ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ και ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ του DNA (συνέχεια – γ΄ μέρος)

John Dela


ΠΛΗΡΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Η πλήρης αυτοματοποίηση της κοινωνίας μέσω της εφαρμογής μεθόδων κοινωνικής μηχανικής και ηλεκτρο-μαγνητικού ελέγχου του νου, εφαρμόστηκε από τους Ελεγκτές ως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρηθεί ο διαρκής έλεγχος στους πλανητικούς πόρους συνεχίζοντας το μονοπώλιο του πλούτου, της πληροφορίας και της δύναμης.
Η ιδέα της καθιερωμένης τεχνοκρατίας είχε ως εξής: Είτε πρόκειται για ζωντανό άνθρωπο, είτε για άψυχο αντικείμενο, όλα μετρούνται χρησιμοποιώντας την ίδια τιμή – η οποία είναι το δυναμικό για να δημιουργήσει μορφή παραγωγής, οικονομική επαγωγή ή ενεργειακούς πόρους.

ΕΑΝ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ.

Με την εφεύρεση της συσκευής Maser (μικρο-κυματική εκπομπή ακτινοβολίας)** στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια το 1953, τον επόμενο χρόνο αυτή η αόρατη τεχνολογία μικροκυμάτων καλύφθηκε για τις ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ. Η εφεύρεση Maser αργότερα εξελίχθηκε στην κύρια χρήση των λέιζερ σε όλη την τρέχουσα κοινωνία. Η διαφορά μεταξύ ενός λέιζερ και ενός Maser είναι ότι το φωτόνιο από ένα λέιζερ έρχεται με τη μορφή ορατού φωτός, ενώ το φωτόνιο από ένα  Maser έρχεται με τη μορφή ενός μη ορατού μικροκύματος.

** Maser (μικρο-κυματική εκπομπή ακτινοβολίας)= A maser, an acronym for microwave amplification by stimulated emission of radiation is a device that produces coherent electromagnetic waves through amplification by stimulated emission.

Η Elite συνειδητοποίησε ότι με την πρόοδο της τεχνολογίας και των πληροφοριών που καθίστανται όλο και περισσότερο διαθέσιμες στο ευρύ κοινό, ο πληθυσμός θα μπορούσε να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες και σε μερικές δεκαετίες θα μπορούσαν ενδεχομένως να ανατρέψουν τις αυτοκρατορίες τους. Έτσι, εκμεταλλεύτηκαν αυτές τις μη ορατές τεχνολογίες – όπως τα “όπλα ενέργειας” μικροκυμάτων – για προσωπικό τους κέρδος και τις κράτησαν μυστικές από την κοινή γνώμη.
Ταυτόχρονα, θα έριχναν τον πληθυσμό σε επίπεδα «παιδικής κατανόησης» και θα έπαιρναν τον έλεγχο του κόσμου πια, με τη χρήση κρυφών «οικονομικών όπλων».


Ανήθικα Ανθρώπινα Πειράματα


Ως αποτέλεσμα απόκτησης αυτής της αόρατης και κρυφής τεχνολογίας ενέργειας μικροκυμάτων που λίγοι άνθρωποι εκείνη την εποχή μπορούσαν πραγματικά να κατανοήσουν, η Elite δήλωσε με σιγουριά τον σιωπηλό ενεργειακό πόλεμο εναντίον του παγκόσμιου πληθυσμού. Κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης Ελεγκτών το 1954, ως κύριους δικαιούχους να αναπτύξουν αυτές τις τεχνολογίες αόρατης ενέργειας με όπλα εναντίον του κοινού, το περίγραμμα του σιωπηλού ενεργειακού πολέμου ενάντια στην ανθρωπότητα διανεμήθηκε σε όλες τις “οικογένειες αυτής της αιματηρής γραμμής” εξουσιαστών, στο τραπέζι.

Η ατζέντα για την ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA θα πραγματοποιούνταν μέσω της εισαγωγής της ΒΙΟ-ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, η οποία περιλάμβανε τη γενετική τροποποίηση του εφοδιασμού των τροφίμων. Παραβιάζοντας και τροποποιώντας τα τρόφιμα που καταναλώνουν οι άνθρωποι, όχι μόνο επηρέασε την υγεία και την ευεξία, αλλά άλλαξε ακόμη και ΤΟ ΠΩΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (πειράματα γενετικού ελέγχου και ελέγχου του νου εναντίον του κοινού χωρίς τη συνειδητοποίηση ή τη συγκατάθεσή του, όπως το Project Mockingbird και το MKUltra). Αυτά τα ανήθικα πειράματα είναι ουσιαστικά η νομιμοποίηση της «σατανικής τελετουργικής» κακοποίησης που γίνεται μυστικά στο άγνωστο κοινό.

Η αποτελεσματική κοινωνική μηχανική απαιτεί τη συνεχή συλλογή δεδομένων και ανάλυση τεράστιων ποσοτήτων (οικονομικών και μη) πληροφοριών που συγκεντρώνονται με τα διαρκώς μεταβαλλόμενα προφίλ προσωπικών δεδομένων του γενικού πληθυσμού. Αυτό χρησιμοποιείται για την πρόβλεψη των σημείων ανατροπής, καθώς το χρονοδιάγραμμα ενεργοποιείται προκειμένου να εισαγάγει παραγωγικά ενορχηστρωμένα εγχώρια τρομοκρατικά γεγονότα (βλ. ψεύτικη πανδημία).

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

Με τη δημιουργία της DARPA, του Facebook και της CIA, μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας βοήθησαν στη συλλογή τεράστιων ποσοτήτων δημόσιων δεδομένων που παρέχονται στους ελεγκτές εθελοντικά και δωρεάν. Αυτά τα δεδομένα μεταφορτώνονται σε κβαντικούς υπολογιστές εντός της υποδομής Τεχνητής Νοημοσύνης/AI που χρησιμοποιούνται για πλήρη παρακολούθηση και άμεση ανάλυση.

Τα σχολαστικά αυτά ενορχηστρωμένα σχέδια, αρχικά τέθηκαν σε κίνηση από τα μέσα της δεκαετίας του 1950 με τους αντίστοιχους ρόλους τους. Πρόσφατα, η σκανδάλη τραβήχτηκε για να ανακοινώσει την κοινωνική αυτοματοποίηση σε συνδυασμό με την αυτοματοποίηση της ανθρωπότητας σε… ΤΕΧΝΗΤΑ “ΕΞΥΠΝΑ” ΥΒΡΙΔΙΑ μέσω της εκτόξευσης της τεχνοκρατίας, που ωθούνται σκληρά από τους παγκοσμιοποιημένους οργανισμούς όπως το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Μέσω της συνεχιζόμενης δημιουργίας και απόκτησης μιας σειράς προηγμένης μη ορατής τεχνολογίας και των πολλών υποδομών υποστήριξης, αυτή η κρυφή ατζέντα έγινε τελικά πιο ορατή στον κύριο πληθυσμό την τελευταία περίοδο που διανύουμε (για όσους την βλέπουν, γιατί πολλοί ακόμη δεν…). Ο τελικός στόχος για τους Ελεγκτές είναι να χρησιμοποιήσουν προηγμένη μη ορατή τεχνολογία, όπως κβαντικά προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης, χημικά με ενέσεις (εμβόλια), ψεκασμό και νανοτεχνολογία για τον πλήρη έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού – στην κυριολεξία με το “πάτημα ενός κουμπιού”. Οι χειριστές ελέγχου τη χρησιμοποιούν για να κυριαρχήσουν σε όλο τον κόσμο είτε με διασπορά φόβου, είτε με εμφυτεύματα, είτε με οικονομική καταστροφή, είτε με έλεγχο του καιρού, είτε με υποκίνηση φρενίτιδας του όχλου με “πιασάρικα συνθήματα”, και βέβαια μέσω διαδικτύου.

Προκειμένου να μετατρέψει τα ανθρώπινα όντα σε στόχο εμφυτευμένων σκέψεων τεχνητής νοημοσύνης ή «δαιμονικής κατοχής μορφών σκέψης», απαιτεί να ενεργούν σαν άγρια ζώα και να μην ξέρουν πώς να σκέφτονται, αποσυνδέοντάς τα σκόπιμα από την πνευματική τους μήτρα που αποτυπώνεται στα κύτταρά τους και προκαλώντας τους πλήρη απομάκρυνση από τον εαυτό τους!

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΣΤΗ ΒΛΑΒΗ ΤΗΣ ΒΙΟ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ (AI) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ.

Βέβαια πολλοί έχουν ξεφύγει ~ αλλά όχι αρκετοί ακόμη…

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s