι ένοχοι αναρριχήθηκαν στην κορυφή. Τώρα γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πάνω από 400.000 από αυτά τα αρχεία εκβιασμού, γεγονός που εξηγεί γιατί ήταν τόσο δύσκολο να αποστραγγιστεί ο βάλτος.
Ωστόσο, ο βάλτος αποστραγγίζεται. Δυτικές και ρωσικές ειδικές δυνάμεις των Λευκών Καπέλων συνεργάζονται τώρα σε επιχειρήσεις εναντίον του Βατικανού και του αρχηγείου της Octagon στην Ελβετία, χάρη σε λεπτομερείς πληροφορίες για τους ηγέτες τους.
Για παράδειγμα, ένας μυημένος που συμμετείχε σε «τελετουργίες που εκτελούνταν τη νύχτα σε σκοτεινά δωμάτια», υπό την επίβλεψη του Klaus Schwab Rothschild στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, λέει ότι «εκεί βασιλεύει η ενέργεια του σκοταδιού και των συμφορών». Σε αυτές τις συναντήσεις των αυτοαποκαλούμενων «Θεών στον Όλυμπο», ο Κλάους Σβαμπ είπε ότι «ο παλιός κόσμος δεν θα επιστρέψει» και αυτοανακηρύχθηκε «Πάπας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης». Ο Σβαμπ είπε στους συμμετέχοντες ότι θα μπορούσαν να «θεωρούν τους εαυτούς τους θεούς». Είπε ότι το WEF δημιούργησε πέντε κρίσεις για να αποδείξει ότι ο Θεός δεν υπήρχε, επειδή αν υπήρχε θα τις είχε αποτρέψει. (Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι τώρα εμφανίζονται τεράστια κοπάδια μαύρων πτηνών, ένας οιωνός καταστροφής, πάνω από οχυρά της ΧΜ όπως η πόλη του Βατικανού και το Κίεβο: είναι ο Θεός έτοιμος να χτυπήσει;).

Οι δημοσιεύσεις του WEF περιγράφουν αυτές τις κρίσεις ως εξής:

«Η παγκόσμια συλλογική εστίαση διοχετεύεται στην «επιβίωση» των σημερινών κρίσεων: κόστος ζωής, κοινωνική και πολιτική πόλωση, προμήθειες τροφίμων και ενέργειας, υπότονη ανάπτυξη και γεωπολιτική αντιπαράθεση, μεταξύ άλλων»,

https://www.weforum.org/reports/global-risks-report-2023/

Στις συναντήσεις, ο Σβαμπ καυχιόταν επίσης ότι «η καθολική εκκλησία καταρρέει και ο Πάπας δεν έχει σημασία». Οι γνώστες του Βατικανού επιβεβαιώνουν ότι ο ηθοποιός που προσποιείται ότι είναι ο Πάπας Φραγκίσκος λαμβάνει εντολές από τον Shwab και τη ΧM. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο «Φραγκίσκος» δημοσίευσε μια επιστολή που λέει «Καθώς το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ γιορτάζει την πεντηκοστή επέτειό του, στέλνω χαιρετισμούς και προσευχητικές ευχές σε όλους όσους συμμετέχουν στη φετινή συγκέντρωση».

https://www.vatican.va/content/francesco/en/messages/pont-messages/2020/documents/papa-francesco_20200115_messaggio-worldeconomicforum.html

Ένας από τους βασικούς ανθρώπους πίσω από τον έλεγχο της ΧM, του ψεύτικου Φραγκίσκου και του Βατικανού είναι ο ντροπιασμένος πρώην Αρχιεπίσκοπος της Ουάσινγκτον Theodore McCarrick, ο οποίος διευθύνει μια τεράστια επιχείρηση εκβιασμού, σύμφωνα με τον George Neumayr, Αμερικανό Καθολικό Δημοσιογράφο. «Ο Τέντι μπορεί να βάλει όλους τους ιεράρχες με κρυφό πλούτο κάτω από το ξόρκι του εκβιασμού του για να εξοστρακίσουν και να οδηγήσουν σε οικονομικό λιμό οποιονδήποτε επίσκοπο τον αψηφά: Εξακολουθεί να διευθύνει τα πράγματα στην Εκκλησία», είπε ο Neumayr. Ο Neumayr δολοφονήθηκε στις 19 Ιανουαρίου ενώ ερευνούσε τη διείσδυση των Ελευθεροτεκτόνων στην Εκκλησία στην Αφρική.
Οι άνθρωποι που τον δολοφόνησαν είναι μεταξύ των στόχων των ειδικών δυνάμεων των Λευκών Καπέλων. Θα κυνηγηθούν και θα σταλούν κάτω για να συναντήσουν τον κύριό τους.

Οι αμερικανικές ναυτικές υπηρεσίες πληροφοριών, ένας βραχίονας των Λευκών Καπέλων, έχουν πλέον κινηθεί εναντίον άλλων κορυφαίων προδοτών, όπως ο Μάικλ Τσέρτοφ, ο Ρόμπερτ Μιούλερ, ο γερουσιαστής Άνταμ Σιφ, ο γερουσιαστής Μαρκ Γουόρνερ, ο Άλεξ Σόρος, ο γερουσιαστής Μιτς Μακόνελ και ο ειδικός σύμβουλος Τζον Ντάραμ, λένε πηγές της MI6.
Οι Ρώσοι κάνουν το δικό τους κυνήγι. Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, ιδρυτής των ομάδων Βάγκνερ, λέει ότι «Έχω μάρτυρες που θυμούνται πώς οι αξιωματούχοι της CIA εκπαίδευσαν τον Οσάμα Μπιν Λάντεν και έφεραν τσάντες με χρήματα και όπλα στο ISIS στη Συρία και σε άλλες χώρες. Προετοίμαζαν παράνομους και τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο, ώστε να υπάρξουν προβλήματα παντού – στην Ευρώπη, την Αφρική, την Ασία, τη Νότια Αμερική».

Πολλοί από αυτούς τους εγκληματίες συγκεντρώνονται στην Ουκρανία, όπου καταδιώκονται και καταστρέφονται συστηματικά.
Κινεζικές πηγές εκτιμούν ότι οι Ουκρανοί εκτιμούν τις συνολικές απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας τους τελευταίους 11 μήνες της σύγκρουσης σε 680.000 ανθρώπους. Αυτό σημαίνει ότι η Ουκρανία έχει ήδη χάσει τον πόλεμο. Αρπάζοντας 14χρονα αγόρια και ηλικιωμένους από τους δρόμους και στέλνοντάς τα να σφαγιαστούν δεν θα κάνει καμία διαφορά.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο όπου ακόμη και πολεμοχαρείς δεξαμενές σκέψης, όπως η Rand Corporation, υποχωρούν από τον πόλεμο. Λέει ότι «μελέτες προηγούμενων συγκρούσεων και μια προσεκτική ματιά στην πορεία αυτού δείχνουν» ότι ένα «αισιόδοξο σενάριο είναι απίθανο».

Θυμηθείτε ότι η Rand είναι τα λυσσασμένα σκυλιά που πρότειναν οι ΗΠΑ να αναλάβουν μια «μεσαίου μεγέθους χώρα» όπως η Ιαπωνία ή η Βραζιλία για να τονώσουν την οικονομία της.
Με άλλα λόγια, είναι νταήδες που θέλουν μόνο να επιτεθούν σε κάποιον που είναι σίγουροι ότι μπορούν να νικήσουν, αλλά τρέχουν μακριά από πραγματικούς αντιπάλους.

Αντίθετα, πηγές της MI6 λένε ότι οι Άγγλοι και οι Ρώσοι έχουν ήδη καταλήξει σε συμφωνία για την Ουκρανία και ότι ως μέρος αυτού, τα δυτικά άρματα μάχης που φέρεται να αποστέλλονται στην Ουκρανία πηγαίνουν στην πραγματικότητα στη Ρωσία.

Ο επικεφαλής της MI6 λέει:

Είχαμε παρασκηνιακή ανταπόκριση από τη Μόσχα. Πολύ πιο εξειδικευμένος είναι ο διπλωματικός δίαυλος. Οι στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών διοικούν τις Ένοπλες Δυνάμεις και όχι το αντίστροφο.

Τα άρματα μάχης που αναφέρατε ότι στείλαμε είναι πολύ καλά εξοπλισμένα και καταλαβαίνουμε ότι ήταν ένα είδος διάταξης τύπου μεταφοράς τεχνολογίας. Αυτό που προβλέπεται είναι η οριοθέτηση της Ουκρανίας κατά μήκος του Δνείπερου από βορρά προς νότο από το Κίεβο ως την Κριμαία, και το τέλος θα φτάσει μέχρι τον Μάρτιο. Τα τανκς βασίζονται πρώτα στο πυροβολικό για να διεισδύσουν και μετά στο πεζικό για να κρατήσουν, τα τανκς μόνο διασπούν, αυτό είναι το μόνο που έχουν σχεδιαστεί να κάνουν. Όλες οι διαβάσεις ποταμών θα ανατιναχθούν [για να δημιουργηθεί] ένα σιδηρούν παραπέτασμα.

Η Ρωσοουκρανική Ανάφλεξη είναι ο δικός τους αγώνας γάτας και παρασέρνοντας όλους τους άλλους σε αυτήν θα οδηγήσει σε δακρύβρεχτο τέλος, σημειώστε τα λόγια μου Μπέντζαμιν. Ο Μπόρις Τζόνσον δεν είχε καμία δουλειά να βρίσκεται εκεί την περασμένη εβδομάδα. Αναγκαστήκαμε να πάρουμε τους πολιτικούς μας και να τους διαβάσουμε την πράξη εξέγερσης. Αυτό είναι κάποιο είδος ψευδο-Εβραίου Tom Whackery Χαζαρικής Μαφίας, για άλλη μια φορά.

Ο ΧΜ λύκος με εβραϊκά ρούχα προβάτων. Αν έπαιρνες το βλέμμα σου από πάνω τους για ένα δευτερόλεπτο, θα σου έκλεβαν την ανάσα από το στόμα σου οι ίδιοι κακοποιοί.

Με άλλα λόγια, η Δύση θα παραμείνει αδρανής όσο η Ρωσία ολοκληρώνει την τελευταία από τις σατανικές δυνάμεις στην Ουκρανία.

Ως άλλο μέρος του καναλιού με τη Ρωσία, ο έμπορος όπλων Victor Bout έδωσε την πρώτη του συνέντευξη σε δυτική πηγή μετά την αποφυλάκισή του. Αξίζει να την ακούσετε.

Βασικά, λέει ότι οι ΗΠΑ ξόδεψαν 150 εκατομμύρια δολάρια για να τον παγιδεύσουν και χρησιμοποίησαν την ίδια ακριβώς συνωμοσία για να παγιδεύσουν πολλούς άλλους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Λέει επίσης ότι αυτό που κάνει η Δύση [ΧM] στη Ρωσία θα ήταν σαν η Ρωσία να αναλάβει το Μεξικό και στη συνέχεια να προσπαθήσει να πάρει την Καλιφόρνια, τη Φλόριντα, το Νέο Μεξικό και το Τέξας από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, ο Μπουτ δεν μίλησε για μια συνάντηση στην Πατάγια της Ταϊλάνδης γύρω στο 2008, όπου ο ίδιος έδειξε μια πυρηνική κεφαλή που είχε κλαπεί από το ρωσικό υποβρύχιο Κουρσκ στον Σάσα Ζάριτς, γνωστό και ως -Γκρανμαίτρ των Illuminati- Αλεξάντερ Ρομανόφ. Αυτή η κεφαλή χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια για το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011 και την επίθεση μαζικής δολοφονίας πυρηνικής τρομοκρατίας στην Ιαπωνία. Τι λέτε Βίκτωρ, μπορείτε παρακαλώ να ρίξετε φως σε αυτό;

Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξουν επίσης κοινές ρωσικές και αγγλοσαξονικές επιχειρήσεις για τον αποκεφαλισμό της ηγεσίας της ΧM στην Ελβετία και το Ισραήλ, λένε τόσο η MI6 όσο και η ρωσική FSB. Περιττό να πούμε ότι οι διευθύνσεις κατοικίας του Schwab και των άλλων αυτοαποκαλούμενων «θεών στον Όλυμπο» είναι γνωστές σε αυτούς.
Για να προετοιμαστεί το κοινό για τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου τύπου Νυρεμβέργης, τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ θίγονται επίσης τώρα στα Κοινοβούλια και σε άλλα δημόσια φόρουμ σε όλο τον κόσμο, όπως δείχνει αυτό το βίντεο:

Οι ΧM φρικάρουν και προσπαθούν απεγνωσμένα να ξεκινήσουν τον επί μακρόν προγραμματισμένο Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο με μαζικές επιθέσεις στη Συρία και το Ιράν. Σε αυτό εμπλέκονται εκατοντάδες πολεμικά αεροσκάφη.

https://www.debka.com/launch-of-us-israel-juniper-oak-drill-tells-iran-us-strength-unabated-by-ukraine-war-or-china-threat/

Ιρανικές πηγές πληροφοριών αναφέρουν ότι το Ιράν δέχθηκε επίσης επίθεση από δυνάμεις που προέρχονταν από την Ουκρανία. «Αυτό θα έχει βαριές συνέπειες για την κυβέρνηση της Ουκρανίας», λέει η πηγή.
Ό,τι κι αν γίνει, όμως, αυτή η επίθεση δεν θα ξεκινήσει τον Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο επειδή οι στρατιωτικές δυνάμεις του κόσμου δεν υπακούουν πλέον στην ΧM.

Η επίθεση στο Ιράν ήταν επίσης μια απελπισμένη κίνηση του εγκληματικού καθεστώτος ΧΜ του Μπενιαμίν Νετανιάχου να αποτρέψει έναν εμφύλιο πόλεμο στο εσωτερικό του Ισραήλ επικαλούμενος έναν εξωτερικό εχθρό.

https://www.jpost.com/israel-news/article-729768

Ωστόσο, ο εβραϊκός λαός ξυπνά με τους εγκληματίες της ΧΜ που κρύβονται ανάμεσά τους και θα τους κυνηγήσει, υπόσχονται πηγές της Μοσάντ.

Η ΧM αναγκάζεται επίσης να βγει από την κρυψώνα της. Την περασμένη εβδομάδα η Anti-Defamation League εκδηλώθηκε επίσημα  υπέρ των Νεοναζί της Ουκρανίας. «Γνωρίζουμε ήδη ότι οι «Εβραίοι» της ΧM ήταν εξαρχής Ναζί», λέει μια πηγή της Μοσάντ.

Η απελπισία της ΧΜ προέρχεται επίσης από το γεγονός ότι ο κόσμος απέρριψε το σχέδιό τους να διατηρήσουν τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος με την εισαγωγή του ψηφιακού νομίσματος με το σήμα του θηρίου.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η υπηρέτρια του Ροκφέλερ, Τζάνετ Γέλεν, πήγε σε ένα ταξίδι επαιτείας στην Αφρική.  «Επισήμως, το ταξίδι σχεδιάστηκε για να πείσει τους Αφρικανούς, συμπεριλαμβανομένων εκλεγμένων αξιωματούχων, επιχειρηματικών ηγετών και αγροτών, ότι οι ΗΠΑ αναζητούν μια μακροπρόθεσμη σχέση για τα πάντα, από την επισιτιστική ασφάλεια έως τον αγροτικό εξηλεκτρισμό».

https://www.axios.com/2023/01/28/yellen-debt-ceiling-nervous-default-recession

Ωστόσο, η πραγματική ιστορία ήταν πως η Γέλεν απείλησε τους Αφρικανούς ότι αν δεν αποδέχονταν το νέο ψηφιακό νόμισμα «μια πλήρης χρεοκοπία των ΗΠΑ θα είχε αλυσιδωτές επιπτώσεις σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας πιο ακριβό τον δανεισμό χρημάτων σε μερικές από τις φτωχότερες χώρες του κόσμου».

Αυτό είναι ψέμα φυσικά, γιατί αυτό που πραγματικά θα συμβεί είναι ότι όλα αυτά τα εκμεταλλευτικά δάνεια του ΔΝΤ κ.λπ. στην Αφρική θα εξαλειφθούν ως μέρος ενός ιωβηλαίου για τις χρεοκοπίες της αμερικανικής κυβέρνησης. Μετά από αυτό, οι Αφρικανοί θα πληρωθούν επιτέλους ένα δίκαιο τίμημα για την εργασία και τους πόρους τους.

Δεν είναι μόνο η κυβέρνηση των ΗΠΑ που αθετεί τις υποχρεώσεις της. Τα στεγαστικά δάνεια και τα δάνεια αυτοκινήτων στον ιδιωτικό τομέα οδηγούν επίσης σε κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος.

Ο Jeremy Cross, πρόεδρος μιας εταιρείας κατάσχεσης αυτοκινήτων λέει ότι δεν μπορεί να βρει αρκετά άτομα για να καλύψει τη ζήτηση για χώρο ώστε να φυλάξει όλα τα αυτοκίνητα που η εταιρεία του έχει αναλάβει να κατασχέσει.

https://www.zerohedge.com/economics/its-perfect-storm-more-americans-cant-afford-their-car-payments-during-peak-financial

Σύμφωνα με την Ετήσια Έκθεση Ταμείου Έκτακτης Ανάγκης της Bankrate, το 68% των ανθρώπων ανησυχούν ότι δεν θα μπορούσαν να καλύψουν τα έξοδα διαβίωσής τους ούτε για έναν μήνα εάν έχαναν την κύρια πηγή εισοδήματός τους. Και σε ώρα ανάγκης, η πλειοψηφία (57%) των ενηλίκων των ΗΠΑ δεν είναι επί του παρόντος σε θέση να αντέξουν οικονομικά μια δαπάνη έκτακτης ανάγκης 1.000 $.

Σχεδόν τα τρία τέταρτα, ή το 72%, των οικογενειών μεσαίου εισοδήματος, δηλώνουν ότι τα εισοδήματά τους υπολείπονται του κόστους ζωής, από το 68% πριν από ένα χρόνο.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο όπου εκατομμύρια Αμερικανοί είναι έτοιμοι να πεινάσουν καθώς κόβονται τα κουπόνια σίτισής τους.

http://theeconomiccollapseblog.com/the-cost-of-living-has-become-extremely-oppressive-and-57-percent-of-americans-cannot-afford-a-1000-emergency-expense/

Ο αμερικανικός λαός, όπως και οι Αφρικανοί, θα απελευθερωθεί επίσης από τη δουλεία του χρέους και θα δει τα εισοδήματά του να αυξάνονται μόλις εξαλειφθεί το παράσιτο Ομοσπονδιακή Τράπεζα της ΧM.

Αντιμέτωπη με τη στρατιωτική ήττα, την οικονομική κατάρρευση και τις δίκες για εγκλήματα πολέμου, το μεγάλο ερώτημα τώρα είναι αν η ΧM προσπαθήσει τελικά να παίξει το «χαρτί της εξωγήινης εισβολής».

Πολωνικές πηγές πληροφοριών λένε ότι «οι G7 θα πάρουν τα όπλα τους από εξωγήινα Οπλοστάσια και θα τα ρίξουν στη Ρωσία και το Ιράν επειδή οι ΗΠΑ και η ΕΕ είναι μαριονέτες εξωγήινων κατακτητών». Χρησιμοποιούν ένα «σύστημα απανθρωποποίησης σκλάβων για την απόκτηση λιγότερο έξυπνων ανθρώπων χωρίς επίγνωση, όπου ελέγχονται διανοητικά τα ζωικά ψυχικά τους ένστικτα παρόμοια με τα σκυλιά ή τα ερπετά που εκπαιδεύονται ως στρατιώτες για να εκτελούν αντι-ανθρώπινες αποφάσεις». Αναφέρονται σε αυτό που είναι γνωστό ως έκπτωτοι άγγελοι και οι ανθρώπινοι σκλάβοι τους.

Μιλώντας για έκπτωτους αγγέλους, εδώ είναι οι τελευταίες εμφανίσεις «άλλων οντοτήτων» στους ουρανούς μας
Επίσης, εδώ είναι τα τελευταία στοιχεία ότι ο διεθνής διαστημικός σταθμός είναι ψεύτικος και εμείς οι ίδιοι βρισκόμαστε σε κάποιο είδος καραντίνας. Προφανώς αυτό θα τελειώσει όταν ηττηθούν οι σατανιστές.

4 μη επανδρωμένα αεροσκάφη UFO πάνω από τη Λουσάκα, Ζάμπια, 20 Ιανουαρίου 2023

UFO πάνω από τη Χιλή

Φωτεινά Σκάφη πάνω από τον Καναδά

Ένα πολυδιάστατο φωτεινό σκάφος πάνω από τη Χαβάη, 18 Ιανουαρίου 2023

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


2 comments

  1. Χμμμμ… 😏Η Μοσάντ λέει και η 😒Μ16 …θα μας απαλλάξουν από τη χαζαρομαφία!!!!😂😂😂 Ας κοιμόμαστε ήσυχοι λοιπόν… Μήπως αυτό επιδιώκουν παρουσιάζοντας σχιζοφρενικά σενάρια που οι ίδιοι κατασκευάζουν;;;

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s