Η Πρώτη Στα Χρονικά Παγκόσμια Επανάσταση Είναι Έτοιμη Να Απελευθερώσει Την Ανθρωπότητα

Benjamin Fulford   20/3/2023


Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν έχει ξανασυμβεί στην ανθρώπινη ιστορία. Γινόμαστε μάρτυρες της πρώτης στα χρονικά παγκόσμιας επανάστασης. Οι ταραχές στη Γαλλία, η στρατιωτική ανυπακοή των ΗΠΑ στον ψεύτικο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, η ενοποίηση του μουσουλμανικού λαού, η κατάρρευση της Credit Suisse και πολλά άλλα γεγονότα σε όλο τον κόσμο, είναι όλα αλληλένδετα σημάδια της πρώτης παγκόσμιας επανάστασης. Είναι όλα μέρος της ανατροπής μιας κρυφής άρχουσας τάξης που προεδρεύει του πλανήτη για χιλιάδες, αν όχι δεκάδες χιλιάδες χρόνια. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι τόσο ψυχοφθόρο, όσο και απελευθερωτικό για την ανθρωπότητα και τη γήινη ζωή γενικότερα.

Πριν πάμε όμως να δούμε όλα τα γεγονότα που εκτυλίσσονται, ας προσπαθήσουμε να αντιληφθούμε τη μεγάλη εικόνα. Ο πρώην καθηγητής μου Sa’adullah Ghausy –ο οποίος ήταν πρέσβης του Αφγανιστάν στην Ιαπωνία πριν από την εισβολή των Ρώσων στη χώρα του– είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσουμε τις διεθνείς σχέσεις είναι να σκεφτόμαστε τις χώρες ως μεμονωμένους ανθρώπους. Έτσι, έχοντας αυτό κατά νου, ιδού η μεγάλη εικόνα:

Ένας Αφρικανός, ένας Κινέζος, ένας Ευρωπαίος, ένας Ινδός και ένας Χαζάρος βρίσκονται αποκλεισμένοι σε ένα έρημο νησί. Ο Χαζάρος λέει στον Αφρικανό «Πας και μαζεύεις τρόφιμα, καυσόξυλα και άλλους πόρους». Στους Κινέζους λέει «Φτιάχνεις εργαλεία και χτίζεις καταφύγιο και έπιπλα για εμάς». Στον Ινδό λέει «Μαγειρεύεις και καθαρίζεις και αναλαμβάνεις τις διάφορες αγγαρείες». Στον Ευρωπαίο λέει «Χτυπάς τους Αφρικανούς, τους Κινέζους και τους Ινδούς αν δεν υπακούσουν». Σε όλους αυτούς λέει: «Μόλις τελειώσετε τα καθήκοντά σας, πηγαίνετε να μου μαζέψετε κοχύλια και λαμπερές πέτρες». Στη συνέχεια, λέει στην ομάδα: «Αφού ετοιμάσετε τα πάντα, θα πάρω το καλύτερο φαγητό και τα πιο άνετα έπιπλα και θα σας δώσω ό, τι έχει απομείνει».

Στη συνέχεια, ένα βράδυ, ενώ ο Χαζάρος κοιμάται, τα άλλα άτομα συγκεντρώνονται και λένε «ο Χαζάρος δεν κάνει τίποτα, οπότε γιατί να δουλέψουμε γι ‘αυτόν;» Στον Ευρωπαίο, οι άλλοι λένε «Σε κρατάει ναρκωμένο και δηλητηριασμένο για να τον υπακούς. Αν συνεργαστείς μαζί μας, θα σε βοηθήσουμε να αποτοξινωθείς, να σου δώσουμε τη συλλογή κοχυλιών του και να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις μεγαλύτερο μερίδιο φαγητού.»

Έτσι, το επόμενο πρωί, οι άλλοι λένε στον Χαζάρο ότι θα πρέπει να δουλέψει αν θέλει να συνεχίσει να τρώει και να μοιράζεται το νησί με τους υπόλοιπους. Όταν ο Χαζάρος λέει στον Ευρωπαίο να πάει να χτυπήσει τους άλλους, πέφτει σε τοίχο. Στη συνέχεια απειλεί να δηλητηριάσει τους πάντες, να ανατινάξει το νησί κ.λπ., αλλά μπλοφάρει, οπότε θα πρέπει είτε να δουλέψει είτε να πεταχτεί στους καρχαρίες.

Αυτό στην ουσία συμβαίνει στον κόσμο τώρα.

Στη Μέση Ανατολή, για παράδειγμα, οι διάφορες χώρες της περιοχής, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου, της Τουρκίας, του Ιράν και της Σαουδικής Αραβίας, αποφάσισαν να σταματήσουν να παραδίδουν το πετρέλαιό τους στη χαζαρική μαφία με αντάλλαγμα αριθμούς σε τραπεζικούς υπολογιστές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ψεύτικος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναγκάστηκε να αποστραγγίσει το στρατηγικό απόθεμα πετρελαίου.

Δεν είναι περίεργο που ο Moussa Ibrahim, πρώην εκπρόσωπος του Μουαμάρ Καντάφι λέει: «Αυτό που συμβαίνει μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και του Ιράν υπό κινεζικό έλεγχο δεν είναι μικρό πράγμα, είναι μια αλλαγή διεθνούς ισχύος».

Το ίδιο συμβαίνει με την Κίνα και άλλες ασιατικές χώρες, που απαιτούν τώρα πληρωμή σε αληθινά πράγματα -όπως χρυσό και φυσικά προϊόντα- από τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές χώρες.
Στην Αφρική, μια μεγάλη ομάδα χωρών ζήτησε ρωσική βοήθεια για να σταματήσει τους Γάλλους Rothschilds κ.λπ. από την κλοπή των πόρων τους.
Αυτή η συμμαχία μεταξύ του παγκόσμιου νότου, της παγκόσμιας ανατολής και των δυτικών Λευκών Καπέλων οδηγεί σε κατάρρευση του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και αλλαγή καθεστώτος σε διάφορες χώρες.

Η κατάρρευση της Credit Suisse είναι η αντανάκλαση αυτής της κατάστασης. Παρατηρήστε πώς κανένα από τα λεγόμενα κύρια άρθρα ειδήσεων σχετικά με την Credit Suisse δεν μιλά για τον πραγματικό λόγο για τον οποίο καταρρέει, και γιατί η εξαγορά από την UBS και η διάσωση από την ελβετική κυβέρνηση θα αποτύχει. Ας μην υπάρχει καμία αμφιβολία, θα αποτύχει και θα γκρεμίσει μαζί της την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, την BIS, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, τον ΟΗΕ κ.λπ.

Η πραγματικότητα μπορεί να σταχυολογηθεί σε κομμάτια από άρθρα ειδήσεων που εμφανίζονται εδώ κι εκεί στον οικονομικό Τύπο. Για παράδειγμα, όπως σημειώσαμε σε προηγούμενη έκθεση, το νομισματοκοπείο του Περθ πιάστηκε να πωλεί 100 τόνους ακάθαρτου χρυσού στους Κινέζους.
Τώρα το Χρηματιστήριο Μετάλλων του Λονδίνου ανακάλυψε σακούλες με πέτρες αντί για το νικέλιο που στήριζε τα συμβόλαιά του, σε μια αποθήκη στο Ρότερνταμ. Αυτή είναι μόνο η τελευταία αποκάλυψη που καταστρέφει την εμπιστοσύνη στην ανταλλαγή.

Στην Ελβετία, ο έμπορος αγαθών Trafigura Group με έδρα τη Γενεύη θα αναλάβει χρέωση σχεδόν μισού δισεκατομμυρίου δολαρίων το πρώτο εξάμηνο του 2023, αφού ανακάλυψε ότι ορισμένα φορτία νικελίου που αγόρασε δεν περιείχαν το μέταλλο που έπρεπε.

Η πρόσφατη ανακάλυψη πετρωμάτων αντί για νικέλιο από το LME και τους Ελβετούς θα πρέπει να χρησιμεύσει μόνο ως ένα ακόμη κάλεσμα αφύπνισης για το ότι η προσφορά φυσικού μετάλλου είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Εάν οι επενδυτές είχαν την ίδια δέουσα επιμέλεια στο Comex, θα έβρισκαν ένα ακόμη χειρότερο σύστημα κλασματικών αποθεματικών στην αγορά μετάλλων. Σημειώστε ότι σχεδόν το ήμισυ όλων των εγγεγραμμένων ασημιών βρίσκεται τώρα στα θησαυροφυλάκια της JP Morgan… πιθανότατα είναι για τα μάτια του κόσμου.
Επομένως, μην το πιστεύετε όταν η Fed λέει ότι θα δημιουργήσει άλλα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τις εκατοντάδες τράπεζες που σημειώνουν σε τεράστιες εξωπραγματικές απώλειες.
Υποτίθεται ότι για να αποτρέψει αυτές τις τράπεζες από τη χρεωκοπία, η Fed εφηύρε μια νέα διευκόλυνση την οποία ονομάζουν «Πρόγραμμα Προθεσμιακής Τραπεζικής Χρηματοδότησης» (Bank Term Funding Program) ή BTFP. «Το BTFP είναι απλώς ένα εξαιρετικό ψέμα που έχει σχεδιαστεί για να σας κάνει να πιστεύετε ότι το τραπεζικό σύστημα είναι ασφαλές. Θα μπορούσαν κάλλιστα να το ονομάσουν: «Πιστέψτε Και Αυτό το Παραμύθι, Άνθρωποι»», λέει μια πηγή της Μοσάντ.

«Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ είναι τεχνικά χρεοκοπημένη. Το 2023 η Fed θα καταγράψει την πρώτη ετήσια λειτουργική ζημία της  από το 1915, ύψους 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Θα έχει αρνητικό κεφάλαιο 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτή η απώλεια δεν υπολογίζει τις μη πραγματοποιηθείσες απώλειες ύψους 1,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο χαρτοφυλάκιό της», αναφέρουν πηγές της CIA.

Τώρα οι κεντρικές τράπεζες του Καναδά, της Αγγλίας, της Ελβετίας και της ΕΕ ανακοίνωσαν ότι «οι ανταλλαγές δολαρίων θα αυξηθούν από εβδομαδιαίες σε καθημερινές».

https://finance.yahoo.com/news/fed-five-central-banks-announce-210200117.html

Αυτό σημαίνει ότι οι μεγάλες κεντρικές τράπεζες της Χαζαρικής Μαφίας θα αντλούν καθημερινά δολάρια. Με άλλα λόγια, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΠΑ και η FRB της σκοπεύουν να συμπαρασύρουν τις κεντρικές τράπεζες της ΕΕ, της Ελβετίας, του Καναδά και της Αγγλίας μαζί της.

Όπως σημειώνει για το FRB ο συγγραφέας του «Creature from Jekyll Island»: «Είναι ένα καρτέλ. Δεν είναι κυβερνητική υπηρεσία, έχει μόνο την εμφάνιση κυβερνητικής υπηρεσίας».

Η διάσωση της τράπεζας UBS δεν είναι μόνο μια προσπάθεια να σταματήσει η πτώση-ντόμινο μέχρι να καταρρεύσει ολόκληρο το σύστημα, αλλά και να καλυφθούν άλλα εγκλήματα, λέει ο επικεφαλής της MI6. «Η ΧM στους Rothschild του Zug κανιβαλίζει την Credit Suisse όχι τόσο για σταθερότητα, αλλά μάλλον για να απορροφήσει τους λογαριασμούς της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες της Ευρωπαϊκή Ένωση (DVD Dachau) – αυτό σχετίζεται με τη δωροδοκία που συνδέεται με όλους τους Βρετανούς πρωθυπουργούς που απέλυσα για τη βασίλισσα». Η δωροδοκία επεκτείνεται και στους περισσότερους υπόλοιπους λεγόμενους δυτικούς ηγέτες.

Ω ,και παρεμπιπτόντως, ο επικεφαλής της Credit Suisse μοιράζει τον χρόνο του «πενήντα-πενήντα» μεταξύ της Pippa και του Philip, εν ώρα εργασίας. Ο διευθυντής της τράπεζας ως Φίλιππος (δεξιά) και ως Πίπα (αριστερά).

https://www.dailymail.co.uk/news/article-6195853/Credit-Suisse-boss-dresses-woman-slammed-appearing-100-women-list.html

Μια ανώτερη πηγή της συμμαχίας των Λευκών Καπέλων λέει ότι αυτή η οικονομική κρίση είναι αυτό που εννοούσε με τις Ειδούς του Μαρτίου*. «Αυτό είναι, και εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ έχει ήδη οριστεί να κλείσει μέχρι τον Ιούνιο-Ιούλιο και ένα νέο δολάριο ΗΠΑ που εκδίδεται από το Υπουργείο Οικονομικών θα είναι ο αντικαταστάτης. Θα υποστηρίζεται από χρυσό, ασήμι, πετρέλαιο και φυσικούς πόρους… Αναμείνατε ο υπερπληθωρισμός να ξεκινήσει πολύ σύντομα».
(*Οι Ειδοί του Μαρτίου είναι η 74η μέρα στο Ρωμαϊκό Ημερολόγιο και αντιστοιχεί στις 15 Μαρτίου. Ήταν ημέρα θρησκευτικών εορτασμών για τους Ρωμαίους, καθώς και καταληκτική προθεσμία αποπληρωμής των χρεών τους. –πηγή: Βικιπαίδεια)

Η οικονομική κρίση οδηγεί σε πολιτική κρίση σε πολλές χώρες, με πρωτοστάτες τους Γάλλους, οι οποίοι ακολουθούνται στενά από τους Ολλανδούς και τους Ισραηλινούς.
Στη Γαλλία, ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έριξε στο Κοινοβούλιο το μπαλάκι να αυξήσει την ηλικία συνταξιοδότησης στα 64 από τα 62 έτη, παρά το γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι τα δύο τρίτα έως τα τρία τέταρτα του γαλλικού κοινού είναι αντίθετα.

https://www.aljazeera.com/news/2023/3/16/macron-forces-through-pension-reform-shunning-parliament

Αυτό που δεν ειπώνεται είναι ότι ο Μακρόν αναγκάζεται να αποσπάσει χρήματα από τον γαλλικό λαό για να αποτρέψει τη χρεοκοπία των αφεντικών του Rothschild.
Ωστόσο, οι Γάλλοι το έχουν καταλάβει. Το Παρίσι φλέγεται αυτή τη στιγμή, με παρόμοιες διαδηλώσεις να πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα.

Επίσης, οι συλλέκτες απορριμμάτων του Παρισιού απεργούν εδώ και δύο εβδομάδες ενώ οι σωροί δύσοσμων σκουπιδιών να αυξάνονται καθημερινά στη γαλλική πρωτεύουσα.

Σε μια ένδειξη ότι οι Γάλλοι συνειδητοποιούν, μια τηλεοπτική εκπομπή εθνικής μετάδοσης άρχισε να μιλάει για πράγματα όπως το ότι η ελίτ χρησιμοποιεί αδρενόχρωμα. Ο συγγραφέας Gérard Fauré έχει γράψει για τη μαζική κατανάλωση ναρκωτικών (κυρίως κοκαΐνης), τη σεξουαλική κακοποίηση, τον βιασμό, την παιδεραστία, την κακοποίηση παιδιών, την εμπορία παιδιών, τους φόνους και τις δολοφονίες από την ελίτ. Στην τηλεόραση ο Fauré ισχυρίστηκε ότι αρκετές διασημότητες καταναλώνουν αδρενοχρώμιο σε τακτική βάση και κατονόμασε τη Celine Dion ως χαρακτηριστικό παράδειγμα. Όταν ο Fauré ανέφερε το όνομα του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, η τηλεοπτική συνέντευξη διακόπηκε.

Ωστόσο, τώρα οι Γάλλοι διαδηλωτές φωνάζουν «Αποκεφαλίσαμε τον βασιλιά Λουδοβίκο XVI, μπορούμε να το κάνουμε και με τον Μακρόν». Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια άλλη γαλλική επανάσταση.

Στην Ολλανδία, το κόμμα διαμαρτυρίας των αγροτών εξέπληξε τους Ολλανδούς πολιτικούς κερδίζοντας έδρες στις επαρχιακές εκλογές και έγινε το μεγαλύτερο κόμμα στην άνω βουλή του Κοινοβουλίου.
Αυτή είναι μια τεράστια ήττα για τον Mark Rutte και τους χειριστές μαριονετών του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Παρόμοια πράγματα μπορεί να δει κανείς με άλλους ηγέτες-μαριονέτες του WEF. Στον Καναδά, ο προδότης Justin Castrudeau δεν μπορεί να κάνει δημόσια εμφάνιση χωρίς να προσελκύσει έναν οργισμένο όχλο.

Στο Ισραήλ, οι εργαζόμενοι της Μοσάντ και οι επίλεκτοι αξιωματικοί και στρατιώτες που συμμετέχουν εθελοντικά στη Διεύθυνση Ειδικών Επιχειρήσεων της Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και σε μονάδες κυβερνοπολέμου, μάχονται ενάντια στην προσπάθεια του Μπενιαμίν Νετανιάχου να μετατρέψει τη χώρα σε σατανική θεοκρατία.

https://www.timesofisrael.com/mossad-workers-reportedly-permitted-to-take-part-in-anti-overhaul-protests/

https://www.timesofisrael.com/hundreds-of-elite-idf-reservists-stop-showing-up-for-duty-over-judicial-overhaul/

Ο Dan Halutz, ο πρώην αρχηγός του γενικού επιτελείου των IDF (*Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις), είναι μεταξύ πολλών που ζητούν έναν «απελευθερωτικό πόλεμο για το κράτος του Ισραήλ». Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Yair Lapid, έγραψε στο Twitter: «Η υποκίνηση της κυβέρνησης κατά των διαδηλώσεων προκάλεσε αυτό το αποτέλεσμα. Βίαιοι τραμπούκοι συμπεριφέρθηκαν άγρια σε όλη τη χώρα». Ο εβραϊκός λαός πρόκειται να απελευθερωθεί από χιλιετίες βαβυλωνιακής δουλείας.

Στις ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, ο ψεύτικος Τζο Μπάιντεν δεν μπορεί να εμφανιστεί δημόσια χωρίς την ιαχή «Πάμε Μπράντον!».
Ο θρυλικός επενδυτής Carl Icahn αντανακλά τις απόψεις πολλών ειδημόνων, όταν είπε σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη «το σύστημά μας καταρρέει, νομίζω ότι ολόκληρη η οικονομία… καταρρέει… Η καθαρή αξία του μέσου νοικοκυριού δεν είναι ουσιαστικά τίποτα».

https://news.grabien.com/story-carl-icahn-our-system-is-breaking-down-we-absolutely-have-a-major-prob

Στην τελευταία ένδειξη κοινωνικής κατάρρευσης, ένας δημοσιογράφος του CNN έπεσε θύμα μιας ληστείας «θραύσης και κλοπής» ενώ έκανε ρεπορτάζ για το «αχαλίνωτο έγκλημα στο δρόμο» του Σαν Φρανσίσκο.

https://www.zerohedge.com/political/cnn-reporter-robbed-while-covering-rampant-street-crime-san-francisco

Το παρακάτω βίντεο για τον Μπιλ Γκέιτς –με πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές– δείχνει προς τα πού κατευθύνεται η αμερικανική κοινή γνώμη.

Η κατάσταση είναι τέτοια, που ο ιδιαίτερα σεβαστός συνταγματάρχης Νταγκ ΜακΓκρέγκορ λέει ότι θα εκπλαγεί αν ο Μπάιντεν παραμείνει στον Λευκό Οίκο σε 90 ημέρες.

Ο Αρχιεπίσκοπος Carlo Vigano, πρώην πρεσβευτής του Βατικανού στην Ουάσινγκτον, αντικατοπτρίζει μια χριστιανική εξέγερση εναντίον της δυτικής άρχουσας τάξης με τα τελευταία του σχόλια:

Η παρούσα κρίση μας δείχνει την κατάρρευση μιας διεφθαρμένης Δύσης… Η Ρωσική Ομοσπονδία στέκεται αναμφισβήτητα ως το τελευταίο προπύργιο του πολιτισμού ενάντια στη βαρβαρότητα και συγκεντρώνει γύρω της όλα εκείνα τα έθνη που δεν σκοπεύουν να υποταχθούν στον αποικισμό του ΝΑΤΟ, των Ηνωμένων Εθνών, της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας, της Παγκόσμιας Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και αυτού του σωρού ιδρυμάτων που έχουν ως σκοπό την κατήχηση των μαζών, την χειραγώγηση της πληροφορίας, τη δημιουργία «χρωματιστών πηγών» για την αποσταθεροποίηση των νόμιμα εκλεγμένων κυβερνήσεων και τη σπορά χάους, πολέμων και δυστυχίας ως instrumentum regni.

Οι θεωρητικοί αυτού του πραξικοπήματος έχουν ονόματα και πρόσωπα, ξεκινώντας από τον Τζορτζ Σόρος, τον Κλάους Σβαμπ και τον Μπιλ Γκέιτς. Είναι το βασίλειο του Αντίχριστου.

 Τα Λευκά Καπέλα στον στρατό και τις υπηρεσίες αναλαμβάνουν πραγματικά δράση τώρα.

Το FBI, το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών του Στρατού (CID) και η Υπηρεσία Στρατιωτών των ΗΠΑ εργάζονται για να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον των Ραλφ Μπάριτς, Άντονι Φάουτσι και Πίτερ Ντάζακ, οι οποίοι συνεργάστηκαν για να φέρουν την παγκόσμια πανδημία, τη γενοκτονία και το βιολογικό όπλο «Covid19» εναντίον όλης της ανθρωπότητας. Πάνω από 14 εκατομμύρια νεκροί από τα εμβόλια βιολογικών όπλων. Οπλίστηκε ένας κορωνοϊός κοινού κρυολογήματος που υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το συνέδεσαν με ένα γονίδιο HIV καθιστώντας το πολύ μολυσματικό, εξαιρετικά τοξικό και εξαιρετικά επιβλαβές.

Οι πλήρως εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν πάνω από 9 στους 10 θανάτους που σχετίζονταν με τον ιό, και τα ποσοστά θνησιμότητας ανά 100.000 ήταν χαμηλότερα μεταξύ των ανεμβολίαστων και υψηλότερα μεταξύ των εμβολιασμένων σε κάθε ηλικιακή ομάδα.

https://www.henrymakow.com/

Ο λόγος για τον οποίο η Κίνα τερμάτισε ξαφνικά την πολιτική «μηδενικού Covid» είναι επειδή ανακάλυψαν ότι τα τεστ PCR ήταν μια απάτη και ένα γιγαντιαίο σχέδιο δωροδοκίας με στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης. Ό,τι ισχύει για την Κίνα ισχύει και για τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι στριμωγμένοι αρουραίοι ΧM αγωνίζονται απεγνωσμένα για να αποφύγουν τη φυλακή ή χειρότερα, εξαπολύοντας απειλές και στοχεύοντας δολοφονίες προς όλες τις κατευθύνσεις.

Για παράδειγμα, ο επικεφαλής της MI6 αναφέρει «Το δωμάτιο όπου συνήθως διάβαζα ανατινάχθηκε, ολόκληρο το μέρος έγινε κομμάτια. Έπρεπε να αφαιρέσω όλο το ταβάνι που κατέρρευσε. Είχε τοποθετηθεί βόμβα. Η MI6 θα ανταποκριθεί ανάλογα πλήρως θερμοπυρηνικά. Θα συμμετάσχουν όλες οι γωνιές της χώρας».

Τώρα έχουμε το Πεντάγωνο που απειλεί με τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Ευρώπης και της Ασίας, όπως δείχνει αυτή η έκθεση:

Ο στρατηγός Michael Kurilla, ο οποίος ηγείται της Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ, δήλωσε στην Επιτροπή Ενόπλων Δυνάμεων της Γερουσίας ότι η επαρχία Χορασάν του Ισλαμικού Κράτους, κοινώς αναφερόμενη ως ISIS-K, αναπτύσσει ταχέως την ικανότητα διεξαγωγής «εξωτερικών επιχειρήσεων» στην Ευρώπη και την Ασία.

https://www.stripes.com/theaters/us/2023-03-16/centcom-kurilla-isis-afghanistan-attacks-9514063.html

Δεδομένου ότι όλοι όσοι γνωρίζουν έστω και τα ελάχιστα, γνωρίζουν ότι το ISIS είναι δημιούργημα της ΧM, και είναι σαφές ότι ο στρατηγός Kurilla πρέπει να συλληφθεί.

Εκτός από τις απειλές τρομοκρατικών επιθέσεων, η ΧM και οι ψεύτικες υπηρεσίες επιβολής του νόμου, όπως το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ), υποβάλλουν κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, απειλώντας να συλλάβουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κ.λπ.

https://mobile.twitter.com/Remarks/status/1637494334772633600

Τώρα η ΧM βγαίνει ξεμπροστιάζεται και για την Ουκρανία επίσης. Ο Γενς Στόλτενμπεργκ, επικεφαλής του ΝΑΤΟ, λέει τώρα ότι «ο πόλεμος ξεκίνησε το 2014».

«Όλοι τους προτιμούν να αγνοούν την ωμή βία εναντίον του αθώου άμαχου πληθυσμού και άοπλων και τραυματισμένων αιχμαλώτων πολέμου, τη χρήση απαγορευμένων πολεμικών μεθόδων», λέει ο Γκενάντι Γκατίλοφ, εκπρόσωπος της Ρωσίας στο γραφείο του ΟΗΕ στη Γενεύη.

https://tass.com/politics/1589375

Οι Ρώσοι κάνουν τις δικές τους ενέργειες. Για παράδειγμα, η Μόσχα έχει ορίσει επικήρυξη 15 εκατομμυρίων δολαρίων για το κεφάλι του Ιταλού υπουργού Άμυνας. Αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις εντείνουν το κυνήγι των ναζί εγκληματιών πολέμου της ΧΜ σε όλο τον κόσμο.

Μιλώντας για κυνηγημένους εγκληματίες πολέμου, την περασμένη εβδομάδα η Τριμερής Επιτροπή, που συστάθηκε από τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ και τώρα διευθύνεται από τον γιο του τζούνιορ, είχε μια συνάντηση στο Νέο Δελχί της Ινδίας όπου προσπάθησαν και δεν κατάφεραν να λάβουν την υποστήριξη του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι για το βυθιζόμενο πλοίο τους «Νέα Βασισμένη σε Κανόνες Παγκόσμια Τάξη».

Ένας από τους σημαντικότερους ομιλητές σε αυτή τη συνάντηση ήταν η Meghan O’Sullivan, η βορειοαμερικανίδα πρόεδρος της Τριμερούς Επιτροπής. Δεν απάντησε στις δημόσιες κατηγορίες ότι συμμετείχε στη δολοφονία του πρώην Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε. Εάν εξακολουθεί να βρίσκεται στην Ινδία, θα θέλαμε να ζητήσουμε από τις ινδικές αρχές να τη συλλάβουν.

https://asia.nikkei.com/Politics/International-relations/Indo-Pacific/Trilateral-Commission-calls-2023-Year-One-of-new-world-order

Θα θέλαμε επίσης ο Laurence Spelman Rockefeller να αποδείξει ότι είναι τώρα με τα Λευκά Καπέλα και να δημοσιοποιήσει όσα γνωρίζει για το ψεύτικο σχέδιο εισβολής εξωγήινων Project Blue Beam.

Και με αυτό, ορίστε οι τελευταίες εμφανίσεις UFO από όλο τον κόσμο.

Ταχύτατα κινούμενη σφαίρα UFO

Αντίστροφης μηχανικής σκάφος project blue beam

Ένα UAP πάνω από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ

UFO αιωρείται πάνω από το νερό

3 σφαίρες που αναβοσβήνουν πάνω από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, 2023

UFO πάνω από το Σαλβαδόρ

Αρχαία πετρογλυφικά UFO


πηγή

Στηρίξτε την προσπάθειά μας:
paypal.me/EternalNowblog


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s