ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΑΝΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ: 31 Ιανουαρίου, 2020.

Χαιρετισμούς στους ανθρώπους του πλανήτη γη! Είμαι ο πρέσβης Tanka Wene. Βρίσκομαι κοντά σας εδώ κι αιώνες, παρατηρώντας και παρακολουθώντας τους αγαπημένους μου ανθρώπους [«OYATE»] του πλανήτη γη. Εδώ κι αιώνιες, έχω δει πολλές δοκιμασίες και αλλαγές οι οποίες έχουν αλλάξει το «πρόσωπο» της γης. Έχω δει τις τραγωδίες που έχει προκαλέσει η ανθρώπινη χειραγώγηση στους ανθρώπους της γης. Κάποιες φορές είναι δύσκολο για τους ανθρώπους των άστρων η παρακολούθηση του πλανήτη σας, μέσα από τα μητρικά μας αστρόπλοια, εξαιτίας και των περιγραφών-αναφορών που έχουν δοθεί στους οικιακούς μας πλανήτες. Εμείς, ως φυλή, ενσαρκωνόμαστε στον πλανήτη σας εδώ κι αιώνες, μέχρι και την παρούσα γήινη χρονική στιγμή 2020. Εγώ, προσωπικά, καθώς και άλλα μέλη του Ανδρομέδιου Γαλαξιακού Συμβουλίου, κάνουμε επίσημες συγκεντρώσεις, συζητώντας για πρωτόκολλα που πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή, σε περιόδους πλανητικών αλλαγών, συμπεριλαμβανομένου της προστασίας σας από κακοπροαίρετους εξωγήινους, όπως και την επαναφορά της ειρήνης και της επανένωσης με τις αστρικές μας οικογένειες στο άμεσο μέλλον.

Όπως ο καθένας από εσάς βλέπει και βιώνει, έχετε ένα ολοένα αυξανόμενο ποσοστό αλλαγών στην επιφάνεια του πλανήτη σας σε ποικίλους τομείς. Σας προτρέπω να παραμένετε ήρεμοι, και να καταλάβετε ότι είναι μία φυσιολογική διαδικασία για την Γαία/Μητέρα Γη, το να μετατοπίζεται από τις μολυσμένες-χαμηλοκραδασμικές ενέργειες στην επιφάνεια της, καθώς και από τον εσωτερικό/πνευματικό τομέα της φυσικής της υπόστασης. Για αιώνες έχουν ειπωθεί αρκετές προφητείες σχετικά με φυσικές αλλαγές που πρόκειται να λάβουν χώρα στη γη. Με την σημερινή επίσημη ορολογία, οι αλλαγές αυτές μεταφράζονται ως «Παγκόσμια Υπερθέρμανση».
Ωστόσο, αυτές οι παλιές προφητείες είναι αληθείς. Σήμερα, έχετε φυσικές μεταβολές όπως σεισμούς και ηφαίστεια σε σημαντικές περιοχές, τα γεωγραφικά σημεία των οποίων οι σεισμολόγοι και ηφαιστειολόγοι σας γνωρίζουν. Κι επίσης, υπάρχουν μέρη, όπου μικρότερης κλίμακας ηφαίστεια και σεισμοί είναι σε κατάσταση αδράνειας εδώ κι αιώνιες. Οι ειδικοί κι εμπειρογνώμονες αυτών των σεισμών και ηφαιστείων δεν ενημερώνουν τους ανθρώπους για αυτές τις μικρές μεταβολές, οι οποίες γίνονται πιο ενεργές-δραστήριες από ότι ήταν τους προηγούμενους αιώνες.

Ο λόγος που εκδηλώνονται αυτές οι αλλαγές στον πλανήτη, είναι οι εισερχόμενες ανώτερες συχνότητες που «ποτίζουν» τον πλανήτη με αγνές ενέργειες, οι οποίες μεταμορφώνουν-μετατοπίζουν το βασισμένο σε άνθρακα «σώμα» του πλανήτη, σε ένα περισσότερο κρυσταλλικό σώμα. Κάθε ένα από τα μέλη της ομάδας του Γαλαξιακού Συμβουλίου της Ανδρομέδας και των συμμαχικών δυνάμεων, σε κοινή συνεργασία, τοποθετούν μαζί τις διαφορετικές ομάδες για να βοηθήσουν τους ανθρώπους της γης να αφυπνιστούν, αν φυσικά αυτό εμπεριέχεται στο προσχέδιο της ψυχής τους (πριν ενσαρκωθούν), καθώς και για να βοηθήσουν τους μη-αφυπνισμένους κατοίκους, οι οποίοι θα αποφασίσουν να εγκαταλείψουν τον πλανήτη, αποφεύγοντας τις επερχόμενες γήινες αλλαγές, και ολοκληρώνοντας τις εμπειρίες της ενσάρκωσης τους σε άλλους οργανικούς φυσικούς κόσμους (πράγμα που σημαίνει ότι όπως μας έχεις άλλωστε ξαναπεί το Ανδρομέδιο Γαλαξιακό συμβούλιο, δεν θα χρειαστεί να υποστούν τον κλασικό βιολογικό θάνατο, αλλά θα μεταφερθούν μέσω των βιοσφαιρών του Γαλαξιακού Συμβουλίου σε νέους παρθένους τρίτης διαστάσεως πλανήτες σαν την γη, για να συνεχίσουν το ταξίδι της τρέχουσας ενσάρκωσης τους). Αυτά τα πρωτόκολλα δεν έχουν αλλάξει κι εξακολουθούν να ισχύουν, ώστε να βοηθήσουν τους ανθρώπους της γης σε οποιαδήποτε από τις δύο επιλογές κάνουν αυτή την στιγμή στον χρόνο.

Ο διοικητής της πρωτογενούς βιόσφαιρας του Ανδρομέδιου Γαλαξιακού Συμβουλίου, μου έχει δείξει τα διαφορετικά (γεωγραφικά) μέρη του πλανήτη όπου θα λάβουν χώρα φυσικές μεταβολές· η δυτική ακτογραμμή της νότιας Αμερικής, ορισμένες εκτάσεις στα παράλια της δυτικής Αμερικής, η ανατολική ακτογραμμή της Ινδονησίας μαζί με την Κίνα, η Ιαπωνία, και τμήματα από την Ρωσία· αυτές οι περιοχές θα έχουν σεισμούς. Τα ηφαιστειογενή νησιά και τα υποθαλάσσια ηφαίστεια θα είναι σύντομα ενεργά στον ειρηνικό ωκεανό. Ο ατλαντικός ωκεανός περιέχει ήδη σεισμούς οι οποίοι βρίσκονται σε αδράνεια εδώ και αιώνες, στα πιο βαθιά μέρη του ωκεανού. Αυτοί θα εκδηλωθούν και θα εκραγούν στο έδαφος του ωκεανού, δημιουργώντας μία νέα έκταση γης, μακριά από την νοτιοανατολική ακτή του Ατλαντικού της Αμερικής, στα νοτιοανατολικά από το μέρος που εσείς αποκαλείτε ‘πολιτεία της Φλόριντα’. Επιπλέον, εξαιτίας της μετατόπισης των τεκτονικών πλακών, τα Ιμαλάϊα και οι Άνδεις θα μετακινηθούν προς τα κάτω σε υψόμετρο, με αποτέλεσμα να γίνουν πιο εύκρατα και να βγάλουν περισσότερο πράσινο, να προκύψει νέα ανάπτυξη δέντρων κι άλλων φυτών, χωρίς καθόλου χιόνι πλέον. Η Ανταρκτική θα υποστεί σημαντικό λιώσιμο των πάγων της κατά τη διάρκεια μίας μετατόπισης του φλοιού της γης και πλούσια γη γεμάτη πράσινο θα αποκαλυφθεί στο μέχρι πρότινος καλυμμένο με πάγο έδαφος της. Ο πάγος της Αρκτικής σας επίσης θα σπάσει, θα μετακινηθεί και θα λιώσει, κατά την διάρκεια της ίδιας μετατόπισης του φλοιού της γης. Η κατά 22,5° περίπου κλίση του άξονος της γης θα «εξαφανιστεί», κι ο φλοιός θα μετακινηθεί περίπου κατά 90° προς τα δεξιά θα μπορούσαμε να πούμε.
Τα ύδατα θα αυξηθούν σε όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές και ορισμένα μέρη θα βυθιστούν, ιδίως κατά μήκος των ακτογραμμών.

Τώρα, άνθρωποι της γης, αυτό σημαίνει ότι η γη θα κάνει πλήρη περιστροφή κατά μήκος του άξονα της; ΌΧΙ, μόνο κατά 90 μοίρες όπως προείπαμε. Άνθρωποι της γης, αυτό τι σημαίνει; Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει μια βαθμιαία εκδήλωση αλλαγών σε ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες αυτές οι αλλαγές δεν θα γίνουν με τη ξαφνικά. Θα πραγματοποιηθούν ανά στάδια με προοδευτική εξέλιξη. Και σε μια συγκεκριμένη μοναδική στιγμή, όταν οι φυσικές μεταβολές θα έχουν φτάσει στο αποκορύφωμά τους, θα λάβει χώρα και αυτή η ακαριαία μετατόπιση του φλοιού του πλανήτη σας.

89424065_187078492740073_2260110949065162752_n

Πώς σκοπεύουμε να προειδοποιήσουμε τον κόσμο; Οι πνευματικοί σας οδηγοί θα σας προειδοποιήσουν μέσω ονείρων, ώστε να μετακομίσετε μακριά από τις περιοχές που πρόκειται σύντομα να αλλάξουν. Αν η απόφαση της ψυχής σου είναι να επιβιώσεις των αλλαγών που θα γίνουν στην περιοχή σου – θα ειδοποιηθείς μήνες πριν, ώστε να προετοιμαστείς για την μετακόμιση σου, από το μέρος που ζεις αυτή την στιγμή, την περιοχή δηλαδή όπου θα υποστεί μεταβολές, σε κάποια μακρινή περιοχή που θα είναι ασφαλής για εσένα. Οι πνευματικοί σας οδηγοί, θα σας οδηγήσουν προς την κατεύθυνση της ασφάλειας από νωρίς!

Πολλοί από εσάς, βιώνεται ήδη την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη. Έχετε περιοχές, όπως οι καυτές έρημοι του πλανήτη, οι οποίες έχουν αρχίσει ξαφνικά να υποδέχονται περιόδους μικρότερης θερμοκρασίας (περισσότερου ψύχους). Άλλες περιοχές όπως οι λόφοι και τα βουνά του πλανήτη σας, ξαφνικά θα διαδεχτούν περιόδους υψηλότερων θερμοκρασιών (από το «φυσιολογικό»), στη μέση του Χειμώνα. Ακόμη, σε περιοχές όπου δεν έχει καθόλου βρέξει για χρόνια· οι ξαφνικές αλλαγές που θα γίνουν στην γη, θα προκαλέσουν πολλή βροχή σε αυτές τις περιοχές. Εν συνεχεία, σε τροπικά δάση όπου συνήθως βρέχει πάρα πολύ, η συχνότητα κι ένταση της βροχής θα αμβλυνθεί. Αυτά τα καιρικά μοτίβα μεταβάλλονται αυτή την στιγμή, στις δικές σας κωμοπόλεις, πόλεις, αγροτικές περιοχές σε όλο τον πλανήτη.

Αυτό που σας μεταφέρω, σύμφωνα με την άδεια που μου παρείχε το συμβούλιο μας, αποτελεί την γενική ιδέα του τι να περιμένετε από αυτές τις αλλαγές. Θα ήταν εύλογο να δίνετε προσοχή στις ειδήσεις για τον καιρό, και μερικές εφημερίδες που δημοσιεύουν έναν εβδομαδιαίο «κοσμικό χάρτη» αλλαγών που λαμβάνουν χώρα, κάθε εβδομάδα, ώστε να εξετάζετε (να παρατηρείτε τι είδους αλλαγές συμβαίνουν) που και που.

Πότε θα λάβουν χώρα αυτές οι αλλαγές; Δεν θα μπορούσαμε να σας δώσουμε την ακριβή ημερομηνία και ώρα, καθώς οι monitor οθόνες μας δείχνουν ότι συμβαίνουν είτε σε ημέρες, εβδομάδες, μήνες, χρόνια (από τώρα). (Η ημερομηνία όπου πρόκειται να λάβουν χώρα αυτές οι αλλαγές είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πλανητική ενεργειακή δραστηριότητα και το δονητικό πρόσημο του πλανήτη. Με λίγα λόγια, η σημαντική αύξηση της συχνότητας (HZ) του πλανήτη θα σηματοδοτήσει την εκκίνηση των γεωλογικών αυτών γεγονότων, κάτι που δεν μπορεί να προβλεφθεί με ακρίβεια από κανέναν, ούτε καν από τους Γαλαξιακούς, καθώς τα πιθανά υποψήφια εναλλακτικά χρονοδιαγράμματα που θα μπορούσαν να υπερισχύσουν στον πλανήτη μας είναι κυριολεκτικά άπειρα). Θα μπορούσατε να περιμένετε αυτές τις αλλαγές σε περίπου 10+ χρόνια από τώρα. Κατά προσέγγιση όμως. Είναι δύσκολο να πούμε, σύμφωνα με τις monitor οθόνες μας, αλλά παρ’ όλα αυτά γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να γίνουν σε 200 χρόνια από τώρα ή περισσότερο. Θα γίνουν στο κοντινό σας μέλλον. Οι αλλαγές της μητέρας γης έχουν ήδη καθυστερήσει. (Σύμφωνα με τα αρχικά σχέδια των φωτεινών δυνάμεων, η ανθρωπότητα έπρεπε να βρίσκεται στην 4η διάσταση, ήδη από τον Ιανουάριο του 2014, αλλά το αρχικό σχέδιο αναθεωρήθηκε καθώς οι φωτεινές δυνάμεις αποφάσισαν ότι έπρεπε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους ανθρώπους να αφυπνιστούν και να προετοιμαστούν για την ανάληψη της Γαίας. Έτσι, μείωσαν την ταχύτητα κι ένταση των εισερχόμενων γαλαξιακών ενεργειακών υπερκυμάτων στον πλανήτη, μέσω της ρύθμισης της ηλιακής ακτινοβολίας με τις βιόσφαιρές τους, παρατείνοντας έτσι και την εκδήλωση ακραίων και μεγάλων διαστάσεων φυσικών μεταβολών). Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι προβλέπουμε γενικά αυτές οι αλλαγές στη γη να γίνουν σχετικά σύντομα.

Πρέπει να πανικοβάλλεστε επειδή δεν γνωρίζετε ποτέ θα γίνουν οι αλλαγές; Όχι, αγαπητοί μου άνθρωποι της γης. Έχετε τους φύλακες αγγέλους σας, τους πνευματικούς σας διδασκάλους και τα μέλη της αστρικής σας οικογένειας ακριβώς εδώ μαζί σας. Θα επικοινωνήσουν μαζί σας, μέσω ονείρων, οραμάτων, και τηλεπαθητικής επικοινωνίας μυαλού-με μυαλό, διαβεβαιώνοντας σας ότι σας έχουν ενημερώσει για το πότε θα πρέπει να μετακινηθείτε από την περιοχή που μένετε προς ασφαλείς τοποθεσίες.

Επιπρόσθετα, κάποιος δεν έχει δικαίωμα να αναγκάσει κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας του να αποχωρήσει. Είναι δικό τους θέμα το αν θα μετακινηθούν προς ασφαλή μέρη ή όχι. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τους αγαπάτε, όπου κι αν βρίσκονται στην ζωή. Να είστε μαζί τους. Να τους αγαπάτε. Απολαύστε τον ποιοτικό χρόνο που περνάτε μαζί τους. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή εκ το υστέρων να τους παράσχετε αποδεικτικά στοιχεία-ενδείξεις (σχετικά με τις επερχόμενες αλλαγές), προκειμένου να φύγουν κι εκείνοι μαζί σας, μήπως και αλλάξουν γνώμη. Πρέπει πάντοτε να θυμάστε ότι ο Συμπαντικός Νόμος της Ελεύθερης Βούλησης παραμένει ενεργός κι ότι η αγάπη είναι η πιο ισχυρή δύναμη στα σύμπαντα του «Wakan Tanka». Ο καθένας από εμάς ακολουθεί το δικό του μονοπάτι, μα όλοι μας καταλήγουμε στο ίδιο μέρος στους ουρανούς. Κι ακόμη, ο καθένας μας μαθαίνει-παίρνει εμπειρίες με διαφορετικούς ρυθμούς και μέσα από ενα διαφορετικό επίπεδο-μορφή συστήματος πεποιθήσεων. Εν κατακλείδι…είναι καλό πράγμα το να είσαι διαφορετικός και το να ακολουθείς την δική σου καρδιά μέχρι το περίφημο άγνωστο, το οποίο πρόκειται να γίνει γνωστό σε εσένα, στα πλαίσια των δικών σου μονοπατιών της γνώσης, της σοφίας και της ειρήνης.

Υπάρχουν ηγέτες, θεραπευτές, μηχανικοί, οικοδόμοι και αγρότες οι οποίοι θα μετεγκατασταθούν σε ασφαλείς περιοχές πολύ πριν από τις αλλαγές των περιοχών όπου κατοικούν τώρα. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν αρχίσει ήδη να μετακομίζουν σε ασφαλείς περιοχές ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για τους νεοεισερχόμενους ανθρώπους, οι οποίοι θα έχουν επιλέξει να ζήσουν τις αλλαγές της γης ( όσων ανθρώπων δηλαδή οι ψυχές επιλέξουν να μην υποστούν τον φυσικό θάνατο από αυτές τις αλλαγές) και να βρουν αυτά τα κέντρα φωτός. Οι ηγέτες (των βοηθητικών ομάδων φωτός) έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν τη γη, θα κατασκευάσουν ασφαλή σπίτια, θα σκάψουν πηγάδια νερού και θα καλλιεργήσουν φυτά για να ταΐσουν τους ανθρώπους. Αυτό που θα συμβεί, είναι πως αυτές οι ασφαλείς περιοχές θα μετατραπούν σε μικρές κοινότητες, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να επιστρέψουν στους βασικούς τρόπους ζωής. Τα κέντρα αυτά, θα έχουν χαρισματικούς πνευματικούς ανθρώπους για να βοηθήσουν το κοινό, καθώς και δικούς μας ανθρώπους από τα άστρα, οι οποίοι θα περπατήσουν ανάμεσα σας, ώστε να ξαναρχίσετε την ζωή σας από την αρχή. ( Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτόνομης κοινότητας φωτός, είναι το οικολογικό χωριό Όρβιλ στην Ινδία, το οποίο μάλιστα αποκαλείται από πολλούς: «η πόλη του μέλλοντος»
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Όρβιλ

https://youtu.be/2NTWJfT6wNM).

Η Ανδρομέδα (σαν σύνολο), τα μέλη του Γαλαξιακού Συμβουλίου, και οι σύμμαχοι μας που ανήκουν στην Γαλαξιακή Ομοσπονδία, με έδρα το αστρικό σύστημα «TAU CETI», θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βοηθήσουμε την ανθρωπότητα όπως και κάθε μορφή ζωής που υπάρχει στην μητέρα Γαία. Έχουμε προηγμένη τεχνολογία που θα παρέχει την τοποθέτηση σε σπίτια, νερό, τρόφιμα και θεραπευτικές τέχνες που περιλαμβάνουν ψυχοθεραπεία και αποκατάσταση της υγείας του σώματος. Θα υπάρξει επίσης εκπαίδευση υψηλότερων διαστάσεων και συνολική αναμόρφωση-αναδιάρθρωση του εκπαιδευτικού σας συστήματος. Επειδή υπάρχουν(στον πλανήτη σας) άνθρωποι, των οποίων η ψυχή κατάγεται από άλλα αστρικά συστήματα, και οι οποίοι θα βγουν μπροστά..οι άνθρωποι σας θα δεχτούν αβίαστα την βοήθεια των δικών μας «αστροανθρώπων». Επίσης, οικογενειακά προγράμματα ανταλλαγής πλανητών θα μπορούν να ξεκινήσουν, ανάμεσα σε οικογένειες από την γη και οικογένειες από άλλους πλανήτες. Αυτό θα είναι αποτέλεσμα της συνολικής ειρήνης που θα επιτευχθεί λόγω των εκτεταμένων πλανητικών μεταβολών της γης.

Άνθρωποι της γης: «OYATE» της γης: Σας αγαπώ από πάντα. Υπάρχουν άνθρωποι που ενσαρκώνονται σήμερα στη γη με τους οποίους έχω γίνει φίλος, και μέλη της οικογένειας μου, όπως η Αδόνα /Ανδρομένη και ο Τόλεκ, που ζουν ανάμεσα σας. Μερικοί από εκείνους, έχουν συνειδητή επίγνωση της ύπαρξης μου, ενώ κάποιοι άλλοι δεν είναι ακόμη αφυπνισμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλά από τα ανώτερα μέλη του γαλαξιακού συμβουλίου της Ανδρομέδας είναι εδώ, επειδή έχουν οικογένειες και φίλους ενσαρκωμένους στον κόσμο σας. Υπάρχουν επίσης οργανικές, κοσμικές οικογένειες «αστρικών» ανθρώπινων όντων από άλλους πλανήτες, οι οποίες επιθυμούσαν να προσφέρουν στα μωρά τους μια μοναδική και διαφορετική ζωή, δηλαδή τους επέτρεψαν να μεγαλώσουν και να ζήσουν στον πλανήτη σας, ανάμεσα σας, ως ένας από εσάς στη γη. (Μία διάσημη περίπτωση είναι ο περίφημος Νίκολα Τέσλα, ο οποίος σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο του FBI που διέρρευσε πρόσφατα, είχε γονείς Αφροδισιανούς και καταγόταν από τον πλανήτη Αφροδίτη. Μεταφέρθηκε λοιπόν στην γη όταν ήταν μωρό από τους βιολογικούς του γονείς και υιοθετήθηκε από γήινους γονείς.
( https://medium.com/…/declassified-fbi-document-claims-nikol…). Αυτό βέβαια αφορά ειδικές περιπτώσεις, αλλά παρ’ όλα αυτά συμβαίνει… Προσφέρει στο παιδί ένα είδος εκπαίδευσης που δεν θα είχε την δυνατότητα να λάβει αν μεγάλωνε στον μητρικό του/της κόσμο.

Επομένως, άνθρωποι της γης, όπως βλέπετε, ποτέ δεν ήσασταν μόνοι. Περπατάμε ανάμεσα σας, σας προσέχουμε, σας επιτρέπουμε να έχετε την ελευθερία να είστε αυτοί που είστε, και είμαστε ανά πάσα στιγμή στις υπηρεσίες σας, για ό,τι χρειαστείτε, απλά κάνοντας μας τα αιτήματα σας γνωστά. Θα δράσουμε επάνω στα αιτήματά σας για να δείτε ότι έχετε στήριξη σε κάθε πτυχή της ύπαρξης της ζωής σας στη γη. Φυσικά, να θυμάστε ότι δεν παρεμβαίνουμε στο σχέδιο της ψυχής σας, αλλά είμαστε πάντοτε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με κάθε τρόπο κατόπιν αιτήματος από την πλευρά σας. Να θυμάστε να έχετε εμπιστοσύνη στους πνευματικούς σας οδηγούς, να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και να εμπιστεύεστε τον δημιουργό όλων των όντων τον οποίο αποκαλείτε: «Θεό, μεγαλειώδες πνεύμα, Wakan Tanka, Φως, πρωταρχικό δημιουργό κλπ..

MITAKUYE OYASIN….ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.

ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΑΝΚΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΕΙΡΗΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

 

πηγή

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s