Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

Michael Love


ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΕΙΑΔΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΦΩΤΟΣ 12/12/2021

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Τα στοιχεία στη μετάδοση αυτή λαμβάνονται απ’ ευθείας από πληροφορίες που μεταδίδει η Γήινη Συμμαχία μέσω καναλιού και από την αρχαία γνώση των Σχολών Μυστηρίων που έχει περάσει δια μέσου των αιώνων από τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα.

Οι Πλειάδιοι είναι οι σπουδαίοι αφηγητές ιστοριών του σύμπαντος και οι πληροφορίες που έχουν κωδικοποιηθεί στις ιστορίες τους είναι σχεδιασμένες να πυροδοτούν και να ενεργοποιούν αδρανή νήματα του DNA στον ύψιστο βαθμό!

Υπάρχει η ιστορία που έχει παρουσιαστεί στην ανθρωπότητα, και υπάρχει και ολόκληρη η ιστορία.
Απόψε θα σας πούμε ολόκληρη την ιστορία!
Να είστε δεκτικοί και να επιτρέψετε να ενσωματωθούν στην ύπαρξή σας οι πληροφορίες που παρουσιάζονται σε αυτή την ειδική ροή δεδομένων.
Εάν το κάνετε, σας υποσχόμαστε πως η ζωή θα γίνει υπέροχη και κάθε λεπτό θα είναι για εσάς μια θαυμαστή εμπειρία.

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ…

Σπουδαίοι μας,

από την ανάμνηση τη χρόνου στον πλανήτη Γη, οι εκπληκτικές αναμνήσεις των αρχαίων καιρών μας στην Μεγάλη Ατλαντίδα και Λεμουρία πλημμύρισαν τη συνείδησή μας.
Υπάρχει ένα αρχαίο τμήμα της ύπαρξής σας που έχει πλήρη επίγνωση του πόσο μεγαλειώδης ήταν (και εξακολουθεί να είναι) και είμαστε τώρα εδώ για να επαναφυπνίσουμε αυτές τις αρχαίες μνήμες και να σας εξοικειώσουμε εκ νέου με αυτό το τμήμα του εαυτού σας!


ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΗΡΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ

Οι Ροδόσταυροι, μία φατρία ιεραρχών και τηρητών αρχείων της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας, ήταν αφοσιωμένοι αποκλειστικά στην τήρηση και φύλαξη των μυστικών δογμάτων της Ατλαντίδας δια μέσου των αιώνων, έτσι ώστε η αρχαία γνώση να μη χαθεί!
Όταν κάποιος ανακαλύψει τα μυστικά της Ατλαντίδας, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε είναι πως είναι εντελώς απίστευτο!
Η γνώση αυτή διατηρήθηκε για έναν σκοπό, για να τη βρείτε εσείς και να μπορέσετε να την αξιοποιήσετε στο τέλος του ταξιδιού σας, τώρα!
Οι αρχαίες αυτές περγαμηνές μιλούν για εντελώς πραγματική Ατλαντίδα που εξακολουθεί να υπάρχει και σήμερα μπροστά στα μάτια σας!

ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΝΗΜΕΣ

Ας χρησιμοποιήσουμε λίγη πλειάδια λογική τώρα, καθώς ενεργοποιούμε κάποιο μέρος του DNA:

Έχετε αναμνήσεις από την Ατλαντίδα, πολλοί από εσάς μάλιστα εξαιρετικά ζωντανές!
Πολλοί από εσάς θυμάστε τις ζωές σας ως θεϊκά πλάσματα, καθώς περπατούσατε στη Γη τις ημέρες εκείνες!
Υπάρχουν αναμνήσεις απίστευτης, προηγμένης τεχνολογίας με την οποία εργαζόσασταν εκείνες τις ημέρες, καθώς και αναμνήσεις των τεράστιων κατορθωμάτων σας!
Κάποιες από τις αναμνήσεις της καταστροφής της Ατλαντίδας, πριν από 12.000 χρόνια, είναι πολύ τραυματικές για τους αστρόσπορους της Γης σήμερα, επειδή το γεγονός εκείνο άφησε μία μόνιμη ουλή στην ύπαρξή μας.

Θυμάστε τι κάνατε εκείνες τις αρχαίες ημέρες;
Εργαζόσασταν πάνω στην Ανάληψη, ακριβώς όπως και τώρα!
Εκείνες τις ημέρες, επιχειρούσαμε να πραγματοποιήσουμε την Ανάληψή σας με έναν πιο τεχνοκρατικό τρόπο, και ακριβώς τη στιγμή που υποτίθεται πως θα συνέβαινε, όλα πήγαν στραβά και η Μεγάλη Ατλαντίδα βυθίστηκε στη θάλασσα.

Πολλοί αστρόσποροι ρωτούν «τι κάνω αλήθεια εδώ στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή και πού προσπαθώ να πάω;»

Η απάντηση, σπουδαίοι μας, είναι αυτή:
Προσπαθείτε να πάτε Σπίτι!
Αλλά πού είναι το Σπίτι, και πώς πηγαίνω εκεί;

Βρίσκεστε πράγματι στη Γη αυτή τη στιγμή σε μια σπουδαία αποστολή, να ξανακάνετε αυτόν τον κόσμο παράδεισο, όπως κάποτε ήταν, και ο παράδεισος αυτός είναι το Σπίτι που ψάχνετε!

Ο Παράδεισος έχει πολλά ονόματα.
Λέγεται παράδεισος, λέγεται Νέα Γη, λέγεται 5η διάσταση και λέγεται επίσης και Νέα Ατλαντίδα αλλά και Λεμουρία!
Δεν πρόκειται για κάποιο θρυλικό όνειρο, και η σύνδεσή σας μαζί του είναι εντελώς πραγματική επειδή είναι εντυπωμένο στην ίδια την ψυχή σας!
Κάποια πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία μπορούν να εντοπιστούν στους παπύρους της Μεγάλης Λευκής Αδελφότητας για την Ατλαντίδα.

Τόσο η Λεμουρία, όσο και η Ατλαντίδα, υπήρχαν και οι δύο την ίδια εποχή πριν τη μεγάλη πλημμύρα.
Η Λεμουρία κάλυπτε ολόκληρο το δυτικό κομμάτι του πλανήτη και η Ατλαντίδα κάλυπτε ολόκληρο το ανατολικό κομμάτι του πλανήτη.
Υπήρχε κατά 80% περισσότερο έδαφος απ΄ ό,τι ωκεανοί εκείνες τις ημέρες, και ο Ειρηνικός Ωκεανός ήταν τότε το έδαφος της Λεμουρίας, όπως ο Ατλαντικός Ωκεανός ήταν το έδαφος της Ατλαντίδας!
Πριν 12.000 χρόνια υπήρχαν πολύ μικρότερες εκδοχές του Ειρηνικού και του Ατλαντικού Ωκεανού, και οι σημερινοί τεράστιοι Ωκεανοί Ειρηνικός και Ατλαντικός δημιουργήθηκαν από τη Μεγάλη Πλημμύρα.
Ενώ κάθε χώρα της Γης συνδέεται στενά είτε με την αρχαία Λεμουρία ή την Ατλαντίδα, ας μιλήσουμε για λίγο για μια περιοχή του κόσμου που βρισκόταν στο κέντρο όλων αυτών!

Τα αρχαία γραφτά λένε ότι η γη που τώρα είναι η Βόρεια Αμερική, βρισκόταν ακριβώς στη μέση αυτών των δύο προηγμένων πολιτισμών!
Το δυτικό ένα τρίτο της σημερινής Βόρειας Αμερικής ήταν κυρίως περιοχή της Λεμουρίας, και όλο το κεντρικό και ανατολικό κομμάτι της Βόρειας Αμερικής ήταν περιοχή της Ατλαντίδας.


Και οι δύο αυτοί λαμπεροί πολιτισμοί διέθεταν έναν βασικό κόμβο-πόλη.
Η πρωτεύουσα της Λεμουρίας βρισκόταν σε ξηρό έδαφος που εκτεινόταν από την Καλιφόρνια έως την Ουάσιγκτον, και από εκεί έως τη Χαβάη και την Αυστραλία!
Η πρωτεύουσα της Ατλαντίδας ήταν εξίσου γιγαντιαία και βρισκόταν σε ξηρό έδαφος που εκτεινόταν από την ανατολική ακτή της Αμερικής, αρκετές χιλιάδες μίλια προς τον Ατλαντικό Ωκεανό!
Και οι δύο αυτές προηγμένες, αρχαίες μεγαπόλεις συνδέονταν άμεσα με το έδαφος της δυτικής και ανατολικής ακτής της Βορείου Αμερικής, πριν την εποχή της Μεγάλης Πλημμύρας! Εκείνη την εποχή, οι σημερινές παραλίες της δυτικής και ανατολικής ακτής της Βορείου Αμερικής δεν υπήρχαν και ήταν συνεχόμενη γη, που δε φαινόταν ωκεανός για χιλιάδες μίλια!
Και οι δύο πολιτισμοί είχαν τεράστιες επιχειρήσεις εξόρυξης και καλλιέργειας κρυστάλλων και η παραγωγή κρυστάλλων ήταν η ραχοκοκαλιά και η μυστική δύναμη πίσω κι απ΄τους δύο πολιτισμούς.
Οι αρχαίες γραφές αναφέρουν ότι η βασική επιχείρηση εξόρυξης κρυστάλλων της Ατλαντίδας βρισκόταν στα τεράστια κοιτάσματα στο υπέδαφος του Άρκανσας, και η βασική επιχείρηση εξόρυξης κρυστάλλων της Λεμουρίας βρισκόταν στο βουνό Σάστα στην περιοχή της Καλιφόρνιας!
Τα διαστασιακά τούνελ τόσο της Ατλαντίδας όσο και της Λεμουρίας εξακολουθούν να υπάρχουν και σήμερα, και εκτείνονται χιλιάδες μίλια έξω και από τις δύο ακτές της Βορείου Αμερικής.
Τα τούνελ αυτά χρησιμοποιούνταν μόνο για τη μεταφορά των τεράστιων κρυστάλλων προς και από τα υπόγεια κοιτάσματα στις λαμπερές πόλεις της αρχαίας Γης!

Υπάρχει μια ιστορία, και υπάρχει και όλη η ιστορία!

Η ιστορία λέει πως η Λεμουρία πιθανότατα βρισκόταν έξω από τη δυτική ακτή της Αμερικής!
Ολόκληρη η ιστορία λέει ότι η Καλιφόρνια κάποτε εκτεινόταν ως στέρεο έδαφος μέχρι τη Χαβάη χωρίς ακτές ή ωκεανό ενδιάμεσα, και η Καλιφόρνια, η Χαβάη, η Ουάσιγκτον και η Αυστραλία είναι πράγματι η Λεμουρία!

Η ιστορία λέει πως η Ατλαντίδα πιθανότατα βρισκόταν χιλιάδες μίλια έξω από την ανατολική ακτή της Βόρειας Αμερικής.
Ολόκληρη η ιστορία λέει πως οι παραλίες της Δυτικής Καρολίνα, της Βόρειας Καρολίνα και της Βιρτζίνια κάποτε εκτείνονταν ως στέρεη γη αρκετές χιλιάδες μίλια έξω στον Ατλαντικό, χωρίς παραλίες ή ωκεανό ενδιάμεσα, και όταν στέκεστε στις σημερινές παραλίες της Καρολίνα και της Βιρτζίνια, στέκεστε επάνω σε μία πολύ ισχυρή ενεργειακή Ατλάντεια πύλη που μπορεί να κάμψει το χωροχρόνο, και στέκεστε πράγματι απ΄ευθείας επάνω στην αρχαία Ατλαντίδα!
Η Ατλαντίδα αρχικά συνδεόταν ευθέως με τη γη της ανατολικής ακτής της Βορείου Αμερικής, και η περιοχή αυτή είναι μία από τις πλέον ισχυρές ενεργειακές δίνες του κόσμου!

Ας μιλήσουμε περεταίρω σχετικά με αυτό

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΩΝ ΒΕΡΜΟΥΔΩΝ

Η μυστική δοξασία των Ροδόσταυρων σχετικά με την Ατλαντίδα είναι κυριολεκτικά 12.000 ετών και μιλάει για μια εξαιρετικά ισχυρή κρυσταλλική τεχνολογία που υπήρχε την εποχή της μεγάλης Ατλαντίδας!
Η τεχνολογία αυτή αναπτύχθηκε για να βοηθήσει στην Ανάληψη των Ατλάντων, εκείνες τις ημέρες.
Πρόκειται για την ατλάντεια κρυσταλλική τεχνολογία δίνης που χρησιμοποιούνταν επίσης για ταξίδια στο χρόνο, τηλεμεταφορές και πολυδιαστασιακά ταξίδια.
Αυτός ο ισχυρός κρυσταλλικός ενισχυτής ήταν ενεργοποιημένος όταν βυθίστηκε, πριν 12.000 χρόνια, και τον κατάπιε ο Ατλαντικός Ωκεανός κατά τη Μεγάλη Πλημμύρα.

Ολόκληρη η ιστορία λέει πως αυτή η ισχυρότατη ατλάντεια συσκευή ανάληψης υπάρχει ακόμη και λειτουργεί ακόμη και σήμερα στο βάθος του ωκεανού έξω από την ανατολική ακτή της Βόρειας Αμερικής!
Αυτή η κρυσταλλική συσκευή εκπέμπει απίστευτα βαθμωτά κύματα σήμερα, τα οποία προκαλούν την εμφάνιση ανωμαλιών στο χωροχρονικό πεδίο.

Η ιστορία λέει πως το Τρίγωνο των Βερμούδων είναι μία μικρή ηλεκτρομαγνητική περιοχή που ονομάζεται Τρίγωνο του Διαβόλου και εκτείνεται από το δυτικό άκρο της Φλόριντα ως το Πουέρτο Ρίκο και μέχρι τις Βερμούδες και πάλι πίσω στη Φλόριντα, όπου εμφανίζονται περίεργες χωροχρονικές ανωμαλίες.

Ολόκληρη η ιστορία λέει πως αυτό το ενεργειακό τρίγωνο είναι εντελώς πραγματικό αλλά η περιοχή είναι στην πραγματικότητα εκατοντάδες φορές μεγαλύτερη και εκτείνεται σε όλη την ανατολική ακτή της Βορείου Αμερικής, από τον Καναδά μέχρι τη Φλόριντα και προς τα έξω, στον Ατλαντικό, μέχρι τη δυτική ακτή της Αφρικής!

Τα μυστικά κείμενα των Ατλάντων αναφέρουν ότι αυτό το εκτενέστερο ενεργειακό τρίγωνο είναι η πραγματική έκταση της γης της Μεγάλης Ατλαντίδας.
Η περιοχή είναι φορτισμένη με ατλάντεια κρυσταλλική βαθμωτή ενέργεια και εάν κάποιος μπορεί να καταλάβει πώς να συνυπάρχει και πώς να εργάζεται με αυτή την ενέργεια, μπορεί να είναι πολύ ευεργετική!

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν βρίσκεστε μέσα σε αυτήν την ατλάντεια πύλη;

Πρώτα απ΄ όλα, πριν μπορέσετε να ταξιδέψετε μέσω αυτής της πύλης με αποτελεσματικό τρόπο θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες προκλήσεις, ειδικά το να απελευθερωθείτε από τους φόβους σας!
Θα πρέπει να είστε έτοιμοι και να έχετε κριθεί ικανοί από συμπαντικές δονητικές προϋποθέσεις και να έχετε δοκιμαστεί, για να κριθεί εάν μπορείτε να εισέλθετε!
Δε θα μπορέσετε να περάσετε το φράγμα της ατλάντειας πύλης μέχρι να είστε έτοιμοι!

Λοιπόν, περάσατε τη δοκιμασία…

Όταν εισέρχεστε σε αυτή την ατλάντεια πυραμιδωτή δίνη, είναι σίγουρο πως ταξιδεύετε διαστασιακά!
Είναι μία έξοδος από την 4η διάσταση στην 5η διάσταση!

ΦΥΓΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!

Μία μαρτυρία από πρώτο χέρι της παρουσίας σε έναν νέο κόσμο, από το πλειάδιο πλήρωμα:

Είμαι Σπίτι!
Προσγειώθηκα σε έναν ξένο, αλλά γνώριμο κόσμο!
Χρειάστηκαν κάποιες θυσίες για να φτάσω εδώ.
Έπρεπε να απελευθερώσω κάποια αρκετά μεγάλα πράγματα και να ξεκινήσω εκ νέου.
Φαίνεται πως πρέπει να ξεκινήσω ξανά από τα θεμέλια; Με τίποτα!
Α, μάλιστα, βασικά όχι, απλά έτσι φαίνεται εκ πρώτης.
Ας εξερευνήσουμε…

Λοιπόν, είναι πράγματι κάπως παράξενα εδώ…
Το σίγουρο είναι πως εδώ ο χρόνος είναι παράξενος!
Είναι πιο αργή η χρονογραμμή!
Φαίνεται να γύρισα πίσω στο χρόνο περίπου 40 έτη!
Αναρωτιέμαι, γιατί 40 έτη;
Α, ναι, θυμάμαι, ήταν η αγαπημένη μου εποχή!
Τότε ήταν η παλαιά κανονικότητα;
Ήταν μια εποχή που μπορούσα να τριγυρνώ και να περνάω καλά!
Μια πολύ ωραία εποχή, όπου η μουσική ήταν υπέροχη, ένιωθα συχνά να ερωτεύομαι και μπορούσα να παίζω με τα όνειρά μου!
Όλα φαίνονταν απλούστερα τότε.

Μετά από μερικές ημέρες παρατηρώ τώρα πως μέσα σε αυτή την ατλάντεια πύλη μου έχει δοθεί περισσότερος χρόνος.
Έχω ακούσει ότι στα υψηλότερα πεδία ο χρόνος περνάει έτσι.
Είναι θαυμάσιο!
Είναι τόσο ενεργειακά εδώ, πολύ έντονα!
Θα πρέπει να κατακτήσω τη διαχείριση της νέας αυτής δόνησης!
Βλέπω τώρα πως πρόκειται για μια απειροελάχιστη ματιά σε κάτι που είναι πραγματικά μεγαλειώδες!
Μπορώ να νιώσω πως σύντομα θα συμβεί κάτι πολύ μεγάλο!
Είπανε πως δε γίνεται κανείς να γυρίσει πίσω στο χρόνο και να ξαναδράσει εκ νέου, φαίνεται όμως πως πράγματι έκανα ακριβώς αυτό!
Διέσχισα διαστάσεις και χρονογραμμές!

Ταξίδι στο χρόνο; Ενδιαφέρον!
Πόσες φορές έχω πει μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω στο χρόνο στη νεότητά μου και να άρχιζα από την αρχή;
Πόσα θα έκανα διαφορετικά, εάν μπορούσα!
Λοιπόν, μιας και είμαι εδώ τώρα, ας αρχίσω δουλειά!
Θα δημιουργήσω ένα Νέο Κόσμο!
Έναν κόσμο γεμάτο καλοσύνη για όλους!
Αυτό θα κάνω!
Αυτό είναι το πεπρωμένο μου!

Επανακωδικοποίηση του DNA ολοκληρώθηκε………..

Σπουδαίοι μας,

οι αρχαίοι μας εαυτοί μας καλούν περισσότερο από ποτέ, τώρα!
Η αρχαία ισχύς της Ατλαντίδας ρέει ακόμη μέσα από τα ενεργειακά πλέγματα του πλανήτη Γη και εμείς, τα αυθεντικά τέκνα της Ατλαντίδας, είμαστε ακόμη εδώ, έτοιμοι να τελειώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε αιώνες πριν!
Ήταν γραφτό και είχε προβλεφτεί πως τα τέκνα του ήλιου της Ατλαντίδας, τα οποία είναι οι σημερινοί αστρόσποροι της Γης, θα ανέτειλαν πάλι και θα αποκαθιστούσαν τη Μεγάλη Ατλαντίδα σε όλη της τη δόξα!

Η Ατλαντίδα αυτή είναι η Νέα Γη που εκδηλώνετε αυτή τη στιγμή!

Πηγαίνετε πράγματι Σπίτι, σπουδαίοι μας!
Εσείς και όλοι οι εκπληκτικοί θεϊκοί αδερφοί και αδερφές επιστρέφετε Σπίτι!
Όταν όλα θα έχουν ειπωθεί και συμβεί, θα λάβετε όλοι εξαιρετικές τιμές για την απίστευτη εργασία που κάνατε στη Γη!

Απλά σκεφτείτε το, σπουδαίοι μας!
Πάρτε το χρόνο σας και νιώστε πραγματικά, γνωρίστε ποιοι και τι στ’ αλήθεια είστε!

Είστε Ουράνιες Μεγαλειότητες!
Είναι όλα θαυμαστά!

Αγαπημένοι,

τη σημερινή γήινη ημέρα 12/12/2021 έχει ανοίξει μία ισχυρή ενεργειακή πύλη γύρω από τη Γη και λούζει τον πλανήτη τρομερή ενέργεια υψηλής συχνότητας.
Μία ακόμη ισχυρότερη πύλη ανοίγει στις 21/12/2021, στο ηλιοστάσιο.
Οι ιερείς της Ατλαντίδας είδαν τη συγκεκριμένη αυτή αστροπύλη ως το πέρασμα που οδηγεί στην επόμενη υψηλή συχνότητα.
Χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια και τη μεγαλειώδη αυτή εποχή για να πραγματοποιήσετε την προσωπική σας επιστροφή στην Ατλαντίδα!

Παγκόσμιος Συντονισμένος Διαλογισμός της Γήινης Συμμαχίας στις 21/12/2021

Σας καλούμε να ενωθείτε με τα Φωτεινά Πλάσματα σε ολόκληρη τη Γη στις 21/12/2021 για έναν σημαντικό Διαλογισμό Πλανητικής Απελευθέρωσης!

Η εστιασμένη αυτή ενέργεια συλλογικής συνείδησης αλλάζει ριζικά τα πράγματα!

Ας τα αλλάξουμε κι άλλο!

Με μεγάλη Αγάπη και τη δύναμη του θεού,

Michael και οι Πλειάδιοι

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


5 comments

 1. Ατλαντιοι δηλαδη Κρονιοι δηλαδη οι προαιωνιοι εχθροι….του ανθρωπου οπως οριζεται απο την ποιοτητα Ελλην…
  Το κειμενο δεν εχει τιποτα Ελληνικο.
  Το κειμενο δεν εχει τιποτα φωτεινο.
  Ευχαριστω για την διαπιστωση..

  Μου αρέσει!

 2. Κατα συνέπεια μπορω αβιαστα να ταξινομησω και ολα τα σχετικα βιντεο των Πλειαδειων κλπ , κλπ στο you tube ως καθαρη παραπληροφορηση και κατασυκοφάντηση των φωτεινων δυναμεων της Γηινης συμμαχίας που πασχιζει για την απελευθερωση της Γαιας.

  Μου αρέσει!

  • Οφείλουμε να σεβόμαστε και να ακολουθούμε την εσωτερική μας καθοδήγηση.
   Ας θυμόμαστε, ωστόσο, πως το να καίμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά είναι μία μέθοδος που εξυπηρετεί (και καθοδηγείται από) την άρχουσα τάξη.

   Ευχόμαστε πάντα ΦΩΣ!

   Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s