𝚮 (𝛎έ𝛂) 𝚯𝚮𝚲𝚼𝚱𝚮 𝚬𝚴𝚬𝚸𝚪𝚬𝚰𝚨

*𝑎𝑟𝑡𝑖𝑠𝑡: 𝑆ℎ𝑖𝑗𝑢𝑛 𝑀𝑢𝑛𝑛𝑠

από την ιστολόγο

Ο πλανήτης Γαία έχει θηλυκή ενέργεια.
Είναι μια συμπαντική οντότητα που εκπέμπει παθητικά.
Ας μην συγχέουμε την παθητική λειτουργία με την απάθεια: ουδεμίαν σχέση έχει. Παθητική λειτουργία είναι η δεκτική λειτουργία.

Για πολλές χιλιάδες χρόνια –όχι αυτές τις χιλιάδες που διδάσκει (σκοπίμως στρεβλά) η εβραίως διαδιδόμενη ιστορία, αλλά πολύ περισσότερες, αντάμα με την ύπαρξη της έλλογης ζωής– η θηλυκή ενέργεια καταπιέστηκε, καταδιώχτηκε, καταπατήθηκε, βιαιοπραγήθηκε, πατσαβουριάστηκε, απαξιώθηκε, βλασφημήθηκε. Πάτησε πάνω της η σιδηρά πατούσα της κακώς εκφρασμένης αρσενικής ενέργειας, εκείνης που επιβάλλει με πολλή βία και λίγη σοφία. Πάτησε πάνω της γερά, με όλη της τη δύναμη, στάθηκε εκεί πάνω και σκόπευσε τούτο το ανθάκι, το ανθάκι της υπέροχης Θηλυκής Ενέργειας, να μην ξαναφυτρώσει ποτέ.


Όμως, όπως λένε οι Κινέζοι «Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει, κι ό,τι κατεβαίνει ανεβαίνει», και όπως λέει ο παππούς μας ο Ηράκλειτος «Τα Πάντα Ρει», κανείς δεν μπορεί να λειτουργήσει θεϊκά παρά μόνο ο δημιουργός. Αυτό συνεπάγεται πως κάθε δύναμη που ασκούμε, γεννά την αντίθετή της η οποία κάποια στιγμή θα εκφραστεί τόσο έντονα, όσο έντονα ασκήσαμε κι εμείς αρχικά τη δύναμή μας. Το μόνο που αναιρεί τα πάρα πάνω είναι η ανυπομονησία του ανθρώπου, ο οποίος θεωρεί πως ό,τι δεν βιώνει δεν υπάρχει.
Τούτη την εποχή που αξιωθήκαμε να βιώσουμε την συγκεκριμένη μας ενσάρκωση, συμβαίνουν θαυμαστά πράματα. Όχι πως άλλες εποχές δεν συμβαίνανε, αλλά τώρα η έκφραση της ενέργειας σε αυτόν τον πλανήτη που κατοικούμε έχει ξεκινήσει μια μεγάλη στροφή. Από εκείνες τις στροφές που σε ρίχνουν στο πέρα κάθισμα του αυτοκινήτου, αν δεν φοράς ζώνη ή δεν προέβλεψες να κρατηθείς καλά. Τώρα λοιπόν, σαν καταπέλτης που ξεκίνησε το ταξίδι της εκσφενδόνισης, η θηλυκή ενέργεια έχει σηκωθεί και ανακτά τα χαμένα δικαιώματά της: το ίδιο το δικαίωμα στην ύπαρξη της ελεύθερης βούλησης. Σαν το πρώτο φως της ανατολής, σε πεντακάθαρο ουρανό και ανεμπόδιστη θέα, απλώνεται ραγδαία στο σώμα της Γαίας και ξεσηκώνει μαζί της ό,τι της αναλογεί.


Αυτό είναι κάτι που καμία προσωρινή/τοπική «Αρχή» δεν μπορεί να ανακόψει. Όσο τεχνολογικά εξελιγμένη κι αν είναι.
Επειδή υπόκειται στους νόμους της Φύσης του Δημιουργού.

Αυτό που μπορεί να κάνει, όμως, μια τεχνολογικά εξελιγμένη (σε σχέση πάντα με τους πληβείους) Αρχή, είναι το γνωστό της τερτίπι: να κοροϊδέψει.
Γιατί με τα ψέματα ελέγχεις τις αφελείς μάζες.
Γνωστόν.
Η κοροϊδία θα της κερδίσει λίγο χρόνο –χρόνο κρίσιμο σε αυτή τη μεγάλη καμπή: θα ξεγελάσει περισσότερους, ώστε να μην κρατηθούν γερά στο κάθισμά τους, και να πεταχτούν εκτός οχήματος την ώρα της μεγάλης φυγοκέντρου.
Κοροϊδεύει λοιπόν το σύμπαν, το σύμπαν των ανυποψίαστων, παρουσιάζοντας την διαστρεβλωμένη αρσενική ενέργεια ως θηλυκή. Έχοντας χιλιάδες χρόνια τώρα καλλιεργήσει στο πόπολο την πεποίθηση πως «αυτό που βλέπεις, αυτό είναι», παρουσιάζει θηλυκή επίφαση σε αρσενική ουσία: μια επιφάνεια με θηλυπρεπή χαρακτηριστικά, όπως στήθος και κομμένα πέη, σε αρσενικές ενέργειες. Τα ονομάζει «θηλυκά» και τους δίνει τα νόμιμα δικαιώματα να θεωρούνται και να εκλαμβάνονται ως τέτοια. Στην πορεία, διδάσκει τα παιδιά πως θηλυκή ενέργεια ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, αλλά μπορείς να είσαι χιλιάδες πράματα. ΠΡΑΜΑΤΑ.

Ζούμε στη θαυμαστή αυτή στιγμή της Ύπαρξης επάνω στη Γαία που διαδραματίζονται κοσμογονικές αλλαγές.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
Όποιος δεν κοίταζε το δρόμο μακριά μπροστά του, όποιος δεν προετοιμάστηκε για τις απότομες στροφές, όποιος δεν πήρε σοβαρά υπόψη του τη σήμανση, αυτός θα εκτιναχθεί εκτός οχήματος.

Η εκτίναξη έχει ξεκινήσει. Με το γνωστό σκεύασμα. Μας θύμωσε, μας πλήγωσε, μας πόνεσε. Πολλά aDio, σε δικούς και σε συνθήκες. Σε φιλίες και σε σχέσεις. Σε γονείς και σε φίλους.
Τώρα έρχεται η συνέχεια. Το Μεγάλο Ξεκαθάρισμα είναι αποτέλεσμα των ίδιων των επιλογών μας, κι όχι κάποιου τιμωρού θεού κρυμμένου σε φωτεινά μέρη του σύμπαντος, ο οποίος μας έχει παρατήσει εδώ στη ζοφερή μας μοίρα.


Κανείς δεν σε παράτησε!
Κανείς δεν σε παράτησε, παρά μόνο ο εαυτός σου!
Εσύ ο ίδιος κουράστηκες, λύγισες, λιποψύχησες. Και είναι φυσικό επακόλουθο μιας άνευ προηγουμένου πίεσης σε κάθε τομέα ύπαρξης, και κυρίως σε αυτόν που ονομάζεται Ελπίδα.

Δεν είσαι μόνος.
Δεν είσαι μόνη.
Είμαστε πολλοί
και βαδίζουμε για τα Παιδιά Μας.
Για τα βιολογικά, τα πνευματικά, τα ιδεολογικά παιδιά της φωτεινής ανθρωπότητας.

Η Φωτεινή Ανθρωπότητα θα έρθει!
Μην απαιτείς εγωιστικά να τη βιώσεις –μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Το όνομά σου όμως θα γραφτεί στο αθέατο εκείνο πάνθεον των χιλιοτραυματισμένων πολεμιστών ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ.

ΑγΑπΗμΕνΕ μΟυ ΣυΝοΔοΙπΟρΕ τΗς ΨυΧηΣ μΟυ
σου εύχομαι το 2023 σου να είναι η λαμπρή ευθεία που αναμένεις μετά την κουραστική φυγόκεντρο της ενεργειακής καμπής.
Σου εύχομαι το 2023 να φέρει στον κρυστάλλινο ορίζοντά σου το θέαμα της Λαμπερής Ανθρωπότητας, που τόσο έχεις οραματιστεί στα χρόνια των πληγών σου.


Μας εύχομαι το 2023 Μας να είναι Υπέροχο ♥

𝕞𝕚𝕔𝕙𝕒𝕖𝕝𝕒

8 comments

 1. Αγαπητή Συνοδοιπόρισα,
  ευχαριστώ για τις δυνατές και όμορφες σκέψεις σου, όπως επίσης για τις ευχές εκ ψυχής σου που μοιράζεσαι μαζί μας.
  Εύχομαι το ερχόμενο έτος, 2023, να ενδυναμώνει το όραμα τού Φωτός σε όλες και όλους τής μέλλουσας Φωτεινής ανθρωπότητας.
  Φώς και Ευλογίες
  Μιλτιάδης

  Αρέσει σε 1 άτομο

 2. Η θυλικη παντοδυναμη ενεργεια της ΓΑΙΑΣ μας γεννάει το 2023..
  Let the sunshine in..
  Ας αγκαλιασουμε αυτη την γεννα με οτι πιο ομορφο , υγειες και φωτεινο διαθετουμε μεσα μας.
  Ας ανοιξουμε ολα τα πανια μας στο φως.
  Ολα τα πανια μας στο φως.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 3. Λες οτι παθητικη λειτουργια ειναι η δεκτικη λειτουργια. Η δικη μου τοποθετηση διαφερει λιγο..
  Το γιν και γιανγκ ΕΙΝΑΙ πληρεστερο καθως η μια ενεργεια ειναι παραπληρωματικη της αλλης 100%.
  Ενα ποταμι για να κυλήσει χρειαζεται 2 όχθες οπως ακριβως και η ενέργεια…..δηλαδη η ιδια η Ζωη.
  Χωρις τις 2 πολικοτητες δεν υφισταται μετουσιωση , ανελιξη , πορεια τελειωσης..
  Μια μεγαλη φωτεινη αγκαλιά να ξημερωσει στο 2023.
  Γενοιτο.

  Αρέσει σε 1 άτομο

 4. ΝΑΙ γιατί η θηλυκή ενέργεια είναι μια υπερευαίσθητη έκφραση αγάπης και αυτό αναδεικνύει τώρα η ΓΑΙΑ για ένωση και απεμπλοκή από την διττότητα και τον διαχωρισμό ,
  Συμφωνώ με τον ΖΕΝ ότι χρειάζονται 2 πόλοι για το κύκλωμα , απλώς καλό θα ήταν να είναι σε αρμονία και ισορροπία για να υπάρχει ομαλή ροή ενέργειας δημιουργίας.
  Ευχαριστώ την θηλυκή ενέργεια που με έμαθε να συνυπάρχω και να μοιράζω ισορροπία και αρμόνια με δημιουργική Αγάπη στα πάντα γύρω μου.
  Σας εύχομαι τα καλύτερα που είναι ήδη εδώ, κ’ σας ευχαριστώ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 5. Η αναφορά σου στον όρο φυγόκεντρο δύναμη περιέχει κάτι πολύ βασικό που δεν είναι γραμμικό.
  Περιλαμβάνει την κεντρομόλο δύναμη που μαζί με την φυγόκεντρο δύναμη συνυπάρχουν με αλληλοεπίδραση μεταξύ τους και στα πάντα γύρω μας κ’ μέσα μας όπως η αναπνοή μας,
  Το πανέμορφο κ’ παντοδύναμο τοροΪδες μας περιέχει άλλο ένα τοροΪδες ( δύνη ) μέσα του κ’ αλληλεπιδρούν με την δύναμη της κεντρομόλου και φυγόκεντρου δύναμης , η σύζευξη φάσης αυτόν τον 2 δυνάμεων ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας επιφέρει ευδαιμονία και δημιουργικό σπινθήρα φωτός πλάσματος στο πεδίο, δες την αναπνοή σου, εκεί που πάει να επεκταθεί (φυγόκεντρος) εκεί συρρικνώνεται (κεντρομόλος), Όταν μάθεις να εργάζεσαι κ’ να συνυπάρχεις με αυτές , επιφέρεις αρμόνια κ’ ισορροπία ,,μαθέ να λειτουργείς αυτούς τους παλμούς για παράγωγη ενέργειας 0 σημείου κ’ θα είσαι ανεξάντλητη πηγή ενέργειας ,,κ’ πολλά άλλα………..
  Για αυτό τής σέβομαι κ’ τής Αγαπώ, γιατί δημιουργώ ,και τής ευχαριστώ
  Συνυπάρχουμε σε ένα πολυδιάστατο κβαντικό σύμπαν και αυτό που λέτε σκέφτεστε , εκφράζεται εκδηλώνετε σε μεγάλο εύρος στη σφαίρα των εμπειριών της συνειδητής σας ύπαρξης.
  Ναι το αλλάξαμε ήδη το συχνοτηκο φάσμα στο πεδίο για ισορροπία κ’ αρμόνια μέσω της κβαντικής φυσικής κ’ εντολών στο πεδίο,
  ΓΙΑΤΙ ? γιατί μπορούμε.
  Δεν υπάρχουν όρια , Ο άνθρωπος τα δημιουργεί από την άγνοια , αμάθεια που του είχαν προκαλέσει μέσω προγραμματισμού κ΄του εγώ του,,,,, επεκταθείτε.
  Σας ευχαριστώ

  Αρέσει σε 1 άτομο

 6. Εχουμε εισελθει στην περιοχη του ΕΙΝΑΙ.
  Το φαινεσθαι ( εκει εξω ) ειναι παρελθον πλεον καθως οτι φαινεται δεν ειναι αναγκαστικα και α ληθη νο.
  Αφηνουμε την ληθη μαζι με τον ληθαργο και την σκονη μας πισω. Προχωραμε…

  Αρέσει σε 1 άτομο

 7. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΑΡΚΕΤΑ (ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΛΗΚΤΡΟΓΙΟ ΜΟΥ) ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΙΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΙΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΠΛΗΡΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ !!! (Ω ΓΕΓΟΝΑΙ ΓΕΓΟΝΑΙ) ΤΕΛΟΣ !!!
  ΣΤΕΡΝΩ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ !!! ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΙΣΩ ΕΞΩ !!!

  Αρέσει σε 1 άτομο

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s