ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΪΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Cobra 8/11/2021


ΔΙΑΔΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΪΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021


Είναι ώρα να λάβουμε δράση ξανά! Είναι ώρα να πάρουμε το πεπρωμένο του κόσμου μας στα ίδια μας τα χέρια! Όλοι συμφωνούμε ότι η διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης καθυστερεί πολύ. Να η ευκαιρία μας να επιταχύνουμε τη διαδικασία συλλογικά. Για το σκοπό αυτό αξιοποιούμε την ευκαιρία του χειμερινού ηλιοστασίου στις 21 Δεκεμβρίου ώστε να δημιουργήσουμε μία πύλη μέσα από την οποία θα ενοποιήσουμε τις συνειδήσεις μας και θα πυροδοτήσουμε τη διαδικασία που θα μας οδηγήσει ένα βήμα πλησιέστερα στην απελευθέρωση του πλανήτη.

Διαδώστε το παντού! Μοιραστείτε το με όλον τον κόσμο! Αναρτήστε το στις ιστοσελίδες σας και στα blog σας. Καλέστε πνευματικές ομάδες να συμμετάσχουν. Εάν γνωρίζετε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, μπορείτε να τους το στείλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκδήλωση στο Facebook για την τοπική σας ομάδα ανθρώπων που θα διαλογιστούν στην περιοχή σας. Χρειαζόμαστε επίσης μία κεντρική ομάδα Facebook για την εκδήλωση αυτή. Μπορείτε να δημιουργήσετε σχετικό βίντεο και να το αναρτήσετε στο Youtube.

Επιστημονικές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει τα θετικά αποτελέσματα των ομαδικών διαλογισμών και ενεργοποιήσεων στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι ο κάθε ένας από εσάς που θα συμμετέχει στην ενεργοποίηση αυτή μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά να φέρουμε την πλανητική απελευθέρωση πλησιέστερα:

https://eternalnowblog.com/2020/03/06μελετεσ-δειχνουν-οτι-ο-ομαδικοσ-διαλο/

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

https://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Η ενεργοποίηση αυτή βοηθάει τις Δυνάμεις Φωτός να γειώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη και να σταθεροποιήσουν περεταίρω τη θετική χρονογραμμή. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην ενεργοποίηση αυτή είναι ο μόνος παράγοντας μέγιστης επιρροής στο εύρος δυνατοτήτων του ανθρώπινου πληθυσμού επιφανείας, ο οποίος μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία.

Μπορούμε να φτάσουμε την κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που θα κάνουν την ενεργοποίηση αυτή! Μπορούμε να φτάσουμε ακόμη και το 1.000.000! Αυτό θα δημιουργήσει μια τεράστια αλυσιδωτή αντίδραση θεραπείας στο ενεργειακό πεδίο παγκοσμίως.


Υπάρχουν πολλοί καλοπροαίρετοι πολιτισμοί στο Γαλαξία μας. Ζουν σε υψηλό επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης και έχουν ισχυρή άμεση σύνδεση με την Πηγή. Θα επιθυμούσαν να συμμετέχει η ανθρωπότητα στη Γαλαξιακή οικογένεια, όμως χρειάζονται ένα καθαρό, δυνατό, συνεκτικό σήμα από τον πληθυσμό επιφανείας ότι αυτή η επαφή είναι επιθυμητή:

http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show_up.html

Εάν η κρίσιμη μάζα των 144.000 συμμετέχει στο διαλογισμό μας, θα στείλουμε ένα τέτοιο ισχυρό σήμα, και, σύμφωνα με τους Γαλαξιακούς νόμους, κάτι τέτοιο θα εκκινήσει τη διαδικασία της αποδοχής του πλανήτη μας στη Γαλαξιακή οικογένεια. Η ίδια η διαδικασία θα χρειαστεί αρκετό καιρό, αλλά το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα θα έχει γίνει, με τεράστιες συνέπειες σε εξωπολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

Θα κάνουμε την Ενεργοποίηση Θεϊκής Παρέμβασης τη βέλτιστη χρονική στιγμή που θα έχει τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα στην ανθρωπότητα, την ακριβή ώρα του χειμερινού ηλιοστασίου στις 21 Δεκεμβρίου 2021:

Η ακριβής ώρα είναι στις 8:00 π.μ. PST στο Λος Άντζελες. Αυτό αντιστοιχεί με 9:00 π.μ. MST στο Ντένβερ, 10:00 π.μ. CST στο Σικάγο, 11:00 π.μ. EST στη Νέα Υόρκη, 4:00 μ.μ. GMT στο Λονδίνο, 5:00 μ.μ. CET στο Παρίσι, 6:00 μ.μ. EET στην Αθήνα, και μετά περνάμε στην Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου για τις ανατολικές ζώνες ώρας: 00:00 π.μ. CST (μεσάνυχτα) της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου στην Ταϊπέι και το Πεκίνο, 1:00 π.μ. JST στο Τόκιο και 3:00 π.μ. AEDT στο Σύδνεϋ.

Μπορείτε να βρείτε την ώρα της δικής σας χρονικής ζώνης εδώ:

Θα κάνουμε αυτή την ενεργοποίηση ως διαδικασία δύο βημάτων, το πρώτο βήμα είναι η υπογραφή του αιτήματος Πλανητικής Απελευθέρωσης που θα βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο, και το δεύτερο βήμα είναι ο ίδιος ο διαλογισμός. Αυτή η πυροδότηση των δύο βημάτων θα έχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην πλανητική κατάσταση.

Οδηγίες πριν το διαλογισμό:

Οποιαδήποτε στιγμή αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, υπογράψτε το αίτημα της Πλανητικής Απελευθέρωσης:

https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

Χρειαζόμαστε 144.000 υπογραφές μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου για να πυροδοτηθεί το επιθυμητό εξωπολιτικό αποτέλεσμα.


Οδηγίες για το διαλογισμό της 21ης Δεκεμβρίου:

1.  Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2.  Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να συν-δημιουργήσετε το έναυσμα που θα ξεκινήσει τη διαδικασία της Πρώτης Επαφής με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα και τη Θεϊκή Παρέμβαση.

3.  Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωτογενή πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού αλλά και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

4.  Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, και μετά να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Τώρα οραματιστείτε  το φως αυτό να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού μας Ήλιου, να διασχίζει τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνάει από όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά μέσα από όλα τα πλάσματα στην πλανητική επιφάνεια και όλα τα πλάσματα υπογείως, και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

5.  Δηλώστε την επιθυμία σας και την απόφασή σας για την Πρώτη Επαφή και τη Θεϊκή Παρέμβαση διατάζοντας (δυνατά εάν είναι εφικτό) και τις δύο διαταγές τρεις φορές: Δίνω διαταγή και εντολή για τη φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Δίνω διαταγή για Θεϊκή παρέμβαση τώρα! Δίνω διαταγή και εντολή για τη φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Δίνω διαταγή για Θεϊκή παρέμβαση τώρα! Δίνω διαταγή και εντολή για τη φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Δίνω διαταγή για Θεϊκή παρέμβαση τώρα!

6.  Οραματιστείτε καλοπροαίρετα Γαλαξιακά όντα να ανταποκρίνονται σε αυτές τις εντολές και να έρχονται σε φυσική επαφή μαζί σας και όλους όσους έδωσαν τις ίδιες εντολές. Οραματιστείτε την Πηγή να επεμβαίνει απευθείας στην κατάσταση στη Γη, πυροδοτώντας μια έντονη θεραπευτική μεταμόρφωση της ανθρωπότητας. Οραματιστείτε το Φως να μεταστοιχειώνει όλο το εναπομείναν σκοτάδι στη Γη, θεραπεύοντας όλες τις ανισότητες, διαγράφοντας όλη τη φτώχια και φέρνοντας αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης.

Προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού μας είναι τα 20 λεπτά.

Ενημερώσεις σχετικά με την Ενεργοποίηση Θεϊκής Παρέμβασης:

http://2012portal.blogspot.com/


πηγή

Από τη blogger:
Το άρθρο αυτό παρατίθεται ακριβώς όπως έχει συνταχθεί πρωτότυπα. Δε συντασσόμαστε απαραίτητα με όλα όσα αναφέρει ή ζητάει. Η κρίση και διαίσθηση του αναγνώστη είναι το τελικό ζητούμενο, σε μια εποχή που υπάρχει τεράστια και μη αντιληπτή χειραγώγηση. Το αν θα συναινέσετε ή όχι σε υπογραφές με προσωπικά στοιχεία, τα οποία κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ κρίνονται απαραίτητα, είναι ένα θέμα που αφορά αποκλειστικά τη δική σας πρόθεση και αίσθηση.

Σας ευχαριστώ πάντα που με τιμάτε, βαδίζουμε ΜΑΖΙ για το ΦΩΣ.
Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


2 comments

 1. ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

  Καλημέρα

  Συνήθως συμμετέχω στους διαλογισμούς που αναδημοσιεύετε μεταφρασμένους από το PORTAL.Όμως, για διευκόλυνσή μου, κρίνω πάντα απαραίτητο να τους διασκευάζω σε πρώτο πρόσωπο – αλλιώς δεν είναι τόσο άμεσοι.
  Παραθέτω τον παρόντα διαλογισμό σε πρώτο πρόσωπο (πήρα το θάρρος να αλλάξω κάποιαν σημεία στη μετάφραση – όχι σίγουρα προς το καλύτερο):

  ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΪΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 21.12.21

  ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ

  Προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού μας είναι τα 20 λεπτά.

  Χρησιμοποιώ τη δική μου τεχνική για να έρθω σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

  1. Δηλώνω την πρόθεσή μου να αξιοποιήσω τον διαλογισμό αυτόν σαν εργαλείο για να συν-δημιουργήσω το έναυσμα που θα ξεκινήσει τη διαδικασία για την Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα και για τη Θεϊκή Παρέμβαση.

  2. Καλώ τη Ιώχρου Φλόγα από την πρωτογενή πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω μου κατά τη διάρκεια του διαλογισμού αλλά και μετά το πέρας του. Ζητώ από αυτή να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

  3. Οραματίζομαι μία στήλη λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, και μετά να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος.
  Τώρα οραματίζομαι το φως αυτό να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού μας Ήλιου, να διασχίζει τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνάει από όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά μέσα από όλα τα πλάσματα στην πλανητική επιφάνεια και όλα τα πλάσματα κάτω από το έδαφος, και μέσα από το σώμα μου να φτάνει στο κέντρο της Γης.

  4. Δηλώνω την επιθυμία μου και την απόφασή μου για την Πρώτη Επαφή και για τη Θεϊκή Παρέμβαση και διατάζω [μεγαλόφωνα εάν είναι εφικτό] :

  – Εντέλλομαι και διατάζω φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Εντέλλομαι και διατάζω Θεϊκή Παρέμβαση τώρα!
  – Εντέλλομαι και διατάζω φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Εντέλλομαι και διατάζω Θεϊκή Παρέμβαση τώρα!
  – Εντέλλομαι και διατάζω φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Εντέλλομαι και διατάζω Θεϊκή Παρέμβαση τώρα!

  5. Οραματίζομαι καλοπροαίρετα Γαλαξιακά όντα να ανταποκρίνονται σε αυτές τις εντολές και να έρχονται σε φυσική επαφή με εμένα και με όλους όσους έδωσαν τις ίδιες εντολές.
  Οραματίζομαι την Πηγή να επεμβαίνει απευθείας στο πρόβλημα της Γης, πυροδοτώντας μια έντονη θεραπευτική μεταμόρφωση της ανθρωπότητας.
  Οραματίζομαι το Φως να μεταστοιχειώνει όλο το εναπομείναν σκοτάδι στη Γη, θεραπεύοντας όλες τις ανισότητες, διαγράφοντας όλη τη φτώχεια και φέρνοντας αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα.
  Οραματίζομαι την έναρξη ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης.

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s