Ο Έλεγχος Του Μυαλού Και Ο Μυστικός Εμφύλιος Πόλεμος Της Αμερικής

James Preston   6/5/2021 (2014)


ΣτΜ: Το άρθρο αυτό συντάχθηκε το 2014. Πολλές αναφορές του δεν είναι επίκαιρες από άποψη ονομάτων, παραμένει ωστόσο εξαιρετικά επίκαιρο στον τρόπο λειτουργίας και τις δυνάμεις που βρίσκονται πίσω από τα πρόσωπα της βιτρίνας..

Πρόκειται για έναν «τηλεκατευθυνόμενο» εμφύλιο πόλεμο

Οι «Επιτιθέμενοι» είναι Μισθοφορικά Ζόμπι που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου και πολεμούν για λογαριασμό των Παγκόσμιων Σιωνιστών (WZs) του Σίτι του Λονδίνου (COL).
Αλλά πολεμούν επίσης για λογαριασμό των Ισραηλινών Ηγετών, της Σαουδικής Αραβίας και της εγκληματικής καμπάλ των Bush, που εξακολουθούν να είναι βαθιά ενσωματωμένοι στη Μυστική Σκιώδη Κυβέρνηση (SSG: γνωστή και ως το κατεστημένο της Ιδιωτικοποιημένης Άμυνας των ΗΠΑ).

Από την άλλη πλευρά, που θεωρούνται οι «Υπερασπιστές» που τώρα αντεπιτίθενται στο Ιράκ, είναι η αμερικανική κυβέρνηση (USG) εκ μέρους του σημερινού καθεστώτος, που συνεργάζονται κατά καιρούς, αλλά τώρα στηρίζει άμεσα τους WZs του Λονδίνου, την εγκληματική καμπάλ των Μπους (BCC) και τους Ισραηλινούς WZs, συμπεριλαμβανομένων των NeoCons, PNACers και Ισραηλινοαμερικανών πολιτών διπλής υπηκοότητας (DC).

Ο λόγος που η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέταξε επίθεση κατά του ISIS στο Ιράκ ενώ δεν έκανε τίποτα τόσον καιρό, ήταν επειδή το ISIS έκανε το λάθος να επιτεθεί στο Κουρδιστάν που υπήρξε ένας πολύ ισχυρός μυστικός Σύμμαχος της Αμερικανικής Κυβέρνησης. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτή είναι μια γραμμή που ακόμη και ο πρόεδρος Ομπάμα δεν θα επιτρέψει στο ISIS να περάσει.
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση Ομπάμα έχει αποχωρήσει από τους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν και έχει επιτρέψει να δημιουργηθούν και να υπάρξουν μισθοφορικές δυνάμεις όπως το ISIS. Σε ποιο βαθμό η σημερινή κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφασίζει να συνεχίσει τις αεροπορικές επιθέσεις F-16 εναντίον αυτών των δυνάμεων του ISIS είναι ένα ανοιχτό ερώτημα.

Μην υποτιμάτε ποτέ τις επιπτώσεις του ισραηλινού Ελέγχου του Νου

Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη του εξαιρετικά υψηλής τεχνολογίας Ελέγχου του Νου, ο οποίος χρησιμοποιεί ψυχοτρονική υψηλής ισχύος ή/και βασισμένη στο τραύμα «δολοφονία ψυχής» MPD / DID, ή άλλους τύπους βασισμένους σε χημικά Ελέγχου του Νου. Τα κέντρα του κόσμου για αυτή την τεχνολογία ήταν το Ινστιτούτο Tavistock στο Λονδίνο, η ισραηλινή Intel (υπηρεσία πληροφοριών) και η αμερικανική CIA -η οποία αναπτύχθηκε από πρώην Ναζί γιατρούς και νυν ιδιωτικοποιημένους εργολάβους της ίδιας της  CIA που δεν έχουν καμία εποπτεία επάνω της.

Η Χαμάς είναι ένα τέλειο παράδειγμα μιας κατασκευασμένης και διαχειριζόμενης από το Ισραήλ αυτοθυσιαστικής μισθοφορικής δύναμης, η οποία έχει υποστεί πλήρη έλεγχο του νου και η οποία είναι πολύ απαραίτητη για να δικαιολογήσει την ισραηλινή κλοπή γης και τη γενοκτονία κατά των Παλαιστινίων καθώς και ένα συνεχιζόμενο κράτος ισραηλινού απαρτχάιντ.

Πάμπολλα μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ έχουν γλεντήσει με έξοδα του Ισραήλ, υφιστάμενα πλύση εγκεφάλου, και έχουν «φλασαριστεί» κατά τη διάρκεια της νύχτας και ενώ κοιμούνται με ψυχοτρονικά όπλα υπερυψηλής τεχνολογίας, με σκοπό να στραφούν 100% μόνιμα υποστηρικτικά προς το Ισραήλ, ό, τι κι αν συμβεί. Σίγουρα τα μεγάλα προνόμια που παρέχονται από το AIPAC και τα παρόμοια, βοηθούν πάρα πολύ.

(*AIPAC: Το AIPAC είναι λόμπι που υποστηρίζει πολιτικές υπέρ του Ισραήλ, όσον αφορά το Κογκρέσο και την εκτελεστική εξουσία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ως ένα από τα πολλά λόμπι υπέρ του Ισραήλ στις ΗΠΑ, η AIPAC έχει περισσότερα από 100.000 μέλη, δεκαεπτά περιφερειακά γραφεία και «μια τεράστια δεξαμενή δωρητών –πηγή: ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ)

Οι Ισραηλινοί έχουν εργαστεί πολύ σκληρά για πολλά χρόνια μαζί με την υποστήριξη της Σαουδικής Αραβίας και των WZ, καθώς και την τεράστια America Aid, τους ευάλωτους Άραβες και τους μισθοφόρους που έχουν υποστεί έλεγχο του νου και θα κάνουν τα πάντα για πολύ μεγάλους μισθούς σε ξένους λογαριασμούς.

Η δημιουργία και η ανάπτυξη τρομοκρατών φαίνεται αντι-διαισθητική

Τώρα, εδώ είναι το σημείο που είναι τόσο αντι-διαισθητικό, ώστε οι περισσότεροι απλά δεν μπορούν να το επεξεργαστούν ή να το χωρέσουν στο μυαλό τους. Αυτό είναι ότι οι WZs, καθώς και οι Ισραηλινοί ηγέτες, περνούν πολλά χρόνια δημιουργώντας νοητικά ελεγχόμενους τρομοκράτες-ζόμπι, τους οποίους μπορούν να αναπτύξουν και ακόμη και να τους χρησιμοποιήσουν για να επιτεθούν στο Ισραήλ ή σε ιουδαϊκές συναγωγές σε όλο τον κόσμο. Και όταν τους αναπτύσσουν τους χρησιμοποιούν για καταστροφή, παρόλο που τους χρησιμοποιούν για να πολεμήσουν για λογαριασμό τους ταυτόχρονα, με μια ορισμένη έννοια. Έτσι, επιτυγχάνουν την ίδια ώρα φαινομενικά ασύμβατους στόχους. Προσποιούνται πόσο κακοί είναι αυτοί οι τρομοκράτες (τρομοκράτες που κατασκεύασαν κρυφά, κατέχουν και ελέγχουν εξ αποστάσεως) ενώ τους επιτίθενται αλλά και τους χρησιμοποιούν για να συγκεντρώσουν υποστήριξη για ένα μεγαλύτερο, πιο ισχυρό και όλο και πιο δρακόντειο κράτος εθνικής ασφάλειας.

Χωρίς τρομοκρατία ο κρατικός μηχανισμός εθνικής ασφάλειας του Ισραήλ και της Αμερικής συρρικνώνεται και χάνει την εξουσία. Ο πόλεμος είναι το όχημα που τροφοδοτεί αυτά τα μεγάλα ανεξέλεγκτα κράτη εθνικής ασφάλειας που δεν ενδιαφέρονται για τους πολίτες τους. Και η ουσία είναι το εξής αρκετά εκπληκτικό για πολλούς: Ναι, υπάρχουν κίνητρα Νέας Παγκόσμιας Τάξης στην κορυφή μεταξύ των κορυφαίων υπευθύνων χάραξης πολιτικής. Ωστόσο, τα κορυφαία πιόνια τους που εκτελούν αυτές τις επιχειρήσεις -όπως οι Στρατηγοί και οι Ανώτεροι πράκτορες πληροφοριών, οι οποίοι διευθύνουν τους Πράκτορες, τα Περιουσιακά Στοιχεία και τους Ειδικούς Χειριστές που κάνουν το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς- έχουν διαφορετικό κύριο κίνητρο. Το δικό τους κίνητρο είναι να βγάλουν τεράστια χρηματικά ποσά, να τα αποθηκεύσουν σε off-shore τράπεζες και να δημιουργήσουν μια ονειρεμένη συνταξιοδοτική ζωή για τον εαυτό τους. Δεν ενδιαφέρονται για κανέναν εκτός από τον εαυτό τους, και για αυτούς οι υφιστάμενοί τους είναι διαθέσιμα περιουσιακά στοιχεία που πρέπει να παραμείνουν σιωπηλά με τον ένα ή τον άλλον τρόπο (συχνά με τον άλλον τρόπο). Και πολλοί γίνονται στην πορεία δολοφόνοι, συχνά κατά συρροή.
Αν επιθυμείτε να καταλάβετε πώς λειτουργεί λεπτομερώς κάτι τέτοιο, αγοράστε το κλασσικό βιβλίο του υπολοχαγού Al Martin «The Conspirators:  Secrets of an Iran Contra Insider».

Η τρομοκρατία είναι πάντα ένα εργαλείο του κράτους που χρησιμοποιείται για τη χειραγώγηση αλλαγών οι οποίες δεν είναι διαφορετικά δυνατές, όπως η δημιουργία ενός μεγαλύτερου κράτους εθνικής ασφάλειας και η πρόσβαση σε σημαντικές αυξήσεις της φορολογίας των πολιτών

Η τρομοκρατία δημιουργεί τεράστιο φόβο στον πληθυσμό, και μπορεί να την χρησιμοποιήσει το κράτος για τη χειραγώγηση των πολιτών ώστε να παραιτηθούν από δικαιώματα, κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκαναν ποτέ. Έτσι, το κράτος επιστρατεύει την τρομοκρατία για να πάρει περισσότερη δύναμη και χρήματα των φορολογουμένων, και το κάνει επανειλημμένα. Η τρομοκρατία εξ ορισμού είναι ένα γεγονός που χρηματοδοτείται από το κράτος πάντα, και ο σκοπός της είναι να χειραγωγήσει πολιτικές αλλαγές που διαφορετικά δεν θα ήταν ποτέ δυνατές.

Και αυτό ήταν επί της ουσίας το Ιράνγκέιτ σε αυτό το επίπεδο επιχειρήσεων, το οποίο δημιούργησε έναν τεράστιο συνασπισμό καρτέλ στην Κεντρική και Νότια Αμερική για τη διακίνηση τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών με στόχο να βγάλει τεράστια χρηματικά ποσά τα οποία θα αποστείλει στους υπεράκτιους ιδιωτικούς τραπεζικούς λογαριασμούς στρατηγών και κορυφαίων αφεντικών της CIA, και να επιλέξει απατεώνες πολιτικούς που υποστηρίζουν μαζική χρηματοδότηση για αυτές τις επιχειρήσεις.

Ναι, και μέχρι σήμερα το BCC και το IZCS, καθώς και οι στρατηγοί-πιόνια και τα αφεντικά των πληροφοριών εξακολουθούν να κερδίζουν τα περισσότερα από τα χρήματα συνταξιοδότησής τους από αυτήν την τεράστια παράνομη διακίνηση ναρκωτικών και όπλων, η οποία είναι η μεγαλύτερη μάστιγα στη Γη – εκτός από τον ίδιο τον πόλεμο. Κανείς με ψυχή ή συνείδηση δεν θα μπορούσε ποτέ να παραμείνει εν γνώσει του μέρος αυτής της προσπάθειας που δημιουργεί την «Κόλαση επί Γης» σε τόσες πολλές αστικές περιοχές, μόλις ανακάλυπτε σε τι συμμετείχε. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλοί αμφισβητούν αν οι συμμέτοχοι σε τέτοιες επιχειρήσεις είναι καν άνθρωποι, ή ακόμα και αν έχουν φυσιολογική ανθρώπινη γενετική. Σίγουρα έχουν χάσει την ψυχή τους και την ανθρωπιά τους στην πορεία, και δεν είναι πλέον παρά ψυχοπαθείς εγκληματίες.

Ναι, μπορείτε να υποθέσετε ότι οποιοσδήποτε εμπλέκεται σε αυτό το παράνομο διεθνές λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών δεν έχει ψυχή και είναι ψυχοπαθής εγκληματίας που θα έπρεπε να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα. Αλλά δυστυχώς, τα κορυφαία αφεντικά και τα τσιάρκια που διοικούν αυτά τα κρατικά χρηματοδοτούμενα προγράμματα προστατεύονται πάντα από την επίκληση της λεγόμενης «εθνικής ασφάλειας», που στην πραγματικότητα σημαίνει «για τη δική τους ασφάλεια και προστασία» και κανενός άλλου. Δεν μπορεί κανείς να λειτουργήσει σε αυτό το επίπεδο χωρίς να αναπτύξει πολλούς πληρωμένους δολοφόνους για να καθαρίσει τις «διαρροές ασφαλείας». Όσοι βρίσκονται στο χαμηλότερο επίπεδο συνήθως καταλήγουν στη φυλακή με ψευδείς, στημένες κατηγορίες, ή «καθαρίζονται» για να βεβαιωθούν ότι δεν θα υπάρξει αξιόπιστη δικαστική μαρτυρία εναντίον των βαρώνων ναρκωτικών και των υποχείριών τους. Οι περισσότεροι κακοποιούνται και δεν γίνονται σεβαστοί. Αυτό είναι μια ιδιαίτερα γνωστή τακτική του BCC, οπότε συνιστάται πάντα στους νέους πράκτορες της Intel να παραμείνουν μακριά από οποιεσδήποτε συναλλαγές με το BCC, επειδή θα γυρίσουν εναντίον τους και κάποια στιγμή θα τους μαχαιρώσουν στην πλάτη.

Είναι γνωστό από εσωτερικές αναφορές ότι πάνω από 100.000 ειδικοί χειριστές έχουν προσληφθεί από την USG, από τους Βρετανούς και άλλους εργολάβους για να πολεμήσουν στο Ιράκ, το Αφγανιστάν και τώρα την Αφρική. Οι τυπικοί μισθοί ήταν 1.000 δολάρια ΗΠΑ ή περισσότερο την εβδομάδα και μερικές φορές πολύ, πολύ περισσότερο ανάλογα με την αποστολή και τον εργοδότη. Σημειώστε ότι όλοι αυτοί οι μισθοφόροι είναι πέρα από την εμβέλεια οποιουδήποτε Στρατιωτικού Κώδικα Δικαιοσύνης ή νόμων οποιουδήποτε Έθνους. Και οι περισσότεροι δεν έχουν ούτε επιδόματα Βετεράνων ούτε αποζημίωση αναπηρίας όταν τραυματίζονται σοβαρά.

Τα αναλώσιμα, μισθοφορικά ζόμπι με τον ελεγχόμενο νου έχουν αναπτυχθεί στη Συρία, την Ουκρανία και το Ιράκ

Η εναλλακτική οικονομική ένωση

Ναι, τα αναλώσιμα ζόμπι των μισθοφορικών στρατών με τον ελεγχόμενο νουέχουν αναπτυχθεί πλήρως για την καταπολέμηση των τρομοκρατικών πολέμων δι’ αντιπροσώπων στη Συρία, την Ουκρανία και το Ιράκ. Έχουν φάει την πλύση εγκεφάλου των Σιωνιστών, και τόσο επανειλημμένες φλασιές που το επίπεδο του ελέγχου του νου είναι πέρα κάθε περιγραφής.

Αυτοί οι πόλεμοι δι’ αντιπροσώπων στη Μέση Ανατολή και τώρα στην Ουκρανία –(*ΣτΜ το άρθρο είναι γραμμένο το 2014)– είναι ουσιαστικά μέρος ενός ευρύτερου ιστορικού οικονομικού αγώνα μεταξύ της Ρωσίας και των Brics Nations από τη μία πλευρά, και από την άλλη πλευρά το City of London των διεθνών Σιωνιστών με το σύστημα των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών που βασίζεται στο ψεύτικο FIAT «χρήμα», την ολέθρια δηλαδή τοκογλυφία και τη δημιουργία ενός παγκόσμιου «ιδιόκτητου» δικτύου σκλάβων χρέους που αντιστέκεται τώρα στο πετροδολάριο των ΗΠΑ.

Αυτή η νέα αντεπίθεση των BRICS εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει έναν τρόπο για την εξάλειψη του πετροδολαρίου των ΗΠΑ ως το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα

(*ΣτΜ και όπως έχουμε δει στις μέρες μας, επιτέλους το κατάφερε)

Αλλά αυτό είναι ένα πολύ ευαίσθητο ζήτημα και αρκετά περίπλοκο, διότι αν γίνει κάτι για να απελευθερωθεί η τιμολόγηση του Παγκόσμιου Πετρελαίου από όλο το πολυεπίπεδο σύστημα κερδοσκοπίας του Σιωνισμού -που τώρα οδηγεί την τιμολόγηση για όλους τους εμπλεκόμενους- ακόμη και τα έθνη BRICS θα μπορούσαν να υποστούν σοβαρή οικονομική ζημιά με μειωμένο καθαρό εισόδημα. Έτσι, το τέχνασμα που απαιτείται είναι αυτά τα έθνη BRICS να είναι σε θέση να χειραγωγήσουν το τέλος του πετροδολαρίου των ΗΠΑ που χρησιμεύει ως το παγκόσμιο αποθεματικό νόμισμα και να απαλλαγούν από το οικονομικό σύστημα κερδοσκοπίας COL των Σιωνιστών, χωρίς η τιμολόγηση του πετρελαίου να είναι τόσο χαμηλή που οι προμηθευτές πετρελαίου των BRICS να πλήττονται σοβαρά.

Οι Παγκόσμιοι Σιωνιστές (WZ) του City of London (COL) ασκούν τώρα τεράστια πίεση στην κυβέρνηση των ΗΠΑ για να προσελκύσουν την Αμερική σε έναν άλλο μεγάλο ξένο αεροπορικό και χερσαίο πόλεμο, χρησιμοποιώντας τα βαθιά ενσωματωμένα κατασκοπευτικά τους μέσα όπως το BCC, το AIPAC και τα παρόμοια

Οι λαοί πρέπει να θυμούνται ότι τόσο οι Σιωνιστές του Σίτυ του Λονδίνου όσο και το Ισραήλ, έχουν χρησιμοποιήσει την Αμερική για να στήσουν συγκρούσεις μεταξύ ισλαμικών φατριών για πολλά χρόνια, δημιουργώντας έναν τεράστιο αριθμό θανάτων που είναι ο αρχικός στόχος μαζί με την παλιά στρατηγική «Διαίρει και Βασίλευε» που κρατά το κοινό στο σπίτι αποστασιοποιημένο, ενόσω τα «Big Boys» κλέβουν τους πάντες τυφλά. Η CIA εγκατέστησε τον Σαντάμ Χουσεΐν εξαρχής. Ήταν ένας «πληρωμένος δολοφόνος» της CIA και περιουσιακό της στοιχείο, και διαμορφώθηκε σε έναν κακοήθη ρόλο που θα εξυπηρετούσε καλά τους Σιωνιστές, κάτι που και έκανε. Αλλά μεγάλο μέρος της ευθύνης για αυτό που συνέβη στη Μέση Ανατολή από τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο πρέπει να βαρύνει τους Σιωνιστές, το Ισραήλ και τις αμερικανικές διοικήσεις, καθώς και ένα εύκολα χειραγωγούμενο, ανενημέρωτο κοινό που έχει υποστεί πλήρη έλεγχο του νου από τα ελεγχόμενα μεγάλα ΜΜΕ.

Αυτοί οι νέοι πόλεμοι δι’ αντιπροσώπων της Μέσης Ανατολής και της Ουκρανίας δεν είναι μόνο τρομοκρατικοί πόλεμοι, αλλά είναι σημαντικές προσπάθειες για την ανάπτυξη μαζικού χάους ως μέσο αποσταθεροποίησης των εμπλεκόμενων εθνών.

Όπως έχει επισημάνει ο διευθύνων συντάκτης του Veterans Today, Jim Dean, ο πόλεμος του Χάους είναι ένα μέσο για την αποσταθεροποίηση τέτοιων περιοχών γεωπολιτικά, το οποίο διατηρεί στη ζωή τα σχέδια ισλαμικού αποπληθυσμού, καταναλώνει πολλά όπλα δημιουργώντας περισσότερες πωλήσεις όπλων και κέρδη πολέμου για τους Τραπεζογδύτες, και εμποδίζει οποιοδήποτε έθνος να παραμείνει άθικτο από τις προσπάθειες της ΝΠΤ να ξαναγράψει τα όριά της με τρόπο που επιτρέπει τη μαζική και εύκολη απογύμνωση περιουσιακών στοιχείων φυσικών πόρων από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Επιπλέον, ο Πόλεμος του Χάους βοηθά στη διατήρηση της τιμής του αργού πετρελαίου σε υψηλά επίπεδα στην παγκόσμια αγορά, αποτελώντας έναν ιδιωτικό εταιρικό φόρο για σχεδόν κάθε άτομο στον βιομηχανοποιημένο κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας και της Ρωσίας.

Η Μαφία Deseret έχει αναφερθεί ότι ευθυγραμμίζεται με τον Κύκλο των Δώδεκα του Ντένβερ, όπως ανέφερε ο αρθρογράφος του Veterans Todaty Stew Webb. Έχει επίσης αναφερθεί ότι έχει διεισδύσει βαθιά στο FBI και την NSA και εξυπηρετεί τα Καρτέλ Ναρκωτικών, καθώς και ότι εμπλέκεται εκτενώς στο ξέπλυμα χρήματος από ναρκωτικά μέσω της Κούβας, και άλλων υπεράκτιων κέντρων μέσω ενός πρόσφατου προεδρικού υποψηφίου που ασχολείται με το ξέπλυμα χρήματος ναρκωτικών.

Ποιος φαίνεται να είναι ο λόγος που οι Σιωνιστές, οι Ισραηλινοί, το BCC (εγκληματική καμπάλ των Μπους) και τα καρτέλ ναρκωτικών της CIA πιέζουν τόσο σκληρά για να ξεκινήσει ένας άλλος ή πιο μεγάλος εναέριος και χερσαίος πόλεμος στη Μέση Ανατολή ή την Ουκρανία;

Ο λόγος είναι ότι είναι απελπισμένοι επειδή ξέρουν ότι αν δεν ξεκινήσουν έναν άλλο μεγάλο πόλεμο σύντομα έχουν τελειώσει.  Χάνουν την εξουσία μέρα με τη μέρα, να γιατί. Αυτή η καμπάλ είναι ο κύριος πράκτορας δράσης του City of London (COL) –Παγκόσμιοι Σιωνιστές Ιδιωτικοί Κεντρικοί Τραπεζίτες– και το σημερινό κέντρο των επιχειρήσεών τους, το Ισραήλ, ένα καθαρό λουσιφεριανό και καθαρό μασωνικό έθνος που φέρει τη σημαία Illuminati, η οποία συμβολίζει την ένωση του «Αίματος Θηρίων» με το Ανθρώπινο Γυναικείο Αίμα.
Η Κνέσετ (κοινοβούλιο του Ισραήλ) πληρώθηκε από την οικογένεια Rothschild και σχεδιάστηκε χρησιμοποιώντας προφανή αρχιτεκτονική του Τεκτονισμού και των Illuminati. Αν αμφιβάλλετε, κάντε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο και εξετάστε τις πολυάριθμες φωτογραφίες και πλάκες στον εξωτερικό τοίχο και τα έργα τέχνης στην οροφή.

Αποκεφαλίστε το Παγκόσμιο Σιωνιστικό (WZ) Θηρίο του Σίτι του Λονδίνου (COL) αφαιρώντας την ικανότητά του να κερδίζει χρήματα από το τίποτα και να χρησιμοποιεί ένα απεριόριστο μπλοκ επιταγών για να τροφοδοτήσει το Κογκρέσο για απεριόριστους πολέμους, ηλίθια ξένη βοήθεια και νομοθεσία ειδικού ενδιαφέροντος που χρησιμοποιείται για την προετοιμασία της αντίστροφης υπερχείλισης.

Όπως έχει δηλώσει αρκετές φορές ο Mike Harris, οικονομικός συντάκτης του VT, παρουσιαστής του Talk show και insider, ίσως θα ήταν καλύτερο να αποτύχει η COL/WZ και ο δικαιοδόχος της, το Federal Reserve System. Αυτό στην ουσία θα έκοβε το κεφάλι του Σιωνιστικού θηρίου και θα εμπόδιζε την αμερικανική κυβέρνηση να χρησιμοποιεί πλέον ένα απεριόριστο μπλοκ επιταγών που παρέχεται από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ για να δημιουργήσει τεράστιο, ψεύτικο χρέος μέσω ολέθριας δόλιας τοκογλυφίας.
Έτσι, όλη η δυνατότητα των Μυστικών Σκιωδών Κυβερνήσεων (SSG) να έχουν πρόσβαση σε απεριόριστα κεφάλαια που δεν συνδέονται με το τρέχον ΑΕΠ ή τους εισπραχθέντες φόρους, θα εξαφανιζόταν εν μία νυκτί. Η κατάργηση της κάλπικης χρηματικής ισχύος των Σιωνιστών για το κέρδος και την απόκτηση πρόσβασης σε χρήματα από το τίποτα, ως ομόλογα χρέους που πρέπει να αποπληρωθεί όλο το κεφάλαιο και οι τόκοι, θα εξαλειφθεί εν μία νυκτί.

Τα ελεγχόμενα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης χρησιμεύουν ως Πέμπτη Φάλαγγα μέσα στην Αμερική.

Προφανώς τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν χρησιμεύσει ως η Πέμπτη Φάλαγγα για τους Σιωνιστές και την καμπάλ, καθώς και για τους κερδοσκόπους του πολέμου που δεν ενδιαφέρονται καθόλου αν εκατομμύρια στρατιώτες και αθώοι πολίτες σφαγιαστούν και τραυματιστούν, προκειμένου να βάλουν μεγάλα πολεμικά κέρδη.

Επί του παρόντος, τα Εναλλακτικά Μέσα του παγκόσμιου Διαδικτύου ξεπερνούν τα ΜΜΕ όσον αφορά τους ενεργούς ακροατές ή θεατές. Αλλά μέχρι τα ΜΜΕ να εκτεθούν πλήρως ως επαγγελματίες ψεύτες και προπαγανδιστές, πολλοί Αμερικανοί θα εξακολουθούν να δέχονται την πλύση εγκεφάλου.
Προφανώς αυτά τα αποβράσματα που συνδέονται με τους Σιωνιστές και την καμπάλ είναι άψυχα και δεν μπορούν να αποδειχθούν καθόλου ανθρώπινα, με βάση τον τρόπο με τον οποίο προκαλούν μαζικό θάνατο σε όλο τον κόσμο. Μπορούμε να τους ονομάσουμε «εγκληματίες ψυχοπαθείς» και κατά συρροή Μαζικούς Δολοφόνους.

Το Ισραήλ είναι υπεύθυνο για την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροσκάφους και τη μαζική δολοφονία 300 επιβατών πάνω από την Ουκρανία

Έχει αναφερθεί από αξιόπιστες πηγές πληροφοριών βαθιά μέσα στο Σύστημα ότι οι Ισραηλινοί βρίσκονταν πίσω από την απώλεια του Μαλαισιανού Αεροσκάφους στην Ουκρανία, χρησιμοποιώντας μια εξελιγμένη μυστική επιχείρηση, και ότι οι δορυφορικές εικόνες μεγάλων εθνών και τα ανακτημένα μαύρα κουτιά το αποδεικνύουν, αλλά κανένας δεν θέλει να δημοσιοποιηθεί από ανησυχία ότι άλλοι θα ανταποδώσουν απελευθερώνοντας τα μυστικά δορυφορικά δεδομένα τους.
Αυτοί οι άνθρωποι είναι στρυμωγμένοι τώρα σαν λυσσασμένα σκυλιά και πρέπει να ενημερωθούν ότι οτιδήποτε κάνουν θα εκτεθεί πλήρως και θα κυνηγηθούν μέχρι τα πέρατα της γης και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εάν ξεκινήσουν πυρηνικές ή άλλες επιθέσεις στην Αμερική,.

Έχει αναφερθεί από δύο ανεξάρτητες εσωτερικές πηγές ότι ενεργοποιούνται τώρα τα διαστημικά όπλα του αμερικανικού υπεραπόρρητου Πολέμου των Άστρων. Μια καλή εικασία είναι ότι αυτά περιλαμβάνουν εξελιγμένα όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας, όπως εξωτική δέσμη σωματιδίων, κανόνια πλάσματος ή χημικά/ηλεκτρικά λέιζερ.
Είναι σίγουρα άγνωστο, αλλά υπάρχουν υποψίες, ότι ορισμένα από αυτά τα συστήματα ενδέχεται να εξακολουθούν να ελέγχονται από συνεργάτες της καμπάλ, οι οποίοι εξακολουθούν να είναι βαθιά ενσωματωμένοι στη μυστική σκιώδη κυβέρνηση που έχει χειριστεί πολλά από αυτά τα συστήματα στο παρελθόν.
Έχουμε αναφέρει ότι υπάρχει ένα μυστικό σχέδιο να χρησιμοποιηθούν εναντίον ρωσικών αρμάτων μάχης και οπλικών συστημάτων για να προκληθεί ένα χτύπημα αντιποίνων κατά της Αμερικής κάποιου είδους που θα δημιουργούσε μια σημαντική κλιμάκωση σε αυτούς τους τρομοκρατικούς πολέμους του Χάους.

(*ΣτΜ σίγουρα το είδαμε να εξελίσσεται στην πράξη…Από τότε έως σήμερα, ωστόσο, έχει κυλήσει πολύ νερό στ’ αυλάκι.)

πηγή

στηρίξτε τη δουλειά μας:
paypal.me/EternalNowblog


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s