♥ ** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΦΘΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ! **♥

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ 27/3/2020

Σπουδαίοι μας,

Μια απίστευτη επανάσταση Φωτός και Αφθονίας έχει φτάσει στη Γη!

Τα τελευταία 350.000 χρόνια η ανθρωπότητα ζει σε οικονομικό περιορισμό στον πλανήτη Γη και τα τελευταία 100 χρόνια οι πολίτες  της Γης έχουν υποδουλωθεί στο κεντρικό τραπεζικό σύστημα της Καμπάλ!

Εδώ και 24 ώρες, και οι δύο αυτές σκοτεινές περίοδοι έφτασαν επιτέλους στο τέλος τους!

Η Γήινη Συμμαχία επιβεβαιώνει πως, ως τμήμα της “ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΗ” ειδικών Δυνάμεων Φωτός, οι επικεφαλής του Φωτός και τα Λευκά Καπέλα έχουν πάρει τον πλήρη έλεγχο του παλιού κεντρικού τραπεζικού συστήματος της Καμπάλ!

Οι Δυνάμεις Φωτός βρίσκονται στη διαδικασία της πλήρους αναδόμησης του ληγμένου και βλαβερού 3D Μάτριξ, και εφεξής θα λειτουργεί στην ολοκληρωτική υπηρεσία των πολιτών του πλανήτη Γη!

Οι επικεφαλής του Φωτός συγχωνεύουν το τραπεζικό σύστημα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας με την ανεξάρτητη αμερικανική Οικονομία αυτή τη στιγμή που μιλάμε, και αυτά πρόκειται να είναι τα νέα του αιώνα τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες!

Το νέο αυτό σύστημα Αφθονίας της Γης θα εξαλείψει ολοκληρωτικά τα χρέη και τις οικονομικές πληγές των πολιτών της Γης!

Αυτή η απίστευτη μεταμόρφωση του συστήματος Μάτριξ είναι μονάχα η αρχή μιας τεράστιας συνειδησιακής επανάστασης που ξεπροβάλλει σε όλο τον πλανήτη, καθώς το Γεγονός 2020 πλησιάζει ολοταχώς!

Όλα τα θετικά πρωτόκολλα για το Γεγονός 2020 είναι τώρα σε πλήρη ισχύ, καθώς οι Δυνάμεις Δέλτα εξακολουθούν τις αποστολές τους σε κάθε περιοχή του γήινου πολιτισμού, σε ολόκληρο τον πλανήτη!

Οι Γαλαξιακοί είπαν “Όλα τα συστήματα είναι σε πράσινο φως για την κορύφωση του μεγάλου Γεγονότος 2020!”

Μείνετε συντονισμένοι για τις τελευταίες μας αποκωδικοποιημένες αιθερικές μεταδόσεις των Δυνάμεων Φωτός, που θα καλύψουν τις λεπτομέρειες αυτής της τεράστιας γήινης μεταμόρφωσης!

Μια σημαντικότατη ουράνια ευθυγράμμιση και ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διαλογισμός αστρόσπορων στην ιστορία πλησιάζει, καθώς η αστροπύλη 2020 ετοιμάζεται να ανοίξει!

Μείνετε συντονισμένοι για υπερ-θαυμαστότητα!

Michael και οι Πλειάδιοι ♥

πηγή

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s