Ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται να παραδοθεί;

Φήμες κυκλοφορούν ότι ο Μπάιντεν θα ζητήσει χάρη από τον Τραμπ!

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τζο Μπάιντεν ετοιμάζεται να παραιτηθεί των εκλογών και προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Τράμπ για να διαπραγματευτεί μια χάρη για όλα τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τον ίδιο και τα μέλη της οικογένειάς του. Ο ισχυρισμός αυτός, που αποδίδεται σε μια «πολύ αξιόπιστη πηγή», μεταδόθηκε από τη Lude Media (Gnews.org), την ίδια ομάδα που δημοσιοποίησε για πρώτη φορά την αλήθεια για το φορητό υπολογιστή του Hunter Biden και όλο το εξωφρενικό περιεχόμενο που περιείχε.

Μια τέτοια συμφωνία θα προστατεύσει φυσικά τους Μπάιντεν, αλλά ουσιαστικά θα χρησιμεύσει ως ξεπούλημα των Ομπάμα, Μπρέναν και άλλων παραγόντων του Βαθέως Κράτους  που δε θέλουν να διωχθούν για προδοσία και είναι πολύ ικανοί, για παράδειγμα, να σπάσουν τους αστραγάλους κάποιου για να τον κάνουν να συμμορφωθεί. Η επίσημη ιστορία για τον πρόσφατο τραυματισμό του Μπάιντεν είναι ότι ο Τζο Μπάιντεν έσπασε τον αστράγαλο του «πηγαίνοντας βόλτα το σκυλί του», αλλά κανείς δεν το πιστεύει αυτό εκτός από τους ανίδεους.

Αυτός ο ισχυρισμός σχετικά με τον Μπάιντεν που αναζητά μια συμφωνία παράδοσης, η οποία δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από άλλες πηγές, καλύπτεται στο σημερινό podcast ενημέρωσης (στη σελίδα https://beforeitsnews.com/eu/2020/11/situation-update-nov-30th-is-joe-biden-preparing-to-concede-rumors-emerge-of-biden-seeking-pardon-deal-from-trump-2664688.html).

Εδώ είναι το βίντεο από το GTV (Guo / Lude Media) όπου γίνεται αυτός ο ανεπιβεβαίωτος ισχυρισμός:

Brighteon.com/e654bf49-703c-4bfb-a654-9a5bf15cba30

Πηγή: https://beforeitsnews.com/eu/2020/11/situation-update-nov-30th-is-joe-biden-preparing-to-concede-rumors-emerge-of-biden-seeking-pardon-deal-from-trump-2664688.html

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s