Τα Εμβόλια COVID είναι Μύθος

Charles “Sam” Faddis  20/12/2021

Dicttionary.com


Αν σας ρωτούσα αν πιστεύετε στο τέρας του Λοχ Νες, πιθανότατα θα γελούσατε και θα λέγατε «φυσικά όχι». Αν ρωτούσα γιατί, πιθανότατα θα λέγατε κάτι του τύπου ότι δεν υπάρχουν αξιόπιστα, εμπειρικά στοιχεία που να υποδηλώνουν ότι υπάρχει ένα τέτοιο πλάσμα.

Θα συμφωνούσα. Και, σύμφωνα με τα ίδια πρότυπα, σαφώς δεν υπάρχει εμβόλιο κατά της COVID-19.

Τα τελευταία στοιχεία της Υπηρεσίας Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι ο πλήρως εμβολιασμένος πληθυσμός του Ηνωμένου Βασιλείου αντιπροσώπευε 4 στους 5 θανάτους covid-19 τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Δεν πρόκειται για στοιχεία από κάποιον θεωρητικό συνωμοσίας του διαδικτύου. Αυτά είναι τα επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το ογδόντα τοις εκατό των ανθρώπων που πεθαίνουν από COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι διπλά ή τριπλά εμβολιασμένοι.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της κυβέρνησης του ΗΒ, οι πλήρως εμβολιασμένοι αποτελούν το 56% όλων των κρουσμάτων Covid-19, το 63% των νοσηλευόμενων και ένα συγκλονιστικό 80% των θανάτων των τελευταίων 16 εβδομάδων στην Αγγλία.
Αυτό που έχουμε εδώ είναι μια πανδημία πλήρως εμβολιασμένων.

μέσω Twitter

Οι εμβολιασμένοι αποτελούσαν το 59% των περιστατικών covid-19 από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου, ενώ οι ανεμβολίαστοι το 41% στο ΗΒ


Οι εμβολιασμένοι αποτελούσαν το 84% των περιστατικών covid-19 άνω των 18 ετών από τις 15 Νοεμβρίου έως τις 12 Δεκεμβρίου στο ΗΒ

Οι εμβολιασμένοι αποτελούσαν το 57% των νοσηλευόμενων από covid-19 μεταξύ 15 Νοεμβρίου και 12 Δεκεμβρίου στο ΗΒ

Οι εμβολιασμένοι αποτελούν το 77% των περιστατικών θανάτου covid-19, ενώ οι ανεμβολίαστοι μόνο το 23% – από 15 Νοεμβρίου έως 12 Δεκεμβρίου στο ΗΒ

Δεν πρόκειται για κάποια απόκλιση

Η Ταϊβάν αναφέρει ότι το 79% των ανθρώπων που έχουν προσβηθεί από COVID-19 έχουν λάβει τουλάχιστον μία δόση του «εμβολίου». Τα Κέντρα Ελέγχου Ασθενειών (CDC) στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν βρει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το 79% των νέων κρουσμάτων COVID-19 εμφανίζονται στους «πλήρως εμβολιασμένους».

Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η παραλλαγή omicron του COVID-19 αποδεικνύεται «σημαντικά ανθεκτική» στα εμβόλια.

«Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτής της παραλλαγής είναι ο μεγάλος αριθμός μεταλλάξεων ακίδας – 31 – που αποτελούν απειλή για την αποτελεσματικότητα των σημερινών εμβολίων COVID-19 και θεραπειών αντισωμάτων». Οι «εκτεταμένες μεταλλάξεις ακίδας της Omicron αυξάνουν το φάσμα της μεγάλης διακύβευσης των τρεχόντων εμβολίων και θεραπευτικών αντισωμάτων».

«Δεν είναι πολύ τραβηγμένο να πιστεύουμε ότι [ο COVID-19] είναι τώρα μόνο μία ή δύο μεταλλάξεις μακριά από το να είναι ανθεκτικό στα τρέχοντα αντισώματα», ανέφερε η μελέτη.  «Πρέπει να χαράξουμε στρατηγικές που να προβλέπουν την εξελικτική κατεύθυνση του ιού και να αναπτύσσουμε παράγοντες που στοχεύουν σε καλύτερα διατηρημένα ιογενή στοιχεία».

Ουσιαστικά όλοι στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ  στην Ιθάκα της Νέας Υόρκης είναι «πλήρως εμβολιασμένοι». Παρ ‘όλα αυτά από το φόβο της εξάπλωσης της παραλλαγής omicron, το Cornell έχει περάσει σε «επίπεδο κόκκινου συναγερμού». Οι τελικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά. Η πανεπιστημιούπολη είναι κλειστή. Όλες οι δραστηριότητες της πανεπιστημιούπολης ακυρώνονται. Οι βιβλιοθήκες του σχολείου είναι ακόμη κλειστές. Οι μαθητές έχουν σταλεί σπίτι πιθανώς για να κρυφτούν σε καταφύγια και να περιμένουν την καταιγίδα.

Το Ισραήλ είναι το πιο εμβολιασμένο έθνος στον πλανήτη. Ο φόβος του για την παραλλαγή omicron, ωστόσο, με κάποιο τρόπο βρίσκει το δρόμο μέσα από τον πληθυσμό και είναι τέτοιος, που το Ισραήλ βρίσκεται στη διαδικασία να αποκλείσει τις εισόδους του στο μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου κόσμου. Τα έθνη που καλύπτονται ήδη από ισραηλινή  ταξιδιωτική απαγόρευση ή εξετάζονται για μια τέτοια ενέργεια περιλαμβάνουν τη Γαλλία, την Ιρλανδία, τη Νορβηγία, την Ισπανία, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Βρετανία, τη Δανία, τον Καναδά, το Βέλγιο, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ουγγαρία, το Μαρόκο, την Πορτογαλία, την Ελβετία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Τουρκία.

Σε όλο τον κόσμο, η ιστορία είναι η ίδια. Οι πέντε πιο πλήρως εμβολιασμένες πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι οι ίδιες πέντε πολιτείες που βιώνουν τη μεγαλύτερη αύξηση των νέων κρουσμάτων COVID-19. Το Βερμόντ, το οποίο είναι η πιο εμβολιασμένα πολιτεία, με το 73% του πληθυσμού του να έχει πλήρως χτυπηθεί, είδε μια αύξηση 18% των νέων ημερήσιων κρουσμάτων COVID στα τέλη Νοεμβρίου. Το Ρόουντ Άιλαντ, το οποίο έχει εμβολιαστεί κατά 72%, είδε αύξηση 69% στα νέα κρούσματα κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου. Το Μέιν, επίσης 72% εμβολιασμένο, είδε μια αύξηση 35%, ενώ το Κονέκτικατ, το οποίο είναι 72% εμβολιασμένο, είδε μια αύξηση 120% στα ημερήσια κρούσματα COVID. Η Μασαχουσέτη, η οποία έχει εμβολιαστεί κατά 71%, είδε αύξηση 81%.

Αρκετές μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες έχουν αναπτύξει φάρμακα, τα οποία επιβάλλονται στον πληθυσμό του πλανήτη από τις κυβερνήσεις του κόσμου. Στην Αυστρία, μιλούν για φυλάκιση ανθρώπων που δεν θα εμβολιαστούν. Στην Αυστραλία, στοιβάζουν τους ανεμβολίαστους σε στρατόπεδα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες διώχνουν στρατιώτες άντρες και γυναίκες από την ενεργό υπηρεσία αν δεν κάνουν την ένεση. Και όμως αυτά τα φάρμακα δεν είναι σε καμία περίπτωση «εμβόλια».

Μια άβολη αλήθεια.
Το Γιβραλτάρ – το πιο εμβολιασμένο μέρος του κόσμου –
ακυρώνει τα Χριστούγεννα λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid

μέσω του Twitter

Ένα εμβόλιο παρέχει ανοσία κατά μιας ασθένειας. Προφανώς, κανένα από αυτά τα φάρμακα που επισημαίνονται ως εμβόλια covid δεν το κάνει αυτό. Αφήνοντας κατά μέρος προς το παρόν τις πολύ πραγματικές ανησυχίες σχετικά με τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στηνυγεία, αυτά τα φάρμακα -στην καλύτερη των περιπτώσεων- είναι άχρηστα. Δεν κάνουν τίποτα. Όπου και να κοιτάξετε, οι άνθρωποι που έκαναν ό, τι τους είπαν, κατάπιαν το αφήγημα και δέχτηκαν το σκεύασμα, αρρωσταίνουν και διαγιγνώσκονται με COVID-19.

Οι Μεγάλες Φαρμακευτικές θέλουν να δεχτείτε την ένεση για να μπορέσουν να βγάλουν δισεκατομμύρια, αν όχι τρισεκατομμύρια δολάρια σε κέρδος. Η Μεγάλη Κυβέρνηση θέλει να δεχτείτε την ένεση γιατί εκτιμά την υπακοή και απολαμβάνει την ευκαιρία να συντρίψει τις πολιτικές σας ελευθερίες. Τίποτα από αυτά δεν αλλάζει το προφανές γεγονός ότι δεν υπάρχουν «εμβόλια» κατά του COVID-19. Είναι τόσο μύθος όσο και η «Nessie» (ΣτΜ Nessie είναι το όνομα του τέρατος του ΛοχΝες).

Και βασικά, λέω να παίξω τα χρήματά μου στη «Nessie» και όχι στα «εμβόλια».

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s