Προσπαθεί Κάποιος να Ανατρέψει τις ΗΠΑ, την ΕΕ ΚΑΙ την Κομμουνιστική Κίνα;

Benjamin Fulford    22/8/2022


Προσπαθεί κάποιος να ανατρέψει ταυτόχρονα την ΕΕ, τις ΗΠΑ και την κομμουνιστική Κίνα; Υπάρχουν σίγουρα ενδείξεις ότι οι κυβερνήτες και των τριών αυτών περιοχών εργάζονται όλοι για τους ίδιους ανθρώπους. Αυτό αποδείχθηκε από την συντονισμένη αντίδραση καραντίνας και εμβολιασμού ως ανταπόκριση σε μια ψεύτικη πανδημία. Οι κινήσεις της κινεζικής κομμουνιστικής κυβέρνησης για τη δημιουργία πίστωσης κοινωνικής βαθμολογίας και τη συνεχή αναλυτική παρακολούθηση του πληθυσμού, ταιριάζουν επίσης, σίγουρα, με τα σχέδια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Η ΕΕ και η ψεύτικη αμερικανική κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο, αλλά συνάντησαν ισχυρότερη αντίσταση.

Τώρα, η ΕΕ, η Κίνα και οι ΗΠΑ αντιμετωπίζουν ταυτόχρονες οικονομικές κρίσεις που επιδεινώνονται από ταυτόχρονες και ιστορικά πρωτοφανείς ξηρασίες.

https://www.zerohedge.com/commodities/chinese-factories-ration-power-heatwave-disrupts-hydropower-generation

https://www.cnn.com/2022/08/17/asia/china-heat-drought-climate-yangtze-intl/index.html

https://www.insurancejournal.com/news/international/2022/08/11/679963.htm

https://www.kristv.com/news/national/european-drought-dries-up-rivers-kills-fish-shrivels-crops

https://apnews.com/article/mexico-arizona-lakes-colorado-river-cc37e49759fabe8236a081286dfc61ee

https://www.cnbc.com/2022/08/17/london-to-face-water-restrictions-from-next-week-thames-water-says-.html

Εκτός από τις οικονομικές κρίσεις, οι ηγέτες του παλαιού καθεστώτος αντιμετωπίζουν κοινωνική αναταραχή που προκλήθηκε από την αντιμετώπιση μεθόδου ολοκληρωτισμού της πανδημίας.

Ας δούμε πρώτα την κατάσταση στην Κίνα για να καταλάβουμε γιατί η επερχόμενη μάχη για τη χώρα αυτή είναι τόσο σημαντική για τον πλανήτη. Η επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι στην Ταϊβάν είχε σκοπό να προκαλέσει κάποιου είδους αλλαγή καθεστώτος στην Κίνα. Αυτή η είδηση για την εμπλοκή του γιου της εξηγεί γιατί:

Ο Paul Pelosi Jr δεν είναι μόνο ένας σημαντικός επενδυτής στην Borqs –έναν παίκτη στον κινεζικό τομέα internet-of-things και 5G– αλλά έχει επίσης εργαστεί ως σύμβουλος για την εταιρεία και ανταμείφθηκε για τις υπηρεσίες του με 700.000 μετοχές στην εταιρεία, οπότε οι μετοχές του ξεπεράστηκαν μόνο από τον διευθύνοντα σύμβουλο Pat Sek Yuen Chan… Ο 53χρονος [Paul Pelosi Jr] δεν αποκάλυψε δημόσια το μερίδιό του πριν συνοδεύσει τη μητέρα του στο ταξίδι στην Ταϊβάν, ταξίδι που χρηματοδοτήθηκε από τους φορολογούμενους.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11102491/Nancy-Pelosis-son-investor-Chinese-telecoms-company.html

Το σημαντικό μέρος για αυτό είναι ότι πρόκειται για μια εταιρεία 5G. Οι αναγνώστες αυτού του ενημερωτικού δελτίου θα θυμούνται ότι το αρχικό ξέσπασμα του λεγόμενου COVID 19 (Certificate Of Vaccine ID 2019) στη Γουχάν της Κίνας ήρθε αμέσως μετά την ενεργοποίηση 10.000 πύργων μετάδοσης 5G από την πόλη αυτή. Η ταυτόχρονη άφιξη του «Covid» σε πολλές άλλες χώρες αψήφησε την ταχύτητα του φωτός, ως εκ τούτου δεν εξαπλώθηκε από κάποιον «ιό». Τα πραγματικά μικρόβια και ιοί χρειάζεται να μεταδοθούν από ανθρώπους που μπαίνουν σε αεροπλάνα κ.λπ., και δεν μπορούν να ταξιδεύουν ταχύτερα από την ταχύτητα του φωτός. Ωστόσο, η αρχική έναρξη της «πανδημίας» ταίριαζε απόλυτα με την ανάπτυξη του 5G στα άλλα κέντρα όπου ξέσπασε ο «Covid». Υπάρχουν πολύ περισσότερα στοιχεία που το δείχνουν αυτό, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι δεν υπήρξε ξέσπασμα στα προάστια της Γουχάν όπου δεν είχαν δημιουργηθεί πύργοι 5G. Αν ήταν ιός, τότε οι άνθρωποι που πήγαιναν σπίτι στα προάστια της Γουχάν θα έπρεπε να το είχαν μεταδώσει και εκεί.

Το γεγονός ότι το κινεζικό κομμουνιστικό κόμμα παρέλειψε να αναφέρει το 5G ως την αιτία της αρχικής επιδημίας σημαίνει εμπλοκή υψηλού επιπέδου του ΚΚΚ. Επιπλέον, η ευρεία χρήση δωροδοκίας για την προώθηση δόλιων τεστ PCR σε όλη τη χώρα αποτελεί περαιτέρω απόδειξη της διαφθοράς του ΚΚΚ. Αυτά τα τεστ PCR για τα ψάρια στην Κίνα δείχνουν πόσο γελοία έχει γίνει η απάτη. Οι αξιωματούχοι χρησιμοποιούν απλώς μια δικαιολογία για να αποκομίσουν τεράστια κέρδη από τα PCR δοκιμάζοντας οτιδήποτε.

Οι Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες έχουν ενημερωθεί για όλα αυτά και ανταποκρίνονται μέσω μιας μεγάλης εκκαθάρισης σε ολόκληρη την Κίνα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί άνθρωποι πήδηξαν από κτίρια στη Σαγκάη κατά τη διάρκεια του πρόσφατου lockdown, λένε οι πηγές.

Οι εντατικές παράλληλες καταστολές στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική χρησιμοποιώντας τον «Covid» ως δικαιολογία δείχνουν ότι οι τρεις περιοχές που πλήττονται τώρα από ξηρασία λειτουργούσαν όλες σύμφωνα με το ίδιο εγχειρίδιο.

Πηγές των P3 Ελευθεροτεκτόνων λένε ότι το πραγματικό σχέδιο πίσω από την ψεύτικη πανδημία και τα επακόλουθα μέτρα καταστολής ήταν να προκαλέσουν αρκετή λαϊκή οργή και στις τρεις περιοχές ώστε να ανατραπούν οι υπάρχουσες κυβερνήσεις τους. Αυτή η διαδικασία βρίσκεται τώρα σε καλό δρόμο.

Ορίστε τι είχε να πει ένας ασιάτης εμπειρογνώμονας της CIA για την Κίνα:

Υπάρχει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ σε πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με την Κίνα. Λέει πως η Ρωσία καθιστά πολύ σαφές ότι αναγνωρίζει μόνο τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας ως νόμιμο κυβερνητικό εκπρόσωπο της Κίνας. Αυτό φαίνεται να είναι  παρόμοιο με το αφήγημα που προωθεί ο πρώην διευθυντής της CIA Μάικ Πομπέο, ο γερουσιαστής Τσακ Γκράσλεϊ και άλλοι μεσίτες ισχύος των ΗΠΑ. Πολλές κυβερνήσεις συνειδητοποιούν τώρα ότι το ζήτημα είναι το ΚΚΚ, όχι η ΛΔΚ (*Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας). Η Συμμαχία καθιστά σαφές ότι υπάρχει διάκριση μεταξύ των δύο.

Τραμπ, Xi και Πούτιν συνεργάζονται για να απαλλάξουν τον κόσμο από το βαθύ κράτος της ΧΜ και του ΚΚΚ τους.

Αυτό το άρθρο από την προπαγανδιστική εφημερίδα του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, τους Epoch Times, δείχνει την πολιτική της προσπάθειας απομόνωσης του ΚΚΚ:

400 εκατομμύρια έκοψαν τους δεσμούς τους με το ΚΚΚ αψηφώντας τον κομμουνιστικό έλεγχο.

 ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-Ο Κινέζος επιχειρηματίας Chen Quanhong είχε ένα μήνυμα που ήθελε να πει στον κόσμο: «Tuidang».

 Είναι μια κινεζική φράση που σημαίνει «εγκαταλείψτε το Κόμμα».

 Τα λόγια ήταν χαραγμένα σε μια κίτρινη σημαία που κρατούσε ο Τσεν σε μια παρέλαση στην Ουάσινγκτον στις 21 Ιουλίου για να επιστήσει την προσοχή στις μυριάδες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του κινεζικού κομμουνιστικού καθεστώτος.

 Ο Τσεν είναι τώρα ένας από τους 400 εκατομμύρια Κινέζους που έχουν αποκηρύξει τους δεσμούς τους με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) και τις θυγατρικές του οργανώσεις.

https://www.theepochtimes.com/400-million-cut-their-ties-the-ccp-in-defiance-of-communist-control_4641067.html

Σε μια ένδειξη του πόσο διεφθαρμένο είναι το ΚΚΚ, μόνο περίπου το 40% της χρηματοδότησης της έρευνας της χώρας δαπανήθηκε στην πραγματικότητα για έρευνα και ανάπτυξη επιστήμης και τεχνολογίας και το 60% δαπανήθηκε για συναντήσεις και επαγγελματικά ταξίδια, σύμφωνα με το κινεζικό κρατικό μέσο ενημέρωσης Sina Finance.

Αυτού του είδους η μαζική διαφθορά έχει ελάχιστες πολιτικές συνέπειες όσο η συνολική οικονομία πηγαίνει καλά. Ωστόσο, η κατάρρευση της αγοράς ακινήτων, όπου οι Κινέζοι διατηρούν πάνω από το 70% των αποταμιεύσεών τους, έχει προκαλέσει στον κινεζικό λαό δυσανεξία σε τέτοια απόβλητα. Το γεγονός ότι το ΚΚΚ εκτελούσε επίσης την ατζέντα της χαζαρικής μαφίας να μετατρέψει τη χώρα σε στρατόπεδο σκλάβων τύπου ολοκληρωτισμού, δεν βοήθησε. Η ιστορία δείχνει ότι ο κινεζικός λαός μπορεί να ανεχτεί πολλά, αλλά όταν τα πράγματα φτάσουν σε σημείο βρασμού εξεγείρονται ταυτόχρονα και απομακρύνουν ολόκληρα καθεστώτα.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι άνθρωποι όμως είναι ότι η κατάσταση στην Ταϊβάν της Κίνας επηρεάζει ολόκληρο τον κόσμο. Η κινεζική κυβέρνηση Kuomintang στην Κίνα ήταν ένας από τους νικητές του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Ως εκ τούτου, της δόθηκε ο έλεγχος της Ιαπωνίας. Αυτό σημαίνει ότι η Ιαπωνία εξακολουθεί να κυβερνάται κρυφά από την Ταϊβάν. Έτσι, οποιαδήποτε συμφωνία για την επανένωση της Κίνας περιλαμβάνει την Ιαπωνία και την κορεατική χερσόνησο.

Αυτό σημαίνει ότι η επανένωση της Κορεατικής Χερσονήσου και ο τερματισμός της μεταπολεμικής κατοχής της Ιαπωνίας αποτελούν μέρος της ατζέντας για την επανένωση της Κίνας. Αλλαγές αυτού του είδους στην περιοχή θα κατέστρεφαν την «παγκόσμια τάξη που καθοδηγείται από κανόνες» διακόπτοντας τον σημαντικότερο χρηματικό εφοδιασμό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η καταστολή της Ενωτικής Εκκλησίας (Οικογενειακή Ομοσπονδία για την Παγκόσμια Ειρήνη και Ενοποίηση, γνωστή ως “moonies”) στην Ιαπωνία είναι τόσο σημαντική. Τα moonies δημιουργήθηκαν από ιαπωνικές αυτοκρατορικές στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών για να συνεχίσουν τις διεθνείς τους δραστηριότητες μετά την ήττα της Ιαπωνίας κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Συνεργάστηκαν με το τμήμα της χαζαριkής μαφίας της CIA για τον έλεγχο της Ιαπωνίας. Αυτό σημαίνει ότι η συνεχιζόμενη εκκαθάριση των moonies από τον ιαπωνικό πολιτικό κόσμο στοχεύει πραγματικά στην ιαπωνική ανεξαρτησία.

Μια άλλη χώρα που δημιουργήθηκε από τις ιαπωνικές υπηρεσίες πληροφοριών μετά το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου είναι η Βόρεια Κορέα. Οι Κινέζοι έβλεπαν πάντα τη Βόρεια Κορέα ως μυστική στρατιωτική αποικία των ΗΠΑ. Αυτό δεν ισχύει πλέον, καθώς η κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας έχει ενταχθεί επίσημα στην πλανητική απελευθερωτική συμμαχία. Αυτό αντικατοπτρίζεται στα πρόσφατα γεγονότα ειδήσεων, όπως η δήλωση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν ότι οι δύο χώρες θα «επεκτείνουν τις ολοκληρωμένες και εποικοδομητικές διμερείς σχέσεις με κοινές προσπάθειες», σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης της Πιονγκγιάνγκ. Επίσης, τόσο η Κίνα όσο και η Ρωσία ασκούν τώρα βέτο στις απαιτήσεις των ΗΠΑ για κυρώσεις κατά της Βόρειας Κορέας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Οι πρόσφατες ειδήσεις για τους πυραύλους της Βόρειας Κορέας και τα πυρηνικά όπλα της Βόρειας Κορέας είναι όλες ψεύτικη προπαγάνδα, επειδή η Βόρεια Κορέα δεν βοηθά πλέον τους εμπόρους όπλων των ΗΠΑ να πουλήσουν όπλα στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα δημιουργώντας πυραυλικά «περιστατικά». Ο Ντόναλντ Ράμσφελντ, ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, είπε κάποτε ότι οι ΗΠΑ προμήθευσαν τη Βόρεια Κορέα τόσο με πυρηνική όσο και με πυραυλική τεχνολογία. Η ιδέα ήταν να χρησιμοποιηθεί ένας Βορειοκορεάτης «μπαμπούλας» ώστε να πουλήσουν όπλα στην Ιαπωνία κ.λπ., είπε.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να χρειαστεί κάποιου είδους πόλεμος τύπου Ουκρανίας για να εγκαινιαστεί η νέα εποχή στην περιοχή, σύμφωνα με πηγές της ασιατικής μυστικής κοινωνίας.

Για παράδειγμα, αν και δεν ειπώθηκαν πολλά στα μέσα ενημέρωσης σχετικά με αυτήν, η επίσκεψη του Jokowi στον Xi Jinping στο Πεκίνο τον Ιούλιο ήταν πολύ σημαντική. Πηγές της MI6 αναφέρουν ότι ο πραγματικός λόγος της συνάντησης ήταν ο εξής:

Συνάφθηκε μια ιδιωτική συμφωνία μεταξύ του Jokowi και του Xi Jinping, σύμφωνα με την οποία εάν σημειωθούν εχθροπραξίες μεταξύ της Κίνας και της Ταϊβάν ή οποιωνδήποτε άλλων χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας, η Ινδονησία θα παραμείνει ουδέτερη και δεν θα παρέμβει. Αυτό περιλαμβάνει τυχόν διαφορές στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας σχετικά με το ποια χώρα κατέχει/ελέγχει ποια νησιά ή θαλάσσια περιοχή. Εν τω μεταξύ, ανεπίσημα, ο Xi υποσχέθηκε να επενδύσει 80-100 δισεκατομμύρια δολάρια για νέα έργα στην Ινδονησία τα επόμενα 3 χρόνια.

Στα μέσα ενημέρωσης, η επίσκεψη ανέφερε ότι ο Ινδονήσιος ηγέτης Jokowi ήταν ένας από τους λίγους ηγέτες στους οποίους επετράπη να επισκεφθούν πρόσφατα τον Xi Jinping. Συζήτησαν ένα «πενταετές σχέδιο δράσης». Ανακοίνωσαν επίσης ότι η Ινδονησία και η Κίνα θα συνεργαστούν επίσης για τη χρηματοδότηση της πρωτοβουλίας Belt and Road (BRI) και της Παγκόσμιας Ναυτιλιακής Βάσης (GMF)».

Αυτό σημαίνει ότι το πιο ισχυρό μέλος της ASEAN έχει αποχωρήσει από την ατζέντα της G7.

Δεν είναι η μόνη απώλεια ενός σημαντικού συμμάχου στην περιοχή για την ομάδα «παγκόσμια τάξη βασισμένη σε κανόνες» που υποστηρίζει το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν. Ένα ακόμη μεγαλύτερο σοκ ήταν η ανακοίνωση ότι η Ινδία, η Κίνα και η Ρωσία θα πραγματοποιούσαν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις εντός της Ρωσίας μαζί με μια σειρά άλλων χωρών. Η Ινδία εδώ και καιρό πλασάρεται ως αντίβαρο στην Κίνα, αλλά τώρα έχει συνταχθεί με την ομάδα συνεργασίας της Σαγκάης ενάντια στους ανθρώπους της «παγκόσμιας τάξης που βασίζεται σε κανόνες».

https://www.thehindu.com/news/national/india-china-troops-to-take-part-in-russia-war-games/article65779120.ece?homepage=true

Το άβαταρ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν συνόψισε τις απόψεις των περισσότερων χωρών του κόσμου με την ακόλουθη πρόσφατη δήλωση:

Οι δυτικές ελίτ της παγκοσμιοποίησης προκαλούν χάος υποδαυλίζοντας μακροχρόνιες και νέες συγκρούσεις και ακολουθώντας τη λεγόμενη πολιτική ανάσχεσης, η οποία στην πραγματικότητα ισοδυναμεί με ανατροπή οποιωνδήποτε εναλλακτικών, κυρίαρχων αναπτυξιακών επιλογών.

Η ηγεμονία τους σημαίνει στασιμότητα για τον υπόλοιπο κόσμο και για ολόκληρο τον πολιτισμό· σημαίνει σκοταδισμό, ακύρωση του πολιτισμού και νεοφιλελεύθερο ολοκληρωτισμό· επιδιώκουν να εκτρέψουν την προσοχή των πολιτών τους από πιεστικά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, όπως η κατακόρυφη πτώση του βιοτικού επιπέδου, η ανεργία, η φτώχεια και η αποβιομηχάνιση.

Το γεγονός ότι ένας εκπρόσωπος της κινεζικής κυβέρνησης κατηγορεί δημόσια τις ΗΠΑ για την 11η Σεπτεμβρίου και μια σειρά από άλλα εγκλήματα είναι ένα σημάδι ότι προετοιμάζονται για κάποιο είδος στρατιωτικής κίνησης, συμφωνούν πολλές πηγές.

https://twitter.com/zlj517/status/1559530185686675457?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1559530185686675457%7Ctwgr%5Ec53adedf7921f1ace0c64f34d73c903f66f89ab5%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fleozagami.com%2F2022%2F08%2F19%2Flijian-zhao-deputy-director-of-the-chinese-ministry-of-foreign-affairs-information-mocks-the-u-s-on-twitter-implying-9-11-was-an-inside-job%2F

Οι άνθρωποι που ελέγχουν τον ΟΗΕ, την ΕΕ, την ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν και το ΚΚΚ είναι σαφές ότι γίνονται νευρικοί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΟΗΕ έχει κηρύξει τον πόλεμο στις «Επικίνδυνες Θεωρίες Συνωμοσίας» και προειδοποιεί ότι ο Τζορτζ Σόρος, οι Ρότσιλντ και το κράτος του Ισραήλ δεν πρέπει να συνδέονται με υποτιθέμενες συνωμοσίες.

Ο ΟΗΕ δέχεται επίθεση λόγω των εγκληματικών δραστηριοτήτων στις οποίες έχει εμπλακεί, ιδίως μέσω του ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υστεροβουλίας) που εδρεύει στην Ελβετία.

Η μυστική διαστημική δύναμη των ΗΠΑ και πολλές εσωτερικές δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών λένε ότι ο ΟΗΕ, η ΕΕ, το ΚΚΚ και η ψεύτικη κυβέρνηση Μπάιντεν θα καταρριφθούν σύντομα με την ηγεσία τους να είναι ένοχη για υποδαύλιση ψεύτικης πανδημίας που χρησιμοποιείται ως πρόσχημα.

Σίγουρα, μια πλημμύρα ειδήσεων εμφανίζεται τώρα στα ΜΜΕ εταιρικής προπαγάνδας, καθώς και στα μέσα ενημέρωσης που βασίζονται σε πολίτες, σχετικά με τις ζημιές που προκαλούνται από τα εμβόλια και την ψεύτικη πανδημία. Δείτε τα δύο παρακάτω βίντεο ως παραδείγματα.

Εάν εξακολουθείς να είσαι ανεμβολίαστος, να θυμάσαι ότι αντιστάθηκες σε παγκόσμια διαφήμιση αξίας ενός τρις δολαρίων

Λαμβάνουμε επίσης πληροφορίες από τη CIA, την MI6 και άλλες πηγές σχετικά με μέτρα που θα ληφθούν σύντομα κατά της χαζαρικής μαφίας, αλλά μας ζητήθηκε να μην γράψουμε ακόμη για «στρατηγικούς λόγους». Με άλλα λόγια, δεν θέλουμε να δώσουμε στους κακούς καμία ευκαιρία να απαντήσουν ή να αντιδράσουν πριν να είναι πολύ αργά.

Ωστόσο, αυτό που είναι σαφές με βεβαιότητα είναι ότι η οικονομική κρίση στην ΕΕ θα φτάσει στο σημείο όπου οι κυβερνήσεις θα ανατραπούν εν μέσω ελλείψεων φυσικού αερίου, καθώς ο κρύος καιρός έρχεται το φθινόπωρο.

Στις ΗΠΑ, εν τω μεταξύ, ακούμε ότι ούτε ο Τζο Μπάιντεν ούτε ο Ντόναλντ Τραμπ θα είναι επικεφαλής όταν ανακοινωθεί η αντικατάσταση τόσο του αμερικανικού όσο και του καναδικού καθεστώτος, αναφέρουν πηγές της MI6.

Τέλος, αυτή την εβδομάδα, ακολουθούν οι τελευταίες εμφανίσεις μυστηριωδών ιπτάμενων σκαφών που συνδέονται με το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα και τη συνεχιζόμενη εκστρατεία blue beam για να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή.

πηγή


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


Τα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.

3 comments

  1. «…την προπαγανδιστική εφημερίδα του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, τους Epoch Times».
    Η Epoch Times ποτέ δεν ήταν, ούτε πρόκειται να γίνει προπαγανδιστική εφημερίδα κανενός. Είναι μια πολύ λάθος αναφορά. Δεν μπορώ να καταλάβω από που βγάλατε αυτό το συμπέρασμα. Η Epoch Times αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς που λέει, την Αλήθεια και την Παράδοση. Πρέπει να είναι η μοναδική εφημερίδα τέτοιου βεληνεκούς που όντως κάνει πραγματική δημοσιογραφία από την αρχή της! Όποιος τη διαβάζει το καταλαβαίνει. Να πείτε ότι είναι φιλική προς τον Τράμπ ναι. Είναι πιο φιλική προς τους Ρεμπουπλικάνους, έχει δείξει δείγματα. Σε καμία περίπτωση όμως προπαγανδιστική του Υπ. Εξ. των ΗΠΑ. Αυτό είναι ολοφάνερο από την επικριτική της στάση στο σοσιαλιστικό Δημοκρατικό κόμμα που αυτή τη στιγμή είναι στην κυβέρνηση κ τα τόσα άρθρα που ανεβάζουν για την οικογένεια Μπάιντεν κ φυσικά για τον περιβόητο υπολογιστή του γιου. Καμία σχέση με το Υπ. Εξ. Αστείο κ μόνο που το αναφέρατε. Το πιο σημαντικό επίσης είναι η μόνη εφημερίδα παγκοσμίως χωρίς υπερβολή, που κάνει τόση εκτενή αναφορά για το τι γίνεται στη Κίνα για το όχι απλώς διεφθαρμένο αλλά διεστραμμένο κομμουνιστικό καθεστώς εκεί στα τόσα που έχει κάνει στους ίδιους τους Κινέζους. Η μόνη εφημερίδα που έχει παρουσιάσει τόσο συστηματικά κ εκτεταμένα την 23χρονη δίωξη του Φάλουν Γκόνγκ. Αυτό είναι το άρθρο που κάνετε αναφορά κ στην παρέλαση που λαμβάνει μέρος ο επιχειρηματίας να μάθει ο κόσμος για τη βαναυση δίωξη που δεν έκανε τίποτα ο Σι Τσιπίνγκ για να τη σταματήσει. Και γενικά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για μια μικρή καλυτέρευση έστω της ζωή της των ανθρώπων. Καμία πράξη του δεν αποδεικνύει ότι εργάζεται για το καλό. Εν αντίθεση με το Τράμπ που το έχει αποδείξει πολλές φορές. Για μένα προσωπικά όπως διάβασα κ σε κάποιο άρθρο σας, ο Σι Τσιγκπίν έχει χάσει την ψυχή του χρόνια τώρα. Κι αυτό φαίνεται. Αυτό που παρουσιάζει τόσα χρόνια η Epoch Times είναι η Αλήθεια κ μόνο. Εκεί όσοι τη διαβάζουμε βλέπουμε αληθινή δημοσιογραφια.

    Μ’ εκτίμηση,
    Ιωάννης.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s