Η Άνγκελα Χίτλερ Συγκεντρώνει τους Υπολοχαγούς στη Γερμανία για να Θρηνήσουν την Απώλεια του Τέταρτου Ράιχ

Benjamin Fulford    27/6/2022


Σε έναν απόηχο της Ιστορίας, η Άνγκελα Χίτλερ συγκέντρωσε τους υπολοχαγούς της στο κάστρο του πατέρα της στη Βαυαρία για να ορκιστεί να πολεμήσει έως τον τελευταίο Ουκρανό απέναντι στην αναπόφευκτη ήττα από τις συντριπτικές ρωσικές δυνάμεις. Αυτή η λεγόμενη σύνοδος της G7 αποτελεί μέρος μιας έκτακτης συγκέντρωσης ηγετών της Χαζαρικής Μαφίας, η οποία τώρα αντιμετωπίζει τόσο στρατιωτικά δικαστήρια ήττας όσο και δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου.

Μια ματιά στην κατάσταση στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και σε ολόκληρο τον κόσμο καθιστά πολύ σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με το τέλος μιας εποχής. Ακόμη και η Jerusalem Post, η ναυαρχίδα εφημερίδα του πρώην προπύργιου της Χαζαρικής Μαφίας του Ισραήλ, τώρα το παραδέχεται:

Πλησιάζουμε στον θάνατο του παλαιού γεωπολιτικού συστήματος και της παγκόσμιας τάξης που επαναλαμβάνεται συνεχώς από τους μεσαιωνικούς αιώνες.

Φαίνεται ότι, επιτέλους, αυτός ο κύκλος της πανούκλας, του πολέμου και της πείνας θα είναι το τέλος της δυτικής ηγεμονίας, και η γέννηση μιας νέας παγκόσμιας τάξης, μιας νέας παγκόσμιας τάξης που πιθανότατα θα επαναφέρει την ισορροπία δυνάμεων στην Ασία και την Αφρική, όπου ήταν τα κέντρα του παγκόσμιου πλούτου και της δύναμης πολύ πριν από τη βιομηχανική επανάσταση.

https://www.jpost.com/opinion/article-710365

Ας ξεκινήσουμε με την κατάσταση στην Ουκρανία. Σε μια ένδειξη ολικής στρατιωτικής ήττας, οι Ουκρανοί «στρατολογητές» αρπάζουν τώρα ανθρώπους από τα σπίτια τους, τους δρόμους, τα εστιατόρια και τις εγκαταστάσεις ψυχαγωγίας και τους στέλνουν ανεκπαίδευτους και ανεπαρκώς οπλισμένους στην πρώτη γραμμή. «Ένας μεγάλος αριθμός έμπειρων Ναζί τέθηκε εκτός δράσης και αυτοί οι έφεδροι που τώρα στέλνονται στη μάχη δεν είναι κατάλληλοι για το έργο», δήλωσε στο RT ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας συνταγματάρχης Βίκτορ Μπαράνετς.

https://www.rt.com/russia/557750-ukraine-draft-convicts-women/

Η αρπαγή ανθρώπων από τους δρόμους και η τοποθέτησή τους σε χαντάκια για να σκοτωθούν από το πυροβολικό είναι ένα σαφές σημάδι της επικείμενης και πλήρους κατάρρευσης του ουκρανικού στρατού.

Τόσο οι ιαπωνικές όσο και οι βρετανικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών λένε ότι ολόκληρος ο λεγόμενος πόλεμος είναι μια επιχείρηση μάρκετινγκ, ώστε η βιομηχανία όπλων έχει μια δικαιολογία για να αγοράσει νέα όπλα και να κρατηθεί στη ζωή.

 Οι ιαπωνικές στρατιωτικές πληροφορίες λένε ότι αυτό που συμβαίνει είναι ότι το ΝΑΤΟ ξεφορτώνεται τα παλιά του και ληξιπρόθεσμα αποθέματα όπλων του. Τα παλιά όπλα πηγαίνουν όλα στη Συρία και το Αφγανιστάν, όχι στην Ουκρανία, προσθέτουν.

«Το ΝΑΤΟ είναι de facto ο Οργανισμός Εμπορίου Όπλων του Βόρειου Ατλαντικού (North Atlantic Arms Trade Organization), ακόμη και υπό διάφορες άλλες μορφές», συμφωνεί μια πηγή της MI6, σημειώνοντας ότι «η Ρωσοουκρανική Ανάφλεξη είναι, στην πραγματικότητα, η ΡωσοNΑΤΟϊκή Ανάφλεξη με σκοπό να δημιουργήσει αγορά».

Είναι όμως κάτι περισσότερο από απλές πωλήσεις όπλων. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι η κατάρρευση της ΕΕ και της Εταιρίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που είναι εμπορικά σήματα του Ναζιστικού Τέταρτου Ράιχ, λένε οι πηγές.

Στο παρασκήνιο, ο πρώην ναζί Fuehrer George Bush ο Πρεσβύτερος διέταξε τη δολοφονία του Δρ Michael Van De Meer, του πρώην επικεφαλής της MI6, πριν από αρκετά χρόνια. Σε αντίποινα, εκτελέστηκε ολόκληρη η φατρία Μπους, λένε πηγές της MI6.

Στη συνέχεια, οι Ναζί αντεπιτέθηκαν με την εκλογική νοθεία με έδρα τη Φρανκφούρτη, κατά την οποία εγκαταστάθηκε ως Πρόεδρος «ένας Τζο Μπάιντεν που ήταν πολύ ανίκανος να γνωρίζει τι συνέβαινε». Η πηγή προσθέτει ότι «εξ όσων γνωρίζω, κανείς στον κόσμο δεν ακούει ούτε μια λέξη αυτού του ανθρώπου». Όλη αυτή η αντεπίθεση Μπάιντεν των Ναζί έχει οδηγήσει τις ΗΠΑ «σε μια καταστροφή πέρα από κάθε σωτηρία και ουσιαστικά σε ένα αποτυχημένο κράτος».

Αυτό που είναι πιθανό να δούμε τις επόμενες εβδομάδες –ή το πολύ μήνες– είναι η πλήρης παράδοση της Ευρώπης, συμφωνούν πολλές πηγές.

Ωστόσο, σύμφωνα τόσο με την NSA όσο και με την MI6, το βράδυ της περασμένης Κυριακής ο κόσμος έφτασε πολύ κοντά στον πλήρη θερμοπυρηνικό πόλεμο όταν η Ρωσία εκτόξευσε τέσσερα πυρηνικά βομβαρδιστικά, καθώς το προεδρικό άβαταρ Βλαντιμίρ Πούτιν μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα υπόγειο καταφύγιο.

Αυτό προέκυψε αφού η Ρωσία χτύπησε όλους τους ευρωπαϊκούς στρατιωτικούς δορυφόρους για να τυφλώσει τις δυτικές άμυνες, λένε οι πηγές.

Ο αντιστράτηγος Gurulyov, ανώτερος διοικητής που τώρα εκπροσωπεί την Ενωμένη Ρωσία –το κύριο πολιτικό κόμμα υπέρ του Πούτιν– δήλωσε στη ρωσική κρατική τηλεόραση ότι επρόκειτο να «χτυπήσει πρώτα το Λονδίνο». Είπε επίσης ότι «Θα καταστρέψουμε ολόκληρη την ομάδα των διαστημικών δορυφόρων του εχθρού κατά τη διάρκεια της πρώτης αεροπορικής επιχείρησης».

https://www.news.com.au/world/europe/close-ally-calls-on-vladimir-putin-to-strike-london-first-in-wwii-on-russian-media/news-story/b4025f801f9966ffa35e3595aaf79553

Είναι σαφές ότι, από την άποψη της στρατιωτικής κοινής λογικής, οι Ρώσοι δεν πρόκειται να ανακοινώσουν μια τέτοια κίνηση εκ των προτέρων. Ο ακόλουθος τίτλος καθιστά σαφές ότι η απογείωση δορυφόρων έχει ήδη συμβεί:

Ο πολύ έντονος ηλιακός καιρός προκαλεί την πτώση των δορυφόρων από την τροχιά τους. Και πρόκειται να χειροτερέψει.

Στο άρθρο η Anja Stromme, διευθύντρια της αποστολής Swarm του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος, είπε στο Space.com: «Υπάρχει πολλή πολύπλοκη φυσική, έτσι ακόμα δεν καταλαβαίνουμε πλήρως τι συμβαίνει».

https://www.space.com/satellites-falling-off-sky-solar-weather

Η «πολύπλοκη φυσική» πιθανότατα σήμαινε ρωσικά αντιδορυφορικά όπλα.

Ακολούθησε ένα πλήρες ειδησεογραφικό μπλακάουτ και αναφορών για επικείμενη πυρηνική επίθεση.

Ο θερμοπυρηνικός πόλεμος σταμάτησε όταν η MI6 επικοινώνησε με τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών και δήλωσε ότι συμφώνησαν με την έκκληση του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ για «δημιουργία ενός κοινού χώρου από τον Ατλαντικό έως τον Ειρηνικό Ωκεανό».

https://tass.com/politics/1471117

Με άλλα λόγια, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ένα σχέδιο για την αντικατάσταση του σημερινού διεθνούς συστήματος που ελέγχεται από τη Χαζαρική Μαφία, το οποίο επικεντρώνεται γύρω από τον ΟΗΕ, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα, την BIS κ.λπ.

Το σχέδιο ζητεί την αντικατάσταση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με μια ομάδα εκπροσώπων από επτά περιοχές: την Αμερική (Βόρεια και Νότια), την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, την Κίνα, την Ινδία, την Ανατολική Ασία και την Ωκεανία (εξαιρουμένης της Κίνας), την Αφρική και τον μουσουλμανικό κόσμο.

Αυτό κυκλοφορεί τώρα δημόσια. Ο μεξικανός πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ έχει ήδη ζητήσει δημόσια την ενοποίηση της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής.

https://www.breitbart.com/latin-america/2022/06/06/mexican-president-calls-for-american-superstate-open-borders/

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ζήτησε ένα μουσουλμανικό υπερκράτος, όταν είπε την περασμένη εβδομάδα ότι «η Τουρκία δεν μπορεί να περιοριστεί εντός των συνόρων της».

https://twitter.com/g_mastropavlos/status/1540756481150046210?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1540756481150046210%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.zerohedge.com%2Fgeopolitical%2Fturkish-fm-urges-greater-turkey-eu-sides-greece-territorial-dispute

Τώρα η Ρωσία και η Αγγλία συμφώνησαν σε μια ενωμένη Ευρώπη.

Μια μεγάλη συγκέντρωση των BRICS και άλλων την περασμένη εβδομάδα κατέστησε επίσης σαφές ότι το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου κόσμου συμφωνεί στο τέλος του μεταπολεμικού συστήματος που κυριαρχείται από τις αμερικανικές εταιρείες.

Σε αυτή τη συγκέντρωση, οι BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική) συναντήθηκαν με εκπροσώπους από πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αργεντινής, του Μπαγκλαντές, της Αιγύπτου, της Ινδονησίας, του Καζακστάν, της Νιγηρίας, των ΗΑΕ, της Σαουδικής Αραβίας, της Σενεγάλης, της Ταϊλάνδης και της Ουρουγουάης.

https://www.zerohedge.com/geopolitical/escobar-exile-main-street-sound-unipolar-world-fading-away

Ο πρόεδρος της Αργεντινής Αλμπέρτο Φερνάντεζ στη συνάντηση ζήτησε την ένταξη στις BRICS. Αυτά είναι πολύ καλά νέα, διότι σημαίνει ότι η Αργεντινή έχει ζητήσει ρωσική και κινεζική κ.λπ. στρατιωτική βοήθεια για να αντιμετωπίσει τα αδίστακτα στοιχεία της Χαζαρικής Μαφίας που αγόρασαν 1000 μίλια της ακτογραμμής της Παταγονίας για να τα χρησιμοποιήσουν ως κρησφύγετο κατά τη διάρκεια του προγραμματισμένου πυρηνικού πολέμου τους, λένε πηγές της Μοσάντ.

https://sputniknews.com/20220624/argentinas-president-requests-brics-membership-for-his-country-1096632092.html

Κατά τη σύνοδο, οι ηγέτες των χωρών BRICS συμφώνησαν να χρησιμοποιήσουν τον Μηχανισμό Ρύθμισης των Ενδεχόμενων Αποθεματικών (CRA: Contingent Reserve Arrangement) ως εναλλακτική λύση στο ΔΝΤ. Ζήτησαν επίσης ένα διεθνές αποθεματικό νόμισμα με βάση τα νομίσματα των κρατών-μελών των BRICS, δήλωσε την Τετάρτη ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν

https://tass.com/economy/1469823

Για να υποστηρίξουν αυτά τα σχέδια, αποκόπτουν τόσο την Ευρώπη όσο και τις ΗΠΑ από τις προμήθειες πετρελαίου και φυσικού αερίου από τον υπόλοιπο κόσμο.

Ακολουθούν μερικές δημόσιες ενδείξεις αυτού του μποϊκοτάζ:

Οι επικεφαλής των μεγάλων ενεργειακών εταιρειών της Γαλλίας προέτρεψαν την Κυριακή ιδιώτες και επιχειρήσεις να περιορίσουν αμέσως την κατανάλωση ενέργειας για να προετοιμαστούν για μια επικείμενη ενεργειακή κρίση, σε μια ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε η εβδομαδιαία εφημερίδα Journal du Dimanche.

https://www.reuters.com/business/energy/french-energy-companies-call-immediately-limiting-energy-use-2022-06-25/?utm_source=reddit.com

«Όλα τα μέλη [της G7] ανησυχούν για την κρίση που αντιμετωπίζουμε – τους μειωμένους ρυθμούς ανάπτυξης σε ορισμένες χώρες, τον αυξανόμενο πληθωρισμό, τις ελλείψεις πρώτων υλών, τις διαταραγμένες αλλαγές στην προσφορά – αυτές δεν είναι μικρές προκλήσεις», δήλωσε ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς

https://www.reuters.com/world/g7-nations-are-worried-about-global-economic-crisis-scholz-2022-06-26/?utm_source=reddit.com

Οι χώρες του κόσμου μποϊκοτάρουν τώρα οικονομικά την Ευρώπη και τις ΗΠΑ σε μεγάλο βαθμό λόγω των γενοκτονικών τους σχεδίων.

Ο πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Νικολάι Πατρούσεφ, λέει ότι έχουν αποδείξεις από την Ουκρανία σχετικά με το ότι η Ουάσινγκτον προσπαθεί να σκοτώσει ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού και τα στρατιωτικά βιολογικά προγράμματά της αποδείχθηκαν. Αυτά τα εγχειρήματα «απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στον πολιτισμένο κόσμο» επειδή οι Αμερικανοί ήταν οι μόνοι που δεν συμφώνησαν να υπογράψουν τη Σύμβαση για τα Βιολογικά Όπλα και Όπλα Τοξίνης».

https://tass.com/world/146687

Φυσικά, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι ηγέτες της Χαζαρικής Μαφίας δεν πρόκειται να αποχωρήσουν ήσυχα, καθώς αντιμετωπίζουν εκτέλεση για εγκλήματα πολέμου. Ας δούμε λοιπόν τώρα ποια είναι τα σχέδιά τους και πώς καταρρέει η διακυβέρνησή τους.

Ιταλικές πηγές των P3 ελευθεροτεκτόνων λένε ότι το τρέχον σχέδιο είναι να παραιτηθεί το avatar με τη λαστιχένια μάσκα που προσποιείται ότι είναι ο Πάπας Φραγκίσκος. Στη συνέχεια, το σχέδιο είναι να δημιουργηθεί μια κρίση πείνας και να αναδειχθεί ένας Αφρικανός πάπας ως σωτήρας που παρέχει τρόφιμα, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ανακτήσουν τον έλεγχο της Αφρικής και άλλων αναπτυσσόμενων εθνών, λένε οι πηγές.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10933635/Pope-sparks-resignation-rumours-postponing-Africa-trip-holding-unusual-cardinal-meeting.html

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ λέει ότι ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες καθυστερεί μια λύση στην παγκόσμια επισιτιστική κρίση μέσω των ενεργειών του.

https://tass.com/politics/1470661

Η ΧΜ θα συνεχίσει επίσης να χτυπά τα τύμπανα του πολέμου όσο το δυνατόν περισσότερο, με προπαγάνδα που δημιουργήθηκε μέσα σε στούντιο με πρωταγωνιστή τον υπάλληλο του Rothschild Βλαντιμίρ Ζελένσκι.

Στην τελευταία παραγωγή, οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας ανέβασαν βίντεο που έδειχναν ιδιωτικές κατοικίες κατεστραμμένες από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις, «αφήνοντας τους κατοίκους της περιοχής άστεγους». Περισσότεροι από 40 ηθοποιοί προσλήφθηκαν για τους πυροβολισμούς και όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν χρηματική αμοιβή 25 δολαρίων, δήλωσε το Σάββατο ο συνταγματάρχης Μιχαήλ Μιζίντσεφ, επικεφαλής του Κέντρου Διαχείρισης Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας.

https://tass.com/russia/1468065

Στη συνέχεια, έχουμε τις συνεχιζόμενες απειλές από τον ΠΟΥ κ.λπ. να μας σκοτώσουν όλους με βιολογικά όπλα. Ως παράδειγμα αυτού, την περασμένη εβδομάδα το άβαταρ του Μπάιντεν έκανε μια προφανή απόπειρα να αποσπάσει χρήματα από τον υπόλοιπο κόσμο λέγοντας «Πρόκειται να έρθει κι άλλη πανδημία. Πρέπει να προγραμματίσουμε εγκαίρως».

Φυσικά, τέτοιες απειλές δεν λαμβάνονται αψήφιστα. Ίσως αυτό εξηγεί αυτό το βίντεο με τα πτώματα που βγαίνουν από τον Λευκό Οίκο σε φορεία.

Λαμβάνουμε επίσης πολλές αναφορές για τους λεγόμενους ηγέτες της G7 που συγκεντρώνονται στο κάστρο του Χίτλερ. Τουλάχιστον τέσσερις από αυτούς, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Κάστρο και φυσικά ο Τζο Μπάιντεν είναι απλώς άβαταρ από τότε που αφαιρέθηκαν τα πρωτότυπα.

Για παράδειγμα, όπως αναφέρει αυτή η είδηση:

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον είχε μια «πολύ μικρή επέμβαση ρουτίνας που σχετίζεται με τα ιγμόρεια του», δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπός του τη Δευτέρα. «Επέστρεψε στην Ντάουνινγκ Στριτ λίγο μετά τις 10:00 π.μ.».

Παραλείπουν να αναφέρουν ότι επέστρεψε αισθητά νεότερος και λεπτότερος.

Επίσης, παρατηρήστε ότι το Κάστρο που εμφανίζεται στη Γερμανία είναι μια λεπτότερη έκδοση αυτού που παρατηρήθηκε πρόσφατα στον Καναδά.

https://www.independent.co.uk/news/uk/vladimir-putin-boris-johnson-justin-trudeau-bavarian-alps-prime-minister-b2109696.html

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα λευκά καπέλα στις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο θα απαλλαγούν από αυτούς τους εγκληματίες πολύ σύντομα.

Ήδη το Τέξας και η Αριζόνα αρνούνται να αναγνωρίσουν το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν. Οι Ρεπουμπλικάνοι του Τέξας πιέζουν τώρα για δημοψήφισμα στο οποίο θα κριθεί η απόσχιση της πολιτείας από τις ΗΠΑ το 2023, σε μια συνάντηση που κήρυξε παράνομη τη νίκη του Μπάιντεν.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10934819/Texas-Republicans-push-referendum-secedng-U-S.html

Επίσης, πηγές της CIA λένε ότι ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις συμφώνησε να είναι αντιπρόεδρος όταν ο πραγματικός Ντόναλντ Τζ. Τραμπ (και όχι ο ηθοποιός που βλέπουμε στην προπαγάνδα της ΧΜ στην τηλεόραση) αποκατασταθεί ως Πρόεδρος.

https://www.foxnews.com/politics/supreme-court-overturns-roe-v-wade-dobbs-v-jackson-womens-health-organization

Η ΧΜ θα προσπαθήσει να οργανώσει ταραχές χρησιμοποιώντας διχαστικούς ελιγμούς, όπως η ανατροπή του Roe εναντίον του Wade, και κάνοντας διάφορα άλλα πράγματα για να συνεχίσουν οι άνθρωποι να πολεμούν ο ένας τον άλλον αντί να επιτεθούν σε αυτήν.

Ωστόσο, το παιχνίδι έχει βασικά τελειώσει. Αυτό είχε να πει ένας μη βρετανός Ευρωπαίος βασιλικός για τη συνάντηση των G7:

«Οι περισσότεροι από τα κορυφαία στελέχη της καμπάλ έχουν πια παραδοθεί. Σε αυτούς περιλαμβάνονται ομάδες όπως η βασιλική οικογένεια της Σουηδίας. Υπάρχουν μόνο μερικές επιφυλάξεις γύρω από την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία συγκάλεσε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα [της G7] για να προσπαθήσει να φανεί ότι εξακολουθεί να μετράει. Υπάρχει επίσης μια μικρή ομάδα της σάρας και της μάρας γύρω από τον ψεύτικο Τζο Μπάιντεν. Κατά τα άλλα, είναι πλέον τελειωμένη υπόθεση».

Τέλος, για άλλη μια φορά, θα δείξουμε κάποιες εικόνες που μας έστειλαν οι άνθρωποι του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος, οι οποίοι υπόσχονται πως έπονται πολλά περισσότερα από μια πολιτική αλλαγή.

Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στα «καλυμμένα σκάφη» ή «φακοειδή σύννεφα» κατά το θερινό ηλιοστάσιο της 21ης Ιουνίου στη Βόρεια Ντακότα.

Ακολουθεί ένα βίντεο UFO που τραβήχτηκε στο Μεξικό.

Στη συνέχεια, κοιτάξτε αυτό το «εξωγήινο ιατρικό» βίντεο που μας στάλθηκε.

Ως συνήθως, προσθέτουμε πάντα ότι ενώ αυτά τα πράγματα είναι συναρπαστικά, εξακολουθούν να μην επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε ταραγμένους καιρούς είναι να επικεντρωθείτε σε αυτό που βλέπετε και βιώνετε στην προσωπική σας καθημερινή ζωή και να βεβαιωθείτε ότι είναι όλα εντάξει.

Ωστόσο, να είστε σίγουροι ότι τα καλά παιδιά κερδίζουν. Η ανθρωπότητα θα απελευθερωθεί.

πηγήΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s