Καθώς Τελειώνει Ο Πόλεμος Στην Ουκρανία, Ετοιμάζονται Για Την Ασία Πυροτεχνήματα

Benjamin Fulford   17/4/2023

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει πλέον τελειώσει και η Ουκρανία θα πάψει να υπάρχει. Οι επόμενοι στόχοι είναι η Νότια Κορέα, η Ταϊβάν και η Ιαπωνία, λένε πηγές της ασιατικής και δυτικής μυστικής κοινωνίας. Η πτώση του ψεύτικου καθεστώτος του Τζο Μπάιντεν και των ελεγκτών του είναι επίσης επικείμενη, λένε.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία τελείωσε με τη στρατιωτική ήττα των ναζιστικών δυνάμεων και την καταστροφή του ουκρανικού στρατού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, ηγέτης της ομάδας Wagner, ανακοίνωσε ότι «το έργο μας ολοκληρώθηκε» και «η Ρωσία πέτυχε τα αποτελέσματα που σχεδίαζε».

https://t.me/concordgroup_official/754?fbclid=IwAR33YlWj4oJfTY8U0lVr6yPwzILALFRW2mETe0HgKLrXaWnCNlrTKZDy7P4

Ανεξάρτητοι αναλυτές των ΗΠΑ, όπως ο συνταγματάρχης Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ, συμφωνούν. Περιγράφει τον πόλεμο ως σφαγή με 250.000 Ουκρανούς στρατιώτες νεκρούς και 300.000 σοβαρά τραυματίες.

https://www.youtube.com/

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν στην Κίνα είχε σκοπό να διαπραγματευτεί την παράδοση για λογαριασμό των αφεντικών του Rothschild, λένε η MI6 και άλλες πηγές.

Δημόσιες δηλώσεις διαφόρων ηγετών επιβεβαιώνουν το τέλος του πολέμου. Για παράδειγμα, ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν, ο οποίος περιγράφει τις ΗΠΑ ως «κύριο αντίπαλο», λέει ότι «το Ηνωμένο Βασίλειο «είναι μια ανύπαρκτη χώρα από οικονομική άποψη», δεδομένου ότι δεν μπορεί να αυτοχρηματοδοτηθεί.

https://tass.com/world/1604249

https://www.nbcnews.com/politics/national-security/hungary-prime-minister-calls-us-adversary-leaked-documents-rcna79367

Δεδομένου ότι η Γαλλία, ως μέρος της συμφωνίας παράδοσης, μπλοκάρει κάθε περαιτέρω χρηματοδότηση της Ουκρανίας από την ΕΕ, το παιχνίδι τελείωσε. Πολωνικά δημοσιεύματα επιβεβαιώνουν αυτή την διακοπή.

https://news.yahoo.com/polish-media-claims-france-blocking-082607662.html

Η MI6, περιγράφοντας την Ουκρανία ως «αποτυχημένη κατάληψη κράτους από τη CIA», λέει ότι «η Γαλλία θα ασχοληθεί με τη Γερμανία, γνωστή και ως Ευρωπαϊκή Ένωση (Σοβιετικοί) για να διαλύσει την Ουκρανία, ώστε να θεωρήσουμε ότι η ρωσο-ουκρανική πυρκαγιά τελείωσε».

«Η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, η ισχυρότερη οικονομία της ΕΕ, δεν θέλει τα όπλα της να χρησιμοποιηθούν εναντίον της Ρωσίας», λένε οι πολωνικές μυστικές υπηρεσίες. Το δυτικό τμήμα της Ουκρανίας θα γίνει μέρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας τον Οκτώβριο, προσθέτουν. Επιπλέον, λένε ότι «το ΝΑΤΟ θα καταρρεύσει σε έναν, το πολύ δύο χρόνια», επειδή η Γερμανία και η Γαλλία συμφώνησαν σε ένα νέο πλαίσιο ασφαλείας που θα περιλαμβάνει τη Ρωσία. Η MI6 συμφωνεί με αυτή την πρόβλεψη.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζατε, η πτώση του ΝΑΤΟ είναι η πτώση του ναζιστικού Τέταρτου Ράιχ. Είναι γεγονός ότι οι αξιωματικοί των Ναζί ήταν επικεφαλής του ΝΑΤΟ:

Ο Adolf Heusinger, Αρχηγός του Επιτελείου του Χίτλερ, έγινε Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ από το 1961 έως το 1964.

Ο Hans Speidel, Διοικητής του ΝΑΤΟ στην Κεντρική Ευρώπη (CCE) 1957-1963

Ο Johann Steinhof, Πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, 1971-1974

Ο Johann von Kleimansegg – ΝΑΤΟ CCE, 1967-1968

Ο Ernst Ferber – ΝΑΤΟ CCE, 1973-1975

Ο Carl Schnel – ΝΑΤΟ CCE, 1975-1977.

Ο Franz Josef Schulze – ΝΑΤΟ CCE, 1977-1979.

Ο Ferdinand von Senger και Etterlin – NATO CCE, 1979-1983.

Η MI6 λέει ότι το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι «το τέλος του DVD (ναζιστική Γκεστάπο) και των αφεντικών τους, της χαζαρικής μαφίας».

Αυτό σημαίνει πως η σύλληψη του Klaus Shwab, του Bill Gates, της ολλανδικής βασιλικής οικογένειας, του Eliot Abrams, της Victoria Nuland κ.λπ. είναι το μόνο που χρειάζεται για να τερματιστεί το χάος που περνάμε, συμφωνούν διάφορες πηγές λευκών καπέλων.

Έχουν σαφώς χάσει, αν οι περίεργες ασυναρτησίες της μαριονέτας τους, Τζο Μπάιντεν, είναι κάτι καθοδηγούμενο. Κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην Ιρλανδία την περασμένη εβδομάδα, ο ψεύτικος Μπάιντεν «μπερδεύτηκε για το πού ήταν το γραφείο του… ξέσπασε για τον γιο του Χάντερ… προσέβαλε τους Βρετανούς… είπε ένα σωρό ιστορίες που δεν θα μπορούσαν να συμβούν στο ιρλανδικό κοινοβούλιο… Δεν μπορούσε να απαντήσει σε μια απλή ερώτηση ενός παιδιού και αποχώρησε λέγοντας «είμαστε όλοι καταδικασμένοι από την κλιματική αλλαγή, αλλά μπορούμε να γλείψουμε τον κόσμο».

https://redstate.com/nick-arama/2023/04/15/biden-returns-from-vacation-overseas-leaves-on-another-vacation-and-insults-his-interior-sec-n731980

Αυτό που συνέβη παρασκηνιακά ήταν ότι οι ελεγκτές Ροκφέλερ του Μπάιντεν απέτυχαν σε μια προσπάθεια να εκβιάσουν το Ηνωμένο Βασίλειο να χρηματοδοτήσει την χρεοκοπημένη εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Την αποστολή αυτή χειρίστηκαν οι Liz Rosenberg και Brian Nelson, οι οποίοι περιγράφηκαν από τον Γάλλο δημοσιογράφο Thierry Meyssan ως «ειδικοί σε μονομερή καταναγκαστικά μέτρα», που στάλθηκαν «στην Ευρώπη με αποστολή να αναγκάσουν τους Συμμάχους να συμμορφωθούν».

https://www.voltairenet.org/article219130.html

Εκτός από διάφορες προσπάθειες εκβιασμού του βασιλιά Καρόλου, έφεραν στη Μοσάντ ταινίες με τους Καναδούς πρωθυπουργούς Τζάστιν Καστρουντό και τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σούνακ να κάνουν ομοφυλοφιλικό σεξ με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν. Αυτό είναι χαρακτηριστικό του ελέγχου της ΧΜ, όπου κανείς δεν επιτρέπεται σε θέση εξουσίας, εκτός αν έχει κάτι με το οποίο μπορεί να εκβιαστεί.

Η MI6 απάντησε σε αυτή την προσπάθεια θέτοντας όλους αυτούς τους ηγέτες «υπό προστασία εκβιασμού». Με άλλα λόγια, να βγουν από την ντουλάπα για να μην μπορούν πλέον να εκβιαζονται.
Αυτό σημαίνει ότι ο Καναδάς, η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο δεν βρίσκονται πλέον υπό τον έλεγχο της ΧΜ και οι ηγέτες τους εργάζονται με τα Λευκά Καπέλα.

Φυσικά, τα εγκλήματα αυτών των ηγετών δεν πρόκειται να χωθούν κάτω από το χαλί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εκείνους που δέχτηκαν μαζικές δωροδοκίες προκειμένου να εμβολιάσουν τους πληθυσμούς τους με τοξικές ουσίες.
Είναι σαφές από τις συνεχιζόμενες δημόσιες διαμαρτυρίες ότι ούτε ο Μακρόν ούτε ο Καστρουντό πρόκειται να γίνουν ανεκτοί από τους λαούς τους για πολύ ακόμα.

Το σημαντικό προς το παρόν, όμως, είναι ότι η ΧM έχει χάσει τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.
Ένα σημάδι αυτής της αλλαγής είναι ότι ο Σουνάκ βγαίνει ενάντια σε ολόκληρη την προπαγάνδα των τρανσέξουαλ δηλώνοντας ότι «το 100% των γυναικών δεν έχουν πέος».

Στο Ισραήλ επίσης, ο μαζικός δολοφόνος Benyamin Netanyahu βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Επιπλέον, τώρα βγαίνει η θετή αδελφή της διάσημης μάρτυρα του ολοκαυτώματος Ann Frank και λέει ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο του ολοκαυτώματος ήταν πλαστά ακόμη και κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αυτό σημαίνει ότι οι κυβερνήσεις παράγουν πλαστογραφία εδώ και πολύ καιρό.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι η ΧΜ έχει χάσει ή χάνει τον έλεγχο των Εβραίων. Οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουν τώρα ότι το ολοκαύτωμα ήταν η θυσία Εβραίων στον Σατανά.

Η Γερμανία και η Ολλανδία βρίσκονται επίσης στα πρόθυρα της πλήρους απελευθέρωσης από τον έλεγχο της ΧΜ, συμφωνούν πολλές πηγές. Η Ασία πρόκειται και αυτή να απελευθερωθεί, όπως θα συζητήσουμε παρακάτω.
Αυτό αφήνει την ΧM μόνο με την Ελβετία και τις Ηνωμένες Πολιτείες υπό τον έλεγχό τους. Αυτή η ομάδα οργάνωσε μια μαζική επίθεση την περασμένη εβδομάδα, συγκεντρώνοντας όλα τα ανδρείκελα του ΟΗΕ, του ΔΝΤ, της Παγκόσμιας Τράπεζας και της κεντρικής τράπεζας στην Ουάσιγκτον.

Η μεγάλη τους διάσκεψη αποκάλυψε πολλά. Πρώτον, ανακαλύπτουμε τώρα ότι ολόκληρη η ψεύτικη πανδημία COVID19 (Certificate Of Vaccine ID 2019) και η πραγματική ώθηση εμβολιασμού σχεδιάστηκε να συμπέσει με την 75η επέτειο του ΟΗΕ που ανήκει στους Ροκφέλερ.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΟΗΕ δημοσίευσε ένα έγγραφο την περασμένη εβδομάδα χρησιμοποιώντας το plannedemic για να δηλώσει ότι «Δεν υπάρχει άλλος παγκόσμιος οργανισμός με τη νομιμότητα, τη δύναμη σύγκλησης και τον κανονιστικό αντίκτυπο των Ηνωμένων Εθνών», για να δείξουμε «την ετοιμότητά μας όχι μόνο για κρίσεις που σχετίζονται με την υγεία αλλά και για άλλες προκλήσεις και κρίσεις». Τώρα το χρησιμοποιούν αυτό για να ισχυριστούν ότι η δύναμη του ΟΗΕ θα πρέπει να «μεγιστοποιηθεί ενόψει κρίσεων με παγκόσμια εμβέλεια».

Έτσι, λένε ότι η ψεύτικη πανδημία είναι η δικαιολογία που απαιτείται για να γίνει ο ιδιοκτησίας των Ροκφέλερ ΟΗΕ μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Αυτός είναι ο ίδιος ΟΗΕ, παρεμπιπτόντως, που προσπαθεί να διατάξει τις κυβερνήσεις να νομιμοποιήσουν το σεξ μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων, προκειμένου να κανονικοποιηθεί η παιδεραστία.

Η ΧM προσπαθεί να συγκαλύψει αυτή την απόπειρα αρπαγής εξουσίας, λέγοντας ότι τα «παγκόσμια πρωτόκολλα έκτακτης ανάγκης» θα «ενεργοποιούνται αυτόματα» μόνο σε περίπτωση παγκόσμιας κρίσης, «ανεξάρτητα από το είδος ή τη φύση της εμπλεκόμενης κρίσης».  Ωστόσο, ακριβώς όπως οι πρόεδροι των ΗΠΑ δημιουργούν διαρκή πόλεμο για να διατηρήσουν δικτατορικές εξουσίες εν καιρώ πολέμου, η ΧΜ ελπίζει να δημιουργήσει διαρκείς ψεύτικες κρίσεις για να καταλάβει τον πλανήτη.

Το άλλο πράγμα που προέκυψε από τη μεγάλη συνάντησή τους ήταν το σχέδιό τους να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό νόμισμα ενός ενιαίου κόσμου, όπως αναφέρει το ακόλουθο δελτίο τύπου του ΔΝΤ:

Σήμερα, στις εαρινές συνεδριάσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) 2023, η Νομισματική Αρχή Ψηφιακού Νομίσματος (DCMA) ανακοίνωσε την επίσημη έναρξη ενός ψηφιακού νομίσματος Διεθνούς Κεντρικής Τράπεζας (CBDC). Η Παγκόσμια Νομισματική Μονάδα είναι κρυπτονόμισμα που επανασχεδιάστηκε από το μηδέν για να υποστηρίξει τις κεντρικές τράπεζες και τα ρυθμιζόμενα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Η Παγκόσμια Νομισματική Μονάδα (UMU), γνωστή και ως Unicoin, είναι μια καινοτομία στην κρυπτογραφία αποθήκευσης αξίας που τροφοδοτείται από τεχνητή νοημοσύνη (AI).

https://www.prnewswire.com/news-releases/the-digital-currency-monetary-authority-dcma-launches-an-international-central-bank-digital-currency-cbdc-301793163.html

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης σκλάβων απάντησαν με αναβλύζοντα ειδησεογραφικά στοιχεία όπως αυτό:

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν συχνά συνοψίζει το όραμά του για την Αμερική σε μία λέξη: Δυνατότητες. Ένα ‘ψηφιακό δολάριο’»…

https://www.whitehouse.gov/ostp/news-updates/2022/09/16/technical-possibilities-for-a-u-s-central-bank-digital-currency/#:~:text=If%20the%20U.S.%20pursued%20a,within%20the%20international%20financial%20system

Τα Λευκά Καπέλα αντέδρασαν σε αυτά τα σχέδια σπάζοντας το λαιμό της σατανικής επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Christine Lagarde.

Η MI6 περιγράφει την ώθηση από τους σκλάβους των Ροκφέλερ στην Ουάσιγκτον ως «ύστατες προσπάθειες να παραμείνουν σε ένα πλοίο που βυθίζεται». Σημείωσαν επίσης ότι η συνάντηση ανέφερε «μείωση του πληθωρισμού, αυτό σημαίνει χειροκίνητο σκάψιμο για να βγουν από την τάφρο…»

Ένα άτομο που επίσης προσπαθεί να εγκαταλείψει το πλοίο που βυθίζεται είναι ο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος φαίνεται να βρίσκεται πίσω από διαρροές του διαβατηρίου που δείχνει ότι γεννήθηκε στην Κένυα και όχι στη Χαβάη. Οι δικές μας πηγές λένε ότι ο πατέρας του ήταν ο Αμερικανός κομμουνιστής Frank Marshall, αλλά σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι ο Ομπάμα ελπίζει να παραδεχτεί ότι γεννήθηκε στην Κένυα για να αναζητήσει πολιτικό καταφύγιο εκεί.

Μια άλλη ομάδα που εγκαταλείπει το πλοίο Μπάιντεν είναι οι Κινέζοι που θυσίασαν τον Μπάιντεν και τους ελεγκτές του δημοσιεύοντας οικονομικά αρχεία για κινεζικές δωροδοκίες προς αυτούς.

Το ίχνος φυσικά οδηγεί σε έναν από τους κύριους χειριστές του Μπάιντεν, τον Αλεξάντερ Σόρος, ο οποίος έχει βγει από την ντουλάπα και δεν κρύβεται πλέον πίσω από τα γραφικά του υπολογιστή του εκτελεσμένου πατέρα του Τζορτζ Σόρος.

https://nypost.com/2023/04/08/george-soros-son-has-easy-access-to-white-house-honchos

Ο Σόρος είναι σε κάθε περίπτωση το μέτωπο του Klaus Schwab Rothschild, ο οποίος εξακολουθεί να προσπαθεί να προσκολληθεί στην εξουσία προσλαμβάνοντας εκατοντάδεςχιλιάδες «πολεμιστές της πληροφορίας» για τον έλεγχο του διαδικτύου, την αστυνόμευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των φόρουμ για «παραπληροφόρηση» και περιεχόμενο συνωμοσίας, το οποίο στη συνέχεια θα κλείσει συστηματικά.

Σύντομα θα ξεμείνει από χρήματα για να πληρώνει τέτοιες δράσεις, επειδή οι βαρόνοι ναρκωτικών της Νότιας Αμερικής έχουν διακόψει τους δεσμούς τους με την επιχείρηση ξεπλύματος χρήματος της ΧM στην Ουκρανία και έχουν για άλλη μια φορά μεταφέρει το αρχηγείο τους για ξέπλυμα χρήματος από ναρκωτικά στην Κούβα, όπως υπαινίσσεται αυτή η είδηση:

https://www.barrons.com/news/cuba-announces-surprise-reversal-of-us-dollar-deposit-ban-401839f3

Ακούμε από πηγές της Νότιας Αμερικής ότι το ασήμι θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ενσωμάτωση των χρημάτων από τα ναρκωτικά στο παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Σε μια άλλη ένδειξη ότι το ξέπλυμα χρήματος της Ουκρανίας σταματά, ο δημοσιογράφος Seymour Hersh αναφέρει ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι και οι ανώτεροι αξιωματούχοι του απομυζούν δολάρια Αμερικανών φορολογουμένων κατά εκατοντάδες εκατομμύρια. Τα άρθρα του Hersh συνήθως προηγούνται της δράσης επιβολής του νόμου των Λευκών Καπέλων.

https://dailytelegraph.co.nz/world/zelensky-and-team-stole-at-least-400-million-of-us-aid-seymour-hersh/

Ενώ η ΧM χάνει τις επιχειρήσεις ξεπλύματος χρήματος στην Ουκρανία και τη Νότια Αμερική, τα Λευκά Καπέλα διαρρέουν επίσης πληροφορίες σχετικά με το πώς αυτό το καθεστώς κατασκοπεύει και κακοποιεί άλλους εναπομείναντες συμμάχους. Η επίσημη ιστορία είναι ότι όλες αυτές οι διαρροές που αναφέρονται ευρέως προέρχονται από έναν νεαρό νεοσύλλεκτο. Ωστόσο, όπως λέει μια πηγή της Καναδικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Ασφαλείας: «Κατά την επαγγελματική μου γνώμη, υπάρχει ακριβώς 0% πιθανότητα ένας 21χρονος εθνοφρουρός της Αεροπορίας να πάρει στα χέρια του άκρως απόρρητα πολεμικά σχέδια για έναν πόλεμο στον οποίο υποτίθεται ότι δεν πρέπει να συμμετέχουμε, τουλάχιστον όχι μόνος του».

https://apnews.com/article/intelligence-leak-russia-uae-pentagon-9941a3bb88b48d4dbb5218649ea67325

Σε κάθε περίπτωση, αυτές οι διαρροές έχουν ενοχλήσει τους εναπομείναντες συμμάχους της ΧΜ στην Ανατολική Ασία, όπως η Νότια Κορέα.
Ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος της Κορέας, Παρκ Χονγκ-Κιουν, καταδίκασε τις Ηνωμένες Πολιτείες για «παράνομες υποκλοπές» ηγετών της Νότιας Κορέας, λέγοντας ότι «είναι μια απαράδεκτη πρακτική που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή στην 70ετή συμμαχία και μια σαφής παραβίαση της κυριαρχίας της Νότιας Κορέας που κλονίζει τη διμερή εμπιστοσύνη…»

Αυτό συμβαίνει καθώς η Βόρεια Κορέα έχει διακόψει όλες τις επικοινωνίες με τη Νότια Κορέα.
Η Βόρεια Κορέα έχει πλέον λάβει πυρηνικούς πυραύλους που μπορούν να χτυπήσουν οπουδήποτε στις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό σημαίνει ότι ο πυρηνικός εκβιασμός των ΗΠΑ που μέχρι τώρα τους εμπόδιζε να επανενώσουν την κορεατική χερσόνησο έχει απομακρυνθεί.
Αυτή η κορεατική κίνηση έγινε σχεδόν σίγουρα σε συντονισμό με τις ασιατικές μυστικές κοινωνίες.
Είναι μέρος μιας μεγαλύτερης κίνησης στην Ανατολική Ασία που θα περιλαμβάνει την Ιαπωνία, την Ταϊβάν και την Αυστραλασία.

Η Ταϊβάν είναι πιθανό να είναι το πρώτο ντόμινο που θα πέσει. Ο Charles Liu, ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας ιδιωτικών κεφαλαίων HAO Capital, λέει:

«Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να πολεμήσουν για την Ταϊβάν… Μπορεί να προσπαθήσουν να πείσουν τους Ιάπωνες να το κάνουν, αλλά οι Ιάπωνες δεν θα είναι τόσο ηλίθιοι να το κάνουν. Οι μόνοι ηλίθιοι που μπορεί να εμπλακούν είναι οι Αυστραλοί. Συγγνώμη.»

Κάνει λάθος για την Αυστραλία ωστόσο, εφόσον η Αυστραλία και η Κίνα έχουν φτάσει σε ένα σημαντικό σημείο στη μακροχρόνια εμπορική διαμάχη τους, πράγμα που σημαίνει ότι «μπορούμε να επιστρέψουμε στο κανονικό εμπόριο με την Κίνα», λέει ο Αυστραλός γερουσιαστής Don Farrell.

https://www.news.com.au/national/politics/australia-and-china-reach-breakthrough-in-trade-dispute/news-story/a9b9f2873b0be95522961fbe6a82cdeb

Η MI6 το επιβεβαιώνει λέγοντας:

«Εάν η Κίνα επιθυμεί να προσαρτήσει την Ταϊβάν δίκαια και νόμιμα, τότε ας είναι». Προσθέτουν ότι θα ήταν μέρος μιας «στρατηγικής απόφασης να συνδυαστεί όλη η Ασία με την Αυστραλασία», προσθέτει η πηγή της MI6. Αναφερόταν σε μια συμφωνία με τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες ότι η Αυστραλασία θα γίνει μέρος μιας ζώνης της Ανατολικής Ασίας που δεν περιλαμβάνει την Κίνα: «Οι ΗΠΑ είναι ανενεργές σε κάθε περίπτωση, οπότε δεν θα φανταζόμουν κάποιον να δίνει μεγάλη μάχη», η MI6 προσθέτει.

Σε ένα άλλο σημάδι επικείμενης αλλαγής, ο στόλος του Ειρηνικού της Ρωσίας τέθηκε σε αυξημένη επιφυλακή… Αυτό περιλαμβάνει επίσης αεροπορία μεγάλης εμβέλειας, αεροσκάφη της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας και μονάδες και σχηματισμούς υλικοτεχνικής υποστήριξης.

Σε αντίδραση, η Νότια Κορέα και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα ξεκινήσουν μια μεγάλης κλίμακας κοινή αεροπορική άσκηση αργότερα αυτή την εβδομάδα, δήλωσε η Πολεμική Αεροπορία της Νότιας Κορέας την Κυριακή.

Αυτό έρχεται μετά το ταξίδι του υπουργού Άμυνας της Κίνας Li Shangfu στη Ρωσία στην πρώτη επίσημη επίσκεψή του στο εξωτερικό μετά τον διορισμό του. Εκεί συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Σόιγκου, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

https://tass.com/defense/1604345

Σημειώνουμε επίσης ότι η Κίνα πραγματοποίησε μια επιτυχημένη χερσαία δοκιμή αντιβαλλιστικού πυραύλου την Παρασκευή.

Επίσης, όλες αυτές οι κινήσεις ήρθαν καθώς υπήρξε απόπειρα δολοφονίας του Ιάπωνα πρωθυπουργού Fumio Kishida.

Αυτό είναι έργο της μυστικής κοινωνίας του Κορακιού με τα Τρία Πόδια, λένε ιαπωνικές δεξιές πηγές προσκείμενες στον αυτοκράτορα. Στην Ιαπωνία, οι γκάνγκστερ στέλνουν συνήθως μια προειδοποίηση στέλνοντας μια μόνο σφαίρα στο αρχηγείο των αντιπάλων. Το νόημα είναι: «Παραδοθείτε, αλλιώς η επόμενη σφαίρα θα σας χτυπήσει». Αυτό είναι το μήνυμα που εστάλη στον σκλάβο πρωθυπουργό Κισίντα. Οι Ιάπωνες τον μισούν επειδή ξέρουν ότι είναι σκλάβος της ΧΜ που τους είχε εμβολιάσει με τοξικές ουσίες.
Σε μια ένδειξη ότι δεν έχει πλέον τον πραγματικό έλεγχο, το καθεστώς του κάλεσε τους κατοίκους του Χοκάιντο να μπουν σε καταφύγια το πρωί της Πέμπτης μετά την εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα, αλλά τοπικοί αξιωματούχοι είπαν στους ανθρώπους να το αγνοήσουν.

Ακούμε επίσης από ασιατικές μυστικές κοινωνίες και πηγές μυστικών διαστημικών προγραμμάτων ότι η επίλυση των εναπομεινάντων γεωπολιτικών ζητημάτων στην Ανατολική Ασία θα οδηγήσει στην αποκάλυψη των μυστικών της Ανταρκτικής και στο τέλος της καραντίνας στον πλανήτη Γη.

Ο παρών συντάκτης έχει λάβει υπόσχεση για πρόσβαση στις μυστικές βάσεις της Ανταρκτικής -εκ μέρους του αναγνωστικού κοινού του- στα τέλη του τρέχοντος έτους, όταν ξεκινά το επόμενο καλοκαίρι της Ανταρκτικής. Φυσικά, το έχουμε ξανακούσει αυτό, αλλά ίσως αυτή τη φορά να συμβεί πραγματικά. Θα μάθουμε περισσότερα μετά από συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί τον Μάιο ή τον Ιούνιο με εκπροσώπους του SSP.

Έτσι, φτάνουμε στις τελευταίες θεάσεις UFO από όλο τον κόσμο:

2 UFO πάνω από το Κολοράντο, ΗΠΑ

Το UFO προκαλεί διακοπή ρεύματος

Πιθανό άνοιγμα πύλης

UFO σε σχήμα πούρου πάνω από το Cheyenne, Wyoming

UFO πάνω από το Μεντεγίν, Κολούμπια

UFO εντοπίστηκε κοντά στο Έβερεστ

πηγή

στηρίξτε την προσπάθειά μας:
paypal.me/EternalNowblog

Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s