Φτάνει Ως Εδώ, Είναι Καιρός Να Κυνηγήσουμε Τους Μπάσταρδους Και Να Τους Φέρουμε Ενώπιον Της Δικαιοσύνης

Benjamin Fulford   8/5/2023


Και αυτό φαίνεται να συμβαίνει τελικά. Φυσικά, το έχουμε όλοι ξανακούσει, αλλά υπάρχουν πολλά σημάδια ότι αυτή τη φορά οι πολυαναμενόμενες μαζικές συλλήψεις συμβαίνουν πραγματικά. Διάφορες πηγές λένε ότι η στέψη του βασιλιά Καρόλου ήταν η πυροδότηση που περίμεναν οι άνθρωποι. Ανεξάρτητα από το τι πιστεύετε για αυτόν τον μη δημοφιλή βασιλιά, είναι ο επικεφαλής των αγγλοσαξονικών ενόπλων δυνάμεων και έχει υποσχεθεί να εξαπολύσει μια «τεράστια εκστρατεία στρατιωτικού τύπου». Η επίσημη ορκωμοσία του ήταν απαραίτητη ώστε να μπορεί να διαταχθεί στρατιωτική δράση εναντίον της κλίκας, επιβεβαιώνουν πηγές της MI6.

Περιττό να πούμε ότι, αν ο Κάρολος αποδειχθεί ανδρείκελο της χαζαρικής μαφίας, θα σκοτωθεί από τους σωματοφύλακές του, σύμφωνα με αυτές τις πηγές. Σε αυτό που μπορεί να ήταν μια προειδοποίηση, ο Χάροντας πέρασε καθώς ο Κάρολος στέφθηκε ο νέος βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας.

Παρεμπιπτόντως, ο βασιλιάς Κάρολος είναι άμεσος απόγονος του Προφήτη Μωάμεθ, του ιδρυτή του Ισλάμ, καθώς και του Βλαντ του Ανασκολοπιστή (Δράκουλα) σύμφωνα με το Burke’s Peerage.

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει με τον βασιλιά Κάρολο, «μπαίνουμε σε μια περίοδο όπου πολλοί άνθρωποι στην κορυφή πολλών κυβερνήσεων που ακολουθούν πολιτικές οι οποίες είναι αντίθετες με τον λαό τους θα ανησυχούν πολύ για την επιβίωσή τους στο αξίωμα», λέει ο συνταγματάρχης Douglas MacGregor.

«Εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν περιμένω να αλλάξουν πολλά μέχρι να καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα και να καταρρεύσει η οικονομία. Νομίζω ότι πλησιάζουμε», προσθέτει.

Ο ΜακΓκρέγκορ –ο οποίος είναι κοντά στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ– έφτασε μόνο μέχρι τον βαθμό του συνταγματάρχη επειδή ήταν πολύ έξυπνος και αδιάφθορος για να προαχθεί σε στρατηγό. Στο σημερινό παρακμιακό σύστημα του Πενταγώνου, το κοινό ρητό «είναι πάνω από τον βαθμό για τον οποίο πληρώνεστε» σημαίνει πραγματικά «δεν έχετε δεχτεί δωροδοκία, οπότε δεν μπορούμε να σας πούμε».

Σε κάθε περίπτωση, η επικείμενη οικονομική κατάρρευση της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ σαφώς αναγκάζει την αλλαγή μέσω του συστήματος.
Το μεγαλύτερο σημάδι ότι κάτι συμβαίνει είναι ότι ο προδότης Mark Milley παραιτείται από πρόεδρος του Γενικού Επιτελείου Στρατού και αντικαθίσταται από τον στρατηγό Charles «CQ» Brown Jr., τον σημερινό ανώτατο αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας.

https://www.stripes.com/branches/air_force/2023-05-05/brown-milley-joint-chiefs-10018844.html

Ο «See Q» Brown τοποθετήθηκε στην τρέχουσα θέση του από τον αρχηστράτηγο/Πρόεδρο Τραμπ. Εκείνη την εποχή, ο Τραμπ είπε: «Ο Charles Q μου αρέσει. Ο Charles Q Brown, Charles ο νεώτερος, επιλέχθηκε με 98 έναντι 0! Αυτό με κάνει να ανησυχώ κάπως. Δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο».

Τώρα το avatar του Μπάιντεν έχει διαταχθεί να θέσει τον Charles Q επικεφαλής όλων των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ.
Αν και τα δημοσιεύματα λένε ότι αυτό θα συμβεί το καλοκαίρι, κάτι έχει ήδη ξεκινήσει.
Μια πηγή της CIA λέει: «Κάτι συνέβη στην Ουάσιγκτον το απόγευμα της Τετάρτης για το οποίο δεν μπορώ να μιλήσω». Αυτό το «κάτι» σύμφωνα με έναν στρατηγό του Πενταγώνου ήταν «Πολλά stealth Blackhawks έχουν προσγειωθεί στον Λευκό Οίκο. Σκεφτείτε ορισμένους πολιτικούς υψηλού επιπέδου να συλλαμβάνονται».

Άλλες πηγές, τόσο ρωσικές όσο και αμερικανικές, είπαν μόνο ότι «δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν» αναφορές για συλλήψεις. Από την εμπειρία μου, αν δεν συνέβαινε τίποτα, αυτές οι πηγές θα έλεγαν «τίποτα δεν συμβαίνει» και όχι «ουδέν σχόλιο».

Αυτή η τεράστια αύξηση των πτήσεων στρατιωτικών αεροσκαφών είναι άλλο ένα σημάδι ότι κάποια μεγάλη στρατιωτική δραστηριότητα βρίσκεται σε εξέλιξη τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη.

Υπάρχουν και άλλα σημάδια ότι κάτι μπορεί τελικά να σπάσει το αδιέξοδο στην Ουάσιγκτον. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζέιμς Κόμερ, έδωσε στο FBI προθεσμία μέχρι τις 10 Μαΐου για να προσκομίσει έγγραφα που σχετίζονται με την εμπορία ανθρώπων και άλλα εγκλήματα του ψεύτικου προέδρου Τζο Μπάιντεν. «Εξετάστε πιθανό ξέπλυμα χρήματος… Ήταν ουσιαστικά ένας μη εγγεγραμμένος ξένος πράκτορας για την Κίνα. Αυτά είναι σοβαρά εγκλήματα. Υπάρχει ενδεχόμενος εκβιασμός. Η λίστα είναι ατελείωτη», λέει ο Comer.

Οι αναγνώστες αυτού του ενημερωτικού δελτίου γνωρίζουν πλήρως ότι ο αρχικός Μπάιντεν έχει φύγει προ πολλού, αλλά το κυνήγι του άβατάρ του θα ξεβράσει τους Ροκφέλερ και άλλους εγκληματίες υψηλότερου επιπέδου που κρύβονται πίσω από την εικόνα του.

Υπάρχει επίσης κίνηση στο μέτωπο της παιδεραστίας. Ο διευθυντής του FBI, Christopher Wray, ο Γενικός Εισαγγελέας Merrick Garland και ο Γενικός Επιθεωρητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης Michael E. Horowitz έχουν λάβει κλητεύσεις σχετικά με την «αποτυχία τους να διερευνήσουν σοβαρά» τον Jeffrey Epstein και την Ghislaine Maxwell καθώς και το κύκλωμα των παιδεραστών VIP τους.

https://www.thedailybeast.com/epstein-victim-maria-farmerdemands-fbi-investigate-its-failure-to-stop-him

Άλλα άτομα που κλητεύονται για το κύκλωμα παιδεραστίας είναι ο συνιδρυτής της Google, Sergey Brin, το πρώην στέλεχος της Disney, Michael Ovitz, ο εκτελεστικός πρόεδρος της Hyatt Hotels, Thomas Pritzker, ο Mort Zuckerman, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής ακινήτων και ο διευθύνων σύμβουλος της JPMorgan, Jamie Dimon.

https://www.cnbc.com/2023/05/04/google-co-founder-larry-page-can-get-jeffrey-epstein-case-service.html

Ο αστυνομικός κλοιός πλησιάζει επίσης τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Lawrence Summers, τον δισεκατομμυριούχο ιδρυτή του LinkedIn, Reid Hoffman, τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ, Ehud Barak, τον συνιδρυτή της Apollo Global Management, Leon Black, τον Woody Allen και πολλούς άλλους.

https://www.foxnews.com/us/jeffrey-epstein-private-calendar-reveals-appointments-woody-allen-former-clinton-admin-official-ex-israeli-pm

Ενώ εμείς και πολλοί άλλοι στα μέσα ενημέρωσης αλήθειας έχουμε αναφέρει για όλους τους εγκληματίες που πηγαίνουν στο νησί παιδεραστίας του Epstein εδώ και χρόνια, η διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι μιλούν γι’ αυτό οι αναφορές των εταιρικών μέσων ενημέρωσης. Αυτό είναι ένα σημάδι ότι επίκειται πραγματική δράση επιβολής του νόμου.

Όμως ποτέ μην υποτιμάτε τη ΧΜ. Ο Stephen Deckoff, ιδρυτής της εταιρείας ιδιωτικών κεφαλαίων Black Diamond Capital Management, μόλις αγόρασε τα νησιά Epstein για 60 εκατομμύρια δολάρια. «Ο Deckoff είναι σιωνιστής και μέλος της Chabad», σύμφωνα με πηγές της Μοσάντ. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα προσπαθήσει να θάψει αποδεικτικά στοιχεία για βασανιστήρια παιδιών και ανθρωποθυσίες, για τα οποία πολλοί μάρτυρες λένε ότι λάμβαναν χώρα τακτικά στο νησί.

Ωστόσο, η κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος καθιστά πιθανόν η ΧΜ και τα μέτωπά της σύντομα να μην έχουν πλέον τα χρήματα για να αγοράσουν την έξοδό τους από τα προβλήματα.
Ακόμη και τα εταιρικά ειδησεογραφικά πρακτορεία αρχίζουν να αναφέρουν ότι οι περισσότερες τράπεζες των ΗΠΑ είναι αφερέγγυες. Για παράδειγμα, η Telegraph, επικαλούμενη μια ομάδα τραπεζικών εμπειρογνωμόνων, αναφέρει ότι σχεδόν οι μισές από τις 4.800 τράπεζες στις ΗΠΑ είναι «σχεδόν αφερέγγυες».

«Ας μην προσποιούμαστε ότι πρόκειται μόνο για την Silicon Valley Bank και την First Republic», δήλωσε στην εφημερίδα ο καθηγητής Amit Seru, τραπεζικός εμπειρογνώμονας στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. «Μεγάλο μέρος του τραπεζικού συστήματος των ΗΠΑ είναι δυνητικά αφερέγγυο».

Αυτό που συμβαίνει είναι ότι οι τράπεζες προσποιούνται ότι είναι φερέγγυες χρησιμοποιώντας ένα λογιστικό τέχνασμα που ήταν κοινό στην Ιαπωνία μετά το σκάσιμο της φούσκας των ακινήτων τους. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διατηρούν τα πράγματα στα βιβλία τους στην τιμή αγοράς αντί για την τρέχουσα τιμή.
Για παράδειγμα, εάν ο Charles Schwab ανέφερε τα περιουσιακά του στοιχεία σε τιμές αγοράς, το κεφάλαιό του θα ήταν 23 δισεκατομμύρια δολάρια ή το ήμισυ των 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ανέφερε το 2021. Έτσι, θεωρητικά, θα ήταν σε θέση να δανείσει μόνο τα μισά από αυτά που έκανε το 2021 για να διατηρήσει τον δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας.

https://mises.org/wire/charles-schwab-and-other-big-banks-may-be-secretly-insolvent

Πολλαπλασιάστε το με ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα των 23 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και μπορείτε να δείτε ότι μια ιστορική κατάρρευση είναι αναπόφευκτη.

Δεν είναι περίεργο που οι καταθέτες πήραν άλλα 360 δισεκατομμύρια δολάρια – με επιταχυνόμενο ρυθμό –τις τρεις μόνο πρώτες εβδομάδες του Απριλίου, πράγμα που σημαίνει ότι οι συνολικές αναλήψεις πλησιάζουν το όριο των 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Δεδομένου ότι οι τράπεζες κατέχουν το Federal Reserve Board – το οποίο κατέχει την ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΠΑ – μπορείτε να δείτε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο η υπουργός Οικονομικών Janet Yellen λέει ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα μπορούσε να ξεμείνει από χρήματα και να αθετήσει τα χρέη της ήδη από την 1η Ιουνίου.

Αυτό θα οδηγούσε σε απώλεια οκτώ εκατομμυρίων θέσεων εργασίας και βουτιά έξι τοις εκατό στο ΑΕΠ, προειδοποιεί το Συμβούλιο Οικονομικών Συμβούλων του προέδρου.

https://www.firstpost.com/world/white-house-predicts-economic-fallout-if-us-fails-to-make-debt-payments-12544922.html

Αυτή η κατάρρευση έρχεται επειδή, όπως ατυχώς ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της Federal Reserve Alan Greenspan το 2011: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορούν να πληρώσουν οποιοδήποτε χρέος έχουν, επειδή μπορούμε πάντα να τυπώσουμε χρήματα για κάτι τέτοιο. Επομένως, υπάρχει μηδενική πιθανότητα χρεοκοπίας».

Αυτή η ύβρις προήλθε από τη σκέψη ότι το δολάριο ΗΠΑ είχε αξία από μόνο του, –κάτι που δεν ισχύει– και έτσι τώρα η χρεοκοπία είναι επικείμενη.
Μια χρεοκοπία από αυτούς τους εγκληματίες θα ήταν θεμιτή για τον μέσο Αμερικανό.

«Η αθέτηση πληρωμής του εθνικού χρέους θα άνοιγε το δρόμο για την επανίδρυση υγιούς, εξαγοράσιμου χρήματος βασισμένου σε εμπορεύματα. Οι άνθρωποι θα πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο στον πραγματικό πλούτο παρά στον ψεύτικο οικονομικό πλούτο· την πραγματική μηχανική, σε αντίθεση με την οικονομική και κοινωνική μηχανική», λέει ο Doug Casey

«Τα αγροκτήματα, τα εργοστάσια, οι τεχνολογίες και οι δεξιότητες των εργατών θα εξακολουθούν να υπάρχουν. Αλλά σε γερά θεμέλια. Και με μερικούς νέους ιδιοκτήτες», διαφημίζει.

Το Τέξας δείχνει το δρόμο. Στις 2 Μαΐου, μια επιτροπή της Βουλής του Τέξας ψήφισε ένα νομοσχέδιο για τη δημιουργία 100% αποθεματικών νομισμάτων συναλλαγών που υποστηρίζονται από χρυσό και ασήμι. Η θέσπιση αυτής της νομοθεσίας θα δημιουργήσει την επιλογή οι άνθρωποι να διευθύνουν επιχειρήσεις με υγιές χρήμα, θα θέσει τις βάσεις υπονόμευσης του μονοπωλίου της Federal Reserve στο χρήμα και ενδεχομένως να δημιουργήσει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση απέναντι σε ένα ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC).

https://schiffgold.com/key-gold-news/texas-committee-passes-bill-to-create-100-reserve-gold-and-silver-backed-transactional-currencies/

Η χρεοκοπία αυτών των εγκληματιών θα αφαιρούσε επίσης την εξουσία από μη εκλεγμένους τεχνοκράτες, όπως ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ António Guterres. Παρακάτω μπορείτε να τον παρακολουθήσετε να λέει στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ότι οι πολιτικοί πρέπει να λαμβάνουν μη δημοφιλείς αποφάσεις προκειμένου να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη. Με άλλα λόγια, να είσαι τύραννος και να εργάζεσαι εναντίον του λαού μέχρι να συμμορφωθεί.

Τώρα παρακολουθήστε τον κορυφαίο σύμβουλο του WEF, Yuval Noah Harari, να προτείνει ότι οι ολοκληρωτικοί περιορισμοί που εφαρμόστηκαν ως απάντηση στην απάτη, συμπεριλαμβανομένης της διακοπής όλων των πτήσεων και του αποκλεισμού ολόκληρων χωρών, θα κάνουν τους ανθρώπους «πιο ανοιχτούς σε ριζοσπαστικές ιδέες για το πώς να αντιμετωπίσουν την κλιματική αλλαγή».

Αυτό ακριβώς προσπάθησαν να κάνουν με τον Covid 19 και τώρα εκρήγνυται στα χέρια τους.
Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο σχετικά με μια ομαδική αγωγή-ορόσημο για τραυματισμούς από το εμβόλιο Covid-19 κατά της αυστραλιανής κυβέρνησης και της ρυθμιστικής αρχής φαρμάκων.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12015497/Australian-government-hit-class-action-lawsuit-Covid-vaccines.html

Μας ώθησε να κάνουμε μια αναζήτηση ιστού για το «αγωγή κατά Covid» που επέστρεψε πάνω από 112 εκατομμύρια συνδέσμους. Μια γρήγορη σάρωση έδειξε ότι μόλις ξεκίνησε μια νομική φρενίτιδα. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα οδηγήσει στην πτώχευση όλων των νοσοκομείων, των φαρμακευτικών εταιρειών και άλλων που εμπλέκονται σε όλη αυτή την απάτη.

Τα δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου είναι επίσης μια βεβαιότητα.
Η πρώτη σύλληψη υψηλού προφίλ έχει ήδη πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με πηγές της CIA. Η Rochelle Walensky, επικεφαλής του CDC, συνελήφθη και θα δικαστεί στη Νυρεμβέργη 2 για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και απόπειρα γενοκτονίας.

Τα εταιρικά δημοσιεύματα προσπαθούν να προσποιηθούν ότι η εξαφάνισή της ήρθε επειδή «παραιτήθηκε».

https://www.theguardian.com/us-news/2023/may/05/rochelle-walensky-resigns-cdc-chief

Στον Καναδά, η πραγματογνώμονας Catherine Christensen ρώτησε ρητορικά ένα δικαστήριο:

«Πώς ήταν ικανός ο πρωθυπουργός του Καναδά να επιβάλει τις ενέσεις COVID-19 όταν δεν έχει καμία εξουσία ή έλεγχο στις καναδικές δυνάμεις;»

Αποδεικνύεται ότι ο Castrudeau έπρεπε να απολύσει τέσσερις στρατηγούς με «κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης» πριν μπορέσει να πάρει το δρόμο του.

Συν αυτό στο Twitter:

Οι ημέρες των Τρουντό είναι μετρημένες σίγουρα.

Ο θάνατός του θα αντηχήσει σε πολλές άλλες χώρες που ελέγχονται από μαριονέτες της ΧΜ. Για παράδειγμα, αν νομίζατε ότι το τέλος των αναφορών για προβλήματα στη Γαλλία σήμαινε ότι ο Emanuelle Macron είχε ξεπεράσει την καταιγίδα, ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω βίντεο.

Με την εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ να πνέει τα λοίσθια, οι διεθνείς γύπες κάνουν κύκλους και δεν περιμένουν τον θάνατό της.
Στη Μέση Ανατολή, για παράδειγμα, οι υπουργοί Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, της Ιορδανίας, της Αιγύπτου και του Ιράκ ενώθηκαν με τους Σύριους ομολόγους τους απαιτώντας  την αποκατάσταση της κυριαρχίας της κυβέρνησης Άσαντ σε όλη τη Συρία, την ενίσχυση των συριακών κυβερνητικών θεσμών και τον τερματισμό των επιχειρήσεων από ένοπλες ομάδες και μαχητικές οργανώσεις στο έδαφος της Συρίας…. Αυτό συμπεριλαμβάνει κουρδικές ομάδες υποστηριζόμενες από τις ΗΠΑ,  τζιχαντιστές, μαχητές που υποστηρίζονται από την Τουρκία στη βόρεια Συρία και τουρκικές και αμερικανικές δυνάμεις

Και αυτά συμβαίνουν καθώς ο Αραβικός Σύνδεσμος επιδιορθώνει τους δεσμούς του με το Ιράν και επαναφέρει τη Συρία στο μαντρί.

https://tass.com/world/1612775

Η Ρωσία βοηθά οργανώνοντας συνομιλίες μεταξύ των προέδρων της Τουρκίας και της Συρίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Μπασάρ Άσαντ, με τον Ιρανό υπουργό Εξωτερικών.

https://tass.com/world/1614355

Οποιεσδήποτε προσπάθειες να εγκατασταθεί μια μαριονέτα της ΧΜ στην Τουρκία είναι καταδικασμένες να αποτύχουν, προειδοποιούν η ρωσική FSB και άλλες πηγές. Το Ισραήλ πρέπει τώρα να ζητήσει ειρήνη, αν θέλει να επιβιώσει.

Στην Αφρική, εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό είναι ο πιο πρόσφατος ηγέτης που είπε ότι το ΝΑΤΟ πρέπει να εγκαταλείψει την Αφρική. Στο τέλος της ομιλίας του σημείωσε επίσης ότι θα «εμπιστευτεί μόνο στη Ρωσία» την ασφάλεια της χώρας του.

Οι Ρώσοι επίσης τελικά καταλαβαίνουν ότι ο ΟΗΕ είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει στους Ροκφέλερ και όχι ένας πραγματικός παγκόσμιος οργανισμός. Ο Ρώσος Μόνιμος Αντιπρόσωπος στα Ηνωμένα Έθνη Βασίλι Νεμπένζια δήλωσε: «Είμαστε μάρτυρες μιας ορισμένης υποβάθμισης της εμπιστοσύνης στον οργανισμό, ο οποίος καλείται να εκπροσωπεί τα συμφέροντα όλων των κρατών μελών, να αποτελεί παράδειγμα αμεροληψίας και ακεραιότητας και οι υπάλληλοί του πρέπει να ενεργούν σε αυστηρή συμμόρφωση με το άρθρο 100 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών».
Αναφερόταν φυσικά στην ευρεία χρήση απειλών, δωροδοκιών και άλλων μεθόδων με σκοπό να διαστρεβλωθεί η συζήτηση του ΟΗΕ για την Ουκρανία.
Επειδή, για παράδειγμα, ο ΟΗΕ δεν συζητά μια αποστολή στις 26 Απριλίου στην Ουκρανία, στην οποία καταστράφηκαν 74 υπόγειες σήραγγες, σκοτώθηκαν 678 διακινητές παιδιών, συνελήφθησαν 3.876 διακινητές ανθρώπων και διασώθηκαν πάνω από 10.000 εγκλωβισμένα παιδιά, σύμφωνα με πολωνικές πηγές πληροφοριών.
Αν και δεν αναφέρει τον ρόλο του Μπάιντεν στην εμπορία ανθρώπων, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα λέει ότι «το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είναι χορηγός της τρομοκρατίας».

https://tass.com/russias-foreign-policy/1614723

Επίσης, γιατί ο ΟΗΕ δεν μιλά για αναφορές από πολωνούς αγρότες που λένε ότι τα ζώα πεθαίνουν αφού φάνε ζωοτροφές με ουκρανικά σιτηρά; Για τον λόγο αυτό ορισμένες χώρες απαγορεύουν την εισαγωγή ουκρανικού αλεύρου, ενώ σε ολόκληρη την ΕΕ τα καταστήματα αφαιρούν και καίνε το αλεύρι. Στην Πολωνία, οι αγρότες αποκλείουν δρόμους έτσι ώστε οι εταιρείες άγνωστης προέλευσης να μην εισάγουν δηλητηριασμένα χημικά και μη δοκιμασμένα προϊόντα, λένε οι πολωνικές πηγές.

Αυτή η απόπειρα μαζικής δηλητηρίασης φαίνεται να είναι μια απελπισμένη αντίδραση στη στρατιωτική ήττα. Σε αυτό το μέτωπο, ο Ουκρανός πρόεδρος Βλαντιμίρ Ζελένσκι «δεν χρειάζεται καν για την υπογραφή ενός εγγράφου άνευ όρων παράδοσης», σύμφωνα με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, ο οποίος προσθέτει: «Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές εκτός από τη φυσική εξάλειψη του Ζελένσκι και της κλίκας του».

https://tass.com/politics/1613127

Η Δύση και η Ρωσία θα καθίσουν τελικά να συζητήσουν τις διαφορές τους, αλλά αυτός ο διάλογος δεν θα πρέπει να διεξαχθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο Βλαντιμίρ Ζελένσκι, παρά με εκείνους που τον χρησιμοποιούν ως ανδρείκελο, δήλωσε από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ.
Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η BlackRock ζήτησε ξαφνικά συνάντηση με το avatar του Zelensky;

https://www.ukrinform.net/rubric-economy/3705443-zelensky-discusses-investments-and-ukraines-restoration-with-blackrock-management.html

Μιλώντας για την BlackRock, γνωρίζατε ότι η Blackrock έφτιαχνε τσιπ εγκεφάλου; Φυσικά και θα το έκανε…

(από HarrisonHillSmith, Info Wars)

Επίσης, ελέγξτε αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Το ένα είναι για «Διεπαφές για ηλεκτρονικά ενέσιμα με σύριγγα».

https://patents.google.com/patent/US20180328884A1

Το άλλο είναι για τη «Μέθοδο και συσκευή για την πρόκληση επιθυμητών καταστάσεων συνείδησης».

https://patents.google.com/patent/US5356368A/en Πύργοι GWEN – US5356368A

Έτσι, είναι σαφές ότι κάποιος ή κάποια ομάδα προσπαθεί πραγματικά να μας μετατρέψει σε τηλεκατευθυνόμενα αυτόματα. Το ερώτημα είναι ποιος; Πολλοί ισχυρίζονται ότι ο απόλυτος έλεγχος υπερβαίνει ανθρώπους όπως οι Ροκφέλερ.

Αυτό μας φέρνει στο θέμα της πιθανής εξωγήινης παρέμβασης στις υποθέσεις μας.

Σε αυτό το μέτωπο, ο παρασημοφορημένος Ρώσος στρατηγός Νικολάι Τ. Αντόσκιν λέει ότι οι πιο προηγμένοι πολιτισμοί παρακολουθούν τον πλανήτη γη για να βεβαιωθούν ότι δεν θα καταστρέψουμε εντελώς τον πλανήτη. Τόνισε επίσης ότι τα UFO παρατηρούνται συνήθως κοντά σε εγκαταστάσεις όπου η κατάσταση είναι «ασταθής». Αυτές περιλαμβάνουν εγκαταστάσεις πυρηνικών και χημικών όπλων.

Και έτσι ερχόμαστε σε πραγματικά περίεργα γεγονότα στο Κρεμλίνο την περασμένη εβδομάδα.
Πρώτον, οι βλάβες GPS επηρέασαν όλες τις υπηρεσίες και τις συσκευές γενικά, από τις εφαρμογές πλοήγησης έως τους ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης στη Μόσχα, για λόγους που η ρωσική κυβέρνηση δεν μπορούσε να εξηγήσει. 

https://tass.com/economy/1613715

Στη συνέχεια, μια πηγή της FSB -την οποία γνωρίζουμε εδώ και χρόνια και η οποία ποτέ δεν μίλησε για UFO ή εξωγήινους- μας έστειλε την ακόλουθη φωτογραφία ενός γιγαντιαίου τριγωνικού αντικειμένου που εμφανίστηκε πάνω από το Κρεμλίνο.

Τους είπαμε ότι νομίζαμε πως πρόκειται για ολόγραμμα, αλλά οι μυστικές πηγές μας της διαστημικής δύναμης μας διαβεβαιώνουν ότι δεν ήταν.

Έτσι, με αυτό το συμβάν τύπου x-files, ολοκληρώνουμε με τα πιο πρόσφατα γραφικά από το έργο Bluebeam.

Πραγματικό UFO ή όχι, εσείς αποφασίζετε:

UFO πάνω από το Σιάτλ της Ουάσιγκτον, ΗΠΑ 03-03-23

UFOS πάνω από την Ατλάντα, ΗΠΑ 4 Ιουνίου 2012

Σκουλήκι ebani, μια έξυπνη μορφή ζωής:

Αρχαίες τοιχογραφίες:

Ίσως η χρεοκοπία της αμερικανικής εταιρείας να τα φέρει όλα αυτά προς τα έξω. Θα δούμε.

πηγή

στηρίξτε την προσπάθειά μας:
paypal.me/EternalNowblog

Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

2 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s