*** ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ 2020 – ΙΣΧΥΡΗ ΗΛΙΑΚΗ ΕΚΛΑΜΨΗ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΗ ΓΗ! ***

Michael Love

ΓΗΙΝΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙΡΟΥ 29-11-2020

Η Γήινη Συμμαχία αναφέρει ότι περίπου στις 9:11 πμ σήμερα (29/11) το πρωί, μια ισχυρή ηλιακή έκλαμψη εκτινάχθηκε από τον ήλιο και ήρθε σε επαφή με τη γη! Αν και η ισχυρότερη συγκέντρωση αυτού του ηλιακού κύματος πέρασε ξυστά, ένα τεράστιο μέρος του επηρέασε με σφοδρότητα την ατμόσφαιρα της γης! Επιπλέον, ένα σούπερ κύμα πλάσματος που εμφανίζεται στο διάγραμμα Εnlil, που έπεται της σημερινής έκλαμψης, αναμένεται να επηρεάσει άμεσα τη γη αύριο και να σαρώσει τον πλανήτη μέσα στις επόμενες γήινες ημέρες!

Η Γήινη Συμμαχία λέει ότι ο ήλιος αντιδρά έντονα αυτή τη στιγμή, λόγω μιας μεγάλης εισροής εξωτικών σωματιδίων που προέρχονται από τον γαλαξιακό πυρήνα! Αυτή η ισχυρή ηλιακή έκρηξη ήρθε από το πουθενά, από μια ανώνυμη ηλιακή κηλίδα, και αποτέλεσε μεγάλη έκπληξη για τους αστρονόμους σήμερα το πρωί!

Από διαστημικές μετεωρολογικές υπηρεσίες αναφέρθηκε πως η έκλαμψη ήταν κατηγορίας Μ ισχυρή ηλιακή έκρηξη, αλλά πλησίαζε την κατηγορία Χ και μερικοί αξιόλογοι αστρονόμοι πράγματι τη μέτρησαν και τη χαρακτήρισαν ως ισχυρή έκλαμψη κατηγορίας Χ!

Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι 5 ώρες δεδομένων του ηλιακού παρατηρητηρίου απλά εξαφανίστηκαν λίγα λεπτά μετά την εμφάνιση της υπέρ-έκλαμψης!

Το περιστατικό αυτό αποσιωπήθηκε υπερβολικά από τις γήινες ειδήσεις διαστημικού καιρού, σε σύγκριση με τα πραγματικά δεδομένα και τις πληροφορίες της Γήινης Συμμαχίας!

Αναφορές για συμπτώματα Ανάληψης έχουν αρχίσει σήμερα να λαμβάνονται από όλο τον πλανήτη, καθώς η Γήινη Συμμαχία παρακολουθεί στενά όλον τον εισερχόμενο ηλιακό καιρό!

  • Ζωντανά όνειρα
  • Αίσθημα υπερκόπωσης
  • Καρδιακές αρρυθμίες
  • Έντονοι πόνοι στην περιοχή του καρδιακού τσάκρα

είναι οι κύριες αναφορές συμπτωμάτων!

Κρατηθείτε γερά και φροντίστε τον εαυτό σας!

Με τη δύναμη του θεού!

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

 
ο θεός-ταχύτητα!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s