Μυστικοί και Σιωπηλοί Πόλεμοι Συχνότητας

James Preston  8/10/2018

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνεχιζόμενοι πολύ εξελιγμένοι πόλεμοι συχνότητας για τους οποίους δεν επιτρέπεται να γνωρίζετε.

Όλα ξεκίνησαν με τον Νίκολα Τέσλα και τις θαυματουργές ανακαλύψεις και εφευρέσεις του. Τώρα έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα AC στα σπίτια μας αντί για το αναποτελεσματικό DC λόγω της ιδιοφυΐας του Tesla.

Νίκολα Τέσλα

Όταν ο Τέσλα δολοφονήθηκε και τα χαρτιά του κατασχέθηκαν από το FBI, οι ανακαλύψεις του Tesla σχετικά με τη δύναμη των συχνοτήτων και την ενέργεια μηδενικού σημείου θάφτηκαν άμεσα. Μερικές από τις σημαντικότερες ανακαλύψεις του σχετικά με την ενέργεια Μηδενικού Σημείου (γνωστή και ως Κοσμικός ηλεκτρομαγνητικός άνεμος) και τα βαθμωτά όπλα συχνότητας κατασχέθηκαν και κρατήθηκαν μυστικά.

Αργότερα, λόγω της έρευνας για τον τηλέγραφο και το ραδιόφωνο ως συσκευές επικοινωνίας και την έλευση των παγκόσμιων πολέμων 1 & 2, σημαντικές ανακαλύψεις για τις ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες (EMF) εμφανίστηκαν σε πολλά μέτωπα. Έτσι υπήρξε η σημαντική ανάπτυξη του ραντάρ κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου.

1. Η Ιαπωνία ανέπτυξε στοχευμένους ΗΜΠ εναντίον αμερικανικών αεροσκαφών στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο:

Οι Ιάπωνες ανέπτυξαν τη χρήση στοχευμένων EMF, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν με αρκετή επιτυχία εναντίον αρκετών αμερικανικών αεροσκαφών χαμηλής πτήσης, κοντά στο τέλος του πολέμου. Αυτή είναι η πρώτη γνωστή χρήση στοχευμένων ΗΜΠ ως όπλο πολέμου που γνωρίζουμε.

Αυτές οι ιαπωνικές τεχνολογίες μεταφέρθηκαν γρήγορα στους Αμερικανούς Εργολάβους Άμυνας του Πενταγώνου μετά την παράδοση της Ιαπωνίας.

2. Ναζιστικές καθοδηγούμενες βόμβες στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο:

Οι Ναζί είχαν αρχικά μεγάλη επιτυχία αναπτύσσοντας εξ αποστάσεως κατευθυνόμενες βόμβες που έπεφταν σε πλοία από τα αεροσκάφη τους και οι οποίες είχαν τηλεοπτικές κάμερες στο ρύγχος τους.

Το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ ανέπτυξε ηλεκτρονικά αντίμετρα για να καταλάβει τα συστήματα ελέγχου αυτών των καθοδηγούμενων βομβών και ήταν σε θέση να εισβάλλει στα τηλεοπτικά τους σήματα και να παρακολουθεί τις εικόνες της κάμερας που μεταδίδονταν.

Αυτές οι γερμανικές καθοδηγούμενες βόμβες ήταν στην πραγματικότητα οι τεχνικοί πρόδρομοι των κατευθυνόμενων βομβών ακριβείας (π.χ. JDAMS) που αναπτύχθηκαν από τον αμερικανικό στρατό σε όλους τους αντισυνταγματικούς παράνομους μεσοατλαντικούς πολέμους τους για την κυβερνούσα καμπάλ και το Ισραήλ με έδρα το Σίτι του Λονδίνου (ο κύριος πράκτοράς τους για την αποκοπή και δράση χρησιμοποιήθηκε για την προστασία των πετρελαϊκών συμφερόντων της Μέσης Ανατολής).

Μερικά αρκετά εξελιγμένα ραδιο-jammers και αντίμετρα ραντάρ αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Έκτοτε, η εξέλιξη αυτή συνεχίστηκε με αργούς ρυθμούς.

3. Η EMF αναπτύχθηκε κατά της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Μόσχα:

Η δεύτερη γνωστή ανάπτυξη του EMF ως πολεμικού όπλου συνέβη στην πρεσβεία των ΗΠΑ στη Μόσχα από την περίοδο 1953 έως 1976. Πολλοί διπλωμάτες και τα επιτελεία τους ανέπτυξαν αιματολογική δυσκρασία και άλλα συμπτώματα, νιώθοντας αρκετά άρρωστοι, και μερικοί ανέπτυξαν σοβαρούς και ακόμη αργότερα θανατηφόρους καρκίνους.

Όταν η CIA το αντιλήφθηκε αυτό, αντί να λάβει μέτρα για την προστασία αυτών των διπλωματών και των επιτελείων τους, επέτρεψε να συνεχιστεί η κατάχρηση των EMF προκειμένου να μελετηθούν οι επιπτώσεις και ονόμασαν αυτή την επιχείρηση «Επιχείρηση Πανδώρα».

Σύμφωνα με την Επιχείρηση Πανδώρα διαπιστώθηκε ότι οι Σοβιετικοί μετέδιδαν ΗΜΠ υψηλής ισχύος μέσω της πρεσβείας για να τροφοδοτήσουν (κατασκοπευτικούς) κοριούς που ήταν ενσωματωμένοι στα τείχη και να πειραματιστούν με απομακρυσμένα επαγωγικά EMF mind-control εναντίον Αμερικανών διπλωματών και των επιτελείων τους, προκειμένου να στρεσάρουν την ψυχική και σωματική τους υγεία ενώ μελετούσαν τις επιπτώσεις. Αντί να εργαστούν για να το σταματήσουν αυτό οι Αμερικανοί, όταν έγινε γνωστό από τη CIA, έγιναν συνένοχοι σε αυτά τα απαίσια και σιωπηλά εγκλήματα με EMF εναντίον Αμερικανών διπλωματών και των επιτελείων τους στη Μόσχα. Υπάρχει η υποψία ότι χρησιμοποιήθηκαν διάφορα κρυφά κανάλια σε συνεργασία με την KGB ώστε να σχηματίσουν κάποιο είδος συμφωνίας εργασίας για την εκτέλεση αυτού του πειράματος και τη μελέτη των αποτελεσμάτων. Η CIA συμφώνησε να αποφύγει την ενημέρωση των Διπλωματών κατά τη διάρκεια του πειράματος, και συνέχισε να συλλέγει δεδομένα υγείας. Όταν αρρώστησαν τόσοι πολλοί που το πείραμα δεν μπορούσε πλέον να περιοριστεί, η USG έκλεισε την πρεσβεία και έχτισε μια άλλη, και αυτή επίσης με πολλούς πιο προηγμένους αλλά ασφαλέστερους κοριούς τηςKGB.

4. Το σοβιετικό σύστημα δρυοκολάπτη:

Η επόμενη μεγάλη ανάπτυξη του ισχυρού EMF ως στρατιωτική συσκευή πολλαπλών χρήσεων συνέβη κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 στη Σοβιετική Ένωση. Αυτό ονομάστηκε Duga Array (Σύστημα Δρυοκολάπτη) και περιλάμβανε διάφορες λειτουργίες όπως ραντάρ πάνω από τον ορίζοντα για την ανίχνευση ξένων πυραυλικών και αεροπορικών επιθέσεων και για πειραματισμό με τον έλεγχο του νου στις δυτικές μάζες.

Το Πεντάγωνο συνειδητοποίησε ότι οι Σοβιετικοί ήταν οι παγκόσμιοι ηγέτες στην ανάπτυξη όλων των φάσεων του EMF ως ηλεκτρονικό πόλεμο και έλεγχο του νου, και αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα για να περιορίσει την ανάπτυξή τους.

Σύμφωνα με κάποιες εσωτερικές αναφορές, αναπτύχθηκε μια εξελιγμένη μυστική δράση εναντίον του Συστήματος Δρυοκολάπτη. Αναπτύχθηκε μια καλά εκπαιδευμένη ομάδα Μουτζαχεντίν (που αναζητούσε εκδίκηση για τη ρωσική εισβολή στο Αφγανιστάν) για να αφαιρέσει το σύστημα ψύξης του Τσερνόμπιλ, στερώντας έτσι από τη συστοιχία Δρυοκολάπτη (που βρίσκεται κοντά) την απαραίτητη πηγή ενέργειας.

5. Η σοβιετική μηχανή LIDA:

Ο Ross Adey, MD, ένας διάσημος επιστήμονας και γιατρός.  
Ο Δρ Adey εξέφρασε ανησυχίες σε επιστημονικά περιοδικά και σε επιστημονικούς κύκλους σχετικά με τα πιθανά οφέλη ΗΜΠ καθώς και τους κινδύνους, αλλά αγνοήθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Στο τέλος του ψυχρού πολέμου, ένας Αμερικανός ερευνητής MD, ο Ross Adey MD, απέκτησε την ανεπτυγμένη στη Σοβιετική Ένωση μηχανή Lida1, η οποία ήταν στην πραγματικότητα μια αρκετά εξελιγμένη συσκευή ελέγχου του νου μέσω ΗΜΠ.

Είναι γνωστό ότι εξελιγμένα όπλα ελέγχου του μυαλού ΗΜΠ έχουν αναπτυχθεί από τη CIA στο παρελθόν ως μέρος του διαβόητου Σχεδίου Aquarius. Τα αντίμετρα αναπτύχθηκαν από μια άλλη ομάδα που ονομάζεται Επιτροπή των Δώδεκα (Comm 12). Η Comm 12 είναι μια μακροχρόνια επιχείρηση της Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ, που είναι γνωστό ότι λαμβάνει ενεργά μέτρα κατά του Ομίλου Aquarius και έχει αναφερθεί από ορισμένους ότι εργάστηκε σκληρά για να προκαλέσει κρυφά μια ισχυρή δράση οπισθοφυλακής στην Αμερική για την αποκατάσταση του Συντάγματος των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας τα εναλλακτικά Μέσα Ενημέρωσης.

6. Φωνή του Θεού που αναπτύχθηκε στον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου:

Είναι αποδεδειγμένο γεγονός ότι το Πεντάγωνο ανέπτυξε τη Φωνή του Θεού (π.χ. τεχνολογία Voice to Skull), συσκευή απομακρυσμένης επαγωγής, στον πρώτο Πόλεμο του Κόλπου εναντίον της Ιρακινής Δημοκρατικής φρουράς. Η φωνή του Αλλάχ κατευθύνθηκε εξ αποστάσεως στο μυαλό τους διατάσσοντάς τους να κατεβάσουν τα χέρια τους και να παραδοθούν. Αυτή η τεχνολογία στη συνέχεια τοποθετήθηκε στο ράφι για να μην γίνει ευρέως γνωστή.

7. «Πομποί» EMF που αναπτύχθηκαν στον δεύτερο Πόλεμο του Κόλπου:

Αργότερα στον δεύτερο Πόλεμο του Κόλπου αναπτύχθηκαν υψηλής ισχύος ΗΜΠ poppers (μικρές σφαίρες, στην πραγματικότητα πομποί EMF) για να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν τις μάζες, αλλά αυτές δεν ήταν αποτελεσματικές και είχαν ως αποτέλεσμα μόνο τους γνωστούς πονοκεφάλους, οι οποίοι τους αναστάτωσαν.

8. Η πρόσφατη επίθεση EMF εναντίον Αμερικανών διπλωματών στην Κούβα:

Πρόσφατα στα τέλη του 2016 αναφέρθηκε ότι Αμερικανοί διπλωμάτες στην Κούβα και ορισμένα από τα επιτελεία τους έχουν υποστεί ζημιά στο αυτί από την έκθεσή τους σε όπλα ΗΜΠ. Για αυτά κατηγορήθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα της Κούβας, αλλά πιθανότατα να αποτέλεσε μια κοινή προσπάθεια της CIA και της Μοσάντ προκειμένου να εμποδίσουν τις ΗΠΑ και την Κούβα να αναπτύξουν μια πιο ανοιχτή συμφωνία και την αποκατάσταση του εμπορίου και των αμοιβαίων ταξιδιών.

Είναι γνωστό ότι έγιναν πολλές προσπάθειες από το Πεντάγωνο για την αντιμετώπιση της επιθετικότητας και της επέκτασης της Σοβιετικής Ένωσης υπό τον Στάλιν και μετά το θάνατό του. Το πραγματικά λυπηρό είναι ότι το Πεντάγωνο δεν αντιμετώπισε ποτέ τον πραγματικό εχθρό, τους Τραπεζίτες του Λονδίνου (COL) και τους Banksters της Wall Street, που ίδρυσαν και χρηματοδότησαν τόσο τη Σοβιετική Ένωση το 1917 όσο και τη ναζιστική Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, το Πεντάγωνο ανέπτυξε και χρησιμοποίησε μερικά πολύ εξελιγμένα εργαλεία κατασκοπείας που βασίζονται σε EMF μέσω της NSA. Όλα τα φορτία οπίου της Air America της CIA εντοπίστηκαν εύκολα, ήταν επίσης σε θέση να εντοπίσουν συγκεκριμένες τοποθεσίες σχεδόν για κάθε POW/MIA (*αιχμάλωτο πολέμου/χαμένο στη δράση). Σχεδόν κάθε ραδιοφωνική εκπομπή εναέριων διαδρομών υφαρπάχτηκε αρκετά εύκολα επίσης.

9. Η συστοιχία HAARP στην Αλάσκα:

HAARP στην Αλάσκα

Είναι πλέον καλά τεκμηριωμένο ότι το Πεντάγωνο κατασκεύασε τη συστοιχία HAARP στην Αλάσκα ως πειραματικό μέσο για τη θέρμανση της ιονόσφαιρας. Υποτίθεται ότι το HAARP είναι πλέον παρωχημένο και έχει αποσυρθεί, εφόσον λήφθηκαν τα πειραματικά δεδομένα. Καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν με τη χρήση τροχιακά μεταδιδόμενων βαθμωτών (στάσιμων κυμάτων) και διαδιαστατικών κυματικών διατάξεων (συσκευές D-wave).

Ταυτόχρονα κατασκευάστηκαν άλλες 9 παρόμοιες συστοιχίες σε όλο τον κόσμο. Είναι άγνωστο με βεβαιότητα ποιος τα παρήγγειλε ή ποιος τα ελέγχει πραγματικά. Υποψιάζομαι ότι πρόκειται για ένα είδος μυστικού συνασπισμού διαστημικού πολέμου μεταξύ διαφόρων μεγάλων κυβερνήσεων του κόσμου, ίσως ακόμη και συμπεριλαμβανομένης της Αμερικανικής Κυβέρνησης και της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Προφανώς οι μεγάλες ορατές συστοιχίες τύπου HAARP είναι παρωχημένες και τα ίδια αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά μέσω επίγειων επίπεδων ή τροχιακών συστημάτων EMF που διαθέτουν βαθμωτά (στάσιμα κύματα) και διαδιαστατικά κύματα (D-κύματα).

10. Το μυστικό σύστημα Διαστημικού Φράχτη της Αμερικανικής Κυβέρνησης για την ηλεκτροκίνητη και ιονισμένη ατμόσφαιρα:

Ψεκασμός Chemtrail από εργολάβο του Υπουργείου Αμύνης

Εάν οι εσωτερικές αναφορές είναι ακριβείς, και ενώ μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται πλήρως, αυτό το σύστημα ήταν η πρώτη φάση των μεγάλων κυβερνήσεων του κόσμου για την κατασκευή μιας προστατευτικής ασπίδας διαστημικού φράχτη του Πλανήτη Γη ενάντια σε οποιαδήποτε πιθανή μελλοντική εισβολή από εξωπλανητικές οντότητες.

Υπήρξαν και άλλες εσωτερικές παρελθοντικές αναφορές ότι ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρέιγκαν διαπραγματεύτηκε μυστικές Συμφωνίες «Άμυνας της Γης» με τις μεγάλες δυνάμεις για την κατασκευή τέτοιων μέσων με σκοπό την προστασία του Πλανήτη Γη από οποιαδήποτε μελλοντική δύναμη εισβολής εξωπλανητικών οντοτήτων. Ο Ρέιγκαν ονόμασε αυτή την προσπάθεια «Star Wars» και μετά την αποχώρησή του από το αξίωμα, αυτά τα προγράμματα έγιναν εντελώς μαύρα (*μη ορατά).

Τώρα, αν αυτές οι φήμες είναι αληθινές, αυτό σημαίνει ότι οι περισσότεροι πόλεμοι κατά τη σύγχρονη εποχή είναι όλοι προσχεδιασμένοι και αποτελούν προϊόντα μυστικής διαπραγμάτευσης μεταξύ διαφόρων παγκόσμιων ηγετών, οι οποίοι έχουν μυστικές συμμαχίες. Κάποιοι ερευνητές έχουν προτείνει ότι αυτές οι μυστικές συμμαχίες περιλαμβάνουν μια ισχυρή δέσμευση στους «Moneychangers» με έδρα το City του Λονδίνου ή ίσως μυστικές μασονικές ή αποκρυφιστικές οργανώσεις.

11. Ανάπτυξη συστημάτων κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi παγκοσμίως:

Τώρα ζούμε σε μια κατάσταση όπου τα συστήματα κινητής τηλεφωνίας και τα συστήματα Wi-Fi έχουν αναπτυχθεί παγκοσμίως. Και στις ΗΠΑ και σε μεγάλο μέρος του Καναδά δημιουργείται τώρα ένα εξελιγμένο σύστημα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Smart-Grid που διαθέτει έξυπνους μετρητές. Οι έξυπνοι μετρητές πιστεύεται από πολλούς ότι είναι επικίνδυνοι. Δεν είναι εγκεκριμένοι από το UL (*παγκόσμιας εμβέλειας ανεξάρτητη εταιρία ελέγχου επιστημονικής ασφάλειας, σύμφωνα με την GOOGLE)  και αποτελούν μη αδειοδοτημένα EMF, δηλαδή ανεξέλεγκτοι ισχυροί πομποί μικροκυμάτων δέσμης παλμών που μπορούν να δημιουργήσουν αϋπνία και σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι η οπλοποίηση του EMF και επίσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως συσκευές κατασκοπείας, καθώς και mind-control που βασίζεται σε EMF. Αυτοί οι μετρητές μπορούν εύκολα να απενεργοποιηθούν μαζί με ένα ολόκληρο τμήμα του δικτύου, και να χρησιμοποιηθούν για την παραγωγή ενός ψεύτικου προβοκατόρικου ΗΜΠ όταν μια πολύ ισχυρή ορατή εναέρια έκρηξη αναπτύσσεται ταυτόχρονα σε μεγάλο υψόμετρο.

Πομπός Wi-Fi

Αυτά τα βασισμένα σε καταναλωτές συστήματα κινητής τηλεφωνίας και Wi-Fi EMF είναι τριπλής χρήσης: Παρέχουν μεγάλες ανέσεις στους καταναλωτές και άμεση επικοινωνία σχεδόν οπουδήποτε· παρέχουν πληροφορίες άμεσης κατασκοπείας· και παρέχουν επίσης πληροφορίες με τη δυνατότητα να ασκήσουν σοβαρή εγκεφαλική παγίδευση χρησιμοποιώντας EMF για τον έλεγχο του νου. Ορισμένοι έχουν προτείνει ότι αυτές οι συσκευές έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν από τις Υπηρεσίες Πληροφοριών για να προκαλέσουν σύγχυση, ανησυχία, αϋπνία, χρόνια ή και καταληκτική ασθένεια σε στοχευμένα άτομα.

Συμπέρασμα:

Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι οι νέες τεχνολογίες EMF αναπτύχθηκαν αρχικά ως όπλα πολέμου εναντίον ξένων εχθρών και στη συνέχεια αναπτύχθηκαν επίσης ως συλλογική προσπάθεια για την προστασία του πλανήτη Γη. Φαίνεται επίσης ότι αυτά τα «σιωπηλά όπλα» EMF έχουν γίνει πολύ δελεαστικά στις υπάρχουσες κυβερνήσεις με σκοπό τη χρήση τους ως εξελιγμένο μέτρο για τον έλεγχο των δικών τους μαζών, κάτι που τώρα κάνουν κρυφά.

Μεγάλο μέρος αυτής της τρέχουσας ανάπτυξης εναντίον των λαών από τη Μυστική Σκιώδη Κυβέρνηση έχει εξορθολογιστεί, χαρακτηρίζοντας αυτά τα οπλικά συστήματα EMF ως «μη θανατηφόρα».

Συμπερασματικά, είναι προφανές ότι η Κυβέρνηση των ΗΠΑ (και ίσως πολλές άλλες μεγάλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, ή ένας μυστικός συνασπισμός των μεγαλύτερων κυβερνήσεων συλλογικά) αποφάσισαν τώρα να στρέψουν αυτά τα όπλα EMF εναντίον των δικών τους ανθρώπων, προκειμένου να ελέγξουν το συλλογικό υποσυνείδητο μέσω της μαζικής ανάπτυξης απομακρυσμένης επαγωγικής EMF έλξης εγκεφαλικών κυμάτων. Πιστεύεται τώρα από ορισμένους επιστήμονες ότι όλα τα Chemtrails που ψεκάζονται αποτελούν μέρος ενός εξελιγμένου ιονισμένου συστήματος ραντάρ «Διαστημικού Φράχτη» και επίσης ένα υπερσύγχρονο αμυντικό σύστημα ενάντια στους ICBM (*διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους), τα αεροσκάφη και τα UFO, καθώς και ένα μέσο για την άσκηση ηλεκτρονικού ελέγχου του νου στις μάζες με σκοπό να παρασύρουν τον εγκέφαλό τους και να τους ελέγξουν.

Σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Ντάνκαν, Ph.D., ο οποίος ήταν επιστήμονας που εργαζόταν για τη CIA, η τεχνολογία που είναι απαραίτητη για να «χακάρει τον ανθρώπινο εγκέφαλο» έχει ήδη αναπτυχθεί και χρησιμοποιείται καταχρηστικά για να βασανίσει εκατομμύρια.

Η Αμερικανική Κυβέρνηση έχει μακρά ιστορία ανάπτυξης μυστικών EMF που αναπτύχθηκαν ως μέσα ελέγχου του νου, τα οποία χρονολογείται τουλάχιστον από το 1992. Το σύστημα κινητής τηλεφωνίας σχεδιάστηκε ως ένα εξελιγμένο όπλο πολέμου ελέγχου του νου πολύ πριν αναπτυχθεί σε όλες τις ΗΠΑ και τον κόσμο.

Υπάρχουν πολύ καλές εσωτερικές αναφορές ότι πολλά άτυχα θύματα EMF βασανίζονται από στοχευμένα EMF, μερικά επίσης καταδιώκονται από συμμορίες και παρενοχλούνται σοβαρά από το FBI (όπως κατά τον παλιό καλό καιρό της Cointelpro), και όλα αυτά έχουν εφαρμοστεί σε πληροφοριοδότες και αντιφρονούντες και σε πολλούς αθώους ανθρώπους που χρησιμοποιούνται ως απλά πειραματόζωα. Προφανώς η ανάπτυξη αυτών των όπλων EMF εναντίον τέτοιων ανθρώπων είναι υπέρμετρα κακή και πρέπει να σταματήσει. Πριν σταματήσει, το κοινό πρέπει να συνειδητοποιήσει τους πολλούς κινδύνους της κατάχρησης των ΗΜΠ.

Όλο και περισσότερα δημοσιεύονται τώρα στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτό το θέμα, και η επικρατούσα επιστήμη αρχίζει να το εξετάζει με ειλικρίνεια. Στο παρελθόν ειλικρινείς επιστημονικές μελέτες που έδειχναν τους κινδύνους και τις καταχρήσεις θάφτηκαν, και τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα τις μετέφεραν ποτέ.

Το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης να αναπτυχθούν EMF εναντίον των λαών του κόσμου ως μυστικό όπλο πολέμου ήταν άγνωστο στους περισσότερους, και στην πραγματικότητα τώρα για πρώτη φορά γίνεται κατανοητό ότι είναι επιβλαβές για την ψυχική και σωματική υγεία και νοοτροπία κάποιου.

Η ανάπτυξη του EMF ως όπλο πολέμου εναντίον των λαών περιλαμβάνει τώρα συστήματα κινητής τηλεφωνίας, Wi-Fi, απομακρυσμένα τηλέφωνα και επίσης μερικά εξαιρετικά μυστικά μέσα EMF, όπως δορυφορικές κβαντικές μεταδόσεις βαθμωτών πεδίων και D-wave που χρησιμοποιούνται για τον μαζικό έλεγχο των πεποιθήσεων, των στάσεων και των νοοτροπιών καθώς και του καιρού.

Τώρα πιστεύεται από ορισμένους μυημένους ότι σκοπός αυτής της μαζικής ανάπτυξης όπλων EMF εναντίον των μαζών του κόσμου είναι να διαμορφώσει και να ελέγξει τη μαζική σκέψη τους (Έλεγχος του Νου), καθώς και να δημιουργήσει ατελείωτες καιρικές καταστροφές, προκειμένου να προκαλέσει τεράστιο κοινωνικό και οικονομικό χάος. Ο γενικός στόχος της μυστικής Cabal είναι προφανώς να δημιουργήσει αρκετό παγκόσμιο χάος για να καταστρέψει όλα τα παλιά κοινωνικά συστήματα και τα εθνικά κράτη, έτσι ώστε ο κόσμος να μπορεί να ερημωθεί μαζικά. Αυτό υποτίθεται ότι θα επιτρέψει σε αυτήν την Cabal να δημιουργήσει τη δική της λουσιφεριανή κοινωνία, όπως ήλπιζαν από καιρό για τον «Φοίνικα» από τις στάχτες.

Και τώρα έχουμε τα συστήματα 5G που έρχονται σύντομα, εκτός αν σταματήσουν από δραματικές κοινοτικές ενέργειες για την κατάργησή τους. Αυτά τα συστήματα 5G έχουν αξιοσημείωτες δυνατότητες να μεταδίδουν μεγάλες ποσότητες δεδομένων πολύ γρήγορα και άλλα οφέλη που επιθυμεί ιδιαίτερα ο καταναλωτής, όπως οι περισσότερες αναπτύξεις ΗΜΠ πολλαπλών χρήσεων. Επειδή οι συσκευές που βασίζονται σε EMF, όπως τα κινητά τηλέφωνα και το Wi-Fi, προσφέρουν τόσες πολλές ανέσεις στους καταναλωτές, έγιναν γρήγορα αποδεκτές και χρησιμοποιήθηκαν από τις μάζες.

Το 5G μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί για να χρησιμοποιηθεί για να «δει μέσα από τοίχους σε δομές» και να οπλιστεί για να προκαλέσει σωματικές και ψυχικές διαταραχές, ακόμη και καρκίνο και άλλα θανατηφόρα ιατρικά προβλήματα, εάν εκείνοι που θα το ελέγξουν αποφασίσουν να το χρησιμοποιήσουν με αυτόν τον τρόπο εναντίον εκείνων που θα προσδιορίζονται ως πολιτικοί ή εγχώριοι εχθροί.

πηγή

Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

One comment

 1. θα ξαναεπαναλαβω την δήλωση μου.
  Συμφωνώ και επαυξάνω στα λεγόμενα σου και ενεργώ ανάλογα στο πεδίο.
  ΑΛΛΑ για να πάνε σε πιο πνευματικές καταστάσεις , έννοιες, ουσίες ύπαρξης ,,,,,,,,
  καλό θα ήταν να απεμπλακούν από WiFi δίκτυα, κινητά , chat GPT , και κάθε μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που τους κοιμίζει και τους χειραγωγεί. και καταστρέφει το βιοηλεκτρικό τους πεδίο , αύρα .
  Υπακούν τυφλά το Α.Ι. και οδηγούνται άμεσα σε κατάσταση ρομπότ/ άσε το κινητό σου να φανταστεί και να σκεφτεί για εσένα ,,,,,,,,, συνειδητότητα χειραγωγούμενη για ένωση της έννοιας του είμαστε 1 και υπακούμε τον κεντρικό σερΒερ του Α.Ι. και όχι την οργανική μας βιολογική αγνή ένωση
  Είμαστε πολύ ισχυρά Όντα ΗΜΠ ( ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΠΑΛΜΟΥ ) και αν μάθεις να χειρίζεσαι την ενέργεια σου και πως και που να την εκπέμπεις, μπλοκάρεις ότι δυσλειτουργική ακτινοβολία πάει να σε επηρεάσει.
  Το να αναφέρω ότι ¨Η εστιασμένη ανθρωπινή προσοχή δημιουργεί συμπίεση ηλεκτρικού φορτίου στο πεδίο, εποικοδομητική η καταστροφική ανάλογα από το τι εκπέμπουμε ¨ δεν το θεωρώ περιττό άλλα αντιλαμβάνομαι ότι λίγοι θα το καταλάβουν και πιο λίγοι θα το χρησιμοποιούν.
  Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά ? γιατί κάτι έχω ανακαλύψει ενεργώντας με αυτές της υπέροχες ενέργειες και ξέρω τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε.
  Έπεται και συνεχεία με πανίσχυρα και φαντασμαγορικά αποτελέσματα για όσους αντιλαμβάνονται τη δημιουργούμε στο πεδίο τώρα.
  Το τελευταίο βίντεο που δημιούργησα ( ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ? ΝΕΥΡΟΤΟΝΙΚΗ ) Συγχρονίζετε με τα λεγόμενα σου.
  Σας εύχομαι όλα τα καλά με πολύ υψηλές συχνότητες για ισορροπία και αρμόνια .
  Σας ευχαριστώ.

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s