Ενημέρωση Πλανητικής Κατάστασης


Cobra  17/6/2021


Η εκκαθάριση της ομάδας της Χίμαιρας συνεχίζεται. Ο πόλεμος ανάμεσα στις δυνάμεις Φωτός και σκότους για τις υπόγειες βάσεις της Χίμαιρας βρίσκεται στην κορύφωσή του, και οι αποφασιστικές μάχες που θα έχουν ως αποτέλεσμα την απελευθέρωση των βάσεων αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Το υπόγειο συγκρότημα της Χίμαιρας, το οποίο εκτείνεται κάτω από το κεντρικό τμήμα του Κονγκό και κάτω από το μεγαλύτερο μέρος της Ρουάντας και του Μπουρούντι, δεν έχει ακόμη απελευθερωθεί και οι όμηροι που βρίσκονται φυλακισμένοι εκεί όπως και σε άλλες βάσεις χρειάζονται ακόμη τη βοήθειά μας μέσω του διαλογισμού:

https://eternalnowblog.com/2021/05/24επείγον-μήνυμα-προς-τον-επίγειο-πληθυ/

https://greek.welovemassmeditation.com/2021/05/blog-post_25.html

http://2012portal.blogspot.com/2021/05/urgent-message-to-surface-population.html

Ο υπόγειος αυτός πόλεμος κατακάθεται στην επιφάνεια ως σεισμοί και ηφαιστειακές εκρήξεις:

https://amp.cnn.com/cnn/2021/05/29/africa/drc-earthquakes-volcano-eruption-intl/index.html

https://crisis24.garda.com/insights-intelligence/intelligence/risk-alerts/wip1001293421/africa-magnitude-50-earthquake-occurs-in-south-kivu-province-june-10

Η ενέργεια της Θεάς είναι απαλή αλλά είναι υπέρτατη δύναμη

Ο στόλος της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας, ειδικά ο Αστάρ Κομάντ, ο Πλειάδιος και ο Σειριακός στόλος, τώρα κινούνται πλησιέστερα στην επιφάνεια του πλανήτη και αναπτύσσονται τώρα οπλικά συστήματα Mjolnir στην Κοντινή Γήινη Τροχιά σε εικοσάεδρο σχηματισμό για να συνεχίσουν την εκκαθάριση της κβαντικής ανωμαλίας καθώς και όλων των σκοτεινών εξωτικών οπλικών συστημάτων σε όλα τα επιφανειακά και υπόγεια επίπεδα του πλανήτη, φυσικά και μη-φυσικά.

Το Mjolnir στοχεύει ειδικά το δίκτυο των αιθερικών όπλων βαθμωτών πεδίων, το οποίο δημιουργήθηκε από τις σκοτεινές δυνάμεις του Ωρίωνα κατά την εισβολή του 1996.

Τα κύματα βαθμωτών πεδίων παράγονται όταν δύο αντικρουόμενοι κυματισμοί της ίδιας ακριβώς συχνότητας ακυρώνουν ο ένας τον άλλο:

Ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν με την πρόθεση να δημιουργήσουν ισχυρά αιθερικά πεδία που μπορούν να αιχμαλωτίσουν τις ψυχές μετά την αποχώρησή τους από το φυσικό σώμα μέσω της διαδικασίας του θανάτου, και αυτή η αιχμαλωσία είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους της επιφάνειας και τους περισσότερους ομήρους στις υπόγειες βάσεις.

Επίσης, τα βαθμωτά πεδία μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την πρόθεση να επιτεθούν σε Εργάτες Φωτός και να επιφέρουν συναισθηματικό πόνο, ενεργειακή δυσφορία και επίσης σωματικό πόνο με τη μόχλευση του κεντρικού νευρικού συστήματος.

Καθώς οι Δυνάμεις Φωτός προχωρούν πλησιέστερα προς την επιφάνεια, οι σκοτεινοί επιτίθενται σε σημαντικούς Εργάτες Φωτός με αυτά τα όπλα βαθμωτών πεδίων, λανθασμένα ελπίζοντας πως κάτι τέτοιο θα επιβραδύνει την πρόοδο του στόλου της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας.

Το βασικό πράγμα που επιβραδύνει την πρόοδο του στόλου της Συνομοσπονδίας είναι αυτό που καλείται υπο-κβαντική ανωμαλία. Υποκβαντική ανωμαλία είναι το τμήμα της κβαντικής ανωμαλίας που εκτείνεται σε ολόκληρο το διάστημα σε κλίμακα μικρότερη του μήκους του Πλανκ (10⁻³⁵ μέτρα) και δε μπορεί να ανιχνευθεί με κανένα μέσο, σύμφωνα με τη θεωρία της λεγόμενης οριοθέτησης trans-Planckian.

https://www.space.com/why-physicists-cant-see-inflation-big-bang.html

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως οι Δυνάμεις Φωτός δε μπορούν να την ανιχνεύσουν, ακόμη και στην Ανειλημμένη κατάστασή τους, μπορούν μόνο να υποθέσουν τις συνέπειές της μετά την επίδρασή της σε αντικείμενα μεγαλύτερα του μήκους Πλανκ, ουσιαστικά δηλαδή όλα τα σωματίδια και τις κυματομορφές του σύμπαντός μας. Οι επιστήμονες της σκοτεινής δύναμης του Ωρίωνα έμαθαν μέσω εκτενών πειραμάτων πολλών χιλιετιών, και κάποιες φορές ίσως εκατομμυρίων ετών, πώς να μοχλεύουν την υποκβαντική ανωμαλία για να παράξει ανώμαλα αποτελέσματα στο σύμπαν μας. Σε ολόκληρο το σύμπαν, κάτι τέτοιο παράγει μόνο μία πολύ λεπτή κβαντική ομίχλη, όμως κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη μας πυροδοτεί σοβαρή κβαντική ανωμαλία η οποία παρεμποδίζει σημαντικά την πρόοδο του στόλου της Συνομοσπονδίας και επίσης μειώνει σημαντικά την αποτελεσματικότητα των Δυνάμεων Φωτός γενικά. Αυτή τη στιγμή διαχειρίζονται πλήρως αυτό το πρόβλημα και υπάρχουν ήδη σημεία προόδου.

Αντιστροφή του πεδίου κβαντικής νοημοσύνης

Η πλέον επικίνδυνη περίοδος του πολέμου για την πλανητική απελευθέρωση διήρκεσε από το Δεκέμβριο του 2017 έως τον Μάιο του 2021 και η κατάσταση επιτέλους αρχίζει να φαίνεται καλύτερη τώρα, αν και ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει καθόλου.

Ως θετικό σημάδι στην επιφάνεια του πλανήτη, η δίνη της θεάς στη Συρία δίνει δείγματα θεραπείας:

https://www.rt.com/op-ed/524893-syria-war-peace-western/

Στο Ισραήλ και τη Γάζα αποφεύχθηκε έντονη στρατιωτική κλιμάκωση, με τη βοήθεια των αιγυπτιακών θετικών φατριών, με τη βοήθεια του διαλογισμού μας, και άλλους παράγοντες:

https://www.rt.com/news/524366-israel-hamas-gaza-ceasefire/

https://www.rt.com/news/524390-palestinians-celebrate-ceasefire-israel/

http://2012portal.blogspot.com/2021/05/a-short-message-to-surface-population.html

Υπάρχουν πάλι κάποια δείγματα κλιμάκωσης, και εάν επιμείνουν μπορείτε να συνεχίσετε τον πιο πάνω διαλογισμό, εάν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση.

Τα συστημικά ΜΜΕ επιτέλους αρχίζουν να μιλούν για την εργαστηριακή προέλευση του covid:

https://www.dailymail.co.uk/news/article-9629563/Chinese-scientists-created-COVID-19-lab-tried-cover-tracks-new-study-claims.html

https://www.msn.com/en-gb/news/world/genome-sequencing-of-covid-seemingly-proves-it-was-made-in-a-lab/ar-AAKM69K

https://www.zerohedge.com/covid-19/virologists-claim-fingerprints-manipulation-prove-covid-19-man-made-no-credible-natural

Ο οποίος δημιουργήθηκε με τη συνεργασία Κίνας και ΗΠΑ:

http://www.domigood.com/2021/06/how-university-of-minnesota-may-have.html

Δημιουργήθηκε ως αμυντικός μηχανισμός ενάντια στην πρόοδο των Δυνάμεων Φωτός πάνω στην πλανητική απελευθέρωση, και οι σκοτεινές δυνάμεις απειλούν να απελευθερώσουν κι άλλους ιούς εάν οι Δυνάμεις Φωτός εξακολουθήσουν να προχωρούν:

https://nworeport.me/2021/05/31/video-rand-paul-pompeo-warn-wuhan-lab-still-running-involved-with-bioweapons/

Ο Άντονι Φάουτσι, ο Μπιλ Γκέιτς και άλλοι εκτίθενται για το ρόλο τους στη δημιουργία της πανδημίας, και θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας:

https://joshmitteldorf.scienceblog.com/2021/05/10/unthinkable-thoughts/

http://stateofthenation.co/?p=67248

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=172510

Οι απειλές του Φάουτσι κατά των ανθρώπων που επιθυμούν να τον εκθέσουν δεν πρόκειται να σταματήσουν την έκθεση:

Ερευνώνται τώρα οι διασυνδέσεις μεταξύ του Μπιλ Γκέιτς, του Τζέφρι Έπσταϊν και της Γκισλέιν Μάξγουελ:

https://www.the-sun.com/news/2871671/bill-gates-evidence-ghislaine-maxwell-investigators-jeffrey-epstein/

Εδώ έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε πως ο Ρόμπερτ Μάξγουελ, ο πατέρας της Γκισλέιν, ήταν αναμειγμένος στο σκάνδαλο PROMIS (Prosecutor’s  Management Information System) το οποίο αφορούσε την τοποθέτηση «πίσω πόρτας» σε όλους τους υπολογιστές του πλανήτη που βασίζονταν σε Windows, τροφοδοτώντας με πληροφορίες τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ:

https://www.exposetheenemy.com/robert-maxwell-promisgate-and-the-advent-of-the-israeli-cybersecurity-industry

https://kosmodromio.gr/2020/07/23/Οι-οικογενειακές-επιχειρήσεις-κατασ/

Το λογισμικό PROMIS είναι πλέον παρωχημένο και τώρα έχει εξελιχθεί, μεταδίδοντας απ΄ευθείας δεδομένα σχετικά με τον πληθυσμό επιφανείας:

Αυτά τα δεδομένα τα επεξεργάζεται η ισραηλινή υπηρεσία πληροφοριών, η οποία ονομάζεται Μονάδα 8200, στη βάση Urim:

https://en.wikipedia.org/wiki/Urim_SIGINT_Base

Και εδώ από τη NASA:

https://en.wikipedia.org/wiki/Utah_Data_Center

Το κέντρο δεδομένων τόσο της βάσης Urim όσο και της βάσης της Utah χακαρίστηκαν από την Αντίσταση στις 8 Ιουνίου και αυτό οδήγησε σε διακοπές του ίντερνετ παγκόσμια, καθώς και σε κάποιες εικασίες:

https://chicago.suntimes.com/2021/6/9/22526234/fastly-blames-global-internet-outage-software-bug

Η ελεγχόμενη από τη Χίμαιρα DARPA και άλλες υπηρεσίες εξακολουθούν να αναπτύσσουν βιοτσίπ νανοτεχνολογίας:

https://www.entrepreneur.com/article/238677

https://www.rt.com/news/524972-inhaled-nanobody-treatment-covid/

https://horizon-magazine.eu/article/nanorobots-could-target-cancers-and-clear-blood-clots.html

Καθώς και βιολογικά όπλα βασισμένα σε πρωτεΐνες για έλεγχο του νου:

https://www.theguardian.com/science/neurophilosophy/2016/mar/24/magneto-remotely-controls-brain-and-behaviour

https://eternalnowblog.com/2021/06/20/ η-γενετικά-κατασκευασμένη-πρωτεΐνη-magn/

Και μικρο-βιοτσίπ:

https://www.engineering.columbia.edu/press-releases/shepard-injectable-chips-monitor-body-processes

https://advances.sciencemag.org/content/7/19/eabf6312

Η διάδοση πολλών φημών και παραπληροφόρησης σε διάφορους ιστότοπους έφτασε σε τέτοιο σημείο, που κάποια από αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΣΤΑΡ: ♥ ακτινοβόλησε το Φως Αγάπης σου προς τα σκάφη μας, κι εμείς θα το ακτινοβολήσουμε χορεύοντας πίσω σε εσένα!♥

Κατά πρώτον, ο Αστάρ είναι πλάσμα Φωτεινό, ΔΕΝ υπάρχει αρνητική Διοίκηση Αστάρ (Ashtar Command) και ΔΕΝ εμπλέκονται σε απολύτως κανένα είδος προδοσίας.

Κατά δεύτερον, τα Ιατρικά Κρεβάτια (MedBeds) ΔΕΝ θα παρουσιαστούν στον επιφανειακό πληθυσμό πριν το Γεγονός, και ΔΕΝ σχετίζονται καθόλου με τους Ταχυονικούς θαλάμους.

Κατά τρίτον, οι μόνοι πραγματικοί Ταχυονικοί θάλαμοι βρίσκονται στον κατάλογο στη σελίδα tachyonis.com, και πολλοί άνθρωποι που ισχυρίζονται πως έστησαν Ταχυονικούς θαλάμους ή ακόμη και πως διανέμουν σχέδια για τέτοιους θαλάμους δε λένε την αλήθεια. Στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη, ένας λειτουργικός Ταχυονικός θάλαμος χρειάζεται έναν κβαντικό σύνδεσμο με δορυφόρο σε τροχιά ή διαστημικό σταθμό.

Υπάρχει ένα πρότζεκτ που αφορά τους Ταχυονικούς θαλάμους, και οι κάτοχοι των ταχυονικών θαλάμων που επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν στο cobraresistance@gmail.com. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για να συμμετέχουν στο πρότζεκτ, ο θάλαμός τους δεν θα είναι διαθέσιμος για κανονικές θεραπευτικές συνεδρίες για ένα διάστημα τουλάχιστον κάποιων μηνών. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα αυτό είναι απόλυτα εθελοντική.

Κατά τέταρτον, μία σύντομη αποποίηση. Δεν έχω απολύτως καμία σχέση με οποιεσδήποτε δραστηριότητες ενός ατόμου που ονομάζεται Manuela Tayara, ούτε λαμβάνει το πρόσωπο αυτό οποιεσδήποτε οδηγίες από εμένα.

Κατά πέμπτον, εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη σχηματισμού ομάδων της Αδελφότητας του Ρόδου σε όλη την υφήλιο, για να γειώσουν όσο δυνατόν περισσότερη ενέργεια της Θεάς.

Και το σημαντικότερο, οι Δυνάμεις Φωτός επικοινώνησαν πως οι ενέργειες των πολέμων που έγιναν στη επιφάνεια του πλανήτη κατά τη διάρκεια χιλιετιών επιτέλους πρέπει να θεραπευτούν, και οι ψυχές που εξακολουθούν να είναι παγιδευμένες στο τραύμα του πολέμου να απελευθερωθούν.

Για το λόγο αυτό, χρειάζεται να φυτευτούν πέτρες cintamani στις τοποθεσίες όλων των κυριότερων πεδίων μαχών του παρελθόντος:

https://www.britannica.com/topic/list-of-battles-2084178

Οι Δυνάμεις Φωτός επικοινώνησαν επίσης πως η χρονογραμμή του Τριακονταετούς Πολέμου (1618-1648) πρέπει να θεραπευτεί, και θα πρέπει να τοποθετηθούν πέτρες cintamani σε καίριες περιοχές και τοποθεσίες του πολέμου αυτού, καθώς αυτή ήταν μία από τις πιο βάναυσες συγκρούσεις  στην ανθρώπινη ιστορία:

Με τη λύση του κόμβου αυτής της χρονογραμμής, θα απελευθερωθεί πολλή θεραπευτική ενέργεια στην επιφάνεια του πλανήτη.

Νίκη του Φωτός!


πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s