Σύντομο Μήνυμα στον Επίγειο Πληθυσμό

Cobra 14/1/2021

Θα υπάρξει ένας σημαντικός χρονογραμμικός κόμβος από τις 20 έως τις 22 Ιανουαρίου που θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό τη μελλοντική πορεία των γεγονότων στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού παραθύρου, είναι πολύ σημαντικό να γειώσουμε όσο περισσότερο Φως  μπορούμε.

Οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν από όλους όσους αισθάνονται αυτή την καθοδήγηση, να κάνουν τον διαλογισμό Βουδικού Πυλώνα για τις ηπειρωτικές ΗΠΑ κάθε 4 ώρες ξεκινώντας από την 20η Ιανουαρίου μεσημέρι ώρα EST (19:00 ώρα Ελλάδας) και τελειώνοντας την 22η Ιανουαρίου μεσημέρι ώρα EST (19:00 ώρα Ελλάδας).

Επιπροσθέτως, μπορείτε να οραματίζεστε όλες τις ενέργειες στην επικράτεια των ηπειρωτικών ΗΠΑ να εξαγνίζονται από τη Βιολετί Φλόγα οποιαδήποτε στιγμή αισθάνεσθε την καθοδήγηση, από τις 20 έως τις 22 Ιανουαρίου, καθώς και τις ημέρες πριν και μετά.

Το βίντεο με την ηχητική καθοδήγηση στα ελληνικά:

Οδηγίες για τον διαλογισμό
(προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού αυτού είναι τα 15λεπτά):

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης. Πάρτε μια βαθιά ανάσα λαμπερού λευκού Φωτός. Εκπνεύστε όλα όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Επαναλάβετε τις αναπνοές αυτές για λίγες ακόμη φορές. Μετά πείτε αυτό το μάντρα, ή κάποιο παρόμοιο, σιγανά ή δυνατά εάν έτσι αισθάνεστε:

«Εγώ Είμαι η Ψυχή
  Εγώ Είμαι το Φως
  Εγώ Είμαι η Θέληση
  Εγώ Είμαι η Θεϊκή Αγάπη
  Εγώ Είμαι ολοκληρωμένο σχέδιο από εμένα, την Ψυχή
»

2. Οραματιστείτε το τσάκρα ψυχής σας να φωτίζει με λαμπερό λευκό Φως. Οραματιστείτε αυτό το Φως με τη μορφή δίνης που κατεβαίνει σπειροειδώς καθαρίζοντας όλο το ενεργειακό σας πεδίο.

3. Οραματιστείτε ένα πεντάκτινο αστέρι τοποθετημένο ψηλά στον ουρανό, περίπου 9 χιλιόμετρα επάνω από την επιλεγμένη τοποθεσία. Δείτε το άστρο αυτό να λάμπει ψηλά πάνω από την επιλεγμένη τοποθεσία, εκπέμποντας λαμπρό λευκό Φως.

4. Οραματιστείτε τώρα τη Λευκή Φωτιά του ΑΝ να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να διέρχεται από όλα τα σημεία φωτός μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, μέσα από το πεντάκτινο αστέρι, μέσα από την επιλεγμένη τοποθεσία και να φτάνει βαθιά στο κέντρο της Γης. Συνεχίστε να οραματίζεστε τον πυλώνα αυτό για λίγα λεπτά.

5. Οραματιστείτε την κορυφή μιας λαμπερής δίνης λευκού φωτός να κατεβαίνει σπειροειδώς στην κατεύθυνση των δεικτών του ρολογιού από το πεντάκτινο αστέρι, αφαιρώντας και μετασχηματίζοντας όλες τις χαμηλές δονήσεις, τις σκοτεινές οντότητες και τις σκοτεινές ενέργειες και να τις μεταφέρει πάνω στο πεντάκτινο αστέρι για μετασχηματισμό. Οραματιστείτε αυτή τη δίνη περιστρεφόμενου λευκού φωτός για λίγα λεπτά.

6. Οραματιστείτε τον Βουδικό Πυλώνα συνδεδεμένο πλήρως με όλους τους Βουδικούς Πυλώνες στον πλανήτη, με το πλανητικό δίκτυο Φωτός από κάτω, από πάνω και επί της επιφάνειας του πλανήτη, και με κάθε σημείο Φωτός όπως καθοδηγείται από τα Ανειλημμένα Όντα, όλα συνδεδεμένα μαζί με τον Βουδικό Πυλώνα στο πεντάκτινο αστέρι σε ένα δίκτυο λαμπερού λευκού φωτός.

7. Τώρα, στο όνομα της Πηγής, στο όνομα της Παρουσίας Εγώ Είμαι του αιώνιου φωτός, δηλώνουμε και δίνουμε εντολή ο Βουδικός Πυλώνας στην επιλεγμένη τοποθεσία να είναι τώρα ολοκληρωμένος σε όλα τα πεδία όπως καθοδηγείται από την Πηγή.

Επιπροσθέτως σε αυτό, μπορείτε να οραματιστείτε όλες τις ενέργειες στην επικράτεια των ηπειρωτικών ΗΠΑ να εξαγνίζονται από τη Βιολετί Φλόγα οποιαδήποτε στιγμή αισθάνεστε την καθοδήγηση, από τις 20 έως τις 22 Ιανουαρίου, καθώς και τις ημέρες πριν και μετά.

Νίκη του Φωτός!

πηγή

σασ αρεσουν τα αρθρα μασ;
προσφερτε μασ εναν καφε!

Επιλέξτε ποσό

€2,00
€5,00
€10,00

Ή όποιο ποσό επιθυμείτε:


Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!

Χορηγία

Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s