Βίντεο Εκλογικής Νοθείας στη Τζόρτζια

Βίντεο από τη βραδιά των εκλογών στη Γεωργία δείχνει βαλίτσες με ψηφοδέλτια που τραβήχτηκαν από κάτω από ένα τραπέζι αφού οι παρατηρητές ψηφοφορίας στάλθηκαν σπίτι τους

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Υλικό από βίντεο από την κομητεία Fulton της Γεωργίας το βράδυ των εκλογών, δείχνει βαλίτσες γεμάτες με ψηφοδέλτια να τραβιούνται από κάτω από ένα τραπέζι, αφού οι επόπτες είχαν πει στους εργαζομένους της ψηφοφορίας να πάνε σπίτι για εκείνη τη νύχτα. Σύμφωνα με το βίντεο, τέσσερις γυναίκες έμειναν πίσω για να συνεχίσουν την καταμέτρηση!!!

Το βίντεο παρακολούθησης βόμβα παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια ακρόασης ενώπιον της επιτροπής της Γερουσίας της Γεωργίας, όπου ο Rudy Giuliani, προσωπικός δικηγόρος του προέδρου Donald Trump, παρουσίασε την υπόθεσή του στους νομοθέτες της Γεωργίας.

Η Jacki Pick, δικηγόρος – βοηθός της νομικής ομάδας του Trump, δήλωσε ότι η εξαιρετικά ύποπτη δραστηριότητα  πραγματοποιήθηκε στο State Farm Arena, όπου ταξινομήθηκαν ψηφοδέλτια  «ψήφου εξ αποστάσεως» (absentee ballots) και  ψηφοδέλτια στρατιωτικού προσωπικού( που υπηρετούν εκτός χώρας)

«Έχουμε την ταινία από νωρίς το πρωί μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας», είπε, προσθέτοντας ότι δύο διοργανωτές του ρεπουμπλικανικού τμήματος είχαν σταλεί εδώ για να είναι παρατηρητές.

«Σε καμία περίπτωση», σημείωσε, «δεν τους επετράπη να εποπτεύσουν με οποιοδήποτε ουσιαστικό τρόπο». Η Pick εξήγησε ότι οι παρατηρητές του GOP (Ρεπουμπλικανικού Κόμματος) ήταν περιορισμένοι μαζί με τα μέσα ενημέρωσης σε απομακρυσμένο σημείο.

Σύμφωνα με τις ένορκες καταθέσεις τους, μια υπάλληλος της εκλογικής διαδικασίας – μια γυναίκα με ξανθές πλεξούδες – ανακοίνωσε στις 10:00 μ.μ. ότι τέλειωσαν γι’ απόψε και ότι όλοι έπρεπε να φύγουν. Οι παρατηρητές του GOP δήλωσαν στις ένορκες καταθέσεις τους ότι τους είπαν πως η καταμέτρηση θα συνεχιζόταν στις 8:30 το πρωί.

Η Πικ είπε ότι μετά την απομάκρυνση του Τύπου και των παρατηρητών ψηφοφορίας, τέσσερις εναπομείναντες εκλογικοί εργαζόμενοι παρέμειναν πίσω και συνέχισαν να μετράνε και να καταγράφουν μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα.

«Θα συνεχίσουν να μετρούν, χωρίς παρακολούθηση, χωρίς επίβλεψη, όχι σε δημόσια θέα – όπως απαιτεί η νομοθεσία σας – έως τις 1:00 το πρωί», είπε η Pick.

Εξήγησε πως ο λόγος που γνωρίζουν ότι η καταμέτρηση συνεχίστηκε μέχρι τις 1:00 π.μ. είναι επειδή οι παρατηρητές του GOP γύρισαν πίσω στο κέντρο ταξινόμησης, αφού είχαν εξαναγκαστεί να φύγουν, και τότε μία ομάδα του Τύπου τους είπε ότι η καταμέτρηση συνεχιζόταν.

«Αυτό τους σόκαρε, οπότε επέστρεψαν στο State Farm Arena περίπου στις 1:00 το πρωί, όπου βεβαιώθηκαν ότι στην πραγματικότητα οι άνθρωποι μόλις είχαν φύγει», εξήγησε η Pick.

Αφού είχαν ειδοποιηθεί ο Τύπος και οι παρατηρητές να αποχωρήσουν, χρειάστηκε περίπου έως τις 10:30 για να αδειάσει ο χώρος, σημείωσε η Pick. Στη συνέχεια, περίπου στις 11:00 μ.μ., μία από τις γυναίκες έβγαλε μια βαλίτσα γεμάτη ψηφοδέλτια από κάτω από ένα τραπέζι καλυμμένο με μαύρο τραπεζομάντιλο.

Η Pick είπε ότι όταν η νομική ομάδα του Trump είδε για πρώτη φορά το βίντεο, δεν ήταν σίγουρη αν ήταν φυσιολογικό να αποθηκεύονται βαλίτσες γεμάτες ψηφοδέλτια κάτω από τραπέζια, οπότε είδαν βίντεο παρακολούθησης από νωρίτερα την ημέρα εκείνη για να δουν αν επρόκειτο περί ρουτίνας. Πράγματι, δεν επρόκειτο.

Είπε ότι αυτό που είδαν νωρίτερα εκείνη την ημέρα ήταν ψηφοδέλτια που προέρχονταν από κουτιά που ήταν αποθηκευμένα σε ανοιχτό χώρο ή έμπαιναν από μια πόρτα – όχι όμως από βαλίτσες κρυμμένες κάτω από τα τραπέζια.

Η Pick αμφισβήτησε την Chain of custody (χρονολογική τεκμηρίωση) των κρυμμένων ψηφοδελτίων.

«Από πού προέρχονται; Ποιος τα έβαλε εκεί; Πότε τα έβαλαν εκεί;» ρώτησε.

Είπε ότι το βίντεο παρακολούθησης δείχνει ότι περίπου στις 8:22 εκείνο το πρωί, η γυναίκα με τις ξανθές πλεξούδες είχε βάλει το τραπέζι με τα κρυμμένα ψηφοδέλτια στη θέση του.

Επισήμανε ότι ο ένοχος ήταν η ίδια υπάλληλος που έβγαλε τους πάντες έξω στις 10:00 μ.μ.

«Έτσι, το ίδιο άτομο που έμεινε πίσω, το ίδιο άτομο που απομάκρυνε τους πάντες από  το μέρος με την πρόφαση ότι επρόκειτο να σταματήσουν την καταμέτρηση, είναι το άτομο που έβαλε το τραπέζι εκεί«, δήλωσε η Pick.

Είπε στους νομοθέτες ότι είδε τέσσερις βαλίτσες γεμάτες ψηφοδέλτια όλες τους να βγαίνουν κάτω από το τραπέζι.

«Τι κάνουν αυτά τα ψηφοδέλτια εκεί χωριστά από όλα τα άλλα ;» ρώτησε η Pick . «Και γιατί τα φέρνουν μόνο όταν το μέρος άδειασε από κόσμο και δεν υπήρχαν μάρτυρες;»

Η Pick, σημείωσε ότι οι μηχανές μπορούν να ταξινομήσουν περίπου 3.000 ψήφους την ώρα, και υπήρχαν πολλά μηχανήματα στην αίθουσα.

«Και βρίσκονταν  εκεί για δύο ώρες. Κάντε τους υπολογισμούς », είπε.

«Πόσα ψηφοδέλτια πέρασαν από αυτά τα μηχανήματα όταν δεν υπήρχε κανείς εκεί επιβλέπων, ως ορίζει η νομοθεσία και οι κανόνες σας;» ρώτησε η Pick  τους νομοθέτες.

Εκτίμησε ότι ο αριθμός θα μπορούσε εύκολα να ξεπεράσει το περιθώριο νίκης στη Γεωργία.

Όταν η ομάδα Trump δημοσίευσε το βίντεο επιτήρησης στο Twitter, η πλατφόρμα κοτσάρισε μια προειδοποιητική ετικέτα στο Tweet, λέγοντας ότι «αυτός ο ισχυρισμός για την εκλογική απάτη αμφισβητείται«, παρόλο που ήταν μια έκτακτη είδηση και κανείς δεν είχε χρόνο να την αμφισβητήσει ακόμα.

πηγή: https://amgreatness.com/2020/12/03/video-from-election-night-in-georgia-shows-suitcases-of-ballots-being-pulled-out-from-under-a-table-after-poll-watchers-were-sent-home/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s