Ολόκληρο το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα της ΧΜ Πρόκειται να Καταρρεύσει με Πιθανό Πρώτο Ντόμινο την Credit Suisse 

Windlander  6/3/2023


Η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος της Χαζαρικής Μαφίας φαίνεται επικείμενη, με την Credit Suisse να είναι το πιθανό πρώτο ντόμινο. Εάν πέσει, θα πυροδοτήσει μια διαδικασία που θα οδηγήσει στην κατάρρευση πολλών μεγάλων τραπεζών και στη συνέχεια της Παγκόσμιας Τράπεζας, του ΔΝΤ και της κεντρικής φωλιάς, της ΕΤΑΙΡΙΑΣ UNITED STATES.

Βρίσκεται σε εξέλιξη ένας πλήρης τραπεζικός πανικός στην Credit Suisse, καθώς οι πελάτες απέσυραν 120 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο τον περασμένο μήνα. Τώρα η New York Post αναφέρει ότι έχουν παραβιαστεί ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, συμπεριλαμβανομένης της ταυτότητας κοινωνικής ασφάλισης, των πληροφοριών απασχόλησης και των στοιχείων επικοινωνίας των πελατών που διατηρούν 50 εκατομμύρια δολάρια ή περισσότερα στην τράπεζα.

https://nypost.com/2023/03/02/credit-suisse-breach-spills-info-of-high-net-worth-clients/

«Ναι, το θέμα της Credit Suisse είναι πολύ σοβαρό, σκεφτείτε πόσοι λογαριασμοί συνδέονται με κάθε γνωστό ελίτ εγκληματία στον κόσμο», αναφέρει πηγή της CIA.

Αυτή η έκθεση «Ελβετικά Μυστικά» πριν από ένα χρόνο αγγίζει την κορυφή του παγόβουνου:

https://www.occrp.org/en/suisse-secrets/

«Η Suisse πιθανότατα θα είναι η πρώτη μεγάλη τράπεζα που ελέγχεται από την ΧM που θα αφεθεί ελεύθερη… Αυτό μυρίζει σαν το φινάλε», λέει μια πηγή της Μοσάντ.

Ο επικεφαλής της MI6 συμφωνεί λέγοντας: «Η Credit Suisse εμπλέκεται πράγματι σε διεθνή εγκληματική απάτη, σε αυτή την περίπτωση ως το πλυντήριο χρημάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Γενεύη που δωροδοκεί όλους τους πρωθυπουργούς της βασίλισσας για να διαπράξει εσχάτη προδοσία. Έχουμε όλα τα στοιχεία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απολύω συνεχώς πρωθυπουργούς στο Λονδίνο. Η Βασίλισσα και ο σύζυγος της Αυτής Μεγαλειότητας δολοφονήθηκαν και οι δύο εξαιτίας αυτού μεταξύ πολλών άλλων».
«Οι άδειες shoot-to-kill 001 και 002 είναι τώρα σε πλήρη ανάπτυξη», προσθέτει.

Αυτή η κατάρρευση δεν αφορά μόνο γκάνγκστερ υψηλού επιπέδου, αλλά είναι πιθανό να οδηγήσει στην απομάκρυνση των περισσότερων από τους λεγόμενους ηγέτες στον κόσμο, λένε πηγές της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου.
Οι αποκαλύψεις των λογαριασμών δωροδοκίας τραπεζών του Βατικανού παρακάτω από την κυβέρνηση Ομπάμα είναι ένα δείγμα συστηματικής δωροδοκίας της ΧM που θα μπορούσε να αναπαραχθεί στις περισσότερες από τις ελεγχόμενες από τη Δύση χώρες του κόσμου.

Επειδή όλες οι τράπεζες δανείζουν στους ίδιους ανθρώπους, αν μια τράπεζα πέσει και αποσύρει τα δάνειά της, τότε οι δανειολήπτες δεν μπορούν να πληρώσουν ούτε άλλα δάνεια, έτσι ολόκληρο το σύστημα καταρρέει.

«Γνωρίζω από πολύ αξιόπιστες πηγές ότι η Bank of America, η Wells Fargo και η JP Morgan Chase είναι αφερέγγυες και έχουν ενεργή διαδικασία πτώχευσης. Είναι ‘σφραγισμένες’ από την κοινή θέα», προσθέτει η πηγή της Μοσάντ.

Παρά την προσπάθεια συγκάλυψης, αρκετά κομμάτια διαρρέουν. Οι Κινέζοι κατασκευαστές ακινήτων έχουν σταματήσει περίπου 53,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε δάνεια σε δυτικές τράπεζες, η Blackstone αθέτησε 580 εκατομμύρια δολάρια σε ένα κτίριο του Μανχάταν (με 40% πληρότητα). η δεύτερη αθέτηση στο Nordic REIT (46% πληρότητα) συνολικού ύψους 2,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων… Η PIMCO αθέτησε τις υποχρεώσεις της στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια και η Brookfield αθέτησε 2 κτίρια του Λος Άντζελες με 783 εκατομμύρια δολάρια σε ενυπόθηκα δάνεια.

https://www.henrymakow.com/

Αυτό αναμένεται να γκρεμίσει την ελβετική ομάδα Octagon και μαζί με αυτήν τον έλεγχό της στις χώρες της G7 και σε διάφορα κράτη σκλάβων σε όλο τον κόσμο.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πού βρίσκεται όλος ο φυσικός χρυσός που αποθηκεύουν οι Ελβετοί στα θησαυροφυλάκιά τους εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια; Μέχρι στιγμής έχουν αρνηθεί να ικανοποιήσουν τα νόμιμα αιτήματα για επιστροφή είτε κινεζικού είτε ιαπωνικού αυτοκρατορικού χρυσού. Εάν δεν έχουν πλέον τον χρυσό, αυτό είναι πολύ σημαντικό επειδή στην κορυφή του χρηματοπιστωτικού συστήματος γίνονται αποδεκτά μόνο πραγματικά περιουσιακά στοιχεία, όπως ο χρυσός και όχι το χαρτί.

Η χαζαρική μαφία έχει περιοριστεί στην απειλή να χρησιμοποιήσει όπλα σεισμού για να αναγκάσει τις χώρες να παραδώσουν χρυσό. Οι ινδονησιακές αρχές μας λένε ότι τους λένε να παραδώσουν χρυσό και άλλους φυσικούς πόρους, διαφορετικά ένας πολύ μεγάλος σεισμός θα συμβεί αργότερα αυτό το μήνα. Οι απειλές προήλθαν από την ολλανδική πρεσβεία στην Τζακάρτα. Διαβιβάστηκε σε υψηλόβαθμο αξιωματούχο του υπουργείου Εξωτερικών της Ινδονησίας στην Τζακάρτα, αναφέρουν ινδονησιακές πηγές πληροφοριών.
Αυτό εξηγεί γιατί ο Ολλανδός «σεισμολόγος» Frank Hoogerbeets –ο οποίος ανέβηκε στο διεθνές προσκήνιο μετά την πρόβλεψη των καταστροφικών σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία– προβλέπει έναν «μεγα-σεισμό» μεγέθους 8,5 ή υψηλότερου «λόγω της ειδικής θέσης της Γης, του Ερμή και του Κρόνου». Αυτή η ψευδο-επιστήμη δεν είναι τίποτα άλλο από μια λεπτή συγκαλυμμένη απειλή.

Εδώ είναι ένα μήνυμα από την Κοινωνία του Λευκού Δράκου προς τους Ολλανδούς: «Οι άνθρωποι που ζουν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας δεν πρέπει να δημιουργούν τσουνάμι».

Δεν είναι μόνο η Ινδονησία. Η ΧM προσπαθεί επίσης να εκφοβίσει τις Φιλιππίνες να παραδώσουν τον χρυσό και άλλους πόρους τους. Ο λαός των Φιλιππίνων αντεπιτίθεται.
Δικαστήριο των Φιλιππίνων εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος ως ιδρυτής του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, «καταζητείται σε σχέση με εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους, αριθμός που δεν μπορεί να εκτιμηθεί επί του παρόντος και είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί εκθετικά με την πάροδο του χρόνου».

Αυτό το ένταλμα σύλληψης συνδέεται με τη δολοφονία του κυβερνήτη της Negros Oriental, Roel Degamo, την οποία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/video-governor-in-philippines-assassinated-today

Κυβερνητική πηγή των Φιλιππίνων δήλωσε ότι «Εμπλέκονται ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ Τζούνιορ. Σχεδιάζονται περισσότερες απειλές/απόπειρες δολοφονίας. Η χαζαρική καμπάλ είναι απελπισμένη για τον έλεγχο των Φιλιππίνων». Ούτε ο κ. Γκέιτς ούτε ο κ. Ροκφέλερ ήταν διαθέσιμοι για σχολιασμό μέχρι τη στιγμή που βγήκε στη δημοσιότητα αυτή η έκθεση.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή η οικονομική αναταραχή και οι συνακόλουθες απειλές ήταν ορατές στη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών της G20 την περασμένη εβδομάδα, η οποία διαλύθηκε χωρίς να εκδώσει ανακοινωθέν. Αυτό είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο, γιατί συνήθως τέτοιες συναντήσεις καλύπτουν ρωγμές εκδίδοντας τουλάχιστον μια ήπια δήλωση.

«Ορισμένες δυτικές αντιπροσωπείες μετέτρεψαν την ατζέντα της G20 σε φάρσα, προσπαθώντας να κατηγορήσουν τη Μόσχα για τις δικές τους οικονομικές αποτυχίες», δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

Στις G20 χώρες όπως η Βραζιλία, η Ινδία, η Κίνα, το Μεξικό, η Νότια Αφρική και η Τουρκία, ζήτησαν την «κατάργηση του δυτικού μονοπωλίου» στους διεθνείς οργανισμούς. Οι δυτικές χώρες απάντησαν με τακτικές «χτυπήματος κάτω από τη ζώνη» απειλώντας να «τιμωρήσουν» χώρες που δεν υπακούουν, είπε ο Λαβρόφ.

https://tass.com/politics/1583729

Αυτό θα εξηγούσε τις απειλές για τσουνάμι κατά της Ινδονησίας κ.λπ.

Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Νικολάι Πατρούσεφ, προχώρησε περαιτέρω λέγοντας ότι η Ουάσινγκτον και οι σύμμαχοί της καταφεύγουν σε «πολιτική πίεση, στρατιωτικό εκβιασμό, οικονομική υποδούλωση, οικονομικές κυρώσεις και, φυσικά, παραπλανητική προπαγάνδα».

https://www.daily-sun.com/printversion/details/676866/%E2%80%98Russian-allies-facing-%E2%80%98unprecedented-pressure%E2%80%99-from-US%E2%80%99#:~:text=%E2%80%98Russian%20allies%20facing%20%E2%80%98unprecedented%20pressure%E2%80%99%20from%20US%E2%80%99%202,Nikolay%20Patrushev%2C%20said%20during%20a%20visit%20to%20Venezuela.

Το παρακάτω βίντεο από τις συνθήκες στρατοπέδου σκλάβων σε ένα ορυχείο κοβαλτίου (που απαιτείται για την κατασκευή κινητών τηλεφώνων κ.λπ.) δείχνει το είδος της οικονομικής διαχείρισης από την οποία έχει βαρεθεί ο υπόλοιπος κόσμος.

Εάν η δυτική ηγεσία ήταν ικανή, οι άνθρωποι μπορεί να ήταν πιο πρόθυμοι να παραβλέψουν τον εκφοβισμό της, αλλά δεν είναι. Η παρανοϊκή ηγεσία της έχει επανειλημμένα αποδειχθεί ότι διαδίδει ασθένειες, προκαλεί περιβαλλοντικές καταστροφές και προωθεί τον πόλεμο.
Μόλις την περασμένη Τρίτη ένας Ρώσος διοικητής προειδοποίησε ότι ένα τρένο που μετέφερε φορτίο δηλητηριωδών χημικών ουσιών έφτασε στην πόλη Κραματόρσκ και ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδιάζουν να χρησιμοποιήσουν τις «εξαιρετικά τοξικές και απαγορευμένες ουσίες» σε αυτό για να οργανώσουν μια επιχείρηση «υπονόμευσης» στην Ουκρανία για να κατηγορήσουν τη Μόσχα,

https://www.presstv.ir/Detail/2023/02/28/699048/Russia-Military-Αμερική-προετοιμασία-για-χημική-επίθεση-στην-Ουκρανία

Τώρα έχουμε το Ισραήλ –που εδώ και 30 χρόνια λέει ότι το Ιράν θα αποκτήσει πυρηνική βόμβα μέσα σε τρεις μήνες– να ουρλιάζει «Θα χρειαζόταν τώρα το Ιράν μόλις 12 ημέρες για να παράγει πυραυλικό υλικό ισάξιο με βόμβα».

https://www.debka.com/pentagon-iran-can-make-fissile-material-for-a-nuke-in-12-days-israel-we-are-ready-for-final-steps-of-irans-nuclear-issue/

Η επωδός της ΧM είναι «επίθεση στη Ρωσία, επίθεση στο Ιράν, επίθεση στην Κίνα κ.λπ.».
Όχι μόνο συνεχίζουν να προσπαθούν να ξεκινήσουν έναν ολοκληρωτικό πυρηνικό πόλεμο, αλλά έχουν επίσης πιαστεί στα πράσα να προσπαθούν να σκοτώσουν το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού με τοξικά εμβόλια. Τα επίσημα στοιχεία από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι τα εμβόλια σκότωσαν 24 φορές περισσότερους ανθρώπους από τη λεγόμενη πανδημία από την οποία υποτίθεται ότι τους προστατεύουν.

Αν νομίζετε ότι αυτό δεν ήταν προμελετημένο, αναρωτηθείτε γιατί οι ίδιες αρχές και οι κατασκευαστές που επέβαλαν το εμβόλιο Covid δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνουν το εμβόλιο!


Τώρα ο υπουργός Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, Ματ Χάνκοκ, πιάστηκε να ζητά από τις εφημερίδες να σπείρουν τον πανικό για να αυξήσουν τεχνητά τον αριθμό των τεστ Covid. Τον Δεκέμβριο του 2020 ρωτάει «Πότε θα αναπτύξουμε τη νέα παραλλαγή;»

Εδώ είναι ένας Βρετανός επιστήμονας που άλλαξε την δημόσια γνώμη του από τη δήλωση ότι ο Covid φαινόταν εργαστηριακά κατασκευασμένος σε φυσικής προέλευσης, αφού ο Φάουτσι του έδωσε επιχορήγηση 1,88 εκατομμυρίων δολαρίων, και επιπλέον 16,5 εκατ. Η επιστήμη του covid εξαγοράστηκε 100%. Όλοι ήξεραν από την πρώτη μέρα ότι ο covid προερχόταν από εργαστήριο.. και εκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν για να κάνουν τους επιστήμονες να λένε σκόπιμα ψέματα στο κοινό… αν το κάνουν αυτό με τους επιστήμονες covid, τότε απλά σκεφτείτε πόσα ξοδεύουν για τους επιστήμονες της κλιματικής αλλαγής… Η επιστήμη είναι 100% προς πώληση. Κερδίζει η υψηλότερη τιμή.

Το απόλυτο κακό και η ανικανότητα αυτής της ηγεσίας έχει κάνει όλο και περισσότερα πρώην «mainstream» δημόσια πρόσωπα να στραφούν εναντίον της ΧΜ.

Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Woody Harrelson να φιλοξενείται από το Saturday Night Live και να χρησιμοποιεί τον εναρκτήριο μονόλογό του για να επικρίνει την απάντηση της Big Pharma σχετικά με τον COVID-19:

«Τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών στον κόσμο συγκεντρώνονται και εξαγοράζουν όλα τα μέσα ενημέρωσης και όλους τους πολιτικούς και αναγκάζουν όλους τους ανθρώπους στον κόσμο να παραμείνουν κλειδωμένοι στα σπίτια τους. Και οι άνθρωποι μπορούν να βγουν μόνο αν πάρουν τα ναρκωτικά του καρτέλ και εφόσον συνεχίσουν να τα παίρνουν ξανά και ξανά».

Η απάντηση της ΧΜ είναι τώρα να προσπαθήσουν απεγνωσμένα να κατηγορήσουν για το όλο θέμα την Κίνα. Η ελπίδα τους φαίνεται να είναι όχι μόνο να ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη αλλά και να ξεκινήσουν τον από καιρό προγραμματισμένο Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Το πρόβλημα είναι ότι οι ηγέτες των σκλάβων των G7 έχουν πει ψέματα τόσο συχνά και επανειλημμένα, που σχεδόν κανείς δεν τους πιστεύει πια.
Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε μια νεότερη, λεπτότερη έκδοση του Castrudeau του Καναδά να ψεύδεται. Το βίντεο φαίνεται να υπονοεί ότι ο ηθοποιός που παίζει τώρα τον «Τριντό» δεν ενημερώθηκε πλήρως.

Το λεγόμενο καθεστώς του μετατρέπει επίσης τώρα τον Καναδά σε μια μεγάλη παγκόσμια επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος με νομιμοποιημένο εμπόριο ναρκωτικών. Τέλειος συγχρονισμός, καθώς η Ουκρανία πηγαίνει κατά διαόλου:

Η Sunshine Earth Labs ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι έλαβε άδεια από την Health Canada να «κατέχει, να παράγει, να πωλεί και να διανέμει νόμιμα φύλλα κόκας και κοκαΐνης», καθώς και μορφίνη, MDMA (έκσταση) και ηρωίνη.

https://ca.finance.yahoo.com/news/sunshine-earth-labs-ltd-provides-140000519.html

Δεν θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να βγει η πρίζα των ανδρείκελων της ΧΜ, όπως ο Castrudeau του Καναδά.


Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επίσης πιθανώς δεν θα είναι για πολύ καιρό υπαρκτός, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια μαζική εβραϊκή εξέγερση εναντίον της ΧΜ. Ως ένδειξη αυτού, η χρήση της ουκρανικής σημαίας έχει απαγορευτεί στο Ισραήλ. Η εμφάνιση ουκρανικών σημαιών απαγορεύεται σε σπίτια, στο δρόμο και σε όλους τους δημόσιους χώρους, με πρόστιμο 10.000 σέκελ (περίπου 3.000 δολάρια).

Η διαδικασία απομάκρυνσης της ΧΜ βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη στις ΗΠΑ. Η τελευταία ήταν η αποπομπή της δημάρχου Λόρι Λάιτφουτ στις δημοτικές εκλογές του Σικάγο. Ήταν η πρώτη μαύρη γυναίκα του Σικάγο και η πρώτη ανοιχτά ομοφυλόφιλη δήμαρχος, καθώς και η πρώτη εν ενεργεία δήμαρχος του Σικάγο που έχασε εδώ και τέσσερις δεκαετίες.

https://www.axios.com/2023/03/01/lori-lightfoot-ousted-in-chicago-mayoral-election

Το πιο σημαντικό, η απώλειά της στην έδρα του Μπαράκ Ομπάμα σημαίνει ότι ο ίδιος ο Ομπάμα πιθανότατα έχει απομακρυνθεί από τη θέση που είχε να κινεί τα νήματα των διαφόρων μαριονετών ηθοποιών που προσποιούνται ότι είναι ο «Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν».

Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται και στη Φλόριντα. Η Ηλιόλουστη Πολιτεία έχει τώρα εξουσία στην πρώην αυτοδιοικούμενη, ειδική αφορολόγητη περιοχή που περιλαμβάνει ολόκληρο το Walt Disney World Resort. «Η Disney χάνει το καθεστώς της αυτοδιοίκησης, η Πολιτεία της Φλόριντα είναι ο νέος σερίφης στην πόλη», δήλωσε ο κυβερνήτης Ρον ντε Σάντις σε συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα. «Προσδεθείτε – υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν».

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11798887/Ron-DeSantis-signs-bill-STRIPPING-Disneys-control-Reedy-Creek-district.html

Ας δούμε αν η αστυνομία της Φλόριντα κάνει έφοδο στο μέρος και αποκαλύψει τα εργοστάσια αδρενοχρώμιου που φέρεται να βρίσκονται κάτω από τη Disney Land.
Ο κυβερνήτης ντε Σάντις, χριστιανός, γνωρίζει ότι πολεμά τις σατανικές δυνάμεις.

«Το έργο του διαβόλου θα διεισδύσει ακόμη και στην Εκκλησία με τέτοιο τρόπο, ώστε να δει κανείς καρδινάλιους να αντιτίθενται σε καρδινάλιους, επισκόπους εναντίον επισκόπων».

Έτσι είπε η Παναγία της Ακίτα της Ιαπωνίας στην αδελφή Άγκνες Σασαγκάουα στις 13 Οκτωβρίου 1973.

Στην είσοδο του Πανεπιστημίου Stellenbohm στη Νότια Αφρική κρέμεται μια πινακίδα που εξηγεί πώς προέκυψε αυτό:

Δεν χρειάζονται ατομικές βόμβες ή πύραυλοι μεγάλου βεληνεκούς για να καταστρέψουν οποιοδήποτε έθνος στον κόσμο. Αρκεί να μειώσουμε την ποιότητα της εκπαίδευσης και να αφήσουμε τους μαθητές να εξαπατήσουν στις εξετάσεις. Οι ασθενείς πεθαίνουν στα χέρια τέτοιων γιατρών. Τα κτίρια καταρρέουν στα χέρια τέτοιων μηχανικών και αρχιτεκτόνων. Τα χρήματα χάνονται από τέτοιους διδάκτορες και οικονομολόγους. Η δικαιοσύνη εξαφανίζεται στα χέρια τέτοιων δικηγόρων και δικαστών. Η κατάρρευση της εκπαίδευσης είναι η κατάρρευση του έθνους.

Ενώ η Δύση συνεχίζει να καταρρέει, η Κίνα δείχνει τι προσπαθεί να κάνει μια κυβέρνηση που εξυπηρετεί πραγματικά τον λαό της.
Στην τελευταία μεγάλη συνάντησή της, η κινεζική κυβέρνηση παρουσίασε τα ακόλουθα σχέδια και στόχους:

Η επιδίωξη ανάπτυξης υψηλής ποιότητας είναι το πρώτο και κύριο καθήκον στην Κίνα.

Ενίσχυση των δαπανών Έρευνας & Ανάπτυξης, επέκταση της παραγωγής καθαρής ενέργειας και καλλιέργεια πόλων ανάπτυξης με στρατηγικές περιφερειακής ανάπτυξης… Η προσπάθεια εκσυγχρονισμού της Κίνας φέρνει την επιστημονική φαντασία πλησιέστερα στο κοινό… Η Κίνα έχει επιδιώξει να εξορθολογίσει τη διοίκηση, να εκχωρήσει εξουσία, να βελτιώσει τη ρύθμιση και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες, καλλιεργώντας παράλληλα ένα περιβάλλον αγοράς που χαρακτηρίζεται από θεμιτό ανταγωνισμό… Η Κίνα έχει κατασκευάσει το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δίκτυο υψηλής ταχύτητας στον κόσμο, δίκτυο ταχείας κυκλοφορίας και λιμενικά συμπλέγματα παγκόσμιας κλάσης. Έχει ανοίξει αεροπορικούς και θαλάσσιους δρόμους που φτάνουν σε όλα τα μέρη του κόσμου… αρμονία μεταξύ ανθρώπου και φύσης… Η ιδέα ότι «τα διαυγή νερά και τα καταπράσινα βουνά είναι ανεκτίμητα περιουσιακά στοιχεία» έχει γίνει συνείδηση… μείωση του εισοδηματικού χάσματος… ο δείκτης της αίσθησης ασφάλειας του κινεζικού λαού έφτασε το 98,62%.

https://english.news.cn/20230304/649b101c913f4370a97a6c066717923e/c.html

Αν η Δύση είχε αξιοκρατική κυβέρνηση, θα άφηνε και πάλι την Κίνα να φάει τη σκόνη της. Για παράδειγμα, σκεφτείτε τι θαύματα θα μπορούσαν να γίνουν εάν τα πάνω από 6000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που παρακρατήθηκαν για «λόγους εθνικής ασφάλειας» διατίθονταν στο κοινό με υπεύθυνο τρόπο. Το λιγότερο, θα είχαμε όλοι οχήματα αντιβαρύτητας και σχεδόν ελεύθερη ενέργεια. Όπως έχουν τα πράγματα, όμως, όσο περισσότερο η Δύση παραμένει υπό την δικτατορία της ΧΜ, τόσο περισσότερο η Κίνα θα μας ξεπερνάει.

Το μεγάλο ερωτηματικό όμως παραμένει το πότε η Δύση θα αποκαλύψει περισσότερα από τα μυστικά της στον υπόλοιπο κόσμο.
Σε αυτό το μέτωπο, παρατηρήστε πώς ο γερουσιαστής Robert F. Kennedy Jr. πρόσφατα μίλησε με λίγα λόγια για τους εξωγήινους. Προωθούν το έργο Blue Beam όσο μπορούν.

Υπάρχουν επίσης ενδείξεις ότι αποκαλύπτεται το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα των ΗΠΑ, όπως υπαινίσσεται αυτό το βίντεο από τη Χαβάη.

https://www.spacebasedelta1.spaceforce.mil/Kaena-Point-SFS-Hawaii/

Δείτε επίσης συνημμένη φωτογραφία με όλες τις βάσεις της Διαστημικής Δύναμης, συμπεριλαμβανομένης της Θούλης και του όρους Cheyenne.

Με αυτό, ορίστε τα εξωκοσμικά γραφικά αυτής της εβδομάδας:

1. UFO orb πάνω από το Μανχάταν της Νέας Υόρκης

2. UFO πάνω από το Φοίνιξ της Αριζόνα

3. UFO πάνω από το Σαν Αντόνιο του Τέξας

4. UFO πάνω από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας

5. Ένα σύμπλεγμα εξωκοσμικών UFO

6. UFO πάνω από τη Σερβία

7. Ανωμαλία του ουρανού στην Αυστραλία

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρατήσουμε τα μάτια μας στον ουρανό και τα πόδια μας στο έδαφος, καθώς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για την πλανητική απελευθέρωση.

πηγή

κεράστε μας έναν καφέ:
paypal.me/EternalNowblog


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s