Σύντομη Ενημέρωση στον Επίγειο Πληθυσμό

Cobra 10/3/2021

Καθώς τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων για τη Μεγάλη τους Επανεκκίνηση δεν προχωρούν όπως θα ήθελαν, κατέφυγαν στην αρχαία τους στρατηγική: δημιουργούν πόλεμο.

Οι οικογένειες των Μαύρων Ευγενών και οι Ιησουίτες πιστεύουν στις προφητείες για τον έσχατο Αρμαγεδδώνα, για έναν πόλεμο στη Μέση Ανατολή που θα εξαπλωθεί και θα εξελιχθεί στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν, και μεταξύ της Ρωσίας/Κίνας και του ΝΑΤΟ. Και αυτό προσπαθούν τώρα να δημιουργήσουν.

http://themostimportantnews.com/9-signs-that-chess-pieces-are-being-moved-into-place-for-a-major-war-in-the-middle-east/

Χρησιμοποιούν μυστικιστικά τη συριακή δίνη για να πυροδοτήσουν μία σύγκρουση Ρωσίας/ΝΑΤΟ:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/usa-and-eu-planning-ukraine-attack-on-russia-troops-tanks-artillery-moving

Κι έναν πόλεμο Ρωσίας/Ισραήλ:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/happening-now-intense-signals-intelligence-aircraft-deployment-by-israel

Ήδη υπάρχουν σημάδια πως ίσως επίκειται άμεσα ένας πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και το Ιράν:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/israeli-military-goes-completely-dark

Για τους λόγους αυτούς, οι Δυνάμεις Φωτός σας ζητούν να κάνετε τον ακόλουθο διαλογισμό όσο πιο συχνά αισθάνεστε την καθοδήγηση:

https://greek.welovemassmeditation.com/2021/03/blog-post.html

https://www.welovemassmeditation.com/2021/03/urgent-meditation-for-peace-in-syria-every-4-hours.html

Σχετικά αξιόπιστες πηγές ισχυρίζονται ότι η επίθεση είτε προς τη Συρία είτε προς την Ουκρανία θα μπορούσε να συμβεί τη Δευτέρα 15 Μαρτίου, οπότε αυτή είναι η ημερομηνία που θα είναι ακόμη πιο απαραίτητος ο διαλογισμός, ώστε να την αποτρέψουμε.

Η θεά επιθυμεί ειρήνη και ειρήνη θα επέλθει!

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σας αρέσει η δουλειά μας; Κεράστε μας έναν καφέ! paypal: paypal.me/EternalNowblog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s