Αναφορά Ενεργοποίησης Εποχής του Υδροχόου

Cobra  28/12/2020

Η ενεργοποίησή μας είχε τεράστια επιτυχία, φτάσαμε την κρίσιμη μάζα και την ξεπεράσαμε πολλαπλά, με πάνω από 400.00 ανθρώπους συμμετέχοντες στον διαλογισμό.

Ο διαλογισμός έστειλε μια ισχυρή ενεργειακή έκλαμψη στο ενεργειακό πλανητικό πλέγμα, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι τεκτονικές πλάκες και να εκραγούν ηφαίστεια:

https://eu.usatoday.com/videos/news/nation/2020/12/21/webcam-shows-overnight-eruption-hawaii-volcano/3997562001/

https://www.rt.com/news/510403-etna-erupts-shoots-lava-sicily/

Ακριβώς στις 6:22 μμ UTC (20:22 ώρα Ελλάδας, την ώρα του διαλογισμού) στις 21 Δεκεμβρίου, έφτασε την επιφάνεια του πλανήτη ένας πολύ ισχυρός παλμός καθαρής ενέργειας γαλαξιακής Αγάπης από τον γαλαξία Μ87. Ο παλμός κράτησε για περίπου 10-15 δευτερόλεπτα, αλλά ήταν αρκετά ισχυρός ώστε να αφαιρέσει ακαριαία το 10% περίπου της εναπομείνασας πρωταρχικής ανωμαλίας που είναι συγκεντρωμένη κοντά στην επιφάνεια.

Πολλοί άνθρωποι που διαλογίζονταν ένιωσαν τον παλμό αυτό, κάτι που έφερε ακαριαία συναισθηματική, πνευματική και κάποιες φορές ακόμη και φυσική θεραπεία σε ορισμένους ανθρώπους. Πολλά τραυματικά γεγονότα διαγράφηκαν από τα ενεργειακά πεδία συγκεκριμένων Εργατών Φωτός και Μαχητών Φωτός, και έλαβε χώρα ισχυρότατη θεραπεία της καρδιάς.

Από τότε και μετά, λαμβάνει χώρα το καθάρισμα της πρωταρχικής ανωμαλίας στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη.

Οι Δυνάμεις Φωτός κατάφεραν επίσης να γειώσουν καθαρό Φως στην επιφάνεια του πλανήτη για πρώτη φορά μετά από το 1996. Πολλά Φωτεινά πλάσματα και θεές ήταν παρόντα/παρούσες με τα ενεργειακά τους σώματα γύρω από τους διαλογιζόμενους, και κατάφεραν να πάρουν ένα αρκετά αναλυτικό δείγμα της δομής του Μάτριξ. Με μεγαλύτερη κατανόηση της κβαντικής δομής του Μάτριξ, τώρα αφαιρούν με πλήρη ταχύτητα τις εξωτικές σκοτεινές κβαντικές τεχνολογίες. Έχουν επίσης ξεκινήσει τη σταδιακή εκκαθάριση των εμφυτευμάτων της επίγειας ανθρωπότητας, και μπορείτε να βοηθήσετε στη διαδικασία αυτή με τις τεχνικές αφαίρεσης εμφυτευμάτων που αναφέρονται εδώ:

https://eternalnowblog.com/2020/07/27/%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b9%cf%81%cf%8e%ce%bd/

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/07/blog-post_27.html

https://www.welovemassmeditation.com/2020/05/crack-the-matrix-implants-triangulation-exercises.html

Κι εδώ:

http://universalblessing.blogspot.com/2015/06/cobra-1962015.html

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html

Μετά την επιτυχία του διαλογισμού της 21/12,
θα πάμε επί τόπου να ξεκινήσουμε την καταστροφή του μάτριξ.

Οι Δυνάμεις Φωτός συνεχίζουν επίσης την αφαίρεση της Χίμαιρας, κάτι που εξελίσσεται αρκετά καλά και σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα σχέδιά τους. Κατάφεραν ήδη να αφαιρέσουν πάνω από το 50% όλων των εναπομεινάντων υπόγειων βάσεων της Χίμαιρας, μεταξύ των οποίων σχεδόν όλες τις υπόγειες βάσεις της Χίμαιρας που βρίσκονται σε υπερ-βάθη πάνω των 12 χιλιομέτρων, λίγο πάνω από την Ασυνέχεια Μοχορόβιτσιτς (Mohorovicic discontinuity) που είναι το σύνορο μεταξύ του μανδύα της Γης και του φλοιού (Γεωφλοιού-Γεωμανδύα):

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1_%CE%9C%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%84%CF%82)

https://en.wikipedia.org/wiki/Mohorovi%C4%8Di%C4%87_discontinuity

Επίσης, άνω του 50% των φυσικών αραχνών της Χίμαιρας έχει ήδη απομακρυνθεί. Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν επίσης αφαιρέσει τον βασιλιά-αράχνη, που ήταν η κύρια αποκρυφιστική δύναμη πίσω από τους αμέτρητους πολέμους σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.

Υπάρχει άλλο ένα εναπομείναν ζευγάρι φυσικών αραχνών βασιλιά και βασίλισσας. Αυτό ήρθε από το αστρικό σύστημα Ρίγκελ το 1996 και από τότε είναι εγκατεστημένο σε μια υπόγεια βάση της Χίμαιρας κάτω από το Κονγκό. Το αρσενικό ισοδύναμο είναι τώρα η κύρια αποκρυφιστική δύναμη πίσω από τις καταστάσεις καραντίνας του πλανήτη Γη και η αποκρυφιστική δύναμη πίσω από τους περιορισμούς του κορονοϊού (φάση 2 της καραντίνας), ενώ το θηλυκό ισοδύναμο είναι η κύρια αποκρυφιστική δύναμη που εμποδίζει την Ψυχική επαφή και την άνευ όρων αγάπη. Και οι δύο σύντομα θα απομακρυνθούν.

Το Σεπτέμβριο του 2019 προειδοποίησα σχετικά με τα σχέδια των Ιησουιτών για τη δική τους εκδοχή της οικονομικής Επανεκκίνησης (Reset), την οποία είχαν προγραμματίσει για τον Ιανουάριο του 2020:

http://universalblessing.blogspot.com/2019/09/2020.html

http://2012portal.blogspot.com/2019/09/2020.html

Οι Ιησουίτες έχουν καλές γνώσεις της αστρολογίας, και γνώριζαν εδώ και καιρό πως η σύνοδος του Κρόνου-Πλούτωνα τον Ιανουάριο του 2020 ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία για να πυροδοτήσουν τα σχέδιά τους, και τότε ήταν που πυροδότησαν τις πρώτες δημόσιες ανακοινώσεις σχετικά με τον κορονοϊό. Ας εξερευνήσουμε τι βρίσκεται πίσω από τα πλάνα τους.

Μετά τη δημιουργία των BRICS/Ανατολικών θετικών συμμαχιών το 2014 και το 2015, οι Ιησουίτες μετέφεραν την κύρια βάση τους στην Κίνα όπου μετέφεραν πολλούς πράκτορες της Καμπάλ. Οι πράκτορες αυτοί ανέλαβαν πολλές θέσεις μέσα στην κινεζική κυβέρνηση στο χρονικό διάστημα 205-2019, και ξεκίνησαν άμεσα το πρότζεκτ διείσδυσης στη Δύση:

https://www.naturalnews.com/2020-12-05-situation-update-dec-5th-operation-warp-speed-ccp-conspiracy-vaccines-military.html

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9046783/Leaked-files-expose-mass-infiltration-UK-firms-Chinese-Communist-Party.html

https://nypost.com/2020/12/11/chinese-honey-trap-could-hold-thousands-of-operatives/

Οι περισσότεροι άνθρωποι δε γνωρίζουν ότι ο κομμουνισμός είναι δημιουργία των Ιησουιτών:

https://exploringrealhistory.blogspot.com/2020/10/a-final-three-way-game.html

Αυτό που είναι ακόμη λιγότερο γνωστό, είναι πως ορισμένοι από αυτούς τους Κινέζους πράκτορες που διείσδυσαν στη Δύση είναι στην πραγματικότητα θετικοί Κόκκινοι Δράκοι που προσποιούνται τα μέλη του ΚΚΚ.

Η οικογένεια Μαύρων Ευγενών των Ορσίνι είναι η βασική δύναμη πίσω από τις πανδημίες από την εποχή του μεσαίωνα, όταν δημιούργησαν την επιδημία της μαύρης πανώλης, καθώς και η βασική δύναμη πίσω από τα προγράμματα εμβολιασμών.

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Άντονι Φάουτσι και ο Τζορτζ Σόρος, μαζί με ορισμένους ανθρώπους στις ανώτατες βαθμίδες της κινεζικής κυβέρνησης, είναι τα βασικά τσιράκια τους που κατέστησαν δυνατή την πανδημία και τους περιορισμούς:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=159744

Ώστε να προετοιμάσουν το έδαφος για την ιησουίτικη παραλλαγή της Μεγάλης Επανεκκίνησης, η οποία παρουσιάζεται από τον εκπαιδευμένο από Ιησουίτες Klaus Schwab εδώ:

https://www.weforum.org/great-reset/

Οι Ιησουίτες υπολείπονται δημιουργικότητας, και το μόνο που καταφέρνουν να κάνουν είναι να κλέψουν την ιδέα και να σχεδιάσουν την αντεστραμμένη εκδοχή της θετικής οικονομικής Επανεκκίνησης:

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4_28.html

Οι φατρίες των Ιησουιτών, των Ρόθσιλντ και των Ροκφέλερ έχουν συνάψει τριμερείς συμφωνίες να ενώσουν τις δυνάμεις τους στα σχέδιά τους:

https://www.rt.com/op-ed/509405-pope-vatican-global-capitalism/

Ωστόσο, η αρνητική Μεγάλη Επανεκκίνηση ΔΕΝ θα είναι επιτυχής:

Αν και τα σχέδιά τους θα φτάσουν πολύ κοντά στο να εκδηλωθούν:

https://edition.cnn.com/2020/12/27/tech/coronavirus-vaccine-passport-apps/index.html

https://www.weforum.org/projects/commonpass

Εντωμεταξύ, θετικές δυνάμεις των Δράκων εργάζονται σιωπηλά παρασκηνιακά. Τα περισσότερα σχέδιά τους δε μπορούν να αποκαλυφθούν ακόμη, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υποστηρίζουν την πολιτική διαστημική εξερεύνηση των Κινέζων, προσπαθώντας να την καταστήσουν προσβάσιμη στη διεθνή κοινότητα ως προετοιμασία για την Αποκάλυψη (δημοσιοποίηση):

https://www.space.com/china-sharing-chang-e-5-moon-samples

https://www.space.com/china-fast-radio-telescope-open-international-scientists

Καθώς οι επιστήμονες ερευνούν ραδιοφωνικά σήματα από τον Proxima του Κενταύρου:

https://www.theguardian.com/science/2020/dec/18/scientists-looking-for-aliens-investigate-radio-beam-from-nearby-star

Ο Ding Yu, ένας Κινέζος τραγουδιστής της pop, ο οποίος ορίστηκε ως πρέσβης προώθησης της μουσικής στο διάστημα από το κέντρο Επικοινωνιών Αεροδιαστημικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας τον Ιούνιο, τραγούδησε ένα τραγούδι που ονόμασε Η Εποχή του Υδροχόου στην κρατική κινεζική τηλεόραση στις 19 Δεκεμβρίου, προωθώντας τον διαλογισμό μας:

https://tv.cctv.com/2020/12/19/VIDEJ0oToL8qigwc5LLG5edv201219.shtml

Η ομάδα μου συνεννοήθηκε να κάνει τη μετάφραση του πλήρους κειμένου εξωπολιτικής συνέντευξης του διάσημου Haim Eshed από τα εβραϊκά στα αγγλικά. Αν και οι πληροφορίες στη συνέντευξη αυτή δεν είναι 100% σωστές, η ίδια η συνέντευξη θα έχει αυξημένο ενδιαφέρον για πολλούς:

https://www.welovefirstcontact.com/2020/12/head-of-israeli-space-program-aliens.html

Θετικές παρατάξεις κατάφεραν να διεισδύσουν στη Διαστημική Δύναμη (Space Force), απομακρύνοντας από εκεί κάποιους πράκτορες της Χίμαιρας. Κάποια στιγμή στο μέλλον, η Διαστημική Δύναμη ίσως παίξει κάποιο ρόλο στην Πρώτη Επαφή (First Contact) μεταξύ της ανθρωπότητας και του Αshtar Command (Διοίκησης του Αστάρ):

https://www.zerohedge.com/technology/space-force-personnel-will-be-called-guardians

Εδώ είναι διαθέσιμη μια ενημερωμένη εκδοχή του βιβλίου The Portal με τις αναρτήσεις του blog http://2012portal.blogspot.com

Και εδώ, ένα βιβλίο για τους Ταχυονικούς θαλάμους :

https://www.tachyonhungary.com/book/?lang=en

Τα καλύτερα έρχονται:

Νίκη του Φωτός!

πηγή

Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s