Ενημέρωση Κατάστασης

Cobra 23/2/2023


Η εκκαθάριση της Χιμαιρικής ομάδας συνεχίζεται. Οι Δυνάμεις Φωτός ξεκινούν να καθαρίζουν την πρωτογενή ανωμαλία στο αιτιατό πεδίο (ανώτερο νοητικό πεδίο).

Μία παράμετρος της ανωμαλίας αυτής είναι οι μαύρες τρύπες στο αιτιατό πεδίο, οι οποίες τηλεμεταφέρθηκαν από τον Ρίγκελ την χρονική περίοδο 1996 -1999 και τώρα εξαερώνονται μέσω της χρήσης των κβαντικών κανονιών Mjolnir.

Μία άλλη, πολύ ανησυχητική παράμετρος του αιτιατού πεδίου είναι οι ονομαζόμενοι Κύριοι του Κάρμα. Οι Κύριοι του Κάρμα είναι αραχνοειδείς χιμαιρικές οντότητες οι οποίες ήρθαν από τον γαλαξία της Ανδρομέδας πριν από εκατομμύρια χρόνια μέσω της πύλης του Ρίγκελ, και οι οποίες δημιούργησαν το μάτριξ της γήινης καραντίνας πριν από 26.000 χρόνια. Πολλές από αυτές έφτασαν στη Γη σχεδόν ένα εκατομμύριο χρόνια πριν, με μια εισερχόμενη ροή ενισχύσεων κατά τη διάρκεια όλης της Ατλάντειας περιόδου έως ότου τελικά πήραν τον πλήρη έλεγχο του πλανήτη 26.000 χρόνια πριν και σφράγισαν τη μοίρα του με τις τελικές ενισχύσεις από τον Ρίγκελ κατά τα έτη 1996-1999.

Οι Κύριοι του Κάρμα έχουν σχεδόν τον πλήρη έλεγχο της αποκλεισμένης Γης, και έχουν δημιουργήσει ένα σκοτεινό αραχνοειδές δίκτυο μαύρων οπών και βομβών τόπλετ στο αιτιατό, το νοητικό, το αστρικό και το αιθερικό πεδίο. Τα αιτιατά τους σώματα είναι σχεδόν ολοκληρωτικά μαύρα, έχοντας εκτεθεί σε τόσο μεγάλη ποσότητα ανωμαλίας, και λατρεύουν τις μαύρες τρύπες στο αιτιατό πεδίο ως πύλες προς την σκοτεινή αντεστραμμένη πραγματικότητα ως Μαύρο Ήλιο.

Έχουν εκτεταμένο έλεγχο επάνω στον κύκλο μετενσάρκωσης των ανθρώπων και βαρύνουσα γνώμη για το πού και πώς θα ενσαρκωθεί συγκεκριμένο άτομο. Έχουν πλήρη πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία. Κρατούν σε απόσταση τις δίδυμες ψυχές, καταστρέφουν τις σχέσεις των αδελφών ψυχών, ενσταλάζουν ζήλεια και φόβο και πασχίζουν να εκδηλώσουν το μέγιστο δυνατό των δεινών και του πόνου στον ανθρώπινο πληθυσμό. Επεκτείνουν την επιρροή τους μέσω των υποχείριών τους, τις Δρακονιανές και τις Ερπετοειδείς δαιμονικές οντότητες στο κατώτερο νοητικό, αστρικό και αιθερικό πεδίο, και ελέγχουν την φυσική γεωπολιτική κατάσταση μέσω της δαιμονικής κατοχής των Μαύρων ευγενών και των Ιλλουμινάτι υποχείριων στο φυσικό πεδίο.

Ελέγχουν τη βαθμωτή τεχνολογία μάτριξ στο αιτιατό, νοητικό, αστρικό, αιθερικό και φυσικό πεδίο, κάτι που εμποδίζει το Φως να πλησιάσει την επιφάνεια του πλανήτη.

Μετά από εξαιρετικά βάρβαρες επιθέσεις σε συγκεκριμένους σημαντικούς Εργάτες και Μαχητές του Φωτός τις τελευταίες εβδομάδες, εκτέθηκαν υπερβολικά, με αποτέλεσμα οι Δυνάμεις Φωτός να ξεκινήσουν τη διαδικασία επιχειρήσεων για την ομαλή, αποτελεσματική και πλήρη απομάκρυνσή τους. Το πρώτο πράγμα που θα εκκαθαρίσουν οι Δυνάμεις Φωτός είναι το σοκ στο οποίο εκτέθηκε ο πληθυσμός επιφανείας από το 1996. Το σοκ αυτό μείωσε σημαντικά την επαφή της επιφάνειας με τα ανώτερα πνευματικά πεδία, και τώρα η κατάσταση αυτή επιτέλους αντιμετωπίζεται.

Οι Δυνάμεις Φωτός αρχίζουν επίσης να αφαιρούν τις μαύρες τρύπες και όλα τα αρνητικά βαθμωτά πεδία από το αιτιατό πεδίο, και διαγράφουν τα αρνητικά ψυχικά συμβόλαια από τα αιτιατά σώματα της ανθρωπότητας. Όταν αυτά έχουν καθαρίσει σε ένα λογικό βαθμό, οι Δυνάμεις Φωτός θα αρχίσουν να απομακρύνουν τους ίδιους τους Κυρίους του Κάρμα. Αυτό θα αρχίσει την αποδόμηση του μάτριξ της αποκλεισμένης Γης και το Φως επιτέλους θα μπορέσει να εισέλθει. Κατόπιν τούτου, μπορούν επιτέλους να καθαρίσουν τους εναπομείναντες φυσικούς λάκκους και να ανοίξουν δίοδο στο φυσικό πεδίο.

Η επίγνωση της επερχόμενης ηλιακής έκλαμψης γίνεται όλο και πιο λεπτομερής:

Και αρχίζει να αγγίζει τα ΜΜΕ με περίεργους τρόπους:

https://www.zerohedge.com/technology/mile-high-dinosaur-killer-tsunami-recreated-noaa-simulation

Για το λόγο αυτό οι Μαύροι Ευγενείς επιδιώκουν έναν παγκόσμιο πόλεμο για το 2025:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/air-force-general-tells-his-officers-war-china-only-2-years-away

Πηγές των Δράκων σε επικοινωνία τους μετέδωσαν ότι δεν θα συμβεί μια πλήρους κλίμακας κλιμάκωση, αν και τα πράγματα ίσως μοιάζουν τρομακτικά για κάποιο χρονικό διάστημα.

Επίσης, αξιόπιστες πηγές συμφωνούν ότι η δυστοπική επανεκκίνηση τύπου WEF (ΠΟΦ) δεν θα συμβεί και θα αυτοακυρωθεί πριν καν ξεκινήσει:

Μία από τις σημαντικές πλευρές του επόμενου σταδίου της πλανητικής απελευθέρωσης είναι η επιστροφή της ενέργειας της Θεάς. Για το λόγο αυτό, ξεκίνησε η εισαγωγή του σχεδίου Ναός της Θεάς:

https://www.sisterhoodoftherose.network/post/goddess-temple-project

Έρχονται μεγάλες αλλαγές, και οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στον πλανήτη.

Εάν θέλετε μπορείτε να συμμετέχετε στο Συνέδριο Ανάληψης του Cobra στην Ταϊπέι της Ταϊβάν στις 8 & 9 Απριλίου.
Πληροφορίες εδώ:

Νίκη του Φωτός!

πηγή


κεράστε μας έναν καφέ:
paypal.me/EternalNowblog

Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

5 comments

 1. Καλη ενημερωση.
  Τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα εως τρομακτικα και θα εξακολουθησουν να ειναι για καποιο διαστημα..
  Παρ ολες τις δυσκολιες δηλωνω συστρατευμενος ορθιος και φωτεινος μαζι σου ηλιαχτιδα.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Εντυπωσιακο με τους κυριους του καρμα που τους ειχα σε υποληψη.
  Παλιοκουφαλες και ισως οι χειροτεροι απο ολους. Πιο μαυροι δεν γίνεται.
  Ευχαριστω ηλιαχτιδα.

  Μου αρέσει!

 3. Πρεπει να επανεξετασουμε ΟΛΟΙ ολες τις δεδομενες θεωρησεις , συνειδητες και υποσυνειδητες που ειχαμε εως και αυτη την μεγαλειωδη στιγμη της γενικοτερης αφυπνισης που συμβαινει στην Γαια μας οπου οτι θεωρουσαμε ασπρο ειναι μαυρο και ισως πιο μαυρο και πιο μαυρο..

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. Για όσους δεν καταλάβαν το υπονοούμενο του υπαρξιακού άρθρου ¨» κάρμα δεν υπάρχει και εμείς είμαστε οι δυνάμεις του φωτός ¨»
  Δεν υπάρχει δεν γνωρίζω δεν ξέρω . Ψάξε , πράξε ,,και φυσικά δεν υπάρχει κάποιος να σε σώσει έκτος από εσένα.
  Καταλαβαίνω ότι κάθε άτομο θέλει τον χρόνο του ΑΛΛΑ για να πάνε σε πιο πνευματικές καταστάσεις , έννοιες, ουσίες ύπαρξης ,,,,,,,,
  Καλό θα ήταν να απεμπλακούν από WiFi δίκτυα, κινητά , chat GPT , και κάθε μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που τους κοιμίζει και τους χειραγωγεί. και καταστρέφει το βιοηλεκτρικό τους πεδίο , αύρα .
  Υπακούν τυφλά το Α.Ι. και οδηγούνται άμεσα σε κατάσταση ρομπότ/ άσε το κινητό σου να φανταστεί και να σκεφτεί για εσένα ,,,,,,,,, συνειδητότητα χειραγωγούμενη για ένωση της έννοιας του είμαστε 1 και υπακούμε τον κεντρικό σερΒερ του Α.Ι. και όχι την οργανική μας βιολογική αγνή ένωση
  Είμαστε πολύ ισχυρά Όντα ΕΜΠ ( ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ) και αν μάθεις να χειρίζεσαι την ενέργεια σου και πως και που να την εκπέμπεις, μπλοκάρεις ότι δυσλειτουργική ακτινοβολία πάει να σε επηρεάσει.
  Ήρθε η ώρα να ενεργοποιήσετε και εσείς το Ε.Μ.Π ( ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ) σας , για αυτούς που καταλαβαίνουν πως ενεργούμε στο πεδίο συνδημιουργίκα με αρμόνικες παλμικές συχνότητες.
  Το να αναφέρω ότι «¨Η εστιασμένη ανθρωπινή προσοχή δημιουργεί συμπίεση ηλεκτρικού φορτίου στο πεδίο, εποικοδομητική η καταστροφική ανάλογα από το τι εκπέμπουμε ¨» δεν το θεωρώ περιττό άλλα αντιλαμβάνομαι ότι λίγοι θα το καταλάβουν και πιο λίγοι θα το χρησιμοποιούν.
  Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά ? γιατί κάτι έχω ανακαλύψει ενεργώντας με αυτές της υπέροχες ενέργειες και ξέρω τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε.
  Έπεται και συνεχεία με πανίσχυρα και φαντασμαγορικά αποτελέσματα για όσους αντιλαμβάνονται τη δημιουργούμε στο πεδίο τώρα.
  Σας εύχομαι όλα τα καλά με πολύ υψηλές συχνότητες για ισορροπία και αρμόνια .
  Σας ευχαριστώ.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s