Η Χαζαρική Μαφία Έχει Ηττηθεί Ολοκληρωτικά, Το Ξεκαθάρισμα Συνεχίζεται

Benjamin Fulford   6/2/2023


Τα γεγονότα των επόμενων εβδομάδων θα καταστήσουν προφανές ακόμη και στους πιο παραδομένους στην πλύση εγκεφάλου στη Δύση ότι κάτι θεμελιώδες και ιστορικό έχει συμβεί. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χαζαρική μαφία ηττήθηκε και άρχισε το ξεκαθάρισμα των τελευταίων ηγετών της. Η σύλληψη του πρωθυπουργού της Νέας Ζηλανδίας Τζακ Άντερν, οι ποινικές διώξεις κατά του Ελβετού προέδρου Αλέν Μπερσέτ και της Pfizer, οι μαζικές συλλήψεις αξιωματούχων της ουκρανικής κυβέρνησης και πολλά άλλα γεγονότα το δείχνουν.

Ένα άλλο σημάδι ότι η ΧΜ χάνει είναι ότι τώρα γίνεται mainstream να μιλάμε για τη Μοσάντ και την εμπλοκή του ισραηλινού ιδρυτικού πρωθυπουργού David Ben Gurions στη δολοφονία του προέδρου John F Kennedy.

Το Ισραήλ εν τω μεταξύ προσπαθεί να διαπραγματευτεί μια παράδοση στους Ρώσους μέσω της Γαλλίας. Η χρεοκοπημένη εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ, από την πλευρά της, έγινε ο περίγελος του κόσμου χρησιμοποιώντας τη δικαιολογία «τα ‘σπασε η γάτα» όταν ο σκλάβος υπουργός Εξωτερικών του Ροκφέλερ, Άντονι Μπλίνκεν, διατάχθηκε να μην μπει στον κόπο να έρθει στην Κίνα σε μια αποστολή επαιτείας.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία τελειώνει επίσης, με τους τελευταίους σατανιστές που είναι τώρα περικυκλωμένοι στο Μπαχμούτ, όπου αναμένεται να πολεμήσουν μέχρι θανάτου τις επόμενες εβδομάδες.

Το σημαντικότερο, η ΧΜ έχασε τον έλεγχο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος στις 31 Ιανουαρίου και τώρα λειτουργεί το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Ωστόσο, δεν έχει τελειώσει μέχρι να τελειώσει και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η απελπισμένη και στριμωγμένη ΧM να δοκιμάσει κάποιο είδος μεγα-τρομοκρατικού γεγονότος τύπου μαύρου κύκνου, πιθανότατα είτε ΗΜΠ είτε πυρηνική επίθεση.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού είπε στον Αμερικανό πρέσβη να βγάλει τα «βρώμικα χέρια του από την Τουρκία» αφού η Ουάσινγκτον και οκτώ ευρωπαϊκές χώρες εξέδωσαν ταξιδιωτικές προειδοποιήσεις για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις εκεί. Παρόμοιες προειδοποιήσεις έγιναν και για το Ιράν.

Η εντολή των δυτικών κυβερνήσεων να εκκενώσουν τους πολίτες τους σημαίνει ότι είναι πιθανό το στριμωγμένο ισραηλινό καθεστώς να εξαπολύσει μαζική επίθεση εκεί. Ένας σεισμός μεγέθους 7,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ακολουθούμενος από δεκάδες άλλους καθώς γραφόταν αυτή η έκθεση δείχνει ότι έχει ήδη ξεκινήσει. «Πρόκειται για ένα όπλο τροποποίησης του καιρού που χρησιμοποιείται για να δείξει στον Ερντογάν ποιος εξακολουθεί να είναι υπεύθυνος», λέει πηγή της CIA.

Η επίθεση σημειώθηκε καθώς ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ αποβιβάστηκε στο Ιράκ για να ξεκινήσει «στρατιωτικο-τεχνική» συνεργασία με την Τουρκία, το Ιράν, τη Συρία και το Ιράκ μαζί με τα κράτη του Κόλπου. Δεδομένου ότι η Αίγυπτος είναι επίσης ένας de facto ρωσικός σύμμαχος, αυτό αντιπροσωπεύει μια υπαρξιακή απειλή για το καθεστώς της ΧΜ στο Ισραήλ (όχι για τους Εβραίους όμως).
Η ιρανική κυβέρνηση προειδοποίησε τώρα τους γείτονες του Ισραήλ ότι για να «διατηρήσουν την ασφάλειά τους», θα πρέπει «να μείνουν μακριά από το καθεστώς που πεθαίνει καθημερινά».

Η ΧΜ προσπαθεί απεγνωσμένα να ανατινάξει ολόκληρο τον πλανήτη (χρησιμοποιώντας πράκτορες τόσο στο Ιράν όσο και στο Ισραήλ) επειδή το Βατικανό που ελέγχεται από την ΧM και η θυγατρική τους Αμερικανική Εταιρία έχασαν τον έλεγχο του χρηματοπιστωτικού συστήματος στις 31 Ιανουαρίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ολόκληρο το ιταλικό διαδίκτυο έπεσε την 1η Φεβρουαρίου, λένε πηγές της MI6. Η Τράπεζα του Βατικανού, η οποία χρησιμοποιήθηκε για να δωροδοκήσει τους περισσότερους αποκαλούμενους παγκόσμιους ηγέτες, έχει αποκοπεί. Τώρα η ΧM έχει μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου πριν από την πλήρη αποκοπή της Αμερικανικής Εταιρείας τους.

Πηγές της MI6 αναφέρουν ότι το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα ανέλαβε το διατραπεζικό σύστημα διακανονισμού SWIFT της ΧM την 1η Φεβρουαρίου. Ο παρών συντάκτηςς το βίωσε αυτό την Κυριακή, όταν έφτασε αμέσως μια μεταφορά χρημάτων αντί για την επόμενη Δευτέρα μιας παρόμοιας μεταφοράς που έγινε τον περασμένο μήνα. Ο δημιουργός του QFS (*Κβαντικό Χρηματοπιστωτικό Σύστημα) λέει «η πρόοδος στην υποδομή πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας DLT (Distributed Ledger Technology: Τεχνολογία Κατανεμημένου Λογιστικού) που είναι κοινώς γνωστή ως blockchain σημαίνει απλώς ότι όλα τα εθνικά τραπεζικά συστήματα του κόσμου είναι ευθυγραμμισμένα. Μέχρι τώρα μια αυθημερόν μεταφορά ήταν χειροκίνητη και δυσκίνητη επειδή δύο τραπεζικοί υπάλληλοι έπρεπε να κάθονται στις οθόνες και στις δύο άκρες ενός τηλεφώνου και να διαχειρίζονται τη μεταφορά μέσω των διαφόρων γραφείων συμψηφισμού, όπως το SWIFT. Κουραστικό, ακριβό αν στραβώσει και πολύ αγχωτικό. Η αντικατάσταση της παγκόσμιας τραπεζικής πληροφορικής έχει σχεδιαστεί για να επανεκκινήσει όλο το χρέος».

Ωστόσο, η πηγή λέει ότι οποιαδήποτε επίσημη ανακοίνωση τύπου ιωβηλαίου πιθανότατα θα πρέπει να περιμένει μέχρι τον Ιούνιο, επειδή πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί η απομάκρυνση του υπόλοιπου δικτύου ελέγχου της ΧM.

Σε αυτό το μέτωπο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας κλοιός περικυκλώνει την ΧΜ. Συγκεκριμένα, η αποτυχημένη προσπάθειά τους να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας με ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις και τοξικά εμβόλια έχει ξυπνήσει πολλούς ισχυρούς ανθρώπους που τώρα αναζητούν δικαιοσύνη.
Ο τραπεζίτης Πασκάλ Νατζάντι –το πρόσωπο που άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του Ελβετού Προέδρου– λέει ότι «έχουμε επιστημονικές αποδείξεις ότι το εμβόλιο προκαλεί βλάβη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ιατρική τεχνική αποτυχία στην ανθρώπινη ιστορία». Ο Najadi, του οποίου ο πατέρας ήταν ένας από τους ιδρυτές του WEF, ήταν τριπλά εμβολιασμένος επειδή εμπιστευόταν την κυβέρνηση. Τώρα, αναλαμβάνει ισχυρή νομική δράση.

Στην Ταϊλάνδη, η κατάρρευση σε κώμα της τριπλά εμβολιασμένης Πριγκίπισσας του Στέμματος έχει θέσει τη χώρα αυτή σε εμπόλεμη κατάσταση. Ο καθηγητής Sucharit Bhakdi λέει ότι «Οι φαρμακολογικές μελέτες ασφαλείας δεν πραγματοποιήθηκαν ποτέ… Η Pfizer BioNTech θα πρέπει να επιστρέψει αυτά τα δισεκατομμύρια στην Ταϊλάνδη».

Στην Ιαπωνία επίσης, μια ευρέως αναφερόμενη συνέντευξη Τύπου από γιατρούς που μηνύουν το υπουργείο Υγείας εκεί παρείχε και αυτή αποδείξεις ότι τα εμβόλια σκοτώνουν ανθρώπους.

Η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο όπου ακόμη και τα στατιστικά στοιχεία του CDC δείχνουν ότι το 84,5% των Αμερικανών αντιτίθεται στα εμβόλια. Αυτό θα έχει βαθιές πολιτικές επιπτώσεις.

Επιπλέον, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι έχουν πλέον καταλάβει ότι ο «Covid 19» είναι ηλεκτρομαγνητική επίθεση και όχι ιός. Οι Ρώσοι λένε ότι ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υστερίας) παραβιάζει τον νομικό τους χάρτη αρνούμενος να παράσχει δείγματα πραγματικών ιών. Λένε επίσης ότι ο ΠΟΥ κρύβει πολλά άλλα, παραβιάζοντας επίσης τον χάρτη του. 

https://tass.com/society/1569167

Οι αρχές σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο αναμένεται να ακολουθήσουν το ελβετικό παράδειγμα και να ασκήσουν ποινικές διώξεις εναντίον κυβερνητικών αξιωματούχων.
Στη Νέα Ζηλανδία, η στρατιωτική συμμαχία Λευκά Καπέλα έχει ήδη αναλάβει δράση συλλαμβάνοντας τον πρώην πρωθυπουργό Τζακ Άρντερν. Η δικτατορία του COVID της Άρντερν προκάλεσε αύξηση 3.203% στους Υπερβάλλοντες Θανάτους μετά τους υποχρεωτικούς νόμους εμβολιασμού COVID.

Λαμβάνουμε επίσης αναφορές από κατοίκους της περιοχής ότι ο υπουργός Εγκλήματος Justin Castrudeau του Καναδά και ο καγκελάριος Olaf Scholz της Γερμανίας κατέφυγαν σε ένα υπόγειο συγκρότημα καυσίμων στο Stephenville της Νέας Γης. Ωστόσο, αυτοί οι άνδρες δεν έχουν πουθενά να κρυφτούν. Ο Castrudeau δεν μπορεί να εμφανιστεί δημόσια τώρα χωρίς κάποια οργισμένη συγκέντρωση όχλου που απαιτεί τη σύλληψή του.

Επίσης τώρα αποκαλύπτονται τα χρηματικά ίχνη πίσω από τα εγκλήματα πολέμου Covid. Οι ταυτόχρονες επιδρομές σε διάφορα ακίνητα που σχετίζονται με τον Τζο Μπάιντεν και το αφεντικό του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ihor Kolomoisky, παρέχουν ένα εγκληματολογικό ίχνος που οδηγεί κατευθείαν στην ηγεσία της ΧM. Ο Ζελένσκι ταξίδεψε 14 φορές τα τελευταία δύο χρόνια στη Γενεύη και το Τελ Αβίβ, όπου κρύβονται ο Kolomoisky και τα αφεντικά του Ροκφέλερ και Ρότσιλντ, λένε πηγές της Μοσάντ. Το ξέπλυμα χρήματος μέσω της Ουκρανίας χρηματοδότησε τις επιθέσεις Covid καθώς και τη μαζική δωροδοκία πολιτικών και κυβερνητικών αξιωματούχων σε όλη τη Δύση.

Αυτό τώρα διακόπτεται.

Αυτό θα επηρεάσει όχι μόνο το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν αλλά και τον ΠΟΥ, την ΕΕ, τον ΟΗΕ και το WEF. Ο ιδιωτικός οργανισμός του Klaus Schwab Rothschild υπέγραψε μνημόνιο με τα Ηνωμένα Έθνη τον Ιούνιο του 2019, για να επιταχύνει την εφαρμογή της Ατζέντας 2030 για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Αυτό ήταν το σχέδιο της ΧM να μετατρέψει τον πλανήτη σε μια γιγαντιαία φάρμα ζώων σκοτώνοντας το 90% της ανθρωπότητας και υποδουλώνοντας το υπόλοιπο.
Τώρα αποδεικνύεται ότι εκτός από το να μας σκοτώνουν με ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις και εμβόλια, αυτοί οι εγκληματίες προσπαθούσαν να μας δηλητηριάσουν αναγκάζοντάς μας να τρώμε έντομα.

Τα έντομα είναι γεμάτα χιτίνη. Η χιτίνη είναι ιδιαίτερα αλλεργιογόνα στα θηλαστικά, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα και επομένως εμπλέκεται στην ανάπτυξη πολλών χρόνιων ασθενειών. Τα έντομα περιέχουν επίσης αμέτρητα μικρόβια και παράσιτα που είναι παθογόνα για τον άνθρωπο. Η επεξεργασία τους σε τρόφιμα δεν είναι μόνο αμέλεια, αλλά είναι επίσης σκόπιμη.
Εάν οι άνθρωποι μπορούσαν να φάνε έντομα δεν νομίζετε ότι οι πεινασμένοι άνθρωποι θα το είχαν δοκιμάσει στο παρελθόν; Υπάρχει λόγος που οι άνθρωποι δεν τρώνε έντομα: είναι δηλητηριώδη για τον άνθρωπο.

Η αποκοπή πρόκειται να καταστρέψει την ικανότητα της ΧM να κάνει πλύση εγκεφάλου σε ένα τεράστιο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, ειδικά στη Δύση, με σκοπό τον αυτοτραυματισμό τους κάνοντας πράγματα όπως η κατανάλωση εντόμων.
Το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στο διαδίκτυο, είτε πρόκειται για ιστολόγια, βίντεο είτε για φωτογραφίες –δημιουργήθηκε από χρήστες, αλλά ουσιαστικά ανήκε και ελεγχόταν από μια χούφτα «ολιγοπώλια Web 2.0» όπως το Facebook (τώρα Meta), το Amazon, η Apple, το Netflix και το Google (τώρα Alphabet), που ονομάζονται συλλογικά μετοχές «FAANG». Η θεαματική άνοδος της αμερικανικής αγοράς τα τελευταία χρόνια οφειλόταν σχεδόν εξ ολοκλήρου στη διοχέτευση πλαστών χρημάτων της ΧM μέσω αυτών των εταιρειών.

Όπως ανακάλυψαν ο παρών συντάκτης και πολλοί άλλοι ερευνητές που βασίζονται στην αλήθεια, οι FAANGs δημιούργησαν ένα πλέγμα ελέγχου σκέψης πολύ πέρα από οτιδήποτε θα μπορούσε να φανταστεί ο George Orwell. Ο παρών συντάκτης και πάρα πολλοί συνάδελφοι αποκλείστηκαν
-για παράδειγμα- από το You Tube επειδή ανέφεραν την αλήθεια για τον Covid και τα εμβόλια. Αυτό τώρα τελειώνει.

Ορίστε, σύμφωνα με μια πηγή της CIA, τι θα γίνει για να τελειώσει πραγματικά:

Το πραγματικό σχέδιο είναι να αποσταλεί μια υπερηχητική κεφαλή με προσαρτημένο ένα πολύ ισχυρό EMP. Χρειάζονται 40 δευτερόλεπτα για να φτάσει στο κατάλληλο υψόμετρο και τον προορισμό της μετά την εκτόξευση από ένα υποβρύχιο στα ανοικτά της Ανατολικής Ακτής. Μπορεί να εξαφανίσει όλα τα ηλεκτρικά συστήματα στο μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ και σε μεγάλο μέρος του Καναδά εάν απελευθερωθεί πάνω από την περιοχή της Ομάχα. Όσο πιο ψηλά απελευθερώνεται τόσο μεγαλύτερη είναι η περιοχή κάλυψης. (Δείτε συνημμένο φωτογραφικό γράφημα που δείχνει την ακτίνα). Οι αρχές γνωρίζουν πολύ καλά τις προθέσεις. Αυτό δεν συζητείται δημόσια από την Ουάσινγκτον και το ψεύτικο σόου του Μπάιντεν.

Μόλις γίνει αυτό, ένα διαδίκτυο που βασίζεται σε blockchain θα αντικαταστήσει το υπάρχον και ελεγχόμενο από το ολιγοπώλιο. Αυτό σημαίνει ότι οι παραγωγοί περιεχομένου, αντί να λαμβάνουν ψίχουλα από την Google κ.λπ., θα λάβουν το μεγαλύτερο μέρος της πίστωσης και των χρημάτων από τις δημιουργίες τους. Αυτό θα σημαίνει επίσης ότι δεν θα υπάρξει πλέον εταιρική λογοκρισία. Οι υφιστάμενοι νόμοι περί συκοφαντικής δυσφήμισης και συκοφαντίας, καθώς και οι ποινικοί νόμοι, με κάποια τροποποίηση αρκούν για την προστασία των ανθρώπων από βλάβες.

Το τέλος του κεντρικού ελέγχου των πληροφοριών είναι επίσης πιθανό να τερματίσει τον μονοθεϊσμό όπως τον γνωρίζουμε. Ως υπενθύμιση, η λέξη «θρησκεία», προέρχεται από το λατινικό «Re Ligare», που σημαίνει την επανασύνδεση σε ένα Fascii ή έναν δεσμό: με άλλα λόγια τη μετατροπή πολλών ξεχωριστών πραγμάτων σε ένα ενιαίο κεντρικό. Με άλλα λόγια, ένα έργο πολλών χιλιάδων ετών για τη μετατροπή της ανθρωπότητας σε μονόλιθο που ελέγχεται από έναν μόνο νου, φτάνει στο τέλος του.

Ως ένα σημάδι ότι αυτό συμβαίνει, η πλανητική απελευθερωτική συμμαχία φαίνεται να έχει αναλάβει τον έλεγχο του avatar που προσποιείται ότι είναι ο Πάπας Φραγκίσκος, όπως δείχνει αυτό το άρθρο:

«Κάτω τα χέρια από την Αφρική!»: Ο Πάπας κατακεραυνώνει τις ξένες λεηλασίες του Κονγκό

ΚΙΝΣΑΣΑ, Κονγκό

 Ο Πάπας Φραγκίσκος απαίτησε από τις ξένες δυνάμεις την Τρίτη να σταματήσουν να λεηλατούν τους φυσικούς πόρους της Αφρικής για το «δηλητήριο της δικής τους απληστίας», καθώς έφτασε στο Κονγκό, σε μια θορυβώδη υποδοχή από Κονγκολέζους ευγνώμονες που εστίασε την προσοχή του κόσμου στα ξεχασμένα δεινά τους.

Δείτε τις πολλές φωτογραφίες στο άρθρο. Μπορείτε να δείτε ότι δεν είναι ο αρχικός Πάπας Φραγκίσκος. Υπάρχει και ένα ωραίο κοντινό πλάνο του.

https://billingsgazette.com/news/world/hands-off-africa-pope-blasts-foreign-plundering-of-congo/article_52102519-492e-555b-814a-cc3985e33bb9.html#:~:text=KINSHASA%2C%20Congo%20%E2%80%94%20Pope%20Francis%20demanded%20Tuesday%20that,focusing%20the%20world%27s%20attention%20on%20their%20forgotten%20plight.

Η αλλαγή στην κορυφή της μονοθεϊστικής ιεραρχίας μπορεί να έχει ακόμη πιο καταστροφικές συνέπειες.
Αποδεικνύεται ότι οι ελεγκτές ΧM του μονοθεϊσμού κρατούν σκόπιμα τη ζωή μας σύντομη και άθλια για λογαριασμό αυτού που η ομάδα Majestic 12 πιστεύει ότι είναι μια αδίστακτη ΤΝ που ελέγχει το σύμπαν μας. Αυτό υπονοείται στα λόγια του πρώην Πάπα Maledict:

«Ο κόσμος είναι σαν ένα ελαιοτριβείο που συμπιέζει. Αν είσαι τα κατακάθια πετάγεσαι στα σκουπίδια. Αν είσαι λάδι, συλλέγεσαι. Αλλά η συμπίεση είναι αναπόφευκτηΤο βασίλειο του καλού δεν θα εδραιωθεί ποτέ οριστικά σε αυτόν τον κόσμο [επειδή] η ελευθερία του ανθρώπου θα απορριφθεί. «Πάπας Βενέδικτος XVI

Με τον όρο «ελευθερία» ο Maledict αναφερόταν στις σύντομες, βάναυσες ζωές που όλοι αναγκαστήκαμε να ζήσουμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλες οι ανακαλύψεις που οδηγούν σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αυξημένες ανθρώπινες ικανότητες έχουν κατασταλεί συστηματικά από αμνημονεύτων χρόνων.

Δείτε πώς περιγράφει την κατάστασή μας μια πολωνική πηγή πληροφοριών:

Ζούμε σε ένα αγρόκτημα με τεχνητό ήλιο και τεχνητούς κύκλους. Οι «ιδιοκτήτες» της Γης μας αρμέγουν ενεργειακά, αλλά αυτή η επιχείρηση τελειώνει, άλλη μια φάρμα ξεφεύγει από τον έλεγχο. Μια φορά κι έναν καιρό, δημιουργήθηκε μια ασπίδα για να χωρίσει τη Γη από το αληθινό σύμπαν. Η ασπίδα φτιάχτηκε από ένα φράγμα πλάσματος-ενέργειας, και τώρα καταρρέει.

Με την ανατροπή της ΧΜ είναι πλέον πιθανό να εισέλθουμε σε μια νέα Κάμβρια έκρηξη με μια εκθετική διαστολή της γήινης ζωής στο σύμπαν.

Ορίστε λοιπόν οι τελευταίες εξώκοσμες θεάσεις:

UFO σε σχήμα πούρου πάνω από την Ινδία

2 UFO φαίνονται από ένα τζετ

3 UFO φαίνονται από ένα τζετ

Μια προφανής ομάδα UFO που παρατηρήθηκε πάνω από το Φοίνιξ, Αριζόνα, ΗΠΑ, την 1η Φεβρουαρίου 2023

Τέλος, εδώ μπορείτε να δείτε μια περίεργη ανωμαλία φωτός που κινηματογραφήθηκε πάνω από το Stephenville, Newfoundland του Καναδά, όπου βρίσκεται ένα μυστικό υπόγειο συγκρότημα:

Μια παρόμοια ανωμαλία εντοπίστηκε πάνω από το Βόλγκογκραντ (Στάλινγκραντ) της Ρωσίας όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε μια ομιλία εκεί τις προάλλες.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-11712785/Putin-buzzed-colour-changing-UFO-spotted-makes-speech-threatening-nuclear-war.html

Εμείς ως είδος κατευθυνόμαστε πλέον σίγουρα σε αχαρτογράφητα νερά.

πηγή


Σας αρέσουν τα άρθρα μας;
Κεράστε μας έναν καφέ!

paypal.me/EternalNowblogΤα άρθρα που παρουσιάζονται σε αυτό το blog αποτελούν κατά κύριο λόγο παραίνεση προς τον αναγνώστη να ξεκινήσει το δικό του ταξίδι κατανόησης και αναζήτησης. Η Διάκριση είναι το πρώτο βήμα της Κυριαρχίας, ως εκ τούτου ο καθένας μας είναι απόλυτα υπεύθυνος για την επιλογή του να πιστεύει ή να διερευνά ασταμάτητα.


One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s