Κι Άλλα Ποντίκια Εγκαταλείπουν το Πλοίο Μπάιντεν

Benjamin Fulford   30/8/2021

Ο εκφυλισμός των Ηνωμένων Πολιτειών υπό το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν έχει φτάσει στο σημείο όπου πολλοί ένθερμοι σύμμαχοι τις εγκαταλείπουν.  Η χαοτική αποχώρηση από το Αφγανιστάν αποδεικνύεται απλά ένα από τα πολλά ντόμινο που σύντομα θα πέσουν, συμφωνούν πολλές πηγές.

Τα επόμενα ντόμινο προβλέπεται να είναι το Ιράκ, η Σαουδική Αραβία και η Ουκρανία.  Ωστόσο, το μείζον θέμα που κανείς δεν θίγει παραμένει το Ισραήλ, το Ιράν και οι εδρεύοντες στην Ελβετία χορηγοί τους.  Οι Παλαιστίνιοι το έχουν καταλάβει, γι’ αυτό και ανακοίνωσαν ότι δεν θα έχουν πλέον δοσοληψίες με το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν.  

https://www.jpost.com/israel-news/palestinians-no-return-to-peace-talks-under-us-leadership-677802

Όταν ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Ναφτάλι Μπένετ συναντήθηκε με το πιόνι του Ροκφέλερ, Τζο Μπάιντεν, στις 21 Αυγούστου, επανέλαβε το μάντρα ότι «το Ιράν είναι ο παγκοσμίως νούμερο ένα εξαγωγέας τρομοκρατίας, αστάθειας και παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».  Ωστόσο, μια κρίσιμη μάζα στην παγκόσμια στρατιωτική κοινότητα πληροφοριών, αλλά και γενικότερα την κοινότητα πληροφοριών, γνωρίζει ότι το Ισραήλ και το Ιράν εργάζονται για τους ίδιους ανθρώπους.  Έτσι, το πραγματικό ερώτημα είναι πότε θα αντιμετωπιστεί επιτέλους αυτό το σινάφι της παγκόσμιας τρομοκρατίας με έδρα την Ελβετία.

Όταν πέσουν, τότε θα απομακρυνθούν επίσης ηγέτες-μαριονέτες, όπως ο Μπάιντεν, ο Τζάστιν Κάστρο του Καναδά, ο Εμμανουέλ Μακρόν της Γαλλίας, ο Σκοτ Μόρισον της Αυστραλίας, κ.λπ.

Ήδη έχουμε ενδείξεις ότι η Γερμανία, η Ιαπωνία και άλλοι υποτιθέμενοι σύμμαχοι του καθεστώτος των ΗΠΑ εγκαταλείπουν τις θέσεις τους.  Το άμεσο έναυσμα για αυτό είναι η αυξανόμενη συνειδητοποίηση ότι η ψεύτικη πανδημία είναι ένα τεράστιο έγκλημα πολέμου.

Στη Γερμανία, μια νομική ομάδα διεξάγει άσκηση για μια νέα κυβερνητική δομή με προτεραιότητα να σταματήσει όλες τις ενέσεις Covid-19 επειδή δεν είναι ασφαλείς. 

Γερμανοί σύμμαχοι όπως η Δανία σχεδιάζουν να τερματίσουν όλα τα μέτρα που σχετίζονται με τον Covid μέχρι τον Οκτώβριο. 

Στην Ιαπωνία, ο Δρ Kazuhiro Nagao πραγματοποίησε μια συνέντευξη Τύπου στην ιαπωνική τηλεόραση όπου τοποθετήθηκε κατά των εμβολίων και είπε ότι έχει χρησιμοποιήσει ιβερμεκτίνη ως έγκαιρη θεραπεία για πάνω από 500 ασθενείς με covid με σχεδόν 100% ποσοστό επιτυχίας.  Ο Ναγκάο ζήτησε πανεθνική χρήση. 

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου του Τόκιο τοποθετήθηκε επίσης δημόσια σημειώνοντας πως οι χώρες που διανέμουν ιβερμεκτίνη στο κοινό έχουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά Covid και θνησιμότητας από ασθένειες. 

Περίπου το ίδιο διάστημα, η Moderna μπήκε στο στόχαστρο για μόλυνση με «ξένες ουσίες» που φαίνεται να είναι μαγνητικές, και η ιαπωνική κυβέρνηση άρχισε να ανακαλεί 1,63 εκατομμύρια δόσεις της ένεσης mRNA. 

https://asia.nikkei.com/Spotlight/Coronavirus/COVID-vaccines/1.6m-Moderna-doses-withdrawn-in-Japan-over-contamination

Η Ιαπωνία αντιδρά, επειδή κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων ξένοι πράκτορες πραγματοποίησαν μαζικές ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις στον γενικό πληθυσμό του Τόκιο, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουν 23.000 άνθρωποι την ημέρα.  Γνωρίζουν ότι επρόκειτο για επίθεση και αντιδρούν αναλόγως.

Η μεγάλη μάχη τώρα είναι να πειστεί ο μέσος άνθρωπος, που έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου από το ιατρικό κατεστημένο, ότι η όλη πανδημία είναι ψεύτικη.  Αυτή η επιστολή από έναν αναγνώστη περιγράφει την κατάσταση:

«Σε πολλές περιπτώσεις αρνείστε κατηγορηματικά τον covid-19 και ενώ είμαι ανοιχτός σε αυτή την τοποθέτηση, είναι μια ζόρικη θέση για όποιον έχει εργαστεί στην πρώτη γραμμή.  Ως πιστοποιημένος νοσηλευτής ΜΕΘ, φρόντισα προσωπικά ασθενείς που ακολούθησαν μια διακριτή πορεία 2 εβδομάδων με πολύ ευδιάκριτα συμπτώματα σε ένα διακριτό χρονοδιάγραμμα όπως οι διαταραχές πήξης και το σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS).  Σε 10 χρόνια εργασίας στη ΜΕΘ, δεν είχα συναντήσει ποτέ αυτόν τον αριθμό ασθενών που όλοι παρουσίασαν παρόμοια πορεία και στη συνέχεια βρέθηκαν με ARDS.  Ίσως προκλήθηκε από τα δοκιμαστικά φάρμακα που δίναμε (Remdesivir).  Είναι επίσης αξιοσημείωτο ότι η ιβερμεκτίνη είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη θεραπεία αυτού, ό,τι κι αν είναι, που συμβαίνει γύρω.  Έχω ακούσει ότι η Βραζιλία τώρα τη χορηγεί προληπτικά με ισχυρά αποτελέσματα (ανεπιβεβαίωτα).   Επίσης, εάν ο covid-19 είναι μια πλήρης απάτη, τι είναι/ήταν η γενετική αλληλουχία που παρείχε η κινεζική επιστημονική κοινότητα το 2019;  Δεν προσπαθώ να διαπληκτιστώ μαζί σας, αλλά εφόσον ανεβαίνω στην ιεραρχία στο UCLA χρειάζομαι κάποιες σταθερές πληροφορίες για να έχω την προσοχή της μεσαίας και μη διεφθαρμένης ανώτερης διοίκησης.»

Εδώ είναι η απάντηση:

Τα στοιχεία και τα συμπτώματα που βλέπουμε ταιριάζουν απόλυτα σε μια ηλεκτρομαγνητική επίθεση.  Ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα λόγω δηλητηρίασης από EMF (ΗλεκτροΜαγνητικό Πεδίο) επιτρέπει σε ένα πλήθος παθογόνων παραγόντων που υπάρχουν ήδη μέσα μας και γύρω μας να αποκτήσουν ένα πλεονέκτημα.  Εκφράζουμε διάφορα συμπτώματα ως αποτέλεσμα, τα οποία συνδέονται με μια «λίστα συμπτωμάτων» τα οποία συνθέτουν ένα «σύνδρομο» όπως το AIDS ή ο SARS.  Η ανεπάρκεια ψευδαργύρου εκφράζει επίσης παρόμοια συμπτώματα με το εποχιακό κρυολόγημα και τη γρίπη.  Όταν συνδυάζετε αυτά τα συμπτώματα με ένα υπερβολικά μεγεθυμένο «τεστ» PCR σχεδιασμένο να δημιουργεί ψευδώς θετικά αποτελέσματα στο 95%+ των περιπτώσεων, τότε είναι εύκολο να δείτε πώς η δηλητηρίαση από EMF μπορεί να γίνει Covid-19.

Η ρεμδεσιβίρη (Remdesivir) που ενσωματώνεται στο «πρότυπο φροντίδας» στις ΗΠΑ σχεδιάστηκε να προκαλεί διάφορες ασθένειες που θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν τις βαριές επιπτώσεις του Covid.  Δεν αποδείχθηκε ποτέ ασφαλές στο παρελθόν, όταν χρησιμοποιήθηκε για τον Έμπολα.  Η μελέτη κοόρτης της Gilead σε 53 ασθενείς έστειλε το 30% στα επείγοντα.  Απίστευτο πως το 22% παρουσίασε 4 σημαντικές απειλητικές για τη ζωή παρενέργειες της πολλαπλής ανεπάρκειας οργάνων, υπότασης, σηπτικού σοκ και οξείας νεφρικής ανεπάρκειας.

Συνδυάστε αυτό με λάθος συνταγογραφήσεις για αντιβιοτικά όπως η βανκομυκίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία προκαλεί επίσης οξεία νεφρική ανεπάρκεια, και τα νοσοκομεία γίνονται επικίνδυνα μέρη για επίσκεψη.

Στην Ιαπωνία, το Remdesivir έλαβε έγκριση έκτακτης ανάγκης μετά από μόλις 3 ημέρες ως το «πρότυπο φροντίδας» στους θαλάμους εντατικής θεραπείας… πιθανώς για τα σαφή οφέλη της εξαιρετικά υψηλής τιμής και των δολοφονικών παρενεργειών για να κρατήσει τη ροή τρομολαγνικών ειδήσεων.

Το βασικό σημείο στην αντιμετώπιση των τύπων σε θέσεις εξουσίας που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου είναι να τους ρωτήσουμε γιατί κανείς δεν έχει καθαρό απομονωμένο δείγμα του SARS-Cov-2 και γιατί δεν τον έχουν δει ποτέ στο μικροσκόπιο. Το CDC και ο ΠΟΥ και λοιποί παραδέχονται ότι δεν έχουν κάποιο δείγμα.  Οι γενετικές αλληλουχίες που μεγεθύνουν είναι μια συλλογή κοινού γενετικού υλικού και γι ‘αυτό το υπερβολικά μεγεθυμένο PCR δημιουργεί θετικά αποτελέσματα δοκιμών για πράγματα όπως κατσίκες, φρούτα, κόλα, παγωτό κ.λπ.

Στα εξεταστικά κέντρα, λένε στους ανθρώπους ότι το κάπνισμα ή ο καφές ή το φαγητό πριν από το τεστ σάλιου θα οδηγήσει σε ψευδώς θετικό αποτέλεσμα.  Με άλλα λόγια, το τεστ PCR μεγεθύνει ορισμένους τύπους μη ανθρώπινου DNA και το ονομάζει «Covid-19».

Μία υψηλόβαθμη γιατρός σε ένα μεγάλο καναδικό νοσοκομείο που είναι το κέντρο της μάχης κατά του Covid-19 λέει ότι υπάρχει κάτι «εξαιρετικά ασυνήθιστο» σχετικά με την αντίδραση.  Κάθε χρόνο εμφανίζονται νέοι τύποι κορωνοϊού και κάθε χρόνο περίπου το 8% των ηλικιωμένων κυρίως υποκύπτουν σε αυτούς, λέει.  Δεν υπήρχε διαφορά μεταξύ της θνησιμότητας από τον κορωνοϊό το 2020 και της θνησιμότητας οποιουδήποτε άλλου έτους, οπότε η αντίδραση της κυβέρνησης «είναι κάποιο είδος συνωμοσίας», λέει.

Η άλλη πολύ ασυνήθιστη αντίδραση που παρατηρήθηκε είναι ότι οι άνθρωποι που ασθένησαν από covid και ανάρρωσαν έχουν φυσική ανοσία που είναι καλύτερη από οτιδήποτε θα μπορούσε να προσφέρει ένα εμβόλιο.  Αλλά παραδόξως, η φυσική ανοσία δεν αναγνωρίζεται πλέον ως έγκυρη μορφή προστασίας.

Η συνειδητοποίηση ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά οδήγησε τον βρετανικό στρατό να ακολουθήσει τους Γερμανούς και τους Ιάπωνες στην επίθεση στη μαφία του εμβολίου/covid.  «Υπήρξε μια τεράστια πυρκαγιά σε μια σούπερ εγκατάσταση δοκιμών στην Αγγλία στις 27 Αυγούστου,  το συνηθισμένο ‘τρέξτε και κάψτε τα πάντα’ «, ήταν ο τρόπος με τον οποίο η MI6 περιέγραψε την κατάσταση.  «Είναι σαφές ότι ο στρατός παίρνει τον έλεγχο οπότε το αποτέλεσμα θα είναι μεγάλο σαν μανιτάρι σύννεφο βόμβας», αναφέρουν.  Σύμφωνα με την MI6 έχει εντοπιστεί και αποσυναρμολογείται μια «στρέβλωση» στις διαδικασίες δοκιμών που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μεγάλων αριθμών ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων.

Μέρος της πυροδότησης της καθυστερημένης στρατιωτικής αντίδρασης ήταν η πτώση του Αφγανιστάν, αναφέρει η MI6.  Η τελευταία ανάλυση δείχνει ότι το ανίκανο καθεστώς Μπάιντεν πίστευε ότι η αφγανική κυβέρνηση με τους 300.000 εξοπλισμένους και εκπαιδευμένους από τη δύση στρατιώτες της θα ήταν σε θέση να διατηρήσει την εξουσία.  Αυτό που δεν συνειδητοποίησαν είναι ότι οι Αφγανοί δεν θέλουν μια κυβέρνηση-μαριονέτα, γι’ αυτό και τα «μισθοφορικά» στρατεύματα αποφάσισαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους με τα κέρδη τους και να μην πολεμήσουν τους Ταλιμπάν.  Οι Ταλιμπάν, με κατασχεμένες αμερικανικές στολές, έστησαν μια έγερση σημαίας τύπου Ίβο Τζίμα για να κηρύξουν συμβολικά το τέλος της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας.

Σε μια περαιτέρω ένδειξη αυτής της κατάληξης, η Σαουδική Αραβία υπέγραψε ένα στρατιωτικό σύμφωνο αμοιβαίας άμυνας με τη ΡΩΣΊΑ, εγκαταλείποντας την πρώην συμφωνία των ΗΠΑ που ενίσχυσε το «πετροδολάριο», σύμφωνα με πηγές της Μοσάντ.  «Εάν αληθεύει, αυτό σημαίνει ότι το τέλος του δολαρίου είναι πολύ κοντά…  και τα έθνη του κόσμου θα εγκαταλείψουν το δολάριο, ταυτόχρονα, πιθανότατα πριν από το τέλος του παρόντος έτους.  Αυτό είναι το τέλος της Ουάσιγκτον D.C., του καθεστώτος Μπάιντεν, του δολαρίου και της Αμερικής όπως την ξέρουμε», προβλέπει η πηγή.  Αυτό που αυτή η πηγή αδυνατεί να συνειδητοποιήσει είναι ότι το δολάριο δεν ελέγχεται πλέον από τους Αμερικανούς και το καθεστώς των ΗΠΑ μπορεί να εκδώσει μόνο ψευδο-νόμισμα (fiat) μέσα στις ΗΠΑ και/ή να ξεπλύνει δολάρια στην οικονομία μέσω του χρηματιστηρίου.

Το καθεστώς Ροκφέλερ-Ρότσιλντ είναι τώρα στριμωγμένο και μάχεται απεγνωσμένα να παραμείνει στην εξουσία μέσω της συνήθους στρατηγικής του δολοφονιών, δωροδοκίας και ψέματος.

Στις ΗΠΑ ο Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ, ο οποίος πραγματοποιούσε μια αντι-καμπαλιστική περιοδεία στη χώρα, φαίνεται να έχει δεχθεί επίθεση με ηλεκτρομαγνητικό όπλο.

Ο Στιλ, ο οποίος έχαιρε άκρας υγείας, βρισκόταν σε μονάδα εντατικής θεραπείας στο Περιφερειακό Νοσοκομείο της Κεντρικής Φλόριντα στο 1401 West Seminole Blvd, Σάνφορντ της Φλόριντα, σύμφωνα με συναδέλφους του.

«Ο Ρόμπερτ με κάποιο τρόπο τέθηκε σε ιατρικό κώμα, είναι διασωληνωμένος», λένε.

Οι πηγές λένε ότι ο RDS (Robert David Steele) έδωσε στη Σάρλοτ Ρόουζ ιατρική εξουσία πληρεξουσίου/δικηγόρου.  Η Ρόουζ λέει ότι είναι «ιατρικός κρατούμενος», και ότι τα νοσοκομεία είναι τα νέα στρατόπεδα συγκέντρωσης.  «Τα νοσοκομεία είναι ιδανικό μέρος για να εξοντώνει το Βαθύ Κράτος ανθρώπους που είναι ενοχλητικοί για αυτούς», αναφέρουν οι συνάδελφοι.  Δεν έχουμε νέα απευθείας από τον RDS, εκτός από ένα σύντομο μήνυμα που λέει ότι η κατάσταση ήταν «επισφαλής».

Καθώς το δελτίο αυτό βγαίνει στον αέρα, λαμβάνουμε αναφορές ότι ο RDS απεβίωσε.  Η MI6 λέει ότι τους είπαν από τη CIA ότι ο RDS σκοτώθηκε επειδή πιάστηκε να μεταδίδει απόρρητα έγγραφα.  Πηγή της Μοσάντ είπε ότι αυτό ακούγεται σαν δικαιολογία με σκοπό την αποφυγή των αναπόφευκτων αντιποίνων.  Ωστόσο, πρέπει να επισημάνω ότι ο RDS μου συστήθηκε αρχικά από ένα άτομο που αργότερα προσποιήθηκε το θάνατό του, οπότε κάτι τέτοιο ίσως  συμβαίνει και αυτή τη φορά.  Θα ενημερώσουμε τους αναγνώστες σχετικά.

Ο ανταποκριτής σας φαίνεται επίσης να βρίσκεται υπό κάποιου είδους πίεση και παρεμποδίστηκε να επιστρέψει στην Ιαπωνία όπως είχε προγραμματιστεί.  Η αλλαγή του κανόνα της Air Canada για τους επιβάτες που κατευθύνονται προς την Ιαπωνία απαιτούσε τεστ PCR πριν την επιβίβαση στο αεροπλάνο.  Ωστόσο, όταν ρώτησα την ιαπωνική κυβέρνηση πριν φύγω για τον Καναδά, μου είπαν ότι μια δοκιμή κατά την επιστροφή μου θα ήταν αρκετή.

Φαίνεται να γίνεται μια προσπάθεια να αποτραπεί μια συνάντηση που έχει προγραμματιστεί με την Οικογένεια των Δράκων το φθινόπωρο.  Η συνάντηση αποσκοπεί στο να απομακρύνει τον έλεγχο του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος από το εγκληματικό σύμπλεγμα Ρότσιλντ/Ροκφέλερ.  Χωρίς τη μαγική μηχανή χρημάτων τους η καμπάλ είναι καταδικασμένη, οπότε είναι σαφές ότι κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουν αυτή τη δύναμη στα χέρια τους.

Ωστόσο, η συνεχιζόμενη κατάρρευση της αμερικανικής οικονομίας με τον πληθωρισμό, τις ελλείψεις τροφίμων και την κοινωνική αποσύνθεση δεν πρόκειται να ανακοπεί δολοφονώντας μερικούς αντιφρονούντες.

Σε κάθε περίπτωση, το μάθημα που θα μάθει η Χαζαρική Μαφία είναι ότι υφίσταται πραγματικότητα και όσο σκληρά και αν προσπαθούν να την αποφύγουν, έχει έναν τρόπο τελικά να σε προλαμβάνει.  Με άλλα λόγια, η κήρυξη ιατρικού στρατιωτικού νόμου με βάση μια πανδημία που δεν υπάρχει είναι μια καταδικασμένη στρατηγική επειδή δεν βασίζεται στον πραγματικό κόσμο.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτοί οι εγκληματίες σχεδιάζουν περαιτέρω μαζικές δολοφονίες κ.λπ. για να παραμείνουν στην εξουσία.  Γι’ αυτό πρέπει να εντείνουμε το κυνήγι για να τους καταρρίψουμε και να τους φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης.

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


One comment

  1. Έχουμε μαρτυρίες από τον Jason Goodman του Crowdsourse the Truth και άλλους καθώς και ενδείξεις από πουστιές που έκανε πως ο Στηλ ήταν μαύρος που το έπαιζε άσπρος. Αν δολοφονήθηκε θα ήταν από τους καλούς επομένως και δεν νομίζω να έγινε κάτι τέτοιο…. νομίζω πως είχαν αρχίσει να τον παίρνουν χαμπάρι στην κοινότητα των αντιφρονούντων και σκηνοθέτησε τον θάνατο του για να την κάνει πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s