Οι Δυτικές Οικονομικές Παραισθήσεις Συντρίβονται Πάνω Στην Πραγματικότητα

Benjamin Fulford   20/6/2022


Όσο σκληρά κι αν προσπαθείς να αποφύγεις την πραγματικότητα, τελικά αυτή θα σε βρει. Αυτό είναι το μάθημα που παίρνουν τώρα οι ιδιωτικές δυτικές κεντρικές τράπεζες, καθώς τα παραισθητικά τους χρήματα καταρρέουν σε έναν αληθινό κόσμο. Η γενική κατάρρευση των χρηματοπιστωτικών αγορών που παρατηρήθηκε πρόσφατα δεν αποτελεί συνήθη κίνηση της αγοράς. Πρόκειται για την κατάρρευση ενός συστήματος.

Ο βιομηχανικός μέσος όρος του Dow Jones παρουσιάζεται μειωμένος τις 11 από τις τελευταίες 12 εβδομάδες, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί. Το πλησιέστερο σε αυτό ήταν στη μεγάλη κατάρρευση του 1929, όταν έπεσε για 10 από τις 11 εβδομάδες. Κανονικά, όταν οι μετοχές πέφτουν τα ομόλογα αυξάνονται, καθώς οι άνθρωποι σπεύδουν στην «ασφάλεια». Ωστόσο, τα αμερικανικά δημόσια ταμεία έχουν τη μεγαλύτερη κατάρρευση τους από τότε που ο Νίξον έβγαλε το αμερικανικό δολάριο από την ισοτιμία του με το χρυσό, στις αρχές της δεκαετίας του 1970. Οι αγορές κρυπτονομισμάτων, από την πλευρά τους, έχουν πέσει κατά τα 2/3 από την κορυφή τους και έχουν εξατμιστεί 2 τρισεκατομμύρια δολάρια φαντασιακών χρημάτων.

Η συναίνεση μεταξύ των κορυφαίων βετεράνων του χρηματοπιστωτικού κλάδου είναι ότι τα αποθέματα πρόκειται να μειωθούν κατά 90% πριν όλο αυτό τελειώσει.

Σήμερα, 20 Ιουνίου, όλες οι χρηματοπιστωτικές αγορές στις ΗΠΑ είναι κλειστές, δήθεν για της 19ης Ιουνίου του τέλους της σκλαβιάς. Ωστόσο, δεδομένου ότι το θερινό ηλιοστάσιο στις 21 Ιουνίου είναι μια σημαντική ημέρα για σατανικές θυσίες, πηγές της CIA λένε ότι «αυτοί» πρόκειται να το χρησιμοποιήσουν ως δικαιολογία για να κλείσουν τις τράπεζες και να κλέψουν τις οικονομίες του κόσμου.

Οι πηγές σημειώνουν ότι η πτώση των κρυπτονομισμάτων ήταν πολύ ταχύτερη από την πτώση της υπόλοιπης αγοράς επειδή «το Bitcoin και οι στενοί συνεργάτες του καταστρέφονται έτσι ώστε η Fed και οι σύμμαχοί της στην Κεντρική Τράπεζα της Χαζαρικής Μαφίας να μπορέσουν να δημιουργήσουν το δικό τους ψηφιακό νόμισμα… Ανέκαθεν γνωρίζαμε ότι η καμπάλ της ΧΜ είχε μια πίσω πόρτα στο Bitcoin και τελικά το ελέγχει. Εφόσον δημιουργήθηκε από το Πεντάγωνο», σχολίασε η πηγή.

Το «αυτοί» φυσικά είναι η μικρή ενδοζευγαρωμένη οικογενειακή ομάδα που λατρεύει τον σατανά και κατέχει τις δυτικές κεντρικές τράπεζες και το 90% των διεθνικών εταιρειών. Μεταμφιέζουν τον έλεγχο αυτό μέσω ιδρυμάτων και κεφαλαίων. Ωστόσο, μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι η Vanguard, η Black Rock, η State Street και οι Τράπεζες ελέγχουν το 40% των αμερικανικών μετοχών. Αν κοιτάξετε σε ποιον ανήκουν, θα βρείτε τους συνήθεις υπόπτους Rockefeller/Rothschild κ.λπ. Αυτοί, με τη σειρά τους, είναι τώρα σκλάβοι ενός συστήματος τεχνητής νοημοσύνης που ελέγχει το 70% όλων των συναλλαγών μετοχών. Αυτή η ομάδα βρίσκεται τώρα στη διαδικασία να της προσπάθειας εξαγοράς όλων των σπιτιών και των ακινήτων.

Δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για εμάς, μαθαίνουν τώρα τον αρχαίο μύθο του μαύρου δράκου του Σιντοϊσμού. Σύμφωνα με την ιστορία, αν επικαλεστείτε τον μαύρο δράκο θα μπορείτε να βλέπετε τις αδυναμίες των άλλων και να τις εκμεταλλεύεστε για δικό σας όφελος. Σταδιακά θα συσσωρεύσετε μεγάλο πλούτο και δύναμη. Ωστόσο, υπάρχει ένα μοιραίο ελάττωμα: μόλις αποκτήσετε αυτή τη δύναμη, δεν θα έχετε φίλους και ως αποτέλεσμα θα είστε καταδικασμένοι.

Αυτή η μικρή ομάδα ανθρώπων χρησιμοποίησε τα χρήματά της για να εξαγοράσει πολιτικούς, γιατρούς, ελευθεροτέκτονες, δικαστές, στρατηγούς κ.λπ., και σκέφτηκε ότι ήταν υπεράνω κάθε μορφής δικαιοσύνης ή τιμωρίας.

Τώρα όμως, αυτό που συνέβη είναι ότι έχουν συσσωρεύσει τόσο πλούτο και δύναμη που η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν θα επηρεαστεί όταν η οικονομική παραίσθηση φτάσει σε ένα τέλος. Με άλλα λόγια, η κατάρρευση των αγορών θα επηρεάσει κυρίως το 0,01% που τις κατέχει.

Καθώς το δίκτυο οικονομικού ελέγχου τους καταρρέει, οι δικοί τους άνθρωποι εξεγείρονται ενώ τους πλησιάζει μια διεθνής συμμαχία. Αυτό το βίντεο του υποτιθέμενου ηγέτη-μαριονέτας της ΧΜ, Juan Guaido, που δέχθηκε επίθεση στη Venezuala, δείχνει τι περιμένει όλους τους ψεύτικους πολιτικούς της ΧM.

Η πρώτη που θα πέσει θα είναι η Ευρώπη. Οι Ρώσοι και άλλοι έχουν διακόψει την τροφοδοσία με το φυσικό αέριό τους επειδή κανείς δεν θέλει να δεχτεί χρήματα-που-δεν-υποστηρίζονται-από-τίποτα ως αντίτιμο για πραγματικά αγαθά.

Την προηγούμενη εβδομάδα Ιταλία και Σλοβακία ανέφεραν ότι έλαβαν λιγότερο από το ήμισυ των συνήθων όγκων αερίου από τη Ρωσία. Η Γαλλία δεν έχει φυσικό αέριο από τις 15 Ιουνίου. Η Πολωνία, η Βουλγαρία, η Φινλανδία, η Δανία και οι Κάτω Χώρες έχουν ήδη σε αναστολή τις ρωσικές παραδόσεις φυσικού αερίου. Η Γερμανία επίσης αντιμετωπίζει σύντομα διακοπή, αναφέρουν ρωσικές πηγές της FSB.

https://www.bbc.com/news/business-61838905

Οι Ευρωπαίοι δεν μπορούν να βρουν αέριο αλλού. Η Αλγερία, για παράδειγμα, έχει επίσης διακόψει τη μισή παροχή φυσικού αερίου που στέλνει στην Ευρώπη μέσω αγωγού.

Το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν υποσχέθηκε στους Ευρωπαίους ότι θα αντικαταστήσει το ρωσικό φυσικό αέριο, αλλά ο κύριος τερματικός σταθμός εξαγωγής φυσικού αερίου ανατινάχθηκε και δεν θα μπορεί να συνεχίσει τις πλήρεις δραστηριότητές του πριν από το τέλος του έτους.

https://www.reuters.com/markets/commodities/freeport-lng-extends-outage-after-fire-targets-year-end-full-operations-2022-06-14/?utm_source=reddit.com

Πίεση ασκείται επίσης στο πετρέλαιο. Το πετρέλαιο που κλέβουν οι Ευρωπαίοι από τη Λιβύη, από τη δολοφονία του Μουαμάρ Καντάφι το 2011 και μετά, έχει κοπεί.

https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/Libya-Loses-11-Million-Bpd-As-It-Shuts-Down-Nearly-All-Its-Oil-Fields.html

Επίσης, το μεγαλύτερο διυλιστήριο πετρελαίου της Ουκρανίας καταστράφηκε, αποκόπτοντας άλλη μία σημαντική πηγή ευρωπαϊκού πετρελαίου.

https://www.pravda.com.ua/eng/news/2022/06/18/7353194/

Δεν είναι περίεργο που ο Γερμανός βουλευτής Seffen Kofre αναφέρει ότι «οι κυρώσεις και το εμπάργκο της ΕΕ πλήττουν τη Γερμανία και όχι τη Ρωσία».

https://tass.com/pressreview/1464945

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς, ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Ιταλός Πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι, ο Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον και ο Πρόεδρος της Ρουμανίας Κλάους Ιγκάνις μετέβησαν στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα για να συναντήσουν τον Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Ο λόγος που πήγαν είναι ότι «προσπαθούν να βρουν τρόπο να αποκτήσουν το τελευταίο τους ποσό κλεμμένων χρημάτων. Όλοι ξέρουν ότι είναι Game Over για αυτούς», αναφέρει πηγή της CIA.

https://news.sky.com/story/boris-johnson-makes-second-surprise-visit-to-kyiv-12635686

Το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν επίσης είναι καταδικασμένο. Αυτός μπορεί να είναι ο λόγος για τον οποίο ένα avatar του Μπάιντεν «έπεσε» από ένα ποδήλατο σε στάση την περασμένη εβδομάδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για να εξηγήσει ότι παραιτείται λόγω «τραυματισμού στο κεφάλι», αναφέρει η πηγή.

Ο πραγματικός λόγος φυσικά είναι ότι το καθεστώς του αποκόπτεται από τις παγκόσμιες αγορές ενέργειας. Τώρα τροφοδοτούνται μέσω των στρατηγικών αποθεμάτων πετρελαίου των ΗΠΑ σε τέτοιο ρυθμό, που τα αποθέματα θα χρησιμοποιηθούν όλα μέχρι το τέλος του έτους.

Κανένα καθεστώς δεν μπορεί να επιβιώσει από ένα τέτοιο σοκ και η κοινωνική τάξη ήδη καταρρέει. Όπως σημειώνει ο Μάικλ Σνάιντερ:

Η κλοπή καταστημάτων έχει ουσιαστικά γίνει ένα εθνικό χόμπι, οι υπαίθριες αγορές ναρκωτικών λειτουργούν ελεύθερα ακριβώς κάτω από τη μύτη των αδιάφορων αρχών και οι τοξικομανείς κατεβάζουν τα παντελόνια τους και χέζουν όποτε και όπου θέλουν. Χάρη στα επίπεδα ρεκόρ της παράνομης μετανάστευσης, η συμμετοχή σε συμμορίες εκρήγνυται και η εμπορία ανθρώπων έχει φτάσει σε πραγματικά τρομακτικά επίπεδα

http://endoftheamericandream.com/if-the-streets-of-america-are-this-chaotic-now-what-will-they-be-like-when-things-really-start-hitting-the-fan/

Οι Ρώσοι έβαλαν το νέο και βελτιωμένο avatar του Πούτιν να διαβάσει την πράξη εξέγερσης στις δυτικές ελίτ την περασμένη εβδομάδα. Σε μια πύρινη ομιλία, ο Πούτιν είπε πράγματα όπως:

Οι διεθνείς οργανισμοί καταρρέουν και οι εγγυήσεις ασφαλείας υποτιμώνται… Αποδείχθηκε ότι ήταν απλά αδύνατο να επιτευχθούν νέες συμφωνίες [με τη Δύση]…. Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει χάσει εντελώς την πολιτική της κυριαρχία… Η αποσύνδεση από την πραγματικότητα θα οδηγήσει σε μια εναλλαγή ελίτ στο εγγύς μέλλον.

https://tass.com/economy/1467747

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η πραγματική δύναμη στη Ρωσία, ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, αναφέρει ότι «οι επαφές με την Ευρώπη απουσιάζουν από τις προτεραιότητες της Ρωσίας».

https://tass.com/politics/1466371

Η Κίνα συνεργάζεται με τη Ρωσία για να «ωθήσει τη διεθνή τάξη και την παγκόσμια διακυβέρνηση προς μια πιο δίκαιη και λογική κατεύθυνση», είπε ο Πρόεδρος της Κίνας Σι Τζινπίνγκ.

https://english.news.cn/20220615/d7f1e2a0c92e43b6af5ba2f692536d99/c.html

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πούτιν λέει ότι «η εποχή μιας μονοπολικής παγκόσμιας τάξης έχει τελειώσει».

Αντιμετωπίζοντας μια δομική ιδεολογική κατάρρευση, πολλά ακόμα μέλη (που σύντομα θα είναι «πρώην») της δυτικής άρχουσας τάξης υποφέρουν από σοβαρή γνωστική ασυμφωνία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «Οι Δυτικοί δημοσιογράφοι τρελάθηκαν», δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Ρωσικής Προεδρικής Κυβέρνησης Ντμίτρι Πέσκοφ.

https://tass.com/politics/1464175

Ας μην υπάρχει αμφιβολία, ο πόλεμος έχει κηρυχθεί στη δυτική ελίτ από τη Ρωσία και, σε μικρότερο βαθμό, από την Κίνα. «Εάν βρίσκεστε σε πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, οι διαπραγματεύσεις συνήθως μοιάζουν με άνευ όρων παράδοση», αναφέρει ο Αμερικανός στρατιωτικός αναλυτής, Σκοτ Ρίτερ.

Το διεθνές μποϊκοτάζ της Δύσης συνοδεύεται από επιδρομές διεθνών ειδικών δυνάμεων σε αμερικανικά βιο-εργαστήρια σε όλο τον κόσμο, αναφέρουν πηγές της CIA.

Γίνονται έφοδοι σε αμερικανικά βιολογικά εργαστήρια στο Μπανγκλαντές, το Κονγκό, τη Νικαράγουα, τη Νιγηρία, την Αίγυπτο, την Αιθιοπία, τη Γεωργία, την Γκάνα, την Αϊτή, την Ινδία, την Ινδονησία, την Ουκρανία, την Κένυα και αλλού για να ξεριζώσουν τη δραστηριότητα του βιολογικού πολέμου των ΗΠΑ, αναφέρουν οι πηγές.

Αν κοιτάξετε ποιος χρηματοδοτεί αυτές τις δραστηριότητες, θα βρείτε τους εγκληματίες που προσπαθούν ενεργά να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας σε μια απελπισμένη προσπάθεια να παραμείνουν στην εξουσία και να υποδουλώσουν το επιζών 10% της ανθρωπότητας. Οι πηγές χρηματοδότησης περιλαμβάνουν το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, την Παγκόσμια Τράπεζα (γιατί, αλήθεια, η Παγκόσμια Τράπεζα να έχει βιολογικό εργαστήριο BSL-3 στην Αιθιοπία;), την Ιατρική Έρευνα του Αμερικανικού Ναυτικού, το Ίδρυμα Γκέιτς, το CDC, το Ίδρυμα Κλίντον κ.λπ.

Επίσης, η κύρια χώρα που χρηματοδοτεί τα εργαστήρια NIH της Νιγηρίας των ΗΠΑ είναι… ο Καναδάς. Για όσους αναρωτιούνται πώς εμπλέκεται η μαριονέτα του WEF, ο Τρουντό, η απόδειξη είναι εδώ. Το χρηματοδότησε.

Αυτό το έγγραφο τα λέει όλα.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK542569/#!po=25.0000

Φυσικά, αυτοί οι εγκληματίες κυριολεκτικά αγωνίζονται για τη ζωή τους και δεν θα αποχωρήσουν αναίμακτα από τη σκηνή.

Στην Κίνα, το κομμουνιστικό κόμμα χρησιμοποιεί την τεράστια υποδομή επιτήρησης COVID για να καταπνίξει τις διαμαρτυρίες, γυρίζοντας τους κωδικούς υγείας των ανθρώπων σε κόκκινους. Στη συνέχεια τους συλλαμβάνει και τους φυλακίζει.

https://www.reuters.com/world/china/china-bank-protest-stopped-by-health-codes-turning-red-depositors-say-2022-06-14/

Στη Δύση, τα αφεντικά της Χαζαρικής Μαφίας εξακολουθούν να εκπέμπουν απεγνωσμένα τρομολαγνεία ασθενειών, σε μια προσπάθεια να εγκαταστήσουν παρόμοιους μηχανισμούς ελέγχου στις χώρες τους.

Κάνουν πρόβες και το σχεδιάζουν εδώ και χρόνια. Για παράδειγμα, τον Νοέμβριο του 2021 ο Μπιλ Γκέιτς προειδοποίησε για μια βιο-τρομοκρατική απειλή σε δέκα αεροδρόμια σε δέκα χώρες. Στη συνέχεια, στις 19 Μαΐου 2022, βλέπουμε ειδήσεις για την ευλογιά των πιθήκων σε δέκα χώρες.

https://www.globalresearch.ca/bill-gates-warns-smallpox-terror-attacks-urges-leaders-use-germ-games-prepare/5781195

Σε μια ένδειξη του πόσο τρελό έχει γίνει το τρέχον καθεστώς, αυτό το ξέσπασμα «ευλογιάς των πιθήκων» ώθησε το CDC να συμβουλεύσει τους ανθρώπους να «αυνανίζονται μαζί σε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων χωρίς να αγγίζουν ο ένας τον άλλον».

https://www.cdc.gov/poxvirus/monkeypox/specific-settings/social-gatherings.html?CDC_AA_refVal=https%3A%2F%2Fwww.cdc.gov%2Fpoxvirus%2Fmonkeypox%2Fsexualhealth%2Fsocial.html

Αυτοί είναι μερικοί από τους αποκαλούμενους ηγέτες της Δύσης που βρίσκονται πίσω από αυτή την παραφροσύνη:

Τζάστιν Τρουντό-Κάστρο

Εμμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν

Στον Καναδά, ο Τρουντό ώθησε τον πρώην ανώτατο γραφειοκράτη Πολ Τελιέ να προειδοποιήσει ότι η τρομοβουλή του Τρουντό «βρίσκεται στη διαδικασία καταστροφής της δημόσιας υπηρεσίας … και η λέξη «καταστροφή» δεν είναι όσο ισχυρή χρειάζεται.»

https://www.ctvnews.ca/politics/don-martin-the-fall-of-justin-trudeau-has-begun-1.5946788

Στην Αυστραλία, ο πρώην πρωθυπουργός Τζον Χάουαρντ τοποθέτησε 90ετή εντολή καταστολής για την κατονομασία δικαστών παιδεραστών και ενός πρώην πρωθυπουργού.

Αυτοί οι τρελοί ασθενείς εξακολουθούν να προσπαθούν να προκαλέσουν και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η τελευταία ήταν μια κίνηση της Λιθουανίας, μέλους της Βαλτικής, η οποία είναι μέλος του ΝΑΤΟ, να απαγορεύσει όλα τα αγαθά σιδηροδρομικής διέλευσης που πηγαίνουν στον μακρινό δυτικό θύλακα του Καλίνινγκραντ της Ρωσίας. Παρόμοια απαγόρευση από την Πολωνία προκάλεσε την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από τη Γερμανία.

Βλέπουμε επίσης συνεχείς προσπάθειες αυτών των ηλιθίων να επιτεθούν σε δημοσιογράφους. Για παράδειγμα, έχουν γίνει τρεις προσπάθειες για τη ζωή του Gordon Duff από το Veteran’s Today τις τελευταίες εβδομάδες.

«Ενδέχεται να έγινε απόπειρα δολοφονίας μου πριν λίγες μέρες. Κάποιος παραβίασε μια πινακίδα στοπ και σταμάτησε μπροστά από τη μοτοσικλέτα μου. Πέρασα από το παράθυρο των επιβατών του με αρκετά μεγάλη ταχύτητα….Έχω ένα Τραυματισμό Εγκεφάλου και πάμπολλα ράμματα, καθώς και πολλούς άλλους τραυματισμούς. [Η γυναίκα μου] Κάρολ έχει σπασμένο πόδι, δύο σπασμένους καρπούς, σπασμένη μύτη… Υποτίθεται ότι δεν θα επιβίωνα.»

Φαίνεται ότι ο Νταφ βγήκε εκτός ελέγχου αναφέροντας υπερβολικά πολλή αλήθεια για την Ουκρανία κ.λπ.

Ο παρών συντάκτης έλαβε επίσης απειλές θανάτου, την περασμένη εβδομάδα, από άτομα που προηγουμένως απασχολούνταν από τους Rockefellers στην Ιαπωνία. Σημειώστε τη λέξη «προηγουμένως». Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι οι εκτελέσεις έχουν αρχίσει στην Ιαπωνία και ότι πολλοί εκτελεστικοί πράκτορες του βαθέως κράτους σε αυτή τη χώρα μεταφέρονται στην αμερικανική στρατιωτική βάση στο Γκουάμ.

Μιλώντας για αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, θα ολοκληρώσουμε για άλλη μια φορά με μια επιχείρηση που σχετίζεται με τη μαρτυρία (Blue Beam) σχετικά με τη βάση Dulce στο Νέο Μεξικό, από τον πρώην αξιωματικό ναυτικών πληροφοριών William Cooper:

Εδώ είναι μερικά ακόμη σχετιζόμενα γραφικά που μας αποστάλθηκαν:

Ως συνήθως, ελπίζουμε ότι αυτό είναι μέρος μιας πολυαναμενόμενης αποκάλυψης για τα μυστικά προγράμματα των ΗΠΑ. Μπορεί κάλλιστα να είναι η επικείμενη κατάρρευση της κυβέρνησης των ΗΠΑ αυτή που θα επιταχύνει τέτοιες αποκαλύψεις.

Θα το δούμε.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s