Η Εξέλιξη της Συνείδησης

Barbara Marciniak

Υπάρχουν πολλές λανθασμένες αντιλήψεις σχετικά με την ιδέα της θεότητας. Τα σύμπαντα είναι γεμάτα νοήμονα όντα τα οποία έχουν κατά τη διάρκεια του χρόνου αναπτύξει και εξελίξει όλων των ειδών τις ικανότητες και της λειτουργίες που θα εξυπηρετήσουν την ανάγκη τους να εκφράσουν τον εαυτό του δημιουργικά. Η σημαντικότητα στην ύπαρξη και τη συνείδηση είναι η δημιουργία, και η δημιουργία λαμβάνει πολλές μορφές έκφρασης.

Αιώνες πριν, η Γη δεν ήταν παρά μία σκέψη στο μυαλό σπουδαίων όντων που έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν νέες μορφές ύπαρξης. Πολλά από αυτά τα όντα επηρέασαν τη δημιουργία αυτού του σύμπαντος, και τα ονομάσατε Θεό. Στην πραγματικότητα, ήταν εξωγήινοι που έφεραν φωτεινές ενέργειες και είχαν απομακρυνθεί από τον Πρωταρχικό Δημιουργό. Σπανίως χρησιμοποιούμε τον όρο Θεός -με κεφαλαίο θήτα. Αν χρησιμοποιούσαμε αυτόν τον όρο, θα αναφερόμασταν στην οντότητα που γνωρίζουμε ως Πρωταρχικό Δημιουργό. Ο Πρωταρχικός Δημιουργός, με τη δική του ατομική ανάπτυξη μέσω της αγάπης, προίκισε όλα τα πράγματα με συνείδηση. Όλα τα πράγματα είναι Πρωταρχικός Δημιουργός στο ταξίδι του Πρωταρχικού Δημιουργού.

Βλέπουμε τους εαυτούς μας ως προέκταση του Πρωταρχικού Δημιουργού – συλλέγουμε διαρκώς πληροφορίες, αναζητούμε περιπέτειες και κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται ώστε να έχουμε πιο ενδιαφέρουσες ζωές γεμάτες εμπειρίες, με τις οποίες τροφοδοτούμε τον Πρωταρχικό Δημιουργό. Καθώς τροφοδοτούμε τον Πρωταρχικό Δημιουργό μέσω των μορφών και των επιτευγμάτων μας, του χορηγούμε περισσότερη ενέργεια την οποία θα δώσει στις νέες δημιουργίες του.

Ποτέ δεν πλησιάσαμε την οντότητα Πρωταρχικό Δημιουργό. Ακόμη κι όσοι από μας είναι πλάσματα τεράστιας φωτεινής δόνησης, στο παρόν επίπεδο εξέλιξής μας δεν έχουν αρκετό δονητικό χώρο για να πλησιάσουν τον Πρωταρχικό Δημιουργό. Δεν είμαστε αρκετά προετοιμασμένοι να διαχειριστούμε τη σφοδρότητα αυτής της εκπομπής. Επιθυμία μας είναι κάποια στιγμή στην εξέλιξη μας να πάρουμε μία ιδέα, και ίσως και να συγχωνευτούμε φευγαλέα με τον Πρωταρχικό Δημιουργό. Γνωρίζουμε πως κάτι τέτοιο είναι δυνατό, οπότε είναι κάτι για το οποίο πασχίζουμε.

Η εξέλιξη της συνείδησης κι η ικανότητα να αποθηκεύουμε πληροφορίες είναι αυτό που μας επιτρέπει να έρθουμε σε εγγύτητα με τον Πρωταρχικό Δημιουργό. Πολλοί άνθρωποι στη Γη έχουν νιώσει πως ενώθηκαν με το Θεό. Ίσως ενώθηκαν μ’ ένα τμήμα του Πρωταρχικού Δημιουργού που ταίριαζε με τη δόνησή τους. Η συνολική δόνηση του Πρωταρχικού Δημιουργού θα κατέστρεφε υο φυσικό δοχείο μέσα σε μια στιγμή, επειδή το φυσικό δοχείο δε μπορεί να αποθηκεύσει τέτοια ποσότητα πληροφορίας. Αυτοί που για εσάς αντιπροσωπεύουν το «Θεό» δεν είναι παρά ένα στιγμιαίο τμήμα του Πρωταρχικού Δημιουργού.

Ακόμη και ο Πρωταρχικός Δημιουργός δεν είναι παρά ένα στιγμιαίο τμήμα από κάτι μεγαλύτερο. Ο Πρωταρχικός Δημιουργός ανακαλύπτει διαρκώς πως είναι τέκνο μιας άλλης δημιουργίας και πως βρίσκεται σε διαρκή διαδικασία αυτεπίγνωσης και αντίληψης. Θυμηθείτε, η συνείδηση βρίσκεται σε όλα τα πράγματα, και η συνείδηση ποτέ δεν εφευρέθηκε, απλά υπήρχε. Συνείδηση είναι η γνώση, και οι γνώσεις σου είναι το πλησιέστερο σημείο σου προς τον Πρωταρχικό Δημιουργό. Όταν εμπιστεύεσαι αυτά που γνωρίζεις, ενεργοποιείς το Θεό μέσα σου.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία τεράστια επίγνωση που κινείται πάνω στον πλανήτη και αφορά το πόσο μεγάλος στ’ αλήθεια είναι ο κόσμος, και το ποιος είναι ποιος στο παγκόσμιο παιχνίδι. Όχι μόνο το ποιος είναι ποιος σε αυτό το παγκόσμιο παιχνίδι, αλλά και το ποιος είναι ποιος στο συμπαντικό παιχνίδι.

Όπως ακριβώς έχετε ιεραρχίες επάνω στη Γη που ίσως να γνωρίζετε ίσως και όχι, υπάρχουν ιεραρχίες και στο σύμπαν. Μπορείτε να ζείτε σε μία συγκεκριμένη περιοχή και να μη γνωρίζετε καν ότι υπάρχει κάποια ιεραρχία. Μπορείτε να καλλιεργείτε τη γη σας, να πληρώνετε τους φόρους, να αποφασίζετε αν θα ψηφίσετε ή όχι και απλά να υπακούετε σε οποιαδήποτε γραφειοκρατική πολιτική δομή. Κατά κάποιο παρόμοιο τρόπο η Γη αγνοεί τη γραφειοκρατική πολιτική δομή που λειτουργεί στο σύμπαν. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι γραφειοκρατίες ή οι ιεραρχίες είναι υπαρκτές, και πως αυτοί οι οργανισμοί αυτοί έχουν διαφορετικές εμπειρίες χρόνου από εσάς. Κάποιοι άλλοι δεν ζουν μέσα στη δομή του χρόνου όπως τον αντιλαμβάνεστε εσείς. Αυτό που εσείς ονομάζετε ένα έτος ίσως για άλλος να είναι μόνο ένα μικρό τμήμα της ημέρας. Αν μπορείτε πραγματικά να αρχίσετε να το κατανοείτε αυτό, μπορείτε να κατανοήσετε γιατί αυτός ο πλανήτης έχει φαινομενικά αφεθεί στο έλεός του τα τελευταία μερικές χιλιάδες χρόνια.  Τώρα ξεκινάει μια δραστηριότητα βρασμού ξανά από τον ουρανό, και θα έρθετε αντιμέτωποι με την εισροή  τεράστιας ποσότητας νέας γνώσης στην υπάρχουσα δομή σας και στα συστήματα πίστης σας. Ο πλανήτης πρόκειται να υποστεί ένα πολιτισμικό σοκ – μία τεράστια έκπληξη.

 Έχετε έρθει εδώ αυτή την εποχή με ένα συγκεκριμένο σκοπό. Αυτοί οι δημιουργοί θεοί που επαναρύθμισαν το ανθρώπινο είδος, τώρα επιστρέφουν. Κάποιοι απ’ αυτούς είναι ήδη εδώ. Ο πλανήτης αυτός έχει δεχθεί επισκέψεις ξανά και ξανά, και πολλές διαφορετικές μορφές ανθρώπινης ύπαρξης έχουν φυτευτεί εδώ μέσα από μία ποικιλία πειραμάτων. Υπήρξαν πολλοί παράγοντες που επηρέασαν την πορεία της γήινης ιστορίας. Υπήρξαν πολιτισμοί στον πλανήτη αυτό που έζησαν για εκατομμύρια χρόνια, που εμφανίστηκαν κι εξαφανίστηκαν χωρίς ν’ αφήσουν κανένα ίχνος. Κάθε ένας από τους πολιτισμούς αυτούς επηρεάστηκε από εκείνους που αποκαλείτε Θεό.

Η ιστορία σας έχει επηρεαστεί από αρκετά Φωτεινά όντα που ονομάζετε Θεό. Στη Βίβλο, πολλά από αυτά τα όντα συνδυάστηκαν ώστε να εκπροσωπούν ένα ον, ενώ δεν ήταν μόνο ένα ον αλλά συνδυασμός πολύ ισχυρών εξωγήινων φωτεινών ενεργειών. Ήταν πράγματι υπέροχες ενέργειες από τη δική μας οπτική, κι είναι εύκολο να κατανοήσει κανείς γιατί δοξάστηκαν και λατρεύτηκαν.

Δεν υπάρχει κάποια βιβλιογραφία στη Γη που να σας δίνει μία αληθινή εικόνα αυτών των πλασμάτων. Όλοι οι θεοί ήρθαν εδώ για να μάθουν και να βελτιώσουν τη δική τους εξέλιξη μέσω της εργασίας με τη δημιουργικότητα, τη συνείδηση και την ενέργεια. Κάποιοι είχαν μεγάλη επιτυχία και κατέκτησαν τη γνώση από τα μαθήματά τους, ενώ άλλοι έκαναν ολέθρια λάθη.

Οι Πλειάδιοι μέσω της Barbara Marciniak

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s