Η Αποκάλυψη

Cobra  26/5/2022


Όπως σημειώθηκε σε προηγούμενη ενημέρωση, βρισκόμαστε στο σημείο καμπής αρκετών κοσμικών κύκλων

Πρώτον, υπάρχει η ολοκλήρωση ενός μεγάλου κοσμικού κύκλου ο οποίος κράτησε πάνω από 13 δισεκατομμύρια χρόνια. Το σύμπαν αυτό τώρα βρίσκεται στο σημείο καμπής από την διαστολή στη συστολή. Πρόκειται για μία μοναδική στιγμή όπου η πηγή (το Απόλυτο) μπορεί να παρέμβει απευθείας στη Δημιουργία της  και να επιλύσει την πρωτογενή ανωμαλία και όλα τα κακά που συνδέονται μαζί της, και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που το σκοτάδι θα εξαφανιστεί σύντομα. Η στιγμή αυτή της άμεσης παρέμβασης ονομάζεται Αποκάλυψη  και περιγράφεται με αρκετή ακρίβεια σε ένα διάσημο όραμα σχεδόν 2.000 ετών:

Αυτή η στιγμή μπορεί επίσης να ονομαστεί ως Κοσμική Aναστροφή, και οι επιστήμονες έχουν αρχίσει τώρα να καταλαβαίνουν ότι δεν θα συμβεί σε δισεκατομμύρια χρόνια από τώρα αλλά μάλλον νωρίτερα:

https://www.space.com/end-cosmic-expansion

Δεύτερον, υπάρχει η ολοκλήρωση του κύκλου του γαλαξιακού μαγνητικού παλμού ο οποίος κρατάει κάτι ανάμεσα στα 12.000 και 13.000 χρόνια. Κάθε 12.000 χρόνια περίπου ο Γαλαξιακός Κεντρικός Ήλιος αντιστρέφει τη μαγνητική του πολικότητα, και σε δυο τέτοιους κύκλους επαναφέρει τη μαγνητική του πολικότητα στην πρωταρχική μορφή της. Ο άξονας της γης είναι συγχρονισμένος με τις αναστροφές του γαλαξιακού μαγνητικού πεδίου, και αυτή είναι η πραγματική  προέλευση  του κύκλου περιστροφής των 25.772 ετών, και του κύκλου των 12.000 ετών του συμβάντος Heinrich:

https://en.wikipedia.org/wiki/Heinrich_event

Πρόσφατες επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι αναστροφές του γαλαξιακού μαγνητικού πεδίου είναι ξαφνικά γεγονότα που χρειάζονται μόνο μερικά χρόνια για να συμβούν:

Η αναστροφή του γαλαξιακού μαγνητικού πεδίου πυροδοτεί ένα ηλιακό γεγονός mininova,  το οποίο με τη σειρά του πυροδοτεί την αναστροφή του γήινου μαγνητικού πεδίου. Το μαγνητικό πεδίο της γης μειώνεται ήδη γρήγορα προετοιμαζόμενο για την αναστροφή του, και μία πιθανή καμπύλη της ισχύος του ίσως δείχνει κάπως έτσι (το μωβ μέρος της καμπύλης είναι πρόβλεψη):

Όταν η ισχύς του γήινου μαγνητικού πεδίου πέσει κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο, η ελαστικότητα και το ιξώδες του μανδύα αλλάζουν απότομα για να επιτρέψουν μετατοπίσεις του φλοιού και φυσική μετατόπιση των πόλων:

https://cdn.preterhuman.net/texts/other/crystalinks/crustal.html

Η μετατόπιση των πόλων πυροδοτεί ένα πλανητικό κύμα τσουνάμι το οποίο ξεπλένει την πλανητική επιφάνεια και την εξαγνίζει. Αυτό το κύμα τσουνάμι αποτελεί απαραίτητο τμήμα της  διαδικασίας του εξαγνισμού της πρωτογενούς ανωμαλίας, και θα μπορέσουν να επιβιώσουν από αυτό στην επιφάνεια του πλανήτη μόνο τα άτομα που είναι πολύ ισχυρά συνδεδεμένα με εσωτερικό Φως μέσα στα Νησιά του Φωτός, καθώς και όσοι έχουν κάνει κατάλληλη προετοιμασία.  Ο υπόλοιπος ανθρώπινος πληθυσμός θα εκκενωθεί από την επιφάνεια και κατόπιν θα μπορέσει να ξεκινήσει ένα νέο κύκλο από την αρχή, σε πλήρη ευθυγράμμιση με το Φως.

Τα κορυφαία στελέχη της καμπάλ γνωρίζουν για την επερχόμενη πολική μετατόπιση και σχεδιάζουν να επιβιώσουν μέσα στα υπόγεια καταφύγια και τις τρύπες τους:

http://theunveiling33.blogspot.com/2022/04/ascension-notes-and-situation-update.html

Η αντίσταση θα τους καθαρίσει πριν συμβεί η πολική μετατόπιση.

Τρίτον, είναι και η ολοκλήρωση του μαγνητικού ηλιακού κύκλου ο οποίος διαρκεί γύρω στα 11 χρόνια. Η επόμενη ηλιακή μαγνητική αναστροφή αναμένεται γύρω στα 2025. Ο ήλιος γίνεται ενεργός πολύ πιο γρήγορα από το αναμενόμενο,  και ο αριθμός των ηλιακών κηλίδων τώρα (Μάιος 2022)  είναι ήδη μεγαλύτερες από τις προβλέψεις του ΝΟΑΑ (Εθνική Διαχείριση Ωκεανών & Ατμόσφαιρας)  για την κορύφωση του κύκλου αυτού το 2025:

https://www.swpc.noaa.gov/products/solar-cycle-progression

Σε λίγους μήνες οι συστημικοί επιστήμονες θα αρχίσουν να συνειδητοποιούν ότι κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει με τον παρόντα ηλιακό κύκλο,  και κάποιοι από αυτούς θα μπορέσουν να συνδέσουν τις τελείες, προκαλώντας πλήρη πανικό σε κάποιους κύκλους.

Ένα μικρό στοιχείο,  ένα γεγονός τύπου Carrington είναι πολύ πιθανό να συμβεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια:

https://www.sciencealert.com/a-large-enough-solar-storm-could-knock-out-our-power-grid-an-engineer-explain-how

Και οι τρεις αυτοί κύκλοι, ο συμπαντικός, ο γαλαξιακός, και ο ηλιακός, συμπίπτουν πάνω στο άνοιγμα της Πύλης της Ανάληψης το 2025, η οποία για εμάς είναι ένα ορόσημο προσανατολισμού για να υπολογίσουμε πότε αναμένεται να εμφανιστούν οι μεγάλες αλλαγές.

Μέχρι τότε βρίσκεται σε ισχύ μία ήπια δημοσιοποίηση με ενδιαφέρουσες φωτογραφίες «φυσικών» σχηματισμών στον Άρη:

http://www.gigapan.com/gigapans/229311

 Μπορείτε να υποστηρίξετε τις δυνάμεις Φωτός με τον ακόλουθο διαλογισμό:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/05/urgent-meditation-to-stop-the-monkeypox-outbreak-every-4-hours.html

Μπορείτε να βουτήξετε βαθύτερα στον τεράστιο όγκο πληροφοριών που έχουν αναρτηθεί σε αυτό το blog:

https://cobramap.blogspot.com/2022/03/cobra-intel-map.html

Και να  ειδοποιήστε όταν το blog ενημερώνεται:

http://feeds.feedburner.com/blogspot/jUQcb

 Νίκη του Φωτός!

πηγή

Σας αρεσουν τα αρθρα μασ;

Κεράστε μας έναν καφέ!

€2,00
€5,00
€10,00

ή επιλέξτε το ποσό που επιθυμείτε:


♥ Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σας ♥

Donate

paypal.me/EternalNowblog


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.
Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s