ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑΡΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ· Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ

Benjamin Fulford 6/4/2020

Η χρήση της πανδημίας ή «πληροφοριοδημίας» ως μέσο για την κατάρρευση της παρούσας δομής παγκόσμιας δύναμης προχωράει ομαλά, συμφωνούν πολλές πηγές. Υπάρχουν πολλαπλές αναφορές μαζικών συλλήψεων της ελίτ. Κάποιες από αυτές μπορούν να επιβεβαιωθούν από ειδήσεις σχετικά με ηγέτες όπως οι περιορισμοί της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνκελας Μέρκελ και του Πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον «λόγω μόλυνσης από τον κορονοϊό».

https://news.yahoo.com/merkel-isolating-pressure-mounts-her-040052387.html

https://news.sky.com/story/coronavirus-prime-minister-admitted-to-hospital-for-coronavirus-tests-11969053

Ο κόσμος πρόκειται επίσης να μάθει ότι η Άνκελα Μέρκελ είναι η κόρη του Αδόλφου Χίτλερ. Οι Ιταλοί, οι οποίοι μόλις απελευθερώθηκαν από τα δεσμά του γερμανικού (Ευρωπαϊκή Ένωση) ελέγχου, μας έστειλαν ένα αντίγραφο της μόνης γνωστής φωτογραφίας του Χίτλερ με την κόρη του Άνκελα. Στο μήνυμα γράφει “και όταν θα μεγαλώσεις Άνκελα, διάλυσε όλη την Ευρώπη.”

merkel-and-hitler-265x300.jpg

Επίσης, η Λευκή Αδελφότητα των Δράκων επικοινώνησε με τη Ναυτική Βάση των ΗΠΑ στη Yokosuka της Ιαπωνίας για να υποβάλει κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου εναντίον του Πρωθυπουργού μαριονέτας Σίνζο Άμπε για το ρόλο του στη μαζική δολοφονία της Fukushima, καθώς και άλλων εγκλημάτων. Πολλοί και αξιόπιστοι μάρτυρες – συμπεριλαμβανομένων δύο πρώην Πρωθυπουργών – θα βεβαιώσουν την έκδοση ετυμηγορίας ενοχής. Αυτό κατέστη δυνατόν λόγω της απομάκρυνσης  (επιτέλους) κορυφαίων πρακτόρων της Καμπάλ στην Ιαπωνία, όπως ο Ρίτσαρντ Άρμιταζ και ο Μάικλ Γκρίνμπεργκ (Richard Armitage, Michael Greenberg), αναφέρουν πηγές από το Πεντάγωνο και τη CIA. Ο Άμπε, σε αντίθεση με τον εγκληματία πολέμου παππού του Κίσι Νομποσούκε (Kishi Nobosuke), δεν θα ξεφύγει της δικαιοσύνης. Όπως λένε οι Ιάπωνες: “Zama Miro” (ΣτΜ: “ήθελές τα κι έπαθές τα”).

Πηγές από τη CIA στην Ασία επιβεβαιώνουν αυτή τη σημείωση:

“Ο επικεφαλής στην Ιαπωνία είναι στη λίστα για να μαζευτεί σ’ αυτόν το γύρο. Η επίσημη ιστορία θα είναι πως βγήκε θετικός στον κορονοϊό και έχει τεθεί από μόνος του σε καραντίνα. Αυτή είναι η κωδική λέξη που χρησιμοποιείται όταν αυτοί οι σατανιστές αποκρυφιστές συλλαμβάνονται.”

Εντωμεταξύ στο εσωτερικό των ΗΠΑ “είναι σχεδόν βεβαιότητα ότι θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος και πολλοί θα πεθάνουν”, προβλέπουν πηγές από τη CIA.

Να τι είχαν να πουν πηγές από το Πεντάγωνο σχετικά με την υπό εξέλιξη στρατιωτική εκστρατεία εναντίον της Σατανικής Χαζαρικής μαφίας στις ΗΠΑ:

“Καθώς καταστρέφονται υπόγειες βάσεις της καμπάλ στη Γιούτα, στη Νέα Υόρκη, στο Άινταχο, στην Καλιφόρνια και αλλού… τα παιδιά που έχουν διασωθεί επιβιβάζονται στα νοσοκομειακά πλοία Comfort και Mercy, προστατευόμενα από τους πεζοναύτες.”

(Όσοι από εσάς έχετε ακόμη άγνοια για τις μάχες στις υπόγειες βάσεις που είναι σε εξέλιξη, παρακαλείστε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το βίντεο διάρκειας 29 λεπτών: )

Έχει αρχίσει να διαμορφώνεται ιατρικός στρατιωτικός νόμος, καθώς ο (Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ) Τραμπ κάλεσε στην ενεργό δράση ένα εκατομμύριο εφέδρους και πρόσφατα αποστρατευμένους στρατιωτικούς. Έχει κηρυχθεί πόλεμος στα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών, τα δίκτυα 5G έχουν απενεργοποιηθεί, η FEMA έχει περάσει σε στρατιωτικό έλεγχο και ο Γενικός Επιθεωρητής του Πενταγώνου επιβλέπει τη βοήθεια ύψους 2 τρις δολαρίων για τον κορονοϊό.

Επίσης, καθώς αποσφραγίζονται 170.000 κατηγορητήρια με μαζικές συλλήψεις, θα υπάρξει αίμα με απώλειες των στρατιωτικών επιχειρήσεων “αυτοκτονίας”, καθώς και απόσυρση της αδρενοχρώμης.

Το ανθρωποκόπαδο που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου και βρίσκεται σε υπνοβασία θα υποστεί σοκ όταν μάθει πως τα 40.000 και περισσότερα ακόμη παιδιά που εξαφανίζονται στις ΗΠΑ κάθε χρόνο (στατιστική του FBI) βασανίζονταν έως θανάτου από την ελίτ, με σκοπό τη συγκομιδή μιας μορφής αδρεναλίνης γνωστή ως αδρενοχρώμη. Το γεγονός ότι τώρα μπορείς να διαβάσεις για την αδρενοχρώμη στη Wikipedia είναι σημάδι πως τα πράγματα στ’ αλήθεια αλλάζουν.

https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome

Η Χαζαρική μαφία δεν τα παρατάει χωρίς μάχη. Η Κοινωνία των Λευκών Δράκων έλαβε το επόμενο μήνυμα από μέρους τους την περασμένη εβδομάδα:

“Διαφεντεύουμε τον πλανήτη αυτό για χιλιάδες χρόνια και θα τον καταστρέψουμε αν είναι να τα παρατήσουμε.”

Όπως και να ‘χει, μείνετε ήσυχοι πως η Κοινωνία των Λευκών Δράκων έχει επανειλημμένως σταματήσει και θα συνεχίσει να σταματάει τις προσπάθειές τους να καταστρέψουν τον πλανήτη.

Ο τελευταίος ελιγμός που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν είναι η πυροδότηση πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας λέγοντας στους Αμερικανούς πως οι Κινέζοι ξεκίνησαν την «πανδημία», και λέγοντας στους Κινέζους πως οι Αμερικανοί το έκαναν.

Το μεγάλο μιμίδιο που προωθούν στη Δύση είναι πως “Όλα τα Ίχνη Οδηγούν Πίσω στο Βιοεργαστήριο της Wuhan”.

they-didi-it-300x218.jpg

https://www.zerohedge.com/geopolitical/all-trails-lead-back-wuhan-bio-lab

Στην πραγματικότητα, το ξέσπασμα στην Κίνα μπορεί να εντοπιστεί στην εταιρία Wuxi Pharmaceutical στη Wuhan της Κίνας. Αλλά εδώ είναι το ενδιαφέρον σημείο, μαντέψτε ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Wuxi? Είναι το Ίδρυμα Σόρος. Αν ανατρέξετε στη λίστα των εταιριών που του ανήκουν, στη βάση δεδομένων SEC εδώ πιο κάτω, θα το βρείτε ως Wuxi Pharmatech Cayman Inc.

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1029160/000101143811000207/form_13f-soros.txt

“ Ίσως κάποιος θα έπρεπε να συγκρίνει τη διάδοση της μόλυνσης στις ΗΠΑ με τις τοποθεσίες των εργαστηρίων του Wuxi American Laboratory στο Τέξας, στο Μέριλαντ, στο Νιου Τζέρσι, στην Καλιφόρνια, στη Μινεσότα κ.λπ.” όπως προτείνει ο υποψιασμένος μας αναγνώστης που μας έστειλε τις πληροφορίες.

Φυσικά, το ίδρυμα Σόρος είναι βιτρίνα της οικογένειας Ρόθτσιλντ και άλλων Χαζάρων αρχηγών, πολλοί εκ των οποίων κρύβονται στην Ελβετία, στη Νέα Ζηλανδία και στις βρετανικές Παρθένες Νήσους, μεταξύ άλλων τοποθεσιών.

Τώρα ας ρίξουμε μια ματιά στο τι έχει να πει σχετικά με την κατάσταση ο αρχι-καμπαλιστής και διακινητής των Ροκφέλερ, Χένρι Κίσινγκερ:

“Σε πολλές χώρες οι θεσμοί θα φανούν να αποτυγχάνουν… Η πραγματικότητα είναι πως ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος μετά τον κορονοϊό… Η εξάπλωσή του είναι εκθετική: τα περιστατικά των ΗΠΑ διπλασιάζονται κάθε πέμπτη μέρα. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει θεραπεία. Οι ιατρικές προμήθειες είναι ανεπαρκείς ως προς την κάλυψη των διευρυνόμενων κυμάτων περιστατικών. Οι μονάδες εντατικής βρίσκονται στο όριο, και το έχουν ξεπεράσει, της πληρότητας. Η προσπάθεια διαχείρισης της κρίσης, όσο τεράστια και απαραίτητη κι αν είναι, δεν πρέπει να παραγκωνίσει το άμεσο καθήκον να λανσαριστεί μια παράλληλη διαδικασία για τη μετάβαση στην μετά-κορονοϊό τάξη πραγμάτων… Το σχέδιο Μάρσαλ και το πρότζεκτ Μανχάταν… Η συρρίκνωση που συνεπάγεται ο κορονοϊός είναι, σε ταχύτητα και παγκόσμια έκταση, πρωτοφανής στην ιστορία. Η αποτυχία θα μπορούσε να εξαπολύσει παγκόσμια πυρκαγιά.”

https://www.wsj.com/articles/the-coronavirus-pandemic-will-forever-alter-the-world-order-11585953005

Ορίστε πώς ανέλυσε η MI6 τα ευρέως προωθημένα σχόλια του Κίσινγκερ:

“Διαλέγουμε τα θέματα όπως πυρκαγιά, άγρια εκκίνηση κ.λπ. τα οποία αποτελούν όλα πολύ βάρβαρες μορφές μετάβασης στην υποταγή με τη μορφή άκρως τραυματικού εξαναγκασμού. Πράγματα εντελώς σε στιλ MK ultra-CIA.”

Και μετά έχουμε τον Επικεφαλής Υγειονομικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ Jerome Adams να λέει «είναι η ώρα μας για Περλ Χάρμπορ», προσθέτοντας  «Θα είναι η 11/9 ώρα μας.»

https://www.zerohedge.com/political/surgeon-general-next-week-will-be-our-pearl-harbor-and-911-moments

Μια πηγή εκ των άνω της CIA λέει:

“Θα υπάρξει ολοκληρωτική πλανητική κατάρρευση μέσα σε ένα μήνα. Και μετά μια επανεκκίνηση όλου του συστήματος… Ο Τραμπ θα συμφωνήσει να χορηγήσει 5 τρις δολάρια διασωστικών πακέτων (helicopter money) στην οικονομία αλλά δεν θα βοηθήσουν. Θα απελευθερώσει την ενέργεια μηδενικού σημείου (zero-point) του Νικόλα Τέσλα στις αμερικανικές βιομηχανίες, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για να εκκινήσει την Αμερική από την αρχή. Κι αυτά αφού περικυκλωθούν τα Σατανικά αποκρυφιστικά μέλη.”

Μια άλλη πηγή προβλέπει:

“Η ανθρωπότητα θα εγερθεί ενάντια στην παγκόσμια διαφθορά και ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις θα πέσουν. Μιλάμε για μήνες και όχι χρόνια. Πιστεύω πως τα χειρότερα θα έχουν τελειώσει μέχρι τον Ιούλιο του 2020.”

Η MI6 από την πλευρά της λέει:

“Βλέπουμε την πανδημία ως μια απόπειρα να επιταχυνθεί η απόλυτα εξελιγμένη τεχνολογικά παγκόσμια διακυβέρνηση, ο ποιοτικός Φασισμός, Εθνικο-Σοσιαλιστικού τύπου πράγματα.”

Το πρόσωπο που σχεδίασε το κβαντικό οικονομικό σύστημα λέει πως η οικονομική μετάβαση θα είναι:

“Μεταναστεύοντας από το Στοχαστικό Ισοζύγιο στο σύστημα κεντρικών τραπεζών βασισμένο στην Επαναλαμβανόμενη Πολυπλοκότητα. Πρόκειται για δύο διαμετρικά αντίθετες προσεγγίσεις, η τελευταία είναι ανάπτυξη οικονομίας εν καιρώ πολέμου. Η δομική αλλαγή είναι όταν στοιχεία μη ενταγμένα επίσημα εισάγονται στην οικονομική διαχείριση. Έτσι το αίμα των βρώμικων χρημάτων (ψευδονόμισμα) αντικαθίσταται από καθαρό αίμα κ.λπ.”

(ΣτΜ οι οικονομικοί όροι είναι αρκετά πολύπλοκοι, συγχωρήστε μου τυχόν αστοχίες).

Στην ουσία, λέει πως η ελίτ των Λευκών Καπέλων συμφώνησε να εφαρμόσει ένα σύστημα κατά πολύ όμοιο με το εξαιρετικά επιτυχημένο οικονομικό σύστημα που εφάρμοσε πρωτοποριακά η Ιαπωνία μετά τον Β΄ΠΠ. Σημαίνει ώθηση προς την εκθετική ανάπτυξη αντί για σταθερότητα.

Οι Βρετανοί επίσης λένε πως η Αγγλοσαξονική 5-Eyes Alliance (Συμμαχία των 5 ματιών) βρίσκεται εν μέσω μιας “Στρατηγικής πολύ-διαστασιακής αντεπίθεσης, με τακτικά αντίδοτα και αποτελέσματα από δίκες εγκλημάτων πολέμου. Θα έλεγα στην άλλη πλευρά καλύτερα ν’ αρχίσει να τρέχει.”

Ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλεξάντερ Λουκασένκα  φαίνεται να είναι πιο ενήμερος από την πλειονότητα των παγκόσμιων ηγετών σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει, λέγοντας:

“Δεν έχετε την εντύπωση πως οι υποτιθέμενες δυνάμεις <…> θα ήθελαν να αναμορφώσουν τον κόσμο χωρίς πόλεμο μέσω αυτής της λεγόμενης κορονοϊκής ψύχωσης, της πληροφοριοδημίας;”

Σημειώνει επίσης πως τα Ηνωμένα Έθνη χρησιμοποιούν αυτή την «πληροφοριοδημία» ως δικαιολογία για να τυπώσουν χρήματα στο ύψος του 10% του ΑΕΠ όλου του πλανήτη για να “πολεμήσουν τις οικονομικές συνέπειες του κορονοϊού.”

  https://tass.com/world/1139259

Παρεμπιπτόντως, όσοι από εσάς ακόμη πιστεύετε πως η πληροφοριοδημία δεν είναι αληθινή, ρίξτε μια κοντινή ματιά σε αυτήν την επιδέξια επεξεργασία εικόνας από την TV για να εξηγήσετε γιατί ο Κυβερνήτης Cuomo χρειάζεται περισσότερους αναπνευστήρες για κούκλες σαν αυτήν.

Τα άλλα συνταρακτικά νέα που επισκιάστηκαν από την «πληροφοριοδημία», είναι μια τεράστια στρατιωτική επανατοποθέτηση που λαμβάνει χώρα. Στην ουσία, ο στρατός των ΗΠΑ άρχισε να αποχωρεί από το Αφγανιστάν και από μεγάλα τμήματα της Μέσης Ανατολής. Να παραθέσω τον Ντέμπκα που έχει διασυνδέσεις με την Ισραηλινή Μοσάντ:

“Οι ΗΠΑ εγκατέλειψαν άλλη μία βάση στο Ιράκ το Σάββατο 4 Απριλίου, παραδίδοντας στον στρατό των Ιρακινών τη μεγάλη αεροναυτική βάση Habbaniyah Al-Taqaddum που βρίσκεται 74 χλμ δυτικά της Βαγδάτης. Τώρα δεν απομένουν Αμερικανοί στρατιώτες στην περιοχή της Βαγδάτης.”

 https://www.debka.com/us-forces-quit-habaniya-base-in-iraq-pull-truman-carrier-out-of-mid-east/

Αντ΄αυτού, φαίνεται πως οι ΗΠΑ πρόκειται να αρπάξουν τα μεγαλύτερα αποθέματα πετρελαίου στον κόσμο που βρίσκονται κοντά τους στη Βενεζουέλα.

Η ιστορία συγκάλυψης σχετικά με αυτό έχει ως εξής:

“Σήμερα οι ΗΠΑ ξεκινούν βελτιωμένες επιχειρήσεις εναντίον των ναρκωτικών στο δυτικό ημισφαίριο για να προστατέψουν τον αμερικανικό λαό από τη θανατερή μάστιγα των παράνομων ναρκωτικών”, είπε ο Τραμπ. “Αναπτύσσουμε επιπρόσθετους ναυτικούς καταστροφείς, πλοία μάχης, αεροπορία και ελικόπτερα, κόφτες Ακτοφυλακής και αεροπλάνα παρακολούθησης της Πολεμικής Αεροπορίας, διπλασιάζοντας τις ικανότητες στην περιοχή.”

https://www.dailywire.com/news/general-milley-drops-hammer-on-mexican-cartels-we-will-defend-our-country-regardless-of-the-cost

Φαίνεται πως οι ΗΠΑ αντάλλαξαν την Ουκρανία με τη Βενεζουέλα ώστε να γίνει εφικτή αυτή η επιχείρηση.

“Προς το παρόν, η Ρωσία ετοιμάζεται με φούρια για πόλεμο και ετοιμάζεται να κατακτήσει την Ουκρανία, και ο Τραμπ δεν θα ανακατευτεί σε αυτό”, λέει ο Ρώσος αναλυτής Bohdan Lystsia.

“Ο Τραμπ παίρνει τη Βενεζουέλα και ο Πούτιν δεν ανακατεύεται. Ο Πούτιν παίρνει την Ουκρανία για πάρτι του και ο Τραμπ δεν ανακατεύεται σ΄αυτό”, εξηγεί.

http://yahovor.arbat.name/

Συνολικά, ακόμη κι αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την έκφραση «βιβλικά» για όλα αυτά που συμβαίνουν, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι πως βλέπουμε τις μεγαλύτερες πλανητικές αλλαγές από τον Β΄ΠΠ. Ας δούμε αν θα κλείσουν αυτή την εβδομάδα τις ασύρματες επικοινωνίες.

πηγή

9 comments

 1. Εχετε χασει τα αυγα και τα πασχαλια. Η επιτομη του fake news.
  Απο που να αρχισω και που να καταληξω; Απο τη Μερκελ που συμφωνα με τη λογικη σας ειναι καμια 90ρια χρονων; Απο τους υποτιθεμενους συλληφθεντες που κυκλοφορουν και δινουν συνεντευξεις προ λιγων ημερων; Απο το οτι πιστευετε οτι ο Τραμπ ειναι.. «με τους καλους» και οτι «ξεβρωμιζει τον τοπο»;
  Πραγματικα, δε ξερω απο που να το πιασω και τι να πρωτοπω…
  Τουλαχιστον μαζεψατε τιποτα για διαφημιση απο τα κλικ; Επιασε καθολου τοπο η απολυτη χαζομαρα;

  Μου αρέσει!

 2. Το οτι δεν απορριψατε το σχολιο μου ειναι υπερ σας. Και εαν ηθελα να ειμαι επιθετικος, πιστεψτε με θα το καταλαβαινατε. Αν ημουνα και λιγο βλαμμενος, θα χρησιμοποιουσα κεφαλαια γραμματα με 8 ορθογραφικα λαθη σε καθε μου προταση (και οχι τυχον τυπογραφικα), οπως κανουν οι περισσοτεροι που αναπαραγουν τα συγκεκριμενα αρθρα, τα οποια με οδηγησαν εδω που βρισκομαστε, αλλα και πολυ παραπερα.. – Και παρακαλω μην αναφερετε την ελειψη τονων στα κειμενα μου μιας και ειναι απο επιλογη.
  Τωρα, περι του θεματος, μιας και τυχαινει οχι μονον να μην ειμαι πρωταρης στη «συνομωσιολογια», αλλα αντιθετως να διερευνω καθε πιθανη της εκφανση σε ολα τα επιπεδα εδω και τουλαχιστον 25 χρονια (ειτε αυτη λεγεται επιχειρηση High Jump, ειτε MKULTRA, εσω/εξωγηινοι, Nibiru, πυραμιδες, παραχαραξη της παγκοσμιας Ιστοριας, σχεδιο εξαλειψης της ελληνικης Γνωσης, 9/11, Αδρενοχρωμιο κτλ κτλ), μακαρι να ειχα τον χρονο για εναν ενδελεχη διαλογο, ωστε να σας αποδειξω (και οχι με ασαφη facebook posts ακυρων χρηστων του ή βιντεο μονταζ ασχετων φωτογραφιων με θλιμμενη μουσικη και emojis) οτι περα απο το πραγματικο θεμα περι παιδοφιλιας και θυσιων που οντως φτανει στα ανωτατα επιπεδα της διεθνης κοινοτητας και συμπεριλαμβανει και τον ιδιο τον Τραμπ και την παρεα του.. ολα τα υπολοιπα (και μεσα σε αυτα και το ολο θεμα της ψευτομαδας Q) ειναι παραμυθια που δημιουργηθηκαν απο το τμημα μαρκετινγκ του κομματος του Τραμπ προς χειραγωγηση/εμψυχωση των προβατων που τον ακολουθουν + την επικαλυψη του ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥ θεματος Epstein.
  Και η αληθεια ειναι πως με ολα αυτα που εχω δει, ακουσει και διαβασει κατα καιρους, δεν εκπλησομαι ευκολα.. Εκπλησσομαι ομως με το γεγονος οτι τα αναπαραγουμε στην Ελλαδα και ετσι οπως το παμε, σε λιγα χρονια το Ρεπουμπλικανικο κομμα στην Ελλαδα που τωρα αριθμει 50 ατομα, σε 5 χρονια θα ειναι 500.000 και θα ειναι σημαντικο μερος της Βουλης… Και μετα αναρωτιομαστε πως βρηκε πατημα ο Σωρρας…
  Και ολα αυτα, βασισμενα σε αρθρα εβραιο-Καναδου αρθρογραφου.. δηλαδη.. ΟΚ.. Καληνυχτα σας.

  Μου αρέσει!

   • Όλα τα σενάρια είναι πιθανά, σ΄ ένα σύμπαν άπειρων δυνατοτήτων. Ο κάθε ένας από εμάς θα πρέπει να είναι αυτοδύναμος και αυτοκυρίαρχος, και να διακρίνει το δρόμο του. Στο δικό μου σύμπαν, εκδηλώνεται αυτό στο οποίο εστιάζουμε.

    Μου αρέσει!

 3. Αγαπητη blogger, κατα την αποψη μου μπερδευεις τις πιθανες διαδρομες που μπορει να λαβει μια δραση απο μερους σου μεσοκοσμικα με την αντικειμενικη ροη των πραγματων. Και για να δωσω ενα παραδειγμα εκτος συγκεκριμενου θεματος, το οτι βλεπετε στο SOHO εξωγηινο στολο στο ηλιακο μας συστημα, ενω εγω βλεπω πλανητες και κομητες να περιφερονται, δεν ειναι θεμα πιθανοτητων, ειναι επιλεκτικη κριση απο μερους σας. Οπότε ναι, υποκειμενικα μπορειτε να αντιλαμβανεστε οτι θελετε, αλλα η αντικειμενικη πραγματικοτητα διαφερει κατα πολυ.
  Και εγω θα ηθελα να αληθευουν ολα αυτα. Αλλα το τι θα ηθελα δεν επηρεαζει την αντιληψη μου.

  Αναρωτιεμαι απλα τι θα γραφετε οταν σε λιγο καιρο θα πυροβολησει το.. Qanon και ολοι αυτοι που υποτιθεται πως αυτη τη στιγμη βρισκονται στη φυλακη απο τον μεγα σωτηρα Τραμπ σας επιβαλουν τα εμβολια και τις ηλεκτρονικες ταυτοτητες που ακολουθουν. Οτι απεδρασαν;

  Καλη συνεχεια λοιπον και ελπιζω τουλαχιστον να το ευχαριστιεστε οσο διαρκει.

  Μου αρέσει!

  • Υποθέτοντας πως υπάρχει «αντικειμενική πραγματικότητα»
   https://www.scienceabc.com/pure-sciences/observer-effect-quantum-mechanics.html

   Μπορείτε να έχετε την προσωπική σας τοποθέτηση στην προοπτική του κόσμου, ωστόσο δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιτίθεστε ή να απαξιώνετε τις υπόλοιπες προοπτικές, ακόμη και αν η δική σας (κατά τη γνώμη σας πάντα) τις καθιστά λανθασμένες.
   Όσοι επισκέπτονται αυτό το blog, το κάνουν από τη δική τους εσωτερική καθοδήγηση ή συμπτωματικά, (υποθέτοντας ότι οι συμπτώσεις υφίστανται) και είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν αν το περιεχόμενο τους ενδιαφέρει/αφορά ή όχι.
   Δεν προσπαθούμε να πείσουμε κανέναν.
   Καλή συνέχεια!

   Μου αρέσει!

   • Οπως σας ειπα και στο αρχικο μηνυμα, δεν ειμαι πρωταρης και παρακολουθω και τη κβαντικη φυσικη δεκατιες τωρα, μιας και υφισταται πανω απο εναν αιωνα στη μορφη που τη γνωριζουμε. Και ειναι απο μονη της μια πολυ βαθια και πολυ-επιπεδη συζητηση που δε γινεται online.

    Οσο για το αν το περιεχομενο ενδιαφερει, σας ειπα: «Και εγω θα ηθελα να αληθευουν ολα αυτα. Αλλα το τι θα ηθελα δεν επηρεαζει την αντιληψη μου.». Επισης ειχα καναλι, το οποιο πιθανον να γνωριζατε, με ολα αυτα τα θεματα για πανω απο 12 χρονια, το οποιο και μου κατεβασαν χωρις να δικαιολογησουν επαρκως την ενεργεια τους. Αλλα στο κατω-κατω, μαγαζι τους ειναι, οτι θελουν κανουν.
    Αλλωστε, εαν δε με ενδιεφεραν τα συγκεκριμενα θεματα, δε θα καναμε αυτη τη συζητηση.

    Και δεν επιτιθεμαι σε σας προσωπικα. Στην πληροφορια επιτιθεμαι. Επειδη ομως αρχιζει να φαινεται σαν να θελω «να εχω τη τελευταια λεξη» σε αυτη τη συζητηση, θα σταματησω εδω. Δικο σας ειναι ο χωρος, μπορειτε ελευθερα να γραψετε παρακατω οτι θελετε, χωρις επικειμενη… «αντεπιθεση».

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s