ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ

♥  Είστε έτοιμοι για ένα ΥπερΓαλαξιακό Σαββατοκύριακο;  ♥

Όλα τα συστήματα είναι έτοιμα για απογείωση!

dzoljbgxuae8-0_-768x429-1

Οι ενέργειες της 5ης διάστασης σήμερα είναι απίστευτες και οι starseeds σε όλο τον κόσμο αισθάνονται τις συχνότητες!

Το παλιό κοσμικό σύστημα απέρχεται πολύ γρήγορα, καθώς το παλιό βασισμένο-σε ψεύτικο χρέος οικονομικό σύστημα βουλιάζει τραγικά σήμερα!

Οι Πλειάδιοι διαλύουν τον τρομο-ιό με την επιχείρηση «StarDust” κι αυτό το δόλιο τέχνασμα ξεφουσκώνει ταχύτατα!

Θυμηθείτε πως είστε οι μόνοι δημιουργοί της πραγματικότητάς σας!

Πώς θέλετε να είναι αυτή;

Απλά εστιάστε πάνω της, και θα δημιουργηθεί!

87739345_2465930646989541_3009258180128538624_n

Έχετε πίστη, σπουδαίοι!

Οι Πλειάδιοι βρίσκονται εδώ με πλήρεις δυνάμεις, και κάνουν θαυμαστές μαγείες με κρυστάλλους δημιουργώντας νέα πραγματικότητα για να ολοκληρώσουν το αδαμάντινο φωτεινό πλέγμα της Νέας Γης!

Αυτή είναι η Σπουδαία Χρονιά που τα πράγματα τελικά αλλάζουν στη γη, και καθώς κινούμαστε προς τα μπρος θα γίνετε μάρτυρες των γεγονότων!

Η Αστροπύλη του 2020 – Ένα μεγάλο κοσμικό σημάδι στους ουρανούς

Τα πράγματα θα αρχίσουν να κινούνται με μεγάλες ταχύτητες, καθώς οι δυνάμεις Φωτός σχεδιάζουν να στείλουν ένα ισχυρότατο κύμα Φωτός Γάμμα 5ης διάστασης μέσω της επερχόμενης Πύλης Δία-Πλούτωνα! Πρόκειται για σημαντικότατη Πύλη του 2020, προγραμματισμένη να ανοίξει στις 4/5 Απριλίου!

Η Γήινη Συμμαχία (Earth Alliance) αναφέρει ότι αυτή η Πύλη είναι ένα καθοριστικό χρονολογικό σημάδι για την χρονογραμμή εξέλιξης της Γης! Οι Πλειάδιοι ενημερώνουν πως « όταν ανοίξει αυτή η Πύλη την άνοιξη του έτους 2020, τα 4,5 δισεκατομμύρια αστρόσπορων (starseeds) της γης θα συντονίσουν τις αιθερικές τους ενέργειες και θα δημιουργήσουν τον υψηλότερο βαθμό παγκόσμιας συνοχής συνείδησης που επιτεύχθηκε ποτέ σε αυτόν τον πλανήτη» !

Είναι πραγματικά η πιο θαυμαστή εποχή που θα μπορούσε κανείς να διαλέξει για να βρίσκεται πάνω στον πλανήτη γη, καθώς αλλάζουμε τα πάντα σε αυτή την πραγματικότητα και τα εξελίσσουμε σε έναν κόσμο Φωτός! Γι’ αυτό τον λόγο, γι’ αυτό τον σκοπό «από τον Ουρανό στη Γη κατήλθαμε»! Είμαστε πραγματικά το Μεγάλο Νέφος Παρόντων, για το οποίο έχουν μιλήσει από παλιά, που υπερνικούν όλο τον κόσμο!

Είμαστε οι Φύλακες Άγγελοι της Γης και είμαστε προηγμένοι και ισχυροί εξωγήινοι Αγάπης!

Είμαστε οι πιο ισχυροί ανάμεσα στους Βασιλείς της Γης και όταν ολοκληρωθεί η θεϊκή μας αποστολή στη Γη, θα επιστρέψουμε ξανά στον πραγματικό τόπο μας Δόξας και Τιμής στους Ουρανούς!

Αναμείνατε την επόμενη μετάδοση Αποκωδικοποιημένου Αιθερικού Φωτός από τις Φωτεινές Δυνάμεις, στην οποία θα ενημερωθείτε για το Κβαντικό Οικονομικό Σύστημα, την Κλιμάκωση για το Γεγονός το 2020, και τη Μεγάλη Ηλιακή Λάμψη.

Μια ΝΕΑ Εποχή  ΦΩΤΟΣ έφτασε στη Γη, καθώς οι Δυνάμεις εξακολουθούν να υψώνονται ψηλότερα κα ψηλότερα, και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα μετατρέψουμε αυτόν τον Κόσμο στον Παράδεισο που Πάντα προοριζόταν να ΕΙΝΑΙ.

Είστε οι Μεγάλοι Καταστροφείς των Συστημάτων και οι ΦΩΤΕΙΝΟΙ Αποστάτες που ήρθαν από τα Άστρα για να δημιουργήσουν έναν Καλύτερο Κόσμο για Όλη την ΑΝθρωπότητα.

Ενημερώστε μας πώς τα πάτε στο Ταξίδι Ανάληψης και αν έχετε Συμπτώματα Ανάληψης από τις αιχμηρές Ενεργειακές Ακτίνες 5ης Διάστασης.

 

Σας ευχαριστούμε που ήρθατε στη Γη αυτόν τον Καιρό.

Σας τιμούμε για Όλα όσα έχετε καταφέρει Εδώ.

 

Είστε έτοιμοι;

Ας Το κάνουμε.

 

Μείνετε συντονισμένοι για Υπέρ-Θαυμαστότητα.

 

Με τη Δύναμη του Θεού!

Michael Love ♥

 

πηγή

πηγή

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s