Η Κίνα Ζητά το Τέλος του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου Μετά τη Μαζική Επίθεση με DEW σε Δυτική Χώρα

Windlander  27/2/2023

Την περασμένη εβδομάδα η Κίνα αντέδρασε με μια μαζική επίθεση κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων (DEW) προτείνοντας ειρηνευτικές συνομιλίες για τον τερματισμό του αδήλωτου αλλά συνεχιζόμενου, υβριδικού Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου. Η κλήση ήρθε μετά από ένα καταστροφικό τσουνάμι και σεισμό που έπληξαν μια στρατιωτική βάση του ΟΗΕ σε μια δυτική χώρα σε μια προφανή αντίδραση για τον πρόσφατο σεισμό στην Τουρκία.

Η καταστροφή μιας δυτικής πόλης υπόκειται σε πλήρη συσκότιση ειδήσεων (δείτε παρακάτω για λεπτομέρειες και στοιχεία) αλλά σχεδόν σίγουρα προκλήθηκε από DEW που ισοδυναμούν με όπλο που οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν.

Οι Κινέζοι προσπαθούν να αποκλιμακώσουν την κατάσταση λέγοντας ότι η Ανατολή και η Δύση πρέπει τώρα να επιλέξουν μεταξύ αμοιβαίας εξασφαλισμένης καταστροφής, ή αμοιβαίας εξασφαλισμένης ειρήνης.

Ας θυμηθούμε τι έχει συμβεί πρόσφατα:

Στις 28 Ιανουαρίου, οι δυτικές πρεσβείες έστειλαν προειδοποιήσεις στους πολίτες τους για πιθανή τρομοκρατική επίθεση.

1-2 Φεβρουαρίου, οι πρεσβείες των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Δανίας, της Ολλανδίας, της Ελβετίας, της Σουηδίας και του Βελγίου είναι κλειστές στην Κωνσταντινούπολη. Στις 3 Φεβρουαρίου, το USS Nitze εξοπλισμένο με συστήματα HAARP εισέρχεται στο λιμάνι της Κωνσταντινούπολης.

Στις 3 Φεβρουαρίου, ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Suleyman Soylu, εξαπολύει επίθεση κατά του Αμερικανού πρεσβευτή στη χώρα του, λέγοντας: «Πάρτε τα βρώμικα χέρια σας από την Τουρκία. Είμαι πολύ σαφής. Ξέρω πολύ καλά πώς θα θέλατε να δημιουργήσετε διαμάχες στην Τουρκία. Βγάλε το χαμογελαστό σου πρόσωπο από την Τουρκία».

Από τις 5 έως τις 6 Φεβρουαρίου σημειώνεται σεισμός με επίκεντρο το ίδιο τεκτονικό ρήγμα με την Κωνσταντινούπολη.

Για να καταλάβουμε πόσο ισχυρά είναι αυτά τα όπλα, η ακτογραμμή στις περισσότερες χώρες της Ανατολικής Μεσογείου αυξήθηκε κατά 7 μέτρα ή περισσότερο και τα κανάλια της Βενετίας στέγνωσαν. Τα εταιρικά μέσα προσπαθούν να το καλύψουν αυτό με ιστορίες ξηρασίας και παλίρροιας, αλλά αυτές οι ιστορίες δεν «κρατούν νερό» (συγγνώμη για το λογοπαίγνιο).

https://mashable.com/video/venice-canals-dry-climate-crisis-italy

Τώρα τον τουρκικό σεισμό ακολούθησε μια καταστροφική αντεπίθεση και απειλές για καταστροφή της Ελβετίας και του Ισραήλ. Αντιμέτωπη με την προοπτική του ολοκληρωτικού αφανισμού, η οικογένεια Rothschild έχει ήδη συμφωνήσει να διαπραγματευτεί για ειρήνη.

https://www.bbc.com/news/world-europe-64762219

Ωστόσο, η ελεγχόμενη από τον Ροκφέλερ ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν και το αρχηγείο της Χαζαρικής μαφίας στην Ελβετία εξακολουθούν να στοχεύουν στην έναρξη ενός ολοκληρωτικού πυρηνικού Αρμαγεδδώνα έως το 2025. Αυτό σημαίνει πως αυτοί, είναι τα τελευταία εμπόδια για την παγκόσμια ειρήνη.

https://kyivindependent.com/news-feed/abc-news-biden-dismisses-chinas-proposed-peace-plan

Αυτά τα γεγονότα, παρεμπιπτόντως, παρουσιάστηκαν στα μέσα εταιρικής προπαγάνδας ως μια κινεζική ειρηνευτική πρόταση για την Ουκρανία που υποστηρίχθηκε από τους Γάλλους και Ουκρανούς Προέδρους (σκλάβους των Ρότσιλντ) Μακρόν και Ζελένσκι και δεν έγινε δεκτή από τον ψεύτικο πρόεδρο του Ροκφέλερ Τζο Μπάιντεν.

Θα πρέπει να είναι πλέον σαφές σε όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους ότι η λεγόμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ πρέπει να βάλει λουκέτο και να αντικατασταθεί, εάν θέλουμε να έχουμε παγκόσμια ειρήνη. Όπως επισημαίνει το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua:

Από τότε που κέρδισαν την ανεξαρτησία τους το 1776, οι Ηνωμένες Πολιτείες επιδίωκαν συνεχώς επέκταση με τη βία: έσφαξαν Ινδιάνους, εισέβαλαν στον Καναδά, διεξήγαγαν πόλεμο κατά του Μεξικού, υποκίνησαν τον Αμερικανο-Ισπανικό Πόλεμο και προσάρτησαν τη Χαβάη. Μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οι πόλεμοι που είτε προκάλεσαν είτε ξεκίνησαν οι Ηνωμένες Πολιτείες περιελάμβαναν τον πόλεμο της Κορέας, τον πόλεμο του Βιετνάμ, τον πόλεμο του Κόλπου, τον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου, τον πόλεμο στο Αφγανιστάν, τον πόλεμο του Ιράκ, τον πόλεμο της Λιβύης και τον πόλεμο της Συρίας, απλώνοντας την στρατιωτική της ηγεμονία για να ανοίξει το δρόμο με επεκτατικούς στόχους. Τα τελευταία χρόνια, ο μέσος ετήσιος στρατιωτικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ έχει ξεπεράσει τα 700 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, αντιπροσωπεύοντας το 40 τοις εκατό του συνόλου του κόσμου, περισσότερα και από τις 15 χώρες που βρίσκονται πίσω από τις ΗΠΑ μαζί. Οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν περίπου 800 στρατιωτικές βάσεις στο εξωτερικό, με 173.000 στρατιώτες που έχουν αναπτυχθεί σε 159 χώρες.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου της Κορέας, του πολέμου του Βιετνάμ, του πολέμου του Κόλπου, του πολέμου του Κοσσυφοπεδίου, του πολέμου στο Αφγανιστάν και του πολέμου στο Ιράκ, οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποίησαν τεράστιες ποσότητες χημικών και βιολογικών όπλων καθώς και βόμβες διασποράς, βόμβες καυσίμου-αέρα, βόμβες γραφίτη και βόμβες απεμπλουτισμένου ουρανίου, προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε αστικές εγκαταστάσεις, αμέτρητα θύματα αμάχων και μόνιμη περιβαλλοντική ρύπανση.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν επίσης εγκαθιδρύσει θεσμική ηγεμονία στον διεθνή οικονομικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, χειραγωγώντας τα σταθμισμένα συστήματα ψηφοφορίας, τους κανόνες και τις ρυθμίσεις των διεθνών οργανισμών… κοστίζει μόνο περίπου 17 σεντς για να παραχθεί ένα χαρτονόμισμα 100 δολαρίων, αλλά άλλες χώρες έπρεπε να πληρώσουν 100 δολάρια πραγματικών αγαθών για να αποκτήσουν ένα!

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, οι Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν κατάχρηση της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής τους ηγεμονίας και διοχέτευσαν τρισεκατομμύρια δολάρια στην παγκόσμια αγορά, αφήνοντας άλλες χώρες, ειδικά τις αναδυόμενες οικονομίες, να πληρώσουν το τίμημα.

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά ξένων εθνών αυξήθηκαν κατά 933 τοις εκατό από το 2000 έως το 2021.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να κάνουν σοβαρή ψυχολογική έρευνα. Πρέπει να εξετάσουν κριτικά τι έχουν κάνει, να αφήσουν την αλαζονεία και τις προκαταλήψεις της και να εγκαταλείψουν τις ηγεμονικές, εξουσιαστικές και εκφοβιστικές πρακτικές τους.

Οι Κινέζοι βγήκαν με αυτό το ισχυρό κατηγορητήριο καθώς οι ΗΠΑ -που βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας- απείλησαν την Κίνα με DEWs, λένε πηγές της ασιατικής μυστικής εταιρείας.

Οι Κινέζοι, για να δείξουν ότι δεν επρόκειτο να κάνουν πίσω αυτή τη φορά, φαίνεται ότι είχαν συνδεθεί με το τεράστιο τσουνάμι και τον σεισμό που κατέστρεψαν ολοσχερώς την πόλη Napier, Νέα Ζηλανδία. Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι απόδειξη αυτής της επίθεσης που μας έστειλαν πηγές που συνδέονται με την Κίνα.

Μάρτυρες από τον κόλπο Hawke στη Νέα Ζηλανδία λένε ότι υπάρχουν εκατοντάδες νεκροί ακριβώς εκεί. «Κανείς δεν μπορεί να κλείσει ραντεβού στον οδοντίατρο γιατί όλοι οι οδοντίατροι είναι απασχολημένοι με την ταυτοποίηση πτωμάτων. Υπάρχει εκεί κλειστή στρατιωτική εγκατάσταση με εκατοντάδες νεκρούς. Κατά τη διάρκεια του lockdown για τον Covid, υπήρχαν εκατοντάδες αστυνομικοί και πακέτα τροφίμων, Τώρα δεν υπάρχει αστυνομία και βοήθεια σε μια πραγματική έκτακτη ανάγκη… Η αδρεναλίνη έχει σταματήσει αλλά τα δάκρυα αρχίζουν», λέει ένας τοπικός μάρτυρας.

Φαίνεται επίσης ότι υπάρχει μια άνευ προηγουμένου συσκότιση πληροφοριών σχετικά με αυτήν την επίθεση. Οι περισσότερες από τις δυτικές πηγές ήταν φειδωλές, αλλά οι αυστραλιανές πηγές πληροφοριών παραδέχθηκαν ότι χρησιμοποιήθηκε DEW.

Πηγή στη Νέα Ζηλανδία λέει ότι το μέρος που δέχτηκε επίθεση υπήρχε μια μυστική βάση του ΟΗΕ «από όπου προέρχονταν όλοι οι μπάτσοι κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης την τελευταία ημέρα της κατάληψης του κοινοβουλίου. Χρησιμοποίησαν επίσης τους Antifa για να διεισδύσουν και να ξεκινήσουν τη βία και οι μπάτσοι είχαν εκπαιδευτεί με πυροσβεστικούς σωλήνες που οδηγούσαν στο κοινοβούλιο».

Η MI6 σημειώνει, τα στοιχεία «Φαίνονται αποσπασματικά με τις ημερομηνίες να μην ταιριάζουν με αυτά που γνωρίζουμε ότι συνέβησαν στο παρασκήνιο… η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας πετάχτηκε έξω για τη συμμετοχή της στα δρακόντεια μέτρα των τελευταίων ετών, επομένως υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να δούμε το γεγονός».

Επίσης, ο Riccardo Bosi, πρώην αντισυνταγματάρχης στις Ειδικές Δυνάμεις του Αυστραλιανού Στρατού, μας λέει ότι ο πόλεμος διεξάγεται στην πραγματικότητα κατά της Χαζαρικής μαφίας.

Γνωρίζουμε επίσης ότι η ΧM έχτισε ένα εκτεταμένο δίκτυο βάσεων στο Νότιο Ημισφαίριο προετοιμάζοντας τον προγραμματισμένο πυρηνικό Αρμαγεδδώνα. Με άλλα λόγια, μπορεί να ήταν μια δυτική επιχείρηση των Λευκών Καπέλων εναντίον μιας βάσης της ΧM στη Νέα Ζηλανδία και όχι μια κινεζική επιχείρηση.

Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΟΗΕ που ελέγχεται από τον Rockefeller και την ΧM πρέπει να αντιμετωπιστεί και τα σχέδιά τους να σταματήσουν. Ο ΠΟΥ εξακολουθεί να πιέζει την ψεύτικη πανδημία ως δικαιολογία για πλήρη ολοκληρωτική διακυβέρνηση.

Υπάρχουν επίσης «σχέδια για αποκλεισμό των προμηθειών τροφίμων και αντικατάστασή τους με προϊόντα εντόμων. Έχουν κατασκευαστεί εργοστάσια για έντομα που τρέφονται με περιττώματα, απόβλητα και επιβλαβείς ουσίες. Θα αλέθονται ή θα προστίθενται ζωντανά στα τρόφιμα χωρίς σήμανση…όλα για την ερήμωση», προειδοποιούν πολωνικές πηγές πληροφοριών. Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ έχει δηλώσει δημόσια ότι προωθεί την τροφή για έντομα και φτιάχνει εργοστάσια για τέτοια τρόφιμα στις Φιλιππίνες.

Επίσης, τώρα αποδεικνύεται ότι το κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο του Μπιλ Γκέιτς προκαλεί καρκίνο στους ανθρώπους που το καταναλώνουν, σύμφωνα με μια ανησυχητική νέα μελέτη. «Το πρόβλημα είναι ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του προϊόντος – «αθανατισμένες κυτταρικές σειρές» – αναπαράγονται (εντός του σώματος) για πάντα, ακριβώς όπως ο καρκίνος.

Επίσης τώρα ανακαλύπτουμε ότι «δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος». Ο Klaus Schwab είναι απόγονος του Karl Marx. Ο Μαρξ με τη σειρά του είναι από μια αρχαία σατανική γραμμή αίματος.

Ο σατανισμός είναι πλέον εντελώς φανερός. Εδώ μπορείτε να δείτε τον Σατανά να παρελαύνει δημόσια στο Καρναβάλι στη Βραζιλία του Σατανιστή Λούλα ως παράδειγμα.

https://newtube.app/user/EternalNow/OHo7aQC?u=t

Όπως σημείωσε πρόσφατα ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Vigano:

Στο όνομα της παγκόσμιας θρησκείας, δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της ψυχο-πανδημίας, η κριτική της εκστρατείας εμβολιασμού, η επιχειρηματολογία του αβάσιμου συναγερμού για το κλίμα, η αντίθεση με τα στοιχεία της πρόκλησης του ΝΑΤΟ στη Ρωσική Ομοσπονδία με την Ουκρανική κρίση, η διερεύνηση για τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν ή η εκλογική απάτη που εμπόδισε τον Πρόεδρο Τραμπ να παραμείνει στον Λευκό Οίκο ή η άρνηση να είσαι θετικός καθώς τα παιδιά διαφθείρονται με αισχρότητες LGBTQ… Οι πιστοί του Σατανά να στήσουν ένα βλάσφημο μνημείο του Μπαφομέτ μπροστά από το Καπιτώλιο της Πολιτείας του Αρκάνσας στο Λιτλ Ροκ ή ένα άγαλμα ενός δαίμονα στην πρόσοψη του Δικαστηρίου της Νέας Υόρκης για να τιμήσουν έναν δικαστή του Ανωτάτου Δικαστηρίου που είναι ευνοϊκός στις εκτρώσεις, ενώ στο Νέο Μεξικό ο Σατανικός Ναός εγκαινιάζει μια κλινική που πραγματοποιεί τελετουργικές εκτρώσεις και χαίρει της κρατικής αναγνώρισης.

Εν τω μεταξύ, η Μυστική Υπηρεσία της κυβέρνησης Μπάιντεν δεν έχει τίποτα καλύτερο να κάνει από το να παρουσιάζει τους παραδοσιακούς Καθολικούς σαν να αντιπροσώπευαν απειλή για την κατεστημένη τάξη πραγμάτων.

Ο Vigano λέει επίσης, ο John Podesta, γιος του Laurence Rockefeller, «ο ίδιος ηγήθηκε της συντονισμένης δράσης που οδήγησε στην παραίτηση του Benedict XVI και στην εκλογή του Bergoglio».

Ωστόσο, ο αρχικός Πάπας Φραγκίσκος δεν είναι πια υπό κράτηση και τώρα έχει αντικατασταθεί από έναν λακέ του Ροκφέλερ με μάσκα από καουτσούκ.

Ένας άλλος λακές είναι ο ευρέως περιφρονημένος Τζάστιν Καστρ-τρουντό. Ο Τρουντό θέλει οι βουλευτές να δώσουν όρκο μυστικότητας πριν δουν τα συμβόλαια εμβολίων για τον COVID με τους κατασκευαστές εμβολίων που ελέγχονται από τον Rockefeller, AstraZeneca, Johnson & Johnson, Medicago, Moderna, Novavax, Pfizer και Sanofi.

Ο Τρουντό είναι ένας εγκληματίας παιδόφιλος προδότης του Καναδά, ο οποίος επωφελείται από μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες θανάτου και θέλει να υποδουλώσει τον καθένα μας μέσω της ψηφιακής ταυτότητας.

https://www.lifesitenews.com/news/trudeau-govt-wants-mps-to-take-oath-of-secrecy-before-viewing-covid-vaccine-contracts/

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τη γνώμη των Καναδών για αυτόν.

Ίσως αυτοί οι βουλευτές θα μπορούσαν επίσης να ρωτήσουν τον Τρουντό για όλα τα αγνοούμενα παιδιά στον Καναδά και τη σύνδεσή τους με την κατασκευή αδρενοχρωμίου. Εάν εξακολουθείτε να μην πιστεύετε στο αδρενοχρώμιο, ελέγξτε αυτό το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από το 1982 από την Minnesota Mining and Manufacturing Corporation (3M) για την κατασκευή του.

https://archive.is/5IpPh

Σε μια πιθανώς σχετική κίνηση, η αμερικανίδα δικαστής Julie Sneed αποφάσισε ότι ο ηγέτης της Σαηεντολογίας David Miscavige «αποκρύπτει ενεργά το πού βρίσκεται» καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων

https://thepostmillennial.com/scientology-leader-david-miscavige-faces-human-trafficking-charges?utm_campaign=64494

«Αυτό θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας», λέει μια πηγή της CIA.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την αποτυχία του εμβολιασμού και του σχεδίου ξεπλύματος χρήματος δια της πανδημίας σε μέρη όπως ο Καναδάς, η αμερικανική εταιρεία κλέβει τώρα και ρωσικά χρήματα.

Μια πηγή της NSA λέει ότι «Οι ΗΠΑ έχουν χρησιμοποιήσει 1,14 τρισεκατομμύρια δολάρια κατασχεθέντων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ως εγγύηση για μόχλευση 1000 φορές για να δανειστεί 1.300 τρισεκατομμύρια δολάρια από την Ελβετική Ομοσπονδιακή Τράπεζα. Οι Ελβετοί έλαβαν εντολή να δανείσουν αυτά τα χρήματα από το Federal Reserve System, το οποίο με τη σειρά του έλαβε εντολή να το κάνει από την κυβέρνηση Μπάιντεν…Κατασχέθηκαν περιουσιακά στοιχεία και δανείζονται έναντι αυτών των περιουσιακών στοιχείων για να κρατήσουν την αμερικανική εταιρεία… και τους πολέμους της…».

«Οι δυτικές χώρες αντιμετωπίζουν υπαρξιακά ζητήματα…και αντιμετωπίζουν μια επείγουσα ανάγκη να αναπληρώσουν βασικούς πόρους που έχουν χαθεί ως αποτέλεσμα της αντιρωσικής γραμμής», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Mikhail Bogdanov.

https://tass.com/politics/1581663

Στις ΗΠΑ, αυτοί οι ίδιοι εγκληματίες «ρίχνουν χημικά, αρπάζουν τα μολυσμένα αγροκτήματα, παγώνουν τα περιουσιακά στοιχεία, τοποθετούν περιουσιακά στοιχεία στην Ελβετία και τα δανείζονται για να κρατήσουν όρθια την αμερικανική αυτοκρατορία», συνεχίζει η πηγή της NSA.

Τώρα ξέρουμε γιατί περιβαλλοντικοί επιστήμονες που κατευθύνονταν στο Οχάιο σκοτώθηκαν σε αεροπορικό δυστύχημα. Όλοι στο αεροπλάνο, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου, εργάζονταν στο Κέντρο Τοξικολογίας και Περιβαλλοντικής Υγείας και ήταν καθ’ οδόν για μια θανατηφόρα έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε εργοστάσιο κατασκευής μετάλλων στο Μπέντφορντ του Οχάιο.

https://thepostmillennial.com/breaking-environmental-scientists-heading-to-ohio-killed-in-plane-crash

Προφανώς, η αμερικανική εταιρεία δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ψεύτικη μόλυνση και οι σχετικές κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.

Οι Ρώσοι αντελήφθησαν επίσης την αμερικανική εταιρεία για άλλη μια φορά να προσπαθεί να οργανώσει ένα τεράστιο γεγονός ραδιενεργού μόλυνσης στην Ουκρανία. Ο ρωσικός στρατός ενημέρωσε την παγκόσμια κοινότητα ότι:

«Πολλά κοντέινερ με ραδιενεργές ουσίες παραδόθηκαν στην Ουκρανία μέσω Ευρώπης χωρίς να περάσουν από τελωνειακό έλεγχο. Το σχέδιο ήταν να διοργανωθεί μια εκδήλωση μόλυνσης κοντά σε μια από τις επικίνδυνες για ραδιενέργεια εγκαταστάσεις που ελέγχονται από το καθεστώς του Κιέβου και να κατηγορηθούν για αυτό οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις».

Η US Corporation συνεχίζει επίσης το ξέπλυμα χρήματος στην Ουκρανία. Εκθέσεις πολωνικών μυστικών υπηρεσιών καταγγέλουν πως στις στρατιωτικές μονάδες στην Ουκρανία αποστέλλονται «φυσίγγια και πυρομαχικά που είναι άχρηστα. Περισσότερα από τα μισά από αυτά είναι καλυμμένα από διάβρωση.»

Με άλλα λόγια, αγοράζουν απαρχαιωμένα στρατιωτικά σκουπίδια σε υψηλές τιμές για να ξεπλύνουν χρήματα από την ουκρανική βοήθεια στον εαυτό τους.

Σκοτώνουν επίσης ακόμη και πολλούς από τους οπαδούς τους σε μια προφανή προσπάθεια να αρπάξουν και τα χρήματά τους. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που ο θάνατος ενός βοηθού της Κλίντον (Ροκφέλερ) με δεσμούς με τον Έπσταϊν κρίθηκε ως αυτοκτονία παρά το γεγονός ότι ήταν δεμένος σε ένα δέντρο, πυροβολημένος στο στήθος ενώ δεν βρέθηκε όπλο στο σημείο.

https://nypost.com/2023/02/22/death-of-clinton-aide-tied-to-jeffrey-epstein-ruled-suicide/

Ο αμερικανικός στρατός φαίνεται ότι τελικά πρόκειται να κάνει κάτι για αυτό. Ο δημοσιογράφος Seymour Hersh -του οποίου οι αποκαλύψεις ακολουθούνται συνήθως από στρατιωτικές εκκαθαρίσεις από τα Λευκά Καπέλα- λέει τώρα ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βασικά «ανατίναξε το ΝΑΤΟ στην Ευρώπη» λέγοντας στους συμμάχους ότι υποστηρίζει την Ουκρανία με την «εντελώς διεφθαρμένη κυβέρνησή της». Ο δημοσιογράφος είπε επίσης ότι το Κίεβο δοξάζει τον Stepan Bandera, «τον μεγάλο φιλοναζί που σκότωνε τους Εβραίους σαν τρελός κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου».

https://www.bignewsnetwork.com/news/273538260/betting-on-ukraine-victory-was-suicidal-seymour-hersh

Ως σαφής ένδειξη, η παράσταση Μπάιντεν δεν έχει την στρατιωτική υποστήριξη των ΗΠΑ «Ο Μπάιντεν δεν τόλμησε να επισκεφθεί το Κίεβο χωρίς να προειδοποιήσει τη Ρωσία και χωρίς να ζητήσει από τη ρωσική πλευρά να διασφαλίσει την ασφάλειά του», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα. Πρόσθεσε επίσης, ότι «η επίσκεψη του ηγέτη των ΗΠΑ… έμοιαζε με αποτυχημένη σκηνή σε επαρχιακό θέατρο».

https://tass.com/politics/1580551

Δεν αστειευόταν, καθώς ο Ζελένσκι εμφανίστηκε μαζί με ένα σωσία σε ζωντανή μετάδοση. Αυτό έθεσε υπό αμφισβήτηση την πραγματικότητα των ηρωικών επισκέψεών του στις εμπόλεμες ζώνες Bakhmut και Kherson. Οι πολλές ερμηνείες του πρώην ηθοποιού/κωμικού μπρός από την πράσινη οθόνη δεν μας αφήνουν πολλές αμφιβολίες.

Πηγές της CIA μας λένε «το avatar του CGI Zelensky βρίσκεται σε κίνδυνο. Πρόκειται να εξαφανιστεί σύντομα. Ένα πρόγραμμα για την έξοδό του ετοιμάζεται τώρα».

Ο Μπάιντεν αναμφίβολα θα ακολουθήσει αμέσως μετά. Ο Μπάιντεν πιάστηκε σε ένα ανοιχτό μικρόφωνο στην Πολωνία αφού σχολίασε τα 3 UFO που καταρρίφθηκαν…

Μπάιντεν: «Πιστεύετε ότι κάποιος από αυτούς τους τύπους πίστεψε αυτές τις μαλακίες;»

Βοηθός: «Εντελώς»

Μπάιντεν: «Τότε θα δεχτούν οτιδήποτε… Ας φύγουμε από εδώ».

Με αυτό, ας δούμε τα τελευταία γραφικά του έργου Bluebeam.

1. Πουλί «παγωμένο στον αέρα», στο Βανκούβερ του Καναδά

2. Ένα πλοίο Delta SSP

3. UFOs over Palm Springs, California January 31, 2023

4. Ένα σκάφος SSP πάνω από τη Νεβάδα των ΗΠΑ

5. Ένα UFO πάνω από την Ιαπωνία

6 . Ένα UFO σε σχήμα πυραμίδας πάνω από το Μεξικό

Τι θα λέγατε να κάνετε τον Λόρενς Σπέλμαν Ροκφέλερ να καταθέσει για όλα αυτά; Ίσως μπορέσουμε να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη με όλα τα τρισεκατομμύρια δολάρια που λείπουν από τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ. Αν αυτά τα χρήματα πήγαν για την αγορά ιπτάμενων δίσκων, αυτά είναι ιδιοκτησία των φορολογουμένων και πρέπει να τους παραδοθούν.

πηγή

κεράστε μας έναν καφέ:
paypal.me/EternalNowblog


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s