Η Γλώσσα του Φωτός

Barbara Marciniak

1917324_10208990819908570_1659192041578556778_n-510x383

Τα άβαταρ και οι δάσκαλοι έχουν τώρα διεισδύσει στο πλέγμα του κόσμου, φέρνοντας μαζί τους τα δικά τους εργαλεία διδασκαλίας. Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον πλανήτη είναι αντικείμενα που δεν προέρχονται από τη διάστασή σας, συμβολικές φόρμες που κυριολεκτικά έχουν δική τους ζωή. Φτιάχνουν αυτό που είναι γνωστό ως Γλώσσα του Φωτός.

Είστε εμφυτευμένοι με μια δομή, μια γεωμετρική φόρμα, η οποία πυροδοτεί κάποιες πληροφορίες μέσα σας. Επίσης διευκολύνει σε αυτούς που εργάζονται μαζί σας την αποστολή πληροφοριών απ΄ευθείας στην ύπαρξή σας. Η μεγάλη πλειοψηφία από εσάς είναι εμφυτευμένη, και όσοι δεν είναι ακόμη θα είναι σύντομα, εάν αποφασίσουν να ανοίξουν και να ευθυγραμμίσουν τον εαυτό τους. Κανείς που δεν επιθυμεί δεν είναι εμφυτευμένος. Η δομή αυτή της Γλώσσας του Φωτός είναι ένας τρόπος λήψης πληροφοριών και ενέργειας για τη διευκόλυνση της εξέλιξής σας. Είναι μία μέθοδος εκμάθησης που δε γίνεται μέσω των βιβλίων ή του νου. Εμπλέκει το άνοιγμα στην πεποίθηση ότι όντος υπάρχει ιεραρχία, πολύ μεγαλύτερη από την κατανόησή σας, η οποία εργαζόταν με την ανθρωπότητα από την απαρχή της.

Αυτή η ιεραρχία εργάζεται με την αγάπη, τιμάει αυτό που είστε και μπορεί να βλέπει μέσα από τους μηχανισμούς του χρόνου ώστε να γνωρίζει  ότι η συνείδηση είναι έτοιμη για το εξελικτικό άλμα. Υπάρχουν 144.000 μέλη της πνευματικής ιεραρχίας που έχουν απλωθεί στο πλέγμα του πλανήτη αυτή  τη στιγμή. Κάθε δάσκαλος έχει τη δική του σφραγίδα, η οποία αντιπροσωπεύει  ένα μικρό μέρος της Γλώσσας του Φωτός, και υπάρχουν 144.000 σφραγίδες ενέργειας που σταδιακά θα εμφυσηθούν στην ύπαρξή σας.

Έχουμε πει πως τα κύτταρα στο σώμα σας περιέχουν ολόκληρη την ιστορία αυτού του σύμπαντος. Ιδανικά, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια αυτής της ζωής θα συνειδητοποιήσετε την ύπαρξη αυτής της  χρυσής βιβλιοθήκης μέσα σας και θα μάθετε πώς να διαβάζετε ό,τι υπάρχει εκεί. Να ακολουθήσετε το σπιράλ προς τα μέσα είναι το ένα μέρος του ταξιδιού. Το κόλπο είναι να πηγαίνετε προς τα μέσα αλλά και προς τα έξω, και να κατανοήσετε πως και οι δύο διαδρομές είναι το ίδιο.

Το σπιράλ υπάρχει σε πολλές διαστάσεις. Όταν οραματιστείτε το σπιράλ, θα νιώσετε πως το γνωρίζετε ήδη, όμως στην αρχή γνωρίζετε μόνο μια πλευρά του. Όταν ξεκινήσετε να αναπτύσσεστε με το σπιράλ, θα καταλάβετε ότι έχει τόσο πολλές διαστάσεις  που θα μπορούσατε να περάσετε το υπόλοιπο της αιωνιότητας εξερευνώντας το. Μεγαλώνει. Το σπιράλ είναι το κλειδί για να εισέλθετε σε αυτό που είναι μέσα σας. Το DNA σας είναι σε μορφή σπιράλ. Σπιράλ υπάρχουν παντού γύρω σας, και η Γλώσσα του Φωτός ταξιδεύει πάνω σε φωτοκωδικοποιημένα νήματα τα οποία επίσης κατέρχονται σε μορφή σπιράλ. Πρόκειται για κάτι εμπειρικό που θα μεγαλώσει για χάρη σας.

Τα γεωμετρικά αυτά σχήματα και μορφές της Γλώσσας του Φωτός είναι συλλογές από εμπειρίες ατόμων που ενσαρκώθηκαν σε αυτό τον πλανήτη, αψήφησαν τους ανθρώπινους νόμους, αφύπνισαν τους εαυτούς τους σε υψηλές ικανότητες και κατόπιν εκφράστηκαν ως γλώσσα και γεωμετρικά συστατικά. Κάποτε αυτές οι ενέργειες υπήρχαν ως άνδρες και γυναίκες πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Εξέλιξαν τους εαυτούς τους σε γεωμετρικά σύμβολα, και υπάρχουν στη δική τους σφαίρα δράσης, ακριβώς όπως εσείς υπάρχετε στο σώμα σας. Αυτές οι οντότητες υπάρχουν σε ένα γλωσσικό σύστημα ή σε ένα γεωμετρικό σύστημα.

Υπάρχουν σύμπαντα τέτοιων συστημάτων, και υπάρχουν επισκέψεις στο δικό σας σύμπαν από τέτοια σύμπαντα αυτή την εποχή. Υπάρχουν κύκλοι και άλλα σχήματα  που τοποθετούνται στον πλανήτη ως αγρογλυφικά  που είναι ανεξήγητα, όσον αφορά εσάς. Αυτά τα εμφυτεύματα είναι συχνότητα, όχι διαδικασία ή πράξη. Είναι ένα τραγούδι ή μια ιστορία ή μια γλώσσα που εμφυτεύεται στην επιφάνεια της Γης με γλωσσικά σύμβολα. Αυτά τα σύμβολα έρχονται για να εγκαθιδρύσουν μια συγκεκριμένη συχνότητα, και θα αυξηθούν.

Στην πραγματικότητα της τρίτης διάστασης πολλές πύλες τώρα ανοίγουν για να φέρουν στην Γη την εξέλιξη. Κάποια στιγμή, ο πλανήτης υπήρξε σφραγισμένος και τοποθετημένος σε καραντίνα επειδή υπήρχαν δυνάμεις που μάχονταν εδώ. Έλαβαν χώρα απίστευτοι πόλεμοι πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, και κάποια από τα ίχνη των πολέμων αυτών υπάρχουν ακόμη ως πολύ άγονοι τόποι πάνω στον πλανήτη. Ήταν εποχή χάους και σύγχυσης όταν οι δημιουργοί θεοί μάχονταν δημιουργούς θεούς. Κατά τη διάρκεια του πιο πρόσφατου κύματος πολέμων, γύρω στα δέκα με δώδεκα χιλιάδες χρόνια πριν, η Γη σφραγίστηκε γιατί τα όντα που λειτουργούσαν με φως έχασαν τη μάχη. Το φως δε νικάει πάντα, ξέρετε. Το φως δεν είναι πάντα ο νικητής όπως θεωρείται τον νικητή, επειδή το φως πρέπει να μάθει να ενσωματώνει όλα τα κομμάτια του εαυτού. Ο Πρωταρχικός Δημιουργός βρίσκεται μέσα σε όλα τα πράγματα, και το φως και το σκοτάδι είναι μέρη του Δημιουργού. Ως εκ τούτου, το φως πρέπει να συμπεριλάβει τη σκοτεινή του πλευρά.

Ο χρόνος  ενορχήστρωσε και έφερε γεγονότα ταυτόχρονα. Ένας αριθμός κύκλων ορίστηκε να περάσει από τους τελευταίους πολέμους, μετά από τον οποίο οι ενεργειακές πύλες προς τον πλανήτη θα άνοιγα πάλι ώστε να μπορεί να εισέλθει το φως. Αυτή εδώ είναι η συγκεκριμένη περίοδος. Το φως ενορχηστρώνεται να έλθει άλλη μια φορά στον πλανήτη, και κάθε μέρα αυξάνεται .  Για να περάσει η ενέργεια μέσα από τη συνείδησή σας, πρέπει να οικήσει στον πλανήτη. Η ευφυΐα διεισδύει με τη μορφή κυμάτων που δημιουργούν γεωμετρικά σχήματα στη Γη. Δεν είναι ότι έρχεται ένα διαστημόπλοιο τη νύχτα, δημιουργεί τα αγρογλυφικά και μετά φεύγει. Παρότι κάποιοι κύκλοι προκλήθηκαν από προσγειώσεις σκαφών, η ευφυΐα μπορεί να μεταμφιεστεί σε ό,τι επιθυμεί, και συχνά έρχεται με τη μορφή κύματος.

Η ευφυΐα βρίσκεται πάνω από τα λόγια που λέγονται και πάνω από τα λόγια που γράφονται, γιατί είναι συχνότητα που μερικές φορές παίρνει τη μορφή γεωμετρικών σχημάτων. Ο Πυθαγόρας είχε την αρχική κατανόηση αυτής της αλήθειας, αλλά η γεωμετρία του δεν κατανοήθηκε από τους άλλους. Η γεωμετρία είναι εξελιγμένη νοημοσύνη, συλλογή εμπειριών που μπορεί να μεταδώσει τεράστιες ποσότητες πληροφορίας. Στην πραγματικότητα, τα αγρογλυφικά σε όλο τον πλανήτη δημιουργούνται από ήχους πάνω από τη συχνότητα που ακούει ο άνθρωπος, ώστε να τοποθετηθούν αυτά τα γλωσσικά σύμβολα. Πολλές φορές, στην αρχή, αυτά τα σχήματα είναι κύκλοι. Θα εξελιχθούν σε τρίγωνα, γραμμές, και πολλά άλλα πράγματα.

Οι κύκλοι και τα σχήματα που τοποθετούνται στη Γη βρίσκονται εδώ για να σας βοηθήσουν να κρατήσετε και να διαχειριστείτε τη συχνότητά σας και να έχετε τη δύναμη να ζήσετε το φως σας. Κάνουν τη συχνοτική πληροφορία διαθέσιμη με έναν πολύ διακριτικό τρόπο, και κανείς δε μπορεί ακόμη να τα κατανοήσει. Αυτά τα σχήματα συνδέονται όλα μεταξύ τους, και αν σχηματίζονταν όλα μαζί σε έναν αγρό, κάτι θα γινόταν αμέσως. Απλώνονται από τη μια ήπειρο στην άλλη και κινούν το εύρος συχνοτήτων σε όλο τον πλανήτη, το οποίο θα βοηθήσει να ενεργοποιηθεί το πλέγμα της Γης. Θα σας επιτρέψουν να μην αισθάνεστε άβολα με αυτά που θα γνωρίσετε και να νιώθετε πιο ασφαλείς με τις συχνοτικές αλλαγές που θα εμφανίζονται.

Όπως είπαμε ήδη, τα γεωμετρικά σχήματα και οι φόρμες είναι φορείς ευφυΐας. Είναι κύματα συχνοτήτων που μπορούν να προσαρμοστούν και να αλλάξουν. Οι μορφές που έρχονται προς τη Γη είναι σαν ενεργειακές πύλες ή ενεργειακά γλυπτά. Συγκρατούν ευφυΐα και είναι ρυθμισμένες σταδιακά να συνδέσουν και να δημιουργήσουν ευφυές πλέγμα γύρω από τον πλανήτη. Αυτό το πλέγμα θα φέρει μια συχνότητα που η ανθρωπότητα θα χρησιμοποιήσει για να εξελιχθεί.

Θυμηθείτε ποιοι είστε. Είστε όλοι κομμάτια ύπαρξης που μοχθούν με τον πιο λαμπρό τρόπο να γίνουν περισσότερα. Καθώς το θυμάστε αυτό, και καθώς θυμάστε πως υπάρχουν αυτοί που θα σας βοηθήσουν σαν προστάτες, καθοδηγητές, συμβουλάτορες, καθώς μαθαίνετε να αναγνωρίζετε ποιοι είστε και σε ποιο μονοπάτι οδηγείστε, μπορείτε να το φέρετε εις πέρας μέσα σε πλήρη έκφραση χαράς. Θα εκπλαγείτε από αυτά που θα αρχίσουν να σας συμβαίνουν. Θυμηθείτε ότι είστε αυτό το πλάσμα φωτός, αυτή η οντότητα φωτός και  θα είστε φορείς σταθερότητας, δύναμης και ομορφιάς οπουδήποτε κι αν οδηγείστε, και δε θα χρειάζεται να αισθάνεστε ή να επηρεάζεστε από τις συχνότητες άλλων. Όταν ενδίδετε σε οποιαδήποτε μορφή φόβου, μπορεί να τον βιώσετε επειδή τα μόριά σας είναι ευφυή και η ενέργειά σας ανταποκρίνεται στο κυρίαρχο συναίσθημα της ύπαρξής σας. Η εστίαση της σκέψης σας είναι αυτό ακριβώς που δίνει την εντολή δημιουργίας εμπειρίας. Πρέπει να μάθετε να σταματάτε τους πολέμους στον κόσμο σας σταματώντας τους στη σκέψη σας.

Υπάρχουν στον πλανήτη σας υψηλά εξελιγμένα όντα και αποτελεί χάρη να βρίσκεστε κοντά στην παρουσία τους. Αυτό μαθαίνετε. Αυτό χρειάζεται να αναγνωρίσετε. Μην το διαλαλείτε με το στόμα. Ζήστε το με την αύρα της ύπαρξης. Είναι μια κατάσταση ανωτερότητας.

 

Barbara Marciniak

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s