Επιχείρηση Mjölnir

unite

Η επιχείρηση Mjölnir (Μγιόλνιρ)  είναι μια ειδική επιχείρηση των Δυνάμεων Φωτός για να ενδυναμώσουν την εφαρμογή του Γαλαξιακού Κώδικα στην αποκλεισμένη Γη.

Το Mjölnir, που επίσης ονομάζεται «το σφυρί του Θωρ» (Νορβηγοί: Θωρ, Ρωμαίοι: Jupiter, Έλληνες: Δίας, Αιγύπτιοι: Όσιρις, όψιμοι Ατλάντιοι: Άσταρ), είναι μια ειδική μυστική τεχνολογία της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας που θα διασφαλίσει την εφαρμογή του Γαλαξιακού Κώδικα και πάλι στον τομέα Γης που βρίσκεται σε καραντίνα:

https://en.wikipedia.org/wiki/Mj%C3%B6lnir

Μια παράμετρος της τεχνολογίας του Μγιόλνιρ είναι ο εντοπισμός οποιουδήποτε σκοτεινού πλάσματος μετρώντας απλά την ποσότητα της κβαντικής ανωμαλίας που εκπέμπει αυτό το πλάσμα με αρνητικές σκέψεις, συναισθήματα και πράξεις. Μια άλλη παράμετρος της τεχνολογίας του Μγιόλνιρ  είναι ο ασφαλής περιορισμός και  επεξεργασία που θα απομακρύνουν κάθε πλάσμα του σκότους από την περιοχή του και θα το επεξεργαστούν ανάλογα με τον Γαλαξιακό Κώδικα. Αυτή η επεξεργασία συνήθως λαμβάνει χώρα σε μια εγκατάσταση στον Γανυμήδη.

Η επιχείρηση Μγιόλνιρ είναι σε πλήρη εξέλιξη από το Νοέμβριο του 2017.

enough

Στον υποσελήνιο διαστημικό χώρο, οι Δυνάμεις Φωτός που ανήκουν στην Γαλαξιακή Συνομοσπονδία προσεγγίζουν όλα τα μέλη διαφορετικών φατριών του σκότους  με έναν ουσιαστικό τρόπο, δίνοντάς τους την επιλογή να δεχτούν το Φως διαφορετικά θα οδηγηθούν στο Γαλαξιακό Κέντρο για αναδόμηση:

https://www.youtube.com/watch?v=wpqPECXn3jM

Η βασική παράταξη που προκαλεί προβλήματα τελευταία είναι η ονομαζόμενη Σύνθεση Αποσχισμένων Πεφωτισμένων – Illuminati Breakaway Complex (IBC). Η IBC είναι μια αρνητική παράταξη που ελέγχεται από τη Χίμαιρα, η οποία αποσχίστηκε από το δίκτυο των Ιλουμινάτι (πεφωτισμένοι) της γήινης επιφάνειας και μεταφέρθηκε υπόγεια κατά την εισβολή των Άρχοντων το 1996. Έχουν δημιουργήσει δικό τους δίκτυο υπόγειων πόλεων, οι οποίες συνδέονται με τρένα υψηλών ταχυτήτων. Το υπόγειο δίκτυό τους είναι ανεξάρτητο από το υπόγειο δίκτυο του στρατού των ΗΠΑ (το οποίο κατασκευάστηκε το 1950 και εκκαθαρίστηκε από την Αντίσταση το 2000), ανεξάρτητο από το υπόγειο δίκτυο της Χίμαιρας (κατασκευάστηκε 26.000 χρόνια πριν και τώρα έχει σχεδόν ολοκληρωτικά εκκαθαριστεί από την Αντίσταση) και ανεξάρτητο από το υπόγειο δίκτυο της Άγκαρθα (δημιουργήθηκε 26.000 χρόνια πριν και εξαπλώθηκε τις τελευταίες δεκαετίες όταν η Αντίσταση ενσωματώθηκε):

https://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-undersea-bases.html

Κάτω από την επιφάνεια, οι Illuminati Breakaway Complex (IBC) έχουν κάνει ομάδα με τους ιθαγενείς Γήινους Δράκους και Ερπετοειδείς, καθώς επίσης με τους Δρακονιανούς και Ερπετοειδείς που εισέβαλαν σε αυτό το ηλιακό σύστημα στο χρονικό πλαίσιο 1996-1999 κατά τη διάρκεια της τελευταίας εισβολής των Άρχοντων (Archons). Το 2014, τα υψηλότερα κλιμάκια της Illuminati Breakaway Complex καταλήφθηκαν από τη Χίμαιρα. Από το 1996, η IBC ανέπτυσσε το δικό της μυστικό διαστημικό πρόγραμμα το οποίο συνεργαζόταν με των στόλο των Δράκων και τον ονομαζόμενο Σκοτεινό στόλο. Τώρα αυτό το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, με σημαντικό στόλο καμουφλαριζόμενων αστρόπλοιων, αποτελεί την πιο ισχυρή αρνητική παρουσία στο υποσελήνιο διάστημα και είναι ο κύριος στόχος της επιχείρησης  Μγιόλνιρ.

Αυτή τη στιγμή η παράταξη IBC αποτελείται από περίπου200.000 Ιλουμινάτι και Δράκους, οι οποίοι ελέγχονται από τη Χίμαιρα. Η IBC είναι υπεύθυνη για το μεγαλύτερο ποσοστό εξαφανισμένων παιδιών από το 2015, τα οποία χρησιμοποιούν ως σκλάβους στις υπόγειες βάσεις τους:

https://www.icmec.org/press/activities-in-more-than-29-countries-around-the-globe-will-remember-missing-children-on-may-25/

Προς το παρόν δεν είναι δυνατόν να δοθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την IBC, γιατί θα πυροδοτούσαν αντίποινα από την πλευρά τους προκαλώντας μεγάλο πόνο σε όσους έχουν σε αιχμαλωσία. Ένα μέρος της επιχείρησης Μγιόλνιρ αφορούσε την απελευθέρωση αυτών των ομήρων από την Αντίσταση στις αρχές του Ιανουαρίου 2018, κατόπιν οι Πλειάδειοι θα τους μετέφεραν σε συγκεκριμένο πλανήτη κοντά στο σύστημα Πλειάδες για ανάνηψη και θεραπεία.

Οι IBC ευθύνονται επίσης για ένα μεγάλο μέρος των επιθέσεων στους Εργάτες Φωτός και Πολεμιστές Φωτός με τεχνολογίες σκάλαρ, ειδικά για το παρόν κύμα επιθέσεων το οποίο ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2017.

Η IBC συνδέεται επίσης με 1.000.000 περίπου Ερπετοειδείς που ζουν στην επιφάνεια του πλανήτη, κυρίως στην Αφρική και Λατινική Αμερική, αλλά και σε άλλες ηπείρους, και είναι γνωστοί ως βρυκόλακες:

https://onvampires.wordpress.com/who-am-i/

http://qvrc.blogspot.gr/

Άλλα μυστικά διαστημικά προγράμματα τείνουν να έλκονται κοντύτερα στη Γη σε Χαμηλή Τροχιά Γης και η εκκαθάρισή τους ευθύνεται για τα ορατά εφέ του παρόντος διαστημικού πολέμου:

http://siberiantimes.com/other/others/news/stunning-bright-light-turned-night-to-day-over-vast-swathe-of-russia/

https://www.rt.com/usa/415833-hawaii-ballistic-missile-alert/

https://solarismodalis.com/solaris-modalis-commentary-photographs-taken-during-hawaii-missile-incident/

Ο μυστηριώδης δορυφόρος Zuma (ΗΠΑ 280) εκτοξεύτηκε επιτυχώς σε τροχιά και εμπλέκεται στον παρόντα διαστημικό πόλεμο. Μέχρι πρόσφατα, ήταν δυνατόν να εντοπιστεί ο δορυφόρος αυτός εδώ:

http://www.n2yo.com/satellite/?s=43098

Ένας άλλος δορυφόρος, ο NROL-47, εμπλέκεται επίσης στον παρόντα διαστημικό πόλεμο στη Χαμηλή Τροχιά Γης:

https://www.nasaspaceflight.com/2018/01/ula-delta-iv-nrol-47-launch-vandenberg/

Αυτός ο δορυφόρος ίσως αναπτύχθηκε από μια θετική παράταξη μέσα στην ελεγχόμενη από τη Χίμαιρα NRO:

https://en.wikipedia.org/wiki/National_Reconnaissance_Office

Η NRO είναι ένας από τους βασικούς οργανισμούς με πρωταρχικό στόχο να διατηρήσουν την καραντίνα στη Γη και διαρκώς να παρατηρούν πιθανή ανάμιξη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας με την περιοχή της αποκλεισμένης Γης.

Το μότο της αποστολής του NROL-47 έγραφε Mali Nunquam Praevalebunt, που σημαίνει στα Λατινικά “το κακό δε νικάει ποτές» ή “οι σκοτεινοί δεν θα επικρατήσουν».

nrol47patch

Η εικόνα παρουσιάζει τον Άγιο Γεώργιο να σφάζει το δράκο που απαιτούσε ανθρώπινες θυσίες:

https://en.wikipedia.org/wiki/Saint_George_and_the_Dragon

Τοποθετώντας το σε σύγχρονη γλώσσα, σημαίνει τη νίκη των θετικών ανθρωποειδών ειδών έναντι των αρπακτικών ειδών Δράκων, σε αυτή την τελευταία φάση Γαλαξιακών πολέμων.

Θα τελειώσουμε την ενημέρωση αυτή με ένα βίντεο της Επιχείρησης Μγιόλνιρ που μπορεί να ενδιαφέρει πολλούς:

https://www.youtube.com/watch?v=0NuFJ4KMV5U

Νίκη του Φωτός!

Cobra

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s